|
|
#1501 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Tylko dla Ciebie uśmiech anioła mam. ! Dziękuję Ci, za to że Cię mam. Za te wszystkie chwile szczęścia.. Pięknie jest milczeć wspólnie, jeszcze piękniej - śmiać się razem. Zaczaruj moje serce,zostaw mnie bez tchu raz jeszcze. Chcę być tam, gdzie Ty... Tam gdzie niebo lekko dotyka wody. rozpieszczasz..słowami, gestami, pocałunkami, innymi cudami. Your'e so good to me... baby, babyy.. Jesteś tak dobry dla mnie.skarbie, skarbie... He's more than a man, and this is more than love. On jest więcej niż mężczyzną, a to jest więcej,niz miłośc! z wizażu. może się przydadzą.
|
#1502 |
|
Rozeznanie
|
Znów nie jest tak, jak miało być ..
Ogarnij sie i nie patrz w tył ... Jesteś Zbyt Dobra !.!.! ...To "Dz**ka" - Tak Zwykli Mawiać Ci, Co Jej Nie Mieli, a Bardzo By Chcieli.. Możesz Pomyśleć o Mnie Cokolwiek: Że Się Poddałam, Jestem Niestała, Niekonsekwentna, Mało Poważna, Cyniczna, Chłodna i Obojętna.. Możesz Oskarżyć Mnie o Co Zechcesz.. O Dziecinność, Niesłowność i..Że Nie Tak Miało Być.. Możesz Dowolnie Mnie Nazywać Dziecinną Materialistką, Skrajną Egoistką.. Tylkoo..! Zanim Otworzysz Usta, Spójrz Proszę Na Moment w Kierunku Lustra ;]
|
#1503 |
|
Raczkowanie
|
Życie to myśli regał, sny o tym czego się nie ma.
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
bo dwie połowy razem znaczą idealny stan.
lecz dla jutra żyję i by zmienić coś w sercu... ja wiem i Ty wiesz. wiemy, że my. z miłości to ja całkiem połknę Cię... gryźć całować na górze dominować. zesłał ją Bóg na ziemię by siała zamęt i zniszczenie. i swoją miłość, tak wykrzyczeć, Tobie prosto w twarz... mój eden jest tam, gdzie rytm Twego serca! <3
|
|
#1505 |
|
Gość
|
TiScatteroUnaFoto - kochana właśnie pomogłaś, zabieram wszystkie.
m4dziar4 - pomogłaś pomogłaś już jeden z Twoich opisów jest u mnie na gg, a co do Twojego pytania. nie jest lepiej ja nie będę się pierwsza do niego odzywać. bedzie chcial to sam się odezwię a ja jak narazie probuje zapomniec. u nas to jest normalne. po ostatniej klutni nie odzywalismy sie do siebie 3msc, ja już zapomniałam a nagle dostaje eska czy jade na grilla. nawet nie pamietalam jego nr to odpisala. ale przez jakis czas bylo wszystko ok. a znowu tak samo jak kiedys jest. moze lepszym wyborem będzie zapomniec ... i poprostu nawet jak bedzie pisał to nie będę odpisywac.. dobra troszeczke się rozpisałam :P hairspraay - dobre opisy. wlasnie pasują do tej sytuacji dziękuję myszko. ona dalej jeździ na imprezy, ale już bez Ciebie. W tygodni nie jest aż tak źle, gorzej bez Ciebie w soboty. Czasami nawet żal nie jest większy od tęsknoty. Ona stała dalej w tym miejscu gdzie się rozstaliście.. brak weny wybaczcie. |
|
|
|
#1506 |
|
BAN stały
|
wystarczy troche nadziei, a wszystko dookoła nabiera tysiące barw
słyszysz stukanie obcasów za drzwiami? tak, to ja gdybym mogła ten czas dziś cofnąć wciąż pamiętam, tych ludzi, z którymi wypaliłam pierwszego skręta! <3 i idziemy tak wolno, ramię w ramię.. kocham to, wiesz? spokojnie zbliżamy się do końca coraz bliżej nas jest całyy ten wielki świat jakoś tak ostatnio matka wena mnie opuściła... |
|
|
|
#1507 |
|
xoxo
|
Jestem tylko małym okruszkiem, którym miota wiatr przez życie nie mam sił się postawić temu co wszystko zaplanował
Idąc pustą droga aż po świat ... Dzisiaj mokry, jutro suchy. Dzisiaj pijany, jutro trzeźwy. Dzisiaj żywy, jutro martwy...Jakaś różnica...? Odeszłam ukradkiem ścierając pojedyńczą łzę, która spływała po moim policzku.Cierpiałam.Chcia łam, by ten ból zniknął na zawsze, ale stchórzyłam. Teraz wiem, że nie byłeś wart moich łez i poświęcenia. Jestem wolna.Potrafię latać choć nie mam skrzydeł.Uwolniłam się od tej bolesnej miłości.Jestem wolna. żyj tak jakby życie zawsze toczyło się po twojej myśli . Lubisz mnie, czy nienawidzisz? -A jaka odpowiedź Cię usatysfakcjonuje? Prawdziwa -Prawda jest taka, że myślisz że Cię nienawidzę, ale pragniesz abym Cię Kochał. A Ja, lubię Cię, lecz wolałbym nienawidzić... Ta przyjaźń nie mogła się skończyć, przecież tak naprawdę jej nie było... Gdyby istniała nie skończyłaby się w taki sposób. A jednak ta przyjaźń się skończyła... Nie otworzę, choćbyś wydrapał "przepraszam" na mych drzwiach ...
|
#1508 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny.
naskrobacie mi coś o tym, że wczoraj powiedziałam mu, że go kocham od 14 miesięcy? że teraz nie wiem czy mam się cieszyć czy płakać, on się tego niespodziewał. pomóżcie jakoś. ![]() i Twoje imię wypowiedziałam już więcej razy niż swoje.
wypłakałam przez Ciebie więcej niż gdy się urodziłam.
|
|
#1509 |
|
Rozeznanie
|
Turn up the music ! Let's get out on the floor..
I like to move it come and give me some more ! Podkręć muzykę ! Chodź na parkiet.. Niech wszyscy się ruszają, chodź i daj mi coś więcej ! Watch me getting physical out of control.. There’s people watching me I never miss a beat ! Patrz, jak wszystko kręci się wokół fizyczności, jak tracę kontrolę.. Wszyscy mnie obserwują, nigdy niczego mi nie brakuje ! Still the night,kill the lights, feel it under your skin. Time is right, keep it tight.. Cause it’spulling you in ! Skradnij tę noc, zgaś światła, poczuj to pod skórą. To odpowiedni czas, podejdź bliżej.. To Cię wciąga ! Evacuate the dancefloor ! I’m infected by the sound.. Stop this beat is killing me ! Hey little DJ let the music take me underground ! Ewakuuj cały parkiet ! Ten dźwięk na mnie działa.. Przestań, ten beat mnie zabija ! Hej, panie DJ, pozwól, by muzyka zabrała mnie pod ziemię ! Temperature’s rising, I’m about to explode ! Watch me I’m intoxicated, taking the show.. It`s got me hypnotized, everybody step aside ! Temperatura rośnie, zaraz eksploduję ! Patrz na mnie, jestem odurzona, ta zabawa mnie wciąga.. Hipnotyzuje mnie, wszyscy na bok !
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-07-13 o 13:29 |
|
|
|
#1510 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluję Ci tych opisów, świetne poczucie humoru i pomysły WTF? ![]() i pare moich, tak dla odmiany :1. Ironia przed duże "I".. ![]() 2. Taki wzrok w stylu "Chodź, tu i teraz" ![]() 3. A na drugie masz kserokopiarka 4. Lubię tak na Ciebie patrzeć i się śmiać ![]() 5. Interesujesz mnie na tyle, że aż szkoda mi otwierać ust, żeby to wyrazić ![]() 6. Nie ta LIGA kochany, nie ta LIGA ![]() 7. Powtórka z rozrywki ![]() 8. - Postawie Ci drinka, jestes ładna, zabawna, miła sexy, kobieca, uśmiechasz się pieknie... - Nara. ![]() 9. Gdzie jest Twoja dziewczyna i czy zatańczymy razem ??10. Nie marnujmy czasu na zastanawianie się ![]()
![]() http://frizzelicious.blogspot.com/ "Życie jest jak pudełko czekoladek..." i w pewnym sensie za to właśnie je kocham.. ![]() Edytowane przez Frizzelicious Czas edycji: 2009-07-13 o 13:37 |
|
|
|
|
#1511 | |
|
Zadomowienie
|
dziękować za uznanie. ________________________ here's lookin` to yourself and no other .
/teraz możesz liczyć wyłącznie na siebie./ I`m goin` to break . /wygląda na to, że niedługo się załamię./ I`m afraid of who I see in the mirror . /boję się tego, co widzę w lustrze./ a diamond don't define what shine is . /diament nie jest definicja blasku./ regardless of whatever they call me . /bez względu na to jak mnie nazywają./ honestly what has become of me ? /szczerze, jak to się ze mną stało?/ we miss everything daydreamin` . /marząc, tracimy wszystko ./ baby I don´t believe it what it´s in your eyes . /kochanie, nie wierzę w to, co jest w twoich oczach./ Cytat:
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-07-13 o 14:16 |
|
|
|
|
#1512 |
|
Rozeznanie
|
hottie no skoro myślisz że tak będzie lepiej to ty sama wiesz, mam nadzieję że się jakoś ułoży..
;*1 buzi, 2 buzi. 3 buzi, duuużo buzi ;* - mój obecny opis:d |
|
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
bo w tym świecie, panu powiem, pan juz nie jest moim bogiem.
moje życie. mój sen. więc dlaczego ciągle jesteś i tu i tu ?! - nie chce mi się żyć... - zawsze byłaś leniwa... jego błękitne oczyska. rozum, zrobisz coś dla mnie? to bardzo ważne. nigdy Ci tego nie zapomnę. zrobisz? mógłbyś mi wyłączyć na jakiś czas sumienie? dokucza mi. strasznie mi dokucza.
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz bądz silny, bo wiesz że byłam tutaj dla Ciebie...
Nie kopiemy się pod stołem, mimo plotek jestem po Twojej stronie.
Edytowane przez keeendy Czas edycji: 2009-07-13 o 14:45 |
|
|
|
#1515 |
|
Raczkowanie
|
All night long
Til the break of dawn You and I be makin' them Ooh Aah Sounds Dirty summer ![]() Musimy grać tymi pieprzonymi kartami, które nam dadzą And I miss you - Like the deserts miss the rain / Tęsknie za Tobą jak pustynia tęskni za deszczem your my every i breath you / Jesteś dla mnie wszystkim, oddycham Tobą is that what you call love? / To to co nazywasz miłością?? Why does love feel like a battlefield/ Dlaczego miłość jest jak pole bitwy?
|
#1516 |
|
Zakorzenienie
|
[...] codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy.
Zapominamy, że życie jest kruche, delikatne, że nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jak byśmy byli nieśmiertelni. Zobacz też: nieśmiertelność, życie. [...] życie to taki dziwny prezent. Na początku się je przecenia: sądzi się, że dostało się życie wieczne. Potem się go nie docenia, uważa się, że jest do chrzanu, za krótkie, chciałoby się niemal je odrzucić. W końcu kojarzy się, że to nie był prezent, ale jedynie pożyczka. I próbuje się na nie zasłużyć. Myśli, których się nie zdradza, ciążą nam, zagnieżdżają się, paraliżują nas, nie dopuszczają nowych i w końcu zaczynają gnić. Staniesz się składem starych śmierdzących myśli, jeśli ich nie wypowiesz. Im więcej dostajesz po buzi, tym więcej możesz wytrzymać. Bo fakt, że to nie sztuka mieć dzieci, ale trzeba jeszcze mieć czas, żeby je wychować. Zobacz też: dziecko, wychowanie. Jeżeli będę zajmował się tym, co myślą głupcy, nie będę miał czasu na to, o czym myślą ludzie inteligentni. Im bardziej się człowiek starzeje, tym większym smakiem musi się wykazać, żeby docenić życie. Jak ma się osiemnaście lat, to nie wie się, co to zmęczenie. [...] kiedy spotka się kogoś miłego, zwykle myśli się, że jest biedny. (...) ale urok to nie tylko sylwetka i mięśnie, to także zalety serca. |
|
|
|
#1517 |
|
Przyczajenie
|
Odchodząc, każdy prezent
zwróciła-oddała.. Dusisz mnie ! Słowami ciśniesz klatkę piersiową. Nawet żyłą pełźnie Twój dotyk. nie sumuj wszystkich moich kroków. w uszy pchasz slowa. Niechciane slowa! Z zakrwawionymi dłońmi stoję nad otchłanią mojego dawnego szczęścia. wyryłeś aksamitem dłoni orbitę po której krążą pragnienia. slone krople lez wsiąkają w poduszkę.. powietrze nasycone Twym zapachem.
|
#1518 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja nadzieja rozwiała się.
Rozwiane marzenia. Ciągle wypominam jak na moim ciele rysowałeś palcem serce. Myślałem , że twoje "Kocham" jest szczere. Banda drani co brak imprez ma za nic, banda co nie zna żadnych granic. bo to moje ekipa z grupy podwyższonego ryzyka. w clubie pije wódę i przypalam szlugiem. Teraz Ja tańczę na stole a ty się patrzysz. nie wiem czy potrafe znów zaufać. O Tobie snie.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#1519 |
|
Przyczajenie
|
Idź swoją drogę, nie daj satysfakcji wrogą..
Tak wariować..tylko z Tobą.. Sex jest jak kiti-kat..są powody do mruczenia..mrrrr
|
|
#1520 |
|
Raczkowanie
|
TwojaKokaina - ;**
![]() Nie wiem co się dzieje, ale w mojej głowie jest pełno małych su.kinsynków, zwanych amorami Że na Twój widok mnie mdli, to mało powiedziane… To jest takie dziwne uczucie, a raczej pewien odruch. Strasznie za Tobą tęsknię, ale nie napiszę, nie potrafię. Gdy patrzę na Twoje zdjęcie, próbuję się uśmiechać, nawet gładzić palcem Twoją twarz, ale nie mogę, wręcz odpycha mnie. To już siedzi mi głęboko w głowie. Ten cholerny uraz, który zostanie na zawsze. Nie potrafię zapomnieć i iść dalej, jak gdyby nigdy nic. Gdy tylko na Ciebie spojrzę, wszystko wraca – cały ten wielki niesmak i ból... Gdy zamykasz oczy, ja tez zasypiam Kocham Cię nie wiedząc jak, gdzie i skąd. Prosto i bezwarunkowo. Strasznie blisko .
|
|
#1521 |
|
Zadomowienie
|
memory of bedroom fun .
/wspomnienia łóżkowej zabawy./ slip the acid on your tongue . /pośliźnij się na własnym jadzie./ u bully me,break me, fake me, u smoke, toke, want,flaunt . /tyranizujesz mnie, załamujesz mnie, oszukujesz mnie, palisz, oznaczasz, żądasz, obnosisz się./ wkładam mój najlepszy uśmiech. jestem dumna z naszej miłości. I've changed my mind I'm ready for u this time . /zmieniłam zdanie, jestem gotowa na ciebie tym razem./
|
#1522 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny <33 ;*
wiem , że nie cierpicie prośb . ale ważne to dla Mnie ![]() Bo w piątek jadę nad morze . Nasze Bałtyckie. ![]() I potrzebuję .opisu mogą być różne .fajnie było by gdyby były tez o tęsknocie za Swoich chłopakiem ![]() z góry dziękuje ![]() Licze na WSZYSTKIE dziewczyny ! <3 Boskie jesteście ! ![]() _________________________ _________ życie to nie iluzja ! . _ Ej . Kotku ! Nadal Kocham ! x3 _ Kiedy zatęsknisz wiedz, że już nie przyjdę.. |
|
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kilka stron wcześniej są dodane takie opisy . wystarczy przejrzeć. ________ moje ciało jeszcze pachnie jego perfumami.
|
|
|
#1524 | |
|
Raczkowanie
|
Powieki robiły się coraz cięższe. Nic nie słyszała. - To koniec - myślała . `Jeszcze raz przytul mnie ... już, już, już wstaje dzień Jeszcze raz kochaj mnie ... już, już, już . Nagle wszystko zmienia się, lecz to prosta rzecz ! Moja miłość jest dla Ciebie Moje serce nie chce zmian kochanie . . . Słodki sen niech słodko trwa, TY masz mnie, a Ciebie JA KroK za KroKiem, NaprzóD .!! ![]() OtwieRam piwo ze sWoim chlopaKiem ![]() Na tropach CZARNEGO luda ![]() Czy to tylko strachy na Lachy ?? ![]() Słoneczny negliż Gdyby nie ja ...! Nie znasz się na żartach ![]() Nie jesteś dla mnie ważny ! ![]() Przecież wszyscy inteligentni ludzie to wiedzą, a ty nie wiesz??! `--------------------------------------------------------------------------- Wakacje to nie przywilej, a obowiązek ! Pęd powietrza, na horyzoncie las Nie licz na czułe kizi-mizi ![]() -Stara miłość nie rdzewieje -Ale za to siwieje no to na tyle ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1525 |
|
Raczkowanie
|
tańcząc na deszczu.
miał takie malinowe usta. chodź. przytul. przbacz </3 jakby jutra miało nie być. ślady Twoich ust na moim ciele. moje koleżanki mówią, że jesteś fajny. czas się odkochać w czym byłeś zakochany.. czas na zmiany.! Save me. A wieczory kończą się słoną wodą cieknącą po policzkach. Nie. ja juz Cię nie kocham. Powinieneś być dumny. Straciłam przez Ciebie wszystko co kochałam. Bo kiedy przebywam z Tobą to nie ufam samej sobie. Nie ja cię chyba nigdy nie kochałam. Kocham tylko tą osobę jaką się przy Tobie stałam Kocham się do Ciebie rpzytulać. Kocham się zatracać z Tobą. kocham gadać o niczym. Z Tobą kocham świat. A wieczorem siadam na parapecie i wspominam tamte zachody słońca. Nie umiem żyć bez ciebie. |
|
|
|
#1526 |
|
Wtajemniczenie
|
Na świecie nic nie jest całkowicie złe.
Nawet zepsuty zegar dwa razy na dobę wskazuje właściwą godzinę. A ja żyję. Nie rozpadłam się, nie rozchorowałam, tylko mniej mnie bawią różne rzeczy.
|
#1527 |
|
Rozeznanie
|
A gdyby ktoś, kogo kochasz... Po prostu zniknął?
Nie płacz, gdy coś się kończy bądź szczęśliwy, że mogłeś to przeżyć… Kiedy zapytasz mnie, co kocham najbardziej, odpowiem, że życie. Odwrócisz się i odejdziesz nie wiedząc o tym, że moje życie to TY... Jeśli miałbyś umrzeć przede mną pierwszy... Spytaj czy nie możesz wziąć mnie ze sobą. Jeśli miałbyś dożyć stu lat... Chcę żyć o jeden dzień krócej, Żeby Nigdy nie musieć żyć bez ciebie! Uwielbiam zapach Słońca... Wiesz jak pachnie Słońce?
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
coś o spełnionych marzeniach dotyczących koni?
![]() może wymienię najcudowniejsze (kolejność nie ma znaczenia)Lougess, Drift, smoli, Plotkara, nastychick, Kissabble, hotiie, sheisunusual, Kama2704, agatte, TwojaKokaina, Lolja, choc0, Little Ballerina, lovers2friends, TiS, callow, xDJakJaCieLubiexD, RobCoChcesz, chocapic, amozefrytkidotego, Toogether, Onax3 iiii reszta <3 ______________ każdy ma swoje interesy odmienny bywa los. od rana do wieczora. i będę tylko Twoja...
Pomyśl - kim jesteś Jeśli mądrość Cię usypia, a głupota budzi... Edytowane przez Toriaa Czas edycji: 2009-07-13 o 18:21 |
|
|
|
#1529 |
|
Rozeznanie
|
keeendy - kilka stron wcześniej są dodane takie opisy . wystarczy przejrzeć. ________ No okey . sorry . jestem nowa . i jestem dopiero na 31 stronie . [ tz czytam 31 stronę ] __________ Zadałeś Cios Prosto w Serce ! ___ Bez Ciebie żyć jakoś będę . Zdziwisz się ! |
|
|
|
#1530 |
|
Rozeznanie
|
Guziki xD skoro jesteś nowa to że tak powiem nie proś, tylko najpierw sama poszukaj nie ma taryfy ulgowej
chciałam być dla Ciebie kimś, kogo by było Ci brak... znowu pogryzłam paznokcie do krwi na Twój widok, ech. Miłość jest jak narkotyk. Na początku odczuwasz euforię, poddajesz się całkowicie nowemu uczuciu. A następnego dnia chcesz więcej. I choć jeszcze nie wpadłeś w nałóg, to jednak poczułeś już Jej smak i wierzysz, że będziesz mógł nad Nią panować. Myślisz o Ukochanej Osobie przez dwie minuty, a zapominasz o Niej na trzy godziny. Ale z wolna przyzwyczajasz się do Niej i stajesz się całkowicie zależny. Wtedy myślisz o Niej przez trzy godziny, a zapominasz na dwie minuty. Gdy nie ma Jej w pobliżu -czujesz to samo co narkomani, kiedy nie mogą zdobyć narkotyku. Oni kradną i poniżają się, by za wszelką cenę dostać to, czego tak bardzo im brak. A Ty jesteś gotów na wszystko, by zdobyć Miłość. Paulo Coelho. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

naskrobacie mi coś o tym, że wczoraj powiedziałam mu, że go kocham od 14 miesięcy? że teraz nie wiem czy mam się cieszyć czy płakać, on się tego niespodziewał. pomóżcie jakoś. 

(kolejność nie ma znaczenia)