|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Wszystkim dzisiejszym Pannom Młodym życzę wszystkiego najlepszego, pięknej pogody i by wszytko poszło tak jak sobie wymarzyły
![]() dawno mnie tu nie było zaczęliśmy wysyłać zaproszenia dziś i jutro rozwieziemy kilka, za tydzień kolejne, obrączki odebrane w pon jedziemy szukać garniaka a dziś jadę jeszcze na przymiarkę do krawcowej
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2009-07-11 o 11:58 |
|
|
|
#4952 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry,
Dzisiejszym PM życzę cudownego dnia i nocy Ja też właśnie wychodzę na ślub kolegi z pracy TŻ, idziemy tylko do kościoła, ja ich nie znam...tak głupio będzie przy składaniu życzeń, ale w ogóle to będziemy zapraszać ich na nasz ślub, zaproszenie amy dopiero po ich ślubie. Wiem, trochę dziwnie, ale ten kolega robi wesele dla najbliższej rodziny, więc nie mamy żalu, że nas nie zaprasza, ato TŻta taki dobry kolega z pracy. W ogóle mieszkam blisko kościoła i widzę go przez okno, a dzisiaj pierwszy ślub był na 11.30 w szoku jestem, bo w naszym regionie nie ma tak szybko ślubów, średnio od 14 są.To ja spadam paa
|
|
|
|
#4953 |
|
Zakorzenienie
|
CZesc
Bylam na przymiarce ![]() Nie trzeba obcinac na dlugosci sukni, jest idealnie ![]() Nastepna przymiarke mam 27 lipca i po tej przymiarce na 90 % odbieram suknie Dzis pani krawcowa dopinala gdzie ma byc tren itp ![]() Pokazuje fotki, tak gdzie zaslonieta moja buzia - to znaczy ze mina sie nie nadawala di pokazania publicznie Czasami mi paszkowa ciastolina wychodzi ![]() Dzisiejszym PM zycze wszytskiego dobrego, przede wszytskim pogody bo u nas zimnica i pada trpche przelotem
|
|
|
|
#4954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mama problem nie wiecie czyja to bluzka? jakiego projektanta albo z jakiego sklepu? pytalam tez na watku modowym ale mam nadzieje ze moze wy tez wiecie
|
|
|
#4955 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2009-07-11 o 13:53 |
|
|
|
#4956 |
|
Raczkowanie
|
No wiec teraz kolej na mnie
nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta za tydzień mój ślub, dzisiaj wieczór kawalerski i panieński już sie nie mogę doczekać w sprawie ślubu już mamy wszystko załatwione, tylko w czwartek do księdza, i w piątek na paznokcie w sukni jestem zakochana, fryzure i makijaż mam takie jakie chciałam, wiec jak narazie wszystko układa się znakomicie tylko jeszcze nie wszyscy gosie dali odpowiedz czy napewno przyjda, tydzien do slubu a oni nie wiedza
|
|
|
|
#4957 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kliwia, super wyglądasz w tej kiecce!!
Nie wiem co ci doradzić..poszukaj czegoś na allegro, na pewno coś wpadnie Ci w oko ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4958 |
|
Rozeznanie
|
dzisiejszym PM zycze wszytskiego co najlepsze i przede wszystkim usmiechu na buzkach
![]() wlasnie wrocilismy z TZ. bylismy w salonie, w ktorym zamowilam suknie slubna, poogladac garnitury. bardzo podobal nam sie jeden firmy wilvorst. Pani nam go odlozyla i mamy sie zastanowic, ale pieknie wygladal Mam do Was prosbe jako ze kompletnie sie na tych firmach nie znam - macie moze jakies zdanie na temat tej firmy? natomiast ja w koncu doczekalam sie swoich kolczykow kliwia sliczna suknia i super wygladasz nie widzialam jej wczesniej, chyba ze jej nie pokazywalas?
|
|
#4959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma później ślub niż Ja i suknie już będziesz miała gotową ![]() Nie boisz się że Ci się znudzi? Ja takie problemy mam niestety;/ ~~*~~ Martucha ja niestety nie wiem co to za bluzka tzn. z jakiej firmy ![]() ~~*~~ Rosette może mała czarna jakaś? Buty śliczne ![]() ~~*~~ Fanta 20 tak już jest z tymi ludźmi, cały czas podkreślamy to tutaj z dziewczynami i chyba już nic nikogo nie zaskoczy. Mi dzisiaj kuzynka powiedziała,że ma dylemat między weselem a Francja. Powiedziałam jej,że już mnie nic nie zaskoczy, ma mi dać tylko znać do 26 lipca.Wujek nie wiadomo czy przyjedzie bo pracuje za granicą. Achhh. Nic nie zrobimy. ~~*~~ Złotko Ja też na firmach się kompletnie nie znam. Rzadko biorę je pod uwagę gdy kupuje ciuszek. Edytowane przez zanetaa88 Czas edycji: 2009-07-11 o 15:55 |
|
|
|
|
#4960 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4961 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sporą chwilę mnie nie było Ale ten czas leci. Suknia wyszła cudnie, więc z Twoją na pewno będzie podobnie![]() Wilvorst ma piękne garnitury to fakt, ale ceny również. Tż też tam mierzył właśnie Wilvorst'a, piękny czekoladowy. Po wyjściu z salonu przemyśleliśmy sprawę i stwierdziliśmy, że nie warto. Na jednym z wesel na którym byliśmy kolega (Pan Młody) miał wlaśnie taki czekoladowy garnitur na poprawinach. Szalał na poprawinach, na marynarce zrobiła się plama z potu (naprawdę duża) i ... się nie sprała. Garnitur jest nie do użytku Poza tym w maja tam straszną marżę. Mój Tż zdecydował się na New Men'a. Tam ponad 1100 zł, a my kupiliśmy identyczny w moim rodzinnym mieście za mniej niż połowę tej ceny (była przecena). Bez przeceny był 200 zł tańszy. Poza tym za kamizelkę + musznik usłyszeliśmy równie obłedną cenę co za garnitur. Fajny garnitur był też w Intermodzie (?) w galerii krakowskiej, a także w Plazie na dole, ale nie pamiętam nazwy sklepu - taki duży z rzeczami dla facetów Powodzenia w poszukiwaniach
|
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
Rosette dokładnie.
Ja kupiłam sobie na sylwestra mała czarna i teraz tylko dodatki i mam kiecke
|
|
|
|
#4963 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ciesze sie, ze z sukni bylas zadowolona. a powiedz mi prosze, czy przyszla przed teriminem? moja ma dopiero przyjechac 20 sierpnia i tak sie zastanawiam, czy moge liczyc na niespodzianke i czy bedzie wczesniej hmm to teraz mam klina niemal jestesmy zdecydowani by kupic ten garnitur, musimy jednak to jeszcze przemyslec. dobrze, ze sie odezwalasW intermodzie bylismy dzisiaj, ale przebrane byly garnitury. zostaly jakies granatowe, czarne i brazowe - szukamy ciemnego grafitowego z dodatkiem brazu. podjedziemy do plazy zobaczyc w tych sklepach. juz kiedys obeszlismy je ale tak bezplciowo jakos to zrobilismy
|
|
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje dzieewczynki
![]() ![]() ![]() zaneta nie znudzi sie, przeciez nie bede jej codziennie ogladac, ani tym bardziej przymierzac
|
|
|
|
#4965 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na przymiarce ustaliłam np. żeby podszyli pod spód koronkę która jest przy dekolcie, a następnie dzwoniłam żeby ją jednak odszyli hehehe kobieta zmienną jest i nie było problemu. Bolerko wyszło bardzo ladne, welon tez taki jak chciałam.My właśnie taki w Intermodzie mierzyliśmy, ale to w marcu było. Nie wiadomo czy był brązowy czy szary - rewelacyjny jest ten kolor. Marynarka niestety nie do końca dobrze leżała, i w sumie dobrze na tym wyszliśmy bo ten który kupiliśmy jest prześliczny. W New Men kupiliśmy tez ecru marynarkę i krawat - ale nie całą we wzory, tylko wzór zaczyna się tak od połowy "pojawiając" się stopniowo. Nie wiem jak to opisać. Przy zapiętej marynarce wygląda jakby kamizelka była gładka, dopiero po rozpięciu pojawia się wzór. To był kompromis pomiędzy kamizelką ślubną a jej brakiem Koszulę kupiliśmy w Próchniku - świetnie się prasuje, a spinki w Sanset Suit. Pochodźcie na spokojnie i pooglądajcie my straciliśmy sporo czasu, ale z facetami jest ten plus, że on to jeszcze ubierze w przeciwieństwie do naszych sukni
|
|
#4966 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4967 |
|
Wtajemniczenie
|
FANTA20
Witam mam pytanie z innej beczki jak udalo ci sie schudnac 36 kg i w ile czasu?
Wkoncu Pawełek,Dawidek i Hubercik maja siostrzyczke ![]() Nasz skarb nasze marzenie -Nicolka ząbale KLIK PLISSS http://[luksjab]471229[/luksjab] Edytowane przez Riana Czas edycji: 2009-07-11 o 18:00 |
|
|
|
#4968 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie moge sie doczekac sukni. juz wiem, ze bedzie kilka przerobek, ale to juz ustalone zostalo na przymiarce, np doszyja mi ramiaczka w razie W. teraz jest mniej garniturow, bo jakby to napisac, jest cos takiego ze sezon letni (tak jak z ciuchami) sie konczy i sa obnizki na garniaki, a zaczyna sie sezon jesienny i my wlasnie czekamy na te garnitury jesienne. slub w pazdzieriku, ja bede miec grubsza etole, wiec garnitur powinien byc no jesienny niby ten o ktorym dzisiaj pisalam jest z kolekcji jesiennej.rozumiem z ta kamizelka mial jednego koloru czy podobnie bylo jak z kamizelka, ze stipniowo pojawia sie wzor?bardzo podoba mi sie takie cos jak krawat jest z tego samego materialu z ktorego uszyty jest garnitur i do tego jeszcze kamizelka. takze cos takiego tez wchodzi w gre wszystko jest w tym samym odcieniu jak garniak, a koszula dobrana do koloru sukni slubnej - wlasnie w wilvorst tak szyja (moze jakas inna firma tez, ale narazie swoja przygode z poszukiwaniem garniturow zaczelismy - potrzebujemy 2, bo jeszcze poprawiny robimy)pochodzimy i poszukamy i racja - my nasze suknie mamy na to jedno wyjscie, a nasi TZ maja na dluzej garnitury
|
|
|
#4969 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam,moj tz ma juz gajer.Oczywiscie musial pasowac do mojoj sukni!!Tesciowa chciala popielaty lub ciemny grafit
![]() (zlote ze svarkiem)Na stronce gajer wyglada lepiejObraz 020.jpg Obraz 022.jpg P.S-cos zle zdjecia mi wychodza
|
#4970 |
|
Wtajemniczenie
|
kochane jak u was z zaproszeniami---potwierdzaja?czy czekaja na ostatnia chwile?Wlasnie u nas tak jest,,,,albo wiem ze z daleka kuzynka z mezem (my bylismy na ich slubie)i kuzyn olali przyjedzie tylko ciotka(ich mama)i to jeszcze dzwonila do mojego taty i powiedziala
Maja potwierdzac do 15,07 smiejemy sie z TZ ze bedziemy sami ,chyba ze goscie rozumieja ze moze jakby nieprzychodzili to maja dac znac?Juz sama niewiem a glupio tak dzwonic i pytac
Wkoncu Pawełek,Dawidek i Hubercik maja siostrzyczke ![]() Nasz skarb nasze marzenie -Nicolka ząbale KLIK PLISSS http://[luksjab]471229[/luksjab] Edytowane przez Riana Czas edycji: 2009-07-11 o 18:41 |
|
|
|
#4971 | |
|
Rozeznanie
|
riana z wy gdzie kupiliscie garnitur? tez gdzies w krakowie?
super kamizelka, ale my chyba jednak kupimy w ciemnym kolorze, "chyba", bo dzis byla pierwsza proba mierzenia garniakow, wiec nie wiem oczywiscie na czym w koncu zostanie. ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
spotkalam sie z opinia sporej czesci osob (juz rok temu-na wesele kuzynki), ktora uwazajac, iz idzie na wesele, nie musi wcale dzwonic. tlumaczyli sie wlasnie tak: "gdybysmy nie szli to wtedy dalibysmy znac, ale skoro dostalismy zaproszenie, by przyjsc i nie dzwonimy to znaczy, ze idziemy" I badz tu madry spodziewam sie, ze podobnie bedzie u nas.... nie bede sie krepowac i bede dzwonic groszek wszystkiego najlepszego! ![]() ![]()
Edytowane przez zlotko855 Czas edycji: 2009-07-11 o 18:47 |
|
|
|
|
#4972 |
|
Wtajemniczenie
|
Zlotko my tez szukalismy duzoooo zreszta ja wybredna jestem zobacz sobie w KONIK sa ceny ok gajer juz za 370zlociszy kamizelka 90 spinki gratis sklepy sa na:tandecie w hali ,myslenice,stroza,glogocz ow,dobczyce.Gajer od producenta,kamizelek tez jest tam mnostwo kolorystycznie jaki i wzorow Na stronce jest pokazane malo.Oto stronka :www.konik-garnitury.pl
---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- mam juz welon ecri za cale 17,99 zlociszy a nie za 350 sama doszyje sobie svaroskiego krysztalki--zamowie w hurtowni
Wkoncu Pawełek,Dawidek i Hubercik maja siostrzyczke ![]() Nasz skarb nasze marzenie -Nicolka ząbale KLIK PLISSS http://[luksjab]471229[/luksjab] Edytowane przez Riana Czas edycji: 2009-07-11 o 18:52 |
|
|
|
#4973 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i zdradź sekret ![]() Cytat:
uważam, że nie Tobie powinno byc głupio, że dzownisz, ale gościom!! .... ja zaczynam dzownic od jutra!! nie mam zamiaru płacic za osoby, których nie będzie. Nie rozumiem ludzi...czy tak trudno zadzwonic na sekundę i powiedziec "będziemy" lub "nie będziemy" ??
Edytowane przez mka1987 Czas edycji: 2009-07-11 o 19:02 |
||
|
|
|
#4974 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki, wpadłam tylko na chwilke.
Wszystkim dzisiejszym Pannom Młodym wszystkiego Naaaaaaaaj..... widze że macie ładną pogodę ![]() Kliwia Piękna suknia, super w niej wyglądasz
|
|
#4975 |
|
Wtajemniczenie
|
kochane pewnie macie ograniczenia co do ilosci osob czy w ta ilosc wliczacie fotografa,kamerzyste i zespol?czy oni beda mieli osobny stolik?
---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- powiem wam cos smiesznego---pojechalismy zaprosic TZ chrzesna.Tak siedzimy sobie i ona do mnie:gdzies juz ciebie widzialam,jestes podobna do kogos.Wiec pytam do kogo a ona ze ma na jezyku po chwili (moze po 10 min)mowie ,mozna prosic cukier,wiec ona przeprasza ze sie zagapila.Poszla do kuchni za chwile krzyczy:moze cos mocniejszego a my ze nie no i przyszla zgadnijcie kochane:BEZ CUKRU I LYZECZEK---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- kliwia-ja tez uwazam ze masz piekna suknie
|
#4976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak opalona jesteśDzisiejszym już mężatkom serdecznie gratuluje i życzę samych pięknych lat w małżeństwie
|
|
|
|
|
#4977 |
|
Wtajemniczenie
|
jak sie czuja nasze mamusie forumkowe.Ciocie niemoga sie doczekac fotek
|
#4978 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ma któraś z Was tutaj wesele
![]() http://catamaran.pl/index.php?option...d=86&Itemid=37 dziewczyny dostałam zaproszenie na nk od Agnieszki i Daniela z Krk to któraś z Was ?
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-11 o 20:26 |
|
|
|
#4979 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4980 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochaniutkie co tu tak cicho????oto nasze obraczki img_prod142_0_m.jpg
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

w szoku jestem, bo w naszym regionie nie ma tak szybko ślubów, średnio od 14 są.

nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta

i zdradź sekret