|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Cytat:
![]() na szczescie obylo sie bez wizyty u weta. z kiciami juz wszystko ok ![]() ![]() Cytat:
a jutro obowiazkowo do weta ![]() ![]() wszyscy imprezuja ![]() ![]() ja juz w powrotem. smiesznie bylo ![]() ![]() ![]() Cytat:
nie zgadzam sie ![]() ![]() ![]() jakos tak jest ze jednak jedne firmy sa bardziej chwalone, inne mniej. z czegos to wynika... ja tych gorszych na swojej drodze spotkac nie chce ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a moze jakies fotki na pw? ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-12 o 21:05 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2132 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
Zakorzenienie
|
czeeeeeść
ja tylko na chwile.. bo padam na ryjek właśnie zawładną moją pół godziną pan geterkowy i jego wszechobecne that's only 8 minutes ![]() zaserwowałam sobie zestaw: abs, legs, arms i bun Pomijając fakt, że 2 dni temu odkryłam, że od ćwiczenia brzuszków można mieć zakwasy ![]() ![]() A swoją drogą właśnie mnie mama uświadomiła, że teście by chcieli obejrzeć nasze mieszkanko u babci.. muszę tam pojechać i doprowadzić dom na przyjazd teściów.. bo na razie tylko kotek tam pomieszkuje... aaa no i zapomniałam też powiedzieć, ze przyspasabiamy kotkę na działce ![]() na razie jej wizyty w maminym ogródku ograniczają się do siedzenia pod baldachimkiem z kołderki ale powoli pozwalam jej chodzić samej.. choć.. ok łowiłam ją z malin sąsiada Wiem, że to wszystko brzmi jakoś durno dla Was.. ale jakoś na razie nie mam do niej zaufania a jak mi zwieje i nie wróci ( a miałam już takiego kota co tak zrobił) no to będzie problem... kupiłąm jej szeleczki.. ale okazało się że przeceniłam swoje zdolności obserwacyjne: kotka jest za chuda to nich.. więc póki co cała wyprawa opiera się o mój reflex ![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-07-12 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choc ja zawsze najwieksze zakwasy (brzucha, nog, szyi, ramion i w ogole wszystkiego ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2136 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2138 |
Adwokat diabła
|
znam ten ból
![]() czułam się tak po pierwszym dniu tańców.. wtedy nie było mi wesoło, bo trzeba do pracy pedałować..
![]() |
#2139 |
Zadomowienie
|
Podatek Belki wynosi 19% i liczy się go od otrzymanych odsetek lokat, a jak każdy podatek płaci się go w zaokrąglęniu do pełnego złotego. Czyli jak dostaniesz odsetki 2,5, to 2,5*19% wynosi mniej niż 0,50 zł - zaokrąglasz w dół, więc podatku nie płacisz, a jak masz zysk 3 zł to 3zł*19% równa się więcej niż 0,50 zł czyli zaokrąglasz w górę i płacisz 1 zł podatku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem już w domu było super jak zawsze ![]() plaster jest już na podbrzuszu-nakleiłam w końcu po południu, trochę się ubrudził, ale sobie go umyłam i już jest luz, więc nie czaję tych durnych dziewczyn, które twierdzą, że tego się nie da wyczyścić-brudaski ![]()
![]() |
#2141 |
Wtajemniczenie
|
a ja miałam dzisiaj intensywny dzień, praktycznie cały prezesiedziałam u tesciowej i bawiłam się z 1,5 rocznym siostrzeńcem TZta.. ile to energii i inwencji twórczej aby zabawic takiego dzieciaczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurde dziewczyny, mam dylemat. Może Wy mi pomożecie. Chcieliśmy z TŻ wybrać dzisiaj obrączki. No i najbardziej podobają nam się te z Aparta i chcemy 5mm. No i wybraliśmy jedne matowe, ale nie można do nich wstawić brylancika. W sklepie wyglądają fajnie, nie wiem tylko czy w świetle dziennym nie będą za ciemne, bo w katalogu, to złoto dookoła nie wygląda na jasne tylko na takie ciemniejsze i są na jednej stronie z takimi z bardziej pomarańczowym tym żółtym złotem. A drugie są z brylancikiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jazz ja mi się te obrączki na żywo nie podobają zlewa się białe i żółte złoto i jakoś tak tandetnie wyglądały tzn te matowe ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-12 o 22:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2144 |
Konto usunięte
|
Mi się dwukolorowe w ogóle nie podobają
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2145 |
Zakorzenienie
|
a ja nie wiem co mi się podoba
![]() ![]() ![]() za to mam nowo zdobyte foty białej carrery ![]() idę spać-dobranoc ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-07-12 o 22:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2146 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ![]()
#2147 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Jazzmanka;13225186
Kurde dziewczyny, mam dylemat. Może Wy mi pomożecie. Chcieliśmy z TŻ wybrać dzisiaj obrączki. No i najbardziej podobają nam się te z Aparta i chcemy 5mm. No i wybraliśmy jedne matowe, ale nie można do nich wstawić brylancika. W sklepie wyglądają fajnie, nie wiem tylko czy w świetle dziennym nie będą za ciemne, bo w katalogu, to złoto dookoła nie wygląda na jasne tylko na takie ciemniejsze i są na jednej stronie z takimi z bardziej pomarańczowym tym żółtym złotem. A drugie są z brylancikiem ![]() ![]() Jazz mi się wydaje, że lepsze takie błyszczące bo czytałam na różnych stronach internetowych że te matowe się ścierają i później nie za ładnie to wygląda.. Więc jeśli to prawda to lepiej błyszczące chyba ![]() Świetnie ta Carrera wygląda, i to nawet nie na modelce ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2148 |
Zakorzenienie
|
Gosica
![]() ![]()
#2149 |
Wtajemniczenie
|
Kaśka normalnie nie mam kiedy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam jest dyzur non stop, wiec spokojnie mozna chocby zadzwonic o kazdej porze nocy i dnia, w kazdy dzien tygodnia ![]() ![]() ![]() ja tak wlasnie wczoraj dzwonilam z sprawie moich kitkow jak zaczely "rzygac jak koty" ![]() ![]() trzymam kciuki za krolisia ![]() ![]() ![]() ![]() obudzili mnie telefonem ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-13 o 08:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2152 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2153 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko w kwestii poruszenia dwóch kwestii
Po pierwsze zauważyłam.. i prawdopodobnie już o tym mówiłam, że w weekend pogoda jest do doopy - jest zimno, pada, albo wieje a w poniedziałki ZAWSZE jest ładniejsza pogoda. słonko świeci temperatura letnia i zero wiatru - jako przyszlej pannie młodej mnie się to wcale nie podoba ![]() Druga kwestia... pan w geterkach - dzień drugi zakończony i ![]() zaczynam czuć pana w geterkach powoli ciekawi mnie jak długo wytrzymam ten reżim, który sobie narzuciłam ![]() a wy ćwiczycie codziennie ?? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() powiem ci, ze forma sie wyrabia i mnie juz te cwiczenia malo mecza. no ale mam nadzieje, ze pomimo tego cos mi tam jeszcze daja ![]() na razie trawie sniadanko, ale niebawem zabieram sie do roboty ![]() moze dzieki tym cwiczeniom zakwasy po Tatrach beda mniejsze ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-13 o 09:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ide pod prysznic bo gorąco mi od tych 8 minutów najgorzej mi idą buns.. on se kurna pokazuje ze prosto noge trzyma a ta moja lata po pokoju jak antena na wietrze.. kosmos... ale no powiedzmy sobie szczerze to dopiero pierwszy dzien tak na prawdę Planowałam na popołudnie rowerek ale chyba będę musiała zweryfikować plany... jeszcze zobacze jak to będzie na razie czuje że będę cierpieć Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-07-13 o 09:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2156 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wrzuce pare fotek ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dostałam zaproszenie na wiecżór panieński we wrześniu ![]()
![]() |
#2157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A propos zakwasów, pierwszego dnia wyjazdu weszliśmy na taki widokowy pagórek(w nazwie ma "góra" ale miał mniej niz 1000 m n.p.m.) i jeszcze tak łaziliśmy pod górkę duzo i miałam zakwasy na pupie ![]() ![]()
![]() |
#2160 |
Wtajemniczenie
|
Ja też codziennie ćwiczę, teraz zakwasów już nie miewam, ale na początku owszem owszem
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.