![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() ..::Guerlain Dior Lancome i inne + perfumy::..
NIEAKTUALNE
Zasady: - wysyłka poleconym, raczej priorytetem - osoby poniżej 15 przekupek wysyłają jako pierwsze SZUKAM sama nie wiem czego - proponować!!!! Ale nie rozmieniam się na drobne LAKIERY !!!! zestaw lakierów ze zdjęcia - wszystkie chętnie oddam, wszystkie raczej po terminie, ale zdatne do użytku. Będę najbardziej wybredna przy Givenchy, bo jedynie on może nie być po terminie LANCOME - lakier nr 235 zostało ok 80%, ciemny, z drobinkami PALETKI YSL paletka, zostało ok 80-90% OCZY CHANEL poczwórna paletka BLUE CELESTE wersja amerykańska, większa od europejskiej CHANEL eyeshadow w płynie, z pędzelkiem odcień 70, srebrny Dostałam niedawno, nieużywany, bez kartonika Stila pojedynczy cień, 2,6 g, NOWY, brąz matowy, cień mineralny, w opakowaniu oryginalnym. COLLISTAR prasowany cień na zdjęciu w kolorze złotego brązu, testowany, jak nówka!!! TWARZ DIOR - nowość na to lato, puder Rose Brasilia - oddam tylko za coś super. BECCA Loose Shimmer Powder - wszechstronny puder, może służyć jako róż, albo cień sypki, testowany GUERLAIN meteorites travel touch mythic 01 7 g zużycie na pewno nie przekracza 10% sypki rozświetlający puder z gąbeczką http://www.lumiere.pl/product_info.p...vel_Touch.html To nie jest ani odsypka, ani miniaturka, tylko pełnowymiarowy produkt Tusze!! LANCOME Fatale - czarny, używany, zostało ok pół. PERFUMY Kenzo Tigre 2 próbki po ok 1,5 ml Aquolina Pink Sugar ok 0,5 ml Zagorsk CdG - mikroskopijna ilość w dwoch probówkach na wąchnięcie ![]() Keiko Mecheri White Petals ok 0,5 ml Demeter Russian Leather ok 2 ml Demeter Bonfire ok 1 ml Lacoste PF ok 1,5 ml Laura Biagotti Roma ok 1,5 ml Guerlain l'Instant ok 1 ml Lutens Fumerie Turque niecały 1 ml Lutens Ambre Sultan ok 0,5 ml Lolita Lempicka EDP ok 0,5 ml Boucheron Trouble ok 0,5 ml Dsquared He Wood niecały 1 ml CdG Ourzazate ok 0,5 ml Demeter Bulgarian Rose odlewka do uzgodnienia lub flaszka 100/120 Demeter Between the Sheets odlewka do uzgodnienia Demeter Incense odlewka do uzgodnienia lub flaszka 28/30 Kenneth Cole Black odlewka do uzgodnienia Theorema Leggero odlewka do uzgodnienia Bois d'Ombrie 10 ml Yves Rocher - woda truskawkowa i waniliowa - odlewka do uzgodnienia lub flaszki Próbki oddam za inne próbki bądź kosmetyki. Odlewki za inne odlewki ![]() ZAPRASZAM ![]() UWAGA : PISZCIE od razu co Was interesuje, bo niektóre rzeczy oddam szybko, a przy niektórych będę wybredna ![]() LAKIERY !!!! zestaw lakierów ze zdjęcia - wszystkie chętnie oddam, wszystkie raczej po terminie, ale zdatne do użytku. Będę najbardziej wybredna przy Givenchy, bo jedynie on może nie być po terminie AVON - arbuzowy spray do stóp - arbuzowy scrub do stóp - arbuzowy balsam do stóp - balsam przeciw odrastaniu włosków Cały zestaw Avon oddam za bezcen, produktów zostało ok 70-80%, mogą być ciut przeterminowane. GUERLAIN ombre eclat duo liner l'heure rose 360 GUERLAIN meteorki WINTER RADIANCE Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2009-08-03 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ..::Guerlain Dior Lancome i inne + perfumy::..
Hej ,
znalazlabys cos u mnie podoba mi sie pare rzeczy...?? zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie roz diora i oba pudry guerlaina...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
to niestety nic nie widzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
interesuje mnie próbka lacoste pf, odsypka meteorytków i chyba to wszystko. jesli mozesz odpisz u mnie nawet jak nic nie znajdziesz
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
AVON
- arbuzowy spray do stóp - arbuzowy scrub do stóp - arbuzowy balsam do stóp zestaw lakierów bez Givenchy GUERLAIN meteorites travel touch mythic 01 7 g cos u mnie/
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
Kenzo Tigre 2 próbki po ok 1,5 ml Aquolina Pink Sugar ok 0,5 ml Zagorsk CdG - mikroskopijna ilość w dwoch probówkach na wąchnięcie Keiko Mecheri White Petals ok 0,5 ml Demeter Russian Leather ok 2 ml Demeter Bonfire ok 1 ml Lacoste PF ok 1,5 ml Laura Biagotti Roma ok 1,5 ml Guerlain l'Instant ok 1 ml Lutens Fumerie Turque niecały 1 ml Lutens Ambre Sultan ok 0,5 ml Lolita Lempicka EDP ok 0,5 ml Boucheron Trouble ok 0,5 ml Dsquared He Wood niecały 1 ml CdG Ourzazate ok 0,5 ml CHANEL poczwórna paletka BLUE CELESTE wersja amerykańska, większa od europejskiej GUERLAIN ombre eclat duo liner l'heure rose 360 zużycie na zdjęciu, niewielkie cienie + liner, odcienie różu i fioletu CHANEL eyeshadow w płynie, z pędzelkiem odcień 70, srebrny Dostałam niedawno, nieużywany, bez kartonika Stila pojedynczy cień, 2,6 g, NOWY, brąz matowy, cień mineralny, w opakowaniu oryginalnym. COLLISTAR prasowany cień na zdjęciu w kolorze złotego brązu, testowany, jak nówka!!! pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za odsypkę GUERLAIN meteorki WINTER RADIANCE??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za którąś z tych rzeczy?:
CHANEL poczwórna paletka BLUE CELESTE GUERLAIN meteorites travel touch
![]() |
#15 |
BAN stały
|
cos u mnie:
GUERLAIN meteorki WINTER RADIANCE - mogę oddać odsypkę (jak na zdjęciu) albo całe pudełko niewiele używane - ale wtedy za coś super ![]() DIOR - nowość na to lato, puder Rose Brasilia - oddam tylko za coś super. GUERLAIN meteorites travel touch mythic 01 7 g zużycie na pewno nie przekracza 10% sypki rozświetlający puder z gąbeczką http://www.lumiere.pl/product_info.p...vel_Touch.html To nie jest ani odsypka, ani miniaturka, tylko pełnowymiarowy produkt LANCOME Fatale - czarny, używany, zostało ok pół. Demeter Between the Sheets odlewka do uzgodnienia Demeter Incense odlewka do uzgodnienia lub flaszka 28/30 Yves Rocher - woda truskawkowa i waniliowa - odlewka do uzgodnienia lub flaszki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko summer stonesy ![]() Cytat:
wstępnie niestety nic. Może coś z odlewek bym chciała, ale to jeszcze musiałabym poczytać. niestety nic. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Cos za Winter Radiance- odsypka?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=349463 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za GUERLAIN
ombre eclat duo liner? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Biotherm Hydratant mi się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
JESTEM ONA
|
Gothic_Daisy
![]() Kiedyś chciałaś ode mnie maseczkę winogronową i płyn do demakijażu oczu - może za odlewkę K.Cola Black i jakąś próbkę ?
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za :
Zagorsk CdG - mikroskopijna ilość w dwoch probówkach na wąchnięcie Laura Biagotti Roma ok 1,5 ml Demeter Russian Leather ok 2 ml Demeter Bonfire ok 1 ml Lutens Ambre Sultan ok 0,5 ml Yves Rocher - woda truskawkowa ? ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
![]() zajde tylko sprawdzic kolor tej paletki (dzis powinno mi sie to udac) aby na 100% byc pewna czy to aby moje kolory |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
niestety nic dla siebie nie widze,
chyba ze interesowalaby Cie wymiana maski bonacure za wode waniliowa albo truskawkowa albo odlewki z obu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Lady of Harley-Davidson
|
GUERLAIN meteorki WINTER RADIANCE - mogę oddać odsypkę (jak na zdjęciu) albo całe pudełko niewiele używane - ale wtedy za coś super
- arbuzowy spray do stóp Demeter Bonfire ok 1 ml Demeter Between the Sheets odlewka do uzgodnienia Kenneth Cole Black odlewka do uzgodnienia czy cos u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.