|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
Justyś nie martw się
![]() ![]() ![]() ![]() Moim prawie spalonym obiadkiem mogę Ci skutecznie jedzonko wybić z główki jesli chcesz![]() ![]() ![]() wystarczy na to spojrzeć kurcze dobrze że dziś gotuję tylko dla siebie i braciaka coś sie wymyśli
Edytowane przez Marcia23 Czas edycji: 2009-07-14 o 14:27 |
|
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tam listy? Gotowe do wysłania
ostatnio dosc dobrze CI szło ich klejenie
|
|
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
no nie, ale pzypadek, nasi Tż-ci mieszkają w tym samym bloku (tzn mój mężuś już tam nie mieszka) i bardzo dobrze się znają
oddałam dziś moją suknię do pralni taka brudna była po weselu i plenerze i podarta w paru miejscach ![]() nie mogłam wczesniej uwierzyć ze zostało mi pare dni do ślubu, potem że to dzień ślubu a teraz nie mogę uwierzyć że już po wszystkim. Tyle miesięcy przygotowań a teraz taka pustka. |
|
|
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
tak
Marcia, nieźle z tym obiadem załatwiłaś, ja też już po obiadku, pomagałam trochę mamie i dlatego mnie nie było, na szczęście mam komputer na górze więc jak się zajęłam w kuchni pracą to nie miałam jak latać i katastrofy nie było
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
Łoj, jeszcze pół godz.mi tu zostało:/ Nie mam juz siły, głowa nie przestała mnie bolec, do tego taka senna jestem
|
|
|
|
#3216 |
|
Zadomowienie
|
Łoj ale szybko piszecie... Byłam tu rano a juz musiałam 4 strony nadrabiać. Potwierdzam ze ja to MW
![]() Moze na NK założymy swoją klasę Wizażanek Ostrowieckich? Chociaż to i tak mało da jesli chodzi o pamiętanie nicków... Juz sama nie wiem... |
|
|
|
#3217 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w dodatku @ dostałam umieram normalnie![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3218 | ||||
|
Zakorzenienie
|
O matko trajkotki tak trajkoczecie z rana że potem parę stron do nadrabiania.
Cytat:
Atena28 fajną niespodziankę przygotował dla Was starszy w ogóle takie niespodzianki są fajne. A jeśli chodzi o bukiet to miałaś bardzo ładny Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Aga Przesyłka doszła wczoraj ale dziś dopiero odebrałam z poczty, tak pancernie zapakowałaś ze nie było prawa aby miało się pomiąć.Dziękuję Mam trochę nieciekawą sytuację związaną z weselem mianowicie moja siostra stryjeczna która ma tydzień przede mną wesele oznajmiła że nie przyjdzie na moje wesele bo jej przyszły mąż nie dostanie wolnego więc ok ja powiedziałam że tez nie przyjdę za to rodzice moi owszem a ona mi na to że jej rodzice też na moje wesele przybędą ale brat nie przyjdzie ponieważ ja nie idę na jej wesele (choć przed tym jak oznajmiłam że ja nie przyjdę to rodzice jej i brat oznajmili przybycie) a teraz na złość mi robią, a nie myślą że jak brat się chajtać będzie to ja też nie przyjdę bo on teraz do mnie nie przyjdzie. W ogóle co to za myślenie ludzie mają to ja nie wiem.Następna rzecz to tydzień po moim weselu ma wesele kuzynka która też do mnie nie przyjdzie bo idą na inne wesele mianowicie żeni się najlepszy kumpel jej przyszłego męża i ona czeka na potwierdzenie czy ja będę u niej na weselu no normalnie ręce opadają mieć czelność o to pytać Wniosek jest jeden z rodziną to się dobrze wychodzi ale na zdjęciu.
Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-07-14 o 16:21 |
||||
|
|
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
zobaczysz, zapamiętuje się jakoś tak samo, ja jak na początku miałam na raz wszystkie prawie dziewczyny to myślałam że się nigdy nie połapię, ale wystarczyło zrobić ściągawkę i teraz już pamiętam prawie wszystkie.
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem co wam miałam jeszcze powiedzieć. U kwiaciarki na targu zamawialiśmy też bukiety dla rodziców. Te co na zdjęciu, kosztowały nas po 50zł. W sumie za wiązanki dla mnie, świadkowej, butonierki, kwiaty do włosów, dekorację auta, bukiety dla rodziców zapłaciliśmy 470zł
![]() Mój bukiet trzyma się do dziś w dobrym stanie i dekorację na auto też mamy na stole i wygląda super ![]() A fryzurę dopiero dziś rozczesałam tak dobrze się trzymała ![]() A płatki róż były sypane z koszyczków. Miałyście rację co do bolerka, że nie będzie mi zimno. Nie kupiłam go i nie żałuję. Było mi gorąco nawet w środku nocy gdy na dworze już zimno było. Dobrze, że was posłuchałam. Co ja jeszcze chciałam napisać
Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-07-15 o 09:47 |
|
|
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie robię decoupage - dla mamci na imieniny i zamierzam dać coś kuzynowi, temu od wesela (bo moje wcześniejsze pomysły sie posypały - pan od podkowy zawołał za dużo jak na taką pierdółkę, kieliszki ozdobne już mają, konfetti sypać nie wolno). Jestem cała w farbie
. I obiadu nie zrobiłam .
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaa i miałam wam napisać że buty ślubne okazały się tak wygodne, że przetańczyłam w nich całą noc i nogi mnie potem nie bolały. Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-07-14 o 16:54 |
|
|
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
to nieduzo Wam wyszlo za te kwiaty. a wszystko bylo takie sliczne
ja tez po weselu o wielu rzeczach nie pamietalam tylko z czasem mi sie przypomina jak np. ze moj tata nam zrobil niespodzianke na weselu i zorganizowal pokaz sztucznych ogni niestety lalo tak ze prawie nikt nie wyszedl a my pod parasolem troche zmoklismy, ale byly piekne
|
|
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
Mehja, no a jak sesja? jak było?
|
|
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
na sesję pojechaliśmy do Ujazdu bo nie mogliśmy znaleźć fajnego miejsca. Marzyły mi się maki i jakiś drewniany mostek nad rzeką
ale szukaliśmy i nic nie mogliśmy znaleźć i w końcu zdecydowaliśmy się na ten Ujazd bo musieliśmy coś wybrać. A nie chciałam tam jechać bo dużo ludzi tam jeździ i nie będe miała oryginalnych zdjęć tylko takie oklepane
|
|
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
Nie beda oklepane, bo beda Wasze
|
|
|
|
#3227 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuję Elsi
![]() ![]() Faktycznie nieciekawą masz sytuację;/ ja mam podobną- byłam ostatnio na weselu kuzynki, urwałam się specjalnie z TŻem z przyjęcia ślubnego jego siostry i pojechaliśmy, a tu ona dzwoni wczoraj, że nie da rady przyjść;/ trochę mi przykro, bo ja za wszelką cenę chciałam zrobić jej przyjemność i przyjść na jej ślub, mimo że zrywałam się z drugiego, a ona nigdy nie była zbyt rodzinna i ja jestem pewna, że nie ma powodu żeby nie przyjść. Po prostu szkoda jej kasy, albo może ma coś fajniejszego do roboty;/ cóż, jak juz mówiłaś, z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciach;/ehhhh.... Edytowane przez Marcia23 Czas edycji: 2009-07-14 o 17:33 |
|
|
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wasze na pewno beda super tak jak justys pisala
|
|
|
|
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
Po raz kolejny potwierdza sie przekonanie, ze z rodzina to tylko na zdejciu najlepiej sie wychodzi.
|
|
|
|
#3230 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z rodziną to faktycznie tylko na zdjęciu się dobrze wychodzi i nie ma się co przejmować nią a robić po swojemu ja dziś zamówiłam sobie fryzjerke, taką znajomą co mnie zawsze obcina i nawet przeczuwała że będzie mnie czesać na slub niestety byłam dziś na rozmowie o pracy i koleś z pr był całkiem miły ale jak przyszedł potem kierownik to odechciało mi się pracy tam, taki burak że szok, jego zdaniem najlepiej jakby kobiety siedziały w domu bo jak już zaczną pracować to zachodzą w ciążę i idą na zwolnienie, wkurzył mnie i praktycznie się z nim pokłóciłam i dalej jestem bezrobotna
Edytowane przez mlodaj Czas edycji: 2009-07-14 o 17:48 |
|
|
|
|
#3231 |
|
Raczkowanie
|
Mehja wiem co czujesz z Tą tzw. pustką po weselu ja miałam podobnie zresztą chyba jak każda z nas....
A plener w Ujeździe u nas też był....zdjęcia dużo zależy od fotografa....my akurat byliśmy bez świadków na plenerze ( niestety nie mogli przyjechać ) - to była taka oficjalna do albumu i rodzinki ale obiecaliśmy im że w pewien dzień zbierzemy się i pojedziemy jeszcze na jedną sesję razem z nimi i porobimy trochę bardziej śmielsze zdjątka , mamy kolegę fotografa amatora ale fajne zdjęcia robi.... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Kobietki to się okaże że ja takze go mogę znać z widzenia bo ja mieszkam też blisko billi a dokładnie w tym bloku za apteką dawną Pachniaka a obecnie na rosochach ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Zdjęcia super Mehja przepięknie wyglądałaś Autko fantastycznie przybrane ....hihihih ślubu udzielał Wam ksiądz co z nami miał nauki przedmałżeńskie..bardzo sympatyczny i śmieszny P.S. wypatrzyłam że masz identyczny pierścionek (zaręczynowy) jak mój
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
uff a mi za jakies 10 min moze sie uda wyjsc z pracy
glodna jestem jak wilk a w domku czeka moja nieudana zapiekanka hmm musze chyba cos kupic po drodze...
|
|
|
|
#3233 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tobie Aniu nie udała się zapiekanka, ja o mało nie wysadziłam chaty przy gotowaniu obiadu nieźle się dzieje ale to wszystko przez ten dzień, napewno (na coś trzeba zgonić )
|
|
|
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
no pewnie ze to przez ten dzien
dobrze ze juz sie zbliza ku koncowi
|
|
|
|
#3235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A pierścionek zaręczynowy mam wysadzany cyrkoniami, w środku duża a dookoła małe, co tworzy taki kwiatuszek. Ja od paru dni nie muszę nic gotować tyle jedzenia po weselu zabraliśmy
|
||
|
|
|
#3236 |
|
Rozeznanie
|
MEHJA zdjęcia śliczne, śliczny wystrój kościoła, samochodu no i wy oczywiście też czarująco wyglądaliście ale twojego męża kojarze tylko niestety z widzenia
|
|
|
|
#3237 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=mehja;13254228]już wysłałam zdjęcia.
a jak zwykle gapa i nie mogę znaleźc zdjęć ![]() ![]() ![]() już widziałam fotki. Ślicznie wyglądałaś Mehja
Edytowane przez gorzata9 Czas edycji: 2009-07-14 o 20:59 |
|
|
|
#3238 |
|
Wtajemniczenie
|
Już jestem z Wami. W ogóle to sama jestem w domu. TŻ jest u rodziców a ja sama musiałam wracać do domu
![]() Macie rację, z rodziną to wychodzi się najlepiej na zdjęciu i to jeszcze od pasa w dół, żeby nie wiedzieć koło kogo się stoi ![]() Ja tam nie narzekam na obiad, dzisiaj naleśniki mi się udały, więc nie sądzę, żeby to była wina dnia
|
#3239 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A od strony taty mam taką historyjkę. 16 sierpnia jedna z ciotek ma 50 rocznicę ślubu. I wymyślili sobie z mężem że o 12.00 dokładnie jak 50 lat temu w kościele odnowią przysięgę małżeńską. Wszystko pięknie ładnie, gdyby nie to, że z tego powodu nie chce być na moich poprawinach, ale gorsze jest to, że wiąże tym całą moją liczną rodzinę: trójkę swoich dzieci, którzy są naprawdę super. Pozostałą rodzina wybierze poprawiny, ale już się wytworzą napięcia. Jakby nie mogła sobie tego przełożyć. Mogliby pójść do kościoła i potem do mnie. A tak to nawet z wesela planują urwać się wcześniej. I niby ciekawe, kto ma ich odwieźć, pewnie któryś z wnuków albo któreś z dzieci. A z jej synem i córka na poprawinach zawsze jest extra zabawa. Oczywiście o ślubie wiadomo było od roku, ale i tak zamówiła sobie mszę w południe ------------ Na nk mam Was teraz dwanaście. Jeszcze nie podliczyłam, której z Was jeszcze nie mam. Ale kojarzę już wszystkie, które mam . Natomiast żadnej z Was nie znam i poza jakimiś przypadkowymi powiązaniami, typu koleżanka z liceum, z która nigdy się nie znałam zbyt dobrze, nie mam wspólnych znajomych. Ale pewnie dlatego, że jak odkryłam, jestem tu najstarsza. Jeszcze niedługo wyjdzie na jaw, że miałam z którąś z Was lekjce na praktykach i to dopiero będzie zabawne.------------ Mierzyłam dziś suknię. I nie byłam ani zachwycona, anie nawet szczególnie zadowolona, zupełnie jak niedawno któraś z Was. Ale to chyba dlatego, że nie czułam się w niej komfortowo. Jestem jedną z tych nielicznych kobiet, które oddychają przeponą i zwyczajnie było mi w niej za ciasno z tego powodu, aż mi się gorąco zrobiło. A wszystko dlatego, że mam bardzo duże wcięcie w talii, a suknia została uszyta tak jakbym cały brzuch i żebra miała takie wąskie, a nie tylko wcięcie. Więc teraz będą musiały popuszczać po bokach, na szczęście jest z czego. Wzięłam ze sobą biżuterię Agi, prezentowała się świetnie przy tej sukni. Załamałam się natomiast szalem tiulowym. Poprosiłam, żeby mi go dołożyły do sukni, ale tknęło mnie i zapytałam o cenę, zanim podpisałam zobowiązanie. 100 zł za metr tiulu bez żadnego obszycia, ozdoby, nic - goła firanka. Normalnie zagotowałam się tam i zrezygnowałam z takich usług.
Edytowane przez veroeve Czas edycji: 2009-07-14 o 22:36 |
|
|
|
|
#3240 |
|
Raczkowanie
|
Miałam pisać że cisza jakoś tutaj dzisiejszego wieczora ale...zanim sie spostrzeglam, juz po polnocy
to w sumie pewnie śpicie dobranoc
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

coś sie wymyśli
MM 

a czy Magda K. to mbelutti?

mają być jutro prawdopodobnie, ale i tak je dopiero w piątek wieczorem zobaczę 

....