Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-13, 09:25   #2161
lain
Zakorzenienie

Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Wrzuce pare fotek
ok. czekam

Cytat:
ja ćwiczę codziennie, chyba, ze wyjątkowo mi sie nie chce
A propos zakwasów, pierwszego dnia wyjazdu weszliśmy na taki widokowy pagórek(w nazwie ma "góra" ale miał mniej niz 1000 m n.p.m.) i jeszcze tak łaziliśmy pod górkę duzo i miałam zakwasy na pupieI na łydkach, ale że na pupie to było prześmieszne
to sobie pomysl jakie bys miala zakwasy gdybys codziennie nie cwiczyla
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-13, 09:58   #2162
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ok. czekam

to sobie pomysl jakie bys miala zakwasy gdybys codziennie nie cwiczyla
no właśnie...a myśłałam, ze mam kondycję JUuz wrzucam, musialam je skompresować, żeby nie wysyłac wielkoludów

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

wysłałam fotki - doszły?
Stary 2009-07-13, 10:04   #2163
lain
Zakorzenienie

Cytat:

wysłałam fotki - doszły?
doszly
Stary 2009-07-13, 10:19   #2164
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
jakby co to to jest strona kliniki gdzie chodze z moimi kitkami http://www.arka-vet.pl/
tam jest dyzur non stop, wiec spokojnie mozna chocby zadzwonic o kazdej porze nocy i dnia, w kazdy dzien tygodnia i sie tylko poradzic co robic jak cos jest ze zwierzaczkiem nie tak. nawet nie musisz mowic, ze nie jestes z Krk dzwonisz jak zwyky klient, ktoremu co sie dzieje ze zwierzatkiem, prosisz o rade co robic i mowisz, ze najwczesniej mozesz byc wtedy i wtedy (zeby cie nie probowali natychmiast sciagac)

ja tak wlasnie wczoraj dzwonilam z sprawie moich kitkow jak zaczely "rzygac jak koty" po kontakcie z mlekiem z tego kaktusa

trzymam kciuki za krolisia ja przed tym jak zaczelam byc 'kociara' bylam fanka gryzoni i mialam chomiki jednak gryzonie troche za krotko zyja i nie jest to dobre dla mojej psychiki, bo po kazdym chomiku jeszcze dlugo lzy wylewalam wiec teraz sa koty

obudzili mnie telefonem i cos juz nie moge zasnac
dzięki
Stary 2009-07-13, 10:44   #2165
kaska87
Zakorzenienie

idę do fryzjera

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-13, 11:13   #2166
tancerka212
Zakorzenienie

helloł lejdis melduję się w piękny słoneczny poniedziałek ale znów tylko z doskoku bo siostra poszła do sklepu i mam jej lapka
dostałam płyty z wesela od 2 par więc mam co oglądać i podziwiac- póki co oglądałam jedną i o ile slub mi się podobał i mnie wzruszył to na weselu taaaak się wynudziłam że mało nie zasnęłam ludzie jak dzikusy się przed kamerą się zachowywali, uciekali jakoś tak dziwnie było no... ale para młoda dostała stół z piłkarzykami w prezencie od znajomych i był na weselu mecz hehehe śmiesznie to wyszło na kamerze ale co ja bym potem z takim stołem zrobiła w domu

a w ogóle to zakochałam się w Aparcie w jednym komplecie- kolia i kolczyki i mama powiedziała że go kupujemy bo już i tak widzi że zeswirowałam na jego punkcie i przechodzę ciągle obok wystawy śliniąc się na jego widok 500zł mnie to wyniesie cholerka ale muszę go mieć no więc wkrótce będę miała slubną biżuterię

a jeszcze powiedzcie mi ile trzeba wydać na zakupy w aparcie żeby mieć tak kartę stałego klienta?? bo może bym sobie wyrobiła to by i na obrączki potem zniżka była...
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-13, 11:18   #2167
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
ale para młoda dostała stół z piłkarzykami w prezencie od znajomych i był na weselu mecz hehehe śmiesznie to wyszło na kamerze ale co ja bym potem z takim stołem zrobiła w domu
moj TZ ma sobie zamiar kiedys zorganizowac pokoj ze stolem do bilarda i flipperem, w ktorym bedzie odbywal meskie spotkania stol do pilkarzykow tez by pewno chetnie wcisnal do takiego pokoju

