![]() |
#2671 |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny MŁode Śląsk ;)
Tak, mnie się podobają. Nie wszystkie, ale neiktóre są naprawdę ciekawe. Mnie się znowu nie podobają te krawaciki i podwiązki. No ale nie o tym.
Chodzi o to, że już mam zawieszki na alkohole kolorowe, połowa wódki będzie Młoda Para z makro i do nich nie trzeba kupować naklejek bo są ozdobą samą w sobie. Połowa wódki to będzie coś tańszego (sobieski, albo absolwent) i na to zabrakło mi tych zawieszek co jest kolorowe, ni opłaca mi sie ich domawiac (bo to było robione indywidulanie), więc na te 30 butelek uznałąm, ze kupimy naklejki. A jakbym miała te zawieszki na kolorowych, wódkę Młoda para, i jeszcze te podwiązki na tej tańszej wódzie to tego już by było za dużo. Musi byc coś, co za bardzo nei oddróżni się od reszty, i będzie podobne pod względme stylizacji. No i właśnie myślę nad tymi naklejkami.
#2672 |
Zakorzenienie
|
Achaaa.
A masz zdjęcie tych specjalnych butelek? No naklejki to będzie wyjście ![]() Ja już Ci coś da moja propozycja to wybrałabym naklejkę nr 2. Ładny wierszyk sama go będę miała i tak nie wygląda zbyt kiczowato. |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Rozeznanie
|
Butelka młoda para (fot 1); wklejam też fotkę całego kompletu (tam sa etykiety na kolorowy alkohol).
Edytowane przez kitek_fm Czas edycji: 2009-07-10 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 | |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny podczytuje Was, bo też ze Śląska jestem.
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | |
Zakorzenienie
|
Szkoda,że nie widziałam wcześniej tej butelki bo jest GENIALNA!
I nawet gdy będzie pusta to świetnie będzie się prezentować. Ile taka jedna kosztuje?! A zaproszenia i cała reszta jak w stylu gotyckim :P ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
Proszę bardzo. Z tego c wiem to Anika jest z Gliwic może ją zapytaj gdzie ma wesele. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2679 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do tych plotek to jak tak można, ja nie wiem, my sie staramy cudujemy, wymyślamy, po nocach nie śpimy a goście to mają w ![]() ![]() ![]() A ten alkohol o 18 to dobrze, przecież do obiadu i lodów nkirt wódy nie pije. Ja nie wiem o której będzie u mnie alkohol, bo moż ejuż będzie stał, nie mam pojęcia. Wiem tylko, że dzięki tobie muszę to uzgodnić ![]() Cytat:
Dopytaj się, bo rzadko która sala daje alkohol swój i ciasta i torty i jest to w tej cenie, o której piszesz. Cytat:
![]() Jeśli masz te laki na świeczkach, a i łabędzie to może weź te drugie. Ale jak Ci brakło tych zawieszek do wódki, to może wiesz co zrób? Przecież jak masz 100butelek wódki to nie musisz mieć 100zawieszek, bo naraz te 100 nie będzie stało na stołach. Przecież będzie 20 a jak świadek, czy obsługa będzie zbierał puste to może te zawieszki przecież przewiesić na pełne i postawić z zawieszkami. Co za problem, wiele dziewczyn tak robi. Bo mi osobiście jakoś te pierwsze się rzuciły w oczy, ale moż enie będa już potrzebne ![]() Cytat:
Cze, a jak tam przygotowania? Byłam dziś ze świadkową na duuuużyych lodach ![]() ![]() ![]() Co za pogoda ![]() ![]() Jutro agusiaszal ma swój ślub więc życzę Jej dużo pogody, radości i uśmiechu i żeby wszystko było cudowne i tak jak miało być ![]()
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
SSR nie, zamawiałam na allegro.
Przesłałam 20 wierszyków i allegrowicz mi takie wykonał. Chciałam żeby pasowały to wystroju sali a ona trochę elegancka jest. ~~*~~ Ktoś mnie pytał o buty. Na allegro jedne były za 60 a drugie za 10 plus przesyłka to wychodziło 90zł. Te za 60 był eleganckie ale miały 8 cm obcasa a drugie takie do potańcówki 3 cm obcas, Ale w końcu nic nie wzięłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Rozeznanie
|
SSR
Już mam dość tych gości czasem. Też ich zaczynam miec w ![]() Te zawieszki to są na kolorowe rzeczy, i akurat tyle ich mam co na pierwszy rzut, a potem wymiana. Zanetaa88 Te młode pary różnie kosztują, zleży od wzoru, ta akurat coś koło 25zł Monia.ch To łączą nas te same zaproszenia ![]() Przeglądałam ostatnio chyba z milion stron z biżuterią, odwiedziłam ze 100 sklepów i NIC i jak w nd nic nie kupię to chyba zamówię z allegro z cyrkonią. Któryś z nich:
#2682 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i bardzo dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a co to jest ten kartonik maly w prawym dolnym rogu?? [w ogole komplecik bomba] Cytat:
![]()
![]() |
#2683 |
Rozeznanie
|
LadySith
To jakbyś mogła to zobacz czy są, bo w nd wybieram się do Gliwic i jakby w Zabrzu był ten wzór to miałabym "po drodze" W polaninie można kupić, i odebrać albo u nich w Środzie Wlkp. ![]() ![]() ![]() ![]() A nie można u nich zamówić i odebrać w makro, mogę zamówić w makro u kierownika działu alkohole, ale wczoraj gadałam z 2-ma i nic się nie dowiedziałam konkretnego ![]() ![]() ![]() A ten mały kartonik (ten najmniejszy) to na ciasto ![]()
Edytowane przez kitek_fm Czas edycji: 2009-07-10 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
Kitek jak dla mnie druga biżuteria najlepsza.
Delikatna i kobieca. W innych raczej przepych. Skąd Ty bierzesz tyle energii? Ja tu się załamuję prawie bo nie umiem sobie siebie wyobrazić z wszystkim, z makijażem z fryzurą z suknia a Ty cały czas pokazujesz swoje wynalazki. Podziwiam Cię za wytrwałość! Daj mi jej trochę. ~~*~~ Pytam wczoraj kuzyna, czy doszły zaproszenia bo jako jedyny nie dali mi znać z rodziną I Jaka odp : doszły. I pogadane, ani dziękuje ani za przeproszeniem pocałuj się w ![]() Czy za dużo wymagam?! Tato mówi,że to tylko zaproszenie, a Ja na to no ALE WSZYSCY mi podziękowali! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
Lady już mnie chyba nic nie zaskoczy.
W tym dniu trzeba liczyć tylko na siebie i na swojego przyszłego męża. Tak będzie najlepiej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Raczkowanie
|
Przygotowania - sprawy organizacyjne to luzik, wszystko powoli zapinamy na osttani guzik. Dziś TŻ kupił sobie super ubranko na drugi dzień. Normlanie przystojniak z niego
![]() ![]() ![]() Gorzej sprawy mają się z gośćmi, w poniedziałek mamy 3 pogrzeb w ciągu 5m-cy w rodzinie TŻ. No i do tego jeszcze z babcią TŻ nie jest dobrze... zobaczymy jak to się ułoży - oby dobrze... Są boskie ;p;p;p. U nas w rodzinie wszyscy byli bardzo zaskoczeni takimi zaproszeniami - pierwszy raz otrzymali rulon, no i do tego takie "staropolskie" Naprawdę zrobiły furorę - i tak trzymać. Lubię zaskakiwać nowościami ![]()
![]() |
#2688 |
Rozeznanie
|
Kupiliśmy te likiery marcepanowe - myślałam że sklep jest do 22, zajeżdżamy a tam do 20, ale obok był czynny taki malutki sklepik i akurat mieli te likiery też. A jeszcze wyobraźcie sobie, że te likiery były tańsze o 16 koron niż w Tesco
![]() I wzięłam jeszcze 4 takie duże paczki lentilków - dla dzieci w nagrodę w jakichś konkursach. Zanetaa88 Moja energia jest pomału na wykończeniu. A jak se pomyślę, jaki mnie czeka maraton w nd, to aż mi sie nie chce. No ale jeszcze nd taka zwiariowana (rano na załęże, potem do makro, potem do silesii, potem do Piekar po siostrzenicę i z nią do forum w gliwicach, potem nazad do Piekar i spotkanko ze znajomymi i z piekar do domku prawie 100km- w pon to chyba nie wstanę ![]() A z zaproszeniami to tak jest, ludzie nie potrafią dziękować za takie rzezcy. Mnie już nawet nikt nie dziękuje za kartkę ur czy z wakacji ![]() Monia.ch No u ans też się dziwili zaproszeniom, chwalili, że takich jeszcze nie widzieli itd. A mnie one najbardziej sie spodobały i spasowały do wesela na zamku ![]() A tak poza tym to jesteś z moich okolic, tzn. ja mieszkam niedaleko Jastrzębia, ale b. często w Jastrzębiu jestem. Gdzie masz wesele?
Edytowane przez kitek_fm Czas edycji: 2009-07-10 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj nie zazdroszczę. Nigdy nie wiadomo co się może stać, zdrowia babci życzę ![]() Od Mojego przystojniaka babcia rok temu zmarła, a strasznie czekała na nasz ślub a nie wspomnę już o prawnuczkach, ale taka kolej rzeczy..nic nie zrobimy. Będzie na Nas z góry patrzyła ![]() ~~*~~ Kitek dokładnie starasz się a nikt tego nie docenia. Widzę że ładny MARATON przed Tobą. W sumie przede mną też. Niech mój przystojniak tylko wróci to do Kościoła spisać papierki, potem garnitur próbna fryzura i makijaż regulacja brwi, nauka tańca, remont... Achhh cały czas coś. Gdyby człowiek wiedział,że ślub przyprawi go tyle stresu to czy by to robił? ![]() ![]() Edytowane przez zanetaa88 Czas edycji: 2009-07-10 o 21:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
A to ja pytałam o buty ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Szkoda, ze takie losy w rodzine tŻ siedzieją, no ale śmierć to naturalna kolj rzeczy, jedni sie rodzą, drudzy żenią, a jeszcze inni umierają ![]() Co do zaproszeń to ja też miałam rulony i prawda ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale masz maraton ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale nie wtedy będę wózek i łóżeczko wybierać ![]() Dziś mi TŻ powiedział, że miał telefon z rodziny i tak mnie rozdrażnił, że hej. Otóż jedna kuzynka (rodzinka:żona, mąż, 2córki) pytała się czy od X notabene jej brata zapraszamy z dziećmi ![]()
![]() |
#2691 |
Zadomowienie
|
Witam drogie PM-ki mam pytanko ponieważ nie mam zaliczonej poradni rodzinnej a w moim kosciele jest przewra wakacyjna czy nie znacie gdzies blisko Gliwic jakies poradni ktora działa w wakacje?
z Gory dziękuje za odpo. Pozdrawiam!
#2692 |
Rozeznanie
|
SSR
To u mnie to nikt, z tych, co dostał pocztą, nie zadzwonił, czy doszły. Potem dzwonili jak już był termin potwierdzeń. Kasiamaja Niestety, ja Ci nei pomogę, bo Gliwice to nei mój rejon. A! Wiecie co, stwierdziłam, ze zostaną te naklejki co już kupiłam, za kasę, co bym wydała na te drugie (26zł z przesyłką) to kupię sobie wachlarz (ładny gadżet do zdjęc ![]()
Edytowane przez kitek_fm Czas edycji: 2009-09-08 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Rozeznanie
|
Witam Was
![]() Tak od dłużego czasu Was podczytuję więc w końcu postanowiłam do Was dołączyć. Jestem z Zagłębia a dokładniej z Sosnowca, ale mimo tego mogę dołączyć ![]() Slub planujemy na przyszły rok i we wtorek jedziemy podpisać umowę na salę, a o zapreoszeniach jeszcze nie myślałam, szukałam tanich zaproszeń na allegro a te staropolskie są naprawdę pięknę. Mogę spytać ile kosztowały?
#2694 |
Zakorzenienie
|
SSR kurcze nie mam pojęcia ile kosztowały,
poszukam zaraz na allegro na komentarzach i dojdę do aukcji to CI napiszę ![]() Co do butów to tak nie mam ich jeszcze. A co do ślubu to tak sobie myślę dzisiaj, że to jest TAKI OGROMNY stres,że gorszy niż przed matura ![]() Właśnie myśmy wysyłali też jedno zaproszenie do Niemiec i nawet nie wiem czy ktoś do Mojego Przystojniaka się odzywał,że doszły bo to jego rodzina.Mi w każdym razie z tamtych rejonów nie dawał znać. A co do kuzyna to zapytałam czy w ogóle przyjadą odpowiedział "Nie masz czego się obawiać St**(nazwisko) będą na pewno " to się uspokoiłam. ~~*~~ Kitek wachlarz z róż? Dobrze rozumiem?! Ja sobie wyobrażam zdjęcie jedno i chciałabym je mieć, że MP (mój przystojniak) trzyma na ramieniu marynarkę i drugą ręka w kieszeni może się opierać o jakiś mur a Ja stoję ze statywem i robię mu zdjęcie a fotograf robi Nam zdjęcie i czarno-białe bym je chciała. Ta sobie wymyśliłam ![]() Wczoraj przerabiałam zdjęcia od koleżanki bo przesłała mi od fotografa i wydaję mi się,że nawet lepiej je przerobiłam niż fotograf ![]() ![]() Jak dostanę pozwolenie,żeby zdjęcia wstawić to wstawię. ~~*~~ Nicola na allegro tych zaproszeń jest mnóstwooo! Od koloru do wyboru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A z naklejkami masz rację, te z różami mi się pierwsze rzuciły w oczy (no ale te drugie by zamykały całość kompletu). Zresztą jak to ma iść na końcówkę wódki, to czym Ty się przejmujesz? Goście już nie będą w stanie komponować Twoich naklejek w całość ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2696 |
Zakorzenienie
|
SSR kochana.
Aukcji nie ma wystawionej z tych samych zawieszek, ale widzę że je robi, tylko trzeba się dopytać dokładnie. Cena 80gr za szt. http://allegro.pl/item672966008_zawi..._z_sercem.html Na samym dole po prawej stronie ma propozycje innych zawieszek i właśnie tam są te nasze.My jak zamawialiśmy u Niego to nie miał tych co teraz, chyba się rozkręcał. |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Rozeznanie
|
Zanetaa88
Nie nie z róż!!!! Bukiet to ja już mam od dawna wybrany. Chodzi mi o taki "normalny" wachlarz, do zdjęć żeby był. SSR Tak, na allegro wykukałam te wachlarze, jest ich mnóstwo.
#2698 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle jak u Was z przygotowaniami ,mi brakuje jeszcze tylko butów i nie mam pojęcia gdzie mogtę kupic koloru ecru. Ostatnio tyle się nałaziłam po sklepach i jedynie sandałki ,a ja wolałabym całe. Dołaczam tez moje suknie w ktorej najchętniej bym cały czas chodzila ![]()
Moja śliczna pszczółka Maja ![]() ![]() pszczółka I znowu odchudzanki ![]() 70,60...68,2.....66....64.....62....6 0 ![]() Edytowane przez Kasiamaja Czas edycji: 2009-07-11 o 10:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | |||
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny tyle piszecie że nie nadążam
![]() Cytat:
Cytat:
Moja babcia mi powiedziała, że gdyby ona musiała już odejść to owesele ma się odbyć bez względu na wszystko - za dużo przygotowań żeby wszystko tak po prostu odwołać Cytat:
![]() ![]() ![]() Świetna sprawa z tymi zaproszeniami, są takie oryginalne i właśnie dużej części rodzin nie mieli jeszcze takich. U nas wszyscy mówili że muszą schować na pamiątkę bo taki są ładne :P.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.