Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-13, 20:33   #1561
sleepy
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Hej
spędziłam bardzo przyjemny weekend za miastem u przyjaciółki i bardzo nie chciało mi się dziś wracać do normalnego życia... Ale poprawiłam sobie humor zakupami: dwa nowe żele Luksji- niestety miętowego akurat nie było więc skusiłam się na wersje owocowe( granat i figa oraz marakuja i grapefruit), balsam Eveline jogurtowy i dwie wody Sephory waniliowe

Estello, serdecznie gratuluję tytułu magistra!

Organzzo, mam nadzieję że sprawa rekrutacji potoczy się jeszcze po Twojej myśli. Tylko musisz w to ( i przede wszystkim w siebie) wierzyć.

Zauważyłam że bardzo rozjaśniły mi się włosy od słońca, nad czołem i przy skroniach... Trochę głupio to wygląda Do tego wrastają mi włosy na łydkach wstrętne cholerstwo...
Stary 2009-07-13, 20:43   #1562
Estella
Zakorzenienie

Sleepy dziękuję

Ninko nie martw się

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-13, 21:04   #1563
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ładnie Ci idzie, u mnie poszedł do kosza kremik do twarzy Tołpy i siostry mi zabrały resztkę żelu do mycia tez Tołpy więc wyjmuję z szafki żel i kremik LAwendowy Oriflame

kremik stópkowy lawendowy jest bardzo przyjemny, nie tłusty a jednak nawilża i tak przyjemnie odświeża

A co to za pumeks od bielendy?

Nic dziś nie kupiłam, nawet połowy żeliku pod prysznic
dziękuję za opinię dot. kremu lawendowego. Też mam na niego ochotę, ale tak jak Hosenkę kusi mnie też serum, które będzie w następnym katalogu. Tylko, że mam jeszcze kilka kremów do stóp, to może kupię za pół roku czy za rok o ile jeszcze będą Dzielę się z mamą, żeby szybciej schodziły
Pumeks z Bielendy to ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22229 wg mnie jest całkiem niezły, a kupiłam go w Naturze za chyba 3,90
Też nieźle Ci idzie zużywanie!Jak to przyjemnie wyjąć nowy kosmetyk z półki!
Gratuluję silnej woli i nicniekupienia

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Poza tym zrobiłam bilans lipca. Od ogłoszenia odwyku przybyło mi tylko 2 rzeczy (a dzisiaj już 13ty!). Zużyłam 6 rzeczy Ciągle waham się czy naprawdę potrzebuję jeszcze pół litra balsamu. Nie dość, że mi zepsuje statystyki to jeszcze trzeba będzie to potem zużyć..

No i w sierpniu chyba czeka mnie zamówienie włosowe, lada dzień wykończę maskę Liss Ultime i zostanie mi tylko połowa Waxa. Nie mam pojęcia co zamówić.
Oj, trzymasz się naprawdę! Odwyk idzie Ci idealnie!Ja też się ostro powstrzymuję, ale wybaczcie, dopiero się uczę jak to jest być na odwyku Troszeczkę przybędzie mi z wymian, ale to nie jest taki problem niż jak sama kupuję.

Co do zam. włosowego, to też bym chciała kiedyś w przyszłości takowe zrobić, ale specyfiki do włosów idą mi wyjątkowo wolno, może dlatego, że dużo nie nakładam bojąc się przetłuszczenia. Ale jak to wszystko wykończę, to na pierwszy ogień zamówieniowy idzie szampon Wella System Professional Repair 1.2 Bardzo mi przypasował

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
dość kiepsko.. dostałam się na prawo kanoniczne (zawsze w razie co będę się mogła przenieść na zwykłe na drugim roku, no ale to jednak nie to, o czym marzę), na szczęście jest jeszcze druga i trzecia tura.. mam nadzieję, że wtedy załapię się na jakiś lepszy kierunek
jestem beznadziejna
Ninko, nie martw się i nie miej pretensji do siebie. Na pewno tak jak piszesz będą jeszcze ogromne rotacje i zobaczysz, jeszcze nie będziesz wiedziała, na który kierunek się zdecydować! Musisz wierzyć w siebie!

Cytat:
Zużyłam właśnie płyn do skórek paznokciowych- to pielęgnacja czy kolorówka balsamy do ust zaliczam do kolorówki to może to też? Na pewno drugi licznik bedzie ładniej wyglądał wtedy
Ja bym powiedziała, że to pielęgnacja

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Ale poprawiłam sobie humor zakupami: dwa nowe żele Luksji- niestety miętowego akurat nie było więc skusiłam się na wersje owocowe( granat i figa oraz marakuja i grapefruit), balsam Eveline jogurtowy i dwie wody Sephory waniliowe

Zauważyłam że bardzo rozjaśniły mi się włosy od słońca, nad czołem i przy skroniach... Trochę głupio to wygląda Do tego wrastają mi włosy na łydkach wstrętne cholerstwo...
Bardzo smakowite zakupki! Kiedy ja kupię jakiś żel? Licząc, że żel ok 250ml starcza mi średnio na miesiąc, to nowy będę mogła kupić za...jakieś 2 lata i 3 miesiace
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-13, 22:02   #1564
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Ninko, głowa do góry, ja tez z początku nie dostałam się tam gdzie chciałam i nawet odwołania nei pomogły, a potem jakos w ostatni dzień kiedy jeszcze można było składać papiery dowiedziałam się o istnieniu mojego kierunku, który co prawda jakoś ciężko mi skończyć póki co, ale praktyki utwierdzają mnie w tym, że to własnei chciałabym robić w przyszłości
Mam nadzieję, że to tylko złe dobrego początki
Też bym chciała kiedyś móc stwierdzić, że obrałam dobrą drogę
Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Nino, nie mów że jesteś beznadziejna bo tak nie jest, tak jak mówisz jeszcze będzie spora rotacja osób, które dostały się na studia więc potem może okazać się, że dostaniesz się na kilka kierunków które chciałaś i trzeba będzie wybrać jeden Zobaczysz że będzie dobrze
Czuję, że zawiodłam na całej linii.. ale chwilowo mi lepiej
wiem, że te zmiany co rok są całkiem spore, na listach rezerwowych nie mam jakichś strasznie odległych miejsc, więc może się uda
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Czemu tak myślisz, ze jestes beznadziejna? To nie prawda. Ja tez nie dostałam się tam gdzie chciałam - na geografię - nie zdałam egzaminu. I wstyd było mi sie przyznać, że dostałam sie na kierunek na korym byl konkurs świadectw Dla mnie to była porażka i klapa ...

Nie martw się na zapas bo w razie czego i tak na lodzie nie zostaniesz
Przytłacza mnie to wchodzenie w dorosłość i coraz mniej podoba
oby jeszcze wszystko wyszło pozytywnie, choć masz rację, zawsze "coś" lepsze niż nic
Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Organzzo, mam nadzieję że sprawa rekrutacji potoczy się jeszcze po Twojej myśli. Tylko musisz w to ( i przede wszystkim w siebie) wierzyć.
W siebie chyba całkiem stracę wiarę po tych ostatnich porażkach wszystko wyjaśni się w przyszłym tygodniu
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Ninko nie martw się
Staram się, ale wiesz jak to jest.. szczególnie, że nie za bardzo mam o czym innym myśleć
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Ninko, nie martw się i nie miej pretensji do siebie. Na pewno tak jak piszesz będą jeszcze ogromne rotacje i zobaczysz, jeszcze nie będziesz wiedziała, na który kierunek się zdecydować! Musisz wierzyć w siebie!
Nie powiem, że było stać mnie na więcej, bo gdyby tak było, to pewnie bym to udowodniła.. ale szczerze mówiąc liczyłam, że będzie lepiej aż mi wstyd
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-13, 23:03   #1565
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję za opinię dot. kremu lawendowego. Też mam na niego ochotę, ale tak jak Hosenkę kusi mnie też serum, które będzie w następnym katalogu. Tylko, że mam jeszcze kilka kremów do stóp, to może kupię za pół roku czy za rok o ile jeszcze będą Dzielę się z mamą, żeby szybciej schodziły
Serum i mnie kusi, akurat lawendowy to jedyny jaki mam bo chłodzący z herbatą oddałam do łazienki na zużywanie siostrom
Cytat:
Pumeks z Bielendy to ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22229 wg mnie jest całkiem niezły, a kupiłam go w Naturze za chyba 3,90
O, dzięki, zupełnie zapomniałam o tej serii i w sumie to chyab nawet dośc dawno jej nigdzie nei widziałąm- musze popytać
Cytat:
Też nieźle Ci idzie zużywanie!Jak to przyjemnie wyjąć nowy kosmetyk z półki!
a jak przyjemnei wyjąć dwa
Cytat:
Gratuluję silnej woli i nicniekupienia
wola wolą, ale dostałąm opiernicz od mamy za 10 żeli pod prysznic

W piątek mają mi przywieźć micela Delii, mam nadzieję, ze dotrwam bezzakupowo
Cytat:
Ja bym powiedziała, że to pielęgnacja
jednak zostawię go w kolorówce
Cytat:
Licząc, że żel ok 250ml starcza mi średnio na miesiąc, to nowy będę mogła kupić za...jakieś 2 lata i 3 miesiace
OMG, to il eTy ich masz

Zrobiłam przy pazurkach wszystko oprócz malowania

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Nie wiecie może w jakiej cenie są te pudry brązujące? http://4.bp.blogspot.com/_REn7L01ICU...600-h/pupa.jpg Pupa, wypiekane, 9g? Muszę wystawić mamie na all a nei wiem po ile toto
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 00:24   #1566
Inneczka
Raczkowanie

witam wspominałyście ostatnio, że perfumy Sephory są teraz w promocji 29 pln za 100ml. Orientujecie się czy są one tylko dla osób posiadających kartę klienta czy w regularnej sprzedaży, gdyz byłam dzisiaj w galerii krakowskiej i cena była bez obniżki...? ;/
Inneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 07:59   #1567
isa666
Zakorzenienie

Cytat:

zdaję sobię sprawę, że częśc osób zrezygnuje, część wybierze inne uczelnie, część wybierze inne kierunki i miejsca się będą zwalniać, dlatego nie tracę wiary... choć jest trudno

I nie trać tej wiary kochana Tak trzymaj

Siedzę i myślę nad zamówieniem z Avonu...chyba zrobię tylko zakupy żelowo-kąpielowe, bo nie wiem co jeszcze mogłabym chcieć
Stary 2009-07-14, 08:38   #1568
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Ninko, nic się nie martw, nie rób sobie takich wyrzutów, starałaś się jak mogłaś, na studia się dostałaś, może nie te wymarzone ale jednak.
Najwyżej możesz próbować za rok - tak robi bardzo wiele osób, czasem trochę trwa zanim się odnajdzie tą właściwą drogę

Przyszłam pochwalić krem nawilżający Oeparol. Cudny! Miałam taki przesusz w okolicy oczu że aż mnie ściągało, a po nocy z tym kremem skóra jest taka gładka i nawilżona
Kupiłam bo nie miałam żadnego kremu pod oczy (tylko z Ziaji ale te są dla mnie kiepskie) a zachwalała go Aga Opolanka

Jeszcze nabyłam, krem silnie nawilżający Iwostin, zobaczymy jak się spisze, póki co szybko się wchłania i nie zapchał mnie. Zobaczymy z czasem jak będzie.
Stary 2009-07-14, 10:09   #1569
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
dość kiepsko.. dostałam się na prawo kanoniczne (zawsze w razie co będę się mogła przenieść na zwykłe na drugim roku, no ale to jednak nie to, o czym marzę), na szczęście jest jeszcze druga i trzecia tura.. mam nadzieję, że wtedy załapię się na jakiś lepszy kierunek
jestem beznadziejna
Nina nie martw się, to nie koniec świata i nie jesteś beznadziejna. Ja też za pierwszym razem nie dostałam się na wymarzone prawo, musiałam iść na studia zaoczne, dopiero po roku się przeniosłam na dzienne. Bardzo dużo osób musi trochę poczekać, zanim dostanie się tam, gdzie naprawdę chciało. Trzymam kciuki, żeby druga tura poszła lepiej.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 10:10   #1570
Estella
Zakorzenienie

Rzyrafko sprawdź na http://www.balticcompany.pl/

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2009-07-14, 10:50   #1571
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Inneczka Pokaż wiadomość
witam wspominałyście ostatnio, że perfumy Sephory są teraz w promocji 29 pln za 100ml. Orientujecie się czy są one tylko dla osób posiadających kartę klienta czy w regularnej sprzedaży, gdyz byłam dzisiaj w galerii krakowskiej i cena była bez obniżki...? ;/
Cena jest taka sama dla wszystkich, w GKrak też, tylko pewnie gdzieś im zaginęła karteczka o promocji.

Ninko, trzymam kciuki. Pamiętaj, nie ma tego złego..
Stary 2009-07-14, 11:33   #1572
your Angel
czyli Endżi

Organzzo, absolutnie zabaranim Ci się zamartwiać! Będzie jeszcze przynajmniej jedna, następna lista i wszystko się obsunie średnio o 30% To jest jeszcze sytuacja jak najbardziej wstępna. Na razie miejscóweczkę na jakichkolwiek studiach masz więc nie ma co płakać - bo może być tylko lepiej. Zobaczysz, że będzie dobrze

Em, dloeciało do Ciebie moje pw? Chciałabym Ci wpłacić pieniążki za Wanilie, bo kasiora na koncie będzie mnie kusić i zaraz może jej nie być
Stary 2009-07-14, 11:45   #1573
kochanie
Wtajemniczenie

Hej

Muszę się pochwalić, że skończyłam w weekend dwa kosmetyki - żel kakaowy YR (a fu) i peeling gruszkowy Joanny I kończy mi się krem do stóp, ale w tym przypadku nawet nie mam zapasau i będę musiała kupić jakiś nowy mimo odwyku Fantastyczne uczucie. W ogóle to ostatnio stwierdziłam, że bardziej od nowego kosmetyku cieszy mnie wyrzucanie opakowań po zużytych

Wy nie wiecie, a ja wiem Jaki Lizzie ma porządek Wszystko równiutko poukładane, zero(!) odcisków palców na pudełeczkach... I taaakie piękne pędzle Aż mi teraz wstyd przed samą sobą, jak źle traktuję swoje kosmetyki I teraz zamiast siedzieć nad pracą - oglądam pudełka na stronie Ikei... Jakby tu uporządkować swoje zbiory...

Nino, proszę mi się nie martwić! Przecież jak się dostałaś na jeden kierunek to już połowa stresu mniej A sama piszesz, że dużo osób zrezygnuje. Zrobią Ci miejsce, zobaczysz Najlepiej dla odstresowania spotkaj się z nami w środę

No i ja właśnie z tą sprawą - spotykamy się w środę? Sleepy, przyjedziesz? Ja będę mogła, ale wiecie, muszę wcześniej wiedzieć

Nie wiem, co jeszcze chciałam napisać
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 12:07   #1574
Organzza
Zakorzenienie

Oj, dziękuję Wam bardzo za wsparcie
moje myślenie jest już bardziej optymistyczne ale wreszcie chciałabym wiedzieć na czym stoję mam nadzieję, że to oczekiwanie szybko zleci, a wszystko wyjdzie na dobre

Warszawianki, a gdzie jest jutro spotkanie?
Double with me?
Stary 2009-07-14, 15:37   #1575
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Ja w środę idę do kosmetyczki, ale dopiero na 19:30, więc wcześniej mam sporo czasu. Tylko wolałabym spotkanie o 16 z kawałkiem, od razu po pracy
Przyniosę Biodermy - Karo zjawisz się?
Mi też pasuje po 16, kończę o 16.15, a może nawet uda mi się wyjść chwilę wcześniej
a gdzie się spotykamy? w ZT?
Estell, pytałaś o tonik Clareny, jeśli jeszcze nie udało Ci się poznać to ja chętnie zrobię Ci próbkę. Tylko niestety nie mam w co. Więc jakbyś chciała to postaraj się o jakiś pojemniczek
Cytat:
jestem beznadziejna
no co Ty gadasz, że kiepsko! ważne, że masz już coś w kieszeni! a teraz spokojnie czekaj na jeszcze lepsze wieści. Jestem pewna, że będziesz miała jeszcze problem z wyborem gdzie iść
i na spotkanie przyjdź koniecznie

kochanie masz szczęście z tym nowym nałogiem. zawsze to taniej wyjdzie..

luskap Tobie też świetnie idzie, jestem z Ciebie dumna

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

AHA! jakby któraś z Warszawianek chciała odlewkę tego toniku Clareny to ja bardzo chętnie tylko proszę wziąć słoiczki

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 15:41   #1576
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Estell, pytałaś o tonik Clareny, jeśli jeszcze nie udało Ci się poznać to ja chętnie zrobię Ci próbkę. Tylko niestety nie mam w co. Więc jakbyś chciała to postaraj się o jakiś pojemniczek
Najlepiej w szklankę

Cytat:
kochanie masz szczęście z tym nowym nałogiem. zawsze to taniej wyjdzie..
To nie nałóg, to takie moje nowe zboczenie Jak się chwalę z dumą znajomym, że skończyłam błyszczyk, to mi współczują
No ale niestety widać po liczniku, co jest moim mocniejszym uzależnieniem

Uff, ale super gorąco Byłam na rowerze, miałam wyjść na godzinkę, wyszły chyba dwie... Zmęczyłam się niesamowicie, zaraz idę pod prysznic, a potem, wreszcie!, na piwo

Mi 16 pasuje Mogą być tradycyjnie ZT
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 15:58   #1577
Estella
Zakorzenienie

To widzimy się tam gdzie zawsze - Justynko wezmę dla Ciebie Biodermę.
Ja chyba za Clarenę na razie podziękuję, mam sporo toników za to nie polecam peelingu pomarańczowego Clareny w tubce - dwie drobinki na krzyż. Dosłownie!!!

Siegfried Obermeier
Stary 2009-07-14, 16:21   #1578
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Przyszłam pochwalić krem nawilżający Oeparol. Cudny! Miałam taki przesusz w okolicy oczu że aż mnie ściągało, a po nocy z tym kremem skóra jest taka gładka i nawilżona
a to jakis specjalny pod oczy? Ja może nie mam przesuszeń ale lubie się budzić z gładziuśkimi pod-oczkami Ostatnio zużywam jakąś próbkę Shiseido Benefiance ale to straszny natłuszczacz jest a nei nawilżacz
Cytat:
Rzyrafko sprawdź na http://www.balticcompany.pl/
To było pierwsze co sprawdziłam, ceny są tylko przy cieniach
Jutor może zachaczę o jakąś drogerię, ale boje się zeby czegoś nei przytaszczyć zbędnego
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
To nie nałóg, to takie moje nowe zboczenie Jak się chwalę z dumą znajomym, że skończyłam błyszczyk, to mi współczują
Ja się znajomym nie chwalę, tylko naocznie widzą, że lubię kolorowe makijaże A o szafie z zapasami pielęgnacyjnymi nawet TŻ nie ma pojęcia

Nie wiedziałam jak pomalować stopy i walnęłam na czarno, i tak mam tylko jedne buty z odkrytymi palcami- złote klapki A na łapki wymyśliłam frencza z przezroczystym brokatowym top-coatem, nie miałam frencza od jesieni chyba, ciekawe jak mi wyjdzie bo nie używam pasków

A testowałam w COKu nowe edt Avonu z serii simple elements- żółty z początku jets fajnei cytrusowy, zielony taki trawiasto-herbaciany a niebieski to odświeżacz wymieszany z nachalna świeżością proszku do prania. Na całe szczęście okropnie nietrwałe te dziwactwa i maźnełam się też 3 nowymi lakierami- żóty myślałam, że będzie ciut ciemniejszy a to taki typowy kanarkowy intensywny, czerwień jest piękna i pomidorowa (szkoda, że błyszczyku takiego nie moge znaleźć ale mogę kupić lakier na pocieszenie, co nie ) i kolejny to bardzo fajna fuksja, akurat posrodku między Bell FC 307 i 309 co kupiłam wcześniej, więc będzie pasowała do kolekcji Now epojedyncze cienei są okropne, nie mają kolorystycznei nic wspólnego z tym co jest pokazane w katalogu a szamponów naturals nawet nie wzięłam do ręki- są tak odrzucające te now eopakowania. Niedługo kazda rzecz będzie miała ten sam kształt butelki a już ich ject chyba połowa każdego katalogu, bez sensu

Ale bajer http://www.alllacqueredup.com/2009/0...el-polish.html
Stary 2009-07-14, 16:27   #1579
Estella
Zakorzenienie

Rzyrafko wejdz na Baltica i po lewej wybierz 'dla prasy' masz tam też stare kolekcje Pupy - wg mnie ten puder kosztuje 83zł.

Siegfried Obermeier
Stary 2009-07-14, 16:33   #1580
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
no co Ty gadasz, że kiepsko! ważne, że masz już coś w kieszeni! a teraz spokojnie czekaj na jeszcze lepsze wieści. Jestem pewna, że będziesz miała jeszcze problem z wyborem gdzie iść
i na spotkanie przyjdź koniecznie
racja, i tak już nic nie zmienię, a jeszcze nie wszystko stracone dzięki
na spotkaniu myślę, że będę
Cytat:
o matko szóste zdjęcie :

Estella, nadal mogę liczyć na odsypkę tego niebieskiego pigmentu MACa? Pamiętam, że pytałam wieki temu
Ja przyniosę miodlę (poszukam jeszcze pojemniczka, może Ci już dam gotową odlewkę )
Double with me?
Stary 2009-07-14, 16:38   #1581
Estella
Zakorzenienie

Nina jasne, postaram się nie zapomnieć weźmiesz pudełeczko na pigment? Na maseczkę będę jakieś miała, mam coś po miniaturach kremów

Siegfried Obermeier
Stary 2009-07-14, 17:09   #1582
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Rzyrafko wejdz na Baltica i po lewej wybierz 'dla prasy' masz tam też stare kolekcje Pupy - wg mnie ten puder kosztuje 83zł.
Dzzięki, ślepa jestem
Stary 2009-07-14, 17:15   #1583
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Nina jasne, postaram się nie zapomnieć weźmiesz pudełeczko na pigment? Na maseczkę będę jakieś miała, mam coś po miniaturach kremów
tak, taki mały pojemniczek mam
Double with me?
Stary 2009-07-14, 17:17   #1584
isa666
Zakorzenienie

Jezusie jaki ukrop Cudem dotarlam do domu.

Zamówiłam sobie z Avonu tylko 2 rzeczy: żel Senses Beach Party i olejek do ciała SSS różowy
Stary 2009-07-14, 17:25   #1585
Jelonek
Zakorzenienie

Chciałam zameldować, że oczywście nie oparłam się sephorowej promocji na ich zapachy i nabyłam wanilię z czekoladą Co więcej, zapach utrzymuje się cały dzień!
Po przeczytaniu recenzji na kwc, że ulotne i po kwadransie nic nie czuć, podeszłam sceptycznie i kupiłam raczej jako umilacz na chwilę a tu proszę.
Tylko, że na mnie w zasadzie wszystko trzyma się nawet po kąpieli, więc może nie jestem dobrym przykładem do testowania trwałości
W każdym razie dziękuję za namiary, bardzo przyjemny jest
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 17:27   #1586
rzyrafka
Zakorzenienie

Brawo Isa za małe zakupy

Aaa i jeszcze posmarowałam łapkę tym serum do stóp z wit. E- konsystencja zdaje się rzadka i lekka, teraz jeszcze bardziej mnie kusi
Stary 2009-07-14, 18:39   #1587
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko Ale to, że wzięłam tylko 1 żel nic nie znaczy, bo mam zamiar zrobić w tym tygodniu napad na Naturę i kupić jeszcze ze 2
Stary 2009-07-14, 20:04   #1588
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Wy nie wiecie, a ja wiem Jaki Lizzie ma porządek Wszystko równiutko poukładane, zero(!) odcisków palców na pudełeczkach... I taaakie piękne pędzle Aż mi teraz wstyd przed samą sobą, jak źle traktuję swoje kosmetyki I teraz zamiast siedzieć nad pracą - oglądam pudełka na stronie Ikei... Jakby tu uporządkować swoje zbiory...

Mówiłam wam, że u mnie taki porządek tylko w weekendy, w tygodniu wszystko leży rozwalone na biurku A odcisków palców na opakowaniach nienawidzę i zawsze wycieram

Cytat:
Najlepiej w szklankę
Hehe, szklanka to mój patent

Cytat:
To widzimy się tam gdzie zawsze - Justynko wezmę dla Ciebie Biodermę.
Ja chyba za Clarenę na razie podziękuję, mam sporo toników za to nie polecam peelingu pomarańczowego Clareny w tubce - dwie drobinki na krzyż. Dosłownie!!!
Tam gdzie zawsze czyli obok H&M? To ja też będę po 16:00
Stary 2009-07-14, 20:13   #1589
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Warszawiankii, to umówmy się 16.15-16.20

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 20:33   #1590
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Tam gdzie zawsze czyli obok H&M? To ja też będę po 16:00
Boszesz ty mój! Elizabeth Kaylta zdradziłaś nasze sekretne miejsce spotkań!

ja właśnie sprzątam pokój - mam piękną wielką nową komodę a bardzo głębokimi szufladami - całą pierwszą zajmują kosmetyki pierwszej potrzeby

Siegfried Obermeier
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości