|
|
#1441 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Ano w sumie.
Tylko w drugi dzień potwornie spiekłam sobie dekolt i mam nadzieję, że skóra mi jednak nie zejdzie.![]() Oczywiście, bo zajęta facetem nie mam czasu na kupowanie. Nie miałam nawet kiedy i gdzie. Ale to dobrze, bo trochę zaoszczędzę i mam nadzieję na małe ciekawe zakupy w Niemczech.O ile mój wyjazd do Niemiec dojdzie do skutku, bo zaczęliśmy się z TŻ nad nim poważnie zastanawiać, czy nie warto jednak odłożyć większej kwoty na jakiś wypad w bardziej wakacyjnym kierunku. Cytat:
Cytat:
Dzięki Cytat:
|
|
|
#1442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma dalej maseczki z Himalayi Nie moge doszukać sie tam kosztów przesyłki (edycja: znalazłam )
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-07-10 o 11:01 |
|
|
|
|
#1443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam ich troszkę
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, nie wzięłam pod uwagę Twoich niekończących się zapasów
|
#1446 | |
|
Zakorzenienie
|
niestety tak
![]() Cytat:
miodla to dla mnie taki sofcik, myslalam, ze bedzie mocniejsza. za to owocowa jest cudowna ![]() Carmex to ostatnio jedyne smarowidlo, ktore toleruje
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
Ziz nałóż sobie 2 warstwy Cerise Noir, pięknie wygląda
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
Ziz: ja własnie mam ochotę na miodlę i owocową
EDYCJA: nie chwaliłam się, że od wczoraj skacze 500 podskoków
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-07-10 o 12:21 |
|
|
|
#1449 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Chyba się przejadę ja jakieś niewielkie zakupy, bo nie mam co ze sobą zrobić. Pierwszy dzień w całości dla mnie od tygodnia, a ja narzekam i się zaczynam nudzić.
|
|
#1450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie chyba niedługo już trafi przez to siedzenie w domu Nawet na rower nie moge sie wybrać, bo pogoda nie pewna - chyba zanosi się na burze
|
|
#1451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie mi się nudzić w domu na pewno, ale może mnie to zmobilizuje do pisania pracy licencjackiej.
|
|
#1452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1453 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() )Ja mam przez Ciebie wyrzuty sumienia, u mnie skakanka leży i się kurzy, a Ty skaczesz nawet bez skakanki...
|
|
#1454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najtrudniej zacząć, a potem już się jakos człowiek pilnuje Do południa skaczę (obecnie 500 ) i po południu 100-200 - zależy na ile mam siłę Dziś juz 10-ty dzień
|
|
#1455 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Jednak nie idę na zakupy, jadę do TŻ.
Może jego wyciągnę na chwilę do sklepu jak się uda. Tylko wtedy nie poszaleję za bardzo, ale to dobrze, będę się rozglądać tylko za rzeczami potrzebnymi.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam
Tylko u mnie na wsi nie ma co robić, jedynie do Krakowa na zakupy można jechać dla rozrywki Nie no, muszę sobie jakoś zaplanować ten czasu urlopowy żeby go dobrze wykorzystać. Muszę wypocząć dobrze po ciężkiej pracy i nabrać sił na kolejne miesiące. Jeszcze 2 godziny pracy i biegnę do CCC poszukać jakichś ładnych sandałków na obcasie
|
#1457 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kusicie tymi maseczkami, może kupię kiedyś owocową i błotną jeszcze, ale może jak zużyję jakieś z tych co mam- a mam razem 14 licząc z 15-mililitrowymi dwoma Galenicami. Cytat:
![]() Cytat:
byłam u babć, trochę pojadłam placków. Miałam ochotę trochę popracować na działce, ale burza się zerwała. Teraz znowu grzmi strasznie kapryśna ta pogoda. jutro od 5 rano zbieramy ekipę i robimy fundamenty- oczywiście jeśli nie będzie lało.Miałam ochotę pojeździć na rowerze, ale zaraz będzie lało. Może chociaż namówię brata, żeby mi go napompował a ja sobie go wymyję i wyszykuję. Cytat:
Poza tym zaraz będę składać zamówienie z Avonu i UWAGA! Dla siebie nie wezmę NIC ![]() Cytat:
A taki mam teraz cellulitis Chyba się dziś wyrolniczę, żeby mi to wszystko jakoś schodziło . Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam od przyszłego roku seminarium magisterskie i sobie obiecuję, że nie mogę się za to wziąć w ostatniej chwili, tylko systematycznie coś tam zbierać i pisać powoli. ale w praniu to nie wychodzi. Zresztą ja zawsze mam planów, pełno list napisanych( uwielbiam robić listy wszystkiego) a zazwyczaj gorzej z realizacją. No ale kocham mieć tak wszystko uporządkowane
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-07-10 o 15:07 |
|||||||
|
|
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
Lucynko wiem, że właśnie najtrudniej zacząć a potem to już leci
![]() Byłam w CCC, kupiłam beżowe sandałki na wysokim obcasie(wlaściwie to taki gruby, klockowaty obcas, ale wygodny) A pomyśleć, że miałam kupić na płaskim albo na maleńkiej szpileczce a jak zwykle wzięłam jedne z najwyższych
|
#1459 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z Nivea pamiętam że dobra była dla nei tylko Velvet Rose a teraz mam Dragon Fruit. A z YTC właśnei też mnie kusił jakis z "berry" w nazwie ![]() Ale o jakiej promocji teraz piszecie chciałam wiedzieć jeszcze ![]() Cytat:
![]() No bo chodzi o to , że jak komuś zależy na sprzedaży to szybciej sprzeda (teoretycznie) jeśli cena na KT będzie niewiele wyższa od ceny wywoławczej w licytacji- chyba ![]() Cytat:
Cytat:
), Peeling do ciała planet spa z masłem shea- mam nadzieję, ze ot ten sa co wycofany kiedyś No i jeszcze w Rossmannie 2 żeliki Palmolive ![]() ![]() Ale sobei porządnie poćwiczyłam i jeszcze na rowerze byłam, i dopisałam się na środy na Power step tak jak kiedyś chodziłam ![]() No i popijam to aqua slim, stwierdzam, że z Nałęczowianką Delikatnei Gazowaną smakuje najlepiej ![]() Zmykam się alkoholizować z kolegami
|
|
#1460 | |
|
Zakorzenienie
|
i śmierdzi
![]() ale działa. Cytat:
|
|
#1461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), a z nim to się jutro spotkam, zapowiada się wieczór full romantic ![]() Jak nie wydam dziś wszystkiego na piwo to kupię jutro moje ulubione winko
|
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na wykończeniu olej babssu do ciała i krem do stóp Neutrogena a mocznikiem - jest totalnie beznadziejny. Nie wiem co oni zrobili z tym mocznikiem, ale wcale nie działa jak mocznik! Momentalnie mam suche stopy i mimo dokładania kolejnej warstwy kremu nic się nie zmienia, na szczęście jest dość niewydajny.
A z cieni dwa Chanelki robią się dziwnie płaskie a Mary Kay będzie miał niedługo chyba dziurę, bo ma już spore wgłębienie, niestety po bokach wciąż go dużo. Tak samo mój najukochańszy Naked Lunch z MACa, ale jego narazie oszczędzam![]() Yes to Carrots - kup dwa, trzeci za 1zł promocja obowiązuje chyba od 1 sierpnia.
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
A, to jeszcze daleko do tej promocji, ale kusi żeby tak osbie sprawić 3 balsamiki do ust np
![]() O, w Czechach już nowe lakiery na które czekam- Rimmelki i Coloramki ![]() http://www.rossmann.cz/img/letaky/223.jpg
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
Te balsamy chyba mają fajne zapachy, też mam na nie ochotę
![]() Kończy mi się jeszcze antycellulit
|
|
#1466 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A propos, chyba sobie zapodam paczulę na paszczę. Trza ją w końcu wymęczyć. Fajnie razem wyglądają Zanim się zaczniesz pozbywać dubli proszę o porównanie Cerise Noir do Addicted to Red, który akurat mam.2 Ci wystarczają? Bo mojego AtR muszę kłaść 3, żeby ładnie wyglądał. I to mnie wkurza Podobnie mam z Viperą i Bell i też mnie wkurzają. Wg mnie porządny lakier to powinien idealnie kryć po 2 warstwach, jak OPI. W sumie one to nawet i po 1 kryją super, ale dla wydobycia głębi zawszę kładę 2 warstwy. A propos Bell, czy to normalne że pędzelek mam osobno i zakrętkę osobno? Bo tak mam w Crocusie. Próbowałam ten pędzelek wcisnąć w zakrętkę, ale za nic nie chce się trzymać. Muszę kupić Kropelkę i go do tego zmusić, bo tak nie idzie malować. Znaczy idzie, dałam radę, ale nigdy wiecej. W ogóle to trochę mnie ten kolor rozczarował - ładny, ale myślałam, że będzie bardziej fioletowy, bardziej krokusowy a on w niektórych momentach wygląda na bordo ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1467 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mi też schodzą ostatnio ale nie chce mi się isch ścierać pumeksem ani tarką więc tylko tyle co po myciu twardym ręcznikiem je masuję. No ale jeszcze całe nie zeszły...Jejku, po dwóch piwach czułam się trzeźwa i rześka jak skowronek, ale wraz z każym łykiem trzeciego było coraz gorzej, a już jestem po kilku rozmowach z rodzicami ![]() ![]() ![]() Byle do jutra A właściwie do dziś ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Aha, stópki ścieram jeszcze pilingiem antycellulitem pomaranczowym Joanny ale to nic nie daje, juz lepszy ręcznik ![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Chociaż jak już się zmuszę do siedzenia minutkę na skraju wanny to i tak najlepszy jest żłuszczający scrub Avonu, ten podstawowy
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
Tata mnie obudził z rana a miałam plany dłużej pospać ![]() Ale piję kawkę, poczytam coś i wskakuję do lóżka dalej ![]() MagJu Miło Cię widzieć ![]() Co do stópto ja już od dawna ścieram peelingiem z Dax'a, ten w okrągłym słoiczku, który natłuszcza. Żaden inny tak mi nie wygładził stóp, nawet ten peeling z ZiajiPro może sie schować jest do bani. Co do kremów to ja polecam Avon, kosmetyki stopowe im się akurat udały Ja mam krem zmiękczający - on jest tłuścoh, tylko na noc sie nadaje i skarpety trzeba założyć żeby nie potłuścić pościeli.Teraz używam dwa kremy z Rossmana, jeden balsam nawilżający a drugi taki lekki limonkowy chyba, świetne są Muszę pochwalić balsam ujędrniający Nivea Q10, super wygładza skórę bez tego okropnego uczucia chłodu jaki daje Eveline. Chyba zostane dłużej przy nim. Ale piękne słoneczko świeci
|
#1469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ta pianka Scholla jest fajna, tylko bardzo szybko mi się popsuł ten aplikator i musiałam ją wyrzucić Może idz na porządny pedicure? potem łatwiej dbać o stopy i podtrzymywać efekty.
|
|
|
#1470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale trzeba mu przyznać, że działa W K11 wezmę sobie serum nawilżające z wit. E
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

Nie moge doszukać sie tam kosztów przesyłki
(edycja: znalazłam 
Mnie chyba niedługo już trafi przez to siedzenie w domu
Będzie mi się nudzić w domu na pewno, ale może mnie to zmobilizuje do pisania pracy licencjackiej.

byłam u babć, trochę pojadłam placków. Miałam ochotę trochę popracować na działce, ale burza się zerwała. Teraz znowu grzmi
Może mnie ktoś oświecić? ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Miło Cię widzieć