Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-11, 15:08   #2101
madziulka_
Zakorzenienie

Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Ale super. Ja na razie z grubszej kasy mam tylko tą na wesele i lokuję ją bezpiecznie na lokatach. A to co sobie jeszcze odkładam na koncie oszczędnościowym (też na wesele), to też się bym bała to gdzieś ulokować, gdzie można by było sporo zarobić, ale też i stracić. Nawet by mi było szkoda poświęcić 500 zł z tych oszczędności weselnych. Może jak będziemy kiedyś mieli z TŻ jakieś luźne oszczędności, to wtedy coś pokombinujemy..
A na jakich lokatach macie pieniazki?Wysokie oprocentowanie, długoterminowe?
Ja się w tym nie orientuje za bardzo ajk dobrze ulokować pieniądze żeby coś więcej się nazbierało

U mnie piękne słoneczko
Dzisiaj idziemy grillować do znajomych-miłej soboty

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 16:12   #2102
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
A na jakich lokatach macie pieniazki?Wysokie oprocentowanie, długoterminowe?
Ja się w tym nie orientuje za bardzo ajk dobrze ulokować pieniądze żeby coś więcej się nazbierało

U mnie piękne słoneczko
Dzisiaj idziemy grillować do znajomych-miłej soboty
Eeee, a wiesz że nie pamiętam jakie jest oprocentowanie? Jak zakładałam lokatę, to wiedziałam ile jest na koncie oszczędnościowym, a ile na lokacie. Pamiętam tylko, że zanim dałam kasę na tę lokatę z Danym de Vito, w której można wygrać laptopa albo 2 mln, to chciałam założyć lokatę w Getin Banku, bo tam było 6% i pamiętam że to było więcej niż BZ WBK. No ale potem pojawiła się ta lokata z loterią i tam dałam pieniążki. W sumie moja lokata miała wziąć udział w 8 losowaniach, bo każde 5 tys. bierze udział, a Ja jeszcze ją zakładałam na samym początku kiedy te pierwsze lokaty brały podwójny udział w losowaniu. W losowaniu 25 maja nic nie wygrałam. Natępne, to główne jest 20 lipca, ale też nie liczę na cuda.

Jak się skończy ta lokata (3 miesięczna), to będę myśleć dalej czy opłaci mi się pieniążki gdzieś lokować, bo na dłużej jak pół roku, to nigdzie ich nie dam (a ta w Getin chyba była na rok - TŻ ją ma), bo roczna zanim się skończy, to Ja już będę po weselu

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-07-11 o 16:18
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 18:00   #2103
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
A to się łączy? Bo Ja w tym miesiącu będę miała kartę na 5%, więc jak jest zniżka 10% na obrączki, tzn. że dostanę 15% zniżki? Fajnie by było A Ty będziesz miała 10% za własne zakupy 5 tys. w pół roku? Zamień się na szkatułkę Wiem, że Wasze obrączki będą drogie, ale skoro i tak piszesz, że już nie długo powinnaś dobić do 10%, to Ja chcę Twoją szkatułkę
cos Ty, w życiu w pół roku, kartę wyrobiłam dopiero po studniówce jaki mi rodzice biżuterię kupili, że mogłam dzięi temu wyrobić. Nie kupuję za dużo bi zueterii, bo nie lubię mieć dużo, ale jak już kupuję to porządną, więc jak cenisz jakość a nei ilość to warto się ze mną wymienić

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
jeszcze musimy sobie gdzies skoczyc wykupic ubezpieczenie podroznicze/turystyczne. macie do polecanie jakies niedrogie?
my mamy ubezpieczenie do karty kredytowej Aquarius w Multibanku do tej czarnej i jeszcze chyba jak jedna osoba z nami podróżuje to tez je ma. A ja mam euro 26 world za 90 zł i mam sporty ekstremalne na cały świat i jest spoko też polecam.

Cytat:
a jeszcze mam takie pytanie - jest sens do Chorwacji wyrobic w NFZ ta karte EKUZ?? bo gdzies slyszal, ze jak sie ja tam u lekarza pokaze to duzo upraszcza... no ale przeciez Chorwacja nie jest krajem czlonkowskim Unii, wiec ta karta tam chyba nie obowiazuje
nigdy tego nie wyrabiam, bo polegam na ubezpieczeniu.

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
Ma może któraś z was karte EURO26???
ja mam. Tylko trzeba być studentem a nie wiem czy Ty przypadkiem nie skończyłaś już studiów

Cytat:
moja siostra miala a TZ mial ISIC z AZSu ale nawet nie korzystal

a wiesz co Angluka... tak zapytalas o ta karte i teraz mi przyszlo do glowy, ze moze zamiast placic po 50 zl ubezpieczenia na 2 tygodnie w Chorwacji to sobie moze poprostu wyrobimy po karcie Euro 26 World (z ubezpieczeniem podroznicznym) i by nas to wyszlo 75 zl od osoby a byloby ubezpieczenie na caly rok - w sumie dosc czesto wyjezdzamy, wiec by sie przydalo dzieki za pomysl
miała ISIC z AZSu i to jest własciwie to samo co euro 26. Ja mam właśnie to euro 26 o którym piszesz.

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
a ja musze iśc sobie przed urlopem do kosmetyczki na brwi i manicure i moze skusze sie na pediucre tylko nie wiem czy to wytrzymam bo mam straszne gilgotki
Była moze któras z Was na pedicure?
byłam, siadasz sobie wkładasz stópki do miseczki z woda i kwiatkami a po chwili pani taki pilnikiem Ci robi pedicure, później maluje paznokcie, smaruje kremem i nara. Jak masz zadbane stópki to się nie opłaca, bo nic innego niż sama sobie zrobisz pani Ci nie zrobi. Dlatego ja jak już się skusze to dopiero przed ślubem ale jak masz wolną kasę i przed wakacjami chcesz mieć spokój to warto chyba

Tż robi kolację to ja na chwilę weszłam do WasAle już spadam, bo idziemy sobieNIe pada ale jest chłodno i dajemy na kajaczku
Stary 2009-07-11, 18:27   #2104
Martoolka87
Zakorzenienie

Uroczyście oświadczam, że przeczytałam wszystko co naskrobałyście w czasie moich dłuższych i krótszych nieobecności
Nie mam ostatnio niestety czasu się wizażować, bo się stażuję w Poznaniu i kurczę fajnie jest, nawet bardzo
A teraz coś na temat związany z tytułem wątku (mało takich postów ostatnio tu się przewija ). Wiem, że większość z Was ma już termin w kościele zaklepany, a mnie to dopiero czeka. Opowiedzcie jak to wyglądało, ile kasiory trzeba przygotować i takie tam, bo ja kompletnie niezorientowana w tej kwestii jestem
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 18:35   #2105
kaska87
Zakorzenienie

cześć wróciłam kupiłam sobie spodnie a TZ majtaski a antantica

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 19:05   #2106
tancerka212
Zakorzenienie

hej dziewczynki wrócilam z działeczki ale cholerne komary tak latały chmarami że musiałam mimo słoneczka chodzić w bluzie z kapturem na głowie i w ogóle zamaskowana bo by chyba mnie zeżarły żywcem

zaraz tżcik przyjedzie i kurdę ciągnie mnie na jakieś imieniny ciotki szczerze mówiąc to daleko w d** mam siedzenie u jakiejś ciotki przy stole i medytowanie, ale tż jest strasznie rodzinny i jemu to sprawia najwidoczniej przyjemność... niestety problem jest taki ze od wczoraj jestem w jakimś bojowym nastroju aż się sama boję bo wczoraj to już myślałam ze pobiję moją siostrę!!! moją ukochaną siostrzyczkę!!!! potwór ze mnie... mam nadzieję ze dziś tżtowi nie pojadę jakiegoś chamskiego tekstu albo coś bo strasznie nerwowa jakaś jestem...
może to dlatego że mój tata ma urlop i mnie ciągle denerwuje... ale jeszcze tydzien się przemęczę i może dobry humor wróci
no nic miłego wieczorku kochane moje panienki
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 19:13   #2107
kaska87
Zakorzenienie