Cytat:
a w ogóle to zakochałam się w Aparcie w jednym komplecie- kolia i kolczyki i mama powiedziała że go kupujemy bo już i tak widzi że zeswirowałam na jego punkcie i przechodzę ciągle obok wystawy śliniąc się na jego widok 500zł mnie to wyniesie cholerka ale muszę go mieć no więc wkrótce będę miała slubną biżuterię

a jeszcze powiedzcie mi ile trzeba wydać na zakupy w aparcie żeby mieć tak kartę stałego klienta?? bo może bym sobie wyrobiła to by i na obrączki potem zniżka była...
wlasnie wystarczy kupic cos o ile dobrze pamietam za minimum 500 zl i od razu daja formularz do wypelnienia, a karte przysylaja poczta z gora katalogow

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-07-13 o 11:20

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-13, 11:23   #2168
201701300931
Konto usunięte

Ja tylko wiem, że w Kruku trzeba zrobić zakupy za minimum 500zł w ciągu 6 miesięcy i też się dostaje kartę zniżkową. Już TŻ zdążył się takiej dorobić
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-13, 11:33   #2169
tancerka212
Zakorzenienie

no to za 500zł to mam zakupy- chociażby 2 pierscionki zaręczynowe (mój i szwagierki) więc mogłabym wysłać... to mam iść do salonu Apart z tymi paragonami i tam mają formularz tak? mam nadzieję że szybko przysyłają tą kartę stałego klienta bo ja bym już najchętniej kupiła ten naszyjnik z kolczykami zanim ktoś inny mi go sprzątnie sprzed nosa
Stary 2009-07-13, 11:35   #2170
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

500 zł chyba w pół roku albo rok. Nie dostaje masy katalogów, ze dwa razy do roku katalog a na święta bon ze zniżką 10%. Nie boisz sie juz kupić?Chociaz skoro suknię masz upatrzoną to czemu nie.
Ja jak będzie mi pasowała biżuteria, którą mam to w niej pójdę a jak nie będzie pasowała to kupię.

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
no to za 500zł to mam zakupy- chociażby 2 pierscionki zaręczynowe (mój i szwagierki) więc mogłabym wysłać... to mam iść do salonu Apart z tymi paragonami i tam mają formularz tak? mam nadzieję że szybko przysyłają tą kartę stałego klienta bo ja bym już najchętniej kupiła ten naszyjnik z kolczykami zanim ktoś inny mi go sprzątnie sprzed nosa
w salonie wypełniasz formularz. Ale paragony muszą byc z przed pół roku albo roku, sprawdź na stronie.
proszę http://www.apart.pl/pl/klient,Wstap
w ciągu roku

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-07-13 o 11:36
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-13, 11:37   #2171
chilanes
Zakorzenienie

ostatnią rzeczą o jakiej bym marzyła to granie na własnym weselu w piłkarzyki, czy inną grę ;/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-13, 11:41   #2172
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Nie boisz sie juz kupić?Chociaz skoro suknię masz upatrzoną to czemu nie..
nie boję się bo naszyjnik jest taki że będzie pasował w przyszłości do wielu kreacji- tak samo kolczyki jak kupię to na pewno wam pokażę fotkę (szukałam go na stronie apartu ale chyba nie mają tam swoich wszystkich produktów bo nie znalazłam go żeby wam pokazać )
poza tym jak chodziłam ze szwagierką po salonach z sukniami ślubnymi to zobaczyłam sobie jeszcze raz moją Emmę i ciągle mi się podoba a inne suknie które rzuciły mi się w oko i były w podobnym stylu były dużo droższe a jak wiecie to 2600zł to jest górna granica za jaką mogę nabyć suknię ślubną i droższej po prostu nie chcę skoro za 2600 już mogę mieć przepiękną kieckę więc bardzo prawdopodobne że to już TA

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
w salonie wypełniasz formularz. Ale paragony muszą byc z przed pół roku albo roku, sprawdź na stronie.
proszę http://www.apart.pl/pl/klient,Wstap
w ciągu roku
tż kupował mój pierscionek w sierpniu zeszłego roku, a szwagier w lutym tego roku więc teoretycznie mamy spełnione warunki, a więc dziś napadnę teściową niech mi da te paragony i wyślę sobie tą kartę stałego klienta zanim szwagierka mnie ubiegnie hehehe
Stary 2009-07-13, 11:46   #2173
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
nie boję się bo naszyjnik jest taki że będzie pasował w przyszłości do wielu kreacji- tak samo kolczyki jak kupię to na pewno wam pokażę fotkę (szukałam go na stronie apartu ale chyba nie mają tam swoich wszystkich produktów bo nie znalazłam go żeby wam pokazać )
poza tym jak chodziłam ze szwagierką po salonach z sukniami ślubnymi to zobaczyłam sobie jeszcze raz moją Emmę i ciągle mi się podoba a inne suknie które rzuciły mi się w oko i były w podobnym stylu były dużo droższe a jak wiecie to 2600zł to jest górna granica za jaką mogę nabyć suknię ślubną i droższej po prostu nie chcę skoro za 2600 już mogę mieć przepiękną kieckę więc bardzo prawdopodobne że to już TA

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

tż kupował mój pierscionek w sierpniu zeszłego roku, a szwagier w lutym tego roku więc teoretycznie mamy spełnione warunki, a więc dziś napadnę teściową niech mi da te paragony i wyślę sobie tą kartę stałego klienta zanim szwagierka mnie ubiegnie hehehe

no to jak jest unowersalny to fasktycznie warto kupicJa mam mój komplet od studniówki i zakładam go na różne poważne imprezy i pasuje zawsze
mój tż jak kupował mój pierścionek, też w Aparcie to nie wziął mojej karty stałego klientaJakby wziął to bym juz dawno miała większy rabat, ale trudno, i tak będe miała prędzej czy później
A teraz obejrzalam obrączki i jest pewna, że kupimy ktoreś z tych
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,126
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,wielobarwne,1882
te drugie sa tak fajne, że mogłabym je juz nosić

a jeszcze jedno - dlaczego Twoja teściowa ma paragony

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-07-13 o 11:48
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-13, 11:53   #2174
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
A teraz obejrzalam obrączki i jest pewna, że kupimy ktoreś z tych
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,126
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,wielobarwne,1882
te drugie sa tak fajne, że mogłabym je juz nosić

a jeszcze jedno - dlaczego Twoja teściowa ma paragony
teściowa ma paragony bo ona miała iść zanieść je do salonu po tą kartę stałego klienta ale idzie idzie i dojść nie może więc lepiej ja się tym zajmę bo niedługo termin minie i nic z tego nie będzie.

a co do obrączek które wkleiłaś to są cuuuuuudne tych drugich mój tż by nie chciał nosić dlatego jakbym to ja dla nas miała wybierać to bym wzięła te pierwsze bo są powalające i tak piękne ze gdyby nie ich cena to bym je sama chciała mieć

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Samoa twój koń na suwaczku ruszył czy mi sie wydaje?
Stary 2009-07-13, 11:54   #2175
lain
Zakorzenienie

Cytat:
500 zł chyba w pół roku albo rok. Nie dostaje masy katalogów, ze dwa razy do roku katalog a na święta bon ze zniżką 10%.

mi chodzilo z ta masa, ze nie czesto a duzo na raz moze dlatego, ze my dosc duzy rubryczek zaznaczylismy co nas interesuje i teraz do wszystkiego katalogi dostajemy: z obraczkami, zegarkami, bizuteria taka, bizuteria inna itp.

koty nauczyly sie wchodzic po barierkach na balkonie do skrzynek na kwiatki mojej mamy i teraz musze siedziec z lapkiem na balkonie i je pilnowac zeby tam nie wlazily dobrze, ze pogoda ladna

a mi sie nie podobaja obraczki z brylancikami dla mnie obraczki musza byc identyczne

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-07-13 o 11:57
Stary 2009-07-13, 12:02   #2176
szana
Zadomowienie

cześć
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
śliczna serio mnie w niej widzisz? hmm
Tancerko ale fajnie,że nadał Ci się podoba Twoja suknia a kiedy chcesz ja zamówić?
czyli jak chodziłaś ze szwagierką po salonach to też mierzyłaś?

Cytat:
właśnie do mnie dzwonił na skype TZ siostrzeniec (3,5 roczku ma) i TZ odebrał a on: "cześć Kaka, cześć kaka, nie widzę Cię i TZ włączył kamerkę i on "nie kaka, piotek" kochany skrzacik i mówił nam alfabet
jaki słodziak takie dzieciaczki są super
Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Wiecie co...centipede zagorzała przeciwniczka kamerzysty na własnym weselu zaczęła się zastanawiać czy może jednak... i teraz jestem w kropce
jak macie możliwość to bierz może być uwiecznione coś czego potem nie będziesz żałowała

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Uroczyście oświadczam, że przeczytałam wszystko co naskrobałyście w czasie moich dłuższych i krótszych nieobecności
Nie mam ostatnio niestety czasu się wizażować, bo się stażuję w Poznaniu i kurczę fajnie jest, nawet bardzo
A teraz coś na temat związany z tytułem wątku (mało takich postów ostatnio tu się przewija ). Wiem, że większość z Was ma już termin w kościele zaklepany, a mnie to dopiero czeka. Opowiedzcie jak to wyglądało, ile kasiory trzeba przygotować i takie tam, bo ja kompletnie niezorientowana w tej kwestii jestem
Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Witam! Co tutaj tak cicho? Tak mało do nadrabiania

A to się nie znam, od ile kasy płaci się ten podatek?

A co się stało, że miał operację? Mam nadzieję, że już OK z nim

Ale kijowy dzień Normalnie wiadomość MASAKRA
co się stało?
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-13, 12:03   #2177
kaska87
Zakorzenienie

już jestem po fryzjerze

Stary 2009-07-13, 12:10   #2178
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
teściowa ma paragony bo ona miała iść zanieść je do salonu po tą kartę stałego klienta ale idzie idzie i dojść nie może więc lepiej ja się tym zajmę bo niedługo termin minie i nic z tego nie będzie.

a co do obrączek które wkleiłaś to są cuuuuuudne tych drugich mój tż by nie chciał nosić dlatego jakbym to ja dla nas miała wybierać to bym wzięła te pierwsze bo są powalające i tak piękne ze gdyby nie ich cena to bym je sama chciała mieć

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Samoa twój koń na suwaczku ruszył czy mi sie wydaje?
własnie na niego spojrzałam i faktycznie ruszyłJeszcze 341 dni
Te drugie są śliczne, super wygladają na mojej ręce i ręce tż i do nas pasująTylko własnie kwestia jest taka czy uznamy, że wolimy bardziej klasyczne, bo jeśli tak to bierzemy te złote.
No to idź załatw, ja tez bym się tak zbierała, ale jednorazowe zakupy miałam za ponad 500 zl i jedną wizytą w salonie załatwiliśmy kartę

Cytat:

mi chodzilo z ta masa, ze nie czesto a duzo na raz moze dlatego, ze my dosc duzy rubryczek zaznaczylismy co nas interesuje i teraz do wszystkiego katalogi dostajemy: z obraczkami, zegarkami, bizuteria taka, bizuteria inna itp.

koty nauczyly sie wchodzic po barierkach na balkonie do skrzynek na kwiatki mojej mamy i teraz musze siedziec z lapkiem na balkonie i je pilnowac zeby tam nie wlazily dobrze, ze pogoda ladna

a mi sie nie podobaja obraczki z brylancikami dla mnie obraczki musza byc identyczne
a to ja nei wiem czy cos zaznaczałam i tak dostaje zegarki itp., ale w jednym katalogu, alebo jakies książeczki. Mnie tez nie podobały się obrączki z brylantami, ale jak zmierzyłam te z brylantami to mi się spodobały, ale tez chcę miec takie same jak tż, więc pewnie nie wezmę z brylantami, chociaz tak fajowo się świecą w halogenach Ale nie wezmę raczej, bo to takie mikro brylanty i od drugiej strony dziurki od nich by się zapychały kremem, nie da się powiększyć w razie czego. Jak będę chciała brylanty to mi tż kupi nastepny pierscionekA obrączka na tą chwilę mimo uroku świecidełek bez brylantówWlasnie nie podobały mi się w necie, ale jak przymierzyłam to się podjarałam jak to baba, ale w sumie brylanty w obrączkach to taki głupi wymysł, bo obrączki powinny byc identyczne. A tż jes t aki, ze tak czy tak będzie mnie obsypywal brylantami, więc niczego nie stracę jak nie kupię obrączki z brylantami hehe Gorzej, że podobają mi sie obydwa modele, ktore wkleiłam i najchętniej kupiłabym i te i te, bo martwię sie, ze kupie jeden i będe żalowac z e nie mam drugichWiem, ze głupio to brzmi, ale pierwszy raz mam tak, że dwie rzeczy mi się tak samo podobają, nigdy nie mam problemów z wyborem a tutaj nie dość, ze obie tak samo ladne to jeszcze decyzja na całe życie
Stary 2009-07-13, 12:12   #2179
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
Tancerko ale fajnie,że nadał Ci się podoba Twoja suknia a kiedy chcesz ja zamówić?
czyli jak chodziłaś ze szwagierką po salonach to też mierzyłaś?
nie, jak chodziłam ze szwagierką to nie mierzyłam, tylko podczas gdy ona była w przymierzalni to ja sobie chodziłam między wieszakami i manekinami i dogłębnie analizowałam sukienki i podobały mi się suknie jedynie w salonie Cymbeline i Annais Bridal. tam też pójdę z siostrą i mamą pod koniec wakacji i zmierzę sobie inne suknie i zobaczymy czy któraś mnie bardziej powali- jeśli nie to albo zamówię ją na jesieni albo poczekam sobie do grudnia może już będą nowe kolekcje na 99.9% zamawiam w tym roku ale póki co właśnie cieszę się jak debil na myśl o mojej biżuterii ślubnej
Stary 2009-07-13, 12:14   #2180
kaska87
Zakorzenienie

a mi się podobają te 2 co wkleiłaś musimy je zmierzyć

Tancerka a jak ceny w Cymbeline? ok 4.000 wszystko?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-07-13 o 12:16
Stary 2009-07-13, 12:22   #2181
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Gorzej, że podobają mi sie obydwa modele,
pierwszy raz mam tak, że dwie rzeczy mi się tak samo podobają, nigdy nie mam problemów z wyborem a tutaj nie dość, ze obie tak samo ladne to jeszcze decyzja na całe życie
a mi się wydaje że podobają ci się i chciałabyś mieć te kolorowe tylko odzywa się w tobie głos rozsądku i myślisz o tych klasycznych i czuję to przez lapka że marzysz o tych kolorowych bardziej życie jest zbyt krótkie żeby słuchać tylko rozumu więc bierz te kolorowe

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Cytat:
Tancerka a jak ceny w Cymbeline? ok 4.000 wszystko?
w Cymbeline mierzyłam 5 sukienek i żadna z nich nie kosztowała więcej niż 2600zł nie wiem jak reszta.. ale tam pani się pyta jaka jest górna granica cenowa dla mnie i droższych mi po prostu nie przynosi. gorzej z Annais Bridal bo tam ceny oscylują koło 3000 i wyzej dlatego mimo uroku tych sukni chyba nie zakupię tam kiecki.. ale przymierzyc można- a nóż widelec jakąś promocją mnie pani zechce objąć ale przyglądałam się z baaardzo bliska Carrerze i to chyba nie jest suknia dla mnie mimo że jest prześliczna

w ogóle jak byłam w salonie to własnie jedna dziewczyna odbierała suknię i taaaaaka szczęśliwa była widziałam jak niosła sobie suknię i inne pakuneczki w pięknych torbach i ja też już tak chcę!!!!!
Stary 2009-07-13, 12:22   #2182
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko własnie kwestia jest taka czy uznamy, że wolimy bardziej klasyczne, bo jeśli tak to bierzemy te złote.
No to idź załatw, ja tez bym się tak zbierała, ale jednorazowe zakupy miałam za ponad 500 zl i jedną wizytą w salonie załatwiliśmy kartę
uwazajcie zebyscie sie z obraczkami nie wkopali przez tzw. jednorazowa mode bo takie rzeczy szybko przestaja sie podobac
ja ogolnie bizuterii gdzie laczone sa dwa rodzaje zlota (dwa kolory) mowie stanowcze nie!
my tez mielismy jednorazowe zakupy powyzej 500 i pan nas wrecz napadl zebysmy sobie ta karte zalozyli bo my nawet nie wiedzielismyz ze cos takiego jest

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-07-13 o 12:23
Stary 2009-07-13, 12:24   #2183
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a mi się wydaje że podobają ci się i chciałabyś mieć te kolorowe tylko odzywa się w tobie głos rozsądku i myślisz o tych klasycznych i czuję to przez lapka że marzysz o tych kolorowych bardziej życie jest zbyt krótkie żeby słuchać tylko rozumu więc bierz te kolorowe
dokładnie tak jestAle z Ciebie mądralaA za kolorowymi przemawia to, że na tż łapce wyglądają ładnie i nie są takie typowe, tylko takie ciekawe. W sumie jak nam się kiedyś znudzą to co za problem kupić zwykłe
Stary 2009-07-13, 12:26   #2184
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
my tez mielismy jednorazowe zakupy powyzej 500 i pan nas wrecz napadl zebysmy sobie ta karte zalozyli bo my nawet nie wiedzielismyz ze cos takiego jest
długo czekaliście na kartę od momentu wypełnienia formularza?

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
dokładnie tak jestAle z Ciebie mądralaA za kolorowymi przemawia to, że na tż łapce wyglądają ładnie i nie są takie typowe, tylko takie ciekawe. W sumie jak nam się kiedyś znudzą to co za problem kupić zwykłe
właśnie miałam ci to samo napisać jak się zestarzejecie i wam się znudzą to sobie strzelicie klasyczne złote i pospolite obrączki a te dacie dzieciom na pamiątkę i te kolorowe będą przekazywane z pokolenia na pokolenie
Stary 2009-07-13, 12:27   #2185
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
uwazajcie zebyscie sie z obraczkami nie wkopali przez tzw. jednorazowa mode bo takie rzeczy szybko przestaja sie podobac
ja ogolnie bizuterii gdzie laczone sa dwa rodzaje zlota (dwa kolory) mowie stanowcze nie!
ale nie jest tak, ze podobaja nam się ze względu na modę czy niemodęPo prostu asię nam podobająI chciałam dwa kolory lączone, ale te co mi sie podobaly w necie wyglądały kiszkowo na żywo, a te kolorwe wyglądaja bardzo ciekawie, bo inne w tym stylu co mi się podobają to te za 12 tys Tylko te odrzuciliśmy na wstępie ze względu na cenę.
Tez ne wiedziałam o tej karcie i nam powiedzieli jak zrobilismy zakupy.
Stary 2009-07-13, 12:29   #2186
tancerka212
Zakorzenienie

ja to własnie zerkam na swój kosztorys i stwierdzam że moja biżuteria znacznie przekracza zaplanowany poziom 3 tysięcy na mój wystrój pierwszego dnia ale mama powiedziała żebym sobie w tyłek wsadziła ten mój kosztorys jak ja go stworzyłam w oderwaniu od rzeczywistości i że jej też się podoba ten komplecik i go kupujemy normalnie mamusia ma u mnie duuużego buziaka
Stary 2009-07-13, 12:32   #2187
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja to własnie zerkam na swój kosztorys i stwierdzam że moja biżuteria znacznie przekracza zaplanowany poziom 3 tysięcy na mój wystrój pierwszego dnia ale mama powiedziała żebym sobie w tyłek wsadziła ten mój kosztorys jak ja go stworzyłam w oderwaniu od rzeczywistości i że jej też się podoba ten komplecik i go kupujemy normalnie mamusia ma u mnie duuużego buziaka
poza tym biżuteria nie jest do końca ślubnym wydatkiem, bo jeszcze ją zalożysz na inne okazje
Stary 2009-07-13, 12:32   #2188
lain
Zakorzenienie

Cytat:
długo czekaliście na kartę od momentu wypełnienia formularza?

nie pamietam

Cytat:
W sumie jak nam się kiedyś znudzą to co za problem kupić zwykłe
bo to juz nie beda takie same obraczki to nie beda te ktore dawaliscie sobie skladajac przysiege itd.
to nie to samo
Stary 2009-07-13, 12:33   #2189
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
nie pamietam

[/COLOR]

bo to juz nie beda takie same obraczki to nie beda te ktore dawaliscie sobie skladajac przysiege itd.
to nie to samo
nie wiem czy jestem az tak sentymentalna
Stary 2009-07-13, 12:35   #2190
tancerka212
Zakorzenienie

dobra ja uciekam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości