|
|
#1471 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Cytat:
![]() niech to się skończy, niech oni się skończą, mój mózg żąda braku problematyki. płaczesz i wychodzisz, jak ja. w życiu przeżywa się tylko dwie miłości prawdziwe: pierwszą, która umiera, i ostatnią, od której się umiera, niestety. krzyżuję nogi, stopy dociskam do podłogi, mocno tęsknię za przestrzenią między podłogą, za unoszeniem. egoizm siebie nie ciebie, nie świata. masz duże piersi, taki nos jak ja, miny, i łapiesz za swoje włosy często, i nadpobudliwość powiek, dłoni, ramion masz. leżysz zaraz obok mnie, płaczesz we własny rękaw, więc jest on zajęty, a zawsze chciałam w niego płakać. słaby poranek, bardzo, położył mnie na kolana, nie chcę już krzyczeć, to mnie męczy dziś. chcę wyrzucić za płot niepewności front..
|
|
|
#1472 |
|
Rozeznanie
|
But if you leave don't look back.
Ale jeśli chcesz odejść, nie patrz wstecz. Na przedmieściach mojej duszy smutek z gniewem zmieszany. Pomiędzy jednym a drugim zaciągnięciem się tobą. Bóg mnie stworzył a szatan opętał, na zawsze zostanę grzeszna i święta... Idę wolno, ale nie cofam się nigdy.
I pamiętaj: żałuj tylko tego, czego nie zrobiłeś, Nigdy nie jest za późno i lepiej późno nic wcale! Edytowane przez Lougess Czas edycji: 2009-07-12 o 20:51 |
|
|
|
#1473 |
|
Raczkowanie
|
A wtedy poznałam ciebie i zrobiło się tak jakoś dziwnie
|
|
|
|
#1474 |
|
Raczkowanie
|
letes - <3
![]() BrillanteAstro05 - ;*Madzinka16 - co do prośby - nie mam głowy... Jestem taka szczęśliwa – jestem w Twoich oczach A czy już mówiłam Ci, że Cię kocham? Nasze oddechy ciągną się za długo o pół kroku Już nie słyszę nic, patrząc w Twoje serce Wiesz, że dla Twojego uśmiechu mogłabym umrzeć… Pół życia obojętne, ciekawe jakie będzie drugie pół Czy naprawdę w żaden sposób nie możesz przestać o mnie myśleć? Chociaż tymczasowo bądź mój, choć przez chwilę, choć na okres próbny Jestem kolejną tajemnicą, której nie rozkminiasz Żyć poza połową życia Ucieknijmy od tego cholernego czasu Więc pocałuj mnie i powiedz, że będziesz na mnie czekał… .
|
|
#1475 |
|
Wtajemniczenie
|
ratatamm - dziekuje (: ;*
------------------------ jestem zbyt naiwna, zbyt wierna i slaba, wiedzialeś o tym ze bylam zaangazowana, bylam nastawiona na cos wiecej niz koniec, zapewnialeś tyle razy wiec zylam ze spokojem, zaufalam, dalam ci sie prowadzic, pokochalam cie, jak nikt obiecaleś nie ranic, zniknałess bo niby ja bylam powodem. to dlaczego cie widziano u jej boku, powiedz?. nie chcesz?! bo glupio ci jest przyznaj .. czas przyzwyczaja do bolu obys mogl skorzystac... wspomnienia .. a z nimi te dreszcze .. gdziekolwiek jestes, wiecej tu nie wracaj .. dla mnie jestes juz nikim.. tylko legendą. strasznie jest przywołać znów, to czym zyłam .. został tylko album który cięzko mi otworzyć .. od momentu gdy odeszłeś, tylko zapach się zachował na mojej poduszce .. wiem, do jutra się ulotni .. i znów trzeba ich wszystkich słodko oszukiwać. Nie ominie nas to ze nieraz bedzie chlodniej .. tesknoty nie opiszesz ,wokol wszystko rani .. nie chcę nic składać, pozostawiam twojej wyobraźni to co czuję. wraz z książkowym bohaterem przeżywam jego chwile. analizuję moje sny i życie, które nigdy nie były normalne. Siedząc na rogu mojego łóżka, które bezwzględnie było dużą częścią nie tylko mnie, ale i mojego pokoju, tak nagle poczułam się szczęśliwa, że tu jestem. Takie rzeczy przychodzą w najmniej odczekiwanym momencie i równie szybko miają, ale czas, który wypełniają wydaje się być bezcenny. |
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
rozerwane sny.
ujrzysz mnie od środka, i przekonasz się, że aniołem nie jestem, że wcale nie jestem taka słodka. nie udawaj głupiego. nie musisz. czerwona szminka. malinowe usta. ich truskawkowy smak . skok w nieskończoną dal.
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
ChceTylkoCiebie - jejku, ale mi się miło zrobiło
;* Onax3 - dla mnie to lepiej, jak ktoś korzysta z mojej twórczości ratatamm - dziękuję ;* ___ nie potrafię się do Ciebie zbliżyć. Zbyt wiele nas dzieli chcę być Twoim landrynkiem gdzieś tam jest. jedna płacząca gwiazda a w koło nie ma nikogo kompetentnego kompletnie się na tym nie znam, więc chętnie się tym zajmę ;D pora na odrobinę egoizmu należę do tych osób, którym ciągle czegoś brakuje proszę, pamiętaj, że gdzieś tam ciągle jestem dla Ciebie
"Nie masz żadnych wrogów poza tymi w Tobie" rsmt Edytowane przez nastychick Czas edycji: 2009-07-12 o 21:30 |
|
|
|
#1478 |
|
Raczkowanie
|
potem patrzysz na mnie, patrzysz i gotuje mi sie krew
Podoba ci się tam na wschodzie i z pewnością chłopcze masz usta jak nikt inny. gdy tak patrzysz na mnie, czuje ze nie wiem co to seks nic nie znaczysz dla mnie i nie chwytasz mnie za serce No dawaj, kłóć się z sędziami, zmień zasady, oszukuj trochę... Zrób sobie przerwę. Będziesz się kaleczyć, ale graj. Graj. Graj twardo, graj szybko. Graj swobodnie, na luzie. Graj tak, jakby nie miało być jutra. Ok, więc nieważne, czy wygrywasz, czy przegrywasz. Ważne, jak zagrasz. jestem w miejscu, gdzie miłość jest w tańcu kolan, a płacisz w naiwności z różańcem wsuniętym w jego bielizne;3 zabierzesz mnie tego lata na koniec świata, a potem powiesz ej małolata! Nie ma Cię, gdy moje życie spada w dół i Nie ma Cię, gdy wszystko łamie się na pół i Nie ma Cię i nie wiem już, gdzie jesteś, Ale dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci serce! Nie ma Cię, gdy moje życia spada w dół i Nie ma Cię, gdy wszystko łamie się na pół, Ale kocham Cię, kocham wciąż Cię kocham ****a i nie znam już innych słów! Kariera między ulicami, zwłoki niegdyś dumnych nastolatków Pieprzących sie jak stosy ofiar masakry, Białe smieci, wyrzutki społeczne, pokolenie X stracone przez heroine Zatańcz ze mną pani miła, zatańcz ze mną ukochana, śmierci biała, o Pani Hero! Przegrani i zagubieni, walczą żadnych szans nie mają Brak miłości i tolerancji, zamknięte oczy, zetknięte wargi A Ty myślisz, ze jest dobrze, wcale nie jest Dealer nie daje Ci spokoju, raz spróbowałeś - nie możesz przestać i wypalasz się od środka Zatańcz ze mną pani miła, zatańcz ze mną ukochana, śmierci biała, o Pani Hero! Rozrastający się kurs on mnie nie przebije, Najlepsi biorą, choć im to nie zaszkodzi Nie jestem szczęśliwy, ja pokolenie X Lepiej szybicej się wypalić, niż gasnąc powoli Wypaliłem się, nienwidze Ciebie callow wraca!
|
|
#1479 |
|
Rozeznanie
|
bańka miłości prysła! ^^
Totalny tumiwisizm. Teraz to mi to lotto. ; ] jak oddzielić nagle serce od rozumu ? Boże sprawżeby zawsze było właśnie tak <3 'Połykam cię.Smakujesz mi jak nikt'
|
#1480 |
|
Rozeznanie
|
TwojaKokaina dziękuję słoneczko ;* bardzo miło
) Ty też zachwycaszbo wiesz , słońce z deszczem wywołuje tęczę Prawy kącik ust przylgnął do policzka. próbuję wykąpać się w słońcu zmyć z siebie marzenia, których najwięcej mam we włosach, bo są jeszcze dzikie, nowe, nieokiełznane. |
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Little Ballerina cuuudne <3
TiScatteroUnaFoto boskie ![]() nastychick świetne ![]() ________ Prosto ze środka najszczerszy przekaz. Spod ciężkich powiek obserwuje świat, gubię czas. Dla ciebie wschodzi słońce, więc wolność spijaj. Przez to się dowiesz jak smakuje przyjaźń. Pójdę tylko tam, gdzie poprowadzi moje serce. Szczęśliwe zakończenia zazwyczaj są tylko w filmie. |
|
|
|
#1482 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
________________ głową muru nie przebijesz
ale możesz go obejść sposobem wciąż nie masz mi nic do powiedzenia? 'i choćby wystawili przeciw wielką armadę Ty się nie ugniesz - nawet sam przecież dasz rade' śniło mi się że to wszystko snem było porozrzucane gdzieś wspomnienia i zapach jeszcze nie wyschnięty łez niech myślą że pozwoliłam Ci umrzeć dlaczego Ty mi to robisz? bo ja to Ty a Ty to ja bo My to coś w rodzaju idealnego połączenia 'czasem wydaje mi się że wystarczy że uderzę pięścią w ścianę i ktoś nagle zacznie mnie kochać'
|
|
|
#1483 |
|
Gość
|
Witam Panny moje. Wszystkie jesteście świetne. Mam nadzieję, że jeszcze o mnie nie zapomniałyście. Wiem, że nie lubicie proźb ale to jest bardzo ważne dla mnie coś o tym że : dalej chcę z nim być, postąpiłam jak ostatnia idiotka straciłam jego zaufanie przytulając się z innym, ale on też popełnił wiele błędów a ja przez to go nie skreślałam ...
Wiesz nie wiem co już myśleć ciąglę za Tobą tęsknię i chcę Cię poczuć tak ostatni raz, dotknąć ustami Twoich warg.. Polizać ostatni raz Cię po policzku, ugryźć za ucho i wycałować całą Twoją szyję, nie dam rady już nawet normalnie żyć, poprostu jest mi Ciebie tak brak, że na nic nie mam ochoty. Pamiętam każdy Twój uśmiech. Poprostu zrobiłam to bo chciałam być u Ciebie na pierwszym miejscu i zwrócić na siebię uwagę... Wiesz.. dzisiaj tak sobię myślę czy będzie tak jak ostatnio, że nie będziemy się do Ciebie odzywać przez tydzień a później znowu się pogodzimy, ale wiesz myślę teraz, że to taki nie realne padło za dużo zbędnych i ostrych słów.. Mam nadzieję, że mnie szybko zapomnisz, że nie będziesz mnie już kochał i nie będziesz pamiętał mojej twarzy.Bo zachowałam się jak ostatnia idiotka.. Czuję, że nie kochasz mnie już i że nie tęsknisz. wiesz potrzebuję twojego uczucia. Bez Ciebie rozpuszczam się się jak cukier polany zimną wodą. - te dwa wyzej to wiadomości do mojego byłego ... ;[ |
|
|
|
#1484 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() proszę wszystkie bez wyjątku <33 Raz się uśmiecham,mam intencje szczere,ale spróbuj mnie w****ić to sprowadzę na ziemię. kiedyś się obudzę i znikną problemy wiem to, ciągłe w****ianie stanie się legendą, żyje nadzieją, że da się świat uleczyć..
|
|
|
#1485 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiem, nie powinnam była, ale proszę nie skreślaj nas. jeden błąd i koniec? moja głowa tego nie pojmuje.. przecież wiesz, że mając Ciebie mam wszystko, bez Ciebie jestem niczym.. Nie zostawiaj mnie... pełen słoik wspomnień o Tobie! Chwile miłe- tylko te pamiętajmy, a błędy wybaczmy ;* wiesz czy nie? bo ja kocham tylko Cie! Pewnie nie pomogłam, ale chciałam. 3maj się i napisz od razu czy jest lepiej już czy nie będę czekać ) |
|
|
|
|
#1486 |
|
Raczkowanie
|
To się dzieje tylko w Twojej wyobraźni.
Jak chcesz mieć damę zamiast dupy to się o nią postaraj! Moje małe radości. Niech spojrzy jak na utrudzonego Kopciuszka, a sam zechce zostać księciem. Ja zrobię pstryk, a Ty znikniesz ok? Czuję się jakbym była uśpiona eterem, naga i wypatroszona męskimi dłońmi w gumowych rękawiczkach. biorę los w swoje ręce. ubieram, maluję i czeszę w fantazyjne loki.
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
dwie dusze tańczą w deszczu.
palę papierosa, a przede mną stoi miłość, na którą muszę czekać chcę Cię mieć dla siebie, niepotrzebny mi tłum drinki z parasolką, słońce i ja co jest złe, a co dobre? ten stary świat jest nowym światem gramy w banały. przeprowadziłam się do sąsiada. człowiek lubi się śmiać. z innych.
|
#1488 |
|
Rozeznanie
|
Odnajduję Ciebie w moim wnętrzu codziennie, moje życie przesiąkło Tobą. Lubię odbijać się w Twoich oczach. Kochanie, ja Ci zatańczę pośród słów i pośród motyli. Oddalasz się, już prawie Cię nie ma przy mnie. Więc albo wróć i ocknij się ze snu Piotrusiu Panie, albo pozwól powiedzieć Ci w twarz 'fuck off' i odwrócić się na pięcie i odejść, by móc zacząć od nowa. Różnych pokus wiele mam i rzadko kiedy mówię dość.
|
#1489 |
|
Raczkowanie
|
Zwodzonych uczuć most po którym przyszło iść...
I suchą stopą przejść na „cześć”. W tę przeklętą noc czekam na nadziei głos... 'Z plastikowych rzęs płynie sztuczna łza, tak już czasem jest, nawet gdy oczy są ze szkła... ' Włosy rozwiane plącze mi wiatr ,serce znoszone jest całe z łat ! Całkiem sama - łatwa rzecz, żaden dramat. Co dnia zaglądam w piekło, zwiedzam raj... Nim dorośniemy, nim się dowiemy, że nie da się na tęczy grać... Cicho woła mnie toń płaczliwych fal... W świecie, w którym nikt mi nie zabrania ciągle marzyć, niemożliwe spełniać sny ... W tym swetrze zbyt lila- róż, trochę niemodnym. Poznasz mnie, bo to ja szukam w deszczu nut Chopina. Nie rób głupich min no i skończmy z tym! Ten, kto nie wie czego chce niech nie szuka mnie!
|
|
#1490 |
|
Rozeznanie
|
Oto moje serce i dusza, proszę przemiel je na hamburgera i się rozkoszuj.
I żyli długo i szczęśli.. Ciii.. To nie Twoja bajka, Księżniczko. Gdyby król z tronu spadł i zmienił się świat. Żegnaj na zawsze. Zapomnij co było. Przepraszam za kłopot. Dziękuję za miłość... Czuję w sobie gniew, bezpowrotnie tracę Cię. Tonę.. tonę w morzu swoich łez. Być może docenić Cię nie umiałam, a może za dużo powiedziałam. Jeśli umrzesz.. zabiję Cię! Milczenie jest przereklamowane. Myślałam, że moje nieszczęścia skończyły się kiedy Cię poznałam. |
|
|
|
#1491 |
|
Raczkowanie
|
...emocje są jak piach ja biorę je w garść i rozsypuję je po zmysłach"
ktoś gardzi tym co ty w tym momencie czujesz..." i tylko marzyć mi się może świat tonący w uczuciach... Nie ma we mnie nienawiści ani żalu jest wiedza o własnej bezużyteczności ![]() jak co to mam ich sporo ;p
|
|
|
|
#1492 |
|
Przyczajenie
|
jestem nowa. Od dawna pozwalam sobie kraść Wasze cuudne opisy
![]() Coś skromnego ode mnie : Twe ciepłe wargi oparte na linii mych marzeń... <3 Opuszki Twych delikatnych palców zwarły się z mym ciałem w uczuć tańcu. Poślizgnęłam się po linii Twoich ust przyjaciółko. A Twój głos nadal odbija się echem o ściany mego umysłu.
|
#1493 |
|
Zadomowienie
|
I'm the type of girl that'll look u dead
in the eye . /jestem typem dziewczyny, która gdy spojrzy zabija wzrokiem./ u ain't gotta . /ty tego nie masz. / u love my ass and my abs . /kochasz mój tyłek i mój abs./ my style is miticulous . /mój styl jest skrupulatny . / could u speak up and stop the mumblin`? /możesz zacząć wreszcie mówić zamiast paplać? / damn that's right, u isn't there . /przeklinam tą prawdę, że Ciebie tu nie ma./
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-07-13 o 01:05 |
|
|
|
#1494 |
|
Przyczajenie
|
hotiie - smutno, przykro mi
może trochę pomogę *słońce zaszło i jakoś nie chcę wstać od czasu kiedy odszedłeś *myśląc o Tobie ciągle zapominam o czynnościach które musi wykonywać człowiek by żyć * bez Ciebie mróz * Gdybym umiała czarować, cofnęłabym czas i nie postąpiła jak idiotka. * To nic nie znaczyło, masz racje było głupie, Wróć... *serce - do wesela się zagoi? * i nawet wstać z łóżka nie mam po co odkąd nie jesteś już mój * każdy może popełnić błąd ale może go też naprawić
|
|
#1495 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki! a macie może coś o szczęśliwej miłości ?
Zapomniałam pamiętać żeby zapomnieć.. - dziewczyny na mnie lecą - taaaa.. chyba jak się któras potkne.. Spójrz na nią, z jaką subtelnością odchyla woal tajemniczości jej głębokie spojrzenie sprawia, że tracisz myśli jej dotyk rodzi rozkosz a to wszystko bez zbędnego tła jednak potem odchodzi i nic już nie jest takie same.. Zanim powiesz KOCHAM najpierw przekonaj się czy potrafisz...
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
avocadowa piękne opisy
![]() KaMa2704 cudnie! ![]() ______ To jest jeden z takich dni, kiedy wszystko się udaje. Prawą nogą z wyra wstaję. Sam siebie już nie poznaję. Warto to przetrwać, każdy to wie. Ból w sercu masz, bo czasami jest źle . Głowy mamy w chmurach po to by być bliżej słońca. |
|
|
|
#1497 |
|
Raczkowanie
|
Powiedz Jakich Trzeba Użyć Słów By Powstrzymać Ludzkie Łzy? Myśli giną, odeszło to, co było rutyną
Jedna chwila może dać mi szybko szczęście Ale może też w sekundę zabrać to, co najcenniejsze Ale nikt nie zabierze mi tych przeżytych dni Żyjesz w innym rytmie bo coś przestało istnieć... Czy płaczą inni, czy tak jak ja tracą siły Nie chcę widzieć, nie chcę czuć Czy to koniec już? To koniec już... Mam swój świat pełen wad, pełen zalet i strat
|
#1498 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
____ jak możesz coś docenić, czego nie rozumiesz ? And what if I never kiss your lips again ? Or feel the touch of your sweet embrace ? How would I ever go on ? A co jeśli nigdy nie pocałuje już Twoich ust ? Albo jeśli nigdy nie poczuje Twojego słodkiego uścisku ? A co jeśli kiedyś odejdę ?
|
|
#1499 |
|
Wtajemniczenie
|
TwojaKokaina - dzięki ;**
Hottie - moze coś (: jakich uzyc słów, bys zapomniał? nie wiem jak to zrobić, bo przepraszam juz słyszałeś .. daj mi szanse, abym mogła to udowodnić ..naprawię to. to przeze mnie, że ostatnio wieje chłodem. wybierasz wolność tak beze mnie .. teraz znika to co było wspolne . .Zostawiłeś mi ból jako prezent pożegnalny, nie wiesz co przechodzę, w jakiej jestem sytuacji .. -------------------------------- porozmawiać tak jak dawniej, na dywanie .. ocieram sie o przezycia .. Bo tylko Ty potrafisz, tak cłować mój policzek. Tylko dzieki Tobie, zasmarkana się usmiecham.. unikalnie, wszystkie minuty razem, spędzić inaczej .. Gdy trace grunt, twoja ręka mnie podnosi .. Edytowane przez TiScatteroUnaFoto Czas edycji: 2009-07-13 o 10:44 |
|
|
|
#1500 |
|
Rozeznanie
|
`nagła cisza przemówiła za głośno`
uśmiech na jej twarzy gości jak narazie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.

;*

)