Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-09, 15:49   #1951
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Właśnie przed chwilką jadłam zapiekankę z tortellini.
Składniki (z tego co pamiętam):
- tortellini z pieczarkami
- kiełbaska, szynka lub boczek
- pieczarki
- cebulka
- śmietanka (chyba 18% lub 12%)
- serek topiony
Tortellini ugotować normalnie, dodać do tego podpieczone pieczarki z cebulką oraz pokrojoną szynkę, boczek lub kiełbaskę (co kto lubi). W międzyczasie podgrzać śmietankę i rozpuścić w niej serek topiony. Wszystko połączyć i trochę potrzymać w piekarniku.
Ja sama tego nie robiła, tylko mama i przepis jest z tego co widziałam na talerzu
Ogólnie bardzo smaczna, ale coś dzisiaj nie mam apetytu na nic
Nio brzmi smacznie Jeszcze sobie przypomniałam, że lubię pite i kiedyś miałam na nią smaka ale zapomniałam
Stary 2009-07-09, 15:58   #1952
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Aha zapomniałam się pochwalić, że dzisiaj jesteśmy 2 lata i 7 miesięcy razem
A po północy, o 2:45 będziemy obchodzić 1 rocznicę zaręczyn
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-09, 16:28   #1953
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
ja nawet mam rózowy kompet bielizny i to nawet dwa ja w wakacje lubie szalec z kolorami, rózowe, niebieslki, żółte, zielone a w zime szarośc, czerń, brąz, fiolet nie lubie jak ludzie w lat chodza szaro-buro ubrani w lato ale to juz kazdy ma sówj gust, bynajmniej ja lubie roż ale w odpowieniej ilosci
Również mam rózowe ciuchy Ale wyłącznie jakieś topy, bluzeczki i bieliznę. Spodnie, spódnice wolę w innej kolorystyce

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Ja tez uwielbiam spaghetti bologneseW ogóle makarony mniaaaamChyba nie ma dania z wloskiej kuchni, którego bym nie lubiła A dziś mama robi pizzę, ja tylko kawałek zjem, bo dietka
a wiecie co czasem robie jak kompletnie nie mam czasu - gotuje ryż i polewam sokiem warzywnym Tymbark Vega i gotowe, turbo ekspresowy obiad. Zawsze mamy te soki u tż, bo w domku mam świeże warzywka to mi na jedno wyjdzie, ale własnie u tz ze względu na to, ze on niezbyt często jada w domu mamy zapas tych soków, soku pomidorowego, pomidorków z puszki i tonę makaronów, więc nawet zakupów robic nie musimy, bo ja zawsze dbam, zeby były zapasyA jak mam planowany obiad to tylko dokupuję mięsko dla tż.
W ogóle odkryłam, że jestem semiwegetarianką(prawie, bo czasem mi się zdarza), bo nie jem czerwonego miesa tylko drób, ryby, nabiał jajka i czasem owoce morza i warzywka i owockiJedynie tofu nie jem, bo to bleI kotletów sojowych, bo za duzo z nimi roboty.
Też uwielbiamy kuchnię włoską razem z TŻ

Kupiłam sobie dzisiaj jakiś wypasiony szampon do włosów za prawie 50zł Dużoooo, zobaczę czy warto było

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-09, 16:29   #1954
centipede
Zadomowienie

Narobiłyście mi smaka na coś pysznego do jedzonka zaraz pójdę przeszukiwać lodówkę

Aniołku gratuluję rocznicy zaręczyn
Asiulek szalejesz z tym ciśnieniem ja najniższe miałam okolice 80/50:co jest?:
Obca jak tam egzaminy?
Samoa o czym będziesz pisać pracę?
Madzia co to za szampon?
Stary 2009-07-09, 16:35   #1955
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Narobiłyście mi smaka na coś pysznego do jedzonka zaraz pójdę przeszukiwać lodówkę

Aniołku gratuluję rocznicy zaręczyn
Asiulek szalejesz z tym ciśnieniem ja najniższe miałam okolice 80/50:co jest?:
Obca jak tam egzaminy?
Madzia co to za szampon?
A szaleję szaleję taka ma uroda, ale niekiedy nie bywa mi do śmiechu, kiedy bardzo mi to ciśnienie spadnie
Stary 2009-07-09, 16:44   #1956
madziulka_
Zakorzenienie

Cześć Centipade Co tam u Ciebie?
A szampon o ten dokładnie:
http://www.johnfrieda.com/products/p...nette&lineID=2

U mnie kuchnia serwuje dzisiaj 'glezy', nie wiem czy wiecie o czym mówię wogóleAle pyszne 'to'

Edytowane przez madziulka_
Czas edycji: 2009-07-09 o 16:51 Powód: zły link
Stary 2009-07-09, 17:12   #1957
centipede
Zadomowienie

Asiulek wyobrażam sobie, że nie jest Ci do śmiechu i że pewnie reagujesz nieciekawie na wszelkie wahania ciśnienia a jak tam wakacje?
Madzia dzięki, że pytasz u mnie w porządku, pracuję sobie i odkładam pieniążki trochę się boję przyszłego tygodnia bo będę chodzić na 3 zmianę, ale mam nadzieję, że będzie ok fajnie się zapowiada ten szamponik i pewnie ślicznie pachnie ciekawe jak się sprawdzi nie mam pojęcia co to są glezy, powiedz

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-09, 17:49   #1958
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
o ja nie znosze sokow warzywnych tak samo jak nie trawie sokow pomidorowych jak sosik to albo pomidory z puszki albo zwykle warzywa + oliwa z reszta ja lubie geste sosy, wiec soki sie nie nadaja tez mam w domu zapas pomidorow i makarnow (jak wszystkiego... urok hurtowych zapasow

tez nie lubie czerwonego miesa z wolowiny jedynie lubie taka gotowana w rosole a potem taka mieciutka polana sosem chrzanowym
w ogole smieszy mnie tzw. 'semiwegetarianizm' w koncu mieso to mieso jakie by nie bylo do bolognese raczej nie daje sie drobiu
ja jestem typowym miesozerca jedzacym karkowe z grilla, sznycelki, schabowe i pieczenie mojej mamy

cos mnie glowa rozbolala
no sama sie zdzwiłam, że moge być jakiegokolwiek rodzaju wegetarianka jedząc mięso Ja tylko do spaghetti nie dodaje drobiu tak to wszędzie i tez lubię wołowe mięsko z rosołkuA samego rosolu nie lubię. Sznycelki i mięsko z grilla tez skubnę, ale od czasu do czasu, fanka mięsa nie jestem.

Cytat:
Właśnie przed chwilką jadłam zapiekankę z tortellini.
Składniki (z tego co pamiętam):
- tortellini z pieczarkami
- kiełbaska, szynka lub boczek
- pieczarki
- cebulka
- śmietanka (chyba 18% lub 12%)
- serek topiony
Tortellini ugotować normalnie, dodać do tego podpieczone pieczarki z cebulką oraz pokrojoną szynkę, boczek lub kiełbaskę (co kto lubi). W międzyczasie podgrzać śmietankę i rozpuścić w niej serek topiony. Wszystko połączyć i trochę potrzymać w piekarniku.
Ja sama tego nie robiła, tylko mama i przepis jest z tego co widziałam na talerzu
Ogólnie bardzo smaczna, ale coś dzisiaj nie mam apetytu na nic
brzmi pysznie, ale ile kalorii a ja jestem pasibrzuch i bym jadła dopóki bym sie nie wytoczyła

Cytat:
fajnie tak niedługo byc razem i się zaręczyćBędziecie mieli mieli trzy latka ponad razem jak będzie ślub, to fajnieWłasnie tak uznałyśmy z przyjaciółką, że teraz jesteśmy w tym wieku, kiedy jak sie kogos pozna to nie trzeb czekac tak jak ja na ślub 9 lat tylko jak jest wielka milośc to zaręczyny i szybciutko slub

Cytat:
nie psuj mi wakacji takimi pytaniaminajbardz iej ogólnie rzecz biorąc o banku światowym.

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Cześć Centipade Co tam u Ciebie?
A szampon o ten dokładnie:
http://www.johnfrieda.com/products/p...nette&lineID=2

U mnie kuchnia serwuje dzisiaj 'glezy', nie wiem czy wiecie o czym mówię wogóleAle pyszne 'to'

a ta marka to chyba nie jeste dostepna w Pl? Ja wczoraj przeglądałam kosmetyki do włosów na allegro, bo lubie Goldwell, ale nie wiem czy oni tam nie sprzedają jakichś przeterminowanych, jak myslicie? Mozna kupić?Jeszcze lubie Matrix maseczki, sa chyba najtańsze z tych salonowych i właśnie na allegro jest 500 ml maski za ok.30 zł a za 30 zl kupowałam jakoś 250 ml to nie wiem czy to nie jakas ściema...Teraz mam maskę Kerastase a i tak fajowa jest maska Dove

co to glezy

A ja kupiłam 5 książek JEszcze mam 3 nieprzeczytane w domku, więc w sumie z tymi nowymi bedzie 8, może mi wystarczy do końca wakacji
Stary 2009-07-09, 19:24   #1959
agator74
Rozeznanie

witam dziewczynki

normalnie ciagle sie stresuje bo mysle o tej cholernej obronie ktora bede miala dooooopiero 15 lipca

ciekawe jak to bedzie przed slubem, mam nadzieje ze to jednak bedzie mniejszy i pozytywny stres

juz mnie wkurza ta pogoda ciagle albo slonce grzeje albo pada i jest zimno, nie wiadomo jak sie ubrac. W szafie oporobilam juz dawno porzadki i przynioslam letnie ubrania a nawet nie ma kiedy ich wykorzystac, mam nadzieje ze przyszly NASZ rok nie bedzie obfitowal w takie glupie zalamania pogody.

Dziewczynki to trzymajcie kciuji w nastepna srode

Kubuś jest już z nami 19.03.2012
agator74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-09, 19:34   #1960
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
fajnie tak niedługo byc razem i się zaręczyćBędziecie mieli mieli trzy latka ponad razem jak będzie ślub, to fajnieWłasnie tak uznałyśmy z przyjaciółką, że teraz jesteśmy w tym wieku, kiedy jak sie kogos pozna to nie trzeb czekac tak jak ja na ślub 9 lat tylko jak jest wielka milośc to zaręczyny i szybciutko slub
Dokładnie Jakbym czekała ze ślubem 9 lat, to wychodziłabym za mąż w wieku... 30, 31 lat
Cytat:
Napisane przez agator74 Pokaż wiadomość
normalnie ciagle sie stresuje bo mysle o tej cholernej obronie ktora bede miala dooooopiero 15 lipca
ciekawe jak to bedzie przed slubem, mam nadzieje ze to jednak bedzie mniejszy i pozytywny stres
juz mnie wkurza ta pogoda ciagle albo slonce grzeje albo pada i jest zimno, nie wiadomo jak sie ubrac. W szafie oporobilam juz dawno porzadki i przynioslam letnie ubrania a nawet nie ma kiedy ich wykorzystac, mam nadzieje ze przyszly NASZ rok nie bedzie obfitowal w takie glupie zalamania pogody.
Nie sztresuj się tak, to tylko formalność
No problem, będę 3mać kciuki

A co do pogody, to normalnie porażka Tak jak piszesz, raz zimno, zaraz słońce świeci. By się pogoda mogła zdecydować

Edytowane przez aniolekKB
Czas edycji: 2009-07-09 o 19:36
Stary 2009-07-09, 19:43   #1961
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Asiulek wyobrażam sobie, że nie jest Ci do śmiechu i że pewnie reagujesz nieciekawie na wszelkie wahania ciśnienia a jak tam wakacje?
Madzia dzięki, że pytasz u mnie w porządku, pracuję sobie i odkładam pieniążki trochę się boję przyszłego tygodnia bo będę chodzić na 3 zmianę, ale mam nadzieję, że będzie ok fajnie się zapowiada ten szamponik i pewnie ślicznie pachnie ciekawe jak się sprawdzi nie mam pojęcia co to są glezy, powiedz
A gdzie Ty pracujesz?Tzn. co robisz dokładnie??

Cytat:
a ta marka to chyba nie jeste dostepna w Pl? Ja wczoraj przeglądałam kosmetyki do włosów na allegro, bo lubie Goldwell, ale nie wiem czy oni tam nie sprzedają jakichś przeterminowanych, jak myslicie? Mozna kupić?Jeszcze lubie Matrix maseczki, sa chyba najtańsze z tych salonowych i właśnie na allegro jest 500 ml maski za ok.30 zł a za 30 zl kupowałam jakoś 250 ml to nie wiem czy to nie jakas ściema...Teraz mam maskę Kerastase a i tak fajowa jest maska Dove

co to glezy

A ja kupiłam 5 książek JEszcze mam 3 nieprzeczytane w domku, więc w sumie z tymi nowymi bedzie 8, może mi wystarczy do końca wakacji
A no nie jest Ale powiem Wam że umyłam dzisiaj pierwszy raz włosy tym szamponem i żeby nie zachwalać za wcześnie powiem tylko--chyba będzie super efekt Pachnie przepięknie!!
Dalsze relacje zdam jak poużywam go troszkę

A glezy to coś a'la kluski śląskie(których nigdy nei jadłam tylko na zdj widziałam) i podobne to do moich glezów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-09, 20:15   #1962
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Mam podobne odczucie. Chociaż pewnie regułą to nie jest, ale różowa laska=pusta laska.
Ja lubię kolor różowy jako sam kolor i nawet mam różowy sweterek, tshirt i komplet bielizny. Ale jak zakładam jedną różową rzecz, to już nie łączę jej z inną różową.

Na przystanku autobusowym często widzę laskę, która ma różowe paznokcie, różową komórkę, opaskę na włosy, torebkę i zawsze jakąś różową bluzkę, albo spodnie, albo cała sie ubiera na różowo i do tego srebrne baletki. Śmiesznie wygląda. Ma ogromny brzuchol i jak nosi spodnie, to zapina je poniżej brzucha i ten brzuch jej tak wisi. Masakra jaka komedia. Ja też mam brzuchol, ale go nie eksponuję, bo to brzydkie jest.

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
No własnie bardzo szybko te obrączki i czy czasem nie za szybko? tzn. choodzi mi o to czy juz zamawiac? czy jeszcze sie wstrzymać. Mamy duzo innych wydatków ale z miesiąca na miesiąc bedzie ich przybywac i nie wiem co zrobic
My też z TŻ myślimy nad tym czy by sobie teraz obrączek nie kupić. Na razie wygrywają te z Aparta, tylko że one mają 4 mm i nie można ich poszerzyć, a Ja bym chciała 5 mm, to te 4 mm jakieś takie cieniutkie mi się na palcu wydawały. Jak nie znajdziemy podobnych, ale szerszych, to kupimy te.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4-327.jpg (35,4 KB, 6 załadowań)
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-09, 20:34   #1963
obca7
Wtajemniczenie

Cześc Wszystkim
Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
ale cisza czyzby te wakacje tak dzialły że wszystkie wyszły z domku??
Chyba tak Taka piękna pogoda
Ja dzisiaj u lekarza byłam i u siostrzenicy trochę i zleciało I na wizazu jak zwykle z doskoku
Cytat:
To gratuluje My za 2 tygodnie mamy rocznicę zaręczyn
Cytat:
Obca jak tam egzaminy?
Ostatni w sobotę pisze
Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Ja lubię kolor różowy jako sam kolor i nawet mam różowy sweterek, tshirt i komplet bielizny. Ale jak zakładam jedną różową rzecz, to już nie łączę jej z inną różową.

Na przystanku autobusowym często widzę laskę, która ma różowe paznokcie, różową komórkę, opaskę na włosy, torebkę i zawsze jakąś różową bluzkę, albo spodnie, albo cała sie ubiera na różowo i do tego srebrne baletki. Śmiesznie wygląda. Ma ogromny brzuchol i jak nosi spodnie, to zapina je poniżej brzucha i ten brzuch jej tak wisi. Masakra jaka komedia. Ja też mam brzuchol, ale go nie eksponuję, bo to brzydkie jest.
Właśnie o takie laski mi chodzi. Co sa całe różowe. dokładnie ten typ co opisałaś

I do tego pępek na wierzchu,. I kurcze w za małych ciuchach tez często takie laski widuję. To jakaś moda czy plaga
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-09, 21:10   #1964
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
witam dziewczynki

będę trzymać, powodzonka i się nie stresuj

Cytat:
A no nie jest Ale powiem Wam że umyłam dzisiaj pierwszy raz włosy tym szamponem i żeby nie zachwalać za wcześnie powiem tylko--chyba będzie super efekt Pachnie przepięknie!!
Dalsze relacje zdam jak poużywam go troszkę

A glezy to coś a'la kluski śląskie(których nigdy nei jadłam tylko na zdj widziałam) i podobne to do moich glezów
lubie kluski śląskie Z resztą czego ja nie lubię
Uwielbiam pachnące szampony i maski pozostawiające zapach

Cytat:
My też z TŻ myślimy nad tym czy by sobie teraz obrączek nie kupić. Na razie wygrywają te z Aparta, tylko że one mają 4 mm i nie można ich poszerzyć, a Ja bym chciała 5 mm, to te 4 mm jakieś takie cieniutkie mi się na palcu wydawały. Jak nie znajdziemy podobnych, ale szerszych, to kupimy te.
w Aparcie jest teraz 10% zniżki na obrączki, nawet te z nowej kolekcji.
A ja pożyczyłam komuś moją kartę stałego klienta i nie wiem komuNa szczęście wystawią mi duplikat, już byłam w salonie. Szkoda byłoby gdybym nie dostała, bo już niedługo powinnam dobić do 10% zniżki(po zakupie obrączek na pewno).

Uciekam do łóżeczka do książki i do spaniaJuż jestem spakowana, tak wcześnie jak nigdyMiłego weekendu, mój będzie na pewno przemiły
Stary 2009-07-09, 21:10   #1965
lusmarija
Wtajemniczenie

dobranoc

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-09, 21:33   #1966
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Dokładnie tak się dzieje, jestem jak barometr
a wakacje, tzn. wyjazd z TŻtem był super Strasznie nie chciało nam się wracać i żałowaliśmy, że nie pojechalismy jednak na dłużej.
Dzisiaj jakoś tak o jedzeniu rozmawiamy Po południu mój dziadzio przyniósł mi gołąbki swojej roboty Pychaaaa, już dość dawno prosiłam, żeby zrobił bo wg mnie to jego specjalność i mnie dziś nieźle zaskoczył.
Hmmm czyżby dzisiaj wszystkie wcześniej poszły spać?

Edytowane przez asiulek1705
Czas edycji: 2009-07-09 o 21:41
asiulek1705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-09, 22:01   #1967
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
w Aparcie jest teraz 10% zniżki na obrączki, nawet te z nowej kolekcji.
A ja pożyczyłam komuś moją kartę stałego klienta i nie wiem komuNa szczęście wystawią mi duplikat, już byłam w salonie. Szkoda byłoby gdybym nie dostała, bo już niedługo powinnam dobić do 10% zniżki(po zakupie obrączek na pewno).
A to się łączy? Bo Ja w tym miesiącu będę miała kartę na 5%, więc jak jest zniżka 10% na obrączki, tzn. że dostanę 15% zniżki? Fajnie by było A Ty będziesz miała 10% za własne zakupy 5 tys. w pół roku? Zamień się na szkatułkę Wiem, że Wasze obrączki będą drogie, ale skoro i tak piszesz, że już nie długo powinnaś dobić do 10%, to Ja chcę Twoją szkatułkę

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Ja chyba zaraz odlecę. Jakaś choroba mnie bierze. Zaczęło się od gardła i kataru, a dzisiaj już czuję gorączkę. Zrobiłam sobie Fervex i pewnie po nim padnę.
Stary 2009-07-09, 22:02   #1968
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam sobie dzisiaj jakiś wypasiony szampon do włosów za prawie 50zł Dużoooo, zobaczę czy warto było
a ja jakos tak mam, ze szampon szamponem a jestem jakos tak w stanie wiecej na odzywki i maski wydac szampon wydaje mi sie taki poprostu do mycia a odzywki jako cos co rzeczywiscie pomaga tym wlosom

Cytat:

ja bede miec miesiac(mam nadzieje) przed slubem dwie obrony wiec moze potem slubny stresik to juz bedzie pikus

Cytat:
Dokładnie Jakbym czekała ze ślubem 9 lat, to wychodziłabym za mąż w wieku... 30, 31 lat
z kolei ja jakbym wychodzila za maz po 3 latach razem to musialabym brac slub w wieku 17 lat

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
ja do domciu wlasnie wrocilam ale chyba niedlugo pojde spac

TZ dzis stwierdzil, ze trzeba sprawdzic Czesławowi czy nie ma na skorze pod futrem pentagramu i ze moglismy mu dac na imie Damien (jak to dziecko z Omenu )
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-09, 22:02   #1969
BlackAngel
Adwokat diabła

ja wcinam kanapki z sałatą i majonezem a co

Czesio, dziecię (kocię)diabelskie

Aniołek ja jakbym czekała 9 lat miałabym 23 lata

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2009-07-09 o 22:05
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-09, 22:17   #1970
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Aniołek ja jakbym czekała 9 lat miałabym 23 lata
O, to jesteście razem od podstawówki?
Stary 2009-07-09, 22:19   #1971
asiulek1705
Wtajemniczenie

A mnie dziś wyjątkowo nie chce się jeszcze spać
Black smacznego
Jazzmanka życzę zdrówka! a ja nie mogę zażywać fervexu bo mam na niego uczulenie, raz ratowałam się nim podczas przeziębienia i teraz omijam z daleka

Edytowane przez asiulek1705
Czas edycji: 2009-07-09 o 22:20
asiulek1705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-09, 22:31   #1972
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
O, to jesteście razem od podstawówki?
Niee, od gimnazjum ja miałam podstawówkę 6'cio letnią

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-09, 23:24   #1973
kaska87
Zakorzenienie

cześć

było zajefajnie w ogóle nie przyjęli nam dokumentów bo nie mieliśmy wypisu z indeksu ale co tam karniemy się jeszcze raz w przyszłym tygodniu

i hit!!! jeździłam po wrocku i jestem kozak nie jest wcale tak strasznie jak myślałam teraz już mogę być TZ szoferem nawet tam wiem, że dla Was może to nie wyczyn, ale dla mnie tak

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-09, 23:25   #1974
anagat
Zadomowienie

Hej dziewczyny, to ja się dołączam do grona przyszłych zaślubionych w 2010 Mój ślub 1 maja godz 17...
O nas- ja 26 on 29lat. Mieszkamy razem od 13.5 mies..Jesteśmy razem od 25.5 mies hehe. Mieszkamy w Irlandii. Zaręczyn jeszcze nie było. Jak się poznawaliśmy powiedziałam mu ,że mają być niezwykłe.. więc czekamy na okazję -czyt. mój urlop. Taka nasza kolejność i już. Romantyczna nie jestem za bardzo, wiem.
Z tego co pobierznie przeczytałam niektóre z was to już suknie mają..Może ja się w końcu jakoś zmobilizuję.. ciężko z daleka.. bo wesele w Polsce a my tu. Do Polski jeżdżę najrzadziej jak się da, więc trudno coś załatwić...no ale nic to.. Pozdrawiam was gorąco Ania
anagat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-09, 23:43   #1975
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anagat Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, to ja się dołączam do grona przyszłych zaślubionych w 2010 Mój ślub 1 maja godz 17...
yeah witamy chyba czytałaś wątek bo napisałaś "coś" o Was, a zawsze musimy się o to prosić

dopisuję Ciebie do kalendarza

Stary 2009-07-09, 23:48   #1976
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez anagat Pokaż wiadomość
O nas- ja 26 on 29lat. Mieszkamy razem od 13.5 mies..Jesteśmy razem od 25.5 mies hehe. Mieszkamy w Irlandii. Zaręczyn jeszcze nie było. Jak się poznawaliśmy powiedziałam mu ,że mają być niezwykłe.. więc czekamy na okazję -czyt. mój urlop. Taka nasza kolejność i już. Romantyczna nie jestem za bardzo, wiem.
Z tego co pobierznie przeczytałam niektóre z was to już suknie mają..Może ja się w końcu jakoś zmobilizuję.. ciężko z daleka.. bo wesele w Polsce a my tu. Do Polski jeżdżę najrzadziej jak się da, więc trudno coś załatwić...no ale nic to.. Pozdrawiam was gorąco Ania
Witaj w naszych "skromnych" progach

Lecę spać, bo padam na cyce i nie widzę na oczy po całodziennym ślęczeniu przy komputerze Dobranoc!
Stary 2009-07-09, 23:55   #1977
kaska87
Zakorzenienie

ja tez idę spać, bo na 8:00 do durnej pracy

dobranoc

Stary 2009-07-10, 06:50   #1978
chilanes
Zakorzenienie

Dzień dobry, życzę miłego dnia

Jazzmanka w jakiej cenie te obrączki co pokazałaś?
anagat witam
Stary 2009-07-10, 06:54   #1979
kaska87
Zakorzenienie

cześć

Stary 2009-07-10, 07:07   #1980
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć czołem

witam serdecznie nową PM rozgośc się tu u nas

ej dziewczyny ja mam do Was pytanie... do tych starszych czy Wy uzywacie jakiegoś kremu pod oczy?? Chyba o tym rozmawiałysmy juz kiedyś, ale nie bardzo wiem co i jak... polecicie mi coś... czy mam juz tego uzywać

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości