|
Notka |
|
Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2821 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część II
Cytat:
![]() ![]() ![]() Z asosa to ja bym duuużo rzeczy zamówiła, aż żal normalnie, jak teraz takie przeceny, ale niestety gotówki brak, a od rodziców nic nie dostanę, bo ewentualne środki poszly na tel. Dobra strona tej sytuacji jest taka, że może do tego czasu uda mi się jeszcze troszkę schudnąć ![]() ![]() ![]() MamoNiny to czekamy, czekamy ![]() A ja ostatnio wyczaiłam pyszne płatki-Sante. Pewno tylko ja ich nie znałam, do tej pory żyłam na różnych wariacjach nestle, ale te są przepyszne, mam wersję crunchy z truskawkami, smakują jak ciasteczka zbożowe, normalnie ![]() ![]() Edytowane przez evelinek_r Czas edycji: 2009-07-13 o 16:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Płatki muszą byc obowiązkowo na śniadanie, jak nie mam nic na podwieczorek to również pochłaniam płateczki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2823 |
po prostu Łinli
|
![]() ![]() ![]() ![]()
#2824 |
Zakorzenienie
|
hm, a nie lepiej samemu sobie zrobić granolę
![]() kupę cukru i tłuszczu pakują do takich płatków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2825 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2826 |
Wtajemniczenie
|
Hihi, to cieszę się, że nie jestem sama, bo ze mnie się śmieją, że do przedszkola powinnam wrócić
![]() ![]() ![]() ![]() Ilonko- ale jak? Edytowane przez evelinek_r Czas edycji: 2009-07-13 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2827 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A jaki odcien brazu chcialas? kilka razy skusilam sie na czekoladowy zimny braz i bylam zadowolona ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kilka razy sie przymierzalam i jakos sie nie zdecydowalam ale widze,ze chyba jednak to zrobie bo mam kilka takich kątów gdzie moze mu pasowac. Przyznam sie,ze z checia przygarnelabym kota ale od kiedy stracilam swojego Kubusia to juz bedzie ponad 1,5 roku nie potrafie sie przelamac,by podjac wiazaca decyzje. Zazdroszcze Waszych Kocurow,zawsze mialam psy ale jak trafil do mnie Kubus to wszystkich zawojowal w domu i od chwili,gdy juz go nie ma ciezko sie przelamac do posiadania zwierzaka na nowo ![]() Wrzucam kilka fotek z ogrodu ![]()
![]() |
#2828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() popatrz jeszcze tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336667
![]() |
#2829 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
![]() pilosa próbowałam, tylko jakoś nie po drodze mi do Lidl a jogurt Zott1% używam więc ok |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2830 |
Wtajemniczenie
|
Hex, właśnie gorzką czekoladę chcę, miałam kiedyś takie pasemka i bardzo mi się podobało (a dziewczyny tu potwierdziły przy pamiętnym PSowaniu
![]() Ilonko czyli w sumie wrzucam, co chcę, sklejam ulepkami i do piekarnika ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2831 |
Rzabbocop
|
Ja od dziecka mleko do wszystkiego, zupy mleczne, serki itp.
ale moje mlode maja alergie na mleko wiec w czasie karmienia ograniczylam do minimum (czasem pizza z serem albo w miescie kawa z mlekiem) i zauwazylam, ze to ograniczenie mnie tez sluzy ![]() Jak skoncze karmic to pewnie wroce do kawy z mlekiem i do twarozku czasami ale juz nie bede spozywac tyle produktow mlecznych co kiedys ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2832 |
Organizatorka
|
ilonka proste proste, musiałabyś moje poskrętasy ujrzeć w ciągu dnia
![]() Winly a muszę takową mieć ostatnio płaciłam zwykłą kredytową i na razie wszystko jest ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2833 |
Zakorzenienie
|
Mleko to podstawowy produkt u mnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez vril Czas edycji: 2009-07-13 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2834 |
Zadomowienie
|
To w takim razie ze mna jest cos nie tak
![]() Na sam widok mleka jest mi niedobrze. Jedyne mleko w moim "jadlospisie" to dolewane rano do kawy ,bo samej kawy tez nie wypije ![]() Zadnych jogurtow, bialego sera itp ![]() Raz na ruski rok mam ochote na kakao , ale gdy pomysle o tym bolu brzucha po nim to mi sie go odechciewa ![]() Nie znosze mleka! Moja mala do tego bezmleczna wiec u nas nabialu prawie sie nie kupuje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2835 | |
Organizatorka
|
Dziewczyny, dzięki
![]() ![]() ![]() Widzę, że wróciłyście do standardowej ilości produkowanych postów, bo znowu nie nadążam ![]() Cytat:
![]() parę stron wcześniej pisałam o tym, że nie cierpię mleka i przetworów mlecznych. Nawet masła kilka lat już nie jadłam. Po prostu nie cierpię i już. Żadnych kefirów, jogurtów, śmietany, mleka, serków białych... Ja nawet zup nie jadam, jeżeli jest w nich śmietana.. Widzę, że nie tylko ja tak mam ![]() Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-07-13 o 19:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hexanna, widać że roślinkom dobrze u Ciebie!
![]() |
#2837 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2838 |
Wtajemniczenie
|
Cathy, ja też zwykle masła nie jadam, jakoś masło na chleb i coś jeszcze, to dla mnie za dużo szczęście na raz, ale może to dlatego, że na kromkę chleba przypada u mnie średnio pół opakowania białego serka
![]() ![]() ![]() Foxxxy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2839 |
Zakorzenienie
|
ja moze nie uwielbiam mleka, jest mi bardziej obojetne. ale lubie dodatek mleka do kawy np., jogurty lubie czasami zjesc, smietana z warzywkami.
chyba sie starzeje ![]() ![]() tesciowa wrocila od rodzinki niedawno. ciesze sie ze jeszcze tylko 4 dni i pojedzie. jakos zejdzie, mam nadzieje ze w miare szybko ![]() ja z roslinami na bakier jestem, moja mama uwielbiala kiedys kwiaty, u nas w odmu zawsze bylo ich duzo, mimo ze nie mielismy ogrodu. za to ja nie lubie kwiatkow, trzeba o nie dbac, a ja zapominam nawet o podlewaniu.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2840 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2841 |
Zadomowienie
|
Standardowa produkcja postów wróciła
![]() Co do mleka - to mogę je pić w ilościach nieograniczonych, dodatkowo jak nie zjem jogurtu lub nie wypiję maślanki, to jestem chora ![]() Co do włosów - to mam tragiczne - nie dość że cienkie, wypadające (dziwne, że jeszcze nie jestem łysa ![]() Co do kocurków - słodziaki tu pokazujecie. Też bym chciała mieć takiego, ale mój TŻ sie nie chce zgodzić, żył ze swoim 13 lat - i po tym jak kot umarł, nie chce już innego. Cathy - gratulacje bycia ciocią ![]() ![]() Edit: Cathy, genialna ta wersja Pink ![]() ![]() Edytowane przez Naamah6 Czas edycji: 2009-07-13 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2842 |
Zakorzenienie
|
Temat mleczny beee
![]() ![]() Kawa to tylko czarna ![]() ![]() ![]()
#2843 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2844 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2845 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2846 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() Bardzo lubię też jej kawałek (zwłaszcza wersję wykonywaną na Wembley wlasnie) - "Leave Me Alone", gdzie wygłupia się pariodując kilka gwiazdek pop ![]() ![]() Trochę się dziwię sama sobię mojemu zainteresowaniu PINK, gdyż to raczej nie moje klimaty muzyczne (u mnie raczej muzyka celtycka, irlandzka, klasyka rocka, Janis Joplin itd), ale chyba rozbroiła mnie swoim luźnym podejściem i tym, jak fajnie się bawi na swoich koncertach. No to się rozpisałam o PINK. Bez sensu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2847 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też spojrzałam na nią dziś z innej strony - i właśnie znalazłam kawałki z Wembley - siedzę i słucham ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2848 |
Zadomowienie
|
kawa???
1. ponoc ludzie dzielą się na tych co co piją i tych słodzą kawe ![]() 2, a kawa lubi dym i brzydkie słowa.... tak mi się te skojarzyło , sorki ![]() ja nie słodzę no nie mogę słodkiej kawy czy herbaty (wyjątek z cytryną - ćwierć łyżeczki), chyba,że to ma być napój kawowy mrożony frappe... kawa tylko czarna, klasyczna (moze być rozpuszczalna, inka, byleby niczym nie doprawiana (poza dymkiem, aaaaa nie palę, chyba, że mnie wk..%&68()))... a za to słodycze wcinam, umarłabym bez nich. Wczoraj sama w ciągu godziny zjadłam, uwaga pół kilo krówek (a popiłam kwaszoną woda z ogórków)i dziś mam mega wyrzuty sumienia, pomidorki i ogórki małosolne lecą.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2849 |
Zakorzenienie
|
boshe.. a myślałam, że to tylko ja zapijam słodycze sokiem z kiszonej kapuchy, albo zalewą z ogórasów...yyy
![]()
#2850 |
Zadomowienie
|
a ja w tym czasie baluję, o dzięki, właśnie mi było potrzeba o tej porze....hahahaha
mój mąż zrobił mi wyrzuty, bo z kolejnego 3l. słoika zapakowałam mu wczoraj na śniadanie do pracy 3 ogóreczki, no nie zdążył znów biedak... co ja na to poradzę, że nie moge obojętnie przejść? ja kupuję 2 kg kapusty kiszonej na surówkę, z czego połowa znika zanim wyjdę ze sklepu i ujdę 20 m, a kolejna połowa w domu, z czego z tej połowy jeszcze znika jak doprawiam.... A nie ma zmiłuj jak tylko poczuję gdzieś zapach kiszonych ogórków lub kapuchy, no ślinotok taki i muszę kupić! Edytowane przez atoja Czas edycji: 2009-07-13 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.