![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 11
|
![]() Pomocy z ch³opakiem
Cze¶æ Dziewczynkii ; ) jestem tutaj nowa ; )
Mam do was pytanie . . . Jestem z ch³opakiem miesi±c ale znamy sie d³uzej .
I on by³ kiedys z dziewczyn± 2 lata . . i ona go oszuka³a . a to wszystko sie skoñczy³o jakies 1,5 roku temu . . . I ona go zepsó³a.Tzn on nie idzie na zadne ugody , nie ufa prawie wogole . Powiedzial ze juz zadna dziewczyna z nim tak nie postapi . Ciagle sie klocimy ostatnio o byle co . . . Powiedzia³ mi wczoraj ' chcesz to zerwij , ja swoje pocierpie ale mi przejdzie . Albo mnie zaakceptujesz takiego jaki jestem , albo sie rozstaniemy " ja chce z nim byæ . Ale nie moge ciagle ja chodzic na ugody i latac za nim ¿eby bylo dobrze . Powiedzial tez ze nie ma zamiaru za mna latac . . a Chyba kazda dziewczyna lubi jak ch³opaka sie o nia stara i pokazuje ze mu zalezy . . a on poprostu pokazuje ze ma wy***ane ! Chociaz mowi ze mu zalezy . . . Ja tez sie rozstalam z chlopakiem ktorego bardzo kochalam i nie chce znowu przez to przechodzic . . . Codziennie placze bo boje sie ze on zerwie. a ja juz nie wytrzymuje psychicznie . . Co mam robiæ ? ; ((( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
in love with life
Wiadomo¶ci: 25 245
|
Dot.: Pomocy z ch³opakiem
Ja bym go rzucila. Chlopak jest egoista i nie bierze ciebie w ogole pod uwage. Ani w tym co mowi, ani w tym co robi. Olej go, bo nie moze byc tak, ze on nie idzie na zaden kompromis, a tylko cie straszy zerwaniem.
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 315
|
Cytat:
2. Wymagac od innych szacunku wzglêdem siebie. 3. Poczekac na kogo¶, komu bêdzie zale¿ec. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 947
|
rozumiem ¿e zale¿y Ci na nim ¿e nie chcia³aby¶ tego koñczyæ, ale wydaje mi sie ¿e on Ciêchce po prostu "wychowaæ" podporz±dkowaæ pod siebie... Rozumiem e wiele przeszed³,przecierpia³ ale skoro wszed³ w nowy zwi±zek to chyba znaczy ze jest ju¿ na to gotowy??
"chcesz to zerwij , ja swoje pocierpie ale mi przejdzie . Albo mnie zaakceptujesz takiego jaki jestem , albo sie rozstaniemy" bierze Ciê na lito¶æ a Ty siêgodzisz??? Co to ma byæ szanta¿ emocjonalny?
->76,6....30.07->72,7... ![]() ![]() Edytowane przez Dociakowa Czas edycji: 2009-07-16 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Copyraptor
Wiadomo¶ci: 21 283
|
Przepraszam, ale u¶mia³am siê
![]() ![]() Facet jest po prostu palant. Jak ona go zepsu³a, to niech siê naprawi, bo nie mo¿e przez to ka¿dej kolejnej kobiety traktowaæ jak ¶miecia ![]() Nie warto siê z takim plackiem mêczyæ. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 376
|
Ile macie lat?
![]() |
#7 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 310
|
Jestescie razem miesiac a ty juz nie wytrrzymujesz psychicznie? Nad czym sie tu zastanawiac? Szkoda sie meczyc..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 732
|
Zostaw go. On jeszcze nie potrafi ¿yæ w zwi±zku po tym co prze¿y³ z tamt±.
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
To ju¿ który¶ z kolei w±tek,gdzie facet na wyt³umaczenie swojego jak¿e dziwnego/egoistycznego/chamskiego zachowania ma to,¿e poprzednia dziewczyna go skrzywdzi³a...Lito¶ci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Skoro nie chce siê zmieniæ to go nie zmieniaj.
