![]() |
#331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Cytat:
![]() ![]() Jago widziałam Twoje fotki z panienskiego na Nk, jestes naprawde piekna kobieta, bez okularów slicznie wygladasz. Nie dziwie się, że miałaś takie powodzenie ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-15 o 09:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
tak tak, Jagus ja tez sie zgadzam z domi7ks, slicznie wygladasz
ale slomki peniski gniota ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
AgatkaL super relacja ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
Czytam i czytam.
O welonach się już wypowiedziałam o fryzurach też, o pierwszych tańcach także. Ale to co się dzieje u Agaty ![]() Powalające na zimie ![]() W życiu bym nie chciała znać takich ludzi jacy są Twoi teściowie.Najbardziej mi szkoda Twojego męża, boroczek.Że matka potrafi być taka wredna no nie mogę ![]() A ta ciotka co chciała iść za Wami ![]() ![]() JEzuuuuuuuuuuuu.Sajgon! Podziwiam za wytrwałość i życzę jej Twojemu Tż,żeby był silny. A co to masz za zespół? Śpiewasz? Tam widziałam zdjęcie z mikrofonem jak masz, chętnie bym Cie posłuchała! Gratuluje jeszcze raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak śpiewam...w mojej stopce są namiary na mój band ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Raczkowanie
|
Witajcie kochane, przygotowania trwają
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super, ze to juz za 4 dni ![]() ja juz bym tez chciała aby te 17 dni szybko minęły. Tez prowadze kalendarz ale u mnie to jak narazie brak miejsca na wpisy, taki zapisany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Przyczajenie
|
Cześć
Mam pytanko czy wiecie coś na temat sukni Annais Kate bo byłam na przymiarce i panie kazały mi założyć halke z kołem a ja słyszałam że suknie annais mają wszyte halki i nie trzeba już nic zakładać. Ale jak zdjęłam halke to wygladałam jak w worku jakby jej coś brakowało. Już sama nie wiem jak to ma być. Pomóżcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zacznie mi się w niedzielę 4 miesiąc Sylwia była moją przyjaciółką od dobrych kilku lat powiedziałam jej o tym forum, gdy postanowili również brać ślub ( 2 tyg przed nami ) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a ja mam zdjęcie mojego maluszka z 11 tygodnia i 2 dnia ![]() słyszałam jak bije serduszko tż też był w gabinecie ![]() razem patrzyliśmy jak sobie leży ![]() wszystko jest ok - zdrowy maluszek wczoraj tż-ta ojciec mnie wkurzył..... do tż z pretensjami, że ja colę piję w ciąży... no sorry... nie palę, nie piję nawet winka, nie piję kawy... od czasu do czasu w upalny dzień wypiję colę to już wielkie halo strasznie się wkurzyłam oj też miałam peniski hehehe mam fotkę jedną taką mix ale coś mój pd nie czyta w komputerze i nie mogę zgrać fotek.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 | ||
Zakorzenienie
|
Agatko, az boje sie pomyslec co u mnie moze sie dziac, skoro u Ciebie tez nie sa najlepsze relacje z tesciami, jak u mnie. Ale te niszczenie cudzej wlasnosci, czyli bukietu to juz przegiecie na maksa... Mialas racje, ze sie na laske rzucilas. Jak jej sie kwiaty podobaja to niech sobie kupi. Poza tym, jesli juz to powinna byla sie Ciebie zapytac czy moze wziac a nie samej brac.
![]() Od poniedzialku TZ jest u matki w swoim rodzinnym domu, ale onaoczywiscie nie daje mu zyc. Cialge mu cos wypomina... ![]() Tesciu to juz wogole kompletnie olal sprawe. Nie dosc, ze rzuca sie na nas, ze nie potrafimy zaprosil po ludzku jego gosci, to jak przyszlo co do czego to on wie gdzie ci ludzie mieszkaja, ale dokladnego adresu nie zna. Takze wymaga od nas rzeczy niemozliwych... A najciekawsze jest to, ze dzis wyjechal z kochanka na urlop na tydzien i i w zwiazku z tym TZ musi prosic ciotke, by z nim pojezdzila po gosciach... ![]() ![]() Oj, ten czlowiek to lekko ze mna miec nie bedzie. Jak mi cos nieprzypasi to potraktuje go z liscia... Ostatnio taka bojowa sie zrobilam, ze byle g... potrafi mnie z rownowagi wyprowadzic. ![]() Cytat:
![]() Tak sobie ostatnio pomyslalam, ze ja cos musze w sobie miec, bo ja wielu mezczyzn przyciagam. ![]() ![]() Cytat:
![]() rureczki the best ![]()
![]() |
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
kurcze 3 razy mi sie wiadomosc skasowalo
![]() jesli o ivory chodzi to ja mam sukienke wlasnie w tym kolorze a buty ecru i nie widac roznicy zbyt wielkiej ![]() wklejam zdjecia mojej fryzurki probnej , butow i obraza ![]() jak Wam sie podoba? ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- nie dodalo zdjec ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
Strippi tesciu sie martwi o ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
Agatko słucham właśnie poszukałam poszukałam i znalazłam.
Póki co najbardziej podoba mi się Na dnie serca. Chyba dlatego,że o miłości ![]() Sama wymyślasz teksty?! ![]() No niestety teściów się nie wybiera, szkoda mi bardzo Twojego męża ![]() ~~~*~~ Strippi a czego się boisz iść do spowiedzi? Ja to nie wiem nawet co tam mówić mam, przecież grzechów nie mam ![]() ![]() ![]() ![]() Będzie dobrze. Cola i chaja ![]() Uważaj na siebie ![]() ![]() ~~*~~ Jaga a Ja Cię nie widziałam ![]() A Nk nie mam ![]() ~~*~~ Dekoderka aż Ci zazdroszczę,że nie masz stresu. A Ja się zastanawiam to w sumie czym się denerwować? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
ehh moze za 4 razem sie uda
![]()
![]() |
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
Zaabcia to masz kręciołki ale takie delikatne
![]() Ładne są! Buciki nie w moim stylu ale ważne że wygodne. A na co obrazek? Już druga dziewczyna wkleja obrazek,a Ja nie mam pojęcia na co on jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
Zabko buciki bardzo ładne.
a fryzura na slub bedzie dokładnie taka?? czy jakos spięta?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy wy kupujecie swiece do slubu do kościoła na oltarz
ostatnio mnie kolezanka zapytała czy mamy juz kupione...
![]() |
![]() |
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
Jaga ;(
![]() ![]() ~~*~~ Anika222 Ja jeszcze nie mam,ale raczej trzeba będzie kupić nowe i książeczki droge do nieba tez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Zakorzenienie
|
no nie wiem
odkąd wie, że jestem w ciąży w ogóle się do mnie nie odzywa a jak odezwie to z jakimiś pretensjami zawsze Cytat:
![]() no boję się iść bo byłam 5 dni temu i będę miała taką samą sytuację jak Agatka
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2010-07-24 o 22:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
suuuuper
![]() a jak widac dokładnie. pierwsze usg, na którym cos widze. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki śliczne
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2010-07-24 o 22:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
No że się kłoci.
![]() A wiesz już co to będzie, chłopczyk czy dziewczynka?! Masz imiona wybrane z Tż?! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a obrazek u nas dziewczynka niesie przed Para Mlodych jak wchodza do Kosciola pozniej ks swieci i zawiesza sie Go w domu ![]() a buty bardzo wygodne ![]() Cytat:
![]() hehe ale ona jest spieta ... tylko ze tak mniej wiecej jak bedzie na slubie ... oczywiscie kazdy kosmyk wlosow bedzie nawoskowany i nawilzony takze nie bede sie "puszyc' ale od tych kreconych wlosow wogole nie widac ... a nie chce miec koka ![]() tylko nie wiem co z welonem ... bo fryzjerka powiedziala ze mi cale wlosy przykryje ![]() w niektorych Kosciola jest tak ze przed slubem para zaswiecia 2 swiece pani mlodej i pana mloda a po przysiedze ida je gasic i zaswiecaja jedna wspolno .. jako znak ze teraz sa jednoscia ![]() jejku cud poprostu ![]() ![]() a powiedz mi jak sie trzyma TZet malej? rozmawialas z nim wogole? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze nie mamy wybranych no nie było widać co jest...jak pójdę za 3 tyg to będzie już widać ( choć też nie wiadomo, czy nie ułoży się inaczej ![]() no fakt...zwłaszcza ja tą colę piję czasami :/ ostatnio byłam w sklepie patrzę a babka w ciąży ( chyba 8 miesiąc już ) pije colę z butelki na miejscu ![]() ![]() w ogóle tż sprawił mi niespodziankę i kupił mi szczeniaczka ( odbierzemy jak wrócimy z podróży poślubnej) nie chce bym siedziała sama w domu jak jestem na chorobowym i ZUS mi płaci a ja kocham zwierzątka całym sercem tak wygląda
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.