|
|
#1561 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Witam serdecznie szanowne wizażanki : ) wrzucę kilka swoich opisów...
- tak cholernie chcesz być zauważony? tabliczka "nie patrzeć!" powinna pomóc. drogę do szczęścia wybrukuję kostkami białej czekolady. czy można najeść się na zapas? ... a nakochać? A little less conversation, a little more action, please.
|
#1562 |
|
Rozeznanie
|
Jeśli u mnie zasypiasz, to tylko w kącie mojej głowy. patrzę w górę i nie widzę nieba. Nie obchodzi Cię to czy ustoję czy upadnę. Potykam się na sznurowadle. Uważaj jak rymujesz, bo zaraz się oplujesz, kapujesz? Ty jesteś tam, a ja tu. Między nami fragment snu. cały mój świat potrzebuje psychologa! Every day I thank God for that, I have you. [Każdego dnia dziękuję Bogu za to, że cię mam.] |
|
|
|
#1563 |
|
Raczkowanie
|
Po cholerę mi to serce?
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
TwojaKokaina, Onax3, amozefrytkidotego - dziękuję, Kotki, naprawdę wszystkie już zapisałam i myślę co dodać
![]() _______ chcę czuć, że jesteś. móc Cię słyszeć. ja, Ty i cała reszta ludzi. wszystkie rzeczy, które chcę Ci powiedzieć nie płyną dość prawidłowo. nie potrafię się w tym połapać. wszystko co on robi jest piękne, wszystko prawidłowe. gdybym Cię mogła tylko zobaczyć byłoby wszystko w porządku. i będę stąpać po wodzie; Ty mnie złapiesz, gdy upadnę - zagubię się w Twoich oczach i wszystko będzie dobrze. w Twoim imieniu znajduję znaczenie. liczę na Ciebie. mówił, że wszystko będzie dobrze.
|
#1565 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem czy mi sie uda pomóc skarbie. Wiatr rozwiewa grzywy koniom. ujeżdżanie nabiera innego znaczenia. Kocham ten stan gdy pędzę galopem w wiatr rozwiewa koniom grzymy w mi włosy. Gdy jadę na koniu życie wydaje się prostsze. _________________________ __ Wciąż tylko tobą pachnie moja skóra. Znam każdy rys Twoje twarzy, każdy promyk w Twoim oku. Już nie pytaj mnie jak smakuje grzech. Mała księżniczka w wielkim wydaniu z korona w praniu. .to najlepsza rozpusta Twój jęzorek w moje usta. Krzywdzę by nie zostać skrzywdzona. Chce być kostka czekolady w Twoich ustach. Możesz kupić pościel ale nie sen. Możesz kupić sex ale nie miłość. Potem nazwał mnie ćpunka i kazał wypier.dalać.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
|
#1566 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za ciągłe pochwały pomimo mojej nieobecności
Przepraszam, ze mnie nie było przez prawie tydzień, ale świętowałam ![]() 1. Czuję się jak pisklak zamknięty w skorupie jajka. 2. A dziś po deszczu nie wyszła tęcza... 3. Moje serce to nie wino, nie znajdziesz do niego korkociągu. 4. Żywisz się kłamstwem. Aż dziw, że pieczywo nie staje Ci w gardle. 5. Czekała z czerwoną różą pod wierzą widokową. Rozglądając się na boki niecierpliwie przestępowała z nogi na nogę nie bacząc na minusową temperaturę i skostniałe z zimna palce. Jej zaróżowione policzki świeciły jak latarnia morska, jakby chciały wskazać Ci właściwą drogę. Jednak Ty nie przyszedłeś, a ona czuła, że niedługo jej serce roztopi się tak, jak przed chwilą śnieg na jej płaszczu. 6. Kto jest dobry z chemii? Potrzebna mi reakcja zobojętnienia. Natychmiast... 7. Nie potrzebny mi facet. Jeśli będę chciała pooglądać węże to kupie bilet do zoo. 8. Jak pijawka żywisz się mym bólem. 9. Twa podłość oślepia. 10. Wspomnienia zawieszę na łańcuszku. 11. -Poproszę złote serce, na czerwonej tacy. -Chyba odwrotnie... -Nie. Czerwonych serc jest wiele i często się psują. Ja chcę złote, prawdziwie i czułe. 12. Wydaje majątek na kosmetyki. Wcale nie dba o siebie. Po prostu jakoś trzeba zakryć ból nieprzespanych nocy i zapuchnięte od płaczu oczy. 13. Wtuleni obok siebie. Noc naszą matką. 14. Każde kłamstwo to dla mojego serca to samo co pisk kredy po tablicy dla moich uszu. |
|
|
|
#1567 |
|
Raczkowanie
|
patrzmy w jedno niebo ;]
Coś Cie jednak do mnie ciągnie...mimo iż teego nie okazujesz zdradz mi swoje mysli w jaki sposob myslisz o mnie? kim dla ciebie jestem?moge byc? musze cie zrozumiec . musisz zrozumiec mnie. opowiedz mi nasza bajke o przyszlosci powiedz jak to bedzie gdy poznamy blizej sie? wiec nie boj sie swoich uczuc! ja tez je mam przyspieszyc chce czas.chce zobaczyc wreszcie NAS ;*
|
#1568 |
|
Raczkowanie
|
Toriaa - ;* coś spróbuję wymyślić
![]()
Ciekawe co teraz robisz, co sobie myślisz.. czy jeszcze tęsknisz za naszymi rozmowami? Cholernie mi tego brak. Co Ty czujesz – na zawsze będzie wielkim znakiem zapytania Nie piję już herbaty, przecież Ciebie nie ma To uczucie, po którym mocno dławię się i upadam Przeczesuję kosmyki moich włosów, tak jak to Ty kiedyś robiłeś Próbuję nawet sama całować się w czoło, ale jakoś rzeczywiście nie potrafię Kiedyś całowałeś każdy z moich małych palców, teraz przechodzisz obojętnie, brzydząc się przywitać Unikam miejsca, gdzie jest tona Twojego zapachu .
|
|
#1569 |
|
Raczkowanie
|
Toriaa: JA ?
wśród najlepszych nie wierzee ![]() sama nic niestety nie wymysle ale znalazłam takie coś :Koń- symbol nieposkoromionej wolności Gdy się gubisz, to wiatr wiejący złap w dłonie i krzyknij mocno z całych sił: tak bardzo kocham konie ! W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń, na pierwszym miejscu chłopak, a przed nim tylko koń.. A moje miejsce na jego grzbiecie... Koń to coś więcej niż zwierzę, to istota pełna tajemnic, mądrości... i miłości Galopem opętane moje serce... Z miłości do koni.. ![]() pewnie nie pomogłam no ale jeszcze raz dziękuuje za wyróżnienie następnym razem postaram się bardziej
|
|
#1570 |
|
Rozeznanie
|
Życie syci spojrzeniami. Można i tak, skoro nie można inaczej. Coś mnie wciąga. Oby to była nasza miłość. Już nigdy nie będę mogła Ci spojrzeć w oczy, bo w oczy zdrajcom się nie patrzy. Widziałam Twój uśmiech i świdrujące oczy oraz obojętność zamierzoną lub też nie. I co mi powiesz Kocie mój? Mam Twój zapach na sobie i jestem coraz bliżej, ale sama nie wiem czego. Znów Cię dzisiaj widziałam, powiedziałabym Ci, że do twarzy Ci w tej koszulce, ale do twarzy Ci we wszystkich kolorach świata.
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
ii na wesoło, bo tu się ponuro zrobiło
![]() ------- Po co Ci ten marker? Aaa, wiem! Dorysujemy Ci zarost, bo z Twoim naturalnym coś kiepsko ![]() - Tak pięknie odbija Ci się ten księżyc w oczach... - Nie, kotku, to Twoje włosy się palą ![]() Jest pięknie. Świetnie wypoczywam. Bądźcie spokojni i nie martwcie się o mnie. P.S. Co to jest epidemia? ![]() Blondynki grają w brydża. - Pas. - Pas. - Dzwonek. - To ja pójdę otworzyć. - Ty jesteś ostatni, z którym chciałabym się przespać. - Świetnie, powiem pozostałym, że szkoda ich zachodu. ![]() Zamienię 36-cio letniego męża na dwóch po 18 lat. Mija się dwóch pijaków. Jeden mówi do drugiego: - Eee, stary, to Ty tak szosą kręcisz? Co można ściągnąć z nagiej sekretarki? - Nagiego dyrektora. Jaki mięsień najbardziej pracuje podczas stosunku płciowego? - Mięsień odbytu - żeby nie zesrać się ze szczęścia. - Dlaczego mężczyźni są podobni do karaluchów? - Kręcą się po kuchni i cholernie trudno się ich pozbyć z domu.
|
|
|
|
#1572 |
|
Rozeznanie
|
snowball się melduje ;p
A gdy przestanę kochać wyślę Ci list.. Nie będziesz musiał się już bać.. Kochałam go tak bardzo, że myślenie o nim sprawiało mi ból..Byłam zrozpaczona i nie mogłam nic na to poradzić.. Nie znałam lekarstwa na miłość.. Patrząc w ogień kochanie myślę co też się stanie.. Wiem, wiem nie powinna była tak reagować.. Ale kłamstwo od zawsze ją irytuje.. |
|
|
|
#1573 |
|
Rozeznanie
|
Idzie cichutko ulicami robiąc zmysłowy hałas Swoimi szpilkami.! za Ostra ? za dobra dla Ciebie, Kotku ? Obejdź się ze smakiem ! - nie każdy może ją mieć - więc możesz ją tylko chcieć.! ![]() bo czasem tak po prostu Cię potrzebuję. myślisz, że można zapomnieć o tym, że się kogoś kocha..? na tamtym przystanku jeszcze serce wyryte na ławce.. którego już nie ma.! bo gwiazda szczęścia z Tobą już zgasła.! wyswobadzam myśli i w słoikach zamykam. przed Tobą. the sunshine fills my hair. [ promienie słońca wypełniają moje włosy. ] nie sztuką powiedzieć 'kocham'. sztuką wiedzieć co znaczą te słowa. wyrwałam cię dziś z mego serca. z korzeniami. koniec.! błądzące uśmiechy, zaciekawione spojrzenia, przypadkowe słowa. między nami. błagam, zauważ mnie. krzyczenie bez słów jest takie trudne.. może to już czas kiedy będziemy spotykać się tylko przypadkiem. nie ma nic bardziej niesprawiedliwego niż nieodwzajemniona tęsknota. to nawet gorsze niż nieodwzajemniona miłość.
|
#1574 |
|
Zadomowienie
|
Odchudzanie, nowy sposób bycia, przykładanie się do nauki, nowy look.To wszystko po to, żeby się na nim zemścić. Żeby poczuł się tak jak ona. Na zewnątrz skrupulatnie układa plan zemsty. Wewnątrz wyje z rozpaczy bo nadal go kocha
* Pamiętasz te spojrzenia? Pamiętasz te wszystkie śmieszne gafy? Pamiętasz ten blask w oczach? Ja pamiętam... i zaczynam znowu wierzyć... * Ona tu, a on tam Krucha miłość między nimi Głupi żart zrobił los Że rozdzielił właśnie ich * Byli jak z rzeką brzeg Jak cytryny plaster i martini
"Dzięki Tobie jestem kobietą, wiem, że mam kuszące biodra, wrażliwe piersi. Podziwiasz mnie - swoje dzieło i nie chcesz, żebym była inna." Edytowane przez Wreeednia Czas edycji: 2009-07-14 o 11:26 |
|
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
Lolja, Little Ballerina, RobCoChcesz - dziękuję Wam, naprawdę cuuuuudowne.
![]() ___________ piękna tragedia tak daleko od miejsca, w którym jesteś tęsknię za małymi rzeczami, nigdy nie wiedziałam, że mogłyby znaczyć wszystko. nie przejmuj się tym, co nas różni. im więcej z Tobą rozmawiam, tym mniej mam Ci do powiedzenia. wszystko się zmienia,a ja wciąż czuję to samo. próbowałam odnaleźć siebie patrząc w Twoje oczy. i te kłamstwa, którymi sprawiłeś, że.. uwierzyłam. nie chcę pozwolić Ci odejść! nie chcę pozwolić Ci upaść! nie chcę, byś się poddał.
|
#1576 |
|
Raczkowanie
|
BmadziaB
![]() <on> wiesz.. 67% dziewczyn nie uzywa mozgu <ona> ja naleze do tych 13 % ![]() - slyszaleś? Sowinska odchodzi ,pewnie na jej czesc nakreca specjalny odcinek smerfow "smerfy pedaly" - biedna smerfetka... straci klientów Palka - 50 zl, kastet - 90 zl, dres - 40 zl. Byc dresem - BEZCENNE ;] - a wiesz ze jestem jednostka , a nie masa tak jak ty ? |
|
|
|
#1577 |
|
Przyczajenie
|
________ ; ****
Lubie ten stan kiedy jest pięknie i ocieka szczęściem. Obsypywał ją prezentami , błyskotkami lecz nie dał jej tego czego pragneła - szczerej miłosci. On i Ona się poznali , inaczej niż planowali lecz sie pokochali , szkoda ze zakonczenie nie było tak efektowne. Twierdziłeś żę smakowałeś każdego rodzaju ust. Tych nie smakowałeś nigdy. Zacieram ślady twoich ust, ukrywam żywy ciągle gniew Udaję, że to już nie moja sprawa Naiwna byłam wtedy kiedy mama mówiła mi że kupi mi lalke jak będe grzeczna , Ona też była naiwna bo myslała że sie na to nabiore. _________________ Teraz skłam ten jedyny raz. ;* |
|
|
|
#1578 |
|
Raczkowanie
|
Toriaa nie mam jakoś pomysłu, ale myślę, że pozostałe dziewczyny pomogły
)Dziękuje za wyróżnienie ;-** 'mam kłopoty.. kto ich nie ma ten nie zyje.. No powiedz jak mam dalej żyć.? przepełnia mnie sztuczna radość. Czekoladowy ocean truskawek. żałosna jestem. patologiczna miłośc. odejdz. jeśli chcesz.. patrze na ciebie i widzę w Twoich oczach, że to już nie ma sensu. bo bez Ciebie mój świat traci najmniejszy sens. przeżyjmy to jeszcze raz. Kocham Cię, ale juz tak dłużej żyć nie potrafie. Patologiczna jestem. |
|
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko co masz to umiejętność ranienia. pozostawiłeś niemiły posmak w moich ustach. Pozbaw barw moją wyobraźnię, Usuń ten zapach, unoszący się w powietrzu A tą plątaninę słów zamień w swą własną modlitwę... Miłość, to przepychanki i szamotanina w kobiecym brzuchu /U2 karmisz mnie swoim oddechem. miłosna monotonia.
|
#1580 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Melanż cudnych urojeń i potwornych koszmarów Nie umiem, nie umiem powstrzymać łez! Spoglądam z nadzieją, że coś się wydarzy, że jeszcze pamiętasz, że jeszcze mnie znasz.. Pokrętnie czas biegnie, spóźnia się szczęscie... A gdyby tak można było butelkować wspomnienia... Naprawde u mnie nie da się przeszukać wątku. A były kiedyś, całkiem niedawno takie teksty i za nic nie moge ich znaleźć jeden w którym było ' i ślubuje ci uśmiech przy porannej kawie, i parasol w deszczu i stokrotki na wiosne, a dalej właśnie nie pamiętam, dość długie to było. I drugi tekst o tym, że miłość jest prawdziwa wtedy kiedy chłopak kocha dziewczyne rano bez makijażu, i że wtedy kiedy woli ją od gier komputerowych. Może pamiętacie jak to szło dokładnie.. Proszę ;** I dalej chłonę opisy o szczęsliwej miłości Papergirl, Toriaa, Litle Ballerina, chocapic, smolli Uwielbiam was dziewczyny! Edytowane przez chococabana Czas edycji: 2009-07-14 o 13:32 |
|
|
|
|
#1581 |
|
xoxo
|
`..chciałabym żeby istniały kantory wymiany uczuć. Chodziłabym tam codziennie po tym jak cie widzę. Wymieniałabym moją miłość na nienawiść, by mniej bolało.
Jakże życie byłoby prostsze!!..` Sposoby na okazywanie miłość są różne, jednak ludzie zazwyczaj wybierają te które do okazji nie pasują. Czasem moje słowa wydają mi się takie puste... A przecież chcę powiedzieć tak wiele... Jestem Wampirem żerującym na ludzkich uczuciach. Życie - mozaika jasnych ostrzy i ciemnych cieni.
|
#1582 |
|
Rozeznanie
|
Wiesz kiedy jest prawdziwa miłość? Wtedy, gdy on zakocha się w Tobie potarganej, z czerwonym nosem i zachrypniętym głosem, a nie gdy będziesz szła po mieście w niebieskiej sukience i obejrzy się za Tobą jak sto innych facetów. Wtedy, gdy nie będzie cenił Cię za to jak wyglądasz, ale za to jaka jesteś i kiedy uświadomi sobie, że dajesz mu więcej emocji niż gra komputerowa... o to chodzilo..? Nie wiem gdzie przekroczyłem granicę Czy to przez coś co powiedziałem Albo czego tym razem nie powiedziałem I nie wiem czy to ja czy ty Ale widzę jak niebiosa się zmieniają We wszystkich odcieniach niebieskiego I nie wiem dokąd to wszystko zmierza prosze nie zatrzymuj deszczu.. ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Ja wiem, więc proszę uwierz mi
Nie ważne w życiu są przyszłe dni I jeśli piękno żyje w nas To dajmy mu siłę i pozwólmy mu trwać Rozumiem. Miłość do jednej kobiety byłaby dla ciebie jak jedzenie w domu do końca życia. A ty lubisz iść do nowej restauracji, przy każdej okazji. Wino jest jak człowiek. Wchłania wszystkie wpływy życia, toczącego się wokół i przejmuje jego osobowość. Potknęła się na kłamstwie. Jak piękne jest życie, gdy zdobisz mój świat. Bo najpiękniejszą w życiu radością jest kochać z wzajemnością. |
|
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
' gdy jest się tak młodym wtedy tak bardzo chce się żyć. z tym wszystkim, co się kocha,
z człowiekiem, którego się kocha. w tym cholernym życiu potrzebna jest miłość. bez niej jest wieczna pustka, która dusi, zabija, męczy. i wtedy nie można być sobą. jest się dla siebie zupełnie obcym. tak zupełnie i bez reszty obcym dla samego siebie.' Jasność bez światła.
Ciemność bez mroku. Każdy nosi w sobie niespełnioną miłość. Podobieństwo uzależnień jest bliźniacze. Różny pozostaje jedynie rodzaj trucizny. Nie pamiętam, o czym powinnam pamiętać. Bez zła nie ma dobra, bez brzydoty, piękna.
|
#1584 |
|
Rozeznanie
|
kocham cię kocham,ty mi starczysz,że niczym wszystkie kłopoty wszystek lęk i ból i wszystkie zawody,kiedy cię mam przy sobie,tak mocno przy sobie.
tak najwygodniej. ale teraz już należymy do siebie i wszystko jest nam wspólne i rozkosz i troski i szczęście i ból. nieprawda? czy ja cię lubię?
|
|
#1585 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1586 |
|
Raczkowanie
|
Odero, si potero, si non, invitus amabo .- Jeśli zdołam, będę nienawidzić, jeśli nie, pokocham wbrew woli.
marze o wielu rzeczach o ktorych nigdy nawet nie myslalem....nawet lapie sie na tym ze wydaje mi sie iz moge je miec.../step up/ "jeśli kochasz życie zamów życia milion kilogramów" "nie mam nic, co wyróżniałoby mnie ponad przeciętnych" |
|
|
|
#1587 |
|
Zadomowienie
|
Budzi mnie kołatanie serca, brak tchu, lęk. Mam więcej, niż marzyłam. Jest za dobrze, za łatwo. Coś musi się w końcu spieprzyć.
|
|
#1588 |
|
Rozeznanie
|
Ale w naszych sercach była nadzieja, której nie do końca rozumieliśmy.. Nadzieję trudno zabić, chociaż jest krucha ! Jednak w moim sercu jest wiara, której nie umiem wytłumaczyć i mówię słowa, które nie sądziłam, że kiedyś wypowiem.. Przepraszam nigdy nie powiedziałam Ci tego wszystkiego, co chciałam powiedzieć.. Nigdy nie wyobrażałam sobie życia bez Twojego uśmiechu. I wiem, że oświetlasz mnie na dole z nieba.. Tak jak wiele przyjaciół, których zgubiliśmy wzdłuż drogi.. I wiem, że ostatecznie będziemy razem.. Pewnego rozkosznego dnia ! Chociaż słońce będzie świecić tak samo, zawsze będę szukać bardziej promiennego dnia !
|
#1589 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() __________ call it love. /nazwij to miłością./ moje serce bije i tak, na przekór dniom. cierp tak jak ja za to co nam przed oczami przeszło. ja mam to tutaj, a ty gdzie masz to? szukaj mnie cierpliwie. dzień po dniu. rzeczywistość postrzegana przez dotyk. wielka miłość? taa, chyba w filmie. w życiu trzeba jednak myśleć realistycznie. o tej jedynej możesz tu tylko rozmyślać. postać nagminna, inna od wszystkich.
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pisałam, bo można powiedzieć, że 'odsypiałam' , a mój głupi łeb nie myśli, kiedy mózg jest przemęczony. -.- I do tego dochodzi choroba... I przepraszam, ale ja w prośbach to nie "tego" jestem... xD
Nie ufam wspomnieniom. Na piasku niezatarte ślady naszej znajomości.. Próbuję zapomnieć Twoje imię . Najśmieszniejsze jest to, że ja i tak Cię kocham... Spójrz na nią. Ona bez Ciebie nie potrafi.... Umieram w sobie. nawet już nie wiem, który to raz. Obdarta z marzeń, śnię wciąz ten sam sen, tylko że już jakby ze świadomością jego absolutnej nierealności... Czuję tylko delikatnie muśnięcie na twarzy maleńkich, słonych kropel... Krzyczę mimowolnie jego imię, a poten znów zwijam się z bólu. Nie uwierzysz, kiedy na mnie spojrzysz.... Zaschnięte łzy na policzkach palą jak ogień, a potem w oczach zbierają się kolejne... <T>
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.

(kolejność nie ma znaczenia)
B</3

wśród najlepszych nie wierzee
ale znalazłam takie coś :
wystarczy Marzena