|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
|
|
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy euro26 jest super za sportowe TZ płacił jakoś 90zł
i obejmuje to sporty walki, kolarstwo, wspinaczkę i takie tam polecam
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
wyglada to ok jak tak sie wglebilam w kwestie ubezpieczeniowe na stronie tej karty
![]() ISIC tez by byla fajna (za 69zl), ale niestety jest wydawana 'edycjami' i jakbysmy sobie ja teraz kupili to bylaby wazna do wrzesnia... bez sensu ![]() teraz sportowa jest za 155zl ![]() TZ ma super ubezpieczenie na codzien wiec mu taka karta nie potrzeba, ale to na codzien nie obejmuje podrozniczego i to by nas wlasnie interesowalo
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-10 o 14:22 |
|
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
idę do fryzjera może mnie obetnie z bomby bez umawiania się-chcoiaz wątpię udało mi się to tylko raz w życiu
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2016 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Ja tak ostatnio zrobiłam ale to było samo podcięcie końcówek, więc powiedzieli, że mogę przyjść.
|
|
|
|
|
#2017 |
|
Rozeznanie
|
ja już sie nie moge doczekac jak podetne i zmienie fryz
jeszcze tylko 407 dni bo zapuszczam do ślubu oczyiście
|
|
|
|
#2018 |
|
Zadomowienie
|
A bardzo zamierzasz je po ślubie przykrócić? Mi TŻ powiedział, że mam po ślubie nie obcinać włosów, bo jemu się to nie podoba jak dziewczyny zaraz po ślubie, albo po porodzie obcinają włosy, bo sa niepraktyczne. Ale Ja i tak zmienię image po weselu. Tzn. nie zupełnie zmienię, co bardziej wrócę do starego, bo teraz zapuszczam grzywkę, a po ślubie znowu ją zetnę, ale pozostała część włosów pozostanie bez zmian.
|
|
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
to ja mam inne podejscie - wlosy to moj atrybut i lubie miec dluuuugie
z reszta TZ tez woli u kobiet dlugie, wiec idealnie sie zgralismy
|
|
|
|
#2020 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
grzywkę tez zapuszczam i juz za ucho prawie mi sie zakłada jedyne co nie zmieniam to koloru narazie zostaje przy blondzie może późnej na jakaś czekoladkę zrobie![]() teraz jak jest ciepło to ja non stop podpięte wlosy mam bo mi goraco w szyje
Edytowane przez angluka Czas edycji: 2009-07-10 o 14:41 |
|
|
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2022 |
|
Rozeznanie
|
no wlasnie to jest plus bo troszke moge z nimi pokombinowac
|
|
|
|
#2023 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A TŻcik również woli mnie w długich (jak sie poznalismy, to miałam włosy tak do brody, a teraz mam za łopatki).A ja już jestem po wszystkich "robotach" domowych Poprane, posprzątane, ugotowane i za godzinę jadę z mamą na zakupy a wieczorem chyba do TŻta pojedziemy. Jego mała siostrzenica jest chora, maleństwo i już ma zapalenie gardła i ucha. A sis TŻta ze swoim facetem w sierpniu jadą na urlop do.... Zakopanego
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie jest t osamo ize mna i z podejsciem Tz
|
|
|
|
#2025 |
|
Rozeznanie
|
a ja musze iśc sobie przed urlopem do kosmetyczki na brwi i manicure i moze skusze sie na pediucre tylko nie wiem czy to wytrzymam bo mam straszne gilgotki
![]() Była moze któras z Was na pedicure? |
|
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
nie udało się
![]() chcę je pocieniować przy buzi z przodu i końcówki minimalnie podciąć tak z 2cm bo końcówki już mam zniszczone i będą sobie dalej pięknie rosły teraz robię sobie pedicure i manciure ![]() mój TZ też lubi moje "długie aniołkowate długie joski: ale jak ścięłam na krótko to też mu się podobało, ale to już nie to samo, jak się poznaliśmy to miałam do połowy pleców
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-10 o 15:06 |
|
|
|
#2027 |
|
Rozeznanie
|
ja to lubie dlubac przy pazurkach i mam manie jesli chodzi o dbanie paznokci u rak i stóp ale chciałabym iśc do kosmetyczki żeby miec ładne przez caly wyjazd
|
|
|
|
#2028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hello girls
![]() Cytat:
Cytat:
Teraz znalazłam sobie kilka dorywczych prac na umowę zlecenie albo umowę o dzieło, ale to tylko na rok i musi mi styknąć jakoś ![]() PS. Mój 1000 post Idziemy pić Edytowane przez aniolekKB Czas edycji: 2009-07-10 o 15:13 |
||
|
|
|
#2029 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też się właśnie patrzę na moje poodpryskiwane pazurki, ale jestem chora i tak mnie boli głowa, że jak poczuję smród zmywacza i lakieru, to mi sie w niej na bank zacznie kręcić. |
|
|
|
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2031 |
|
Rozeznanie
|
ja za 40 min. do domku
![]() A jutro na zakupki upolowac jakies rzeczy i koniecznie buty i bikini to podstawa
Edytowane przez angluka Czas edycji: 2009-07-10 o 15:24 |
|
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie pumeksikiem nóżki zrobiłam nasmarowałam kremem i pomalowałam sobie na bordo pazurki
|
#2033 |
|
Rozeznanie
|
Ja uciekam i zycze miłego popołudnia i wieczorku
|
|
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
na wzajem
Szanka widzę Cię w niej http://www.bestbridalprices.com/imag...rge/Biora.html
|
#2035 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
![]() Cytat:
witaj ![]() wiecie co wkurzyłam się na maksa.. jak mamuska i siostra TZta dowiedziały sie że chcemy jechac razem nad morze to stwierdziły że one tez by chciały czy one nie rozumieją że chcemy spędzić troszkę czasu tylko we dwoje rok temu TŻ zabrał je na kilka dni do zakopanego, ja też z nimi byłam i powiem szczerze że jakoś nie zachwucił mnie ten wyjazd. do pokoju wracalismy już o 18 i tylko raz udało mi się wyrwać TZta na koncert Feela. siostra TZta ma chyba z 31 lat, faceta nie ma, ma już zadatki na starą pannę więc nie chcę się z nimi męczyć i denerwuje mnie to że za każdym razem chcą gdzieś z nami jechac..koniec z tym, jak one jadą to ja nie i tyle. niby TŻ mówi że ich nie weźmie, i jest na mnie zły że mu truję, ale niedlugo będziemy zakładać własną rodzinę, przyjdą dzieci i co też mamy je zabierać i tak TŻ zabiera je do takiego sanktuarium maryjnego, do zoo i na 1 dzień nad morze za co sam płaci za dojazd i cagle im mało. TŻ ma jeszcze braci którzy też mogliby się do czegos poczuć.. no to się wyżaliłam nie chcę truc TŻtowi no ale co za rok w podróż poslubną też będą chciały nam przeszkadzac. ale coś czuję że sis TŻta będzie mocno zaznaczona w naszym życiu bo jest sama i nie będzie miała swojej rodziny pewnie, bo ma straszny charakter! się normalnie wkułam ..
|
|
|
|
|
#2036 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poważnie!Czuć owoce mango z czymś tam--pierwszy pięknie pachnący, dobry i w przystępnej cenie Cytat:
![]() Jak to jest dokładnie z tą kartą Euro 26-czy można z nią pójść np. do okulisty w Polsce czy tylko gdzieś w podróży w nagłych wypadkach? Podobno sa też z nią jakieś zniżki przy zwiedzaniu ![]() Cytat:
Nie wiedziałam ![]() Ja kupiłam ostatnio krem EL, bardzooo drogi(pierwszy raz w życiu się szarpnęłam haha) Też lubię stosować Garniera ![]() Kaśka -ładna ta suknia co wkleiłaś
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie zrobiłam szpinak na gęsto i teraz nie wiem czy zrobić domową pizzę ze szpinakiem, czy tortellini z grzybami ze szpinakiem
![]() jednak będzie pizza bo brat nie lubi tortellini a TZ też woli domową pizzę
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-10 o 16:53 |
|
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
Karta Euro 26 to nie jest zastąpienie NFz to tak jakbyś poszła do PZU i powiedziała chcę się ubezpieczyć. Częstow różnych sklepach dostaje sie zniżki na tę kartę
|
|
|
|
#2039 |
|
Konto usunięte
|
To i ja pozwolę sobie dołączyć
Salę mam na 15 maja 2010, niestety nie mam jeszcze terminu w Kościele zaklepanego, bo dopiero we wtorek mamusia wyskoczyła, że ma salę... I mam wielką nadzieję, że za 3 tygodnie, jak w końcu dojadę do domu, uda mi się zaklepać ten termin w Kościele![]() A o nas... Oboje w dniu ślubu będziemy mieć po 25 lat. Nie robimy wesela, tylko obiadek dla najbliższej rodziny. Chyba tyle
|
|
|
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
no i ominęlo mnie kolejne 8 stron wątku których nie jestem w stanie nadrobić
![]() matko ja nie wiem jak to jest że jak jestem w domu to nie mam w ogóle czasu na internet zaczynam tęsknić za stancją ale za to mogę spędzać z tżtem całe dnie od rana do nocy jupiiiiteraz też wpadłam do was aby na chwilkę bo właśnie robię pedicure więc walnęlam sobie lapka na kolana i moczę stópki i mogę do was spokojnie zajrzec... w piekarniku piecze się pyszna kolacja dla tżta który niedługo przyjedzie na jedzonko i znów zniknę.. jutro jadę na działkę do siebie więc znów mnie nie będzie a niedziele tradycyjnie u tżta na podwórku spędzę albo gdzieś nad wodą... ehhh dziewczyny mam nadzieję że nie zapomnicie mnie przez te wakacje... ![]() moja mama ciągnie mnie do salonów z sukniami slubnymi ale ja jakoś mam tak dość sukni ślubnych po ostatnim wypadzie ze szwagierką.. wybrałyśmy już dla niej suknię ale zanim to się stało to zwiedziłyśmy chyba ze 20 salonów z sukniami i przymierzyłyśmy chyba z 50 sukienek ![]() byłam też w salonie annais bridal i widziałam na manekinie Carrerę Kasi- ma boski welon jejjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! ale nie widziałam sukni Kate ani Funny- ale wiem gdzie jeszcze pójść żeby je znaleźć więc na pewno będę chciała zmierzyc;D ominęło mnie coś ważnego na forum??
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-07-10 o 17:52 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.

i obejmuje to sporty walki, kolarstwo, wspinaczkę i takie tam polecam

jeszcze tylko 407 dni

A TŻcik również woli mnie w długich (jak sie poznalismy, to miałam włosy tak do brody, a teraz mam za łopatki).

bo końcówki już mam zniszczone i będą sobie dalej pięknie rosły 

Teraz znalazłam sobie kilka dorywczych prac na umowę zlecenie albo umowę o dzieło, ale to tylko na rok i musi mi styknąć jakoś
czy one nie rozumieją że chcemy spędzić troszkę czasu tylko we dwoje
i tak TŻ zabiera je do takiego sanktuarium maryjnego, do zoo i na 1 dzień nad morze za co sam płaci za dojazd i cagle im mało. TŻ ma jeszcze braci którzy też mogliby się do czegos poczuć.. no to się wyżaliłam