a my dostaliśmy zaproszenie na wesele 28.08 nie wiem czy pojedziemy bo to zależy od dziadka TZ-a, ale ja bym pojechała a młodzi to Kasia i Piotrek

dziewczyny dostałam zaproszenie na nk od Agnieszki i Daniela z Krk to któraś z Was ?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-07-11 o 19:25

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-11, 21:15   #2108
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Witam! Co tutaj tak cicho? Tak mało do nadrabiania
Cytat:
To Ja bym miała 4 zł, więc tak czy owak płaciłabym podatek (1 zł).
Teraz mam kasę na tej lokacie z de Vito, ale jak się skończą te 3 miesiące, to będę musiała pomyśleć o jakiś lokatach, żeby rozbić kasę na mniejsze kawałki - jeśli się okaże, że lepiej na tym wyjdę.
A to się nie znam, od ile kasy płaci się ten podatek?
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
my nawet jestesmy z tego samego osiedla a rodzice sie jeszcze nie znaja, oficjalne zareczyny zrobimy prawdopodobnie we wrzesniu jak moj tz dojdzie do formy po operacji bo narazie smiga o kulach
A co się stało, że miał operację? Mam nadzieję, że już OK z nim

Ale kijowy dzień Normalnie wiadomość MASAKRA
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-11, 21:19   #2109
can't be perfect
Wtajemniczenie

a my z TZtem doszlismy do porozumienia, że bedziemy zabierac mamuski i sis co najwyżej na jakiś jednodniowe krótkie wypady. TŻ też jest jakis taki rodzinny i tłumaczy to tym że mama TZta będzie jakby co zajmowac sie naszymi dziecmi gdybym pracowała do 3 roku zycia, bo do żłobka nie chcę dawać, no a ciotka prawdopodobnie nam zapisze mieszkanie, więc to też do czegoś zobowiązuje. dzisiaj bylismy na takim "rodzinnym" wypadzie i nie było najgorzej

oczywiście to nie będzie się zdarzac aż tak często z 3-4 razy do roku

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-07-11 o 21:46
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-12, 00:22   #2110
BlackAngel
Adwokat diabła

przyszłam się przywitac i pozeganać bo zmykam spać po krótkim bieganiu

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-12, 07:29   #2111
Martoolka87
Zakorzenienie

Wstawać ludziska! Nie spać! Słońce dziś świeci
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-12, 07:53   #2112
can't be perfect
Wtajemniczenie

dobry dzień

u mnie też słoneczko zaczyna wychodzic... może przejedziemy się z TZtem nad jeziorko chociaż kapać to my się nie bedziemy, nawet stroju nie mam
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-12, 08:03   #2113
asiulek1705
Wtajemniczenie

Witam witam U mnie słoneczko również świeci ale jakoś tak nieśmiało.... Idę nadrabiać Waszą produkcję, ale na szczęście widzę, że dużo mnie nie ominęło
Stary 2009-07-12, 08:46   #2114
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
my mamy ubezpieczenie do karty kredytowej Aquarius w Multibanku do tej czarnej i jeszcze chyba jak jedna osoba z nami podróżuje to tez je ma. A ja mam euro 26 world za 90 zł i mam sporty ekstremalne na cały świat i jest spoko też polecam.
hmmm ale wersji world nie ma sportow ekstremalnych chyba ze to sie zmienilo od zeszlego roku, bo teraz juz wersja ze sportami esktremalnymi jest jako 'sport' za 155zl
a korzystalas kiedys z tego ubezpieczenia? nie ma zadnych problemow?
bo TZ mi zaczal krecic nosem, ze to ubezpiecza Signal Iduna, a to podobno dupna firma i wyciagniecie od nich kasy graniczy z cudem i TZ powiedzial, ze on sie woli ubezpieczyc w porzadnej firmie

Cytat:
nigdy tego nie wyrabiam, bo polegam na ubezpieczeniu.
ja do Francji wyrabialam (jeszcze jak byly formularze a nie karty ) bo to sie jednak w UE przydaje siostra przez cale studia we Francji nieustajaco to wyrabiala (bo to ma chyba waznosc 3 miesiace wiec ciagle trzeba za tym latac jak sie jest gdzies na dluzej...)