Po prostu nie wychod¼ z inicjatyw± spotkania. Nie odbieraj od niego czasem telefonu. Wyjd¼ gdzie¶ z przyjació³mi bez niego. Przez pewien czas (napiszê brzydko) go olewaj. Niech on siê postara. A je¶li rzeczywi¶cie ju¿ nie umie siê staraæ o dziewczynê to widocznie tak mu zale¿y. Wiem- mo¿e to dziecinne, ale ja bym spróbowa³a. Mo¿e co¶ zrozumie... a je¶li nie to go zostaw i niech ¿yje w tym swoim za³amanym, p³aczliwym ¶wiecie. Ile on ma lat i co ona mu takiego zrobi³a, ¿e go zepsu³a?? ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 696
|
na bank nie wiecej niz 16 ![]() co sie go¶cia czepiacie, ustawil siê niczym podrêcznikowa zo³za. ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 190
|
zostaw go
![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 504
|
Cytat:
![]() Ja bym siê dalej w to nie pakowa³a.
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 232
|
co zrobiæ? kopn±æ go i cieszyæ siê wakacjami. ewentualnie poznaæ innego, który dla odmiany bêdzie partnerem a nie w³adc±. ta historyjka ¿e biednego ch³optasia tak dziewczyna potraktowa³a mo¿e byæ wymy¶lona w³asnie po to ¿eby mieæ wyt³umaczenie dlaczego tak Ciê próbuje kontrolowaæ. no bo jak to? 1,5 roku minê³o a on dalej taki przera¿ony? ciekawe co mu zrobi³a
![]()
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 190
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 662
|
zostaw go!!! nie ma co siê mêczyc skoro facet jest dupkiem i ju¿ po miesi±cu masz go do¶æ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 142
|
ja bym siê nawet nie zastanawia³a tylko bym takiego od razu w dupe kopnê³a, po miesi±cu przez niego p³aczesz? w imiê czego? Niech siê ch³opak nauczy szacunku do drugiego cz³owieka, kazdy choæ raz w ¿yciu zosta³ skrzywdzony co wcale nie znaczy ¿e wszyscy s± tacy i jakos nie wydaje mi sie ¿eby¶ mog³a mu to przet³umaczyæ- sam do tego dojdzie jak go dziesi±ta dziewczyna zostawi.
![]() |
#18 | |||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 19 268
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Beznadziejna wymowka; nie tylko facetom sie zdarza - ilez to watkow bylo: "jestem taka siaka przez mojego poprzedniego eks, ktory..."
£ajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Realistka
Wiadomo¶ci: 3 523
|
to mi wyglada na przedzial wiekowy okolo 16;D
zerwij po co sie meczyc skoro juz po miesiacu wysiadasz psychicznie :|
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 407
|
Cytat:
o ile ten w±tek to nie tzw. prowokacja ^^ ale tak profilaktycznie jakby kto¶ mia³ podobny problem jak Autorka xF |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 111
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 727
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Nie nie nie, tak byæ nie mo¿e. Po miesi±cu czujesz siê przez niego nieszczê¶liwa? Po co to ci±gn±æ, skoro on od samego pocz±tku okazuje Ci brak szacunku? Zastanawiam siê jedynie nad tym, dlaczego z Tob± jest, skoro podobno ju¿ 'nie zaufa ¿adnej dziewczynie'. Mam rozumieæ, ¿e to Ty wysz³a¶ z inicjatyw± zwi±zku, tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Co do wieku ja mam 17 , w tym roku 18 ; )
a on 22 ; ) Jestem z nim szczesliwa . . ale boje sie zerwania . Poprostu raz mia³am 'z³amane serce' i nie chce tego znowu przezywac . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 827
|
Cytat:
![]() W±tek do poczytania dla ciebie: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=347046 Edytowane przez amistad.k.m.s Czas edycji: 2009-07-16 o 22:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 628
|
Jestes kobieta ktora kocha za bardzo..tak mi siê wydaje...i dlatego dajesz soba manipulowac...a on wykorzystuje to...do tego jest mega egoista!:/
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 34
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 149
|
Je¶li jemu teraz tak "zale¿y" to pó¼niej tym bardziej bêdzie Ciê olewa³. Wiêc chyba nie ma sensu ci±gn±æ tego zwi±zku skoro brak w nim zaufania i oparcia, a jest w zamian za to szanta¿ i Twoje cierpienie. Nie s±dzisz?
![]() |
#29 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 43 642
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.