|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
" Ktoś kiedyś powiedział, że w chwili, kiedy zaczynasz zastanawiać się, czy kochasz kogoś, przestałeś go już kochać na zawsze. "
Jeżeli ktoś nie kocha cię tak jakbyś tego chciał, nie oznacza to, że nie kocha cię on z całego serca i ponad siły. Tak łatwo kochać kogoś.Tylko być kochanym trudniej. Kocham cię,ale nie jestem w tobie zakochana. Rysowałam wielkie plany.. wielka miłość była we mnie... Najtrudniej uleczyć się z miłości, która przyszła nagle Ciagle mało mi było jego słów
|
#1592 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
świetne! these days have come and gone, but this time is sweeter than honey..... tamte dni przyszły i odeszły ale ten czas jest słodszy niż miód.....
|
|
#1593 |
|
Raczkowanie
|
cierpie na nadmiar wyobraźni
Szczęście mnie nie lubi Zagubiłam się w swoich myslach Pozbawiona życia w waszej rzeczywistości Anielsko
|
#1594 |
|
Rozeznanie
|
ja cię niezmiernie lubię,i wiesz teraz bardzo tęsknię za tobą i pragnę cię.
ja tak pokochałam twoje ciało,takie miłe i słodkie i czyste. niedługo,niedługo cię zobacze najdroższy. reszta to mazgaje,niedołęgi. ty i ja.
|
|
#1595 |
|
Rozeznanie
|
łza, słodka w swojej słoności.
samotność to jedno z wielu zjawisk niszczących psychikę ludzką. ktoś napisał słowo "wolność" na kartce w kratkę człowiek staje się gatunkiem skazanym na wyginięcie. za mało, za mało słów by powiedzieć Ci to co chcę, więc milczę.
|
|
#1596 |
|
Raczkowanie
|
wychodzę na ulicę, i opadają mi ręce, znam te drogi na pamięć..
zgrywam świetną kobietę po umalowaniu rzęs. chcę znów iść, machać kawałkiem materiału mojej sukienki, podskakiwać przy wysokim drzewie, żeby urwać coś, cokolwiek.. traktuję wszystkie Twe słowa za zbyteczne. przyciskam swoje ciało siłą grawitacji moich bezsił do krzeseł. nie potrafię nikomu pomóc, sobie też nie potrafię. dostaję tubę rezygnacji, udaję, że Cię nie lubię, tak naprawdę bardzo mi z tym przyjemnie. nie wysmaruję już dla ciebie niczym pępka, nie położę się naga na stole.
|
|
#1597 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ta szczera i prawdziwa wiara w marzenia pomaga nam je spełniać. kocham marzenia. Te spełniające się jeszcze bardziej. wybacz myszko, że takie byle co i do tego jeszcze spóźnione .. ;** Jak miłą niespodzianką jest odkrycie, że będąc samemu można nie czuć się samotnym. Moknę w deszczu, palę papierosa, słona łza spływa koło nosa.
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
Drift - dziękuję, nie mów, że jest to byle co, bo nie jest.
ukradłam ![]() _____ mówiłeś, że najważniejsza jest miłość. jeśli smutek miałby twarz, uważam, że miałby moją. pamiętasz, jak pachniał wtedy świat? tylko powiedz... co dla Ciebie znaczą słowa: Kocham Cię?
|
#1599 |
|
Rozeznanie
|
Póki jeszcze Twoje serce zatruj mnie sobąwiem nie przestało dla mnie bić w Twoich oczach mam następny świt i więcej nie potrzeba mi Nie zabierze tego nikt Póki jesteś Ty Ja się nie zmienię więc poukładaj mnie a ja zapuszczę w tobie korzenie Jestem pułapką w pułapce, Dobre gwiazdy zapakuję do słoika.zamieszkiwanym mieszkańcem, obejmowanym objęciem, pytaniem w odpowiedzi na pytanie. Pokażę Ci jak cudownie można znikać... |
|
|
|
#1600 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() _____________ Miało przyjść szczęście, przyszło awizo.
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
snowball śliczny avatar
![]() Toriaa cudne opisy ![]() _____ Już prawię widzę marzenie, o którym śnię. Coś w mojej głowie mówi mi, że moje marzenie nigdy się nie spełni. Każdy ruch sprawia, że czuję, jakbym się zagubiła. Muszę iść z wysoko podniesioną głową. Zawsze będzie jakaś kolejna góra Zawsze będzie jakaś walka do stoczenia I czasami będziesz musiał przegrać |
|
|
|
#1602 |
|
Raczkowanie
|
po za nim nie liczy się nic.. może czas abyś i Ty sparzył się. zapomniałeś już o mnie ? ![]() przywróćmy barwę dniom. nasz płomień dawno zgasł. Toriaa <33
|
|
#1603 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
na zawsze przy mnie i ze mną.
Zostanę przy Tobie,nie pytam czy mogę. przypuszczam ze poradziłabym sobie bez Ciebie. ale dzięki Bogu nie musiałam (...) bo wiesz,na czyimś nieszczęściu swojego nie zbudujesz. to co kiedyś nas łączyło dziś rozdziela. kiedy zwątpisz,że światełko już sie nie zapali, ja zapale je dla Ciebie. Zakochany człowiek to taki który idzie do lasu i widzi tylko jedno drzewo. nie ma lekarstw na to co siedzi w kobietach. kotku mam wszystko czego chcesz i jeszcze trochę. przeżyjmy więcej nie jesteśmy przecież rodzeństwem. lubisz jak Cie przytulam ? ![]() ![]() |
|
|
|
#1604 |
|
Rozeznanie
|
TwojaKokaina a dziękuję dziękuję
![]() ![]() Samotna wokół ludzi, których dobrze zna.. Tobą oddycham.. Płonę i znikam.. Tam, gdzie spadają anioły.. |
|
|
|
#1605 |
|
Rozeznanie
|
Drift-cudne opisy
![]() DorotaComa- wow!! ![]() _________________________ __________ 'Wszystko polega na tym, żeby człowiek był taki, jaki jest, żeby nie wstydził się chcieć tego, czego chce i marzyć o tym, o czym marzy...' 'Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. Nie mogąc przybrać żadnego kształtu, osiada ciasno na dnie serca jak śnieg podczas bezwietrznej nocy.' Tak prosto się zaczyna, tworzenie wielu zdarzeń... Gdy to wszystko się urywa, Zostaje garstka wrażeń... Żyjemy dniem dzisiejszym, patrząc za wschodzącym słońcem..
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2009-07-14 o 20:25 |
|
|
|
#1606 |
|
Raczkowanie
|
Nie idę do nieba, bo ja już jestem w niebie
![]() `Bo płynę moją łodzią przez sztormy i burze . . . Już możesz ochłanąć, bo wyglądasz jakbyś zbladł Nad nami Dmuchawce, latawce, wiatr Daleko z betonu świat . . . ![]() No a co ta cisza ma znaczyć?! A te obietnice to jakby ich nie było?! Co ja mam o tym myśleć?! A te czułe słowa, że kochasz, że nigdy nie odejdziesz?! Co to było?! ![]() |
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
my sole love.
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zadźgałam nożem resztki wspomnień. ... Gdzieś w kąciku ust pojawił się pierwszy letni uśmiech... Gdybyś zauważył to, czego nigdy nie widzisz... Może krzywdzi, bo sam był skrzywdzony? Chcę wierzyć, że nadal mnie kochasz... Moje uczucia wybrały się na spacer . Oby zgubiły drogę powrotną do domu. [; Na drzwiach mojego pokoju wisi karteczka "Zaraz wracam", a ja ze słuchawkami w uszach leżę na miękkiej poduszce, myślami jestem "w niebie" ... Moja pasja? Sklejanie ludzkich serc. Dla Ciebie mogłabym stać się pustą lalką barbie, gdybyś dał mi gwarancję, że zostaniesz przy mnie na zawsze... Umierała tak wiele razy... Nienawiść, wstręt, obrzydzenie. Uczucia, które dzisiaj towarzyszą mi na Twój widok. Uciekam myślami najdalej, gdy ktoś wspomina o Tobie... . <T>
|
|
#1609 |
|
Raczkowanie
|
cały świat w kolorach tęczy, mieni się, staje czas i znikają lęki.
pobiegnę ile starczy tchu by ciebie objąć znów. <3 trawę tlić, kokę ćpać, browar za browarem chlać. widzę go po drugiej stronie ulicy. ma te same spodnie co zawsze.. i moją ulubioną niegdyś bluzę. bo brunetki są inteligentne.
|
|
#1610 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
_________ 1. Nie wmówisz mi, że miłość i kłamstwo to synonimy. 2. Śmierdzisz zdradą na kilometr. 3. Pier.dolisz o tym jak to leżysz na dnie. A nigdy dna nie dotknąłeś, bo gdy spadałeś wypychałam Cię na powierzchnie. Szkoda, że nigdy tego nie zauważyłeś. 4. miłość to MIŁOŚĆ, a nie chadzanie za rękę. Ale czego ja wymagam od kogoś, kto myśli, że ketchup to to samo co przecier pomidorowy... 5. Nadałam misiowi Twe imię. teraz śpisz ze mną każdej nocy. 6. Kto zeżarł wisienkę z mojego deseru?! 7. Mam uczulenie na cukier, a Ty karmisz mnie tortem. 8. Namaluję żółte słońce w rogu kartki. Niech Ci świeci, kiedy ja nie mogę. 9. Wytatuowałeś swe imię pod mymi powiekami. 10. Ja jestem pająk. Ty jesteś mucha. Rozumiesz? 11. ...a gdy nie złapię Cię na wędkę to chwycę podbierak. 12. Fajnie masz. Na bal maskowy nie potrzebna Ci maska. 13. -Kiedyś to mieli przechlapane. Na maszynie do pisania nie można było zrobić żadnego błędu, bo nie dało się tego cofnąć. -No... To tak jak teraz w miłości, nie? 14. Zabrakło mi czerwonej nitki. Jak mam zaszyć dziurę w sercu? 15. Czy serce można cerować? Lub chociaż nakleić łatę? |
|
|
|
|
#1611 |
|
Raczkowanie
|
![]() Najbardziej przypadła mi do gustu Barbiedoll ![]() no szok, żeby nawet czcionki i kolorku przy kopiowaniu nie zmienić.!Witam wszystkie nowe panie moja TOP15.! Drift - cudowna.! moja top15.! chyba będzie Top16.! jak tak dalej pójdzie.! Toogether- Ty wiesz _________________________ __ # Już późna noc, gwiazdy świecące wysoko na niebie- przypominają mi o Tobie.. , a ja, głupia, zamiast widząc je zamknąć oczy i położyć się spać, siedzę i się w nie wpatruję, a po policzkach ciurkiem lecą mi łzy.... # Uśmiech malowany tysiącem gwiazd ![]() # Tak jakoś kolorowo mi się w serduszku zrobiło.! za niedługo będzie więcej, idę gofry robić ![]() ;**** ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- # Księżyć się do mnie uśmiecha.!!! ( moje spostrzerzenie)# Tak mi letnio w głowie.. i w sercu.. ![]() # Mam takie miłe uczucie, jakby w brzuszku motylki , a w główce śpiewają mi kanarki... jutro reszta ;*
|
|
#1612 |
|
Marudziara
|
Staram się usprawiedliwić moja nieobecność przecierając oczy sześcioma kilogramami rozumu...
Wysiadłam brak wolnych miejsc przestrzeń zajęta jak zapracowana matka pakuje walizki... Wciąż w twojej kieszeni zgubiona za plecami dnia idę na spacer tam gdzie kiedyś ktoś mówił o miłości ... Dwadzieścia tysięcy razy spojrzałam na pustą kartkę wciąż nie rozumiem Jak długo zieleni się trawa w ogrodzie bezsilności ... Na horyzoncie uczuć wielka niewiadoma ...
|
#1613 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze wczoraj czułam ciepło Twoich ust. Samotnych godzin dźwięk przyśpiesz tętno. Rozdrażniona brakiem snów. Mimo łez wszystko mi jedno. Stopić w jedność naszych ciał bolesny chłód. Dotyk Twych rak nie cieszy już. Zagmatwane drogi nasze. pojednania kolejne próby. Z lekkim sercem dziś odejdziesz. Czemu drżę jak liść na wietrze gdy cie widzę. Wandale i twardziele. Alkoholowy szał. lacha w konsekwencje
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#1614 |
|
Rozeznanie
|
na bok sentymenty, być sobą - je*ać trendy.
bom znalazła tego, o którym marzyłam. odpieprzyłeś komedię. nie znasz? nie oceniaj. znasz - szanuj co was tu tak dużo? jakaś msza? ;P Bo przyjaciel, to ktoś więcej niż anioł... nie płacz za mną. gdybyś mnie kochał, byłbyś tu ze mną.. wszystko się rozsypało. zbierać nie będę, bo nie potrafię. Idę za nimi, bo oni idą za mną! wiesz jak to się nazywa? to LOJALNOŚĆ
|
#1615 |
|
Rozeznanie
|
"Istnieją w życiu rzeczy, o które warto walczyć do samego końca, jedną z nich jest bez wątpienia życie" "czuje sie lepiej jak jest ładna pogoda wtedy ewidentnie czuje sie świetnie bo jest pieknie!"`[...] tylko Panu Bogu udaje sie za pierwszym razem.` Nie pisz proszę, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia.Miły mój Ty zawsze przy mnie stój. |
|
|
|
#1616 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was po 3-miesięcznej nieobecności. Nie wiem, czy ktokolwiek mnie pamięta.
![]() ale to nic. nadrobimy. Poznasz mnie, bo to ja zakocha-na-na-na-na-na..
W sumie słuchać plot to jest lot niski. uśmiech w trybie stałym. ![]() `zamówienie w Twym sercu składam. Ciebie do końca życia chcę. ;* <3 i co z tego.? co z tego, że nie ważę 54 kg.? co z tego, że noszę spodnie większe o 4 rozmiary niż ONA.? co z tego, że palę, piję i klnę jak szewc.? to, że o mnie nie zapomnisz tak szybko jak o niej. dobrze o tym wiesz. mówisz, że jestem "inna", że nie potrafię śmiać się jak tamte i grać słodkiej idiotki, że zawsze mam swoje zdanie i zachowuję się po swojemu, ale czy kiedykolwiek myślałeś, że ja nie chcę być taka, jak miliony innych.? chcę być sobą. wredną dzi_ką w sukni od Prady, którą każda chciałaby być. najchętniej zjadłabym Twój uśmiech, wiesz.? za oknem mgła. naprawdę nie wrócisz.? i powiedz mi, że nie chcesz już ani razu spojrzeć w moje oczy. wtedy uwierzę. z miłością im tak słodko. oddasz mi swe myśli.? łobuz z ukochanym spojrzeniem. za każdym razem, gdy wychodzisz, szukam jakiejś Twojej rzeczy, którą może zostawiłeś, żebym mogła Cię zatrzymać. choć na chwilę dłużej. ;*
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
TwojaKokaina, chocobanana - miło że komuś się podoba.
![]() __ osiągam nowy poziom zaje*bistości.
|
#1618 |
|
Raczkowanie
|
chococabana -
;*Nie! Koniec z tym. Koniec z tęsknotą. Koniec z nadzieją. Miłość za drzwi! Wiesz, tak naprawdę to nawet my nie jesteśmy prawdziwi Oderwać się od tego codziennego zgiełku, uciec gdzieś i chłonąć krople spokoju Proszę nie odchodź, tak mi ciężko… Spadłeś mi jak z niebo, przygniatając niepotrzebnie do ziemi, bardzo, bardzo głęboko… Teraz oddycham, jesteś blisko, co będzie jutro? Samotność przyssała się do mojego serca i wbija coraz bardziej swoje zęby Spróbuj mnie znaleźć, wciąż stoję w tym samym miejscu Tak się zastanawiam, czy można być jeszcze większym egoistą?! . ;*
|
|
#1619 |
|
Raczkowanie
|
ten, pozwól, pożyczam. ![]() i prośba, których - wiem - nie lubicie. ale czegoś takiego nie widziałam, a nadrabiam części z prędkością światła. i głupio mi też, że pojawiłam się dopiero dziś po długiej nieobecności i już proszę o coś, ale naprawdę zależy mi na tym.a więc chodzi o to, że jestem z moim Kochanieem już prawe rok. ale nadal nie moge go zmusic do krztyny romantyzmu.. czasem zachowuje się okropnie i mam wrażenie, że mu nie zależy, choć wiem, że tak nie jest. po prostu ten jego brak romantyzmu przyczynia się do tego. i prosiłabym o opisy, które mogłyby coś sugerować. moogą być dosadne xD baardzo proszę.
|
|
#1620 | |
|
Raczkowanie
|
opis kraadnę
![]() Cytat:
![]() chodź ze mną. chociaż zupełnie nie wiem dokąd.. Hip Hop to podróż gdzieś w nieznane.. za ręce by razem ku losowi nawet spłonąć. ja o rapie gadam. a za szybami śpiąca Warszawa.. słuchając rapu pędziliśmy przez miasto. nikt nie zabroni mi marzyć. Próbowali odnaleźć swój spokój w szczęściu - wzajemnie.. nie mieli wspólnych marzeń chociaż od zawsze byli razem.... Hip hop to dla mnie wiele.. Hip Hop to miłość, namiętność, szacunek <3 I nie musisz udowadniać ludziom swojej wartości - bo oni zawsze będą zazdrościć. tylko rapem żyć chcemy <3
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.

(kolejność nie ma znaczenia)