Cytat:
ja mam. Tylko trzeba być studentem a nie wiem czy Ty przypadkiem nie skończyłaś już studiów
do Euro26 nie trzeba byc studentem do wersji 'student' owszem, do wersji "classic" wystarczy miec mniej niz 30 lat

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
zaraz tżcik przyjedzie i kurdę ciągnie mnie na jakieś imieniny ciotki szczerze mówiąc to daleko w d** mam siedzenie u jakiejś ciotki przy stole i medytowanie, ale tż jest strasznie rodzinny i jemu to sprawia najwidoczniej przyjemność...
to my z TZem na szczescie oboje jestesmy rodzinni i lubimy rodzinne imprezki kazda okazja do imprezowania jest dobra
dzisiaj nas jedna taka czeka - grill u mojego dziadka na dzialce nawet pogoda dzis sie udala oby sie nie popsulo jak wczoraj

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dziewczyny dostałam zaproszenie na nk od Agnieszki i Daniela z Krk to któraś z Was ?
tak, Daniel to ja

ale sie wczoraj obzarlam pizzy jeszcze teraz jestem najedzona
fajnie tak sie spotkac ze znajomymi, ktorzy tez sa w fazie organizacji slubu

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-07-12 o 08:48
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-12, 09:07   #2115
kaska87
Zakorzenienie

dzień dobry bardzo naoglądałam się wczoraj horroru na noc i się bałam w nocy

my dziś też mamy grilla mniami

zmykam do łazienki

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-07-12 o 09:21
Stary 2009-07-12, 09:39   #2116
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
do Euro26 nie trzeba byc studentem do wersji 'student' owszem, do wersji "classic" wystarczy miec mniej niz 30 lat
zgadzam się a dodatkowo

Euro 26 :
classic
student
sudent world
extreme
extreme world
czyli opcja podstawowa (dla mnei i TZ)
opcja dla studenta w kraju
dla studenta za granicą
dla sportowców w kraju
dla sportowców za ganicą

A ja dziś dopiero co wstałam
wczoraj u mojego TZ była kopia obrazu jasnogórskiego w domu więc postanowiliśmy przywieźć moich rodziców na wizytę do teściów
Jak już obraz wyprowadzili rodzice sobie siedli przy cieście a my poszliśmy na festyn - miały grać brathanki
czekaliśmy dobrą godzinę i w sumie spotkaliśmy znajomych i poszliśmy do nich na grilla
Wróciliśmy o 1 do domu i ja grałam w simsy a TZ jakieś wyścigi uwskuteczniał z bratem na komputerze
Stary 2009-07-12, 10:12   #2117
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Wróciliśmy o 1 do domu i ja grałam w simsy
yeah mój ziom ja właśnie idę grać

Stary 2009-07-12, 11:13   #2118
BlackAngel
Adwokat diabła

hellow babochy

Stary 2009-07-12, 12:00   #2119
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
wczoraj u mojego TZ była kopia obrazu jasnogórskiego w domu więc postanowiliśmy przywieźć moich rodziców na wizytę do teściów
obraz tesciom wniesli do domu? a w jakim celu? to jakas tradycja?
pierwszy raz sie z czyms takim spotykam

a ja mialam akcje z kiciami
panowie koty wzieli sie za jakiegos mamy kaktusa na balkonie i go porzadnie oskalpowali, co spowodowalo wyplyw strumieniami bialego lepkiego mleka oczywicie obkleili sie nim dokladnie, a moze nawet zdarzyli skosztowac co nieco. wzielismy ich od razu do lazienki na pranie futra, bo jakby sie skleilo na amen to byloby kiepsko. i juz radosnie biegaly czyste, gdy nagle zaczelo sie kocie rzyganie i to tak co kawalek
zadzwonilismy do kliniki wet. zapytac co robic. poradzili zeby je obserwowac i jak tak beda dalej przez nastepne 3 godzony rzygac to je przywiezc. a jak przestana to znaczy ze poprostu gorzka substancja wywolala odruchy wymiotne. na szczescie przestali i poszli spac. mam nadzieje, ze jak sie obudza to to bedzie juz tylko historia... szczegolnie, ze na 16 jedziemy na grilla... oby rzeczywiscie te 3 godziny byly decydujacymi
lain jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-12, 12:50   #2120
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cześć dziewczyny! Też się tylko przywitam i pożegnam. Dzisiaj chcemy jechać do mojego Kochanego

Ostatnio jestem taka rozbita w ogóle nie mam na nic ochoty Jedzenie muszę na siłę wpychać, bo inaczej bym nic nie jadła Ogólnie kiszka
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-12, 13:53   #2121
tancerka212
Zakorzenienie

hej dziewczynki wpadłam i szok hehe miałam tylko kilka postów do nadrobienia
wczoraj jednak przekonałam tżta że siedzenie u cioci nie jest tym co powinniśmy robić w sobotni wieczór i teraz tż już błaga żebym szybciej do niego przybyła ale muszę poczekać na autobusik bo przecież nie będę szła 10km piechotą
kurdę nastawiłam się że dziś założę moją mega mini spódniczkę ale chmury jakieś się zgromadziły i chyba trzeba ubrać coś bardziej konkretnego bo już gęsią skórkę mam... nie mam się w co ubrać buuuuuu
Lain jej biedne koteczki... aż strach pomyśleć jak własnych dzieci trzeba pilnować skoro nawet na kotki trzeba non stop patrzec
no nic miłego popołudnia ja lecę pod prysznic i potem wiuuuuu do tżcika
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-12, 15:26   #2122
onaella
Zakorzenienie

Cześć
Az nie mogę uwierzyć że tka mało do nadrabiania, ale co się dziwić, w końcu wakacje, lato to komu się chce siedzieć w domu

ja też ostatnio mało co jestem, a jeszcze jak za tydzien będzie Tż to już w ogóle.

Teraz szykują mi się 3 wesela więc będe miała co Wam opowiadac

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-12, 15:45   #2123
kaska87
Zakorzenienie

a ja już po grillu objadłam się teraz wpadłam do domu po aparat i idę do przyjaciółki z druga przyjaciółką także do jutra

@ przybyła, ale plaster przykleję wieczorem bo teraz nie mam czasu na kąpiel

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-12, 15:58   #2124
chilanes
Zakorzenienie

mój króliś jest jakiś osowiały nie chce jeść ani pić, żaden wet nie przyjmuje i muszę tak przeczekać do jutra, już nie wiem co robić
Stary 2009-07-12, 19:33   #2125
BlackAngel
Adwokat diabła

nic się tutaj nie dzieję? omg jestem w szoku

Stary 2009-07-12, 19:40   #2126
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm ale wersji world nie ma sportow ekstremalnych chyba ze to sie zmienilo od zeszlego roku, bo teraz juz wersja ze sportami esktremalnymi jest jako 'sport' za 155zl
a korzystalas kiedys z tego ubezpieczenia? nie ma zadnych problemow?
bo TZ mi zaczal krecic nosem, ze to ubezpiecza Signal Iduna, a to podobno dupna firma i wyciagniecie od nich kasy graniczy z cudem i TZ powiedzial, ze on sie woli ubezpieczyc w porzadnej firmie
no wlasnie mi sie powaliło i dziś w aucie sobie o tym przypomniałamMam tą wersję sport, bo ona jest do sportów ekstremalnych I płaciłam w 2007 roku i w 2008 kupowałam jeszcze za 90 zł, może od 2009 jest drożej, zobacze jak mi się skończy Tez uważam, że Signal Iduna to lipna firmaAle to zawsze coś NIe korzystałam z euro 26, ale jak bylismy na wakacjach z Triady i korzystałam z zagramanicznego lekarza to dali mi po prostu papiery do uzupełnienia i tyle i to tez było Signal Iduna. Z kolei moja koleżanka miała przeboje(nie wiem czy to bylo Signal Iduna, bo SI zdaje sie jest dopioero od kilku lat a ona to miała kilka lat temu). Otóz ma cukrzycę (a euro26 nie obejmuje chorób przewlekłych) i coś tam jej się stało i wylądowała w szpitalu, lekarze nie mogli stwierdzic, że to było jednoznacznei związane z cukrzycą, nie wiadmom właściwie co jej się działo, ale firma ubezpieczeniowa się przypieprzyła, że to od choroby przewleklej i jej rodzice musieli zaplacić ok.1500 euroNie pamietam czy się sądzili czy odpuścili.
Ja polegam na euro 26, bo jeszcze mamy ubezpieczenie z karty kredytowej, ale bez tego lepszego ubezpieczenia też bym sie nie ciśnieniowała i polegała tylko na euro26 chyba. Firma ubezpieczeniowa to firma ubezpieczeniowa i tak i tak będa chcieli sie wyłgac, zeby jak najmniej wyplacić odszkodowania, zalezy czy wolisz się poczuć pewnie jak Cię oskubią na 200 zl składki

Cytat:
nie wiedziałamA pytałam się babki jak kupowałam moja karte i stwierdziła, że dla studentów tylko, zdziwiłam się, bo własnie wydawalo mi się, że do 30 r.ż., bo myślałam, żeby zrobić tz euro26, żeby miał znizki w muzeach na swiecie, bo od listopada nie ma legitki i wszędzie wchodzi na normalny bilet. A na classic też są zniżki?Bo jak nie ma to się opłaca robić tztowi.

Jak widac wróciliśmyPrzydało nam się to parę dni razemMoja dieta wprawdzie ucierpiała, ale dużo chodziliśmy i pływaliśmy to licze po cichu, że spalałam kalorie
Stary 2009-07-12, 19:45   #2127
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
A pytałam się babki jak kupowałam moja karte i stwierdziła, że dla studentów tylko, zdziwiłam się, bo własnie wydawalo mi się, że do 30 r.ż., bo myślałam, żeby zrobić tz euro26, żeby miał znizki w muzeach na swiecie, bo od listopada nie ma legitki i wszędzie wchodzi na normalny bilet. A na classic też są zniżki?Bo jak nie ma to się opłaca robić tztowi.
Są zniżki Wszystko jest na stronie Euro26
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-12, 19:59   #2128
angluka
Rozeznanie

witam

Samoa jeszcze jestem studentką w przyszłym roku bronie mgr

Za szybko zdecydowanie mija mi weekend alee zakupy wczorajsze się udały obkupilismy się z TŻcikiem dosłownie od stóp do głów

Kolorowych snów zycze i uciekam bo jutro praca
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-12, 20:32   #2129
obca7
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki
Nie udzielałam się ostatnio bo nie miałam czasu Lato przyszło i szkoda czasu na siedzenie na komputerze
Ide spać, bo jutro już o 4 wyjazd Może wpadnę na trochę bo bierzemy laptopa, ale pewnie będzie dużo innych fajniejszych zajęć niż siedzenie przy kompie Miłego tygodnia dziewczynybuziaki
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-12, 20:45   #2130
madmuazelle
BAN stały

A ja oglądam właśnie Hity na czasie i spiewała Paulla piosenke Od dziś,eh i sobie wyobraziłam sobie nasze wesele,bo ta piosenka będzie na nasz pierwszy taniec.Noi się wzruszyłam.Eh...
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości