|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lublin-gdzie kupię, znajdę, załatwię etc- zbiorczy cz. III
Cytat:
Dziś troche szukalam, sporo sukienek jest w Vili i pare w Bramie 36, do GC nie ma co zagladać ![]() A i mi jeszcze potrzebne buty, tylko na b. niskim obcasie, uswiadcze gdzies takie? Chcialam miec sliczne 8cm szpilki, ale niestety jestem wysokosci pana mlodego i bedziemy dziwnie wygladać, wiec mam miec niziutkie.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-07-16 o 12:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#752 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() I jeszcze można zerknąć na Lubartowską, naprzeciwko siebie są salony z sukienkami.
![]() ![]() |
![]() |
#753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#754 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
-PLAZA - nie ma nic, same wkaacyjne, cos tam było w wallisie, i w pabii - przeceny -50% wiec ceny calkiem ok -GC - porazka -Vila - są ładne sukienki, większość bez ramiączek lub wiazane na szyji (tam wlasnie kupilam swoja) -na swietoduskiej to samo co w leclerku na dole w defacto widzialam bardzo ladne naprzeciwko butiku w takim malym sklepiku (sukienki baletnic, sliczne< ale nie mieli mojego rozmiaru) jeszcze jedna jedwabną kupilam na staszica w feeglach czy cos takiego :P niby używana ale kosztowala 70 zl i jak dla mnie to nikt jej nigdy nie mial na sobie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#755 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Wtajemniczenie
|
Ponawiam pytane, może teraz znajdzie sie duszyczka, która zna na nie odpowiedź. Gdzie dostanę w Lublinie kosmetyki kolorowe - Verona?
#757 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jeszcze raz dzięki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi i miejsca do których na pewno sie udam ![]() ![]() Chodzi ci o takie tanie kosmetyki Verona vollare?trudno powiedziec gdzie konkretnie są...chyba najczesciej na bazarkach...w jakis kosmetycznych chyba nie ma?no i w sklepach za 2,5 czy tam 4 zł bywaja!
![]() |
#758 |
Rozeznanie
|
ja swoje 2 sukienki na wesela kupiłam na all - rozmiar i wymiary pasowały
![]() tak na szybko potrzebuje w centrum lublina sklepu z bajerami do kapieli - kule musujace, zelki, olejki itp...asortyment taki co w sklepiku w leclercu na dole - ktos wie? prosze o szybka odp
![]() |
#759 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w Plazie w Home&You troche jest i nawet maja wyprzedaz, wiec niedrogo mozna kupic coś. ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-07-17 o 16:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Rozeznanie
|
dziekuje bardzo
![]() ![]() pobuszuje w gc, w razie co to plaza
![]() |
#761 |
Zadomowienie
|
Nie wiem jakich sukienek szukacie zobaczcie w Bialcon`ie w nowym olimpie i w 3 olimpie na samym dole Verima piekne kiecki ale tam chyba sa zabojczo drogie...
![]()
#762 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuję Ani@1987
Oczywiście przeglądając kwc wpadłam na ich trop. Czyli czeka mnie jutro wędrówka - poproszę o deszczyk jutro... ![]()
#763 |
Zakorzenienie
|
O, nie, nie, nie zgadzam sie na deszcz jutro
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Konto usunięte
|
hej Dziewczyny, wiem, że już kiedyś o to pytałam, jednak w tej branży dużo się zmienia. Gdzie iść na oczyszczanie twarzy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Wtajemniczenie
|
layla_lbn pogoda jest po twojej stronie - deszczu nie ma :P
Ruszam w drogę. Dziś w Tesco artykuły szkolne i papiernicze o połowę taniej...
#766 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja się tam oczyszczam i jestem bardzo zadowolona.. po wyjsciu mam troszkę czerwona twarz ale nastepnego dnia nic nie widac mimo ze bardzo duzo mnie kuje igłą. cena 70 zł
![]() |
#767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Rozeznanie
|
Ania1987 ciesze się, że przypadkiem mogłam pomóc
![]() A pogoda to dziś rozwalająca.. Nie poszłam do pracy i nie żałuję, bo podobno nadawali opady, a póki co to niema czym oddychać;/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Raczkowanie
|
O widzę, że nie tylko ja muszę kupić sukienkę
![]() A i jeszcze jedno. Czy rzuciły się wam w oczy jakieś oryginalne, ciekawe sukienki w małych rozmiarach? Chodzi mi o to, żeby nie była z tego tandetnego błyszczącego materiału i miała jakiś ciekawy, niespotykany krój ![]() Wiecie może jak z wyprzedażami? Zostało w sklepach coś jeszcze czy są już nowe kolekcje? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
Ja wiedzialam sliczne na Świętoduskiej*, za 300zł. Rozowa i chyba taka popielata, ale lekko świecące, taka jakby "bandazowa"
![]() ![]() A Vili były w fajnym brzoskwiniowym kolorku, o ile dobrze pamiętam.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-07-18 o 19:36 Powód: pomyłka ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Wtajemniczenie
|
Layla gdzie dokładnie na Lubartowskiej?
#772 |
Zakorzenienie
|
Oj, na Świętoduskiej
![]() Tam są 3 sklepy to chyba w 2-gim, nie pamiętam jak się nazywa, ale są przymierzalnie na górze i na dole, a jak sie wchodzi to wieszak jest od razu na przeciwko wejscia taki długi ciągnący się przez cały sklep i 1 z brzegu wczoraj wisiała właśnie ta różowa. A popielatą podobną chyba dziś w Vili widziałam.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-07-18 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Raczkowanie
|
Hej Mógłby kto mi powiedzieć jak dojechać / dojść z Plazy do G Olimp?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 |
Zakorzenienie
|
18 lub 31 wysiadasz przy Parku Saskim [Empiku
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Zakorzenienie
|
Jejku, mi coś dziś jest. Chyba nie mysle przez ten upał. Podałąm Ci drogę w drugą stronę :-/.
Spod Plazy musisz iść cały czas prosto Lipową [w drugą stronę niż jest cmentarz], pozniej skręcić w prawo i będą 2 przystanki, to chyba z 2-go jedzie 18 i 31. Wysiadasz pod samym Olimpem.
![]() ![]() |
![]() |
#777 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z Plazy kierujesz się w lewo ulicą Lipową, potem skręcasz w prawo w Krakowskie Przedmieście i na przystanku wsiadasz w 18 lub 31 ( na tym odcinku jadą tak samo: przez 3 maja, Solidarności, Lubartowską, Spółdzielczości Pracy). Jakbyś miała problem z rozmieszczeniem ulic to najlepiej skorzystaj z google maps ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#778 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Możesz jeszcze napisać jakiś charakterystyczny obiekt, przy którym mam skręcić w prawo? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A obiekty charakterystyczne, to np Pizza Hut, czy KFC, ale po drugiej stronie [po lewej będą] a Ty masz skręcić w prawo, ale na pewno dasz radę, bo tu Lipowa się kończy i jest skrzyżowanie, mozna jechać tylko w prawo badz w lewo.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-07-18 o 20:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.