Ostrowieckie Panny Młode cz.III - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-14, 14:26   #3211
Marcia23
Raczkowanie

Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
A ja taka głodna jestem, a Wy mi tu o jedzeniu "mowicie"
Justyś nie martw sięMoim prawie spalonym obiadkiem mogę Ci skutecznie jedzonko wybić z główki jesli chcesz wystarczy na to spojrzeć kurcze dobrze że dziś gotuję tylko dla siebie i braciaka coś sie wymyśli

Edytowane przez Marcia23
Czas edycji: 2009-07-14 o 14:27
Marcia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 14:31   #3212
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Cytat:
Napisane przez ninuska Pokaż wiadomość
a ja się w pracy zajęłam bo ma 106 listów do wysłania
Jak tam listy? Gotowe do wysłaniaostatnio dosc dobrze CI szło ich klejenie
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 14:37   #3213
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ninuska Pokaż wiadomość
mehja zerknij na moje NK .Ma młodszego o rok brata Grześka.
no nie, ale pzypadek, nasi Tż-ci mieszkają w tym samym bloku (tzn mój mężuś już tam nie mieszka) i bardzo dobrze się znają

oddałam dziś moją suknię do pralni taka brudna była po weselu i plenerze i podarta w paru miejscach

nie mogłam wczesniej uwierzyć ze zostało mi pare dni do ślubu, potem że to dzień ślubu a teraz nie mogę uwierzyć że już po wszystkim. Tyle miesięcy przygotowań a teraz taka pustka.
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 15:27   #3214
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
a czy Magda K. to mbelutti?
tak
Marcia, nieźle z tym obiadem załatwiłaś, ja też już po obiadku, pomagałam trochę mamie i dlatego mnie nie było, na szczęście mam komputer na górze więc jak się zajęłam w kuchni pracą to nie miałam jak latać i katastrofy nie było
Stary 2009-07-14, 15:37   #3215
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Łoj, jeszcze pół godz.mi tu zostało:/ Nie mam juz siły, głowa nie przestała mnie bolec, do tego taka senna jestem
Stary 2009-07-14, 15:58   #3216
madziaciu
Zadomowienie

Łoj ale szybko piszecie... Byłam tu rano a juz musiałam 4 strony nadrabiać. Potwierdzam ze ja to MW
Moze na NK założymy swoją klasę Wizażanek Ostrowieckich? Chociaż to i tak mało da jesli chodzi o pamiętanie nicków... Juz sama nie wiem...
madziaciu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 16:05   #3217
Marcia23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Łoj, jeszcze pół godz.mi tu zostało:/ Nie mam juz siły, głowa nie przestała mnie bolec, do tego taka senna jestem
Mnie też głowa pęka w dodatku @ dostałam umieram normalnie pocieszające jest to, że jeśli @ będzie choć trochę regularne u mnie, to może mi nie wypadnie w samo wesele
Stary 2009-07-14, 16:13   #3218
Elsi81
Zakorzenienie

O matko trajkotki tak trajkoczecie z rana że potem parę stron do nadrabiania.

Cytat:
Napisane przez katalinka17 Pokaż wiadomość
Pisałyście że ta babka z Tary jest w ciąży, ja myślałam, że ona jest koło 50tki!!.
To samo myślałam

Atena28 fajną niespodziankę przygotował dla Was starszy w ogóle takie niespodzianki są fajne. A jeśli chodzi o bukiet to miałaś bardzo ładny ja też się boje o to że mój tez nie będzie taki jak ja chcę.

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
A ja dzwoniłam dziś w sprawie butów, bo zamówiłam w końcu te ze sklepu internetowego, do których link kiedyś wstawiałam, no i nie mogę się doczekać na nie mają być jutro prawdopodobnie, ale i tak je dopiero w piątek wieczorem zobaczę
A po pracy wybieram się na miasto, pooglądać bieliznę, bo mam w planach żeby w tym tygodniu kupić

A teraz niech mnie któraś zagoni do pracy, bo jeszcze nic od rana nie zrobiłam
Ja to na boso pójdę jak już do czwartku nie pojawia się te buty co upatrzyłam sobie w sklepie.

Cytat:
Napisane przez azakowana Pokaż wiadomość
Co do połapania sie na NK to ja już Was teraz wszystkie kojarzę dokładnie
Ja też nie mam problemu jak zobaczyłam tą listę to stwierdzam, że nie mam parę dziewczyn na NK.

Cytat:
Napisane przez Marcia23 Pokaż wiadomość
Obiecałam fotki obrączek są poniżej nawet z wagą i cenami troszkę kurcze niewyraźne, ale juz aparat szalał i nic więcej nie udało mi się z tego wycisnąć
Bardzo ładne obrączki

Aga Przesyłka doszła wczoraj ale dziś dopiero odebrałam z poczty, tak pancernie zapakowałaś ze nie było prawa aby miało się pomiąć.Dziękuję .

Mam trochę nieciekawą sytuację związaną z weselem mianowicie moja siostra stryjeczna która ma tydzień przede mną wesele oznajmiła że nie przyjdzie na moje wesele bo jej przyszły mąż nie dostanie wolnego więc ok ja powiedziałam że tez nie przyjdę za to rodzice moi owszem a ona mi na to że jej rodzice też na moje wesele przybędą ale brat nie przyjdzie ponieważ ja nie idę na jej wesele (choć przed tym jak oznajmiłam że ja nie przyjdę to rodzice jej i brat oznajmili przybycie) a teraz na złość mi robią, a nie myślą że jak brat się chajtać będzie to ja też nie przyjdę bo on teraz do mnie nie przyjdzie.W ogóle co to za myślenie ludzie mają to ja nie wiem.Następna rzecz to tydzień po moim weselu ma wesele kuzynka która też do mnie nie przyjdzie bo idą na inne wesele mianowicie żeni się najlepszy kumpel jej przyszłego męża i ona czeka na potwierdzenie czy ja będę u niej na weselu no normalnie ręce opadają mieć czelność o to pytać Wniosek jest jeden z rodziną to się dobrze wychodzi ale na zdjęciu.

...Po każdym dniu postaw kropkę, odwróć kartkę i zacznij na nowo...

Edytowane przez Elsi81
Czas edycji: 2009-07-14 o 16:21
Elsi81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 16:16   #3219
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez madziaciu Pokaż wiadomość
Łoj ale szybko piszecie... Byłam tu rano a juz musiałam 4 strony nadrabiać. Potwierdzam ze ja to MW
Moze na NK założymy swoją klasę Wizażanek Ostrowieckich? Chociaż to i tak mało da jesli chodzi o pamiętanie nicków... Juz sama nie wiem...
zobaczysz, zapamiętuje się jakoś tak samo, ja jak na początku miałam na raz wszystkie prawie dziewczyny to myślałam że się nigdy nie połapię, ale wystarczyło zrobić ściągawkę i teraz już pamiętam prawie wszystkie.
Stary 2009-07-14, 16:40   #3220
mehja
Zakorzenienie

Wiem co wam miałam jeszcze powiedzieć. U kwiaciarki na targu zamawialiśmy też bukiety dla rodziców. Te co na zdjęciu, kosztowały nas po 50zł. W sumie za wiązanki dla mnie, świadkowej, butonierki, kwiaty do włosów, dekorację auta, bukiety dla rodziców zapłaciliśmy 470zł
Mój bukiet trzyma się do dziś w dobrym stanie i dekorację na auto też mamy na stole i wygląda super

A fryzurę dopiero dziś rozczesałam tak dobrze się trzymała

A płatki róż były sypane z koszyczków.

Miałyście rację co do bolerka, że nie będzie mi zimno. Nie kupiłam go i nie żałuję. Było mi gorąco nawet w środku nocy gdy na dworze już zimno było. Dobrze, że was posłuchałam.

Co ja jeszcze chciałam napisać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kosze01.jpg (49,5 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez mehja
Czas edycji: 2009-07-15 o 09:47
Stary 2009-07-14, 16:49   #3221
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Ja właśnie robię decoupage - dla mamci na imieniny i zamierzam dać coś kuzynowi, temu od wesela (bo moje wcześniejsze pomysły sie posypały - pan od podkowy zawołał za dużo jak na taką pierdółkę, kieliszki ozdobne już mają, konfetti sypać nie wolno). Jestem cała w farbie . I obiadu nie zrobiłam .

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 16:51   #3222
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grunia27 Pokaż wiadomość
O Venus słyszałam same dobre opinie jeśli chodzi o jedzonko i organizacje, tylko niewiem czy moje 140 osób się tam zmieści i żeby niebyło ciasno, a pozatym słyszalam że w gorące dni u nich klima niedaje rady i jest gorąco, ale niewiem jak to jest dokładnie.
teraz już jestem "po" więc mogę napisać, że klima daje radę na początku było gorąco no bo tyle osób je i tańczy a potem jak włączyli to zrobiło się super od razu goście poczuli różnicę a drzwi na dwór i jedne i drugie były otwarte i to nie przeszkadzało

Aaaa i miałam wam napisać że buty ślubne okazały się tak wygodne, że przetańczyłam w nich całą noc i nogi mnie potem nie bolały.

Edytowane przez mehja
Czas edycji: 2009-07-14 o 16:54
Stary 2009-07-14, 16:51   #3223
aniaa22
Zakorzenienie

to nieduzo Wam wyszlo za te kwiaty. a wszystko bylo takie sliczne ja tez po weselu o wielu rzeczach nie pamietalam tylko z czasem mi sie przypomina jak np. ze moj tata nam zrobil niespodzianke na weselu i zorganizowal pokaz sztucznych ogni niestety lalo tak ze prawie nikt nie wyszedl a my pod parasolem troche zmoklismy, ale byly piekne
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 17:04   #3224
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Mehja, no a jak sesja? jak było?
Stary 2009-07-14, 17:13   #3225
mehja
Zakorzenienie

na sesję pojechaliśmy do Ujazdu bo nie mogliśmy znaleźć fajnego miejsca. Marzyły mi się maki i jakiś drewniany mostek nad rzeką ale szukaliśmy i nic nie mogliśmy znaleźć i w końcu zdecydowaliśmy się na ten Ujazd bo musieliśmy coś wybrać. A nie chciałam tam jechać bo dużo ludzi tam jeździ i nie będe miała oryginalnych zdjęć tylko takie oklepane
Stary 2009-07-14, 17:15   #3226
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Nie beda oklepane, bo beda Wasze
Stary 2009-07-14, 17:30   #3227
Marcia23
Raczkowanie

Dziekuję Elsi
Faktycznie nieciekawą masz sytuację;/ ja mam podobną- byłam ostatnio na weselu kuzynki, urwałam się specjalnie z TŻem z przyjęcia ślubnego jego siostry i pojechaliśmy, a tu ona dzwoni wczoraj, że nie da rady przyjść;/ trochę mi przykro, bo ja za wszelką cenę chciałam zrobić jej przyjemność i przyjść na jej ślub, mimo że zrywałam się z drugiego, a ona nigdy nie była zbyt rodzinna i ja jestem pewna, że nie ma powodu żeby nie przyjść. Po prostu szkoda jej kasy, albo może ma coś fajniejszego do roboty;/ cóż, jak juz mówiłaś, z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciach;/ehhhh....

Edytowane przez Marcia23
Czas edycji: 2009-07-14 o 17:33
Stary 2009-07-14, 17:33   #3228
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
na sesję pojechaliśmy do Ujazdu bo nie mogliśmy znaleźć fajnego miejsca. Marzyły mi się maki i jakiś drewniany mostek nad rzeką ale szukaliśmy i nic nie mogliśmy znaleźć i w końcu zdecydowaliśmy się na ten Ujazd bo musieliśmy coś wybrać. A nie chciałam tam jechać bo dużo ludzi tam jeździ i nie będe miała oryginalnych zdjęć tylko takie oklepane
bylam na stronie P. Skiby i jest tam kilka fotek z Ujazdu. nawet fajne a wasze na pewno beda super tak jak justys pisala
Stary 2009-07-14, 17:34   #3229
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Po raz kolejny potwierdza sie przekonanie, ze z rodzina to tylko na zdejciu najlepiej sie wychodzi.
Stary 2009-07-14, 17:36   #3230
mlodaj
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Mój Tż mieszkał na Rosochach w bloku obok Billi i ma brata młodszego o 2 lata
to ja powinnam go kojarzyć bo też przez dłuższy czas mieszkałam koło billi, tylko nie wiem gdzie mogę zobaczyć zdjęcia
z rodziną to faktycznie tylko na zdjęciu się dobrze wychodzi i nie ma się co przejmować nią a robić po swojemu
ja dziś zamówiłam sobie fryzjerke, taką znajomą co mnie zawsze obcina i nawet przeczuwała że będzie mnie czesać na slub
niestety byłam dziś na rozmowie o pracy i koleś z pr był całkiem miły ale jak przyszedł potem kierownik to odechciało mi się pracy tam, taki burak że szok, jego zdaniem najlepiej jakby kobiety siedziały w domu bo jak już zaczną pracować to zachodzą w ciążę i idą na zwolnienie, wkurzył mnie i praktycznie się z nim pokłóciłam i dalej jestem bezrobotna

Edytowane przez mlodaj
Czas edycji: 2009-07-14 o 17:48
mlodaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 18:03   #3231
Atena28
Raczkowanie

Mehja wiem co czujesz z Tą tzw. pustką po weselu ja miałam podobnie zresztą chyba jak każda z nas....
A plener w Ujeździe u nas też był....zdjęcia dużo zależy od fotografa....my akurat byliśmy bez świadków na plenerze ( niestety nie mogli przyjechać ) - to była taka oficjalna do albumu i rodzinki ale obiecaliśmy im że w pewien dzień zbierzemy się i pojedziemy jeszcze na jedną sesję razem z nimi i porobimy trochę bardziej śmielsze zdjątka , mamy kolegę fotografa amatora ale fajne zdjęcia robi....

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Kobietki to się okaże że ja takze go mogę znać z widzenia bo ja mieszkam też blisko billi a dokładnie w tym bloku za apteką dawną Pachniaka a obecnie na rosochach

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Zdjęcia super Mehja przepięknie wyglądałaś
Autko fantastycznie przybrane ....hihihih ślubu udzielał Wam ksiądz co z nami miał nauki przedmałżeńskie..bardzo sympatyczny i śmieszny
P.S. wypatrzyłam że masz identyczny pierścionek (zaręczynowy) jak mój

http://s4.suwaczek.com/200408013435.png

http://s10.suwaczek.com/20090620290114.png

Miłości trzeba się uczyć,
uczyć wciąż na nowo i bez końca
Atena28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 18:10   #3232
aniaa22
Zakorzenienie

uff a mi za jakies 10 min moze sie uda wyjsc z pracy glodna jestem jak wilk a w domku czeka moja nieudana zapiekanka hmm musze chyba cos kupic po drodze...
Stary 2009-07-14, 18:56   #3233
Marcia23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
uff a mi za jakies 10 min moze sie uda wyjsc z pracy glodna jestem jak wilk a w domku czeka moja nieudana zapiekanka hmm musze chyba cos kupic po drodze...
Dzień chyba zaliczany do tych "gorszych" jeśli chodzi o gotowanie Tobie Aniu nie udała się zapiekanka, ja o mało nie wysadziłam chaty przy gotowaniu obiadu nieźle się dzieje ale to wszystko przez ten dzień, napewno (na coś trzeba zgonić)
Stary 2009-07-14, 19:04   #3234
aniaa22
Zakorzenienie

no pewnie ze to przez ten dzien dobrze ze juz sie zbliza ku koncowi
Stary 2009-07-14, 19:20   #3235
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mlodaj Pokaż wiadomość
to ja powinnam go kojarzyć bo też przez dłuższy czas mieszkałam koło billi, tylko nie wiem gdzie mogę zobaczyć zdjęcia
już wysłałam zdjęcia.

Cytat:
Napisane przez Atena28 Pokaż wiadomość
Mehja wiem co czujesz z Tą tzw. pustką po weselu ja miałam podobnie zresztą chyba jak każda z nas....

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Kobietki to się okaże że ja takze go mogę znać z widzenia bo ja mieszkam też blisko billi a dokładnie w tym bloku za apteką dawną Pachniaka a obecnie na rosochach

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Zdjęcia super Mehja przepięknie wyglądałaś
Autko fantastycznie przybrane ....hihihih ślubu udzielał Wam ksiądz co z nami miał nauki przedmałżeńskie..bardzo sympatyczny i śmieszny
P.S. wypatrzyłam że masz identyczny pierścionek (zaręczynowy) jak mój
Zaraz się okaze ze wszystkie znacie mojego męża! Ale nie, bo skoro oglądałaś zdjęcia i nie skojarzyłaś go to raczej nie znacie się.
A pierścionek zaręczynowy mam wysadzany cyrkoniami, w środku duża a dookoła małe, co tworzy taki kwiatuszek.

Ja od paru dni nie muszę nic gotować tyle jedzenia po weselu zabraliśmy
Stary 2009-07-14, 19:23   #3236
mlodaj
Rozeznanie

MEHJA zdjęcia śliczne, śliczny wystrój kościoła, samochodu no i wy oczywiście też czarująco wyglądaliście ale twojego męża kojarze tylko niestety z widzenia
mlodaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 19:46   #3237
gorzata9
Raczkowanie

[QUOTE=mehja;13254228]już wysłałam zdjęcia.

a jak zwykle gapa i nie mogę znaleźc zdjęć

już widziałam fotki. Ślicznie wyglądałaś Mehja

Edytowane przez gorzata9
Czas edycji: 2009-07-14 o 20:59
gorzata9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 21:58   #3238
michel82
Wtajemniczenie

Już jestem z Wami. W ogóle to sama jestem w domu. TŻ jest u rodziców a ja sama musiałam wracać do domu

Macie rację, z rodziną to wychodzi się najlepiej na zdjęciu i to jeszcze od pasa w dół, żeby nie wiedzieć koło kogo się stoi

Ja tam nie narzekam na obiad, dzisiaj naleśniki mi się udały, więc nie sądzę, żeby to była wina dnia

Maja jest już z nami
08.04.2012
michel82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-14, 22:20   #3239
veroeve
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Elsi81 Pokaż wiadomość
Mam trochę nieciekawą sytuację związaną z weselem mianowicie moja siostra stryjeczna która ma tydzień przede mną wesele oznajmiła że nie przyjdzie na moje wesele bo jej przyszły mąż nie dostanie wolnego więc ok ja powiedziałam że tez nie przyjdę za to rodzice moi owszem a ona mi na to że jej rodzice też na moje wesele przybędą ale brat nie przyjdzie ponieważ ja nie idę na jej wesele (choć przed tym jak oznajmiłam że ja nie przyjdę to rodzice jej i brat oznajmili przybycie) a teraz na złość mi robią, a nie myślą że jak brat się chajtać będzie to ja też nie przyjdę bo on teraz do mnie nie przyjdzie.W ogóle co to za myślenie ludzie mają to ja nie wiem.Następna rzecz to tydzień po moim weselu ma wesele kuzynka która też do mnie nie przyjdzie bo idą na inne wesele mianowicie żeni się najlepszy kumpel jej przyszłego męża i ona czeka na potwierdzenie czy ja będę u niej na weselu no normalnie ręce opadają mieć czelność o to pytać Wniosek jest jeden z rodziną to się dobrze wychodzi ale na zdjęciu.
Ja z rodziną od strony mamy w życiu nie stanę już do wspólnego zdjęcia. Ani fajnie ludzi, ani szczególnie urodziwi, przywołują same złe skojarzenia, ale na ślubie też ich nie będzie.

A od strony taty mam taką historyjkę. 16 sierpnia jedna z ciotek ma 50 rocznicę ślubu. I wymyślili sobie z mężem że o 12.00 dokładnie jak 50 lat temu w kościele odnowią przysięgę małżeńską. Wszystko pięknie ładnie, gdyby nie to, że z tego powodu nie chce być na moich poprawinach, ale gorsze jest to, że wiąże tym całą moją liczną rodzinę: trójkę swoich dzieci, którzy są naprawdę super. Pozostałą rodzina wybierze poprawiny, ale już się wytworzą napięcia. Jakby nie mogła sobie tego przełożyć. Mogliby pójść do kościoła i potem do mnie. A tak to nawet z wesela planują urwać się wcześniej. I niby ciekawe, kto ma ich odwieźć, pewnie któryś z wnuków albo któreś z dzieci. A z jej synem i córka na poprawinach zawsze jest extra zabawa.

Oczywiście o ślubie wiadomo było od roku, ale i tak zamówiła sobie mszę w południe. Aha no i nie mieszkają w Ostrowcu tylko 45 kilometrów dalej.

------------

Na nk mam Was teraz dwanaście. Jeszcze nie podliczyłam, której z Was jeszcze nie mam. Ale kojarzę już wszystkie, które mam . Natomiast żadnej z Was nie znam i poza jakimiś przypadkowymi powiązaniami, typu koleżanka z liceum, z która nigdy się nie znałam zbyt dobrze, nie mam wspólnych znajomych. Ale pewnie dlatego, że jak odkryłam, jestem tu najstarsza. Jeszcze niedługo wyjdzie na jaw, że miałam z którąś z Was lekjce na praktykach i to dopiero będzie zabawne.

------------

Mierzyłam dziś suknię. I nie byłam ani zachwycona, anie nawet szczególnie zadowolona, zupełnie jak niedawno któraś z Was. Ale to chyba dlatego, że nie czułam się w niej komfortowo. Jestem jedną z tych nielicznych kobiet, które oddychają przeponą i zwyczajnie było mi w niej za ciasno z tego powodu, aż mi się gorąco zrobiło. A wszystko dlatego, że mam bardzo duże wcięcie w talii, a suknia została uszyta tak jakbym cały brzuch i żebra miała takie wąskie, a nie tylko wcięcie. Więc teraz będą musiały popuszczać po bokach, na szczęście jest z czego. Wzięłam ze sobą biżuterię Agi, prezentowała się świetnie przy tej sukni.

Załamałam się natomiast szalem tiulowym. Poprosiłam, żeby mi go dołożyły do sukni, ale tknęło mnie i zapytałam o cenę, zanim podpisałam zobowiązanie. 100 zł za metr tiulu bez żadnego obszycia, ozdoby, nic - goła firanka. Normalnie zagotowałam się tam i zrezygnowałam z takich usług.

Edytowane przez veroeve
Czas edycji: 2009-07-14 o 22:36
veroeve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-15, 00:20   #3240
Marcia23
Raczkowanie

Miałam pisać że cisza jakoś tutaj dzisiejszego wieczora ale...zanim sie spostrzeglam, juz po polnocy to w sumie pewnie śpicie dobranoc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości