Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-13, 12:44   #2191
szana
Zadomowienie

Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
nie, jak chodziłam ze szwagierką to nie mierzyłam, tylko podczas gdy ona była w przymierzalni to ja sobie chodziłam między wieszakami i manekinami i dogłębnie analizowałam sukienki i podobały mi się suknie jedynie w salonie Cymbeline i Annais Bridal. tam też pójdę z siostrą i mamą pod koniec wakacji i zmierzę sobie inne suknie i zobaczymy czy któraś mnie bardziej powali- jeśli nie to albo zamówię ją na jesieni albo poczekam sobie do grudnia może już będą nowe kolekcje na 99.9% zamawiam w tym roku ale póki co właśnie cieszę się jak debil na myśl o mojej biżuterii ślubnej
pokaż jaką będziesz miała

mnie się bardziej podobają te obrączki całe z żółtego złota,chociaż do niedawna podobały mi się łączone chyba zmieniam zdanie i będziemy mieć całe żółte
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-13, 12:45   #2192
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
nie wiem czy jestem az tak sentymentalna
ja chyba w tym wzgledzie akurat jestem
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-13, 12:55   #2193
szana
Zadomowienie

ja też chcę mieć te same obrączki cały czas,które nałożymy sobie w kościele podczas przysięgi
ale nie wydaje mi się żeby moda na obrączki dwu kolorowe szybko przeszła, no a nawet jakby to czy moda jest tu ważna? jeśli komuś takie się podobają to czemu nie,nie wydaje mi się,że będzie tak : za kilka lat spojrzy się na swoje obrączki dwu kolorowe i powie do siebie "są nie modne" bo to będą obrączki symbolizujące więź z kimś kogo się tak strasznie kocha chyba wiecie o co mi chodzi
Stary 2009-07-13, 13:04   #2194
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
ja też chcę mieć te same obrączki cały czas,które nałożymy sobie w kościele podczas przysięgi
ale nie wydaje mi się żeby moda na obrączki dwu kolorowe szybko przeszła, no a nawet jakby to czy moda jest tu ważna? jeśli komuś takie się podobają to czemu nie,nie wydaje mi się,że będzie tak : za kilka lat spojrzy się na swoje obrączki dwu kolorowe i powie do siebie "są nie modne" bo to będą obrączki symbolizujące więź z kimś kogo się tak strasznie kocha chyba wiecie o co mi chodzi
no też tak myślęAle jakby mi sie miały bardzo niepodobac to nie widze problemu w zmianie, ale watpię, żeby przestały mi sie podobać
Stary 2009-07-13, 13:07   #2195
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a mi sie wydaje, ze to moze byc jak z tymi sukniami slubnymi z lat 90.
wtedy sie wszystkim podobaly bo tylko takie byly tak samo teraz jest szał na kolorowe obraczki i tez sie wszystkim podoba (no, nie wszystkim )
a potem minie jakis czas, swiat sie zmieni i duze jest prawdopodobienstwo ze sie odwidza

ja w kazdym badz razie stawiam na klasyke, ktora zawsze bedzie ladna

a moze ja tak na to patrze, bo mi sie te kolorowe nie przypadly go gustu jestem uprzedzona
Stary 2009-07-13, 13:09   #2196
szana
Zadomowienie

Cytat:
no też tak myślęAle jakby mi sie miały bardzo niepodobac to nie widze problemu w zmianie, ale watpię, żeby przestały mi sie podobać
też wątpię w to,że przestaną Ci się podobać
a nawet jakby to przecież każde mogą przestać się podobać,nawet klasyczne

kurcze w sobotę byliśmy w Międzyzdrojach i pogoda była średnia,zapowiadali że będzie pięknie po weekendzie i co? eh słońce niby świeci ale nie ma temperatury np na pływanie przynajmniej dla mnie
Stary 2009-07-13, 13:12   #2197
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a no wlasnie nie - klasyczne maja to do siebie, ze sa klasyczne a przez to ponadczasowe zawsze takie byly i zawsze takie beda

Cytat:
kurcze w sobotę byliśmy w Międzyzdrojach i pogoda była średnia,zapowiadali że będzie pięknie po weekendzie i co? eh słońce niby świeci ale nie ma temperatury np na pływanie przynajmniej dla mnie
przyjezdzaj do Krk jest goraco

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-13, 13:20   #2198
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
wtedy sie wszystkim podobaly bo tylko takie byly tak samo teraz jest szał na kolorowe obraczki i tez sie wszystkim podoba (no, nie wszystkim )
a potem minie jakis czas, swiat sie zmieni i duze jest prawdopodobienstwo ze sie odwidza

a moze ja tak na to patrze, bo mi sie te kolorowe nie przypadly go gustu jestem uprzedzona
ale te TWoje wcale nie sa klasyczne, bo białe złoto nie jest klasyczne i mozna o nich powiedziec to samo i ja mam takie zdanie jak Ty odno snie kolorowych w stosunku do cąłych z białego złotaPoza tym wiesz, że bedziecie je musielic oddawac do rodowania?To juz nie będa te same obrączki

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

rozumiem, że jesli nikt nie podejmuje tematu Claris to milczenie oznacza zgodę?

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
też wątpię w to,że przestaną Ci się podobać

no własniea kiedy w PL jest temperatura na pływanie?Ja mam zamiar się pluskac w mroźnym morzu za trzy tygodnie
Stary 2009-07-13, 13:25   #2199
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ale te TWoje wcale nie sa klasyczne, bo białe złoto nie jest klasyczne i mozna o nich powiedziec to samo i ja mam takie zdanie jak Ty odno snie kolorowych w stosunku do cąłych z białego złotaPoza tym wiesz, że bedziecie je musielic oddawac do rodowania?To juz nie będa te same obrączki

w przypadku moich klasyczny chodzi o ksztalt a mi sie biale zloto nie znudzi, bo ja poprostu nie uznaje innego koloru bizuterii (i to juz od czasu gdy dostalam pierwszy lancuszek i pierscionek na komunie z zoltego zlota - nigdy ich nie ubralam, bo byly z zoltego zlota )

no ale nie bierzcie tak do siebie moich uwag. mowilam - jestem uprzedzona

oczywiscie, ze beda te same. rodowanie nie sprawi ze w cudowny sposob nagle to bedzie inny material i inne obraczki

z reszta:
"
Dlatego jeżeli kupujecie wyroby dowiedzcie się dokładnie w jaki sposób została wykonana biała powierzchnia. Jeżeli jest wykonana w całości z białego złota i dodatkowo rodowana, nie będzie problemu ... z czasem straci połysk (co jest naturalnym zjawiskiem w użytkowanej biżuterii) i delikatnie zmieni barwę na stalowo szarą (naturalna barwa białego złota).

Jeżeli wyrób jest rodowany, a elementy te są w odpowiedni sposób przygotowane, barwa białego złota pozostanie przez długi czas. Jeżeli natomiast rod zostanie położony na elemencie gładkim, trzeba się liczyć z szybkim jego zużyciem."

kupimy porzadne obraczki i moze sie obejdzie bez ponownego rodowania barwa stalowo szara jak najbardziej mi odpowiada

jak najbardziej milczenie oznacza zgode

no wlasnie - kiedy Baltyk jest dobry do plywania?

