|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
Przyczajenie
|
Dot.: Akademia Pedagogiczna Kraków :)
No właśnie tam nic nie pisze więc chyba nic nie trzeba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Raczkowanie
|
a składał ktoś na zaoczne? zawieźliście już dokumenty? dlaczemu praca socjalna jest tak późno zaoczna oczywiście... chcę iść na zaoczną.. ale jak porzucę socjologię zaoczną to nie wiem czy znów nie braknie miejsca i czy przyjmą na prace ... bo tam dopiero rejestracja od 15 sierpnia a ogłoszenie 29 wrz więc osób sporo może złorzyć a miejsc tylko 90
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Raczkowanie
|
czy ktos moze wie czy to jest normalne ze na UJ fil.ang. studia zaoczne przyjmuja tylko 18 osob??:/???
|
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Przyczajenie
|
ajj winehouse wcale nie jest tak trudno
![]() ![]() ![]() WalkingDisaster a jak to jest z tym Kolegium, wiesz coś o tym więcej? jak tam się dostać? ja wybrałam już polski z logopedią, mam nadzieję, że nie będę strasznie żałowała, ale o angielskim nie zapominam, i myślę próbować jeszcze kiedyś ![]() ![]() ![]() ![]()
#905 |
Przyczajenie
|
Napisałam maila do komisji rekrutacyjnej i niestety mam złe wieści dla tych, którzy czekają na drugą rekrutację. Komisja ma nadzieję, że z tych osób, które przyjęli, zrezygnuje aż tyle, że zostanie taka liczba, jaką sobie pierwotnie założyli. Czyli na politologię, np. zamiast 205, które przyjęli- 120
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#906 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- no widzisz ![]() ![]()
![]() |
#907 |
Przyczajenie
|
struga deszczu, jeśli chodzi o to kolegium to mam na myśli kolegium TWP na daszyńskiego
![]() ![]() ![]() ![]()
#908 |
Przyczajenie
|
wie ktoś może co się dzieje ze stroną AGH? o 16 miały być wyniki i tak do tej pory nie ma :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#909 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- wlasnie mialam pisac na ten temat bo nie moge sie zalogowac na agh;/ i zastanawialam sie czy tylko ja czy wszyscy ;/
![]() |
#910 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#911 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 |
Rozeznanie
|
Ja nic nie dostałam
![]() ![]()
Zawsze się o coś martwię. Taka już moja natura. Gdybym się nie martwiła, bardzo by mnie to martwiło. ![]() Pisz do mnie Ante, będzie krócej ![]() Nick przypadkowy - nawet nie pytaj, dlaczego taki - czarna magia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Rozeznanie
|
Udało mi się, sprawdziłam. Dziewczyny tu z Wizażu mówią, żeby próbować z inną przeglądarką
![]() ![]()
Zawsze się o coś martwię. Taka już moja natura. Gdybym się nie martwiła, bardzo by mnie to martwiło. ![]() Pisz do mnie Ante, będzie krócej ![]() Nick przypadkowy - nawet nie pytaj, dlaczego taki - czarna magia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Raczkowanie
|
[1=4c022aa17859b6822ffce54 3429e9ea745a6937f;1319083 4]z tego co tam mowili ( ale ja rzadko slucham tego co tam do mnei mowia na uczelni:P) to trzeba "byc" na poziomie b2 po tym semestrze w ktorym sie wogole konczy lektoratna ktoryms tam roku:P a na co sie wogole dostalas?
![]() Kierunek: pedagogika, specjalność wychowanie obronne i wiedza o społeczeństwie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, a te zdjęcia, które trzeba dołączyć do dokumentów mają być wielkości zdjęć dowodowych?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Zadomowienie
|
a skalda ktos gdzie papiery na studia zazoczne
![]() ![]() ![]() ![]()
#919 |
Raczkowanie
|
q_kaska_q ja składłam na zaoczną socjologię... a we wrz na UP znaczy już od 15 sier. można składać na prace socjalną , pedagogiki zaocznie...
właśnie mi bardziej zależy na pracy socjalnej... ile wynosi wpis na UP? |
![]() ![]() |
![]() |
#920 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ach, jeszcze jedna uwaga ![]() ![]() Swoją drogą mogłam ksero dla siebie zrobić, bo nieraz z pracy chcą... no ale już po fakcie, na wakacje i tak nikt nie wymaga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Przyczajenie
|
Dostał się ktoś na wieczorowe na Up na anglistykę? Chętnie pogadam, zaznajomię się z ludźmi.
![]() Co myślicie o tzw. adapciaku? Czy zapisujecie się? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#922 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wzielam ze soba swiadectwo ukonczenia szkoly sredniej, ale nie chcieli (tak samo z reszta jak tego oswiadczenia o przetwarzaniu danych osobowych. a co do ksero, to musisz isc do notariusza i miec je potwierdzone, bo takie zwykle ksero nie ma 'mocy prawnej'. ja zrobilam, to jeden dzien czekania i 14 zł :P w pazdzierniku mozesz sobie wypozyczyc swiadectwo z dziekanatu na tydzien, ja tak zrobilam na swojej uczelni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#923 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie chcieli o.O? Hmm, a to dziwne ![]() ![]() ![]() Tak, tak, wiem, że można wyciągnąć swoje papierki aby zrobić np. ksero ![]() ![]() No właśnie i jak u Was z Adapciakiem ![]() ![]() Hmm, nie wiem jak będzie u mnie z pracą, ale myślę, że już na stałe będę coś miała (nie np. jako hostessa). Fajnie by było się jakoś zapoznać - choć w sumie gdy sie ludzie podostają i grupy będą 'stałe', to i na własną rękę można ![]() ![]() Edytowane przez iteSai Czas edycji: 2009-07-16 o 15:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
Raczkowanie
|
ej a gdzie sie składa te wsyztskie papiery i kase na wpis? w tych instytutach gdzie wcześniej się dawało dokumenty?
|
![]() ![]() |
![]() |
#925 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#926 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Raczkowanie
|
idę na podchorążych... idzie ktoś jeszcze jutro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Przyczajenie
|
A kiedy rekrutacja na zaoczne na ap i agh, wie ktoś?
|
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Raczkowanie
|
ab19 na zaoczne na UP była teraz rekrutacja od 15 sierpnia jest na zaoczne na UP na prace socjalną i pedagogiki a na inne kierunki na zaoczne kiedy rek bedzie to pewnie po 17 lipca sie dowiesz bo własnie do jutra składa sie ostatecznie papiery.
a ja mam inne pytanie da sie zrobic odpis sw ukoncznia szkoły śr u notariusza? bo mi potzrbne nie chce im dac oryginału... a do jutra mam czas? a może dałoby sie dowiesc im odpis na pon ? jak sadzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#930 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja jestem na historii dziennej. z tego co widze, to jestem tu osamotniona ![]() zawichrowana, mnie notariuszka chciala w pare godzin zrobic odpis, musialabys sie wybrac do notariusza rano i poprosic o szybki odpis. wytlumacz sytuacje i na pewno pojda Ci na reke. jesli chcialabys dowiezc w pn, musialabys sie ugadac z przedstawicielem Komisji. Edytowane przez Ankalime Czas edycji: 2009-07-16 o 16:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.