![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mazidla dostepne w Niemczech :)
Tak moze,byc cos nowego
![]() Typowo letni nie musi byc,bo one z reguly sa bardzo lekkie i slabo kryja... ![]() Desti,a ten Mat Lumiere,to wlsnie do mieszanej cery,tak? Na stronie chanel Vita Lumiera maja jakies takie dziwne kolory ![]() ![]() a co to za skort PI? ![]() ![]() Zainteresowal mnie tez taki nowy od Givenchy,ale ta marka jest trudno dostepna,wiec musze poczekac az sie do Düss wybiore... Ogolnie nie lubie kupowac podkladow,bleeeee,zawsze z nimi jakis problem ![]() Na TM byly dzis Chanelki do smoky za 20€,tylko tyle ,ze jako tester ![]() ![]() lece na miasto testowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mat lumiere jest dobry do mieszanej... vitalumiere raczej do suchej... kolorki w necie maja strasznie dziwne... ja mam 040 i w sumie jest jasny... dla porownania Lancome i Dior mam 030... Icone Diora lepiej kryje ale on lepszy na chlodniejsze dni... ![]() ochhh... chanela smoky tez mi sie podobaja tak sie nad niemie zastanawialam dopoki nie trafilam na te co kupilam... jak to byl tester to znaczy bez normalnego czarnego opakowania ?? ... ja zdecydowanie wole mazidla w normalnych opakowaniach ![]()
![]() |
#1683 |
Zakorzenienie
|
Czesc pieknisie kusicielki
![]() Bylam w Dougim, podklad Cliniqua na poleczce juz stoi, ale nad blyszczykiem ArtD. musze sie zastanowic, bo chyba mi kolor nie pasowal troche ![]() ![]() A jako gratis dostalam tubeczke jakiegos kremu Clarinsa...fajo ![]() Majka, bylas ?? Czy deszcze Cie odstraszyl ![]() p.s. Desti zmienila avatar ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2009-07-11 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Zakorzenienie
|
![]() a mnie wlasnie mecza dwa tusze MAC'a ![]() ![]() ![]()
#1685 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobilam sobie probke chanela ML ![]() ![]() ![]() Musze jeszcze ne Diora spojrzec,ale w tym celu pojade do mojej dobrej znajomej ![]() ja tez wole mazidla w normalnych opakowaniach,dlatego nie wzielam,chciaz teraz zaluje.bo byly na tej plastikowej tacy ![]() ![]() Bylam,bylam i o dziwo nie zmoklam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez *majka* Czas edycji: 2009-07-11 o 20:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a co do testerow to jakos denerwuje mnie fakt, ze musze za taki zaplacic ![]()
![]() |
#1687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czy uprzedzasz ich jakos, czy tak sama sobie radzisz?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() te w Douglasach sa za bardzo nachalne... i zawsze jakas sie buja w poblizu... to faktycznie moze utrudnic sprawe ![]()
![]() |
#1689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj (sobota) bylo troche ludzi w Dougim, a babki tylko dwie i to jakies starszawe. Sterczalam przy tym stoisku Cliniqua, bo chcialam podklad, wszystko mialam juz wczesniej wybrane, wiec tylko wyjac i do kasy. No, ale nie chcialam sie szarogesic i w koncu zabojczym zwrokiem zwabilam babke i dala mi z szuflady ten podklad ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1690 | |
Zakorzenienie
|
Czesc Dziewczyny
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mialam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nic innego polecic nie moge, bo jestem wierna MK ![]() ![]() ![]() I juz mnie tu nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam!
![]() |
#1691 |
Wtajemniczenie
|
Jolus, trzymam juz kciuki!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1693 |
Zakorzenienie
|
![]() Jolku,ja tez kciuki trzymalam ![]() ![]() Tak sie wlasnie zastanwiam czy warto kombinowac z podkladem,skoro MK mi sluzy ![]() ![]() Odlewki-ja robie sobie probki przewaznie w Kaufhofie ![]() ![]() przetestowalam ML Chanela-kolor troche za ciemny ![]() ![]() ![]() Dzis podejscie nr 2,sprobuje go staranniej rozsmarowac,zeby lepiej stopil ze skora,moze wtedy odcien nie bedzie za ciemny ![]() Dziewczyny,a jakie macie pudry prasowane? Ja nie mam zadnego,a przydalby sie jakis do torebki ![]() Sylwek,co z jutrem? |
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Zakorzenienie
|
Majus, ja mam Diora
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1696 |
Zakorzenienie
|
Diorskin Poudre Compacte
http://www.douglas.de/douglas/Make-u...010007350.html nr 002 transparent medium, idealny do poprawek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1697 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a tak przy okazji to musze pochwalic mojego meza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1698 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zaraz pedze go pomacac ![]() Cytat:
![]() ![]() Testowalam 040,bo 030 nie bylo,ale sprawdzalam na stornie i 030 nie ma w ogole ![]() ![]() Bede szukac dalej ... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Zakorzenienie
|
Majka, lec i testuj
![]() Desti, jaki wspanialomyslny maz ![]() ![]() ![]() A tak wogole to ja chyba nie potrafie sie malowac ![]() Te nowe 5tki designer sa tak malo widoczne na oku, ze zastanawiam sie, czy to tak delikatny odcien, czy ja cos zle robie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1700 | ||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak tylko ktos znajomy bedzie w US to sie obkupie ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1701 | ||
Zakorzenienie
|
Dziekuje Wam
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Aaaa wlasnie, poki pamietam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Desti - a to mila niespodzianka ![]()
Verändere dich nie um anderen zu gefallen... Wenn einer dich nicht mag so wie du bist, hat er dich anders auch nicht verdient... Edytowane przez ~~~JOLA~~~ Czas edycji: 2009-07-13 o 14:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pamietam, ze mialam tez prasowanca EL AeroMatte... ten byl nawet matujacy ![]()
![]() |
#1704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez tak jak JOLA uzywam mineralkow do matowienia ![]()
Edytowane przez raspberry69 Czas edycji: 2009-07-13 o 14:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1705 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a obserwujesz cos ![]() ![]() Mijalea dla mnie tym bardziej ![]() ![]() i tak sobie teraz czekam na dwie przesylki... jedna z Anglii i jedna z Austrii ![]()
![]() |
#1706 | |
Zakorzenienie
|
Oby...
![]() Jutro na pewno bedzie ok ![]() ![]() ![]() ![]()
Verändere dich nie um anderen zu gefallen... Wenn einer dich nicht mag so wie du bist, hat er dich anders auch nicht verdient... Edytowane przez ~~~JOLA~~~ Czas edycji: 2009-07-13 o 14:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a teraz zmykam ![]() ![]() wracajac jeszcze do pudru... dobre opinie slyszalam o prasowancu Clinique... Almost Powder Makeup SPF 15 enthält wertvolle Mineralien, die besonders dazu geeignet sind, der Haut einen natürlichen und ebenmäßigen Teint zu verleihen. Aber es kann noch viel mehr! Wertvolle pflegende Inhaltsstoffe helfen, die Feuchtigkeitsbarriere der Haut zu bewahren und kontrollieren den Ölglanz, wo es nötig ist. Antioxidantien wehren freie Radikale ab während der SPF 15 die Haut vor den Schädigungen durch UV-Strahlen schützt. ps. nie mylic z podkladem, ktory jest opisany u nas w KWC ![]()
![]() |
#1708 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, podczytuje Was niesmialo juz od dluzszego czasu i chetnie przylacze sie do dyskusji. Moj pobyt w Niemczech (mam nadzieje) dobiegnie konca na poczatku przyszlego roku, ale poki co pelnoprawnie kwalifikuje sie na watek
![]() ![]() I na poczatek mam pytanie - czy wie ktos moze ile kosztuje ten XXL Bronzer od YSL (jest to limitowanka na lato 2009 w slicznym drewnianym opakowaniu)? Na stronie douglasa niby jest ale go nie ma (link nie dziala) a na razie nie mam czasu chodzic po miescie (nauka). W USA kosztuje $72 i jestem ciekawa jak ta cena przeklada sie na €. Bede wdzieczna za info! |
![]() ![]() |
![]() |
#1709 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ps. jak zwykle zdzierstwo bo po przeliczeniu dolara na euro powinien kolo 52 euro kosztowac...
Edytowane przez desti Czas edycji: 2009-07-13 o 15:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1710 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.