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-07-13 o 13:26
Stary 2009-07-13, 13:28   #2200
szana
Zadomowienie

Cytat:

suknie z lat 90 też wracają np koronki
hmmm czy ja wiem,czy klasyka zawsze jest ładna?przecież nie wszystkim podobają się klasyczne
no może jesteś uprzedzona
mnie się kolorowe podobały ale całe ze żółtego złota też,teraz mam okres,że chcę całe ze żółtego ale nie odrzucam całkiem kolorowych
Cytat:
a no wlasnie nie - klasyczne maja to do siebie, ze sa klasyczne a przez to ponadczasowe zawsze takie byly i zawsze takie beda

przyjezdzaj do Krk jest goraco
jak już napisałam,nie wszyscy lubią klasykę i może być też tak,że za klika lat ktoś będzie żałował,że nie kupił bardziej oryginalnych tylko takie klasyczne

jeee macie gorąco??? my mamy tylko ciepło,a jak dla mnie to za mało na lato pakuje się i jadę
Samciu i Lain nie wiem kiedy Bałtyk jest dobry do pływania dla mnie jest dobry wtedy kiedy jest gorące powietrze bo jak wychodzę z wody to nie zamarzam od razu :

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-07-13 o 13:31
Stary 2009-07-13, 13:33   #2201
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
w przypadku moich klasyczny chodzi o ksztalt a mi sie biale zloto nie znudzi, bo ja poprostu nie uznaje innego koloru bizuterii (i to juz od czasu gdy dostalam pierwszy lancuszek i pierscionek na komunie z zoltego zlota - nigdy ich nie ubralam, bo byly z zoltego zlota )

no ale nie bierzcie tak do siebie moich uwag. mowilam - jestem uprzedzona

oczywiscie, ze beda te same. rodowanie nie sprawi ze w cudowny sposob nagle to bedzie inny material i inne obraczki

z reszta:
"
[/COLOR]Dlatego jeżeli kupujecie wyroby dowiedzcie się dokładnie w jaki sposób została wykonana biała powierzchnia. Jeżeli jest wykonana w całości z białego złota i dodatkowo rodowana, nie będzie problemu ... z czasem straci połysk (co jest naturalnym zjawiskiem w użytkowanej biżuterii) i delikatnie zmieni barwę na stalowo szarą (naturalna barwa białego złota).

Jeżeli wyrób jest rodowany, a elementy te są w odpowiedni sposób przygotowane, barwa białego złota pozostanie przez długi czas. Jeżeli natomiast rod zostanie położony na elemencie gładkim, trzeba się liczyć z szybkim jego zużyciem."

kupimy porzadne obraczki i moze sie obejdzie bez ponownego rodowania barwa stalowo szara jak najbardziej mi odpowiada
ale ja nie mówiłam tego z fochem, tylko że CIe rozumiem, bo mam takie zdanie odnośnie białego złotaMi sie nie podoba idea obraczek z białego złota po prostu, dla mnie jak obrączka to zawsze żółte zloto i sama się sobie dziwię, ze mi się podobaja te trzykoloroweAle dlatwgo mi się podobaja, bo ładnie wyglądają na ręceA co do bialego złota - jak są ładne to wyglądają ładnie na ręce, tylko własnie musza byc porządne. Jedna moja znajoma po roku ma obrączke z białego złota tak zjechana, że wygląda jak szaro-żółta, bo pewnie kupili jakąs kichę. A drudzy znajomi mają takie z białego zlota, że w ogóle nie wygląda to jak obrączka. I mój pierscionek, ktory jest z białego złota wśród tych trzech obrączek wyglądał najlepiej, bo porównywalismy. A ja mojego pierscionak nie oszczędzam, nosze go na basenie, w morzu, jak się smaruję balsamami, jak gotuję i cały czas wygląda super.
Stary 2009-07-13, 13:38   #2202
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
ale ja nie mówiłam tego z fochem, tylko że CIe rozumiem, bo mam takie zdanie odnośnie białego złotaMi sie nie podoba idea obraczek z białego złota po prostu, dla mnie jak obrączka to zawsze żółte zloto
Mam dokładnie to samo I mój TŻ uważa tak samo, więc z obrączkami nie będziemy mieć problemu...

Cytat:
A ja mojego pierscionak nie oszczędzam, nosze go na basenie, w morzu, jak się smaruję balsamami, jak gotuję i cały czas wygląda super.
Oj, aż tak bym nie mogła Zawsze do gotowania, sprzątania itp. ściągam pierścionek Pierwszy i zapewne ostatni, który noszę i chcę, żeby był ciągle ładny

We Wrocławiu też skwar Na szczęście w domu jest chłodnawo, więc nie jest tak źle...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-13, 13:39   #2203
lain
Zakorzenienie

Cytat:
A co do bialego złota - jak są ładne to wyglądają ładnie na ręce, tylko własnie musza byc porządne. Jedna moja znajoma po roku ma obrączke z białego złota tak zjechana, że wygląda jak szaro-żółta, bo pewnie kupili jakąs kichę. A drudzy znajomi mają takie z białego zlota, że w ogóle nie wygląda to jak obrączka. I mój pierscionek, ktory jest z białego złota wśród tych trzech obrączek wyglądał najlepiej, bo porównywalismy. A ja mojego pierscionak nie oszczędzam, nosze go na basenie, w morzu, jak się smaruję balsamami, jak gotuję i cały czas wygląda super.
dlatego pewno kupimy obraczki tam gdzie TZ kupowal mi pierscionek zareczynowy, bo minelo 3,5 roku, a on dalej wyglada super choc po domu go nie nosze, bo nie lubie ciekawe czy obraczke tez tak bede sciagac
Stary 2009-07-13, 13:40   #2204
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

jak najbardziej milczenie oznacza zgode

no wlasnie - kiedy Baltyk jest dobry do plywania?
pytałam, bo tylko Ty napisałaś, Jazz, Madziulka i Kasia. Ale w sumie jest nas 5 to nie jest tak źle
Ale jak schodzi ta wartswa rodu to obrączki nie robią się stalowo szare tylko właśnie wpadają w żółte złoto. Bo biale złoto ma taką srebrna barwe dzięki rodowaniu, bo tak na prawdę białe złoto bez rodowania to jest takie bardzo jasne żółte złoto.

Cytat:
jeee macie gorąco??? my mamy tylko ciepło,a jak dla mnie to za mało na lato pakuje się i jadę
Samciu i Lain nie wiem kiedy Bałtyk jest dobry do pływania dla mnie jest dobry wtedy kiedy jest gorące powietrze bo jak wychodzę z wody to nie zamarzam od razu :
ja to mam problem, żeby wejśc do wody o temperaturze 16 stopni Ale chyba pójdę nad zatoke popływać, bo tam cieplej i tam ostatnio z tż pływaliśmy
Stary 2009-07-13, 13:43   #2205
lain
Zakorzenienie

Cytat:
suknie z lat 90 też wracają np koronki

Szana nawet mnie nie rozsmieszaj lata 90-te to przede wszystkim tandetne atlasy. a porownaj sobie skromne koronkwe suknie ktore sa teraz ztymi wtedy

Cytat:
no może jesteś uprzedzona
moze na pewno to chyba poprostu wstret do zoltego zlota, a tym samym do kolorowych bo tam tez jest zolte zloto

Cytat:
jak już napisałam,nie wszyscy lubią klasykę i może być też tak,że za klika lat ktoś będzie żałował,że nie kupił bardziej oryginalnych tylko takie klasyczne
sie okaze

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-13, 13:44   #2206
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Mam dokładnie to samo I mój TŻ uważa tak samo, więc z obrączkami nie będziemy mieć problemu...

