|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
A ja nienawidzę się pakować
|
|
|
|
#3272 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry Kobietki
ja zaczynam 3 dzień sprzątania w domu od 2 dni myłam okna a dziś polerowanie mebli i podłóg mama mnie nie oszczędza
|
|
|
|
#3273 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
Dopisane.
Ja lubie pakowac sie ale jak jade wypoczac, gdy wracam z tego wypoczynku, to juz nie , szkoda ze nie mam okazji z niej skorzystac
|
|
|
|
#3275 |
|
Rozeznanie
|
Przyznam że pakowanie nie należy do najprzyjemniejszych,ale łatwiej się pakować wiedząc że jedziesz gdzieś na wakacje ale rozpakowywanie to już dla mnie katorga, bo od razu wszystko trzeba prać, a tego nienawidzę.
|
|
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny moze skorzystacie dla nas za daleko
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=350796 |
|
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam juz ten watek.
|
|
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
Troche mnie odrzuca to, że pani chce zdjęcia - zupełnie jakby robiła selekcję wg urody żeby mieć lepsze fotki.
|
|
#3279 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cudna pogoda tez jakos nie moglam sie dzis wyspac fakt ze wczoraj pozno sie polozylam, ale przez @ brzuch mnie tak boli, nie moglam zasnac i w ogole...kurcze Aniu niezla propozycja, szczerze mowiac bardzo kusi za frajer?? troche mi sie to w glowie nie miesci![]() A jesli chodzxi o podrozowanie ja jestem jak najbardziej za pozdroze zblizaja ludzi, dostarczaja doswiadczen i milych wspomnien, wiec Mehja nie zastanawiaj sie dlugo ja kocham podroze, moglabym sie w kolko pakowac, jezdzic, co zreszta uwielbiam, byleby tylko jak najwiecej zobaczyc, nacieszyc oko ale jak juz wczesniej wspominalam, moj TŻ to typowy kogut domowy (zeby nie bylo ze kura domowa ), owszem, ruszy sie gdzies z domu, o ile tylko ja to zaproponuje![]() Jeju ale mnie brzuch boli lece Dziewczyny na sniadanie i wezme cos bo nie wytrzymam![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie Tż mi powiedział że wziął w pracy wolne na przyszły tydzień więc musimy gdzieś pojechać żeby nie zmarnować tego. Tak więc prawdopodobnie w piątek was opuszczę
|
|
|
|
#3281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale fakt jak by nas nie wziela to przykro by bylo ![]() mehja no i super na pewno wrocisz zadowolona
|
|
|
|
|
#3282 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale dobrze, że jedziecie. Mąż Cię postawił przed faktem dokonanym
|
|
|
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
Mehja widac, kto juz rzadzi
I dobrze, ze pojedziecie
|
|
|
|
#3284 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Super sprawa takie zdjęcia ale ja żadną wybitną jednostką nie jestem więc marne szanse
|
|
|
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
Spytał wcześniej czy ma brać to wolne
|
|
|
|
#3286 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jedźcie, odpocznijcie i przywieźcie ze sobą piękne wspomnienia Dziewczyny jak tak bedziemy Mehję wyganiały to może zapunktujemy u jej Męża i będzie przymykał oko, jak ona z nami posiedzi na wizażu hehehe będziemy tęsknić, ale to Wam sie nalezy nacieszcie sie soba bez szarej codziennosci![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
przeciez ja kocham Kraków i taka sesja to byłoby takie małe spełnione marzonko moje
|
||
|
|
|
#3287 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim
![]() Dziś dzwonili z salonu w przyszłym tygodniu mam przymiarkę Veroeve dobrze zrobiłaś że tego szala u nich nie zamówiłaś bo po co przepłacać taniej Cie wyniesie jak kupisz materiał i zaniesiesz do krawcowej. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a babcie na pewno z małym sobie poradzą![]() Cytat:
a tak mi sie nie chce najlepiej to bym sobie poczytała książkę.Justyś teraz Ty wiedziesz prym z postami na tym forum kiedyś to była Michel a teraz jak zajęta pracą to rzadko zagląda ale dobrze że zagląda bo ja już się do Was wszystkich przyzwyczaiłam i jak kogoś dłużej nie ma to się taką pustkę czuje. Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-07-15 o 11:50 |
||||
|
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
Ja?mam mozliwsoc taka w pracy wiec sobie siedze. Bo jakbym nie pracowała tak jak wczesniej to bym spała do południa, wiec ile by mnie omineło
Z reszta niewiem ile bede jeszcze tu siedziec tzn.w pracy.
|
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
No i dobrze przynajmniej nic Cię nie ominie a tak to komuś na gorąco radą posłużysz i pocieszysz strapionych
|
|
|
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez sie do Was dziewczyny tak przyzwyczailam ze to juz chyba uzaleznienie
|
|
|
|
|
#3291 |
|
Zadomowienie
|
mehja jechać mi i to juz. I nie marudzić. I malemu na pewno nic się złego nie stanie.Noooo jechać jechać
Igoolek no to szalejesz z tym sprzataniem. My dziś z mamuską robimy metamorfozę łazienki. Ale sie bedzie działo. Ochocho....
|
|
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki Elsi
Mehja to chyb najbardziej, bo w dzien slubu napisała Z reszta kazda okupuje z nas ten watek na miare swoim mozliwosci
|
|
|
|
#3293 |
|
Wtajemniczenie
|
hm....a ja siedze w pracy i odliczam czas do 16
![]() menhja masz zdjecia z pleneru juz? my w soboete odbieramy zdjecia i albumy u Zywczyka juz sie doczekac nie moge
|
|
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
My tez
Hehe, bo cos nowego by sie obejrzało
|
|
|
|
#3295 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
spróbować można nic nie stracimy
|
|
|
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jeszcze niecale 3 godziny
ja co chwile wchodze na stronke mehji i sprawdzam czy nie pojawily sie zdjecia
|
|
|
|
#3297 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Znowu oczywiście musiałam nadrabiać z 10 stron. Produkcja idzie pełną parą. W końcu mnie z pracy zwolnią za czytanie tego forum Mehja obejrzałam zdjęcia i są śliczne!!! Mój TŻ też jest typem domownika. Trudno go gdzieś wyciągnąć... Tylko z wakacjami nie ma nigdy problemu. Tylko oczywiście wszystko ja muszę załatwiać i szukać ![]() Dzisiaj podpisałam kartę urlopową i oficjalnie mam wolne od 10 do 27 sierpnia!!!! Już się nie mogę doczekać!!!
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
My urlop pewnie sobie zrobimy pod koniec sierpnia ale najprawdopodobniej spędzimy go w domu
![]() Może i chętnie byśmy gdzieś pojechali ale nie tylko we dwoje i najlepiej jakby ktoś to wszystko za nas załatwił, pozamawiał i powiedział gdzie mamy jechać. Jak szukałam jakiegoś ciekawego miejsca to nic nie znalazłam Ale może to i lepiej. Już sama nie wiem.
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
U nas, to zawsze jest tak, ze to na mnie spada szukanie, wybieranie, a jak nie moge zdecydowac sie to pokazuje Tztowi a On i tak mowi, wybierz co chcesz
Ale powiem Wam, ze lubie to choc czasami meczace jest, no i mam wieksza pewnosc ze bedziemy nocowac, a nie tułac sie niewiadomo gdzie
|
|
|
|
#3300 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam 2 tygodnie urlopu zraz po ślubie, tzn. pierwsze tygodnie września. Chcielibyśmy gdzieś pojechać, ale żadne z nas nie ma pomysłu dokąd i najlepiej też żeby ktoś za nas wybrał, załatwił, zamówił
nie mam do tego głowy, nie potrafię nic fajnego znaleźć
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

od 2 dni myłam okna a dziś polerowanie mebli i podłóg 

się razem od
....
MM 

ale dobrze, że jedziecie. Mąż Cię postawił przed faktem dokonanym