|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
Skończyłam nadrabianie, zaraz się będę odnosić do Waszych wypowiedzi, tylko może wcześniej złożę łóżeczko, bo mogę mieć dzisiaj gościa w osobie teściowej
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
A ota CI chodzi, razem studiowałysmy zaocznie ekonomie. Z tym ze ja byłam w 2 gr.cwiczeniowej, a Ona w 1
|
|
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądam NK pod kątem wspólnych znajomych i oczywiście wychodzą
więzi.Atena- chodziłaś z moją siostrą cioteczną do podstawówki (zresztą kojarzę Twoją buzię z 9-tki). Igoolek - dobrze znasz rodzeństwo M. (nie będę używała pełnych nazwisk, bo może sobie ktoś tego nie życzy) z Kunowa? Ja z Kingą chodziłam do LO, kumplowałyśmy się. A M.S. - to która z was, bo się pogubiłam . Bo ta zna mojego brata ciotecznego, do którego idę na wesele w tą sobotę. I na dodatek 2 koleżanki z podstawówki .Ostrowiec jest jednak maaaaały .
|
|
#3124 |
|
Zadomowienie
|
Kobietki-powinnyśmy sobie zbunkrować taką stronkę gdzieś z naszymi ksywkami z wizażu razem z odniesieniami do strony z NK. Bo ja tez czasami się gubię. Eh......
|
|
|
|
#3125 |
|
Raczkowanie
|
niuniuska nie TY jedna ....
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tam JUZ nie gubie sie
Bardzo ciezko było mi zapamietac Gusiak, bo myslałam ze ma na imie Goska, a nie Aga. A reszta jakos poszła w pamiec.
|
|
|
|
#3127 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wiecie co przyznam się Wam do jednej rzeczy która mi się niespodobała w dniu ślubu- teraz juz moge bo przebolałam juz tę sprawę...poprostu byłam zawiedziona
a była to wiązanka ślubna - kobitka nie zrobiła mi takiej jaką chciałam i na początku byłam wrrrrr....i o mało sie nie popłakałam jak ja zobaczyłam ( tzn..kolorystycznie ok -herbaciane róże- ok , nie wpomne ze miały być też inne kwiaty ale całokształt nie takie wzory jej pokazywałam ..ehhhhhhh)ale cóż było robić na godz przed ślubem ...
|
#3128 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
To już jestem.
mehja czytałam Twoją relację z tego najważniejszego dla Was dnia i miałam łzy w oczach, tak pięknie to opisałaś. Cieszę się, że Wam się wszystko udało. Już nie mogę się doczekać swojego ślubu. Cytat:
Cytat:
Pozazdrościć takiego TŻ-a. Jak romantycznie. Też bym tak chciała, ale niestety taki weekend w SPA trochę kosztuje... Cytat:
Cytat:
Cytat:
To niezłą niespodziankę Wam przygotował świadek ![]() Nie moja wina, że Wy cały czas produkujecie, a ja mam pierwsze zmiany i nie bardzo mam czas żeby to wszystko czytać na bieżąco.
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, a robiłas tam na Ogrodach nie? Cos tak kojarze. Szkoda. Ale wiesz ta tez była ładna, tylko nie ta wymarzona.
|
|
|
|
#3130 |
|
Rozeznanie
|
Ninuśka wysłałam Ci zaproszenie, a KZ to rozumiem że Kasiunia.
Dziś jedziemy z TŻ do fotografa mam nadzieje że w końcu coś ustalimy w tej sprawie bo mam już po dziurki w nosie tego wszystkiego. Niestety dziś długo z Wami nie posiedze bo net mi nawala w pracy, biorę się za książkę. |
|
|
|
#3131 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do nk to ja też już się pogubiłam w tym wszystkim. Nie wiem kogo jeszcze nie mam, ale jak coś to zapraszam do Agi znajomych, ona ma chyba wszystkie dziewczyny z wizażu
![]() Pływać też nie umiem, już nie raz chcieli mnie nauczyć, ale skoro do tej pory im się to nie udało, to już raczej im się to nie uda. Zarówno mój brat próbował jak i mój TŻ, ale bezskutecznie.
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
Pływanie fakt - przydatne, ale nie najwazniejsze
|
|
|
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
Co do połapania sie na NK to ja już Was teraz wszystkie kojarzę dokładnie
|
#3134 |
|
Zadomowienie
|
Atena28 przykro,że ci sie nie podobał,ale naprawde był bardzo ładny
|
|
|
|
#3135 |
|
Raczkowanie
|
Niby pływać umiem ale niezbyt dobrze czuje się na tzw. basenie olimpijskim
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Azakowana to ja Ci psikusa zrobię i nazwisko męza wstawię na nk aby mały zamęt zrobić ...hihihihi
|
#3136 |
|
Zadomowienie
|
Atena28 mam tak samo tym basenem.
I mam was dziewczyny na NK Dostałam zaproszonka.
|
|
|
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli M.S to ktoooooo?
|
|
#3138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe ale na mnie nie działa taki psikus bo ja was kojarzę nie po nazwiskach ale po buziach ![]() Jak już wcześniej wspomniałam - pamięć fotograficzna
|
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
M. S. to moze Mbelluci?
|
|
|
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
Mbelucci to MK.
Nooooo przyznać się, kto jest MS?
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
Oj pomysłka, to Gusiak
|
|
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
Błehehehe, to tylko wykazuje, że naprawdę trzeba by to jakoś uporządkować.
Tylko jak?
|
|
#3143 |
|
Wtajemniczenie
|
Znowu muszę uciekać od Was. Idę szykować obiad. Wiem, że ostatnio Was zaniedbuję, ale mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe. Już nie siedzę z Wami tak często jak kiedyś. W sumie to częściowo wina pracy, a z drugiej strony dopiero teraz zacznie nam się załatwianie tych wszystkich papierków. Im bliżej ślubu, tym bardziej zaczynam się denerwować i zastanawiać, czy na wszystko znajdziemy czas i czy ze wszystkim zdążymy, czy o czymś nie zapomnimy. Mam nadzieję, że dzisiaj, a najpóźniej jutro przyjdą nam zaproszenia, to jutro pojechalibyśmy do rodziny TŻ i przynajmniej część z nich byśmy roznieśli. Tym bardziej, że przyjechał wujek z Niemiec i byłaby możliwość wręczyć im zaproszenie osobiście. W sobotę wracają do Niemiec, bo przyjechali tylko na tydzień na wesele, które mieli w ubiegłą sobotę. W czwartek z kolei pojechalibyśmy do Ostrowca, bo jutro rano przylatuje moja siostra i bratowa z Irlandii i też byłaby możliwość wręczenia osobiście takiego zaproszenia. W piątek natomiast jedziemy do Krakowa a stamtąd do Zakopanego na kilka dni. Wracamy we wtorek, bo już załatwiłam sobie dwa dni wolnego w pracy. Pewnie jak wrócę po tych kilku dniach i zajrzę na forum, to będzie już kolejna część naszego wątku.
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
To musiałybysmy troszke duzo naskrobac, by była kolejna cześć.
|
|
|
|
#3145 |
|
Wtajemniczenie
|
justys u Was wszystko jest możliwe, skoro w ciągu jednego dnia ja miałam do nadrobienia 8 stron, to co dopiero by było po 6 dniach???
|
#3146 |
|
Zadomowienie
|
Ostrowczanka też się nad tym zastanawiam jak to poukładać.
michel82 zaglądaj czasami do nas I na pewno nikt sie na ciebie nie gniewa.Teraz masz ważniejsze sprawy na głowie |
|
|
|
#3148 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was i ja
a ja od rana mam gonitwe, mama już mi powierzyła misje- wielkie sprzątanie czas zacząć i tak będę tu z doskoku ale będę![]() Mehja zdjęcia przecudne!! Właśnie obejrzałam- ślicznie wyglądaliście Twoja suknia bajeczna, kościół pięknie udekorowany, autko też (bardzo mi sie podoba ta dekoracja) w ogole swietne ujecia....tak romantycznie mmmm pięknie pięknie pięknie aaa no i dziekuje za linka![]() Powolutku wyjasnia sie sytuacja gosci, tzn jestem milo zaskoczona bo dzwonia nawet do mnie i potwierdzaja swoj udzial w uroczystosci teoretycznie maja czas do jutra...![]() Popoludniu jakos wrzuce fotki naszych obrączek ![]() Dziewczyny padalam jak czytalam Wasze posty- ooo ja Cie znam ![]() ![]() ja znam Twojego brata....chodzilam z nia do podstawowki....znamy sie ze studiow![]() ![]() ![]() masakra![]() ![]() ![]() racja że wizaż łączy![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
No to dziewczyny bierzemy sie do roboty
Mamy ok. 2000 tys. postów do napisania. Hehe, i musimy wymyslec jeszcze tytuł wątku, bo miało byc cos zmienione nie?
|
|
|
|
#3150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powstało od Agusia po odcięciu a i później samosie k dołozylo![]() ja jak na początku się pozapraszałyśmy na nk to sobie taką podręczną karteczkę zrobiłam ale teraz już chyba wszystki pamiętam mam tylko problem z MK (mbelluci?) PR i KJ
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

. Bo ta zna mojego brata ciotecznego, do którego idę na wesele w tą sobotę. I na dodatek 2 koleżanki z podstawówki
.
się razem od
....

pięknie pięknie pięknie