Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-12, 20:59   #2131
lain
Zakorzenienie

Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Lain jej biedne koteczki... aż strach pomyśleć jak własnych dzieci trzeba pilnować skoro nawet na kotki trzeba non stop patrzec
dziecko na szczescie zazwyczaj jest jedno i tak szybko nie biega
na szczescie obylo sie bez wizyty u weta. z kiciami juz wszystko ok a kwiatek polecial na klatke schodowa

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
mój króliś jest jakiś osowiały nie chce jeść ani pić, żaden wet nie przyjmuje i muszę tak przeczekać do jutra, już nie wiem co robić
hmm to mozesz zadzwonic do jakiegokolwiek calodobowego weta. a noz cos by ci poradzili.
a jutro obowiazkowo do weta mam nadzieje, ze ze zwierzaczkiem wszystko bedzie ok

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
nic się tutaj nie dzieję? omg jestem w szoku
wszyscy imprezuja
ja juz w powrotem. smiesznie bylo ale te komary to jakas masakra im ciemniej tym bardziej gryza

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Ja polegam na euro 26, bo jeszcze mamy ubezpieczenie z karty kredytowej, ale bez tego lepszego ubezpieczenia też bym sie nie ciśnieniowała i polegała tylko na euro26 chyba. Firma ubezpieczeniowa to firma ubezpieczeniowa i tak i tak będa chcieli sie wyłgac, zeby jak najmniej wyplacić odszkodowania, zalezy czy wolisz się poczuć pewnie jak Cię oskubią na 200 zl składki

nie zgadzam sie niestety firma ubezpieczeniowa firmie ubezpieczeniowej nie rowna. osobiscie widzialam jak wyglada rozliczenie szkody w takim HDI a jak w Link4 a tu o rozliczenie szkody sie rozbija. ja jednak wole troche wiecej zaplacic niz potem uzerac sie z jakimis oszustami przedluzajacymi jak moga moment wyplaty odszkodowania (albo tak obliczajacy szkode ze nic sie z tego nie ma...). na zdrowiu oszczedzac nie chce
jakos tak jest ze jednak jedne firmy sa bardziej chwalone, inne mniej. z czegos to wynika... ja tych gorszych na swojej drodze spotkac nie chce

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Jak widac wróciliśmyPrzydało nam się to parę dni razemMoja dieta wprawdzie ucierpiała, ale dużo chodziliśmy i pływaliśmy to licze po cichu, że spalałam kalorie
no to fajnie ze sie wyjazd udal my jednak dobrze, ze nie pojechalismy mam nadzieje, ze nastepny weekend bedzie ladniejszy i sie w koncu uda
a moze jakies fotki na pw? co by sie nam bardziej wakacyjnie zrobilo

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Ide spać, bo jutro już o 4 wyjazd Może wpadnę na trochę bo bierzemy laptopa, ale pewnie będzie dużo innych fajniejszych zajęć niż siedzenie przy kompie Miłego tygodnia dziewczynybuziaki
udanego wyjazdu

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
A ja oglądam właśnie Hity na czasie i spiewała Paulla piosenke Od dziś,eh i sobie wyobraziłam sobie nasze wesele,bo ta piosenka będzie na nasz pierwszy taniec.Noi się wzruszyłam.Eh...
nie znosze tej piosenki

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-07-12 o 21:05
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-12, 21:06   #2132
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
wszyscy imprezuja
ja juz w powrotem. smiesznie bylo ale te komary to jakas masakra im ciemniej tym bardziej gryza
My wczoraj mieliśmy na odwrót Im ciemniej, tym było ich mniej i mniej gryzły... Co nie zmienia faktu, że i tak nas strasznie pogryzły i ani jakieś offy ani jakieś spirale zapachowe czy coś takiego ich nie odstraszały
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-12, 21:12   #2133
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

czeeeeeść
ja tylko na chwile.. bo padam na ryjek
właśnie zawładną moją pół godziną pan geterkowy i jego wszechobecne that's only 8 minutes
zaserwowałam sobie zestaw: abs, legs, arms i bun
Pomijając fakt, że 2 dni temu odkryłam, że od ćwiczenia brzuszków można mieć zakwasy no to powiem Wam, że takie pół godziny gimnastyki podoba mnie się

A swoją drogą właśnie mnie mama uświadomiła, że teście by chcieli obejrzeć nasze mieszkanko u babci.. muszę tam pojechać i doprowadzić dom na przyjazd teściów.. bo na razie tylko kotek tam pomieszkuje...
aaa no i zapomniałam też powiedzieć, ze przyspasabiamy kotkę na działce
na razie jej wizyty w maminym ogródku ograniczają się do siedzenia pod baldachimkiem z kołderki ale powoli pozwalam jej chodzić samej.. choć.. ok łowiłam ją z malin sąsiada
Wiem, że to wszystko brzmi jakoś durno dla Was.. ale jakoś na razie nie mam do niej zaufania a jak mi zwieje i nie wróci ( a miałam już takiego kota co tak zrobił) no to będzie problem...
kupiłąm jej szeleczki.. ale okazało się że przeceniłam swoje zdolności obserwacyjne: kotka jest za chuda to nich.. więc póki co cała wyprawa opiera się o mój reflex

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-07-12 o 21:16
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-12, 21:14   #2134
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Pomijając fakt, że 2 dni temu odkryłam, że od ćwiczenia brzuszków można mieć zakwasy no to powiem Wam, że takie pół godziny gimnastyki podoba mnie się
a mozna, mozna
choc ja zawsze najwieksze zakwasy (brzucha, nog, szyi, ramion i w ogole wszystkiego)) mam po pierwszym dniu w sezonie na desce oj na nastepny dzien tak cieeezko sie ruszyc a tu na stok trzeba i nie ma ze boli
Stary 2009-07-12, 21:17   #2135
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
a mozna, mozna
choc ja zawsze najwieksze zakwasy (brzucha, nog, szyi, ramion i w ogole wszystkiego)) mam po pierwszym dniu w sezonie na desce oj na nastepny dzien tak cieeezko sie ruszyc a tu na stok trzeba i nie ma ze boli
nawet mi nie mów.. po pierwszym dniu na stoku na nartach modliłam się żebym mogła bezboleśnie usiąść na kolacji przy stole.. tak mnie uda bolały
Stary 2009-07-12, 21:19   #2136
lain
Zakorzenienie

Cytat:
nawet mi nie mów.. po pierwszym dniu na stoku na nartach modliłam się żebym mogła bezboleśnie usiąść na kolacji przy stole.. tak mnie uda bolały
a schodzenie ze schodow to juz w ogole wyczyn
ja sie trzymam poreczy i schodze jak sierotka
Stary 2009-07-12, 21:21   #2137
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
a schodzenie ze schodow to juz w ogole wyczyn
ja sie trzymam poreczy i schodze jak sierotka
mam dokładnie to samo
Stary 2009-07-12, 21:28   #2138
BlackAngel
Adwokat diabła

znam ten ból
czułam się tak po pierwszym dniu tańców.. wtedy nie było mi wesoło, bo trzeba do pracy pedałować..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-12, 21:29   #2139
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
A to się nie znam, od ile kasy płaci się ten podatek?
Podatek Belki wynosi 19% i liczy się go od otrzymanych odsetek lokat, a jak każdy podatek płaci się go w zaokrąglęniu do pełnego złotego. Czyli jak dostaniesz odsetki 2,5, to 2,5*19% wynosi mniej niż 0,50 zł - zaokrąglasz w dół, więc podatku nie płacisz, a jak masz zysk 3 zł to 3zł*19% równa się więcej niż 0,50 zł czyli zaokrąglasz w górę i płacisz 1 zł podatku.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-12, 21:52   #2140
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Nie udzielałam się ostatnio bo nie miałam czasu Lato przyszło i szkoda czasu na siedzenie na komputerze
a nie próbowałam siedzieć na komputerze

jestem już w domu było super jak zawsze idę wysyłać foty dziewczyną

plaster jest już na podbrzuszu-nakleiłam w końcu po południu, trochę się ubrudził, ale sobie go umyłam i już jest luz, więc nie czaję tych durnych dziewczyn, które twierdzą, że tego się nie da wyczyścić-brudaski

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-12, 21:58   #2141
can't be perfect
Wtajemniczenie

a ja miałam dzisiaj intensywny dzień, praktycznie cały prezesiedziałam u tesciowej i bawiłam się z 1,5 rocznym siostrzeńcem TZta.. ile to energii i inwencji twórczej aby zabawic takiego dzieciaczka
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-12, 22:08   #2142
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
plaster jest już na podbrzuszu-nakleiłam w końcu po południu, trochę się ubrudził, ale sobie go umyłam i już jest luz, więc nie czaję tych durnych dziewczyn, które twierdzą, że tego się nie da wyczyścić-brudaski
Poczekaj, aż Ci się zrobi takie czarne, ale dookoła plastra. Widziałam to u koleżanki i dziękuję a koleżanka jest czyścioch

Kurde dziewczyny, mam dylemat. Może Wy mi pomożecie. Chcieliśmy z TŻ wybrać dzisiaj obrączki. No i najbardziej podobają nam się te z Aparta i chcemy 5mm. No i wybraliśmy jedne matowe, ale nie można do nich wstawić brylancika. W sklepie wyglądają fajnie, nie wiem tylko czy w świetle dziennym nie będą za ciemne, bo w katalogu, to złoto dookoła nie wygląda na jasne tylko na takie ciemniejsze i są na jednej stronie z takimi z bardziej pomarańczowym tym żółtym złotem. A drugie są z brylancikiem i na zdjęciu bardzo mi się podobają i są błyszczące, ale jak je założyliśmy na palce, to wyglądały jakby były całe żółte. Pani w sklepie powiedziała, że one tak wyglądają przy tych ich halogenach, ale w świetle dziennym widać, że tam jest pasek białego złota. No i włożyła je do koperty i jak tam się zajrzało, to rzeczywiście wyglądały cudnie, ale boję się, że jednak w pracy też mamy sztuczne światło i że przez pół dnia będę na swoim palcu widziała żółtą obrączkę. Mamy koleżanka z pracy ma takie błyszczące i mama mówi, że raz to wygląda jak całe żółte a raz widać, że jest pasek białego. I już sama nie wiem. Ciężko mi się zdecydować. W końcu będziemy te obrączki nosić całe życie i chciałabym dokonać dobrego wyboru, żeby potem nie żałować.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg matowe 321.jpg (10,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg błyszczące 4-304.jpg (12,5 KB, 6 załadowań)
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-12, 22:11   #2143
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Poczekaj, aż Ci się zrobi takie czarne, ale dookoła plastra. Widziałam to u koleżanki i dziękuję a koleżanka jest czyścioch
no zrobiło się troszkę i zmyłam bez problemu i jak na bieżąco codziennie umyjesz to będzie czyste ja mam na podbrzuszu by widać nie było

Jazz ja mi się te obrączki na żywo nie podobają zlewa się białe i żółte złoto i jakoś tak tandetnie wyglądały tzn te matowe

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-07-12 o 22:19
Stary 2009-07-12, 22:24   #2144
201701300931
Konto usunięte

Mi się dwukolorowe w ogóle nie podobają Tylko też, ja mam takie dziwne mniemanie, że jak obrączka to musi być złota! Białe złoto to już dla mnie nie obrączka A w sumie wszystko noszę srebrne (typu kolczyki, zegarek, wisiorki, pierścionek jest z białego złota)... I do tego mi dojdzie złota obrączka
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-12, 22:29   #2145
kaska87
Zakorzenienie

a ja nie wiem co mi się podoba w ogóle już mnie nie rajcuje ten ślub nuda

za to mam nowo zdobyte foty białej carrery
idę spać-dobranoc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg carrera1.jpg (43,2 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg carrera2.jpg (46,8 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg carrera3.jpg (34,0 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg carrera4.jpg (48,3 KB, 27 załadowań)

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-07-12 o 22:47
Stary 2009-07-13, 05:38   #2146
kaska87
Zakorzenienie

cześć ja idę do pracy na 7:00 a na 12:00 idę do fryzjera, tylko nie wiem jak się TZ po pracy pozbędę

Stary 2009-07-13, 05:47   #2147
gosica502
Wtajemniczenie

[QUOTE=Jazzmanka;13225186

Kurde dziewczyny, mam dylemat. Może Wy mi pomożecie. Chcieliśmy z TŻ wybrać dzisiaj obrączki. No i najbardziej podobają nam się te z Aparta i chcemy 5mm. No i wybraliśmy jedne matowe, ale nie można do nich wstawić brylancika. W sklepie wyglądają fajnie, nie wiem tylko czy w świetle dziennym nie będą za ciemne, bo w katalogu, to złoto dookoła nie wygląda na jasne tylko na takie ciemniejsze i są na jednej stronie z takimi z bardziej pomarańczowym tym żółtym złotem. A drugie są z brylancikiem i na zdjęciu bardzo mi się podobają i są błyszczące, ale jak je założyliśmy na palce, to wyglądały jakby były całe żółte. Pani w sklepie powiedziała, że one tak wyglądają przy tych ich halogenach, ale w świetle dziennym widać, że tam jest pasek białego złota. No i włożyła je do koperty i jak tam się zajrzało, to rzeczywiście wyglądały cudnie, ale boję się, że jednak w pracy też mamy sztuczne światło i że przez pół dnia będę na swoim palcu widziała żółtą obrączkę. Mamy koleżanka z pracy ma takie błyszczące i mama mówi, że raz to wygląda jak całe żółte a raz widać, że jest pasek białego. I już sama nie wiem. Ciężko mi się zdecydować. W końcu będziemy te obrączki nosić całe życie i chciałabym dokonać dobrego wyboru, żeby potem nie żałować. [/QUOTE]
Jazz mi się wydaje, że lepsze takie błyszczące bo czytałam na różnych stronach internetowych że te matowe się ścierają i później nie za ładnie to wygląda.. Więc jeśli to prawda to lepiej błyszczące chyba

Cytat:
idę spać-dobranoc
Świetnie ta Carrera wygląda, i to nawet nie na modelce

Miłego dnia
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-13, 05:50   #2148
kaska87
Zakorzenienie

Gosica co tak malutko się udzielasz

Stary 2009-07-13, 06:01   #2149
gosica502
Wtajemniczenie

Kaśka normalnie nie mam kiedy Codziennie od poniedziałku do soboty do 15 jestem w pracy, jak przychodzę to nie mam wolnego kompa bo mój brat siedzi popołudniami a potem albo przyjeżdża TŻ albo ide na aerobik (bo w końcu sobie karnet wykupiłam ) albo z moimi dziewczynami coś wieczór świrujemy i na kompa mam czas od pobudki do 7,40 mniej więcej i tyle... Jak się zacznie rok akademicki to się znów będę więcej udzielać. Albo jak założą w końcu u mnie w domu lepszego neta i rodzielimy go między brata komputer i lapka Tak że się nic nie bój
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-13, 07:39   #2150
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
[.....]
hmm to mozesz zadzwonic do jakiegokolwiek calodobowego weta. a noz cos by ci poradzili.
a jutro obowiazkowo do weta mam nadzieje, ze ze zwierzaczkiem wszystko bedzie ok
[.....]
właśnie żadnego nie znalazłam ;( dziś pojadę z nim, tak mi go szkoda, 2 dni mu brzuszek masowałam to zapewne po obcięciu w czwartek kłów, ale nigdy tak nie miał
Stary 2009-07-13, 07:58   #2151
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
właśnie żadnego nie znalazłam ;( dziś pojadę z nim, tak mi go szkoda, 2 dni mu brzuszek masowałam to zapewne po obcięciu w czwartek kłów, ale nigdy tak nie miał
jakby co to to jest strona kliniki gdzie chodze z moimi kitkami http://www.arka-vet.pl/
tam jest dyzur non stop, wiec spokojnie mozna chocby zadzwonic o kazdej porze nocy i dnia, w kazdy dzien tygodnia i sie tylko poradzic co robic jak cos jest ze zwierzaczkiem nie tak. nawet nie musisz mowic, ze nie jestes z Krk dzwonisz jak zwyky klient, ktoremu co sie dzieje ze zwierzatkiem, prosisz o rade co robic i mowisz, ze najwczesniej mozesz byc wtedy i wtedy (zeby cie nie probowali natychmiast sciagac)

ja tak wlasnie wczoraj dzwonilam z sprawie moich kitkow jak zaczely "rzygac jak koty" po kontakcie z mlekiem z tego kaktusa

trzymam kciuki za krolisia ja przed tym jak zaczelam byc 'kociara' bylam fanka gryzoni i mialam chomiki jednak gryzonie troche za krotko zyja i nie jest to dobre dla mojej psychiki, bo po kazdym chomiku jeszcze dlugo lzy wylewalam wiec teraz sa koty

obudzili mnie telefonem i cos juz nie moge zasnac

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-07-13 o 08:11
Stary 2009-07-13, 08:45   #2152
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny U mnie dziś super pogoda, słońce i prawie 30 stopni. A mnie się nic nie chce Mam dołek
Stary 2009-07-13, 08:55   #2153
kubusewa
Zakorzenienie

Ja tylko w kwestii poruszenia dwóch kwestii
Po pierwsze zauważyłam.. i prawdopodobnie już o tym mówiłam, że w weekend pogoda jest do doopy - jest zimno, pada, albo wieje a w poniedziałki ZAWSZE jest ładniejsza pogoda. słonko świeci temperatura letnia i zero wiatru - jako przyszlej pannie młodej mnie się to wcale nie podoba
Druga kwestia... pan w geterkach - dzień drugi zakończony i
zaczynam czuć pana w geterkach powoli
ciekawi mnie jak długo wytrzymam ten reżim, który sobie narzuciłam
a wy ćwiczycie codziennie ??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-13, 09:00   #2154
lain
Zakorzenienie

Cytat:
codziennie i to lacznie ze stretchem
powiem ci, ze forma sie wyrabia i mnie juz te cwiczenia malo mecza. no ale mam nadzieje, ze pomimo tego cos mi tam jeszcze daja
na razie trawie sniadanko, ale niebawem zabieram sie do roboty

moze dzieki tym cwiczeniom zakwasy po Tatrach beda mniejsze

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-07-13 o 09:02
Stary 2009-07-13, 09:02   #2155
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
codziennie i to lacznie ze stretchem
powiem ci, ze forma sie wyrabia i mnie juz te cwiczenia malo mecza. no ale mam nadzieje, ze pomimo tego cos mi tam jeszcze daja
na razie trawie sniadanko, ale niebawem zabieram sie do roboty

moze dzieki tym cwiczeniom zakwasy po Tatrach beda mniejsze
no ja po ostatnich excesach mojego brzucha i podejrzeniach całej rodziny, że jesteśmy w ciązy wolałam najpierw ćwiczenia potem śniadanko.. mówisz ze stretchem... wczoraj robiłam stretch dziś nogi.. więc jutro znowu stretch.. może tym razem z nogami
Ide pod prysznic bo gorąco mi od tych 8 minutów

najgorzej mi idą buns.. on se kurna pokazuje ze prosto noge trzyma a ta moja lata po pokoju jak antena na wietrze.. kosmos... ale no powiedzmy sobie szczerze to dopiero pierwszy dzien tak na prawdę
Planowałam na popołudnie rowerek
ale chyba będę musiała zweryfikować plany... jeszcze zobacze jak to będzie na razie czuje że będę cierpieć

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-07-13 o 09:05
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-13, 09:04   #2156
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
nie zgadzam sie niestety firma ubezpieczeniowa firmie ubezpieczeniowej nie rowna. osobiscie widzialam jak wyglada rozliczenie szkody w takim HDI a jak w Link4 a tu o rozliczenie szkody sie rozbija. ja jednak wole troche wiecej zaplacic niz potem uzerac sie z jakimis oszustami przedluzajacymi jak moga moment wyplaty odszkodowania (albo tak obliczajacy szkode ze nic sie z tego nie ma...). na zdrowiu oszczedzac nie chce
jakos tak jest ze jednak jedne firmy sa bardziej chwalone, inne mniej. z czegos to wynika... ja tych gorszych na swojej drodze spotkac nie chce

no to fajnie ze sie wyjazd udal my jednak dobrze, ze nie pojechalismy mam nadzieje, ze nastepny weekend bedzie ladniejszy i sie w koncu uda
a moze jakies fotki na pw? co by sie nam bardziej wakacyjnie zrobilo
a wiesz co tak napisałam a sama zawsze biore sprawdzone firmy No oprócz tego euro 26, ale ja temu dlatego ufam, że skoro jest to tak popularne to musi działacPoza tym mam zniżkę w Empku
Wrzuce pare fotek

Cytat:
a nie próbowałam siedzieć na komputerze

jestem już w domu było super jak zawsze idę wysyłać foty dziewczyną

da się umyć, ale zanim nie umyjesz to lazisz z takimi farfoclami.

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość

Kurde dziewczyny, mam dylemat. Może Wy mi pomożecie. Chcieliśmy z TŻ wybrać dzisiaj obrączki. No i najbardziej podobają nam się te z Aparta i chcemy 5mm. No i wybraliśmy jedne matowe, ale nie można do nich wstawić brylancika. W sklepie wyglądają fajnie, nie wiem tylko czy w świetle dziennym nie będą za ciemne, bo w katalogu, to złoto dookoła nie wygląda na jasne tylko na takie ciemniejsze i są na jednej stronie z takimi z bardziej pomarańczowym tym żółtym złotem. A drugie są z brylancikiem i na zdjęciu bardzo mi się podobają i są błyszczące, ale jak je założyliśmy na palce, to wyglądały jakby były całe żółte. Pani w sklepie powiedziała, że one tak wyglądają przy tych ich halogenach, ale w świetle dziennym widać, że tam jest pasek białego złota. No i włożyła je do koperty i jak tam się zajrzało, to rzeczywiście wyglądały cudnie, ale boję się, że jednak w pracy też mamy sztuczne światło i że przez pół dnia będę na swoim palcu widziała żółtą obrączkę. Mamy koleżanka z pracy ma takie błyszczące i mama mówi, że raz to wygląda jak całe żółte a raz widać, że jest pasek białego. I już sama nie wiem. Ciężko mi się zdecydować. W końcu będziemy te obrączki nosić całe życie i chciałabym dokonać dobrego wyboru, żeby potem nie żałować.
mierzyliśmy z tż te matowe i nam się podobają, ale nie bierzemy ich pod uwagę, bo są zbyt matowe i jakośw ostatnio do nas nie przemówiły. Wiesz, że jak obrączka ma brylancik to nie można jej później powiększyć?

Cytat:
a ja nie wiem co mi się podoba w ogóle już mnie nie rajcuje ten ślub nuda

idę spać-dobranoc
nie mogę juz patrzeć na suknie ślubne
Dostałam zaproszenie na wiecżór panieński we wrześniu
Stary 2009-07-13, 09:05   #2157
lain
Zakorzenienie

Cytat:
no ja po ostatnich excesach mojego brzucha i podejrzeniach całej rodziny, że jesteśmy w ciązy wolałam najpierw ćwiczenia potem śniadanko.. mówisz ze stretchem... wczoraj robiłam stretch dziś nogi.. więc jutro znowu stretch.. może tym razem z nogami
Ide pod prysznic bo gorąco mi od tych 8 minutów
ja zawsze caly pakiecik lacznie ze stretchem bo wysmukla no i to takie odprezajace
Stary 2009-07-13, 09:08   #2158
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja ćwiczę codziennie, chyba, ze wyjątkowo mi sie nie chce
A propos zakwasów, pierwszego dnia wyjazdu weszliśmy na taki widokowy pagórek(w nazwie ma "góra" ale miał mniej niz 1000 m n.p.m.) i jeszcze tak łaziliśmy pod górkę duzo i miałam zakwasy na pupieI na łydkach, ale że na pupie to było prześmieszne
Stary 2009-07-13, 09:09   #2159
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
no i to takie odprezajace
wyjątkowo
Stary 2009-07-13, 09:10   #2160
asiulek1705
Wtajemniczenie

Ja też codziennie ćwiczę, teraz zakwasów już nie miewam, ale na początku owszem owszem Schodzenie po schodach było nie lada wyzwaniem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości