|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lublin-gdzie kupię, znajdę, załatwię etc- zbiorczy cz. III
Cytat:
Dziś troche szukalam, sporo sukienek jest w Vili i pare w Bramie 36, do GC nie ma co zagladać ![]() A i mi jeszcze potrzebne buty, tylko na b. niskim obcasie, uswiadcze gdzies takie? Chcialam miec sliczne 8cm szpilki, ale niestety jestem wysokosci pana mlodego i bedziemy dziwnie wygladać, wiec mam miec niziutkie.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-07-16 o 13:37 |
|
|
|
|
#752 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() I jeszcze można zerknąć na Lubartowską, naprzeciwko siebie są salony z sukienkami.
|
|
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I skończyło się na płaskich;P Mierzyłam raz ładne na takim z 4 cm słupku ale nie było mojego rozmiaru :/
|
|
|
|
|
#754 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
-PLAZA - nie ma nic, same wkaacyjne, cos tam było w wallisie, i w pabii - przeceny -50% wiec ceny calkiem ok -GC - porazka -Vila - są ładne sukienki, większość bez ramiączek lub wiazane na szyji (tam wlasnie kupilam swoja) -na swietoduskiej to samo co w leclerku na dole w defacto widzialam bardzo ladne naprzeciwko butiku w takim malym sklepiku (sukienki baletnic, sliczne< ale nie mieli mojego rozmiaru) jeszcze jedna jedwabną kupilam na staszica w feeglach czy cos takiego :P niby używana ale kosztowala 70 zl i jak dla mnie to nikt jej nigdy nie mial na sobie. |
|
|
|
|
#755 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#756 |
|
Wtajemniczenie
|
Ponawiam pytane, może teraz znajdzie sie duszyczka, która zna na nie odpowiedź. Gdzie dostanę w Lublinie kosmetyki kolorowe - Verona?
|
#757 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
i wlasnie tam spodobały mi sie 2 sukienki bardzo(niedrobie i takie urocze zwiewne) ale obie rozmiar 40 za małe w biuscie musze zajrzec do tego Mochito...nie pomyslam ze tam cos takiego moze byc...W GC byłam-kupiłam sukienke ale nie na wesele:PCytat:
!Cytat:
Cytat:
dzieki:c mok:Cytat:
supe dziekiJeszcze raz dzięki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi i miejsca do których na pewno sie udam przypomniałyscie mi o istnieniu sklepu Villa-tam kupiłam sobie jakies kilka lat temu wlasnie sukienke na wesele, tylko ze oczywiscie czarna, a teraz nie wiem zupełnie jaki kolor sukienki dla starszaj bedzie najbardzije odpowiedni...i te rozmiary...jak mi sie cos podoba to czesto nei ma mojego, albo i tak nie pasuje mi do figury![]() Chodzi ci o takie tanie kosmetyki Verona vollare?trudno powiedziec gdzie konkretnie są...chyba najczesciej na bazarkach...w jakis kosmetycznych chyba nie ma?no i w sklepach za 2,5 czy tam 4 zł bywaja!
|
|
#758 |
|
Rozeznanie
|
ja swoje 2 sukienki na wesela kupiłam na all - rozmiar i wymiary pasowały
![]() tak na szybko potrzebuje w centrum lublina sklepu z bajerami do kapieli - kule musujace, zelki, olejki itp...asortyment taki co w sklepiku w leclercu na dole - ktos wie? prosze o szybka odp
|
|
#759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, w Leclerku na Turystycznej jest, ale to nie centrum...A w Plazie w Home&You troche jest i nawet maja wyprzedaz, wiec niedrogo mozna kupic coś. ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
, ale troche za "proste" jak dla starszej
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-07-17 o 17:08 |
||
|
|
|
#760 |
|
Rozeznanie
|
dziekuje bardzo
![]() pobuszuje w gc, w razie co to plaza
|
|
#761 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem jakich sukienek szukacie zobaczcie w Bialcon`ie w nowym olimpie i w 3 olimpie na samym dole Verima piekne kiecki ale tam chyba sa zabojczo drogie...
|
#762 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuję Ani@1987
Oczywiście przeglądając kwc wpadłam na ich trop. Czyli czeka mnie jutro wędrówka - poproszę o deszczyk jutro...
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
O, nie, nie, nie zgadzam sie na deszcz jutro
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#764 |
|
Konto usunięte
|
hej Dziewczyny, wiem, że już kiedyś o to pytałam, jednak w tej branży dużo się zmienia. Gdzie iść na oczyszczanie twarzy?
|
|
|
|
#765 |
|
Wtajemniczenie
|
layla_lbn pogoda jest po twojej stronie - deszczu nie ma :P
Ruszam w drogę. Dziś w Tesco artykuły szkolne i papiernicze o połowę taniej...
|
#766 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja się tam oczyszczam i jestem bardzo zadowolona.. po wyjsciu mam troszkę czerwona twarz ale nastepnego dnia nic nie widac mimo ze bardzo duzo mnie kuje igłą. cena 70 zł
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#768 |
|
Rozeznanie
|
Ania1987 ciesze się, że przypadkiem mogłam pomóc
![]() A pogoda to dziś rozwalająca.. Nie poszłam do pracy i nie żałuję, bo podobno nadawali opady, a póki co to niema czym oddychać;/
|
|
|
|
#769 |
|
Raczkowanie
|
O widzę, że nie tylko ja muszę kupić sukienkę
W sierpniu mam chrzciny i wesele. W poniedziałek wybieram się na poszukiwania, na pewno zajrzę do sklepów na Świętoduskiej, Vili, może do sklepu w Bramie 36 i GC, no i na pewno do Plazy. Chciałabym jeszcze zajrzeć do Olimpu, ale to już innego dnia. Do tego muszę jeszcze kupić jakiś lekki płaszczyk w razie gdyby pogoda się zepsuła.A i jeszcze jedno. Czy rzuciły się wam w oczy jakieś oryginalne, ciekawe sukienki w małych rozmiarach? Chodzi mi o to, żeby nie była z tego tandetnego błyszczącego materiału i miała jakiś ciekawy, niespotykany krój ? Wiecie może jak z wyprzedażami? Zostało w sklepach coś jeszcze czy są już nowe kolekcje? |
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiedzialam sliczne na Świętoduskiej*, za 300zł. Rozowa i chyba taka popielata, ale lekko świecące, taka jakby "bandazowa"
. Oprócz tej spodobała mi się bąbkowa niebieska. Ale rozmiarówka S-L ![]() A Vili były w fajnym brzoskwiniowym kolorku, o ile dobrze pamiętam.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-07-18 o 20:36 Powód: pomyłka ;/ |
|
|
|
#771 |
|
Wtajemniczenie
|
Layla gdzie dokładnie na Lubartowskiej?
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, na Świętoduskiej
Tam są 3 sklepy to chyba w 2-gim, nie pamiętam jak się nazywa, ale są przymierzalnie na górze i na dole, a jak sie wchodzi to wieszak jest od razu na przeciwko wejscia taki długi ciągnący się przez cały sklep i 1 z brzegu wczoraj wisiała właśnie ta różowa. A popielatą podobną chyba dziś w Vili widziałam.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-07-18 o 20:38 |
|
|
|
#773 |
|
Raczkowanie
|
Hej Mógłby kto mi powiedzieć jak dojechać / dojść z Plazy do G Olimp?
|
|
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
18 lub 31 wysiadasz przy Parku Saskim [Empiku
]. Musisz przejść na drugą stronę [tam będzie pizza hut i Astoria, KFC] i z 3-5min na piechotkę tą ulicą i będziesz w Plazie.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#775 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku, mi coś dziś jest. Chyba nie mysle przez ten upał. Podałąm Ci drogę w drugą stronę :-/.
Spod Plazy musisz iść cały czas prosto Lipową [w drugą stronę niż jest cmentarz], pozniej skręcić w prawo i będą 2 przystanki, to chyba z 2-go jedzie 18 i 31. Wysiadasz pod samym Olimpem.
|
|
|
#777 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z Plazy kierujesz się w lewo ulicą Lipową, potem skręcasz w prawo w Krakowskie Przedmieście i na przystanku wsiadasz w 18 lub 31 ( na tym odcinku jadą tak samo: przez 3 maja, Solidarności, Lubartowską, Spółdzielczości Pracy). Jakbyś miała problem z rozmieszczeniem ulic to najlepiej skorzystaj z google maps na prawde się przydaje.
|
|
|
|
|
#778 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Możesz jeszcze napisać jakiś charakterystyczny obiekt, przy którym mam skręcić w prawo?
|
|
|
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A obiekty charakterystyczne, to np Pizza Hut, czy KFC, ale po drugiej stronie [po lewej będą] a Ty masz skręcić w prawo, ale na pewno dasz radę, bo tu Lipowa się kończy i jest skrzyżowanie, mozna jechać tylko w prawo badz w lewo.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-07-18 o 21:54 |
|
|
|
|
#780 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() "!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

ale nie chce nic poważnego, czy bardzo eleganckiego..jak narazie obeszłam cały Olimp(mega tez..)i zupełnie nic nie znalazłam
myślę ze wybiore sie tez na bazara...ale nie chciałabym miec takiej "pospolitej" sukienki...znacie gdzies jakies fajne butiki, sklepu z sukienkami?z góry serdecznie dziekuje za podpowiedzi

dzieki:c mok:

, ale troche za "proste" jak dla starszej