Oj, aż tak bym nie mogła Zawsze do gotowania, sprzątania itp. ściągam pierścionek Pierwszy i zapewne ostatni, który noszę i chcę, żeby był ciągle ładny

We Wrocławiu też skwar Na szczęście w domu jest chłodnawo, więc nie jest tak źle...
ja tam myślę, że jak ma się zniszczyć to i tak kiedyś to nastapi a lubie go nosić i szkoda mi zdejmowaćteż myślałam, że wybor obrączek to pikus, ale jak poszlismy do salonu to sie zaczęły schodySzkoda, że nie ma tak, że są dwa modele na krzyż i spokój
Stary 2009-07-13, 13:45   #2207
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jak schodzi ta wartswa rodu to obrączki nie robią się stalowo szare tylko właśnie wpadają w żółte złoto. Bo biale złoto ma taką srebrna barwe dzięki rodowaniu, bo tak na prawdę białe złoto bez rodowania to jest takie bardzo jasne żółte złoto.
ale przeciez wkleilam ci fragment artykulu ze strony jubilera porzadne biale zloto robi sie stalowo szare

Cytat:
ja to mam problem, żeby wejśc do wody o temperaturze 16 stopni Ale chyba pójdę nad zatoke popływać, bo tam cieplej i tam ostatnio z tż pływaliśmy
tez nie znosze zimnej wody, brrr a jeszcze nad Baltykiem wieje, wiec jak sie wyjdzie z takiej zimnej wody i zawieje to juz w ogole masakra
Stary 2009-07-13, 13:50   #2208
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ale przeciez wkleilam ci fragment artykulu ze strony jubilera porzadne biale zloto robi sie stalowo szare

tez nie znosze zimnej wody, brrr a jeszcze nad Baltykiem wieje, wiec jak sie wyjdzie z takiej zimnej wody i zawieje to juz w ogole masakra
a faktycznie, nie doczytałam o tym stalowo szarym a opieram się na tym co mi powiedziała babka w salonie i tym co widziałam u tej znajomej co jej to żółte złoto przebijało. Zobaczymy z czasem jak to będzie
Ja lubię polskie morze mimo wszystko
Stary 2009-07-13, 13:50   #2209
chilanes
Zakorzenienie

co do tego, ze jak Wam się znudzą obrączki, to kupicie zwykłe, to powiem Wam, że jest zasadnicza różnica, bo to te pierwsze będą poświęcone i założone przed ołtarzem, a tamte nowe będą po prostu wymysłem/ozdobnikiem. Nie lepiejw ybrać od razu coś ponad czasowego, coś co sie nie znudzi?
Stary 2009-07-13, 13:52   #2210
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Ja lubię polskie morze mimo wszystko
ja lubie ale tak tylko do spacerowania przy zachodzie/wschodzie slonca
ale kapieli, tlumow i obwarowywania sie parawanikami zeby nie wywialo nie lubie
Stary 2009-07-13, 13:53   #2211
asiulek1705
Wtajemniczenie

Przyłączam się do tych z Was, którym podobają się obrączki dwu lub wielokolorowe zamierzamy z TŻtem wybrać łączone białe i żółte złoto, i nie ma znaczenia, czy moda minie
Stary 2009-07-13, 13:56   #2212
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
co do tego, ze jak Wam się znudzą obrączki, to kupicie zwykłe, to powiem Wam, że jest zasadnicza różnica, bo to te pierwsze będą poświęcone i założone przed ołtarzem, a tamte nowe będą po prostu wymysłem/ozdobnikiem. Nie lepiejw ybrać od razu coś ponad czasowego, coś co sie nie znudzi?
ale jak komus zalezy to może iśc do księdza poswięcićTez myślę, że taka wymiana byłaby wymysłem, ale jakby mi strasznie przeszkadzały(w co wątpię) to bym wymieniła Ja mam tak, że jak cos mi się podba to mi sie podoba juz zawsze, dlatego nie boje się, ze mi sie nagle odmieni tylko bardziej boje sie tego, że ta częśc z białego złota mi zmieni kolor i po prostu przestana wyglądac estetycznie, ale póki co mam dobre doswiadczenie z pierścionkiem z białego złota z Aparta, więc może z obrączką nie będzie źłe
Stary 2009-07-13, 13:57   #2213
szana
Zadomowienie

Cytat:

rozumiem, że jesli nikt nie podejmuje tematu Claris to milczenie oznacza zgodę?
a o co chodzi? chyba coś mnie ominęło

Cytat:
ale Bałtyk chyba mam teraz 18 chyba też wole cieplejsze wody ale jak jest gorąco w powietrzu to jakoś daję radę

Cytat:
Szana nawet mnie nie rozsmieszaj lata 90-te to przede wszystkim tandetne atlasy. a porownaj sobie skromne koronkwe suknie ktore sa teraz ztymi wtedy

moze na pewno to chyba poprostu wstret do zoltego zlota, a tym samym do kolorowych bo tam tez jest zolte zloto

sie okaze
no dobra przyznaje racje co do tych atłasów ale czasem zdarzały się ładne koronkowe kiecki
a ja lubię i żółte i białe złoto-chyba jakaś inna jestem
a co do tego,że może się komuś nawet klasyka odwidzieć to to nie było do Ciebie,tylko tak ogólnie

Ja chyba co do obrączek to się zdam na TŻ,niech On wybierze bo mnie się dużo podoba pokaże mu z których wybierać

też lubię polskie morze
Stary 2009-07-13, 13:57   #2214
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Przyłączam się do tych z Was, którym podobają się obrączki dwu lub wielokolorowe zamierzamy z TŻtem wybrać łączone białe i żółte złoto, i nie ma znaczenia, czy moda minie
my wybraliśmy coś takiego http://jubiler.h2.pl/grun/obraczka,nr,250.html
wg mnie samo żółte złoto jest strasznie bazarowo odpustowe .. takie ruskie
Stary 2009-07-13, 14:02   #2215
lain
Zakorzenienie

Cytat:

Ja chyba co do obrączek to się zdam na TŻ,niech On wybierze bo mnie się dużo podoba pokaże mu z których wybierać
moj juz wybral - te co ja wiec my problem mamy z glowy

najlepszy byl TZ mojej siostry ktory powiedzial, ze on pierscionkow nosil nie bedzie no ale potem sie jakos przekonal i teraz grzecznie nosi obraczke
Stary 2009-07-13, 14:04   #2216
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
ale jak komus zalezy to może iśc do księdza poswięcićTez myślę, że taka wymiana byłaby wymysłem, ale jakby mi strasznie przeszkadzały(w co wątpię) to bym wymieniła Ja mam tak, że jak cos mi się podba to mi sie podoba juz zawsze, dlatego nie boje się, ze mi sie nagle odmieni tylko bardziej boje sie tego, że ta częśc z białego złota mi zmieni kolor i po prostu przestana wyglądac estetycznie, ale póki co mam dobre doswiadczenie z pierścionkiem z białego złota z Aparta, więc może z obrączką nie będzie źłe
popieram
a co z tą Claris, co to za pytanie było, co nik nie odp?
Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
pierwszy raz słyszę takie skojażenie
Stary 2009-07-13, 14:09   #2217
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a o co chodzi? chyba coś mnie ominęło

ale Bałtyk chyba mam teraz 18 chyba też wole cieplejsze wody ale jak jest gorąco w powietrzu to jakoś daję radę

no dobra przyznaje racje co do tych atłasów ale czasem zdarzały się ładne koronkowe kiecki
a ja lubię i żółte i białe złoto-chyba jakaś inna jestem
a co do tego,że może się komuś nawet klasyka odwidzieć to to nie było do Ciebie,tylko tak ogólnie

też lubię polskie morze
na gm jest napisane. 18 stopni to cieplutko jak na BałtykJa żółte akcetpuje tylko w przypadku obrączek

Cytat:
na mój gust te co wkliełaś sa bazarowo-odpustowo-ruskie, ale jak widac to kwestia gustu, mozesz śmiało tak powiedziec o moich A chcesz z tymi brylancikami?

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
popieram
a co z tą Claris, co to za pytanie było, co nik nie odp?

pierwszy raz słyszę takie skojażenie
na gm jest watek o tym
Tez pierwszy raz spotkałam się z takim skojarzeniem, ale jest wg mnie bardzo trafne w stosunku do niektórych modeli

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-13, 14:09   #2218
centipede
Zadomowienie

Jazz mi się podobają bardziej te drugie obrączki tylko właśnie co w sytuacji gdy będziesz chciała zmienić kiedyś ich rozmiar?

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Mi się dwukolorowe w ogóle nie podobają Tylko też, ja mam takie dziwne mniemanie, że jak obrączka to musi być złota! Białe złoto to już dla mnie nie obrączka A w sumie wszystko noszę srebrne (typu kolczyki, zegarek, wisiorki, pierścionek jest z białego złota)... I do tego mi dojdzie złota obrączka
Mi się podobają niektóre łączone, kolorowe... ale jakoś też tak mam jak Ty że jak obrączka to musi być z żółtego złota na szczęście TŻ też chce taką. Ale inne też nie raz przykują moją uwagę

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
a w ogóle to zakochałam się w Aparcie w jednym komplecie- kolia i kolczyki i mama powiedziała że go kupujemy bo już i tak widzi że zeswirowałam na jego punkcie i przechodzę ciągle obok wystawy śliniąc się na jego widok 500zł mnie to wyniesie cholerka ale muszę go mieć no więc wkrótce będę miała slubną biżuterię

a jeszcze powiedzcie mi ile trzeba wydać na zakupy w aparcie żeby mieć tak kartę stałego klienta?? bo może bym sobie wyrobiła to by i na obrączki potem zniżka była...
Super! jak kupisz to koniecznie musisz się pochwalić zdjęciem!
Nie jest za wcześnie chyba, skoro tak Ci się podoba i jesteś pewna że Ci się nie odmieni to kupuj

A co do Twojej Emmy to może jest jakaś szansa, że na jesień będzie w promocji może podpytasz panie z salonu

A jak tam remoncik?

Cytat:
pokaż jaką będziesz miała

mnie się bardziej podobają te obrączki całe z żółtego złota,chociaż do niedawna podobały mi się łączone chyba zmieniam zdanie i będziemy mieć całe żółte
Całe żółte wzór klasyczny czy coś innego? z brylancikiem?

Cytat:
Mi tam się podobają mogę nawet bazarowo wyglądać

A z Bałtykiem niestety nie pomogę bo ja na drugim końcu Polski jestem

Edytowane przez centipede
Czas edycji: 2009-07-13 o 14:17
centipede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-13, 14:16   #2219
lain
Zakorzenienie

moj telefon zastrajkowal
gadam sobie radosnie z TZem przez telefon na balkonie i nagle mi trzasnelo jakims dzwiekiem po uszach i sie rozlaczyl. po czym wyswietlil napis ze karta SIM nieaktywna i sie wylaczyl a potem jak go wlaczylam z powrotem to sie zawiesil oj chyba niczego dobrego to nie wrozy... w sumie juz go troche zdazylam zmasakrowac... moze jego czas nadchodzi

idziemy wieczorem poplywac a po zachodzie slonca jedziemy do kina na Bruno
ale najpierw TZ musi wyjsc dzis wczesniej z pracy po przyjezdza kurier z nowa lodowka i ktos to musi wniesc ochotnikow jest trzech: moj ojciec, brat i TZ. ciekawe jak im pojdzie maja szczescie, ze to tylko pierwsze pietro, a nie czwarte
Stary 2009-07-13, 14:17   #2220
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Fajne te obrączki, tylko my nie chcemy z brylancikami Podobne niedawno oglądaliśmy i ja przymierzyłam na palec, ładnie się prezentowały
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości