|
|
#1801 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
.. i chociaż czasem nie wiem czy ta myśl jest słuszna.
to jest niezmienne, jak 10 przykazań. .. na szczęście są jeszcze osoby, w które wierzę.. to wieczna niespodzianka. w życiu nie ma nic na pewno. .. musisz mieć siłę, by w rękach utrzymać to, co zdobyłeś.
|
|
#1802 |
|
Raczkowanie
|
moje cztery noce, są Twoje.
nastawiłam wodę na kawę, trudno zostawić miejsce dla mleka w kubku mając zamknięte oczy i zapchany umysł pustką. prozaicznie, ja do ciebie. nadszedł czas możliwości kontrolowania, i świadomości omawianej przez panią psycholog. spragniony jak ja? nie lubię czegoś musieć, płaczę kiedy ktoś krzyczy, tylko bronię się wymyślonym wcale świadomym egoizmem, niezależnością nawet od własnej osoby. pragnę dziś braku porządku. nie byłabym w stanie wydobyć cię z końca mojego języka, wyciągnąć cię z mojego gardła, rozłożyć cię na przeciw, pozwolić by patrzyły na ciebie oczy wszystkie, oczy moich zmysłów, moich myśli uśpionych. zapomniałam jak układa się słowa. patrzę w ten sam beton, choć wciąż wydaje mi się tak obcy, znając świat na pamięć, przychodzi, i podaje ci rękę, a ty spuszczasz tylko oczy, bo już nie rozpoznajesz tych traw, tych drzew.
|
|
#1803 |
|
Raczkowanie
|
Marzenia powinny fruwać, a ambicje chodzić.
masz siłę ducha, styl, który wybucha <3 jedno słowo, co wciąż nie pozwala zasnąć. Twoje imię. ` zbyt oderwana od rzeczywistości i zagubiona w świecie fantazji .. ! W takiej chwili jak ta, chcę zatrzymać cholerny czas.
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
rebellious - ; *********
Miluuu - ojejj, miło. )____ co byś zrobił, gdyby Twoje marzenia miały 99% wiary w spełnienie, lecz stanęłaby przed nimi jakaś przeszkoda i zostało tylko 1%? nienawidzę Cię za to, że tak bezczelnie na mnie patrzysz. nie bawię się już lalkami barbie i nie uciekam, gdy go widzę... czasami przez to potrzebny jest lekarz, wiesz? to jest bardzo proste, lecz tego trzeba się nauczyć. powiesz mi kwa-kwa na pytanie co z nami? je*bać to, jestem najlepsza. poczuj w sobie tą energię... czujesz? w progu stoi parasolka i moje zniszczone trampki... zawsze stały tam jeszcze Twoje buty.
Pomyśl - kim jesteś Jeśli mądrość Cię usypia, a głupota budzi... Edytowane przez Toriaa Czas edycji: 2009-07-16 o 23:05 |
|
|
|
#1805 |
|
Raczkowanie
|
W takiej chwili jak ta, chcę zatrzymać cholerny czas.
radość umyka w wodospadzie zdarzeń, Twój uśmiech to coś, o czym dziś marzę.. nie mów nic, wystarczy, że oddasz jej swój śmiech. odchodzi uczucie, gaśnie Twoja miłość .. i przyrzekam Ci, że każdy mój dzień, będzie światłem tym, którzy zgubią się. a ja Ci powiem tylko jedno . proszę idź już sobie. ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- na odległość pragną się przez sen <3 była dokładnie taka jak trzeba. Dzień okrągłych słów, bardzo kosmatych myśli i zezowatego szczęście ;o chcę w Twoich oczach tak słodko utopić sie. Gdy upadam z braku sił, dajesz skrzydła by się wzbić. Bo ona marzyła, by obudzić się w bezproblemowym świecie. stoję na moście. czekam, aż przepłynie rzeka. daj mi chwile , tylko tyle - obiecuje. tak często się gubię i wypuszczam z rąk szczęście
|
|
#1806 |
|
Rozeznanie
|
A nasza miłość to już przeszłość.. Nie ma co rozdrapywać starych ran..
By jeszcze raz to przeżyć.. Jeszcze raz z dziecinną radością ponieść się emocjom.. Chciała spróbować świata.. Nie obchodziło ją jak to zrobi.. Od zawsze wiedziała, że cel uświęca środki.. Do ciebie po niebie szła.. Powiedz jak smakuje życie.. |
|
|
|
#1807 |
|
Rozeznanie
|
Toriaa jesteś bezbłędna
![]() Czy było im źle tam, gdzie byli przedtem? -Zawsze się wydaje, że w innym miejscu będzie lepiej Nic się nie zmieniło i nic się nie zmieni. Oboje to wiemy. Gdybym dostała szansę jeszcze jedną, nie odeszłabym... Na pewno... I tak wybuchnę ci śmiechem w twarz. A reszta niech leci w kulki Można być tylko tym, czym się jest - nic więcej nie można… Od Nigdy do zawsze był jeden krok.. Światło jest nietrwałe, gaśnie na wietrze, zapala się od błyskawicy, trudno je uchwycić, niczym promień słońca - a jednak warto o nie walczyć. Wciąż patrzę w sufit, wciąż to samo... Mam problem..
I pamiętaj: żałuj tylko tego, czego nie zrobiłeś, Nigdy nie jest za późno i lepiej późno nic wcale! Edytowane przez Lougess Czas edycji: 2009-07-16 o 23:34 |
|
|
|
#1808 |
|
Raczkowanie
|
nawet nie wiem kiedy te motylki odleciały. to się nigdy nie zmieni jak wygląd paczki marlboro. Zachowań niektórych ludzi nie zrozumiem nigdy, Nawet nie będę próbować.
|
#1809 |
|
Zadomowienie
|
umówmy się, że co było, to było.
czyżby kolejny odcinek z serii 'przeminęło z wiatrem'? Tak jak Ty do pewnych spraw muszę dorosnąć, choć sytuacja próbuje mnie przerosnąć. Przecież wiesz, że jestem chora na punkcie Twojej urody. o miłości już mi nie mów. kochanie, odchodząc nie zapomnij spakować swojej nieczułości. przeznaczenie? czy zwykłe zrządzenie losu? no powiedz. KlaUdUś -"chciałabym umieć mu pokazać tę miłość, którą czuję nawet teraz mocniej niż na początku." no przepraszam bardzo, ale opis jest mojego autorstwa, dodany całkiem niedawno.
|
#1810 |
|
Raczkowanie
|
Lose yourself ;*. "nawet nie wiem kiedy te motylki odleciały". Łał... po prostu mnie rozbroił..
lall ;*. "umówmy się, że co było, to było". Kradę jeżeli można... w okrutnej ciszy Twój głos słyszę. już się nie boję tego, co kiedyś przyprawiało mnie o dreszcze. chyba to czas, by powiedzieć Ci, że Cię kocham. nie zapomniałam o Tobie. Nigdy. - wiesz co to jest czarna rozpacz? - wiem, ale wolałabym, żebyś Ty nie wiedziała. myślała: spełnia się sen. niech zły sen Cię nigdy nie obudzi. oddaj to co ukradłeś - wolność tamtych dni. chyba przyśnił mi sie jakiś koszmar. - chyba nie chcę być już człowiekiem - szepnęła. - zapomniałam, że to tak bardzo boli.
sprawiają, że gdzieś między gwiazdami krocze. *** Julia Ratajek & Fryderyk Żeromiński Przekroczyć szczęścia próg Edytowane przez jOlsko Czas edycji: 2009-07-17 o 00:01 |
|
|
|
#1811 |
|
Wtajemniczenie
|
przyzwyczaiłam się do zwiedzania balkonu w godzinach nocnych...
godziny naszych rozmów zmienione na godziny natężonej pracy mózgu nie ujawnię światu, co się stało.. nie tym razem wolałabym najgorszą prawdę z twoich ust, niż słuchanie ciszy cisza w takich momentach sprawia, że nie żyje ci się lepiej... bezproblemowo. w zaistniałej sytuacji, rozum każe się wycofać, ale serce jest silniejsze.. prosi o wytłumaczenie.. wrócisz, by po chwili się pożegnać? tym razem ciężko mi uwierzyć w 'będzie dobrze'
|
|
#1812 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję (;
Hmm widzę, że pojawia się coraz więcej nowych koleżanek. Bardzo mnie to cieszy, ale co się dzieje z naszymi weterankami? ;] Wracac mi tu! ________________ bailar contigo toda a la noche. [tańczyc z tobą całą noc.] Ty żyjesz młodościa, zabawą i chwilami, moze to i dobrze, bo ja troche wspomnieniami.. Chcemy się mylić, by stłumić własne serce.. W życiu i tak przegramy z realnością jego horroru. I ziemia ubarwiona, i myśli swobodne. Za kolejnym zakrętem życie jest już piękne -Poproszę złote serce, na czerwonej tacy. -Chyba odwrotnie... -Nie. Czerwonych serc jest wiele i często się psują. Ja chcę złote, prawdziwie i czułe. jest fajnie, przyznaje. Nie mówię nie. - pamiętasz jak go kochałaś ? - miłość do niego, nie była nawet jedną setną co czuję dzisiaj do Ciebie zdarza się najlepszym. W dzisiejszych czasach tylko to jest siłą, Spijam słowa z Twoich ust - bezwarunkowa miłość On wiedział, czego chcę - ja tylko czułam. On z inteligencją - ja z sercem, on przygotowany do walki - ja gotowa na wszystko nie wiedząc nic, on wykształcony - ja prosta, on ogromny - ja malutka, on mistrz - ja uczennica, on osobowość - ja jego cień, on pewny swoich racji - ja pewna tylko jego! od zawsze chciałam mieć ten wariant. -Co robisz? -Piszę reklamację. -A co Ci się zepsuło? -Mój facet. Miał być wysokim, romantycznym brunetem z nutką wrażliwości, a dostałam niskiego egoistę uzależnionego od kobiecych tyłków.
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
Pozwolę Ci zaraz odejść Teraz Ty czekaj aż przyjdę znów Wszystko już będzie tak jak miało być Zacałuj ból.. Pozwól mi Cię zatrzymać Co myślisz, gdy leżę obok Ciebie..? Jesteś szczęśliwą jednogroszówką wśród milionów dwógroszówek ![]() Ja nie wiem co to znaczy kochać. Ja nie wiem co to budzić się w nocy z oczami pełnymi łez i umierać ze strachu, że Cię przy mnie nie ma. Przecież ja nie wiem co to znaczy kurewsko tęsknić i wyczekawić z myślą " Może zadźwoni". Naprawdę uważasz, że nie wiem co to kochać??
|
|
|
|
#1814 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bardzo się z tego powodu cieszę ![]() ______ 1. Podnosisz szlaban graniczny mojej cierpliwości. 2. Skonsumuję Cię jak ciastko z kremem. 3. Proszę Państwa cóż za kolizja.! Serce zderzyło się z rozumiem.! 4. Szczęście, Ty włóczykiju.! Zaglądnij chociaż przez moje okno. 5. Turlaj kulkę jak żuczek gnojarz. 6.Ukryłeś się za papierosowym dymem. 7. Zapijam Cię wódką. 8. "Nie zasuszaj róży, bo to zasusza miłość" - mówili. Nie posłuchałam... 9. Jesteś dla mnie jak potwór z Loch Ness. Tajemniczy, nieodkryty, nader pociągający... 10. Na mój widok wciąż wołają "Olaboga". Zapominam już jak mam na imię. 11. Rzuciłeś we mnie kamieniem. 12. Trwam w tej nienawiści, a miłość siedzi w więzieniu. 13. Utrwalam sobie Twój obraz w pamięci. Nie przeszkadzaj. |
|
|
|
|
#1815 |
|
Rozeznanie
|
`Było już takie milczenie, ale nie ma pewności, że to pomiędzy nami. Był już koniec świata, ale nie ma pewności, że to naszego świata..` Marzenia zawsze wylądują. Come on Baby, light my fire..Chociażby w muskaniu jedwabiu, motylim trzepocie, Twoich rękach. kiedy przestaniesz wierzyć w miłość ja będę tutaj stała będę tą jasną dziwną siłą,którą jednak ktoś chciał. |
|
|
|
#1816 |
|
Przyczajenie
|
lubie wygrywać z takimi jak ty... powoli... moze gdybys byl motylem w mej dloni... reset.. Oszukam czas. I niby wszystko jest tak jak powinno być. Wiesz lepiej co chcę Ci powiedzieć.. by mnie znienawidzic dam ci 10 powodow... kilka dni ze mna w zamian za kilka dni z toba. |
|
|
|
#1817 |
|
Przyczajenie
|
Zakochałam się w Tobie wczoraj w muzeum rock'and'rolla!
![]() Ty będziesz mnie nosił na rękach jak w filmach i piosenkach... Jestem za mała by spojrzeć ci w oczy, nawet na palcach nie dorastam ci do pięt... ![]() Zasypiać uczę się, bo nie potrafię już... Jestem jak DZIECKO - trzeba mnie często przytulać ![]() ...I odlećmy daleko stąd Dokądkolwiek, nie dbam o to... Kiedy znalazłam się na dnie usłyszałam pukanie od spodu! ![]() Jeśli coś się powtarza to strasznie przepraszam ale nie mogę ogarnąć wszystkich części:/. Ale nadrabiam, nadrabiam
|
|
|
|
#1818 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Torturując ciało brakiem oddechu, rozerwać styczność serca z mózgiem- przywrócić sercu rolę zwykłego mięśnia, który ból czerpie z żył, a nie ze wspomnień.
Chętna uczynić z młodości zmierzch swojego życia...Gotowa wyrzec się wszystkiego... Wynik modyfikacji "Nie chce mi się już wypełniać czasu Mija dzień, mija noc i światła gasną" "I gdybym nie miał kilku cech o których wiem Pewnie podszedłbym do ciebie w ten smutny szary dzień;]]
|
|
#1819 |
|
Rozeznanie
|
słodyczy,cudu,raju mój,czy ty rzeczywiście nie czujesz,jak gorąco,jak głęboko cię kocham?
muszę przynajmniej na chwilę o tym zapomnieć. co bym ja za to dała,by móc ustawicznie cię mieć przy sobie i pieścić,pieścić bez końca-ty wiesz,jak ja jedna umiem pieścić. może ci ją teraz dam. na razie przynajmniej.
|
|
#1820 |
|
Raczkowanie
|
Ty w marzeniach.
Proszę, mów mi co czujesz, do czasu aż zrozumiem.
|
|
#1821 |
|
Przyczajenie
|
i podziękuj jej, że jest jednym telefonem w nocy
tak jak dziękowałeś mi setki razy ku*wa w oczy. może zrobisz z nią to w wannie jak my pierwszy raz ze sobą. znów pytam 'co jest?' siebie przed lustrem ty znów obiecujesz zadzwonie nim uśniesz. Opis "chciałabym pokazac mu tę milosc ktora czuje nawet teraz mocniej niz na poczatku" jest przede wszystkim autorstwem pezeta. wybacz, ze nie przegladlam 60 stron w tyl zanim go dodalam. |
|
|
|
#1822 |
|
Raczkowanie
|
pragniesz mojego ciała czy mej duszy?
moje serce jest wisienką na czubku tortu czekam,aż dostane list miłosny... każdego ranka przeglądam się w lustrze, przecieram oczy i nie dowierzam,że z dnia na dzień jestem coraz piękniejsza
|
#1823 |
|
Raczkowanie
|
Znając się od lat nie znaliśmy się wcale.
robiłam krok , ale odsuwałeś się, prosze nie rób tak, wiesz jak to rani mnie ? oddaje Ci ma dusze a z nia miłość bez granic . 'pusty swiat skrzywdzonych nadziei. nigdy nie bierz mnie za rękę, jeśli masz zamiar złamać mi serce... każda rzecz, która Ci się przydarza, przydarza się dlatego,że ma sens.
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mało ważne jeśli kochasz tak bez `nawzajem`. bądź moim Królem czasu Na Zawsze. Wiesz jak to jest nosić stokrotki w ciasnych kieszeniach. Wtykać zboże we włosy, brudzić nos żółtymi mleczami i robić kolczyki z wiśni ? wiesz? Oddychaj moim powietrzem. To teraz takie modne. ;x Smakujesz świeżą namiętnością. Zapamiętaj mnie taką. W dojrzałym zbożu ze stokrotkami we włosach. Letnim wieczorem ubraną w zieloną sukienkę. Pamiętaj... Marzą mi się godziny pełne Ciebie, w słońcu, w zbożu, pośród maków. I ciepłe wieczory przy zachodzie słońca. Nocna burza. Ciepły wakacyjny deszcz. Nasze szczęście. Moja Miłość. Twoja Nienawiść. To jak burza w nocniku. -,-
|
|
#1825 |
|
Raczkowanie
|
Tylko Ty rozumiesz mój krzyk, gdy milczę.
Odmówienie sobie kochania Ciebie, to jak odmówienie sobie porannej kawy, świeżego chleba i śpiewu skowronka za oknem o świcie. Tylko z Tobą mogę żyć, bez Ciebie jedynie prowadzić pustą egzystencję. Wyszedłeś trzaskając drzwiami. I rozległ się wielki huk. Nie to nie drzwi,okno też nie pękło. To tylko moje serce rozpadło się na milion drobnych kawałków.
|
#1826 |
|
Raczkowanie
|
Na serwisie erotycznym jest zakładka "Dla Dorosłych" Już tak źle z tym narodem?
![]() Moszer jest głupi. Zadzwonił na policję że mu marihuanę ukradli... ![]() On ma głowe jak kosmos... nieskończona próżnia ![]() - Jeden uczeń na korepetycjach powiedział mi, że jakbym nie miała chłopaka to by się za mnie wziął - No widzi pani, a ja swoich snów nie pamiętam ![]() kategorie gier na pewnym portalu: logiczne, dla dziewczyn... ![]() - Jezus zmienił wodę w wino - co to może oznacza? - Że przeszedłby do następnego etapu w "Mam talent"? ![]() jestem studentem. mam prosbe. mozesz mi opisac smak chleba z maslem? ![]() <3 jak niewiele od milosci do seksu... 3< ![]() - kupilem na allegro takiego misia co ma takiego dzyndzla i jak sie go powygina pare razy to ten mis sie tak fajnie nagrzewa ;D - moja dziewczyna ma tak samo... ![]() dziś na poloni na pasku z informacjami: 25 latek strzelał do starszej kobiety, trafił w ręce policji... ![]() Studia są jak lokata - bez dobrych procentów się nieopłaca... ![]() bo dla mnie jak ktos nie pije to tak jakby za dziecka sie w chowanego nie bawil ![]() opis kumpla na gadu: "na gorze roze, na dole gnoj, jak sie naj.ebie to bede twoj" ![]() Picie z umiarem wymyślili ludzie ze słabą głową... ![]() - Ty jesteś mój taki miś puchatek... - taaaaak? Dziękuje - o bardzo małym rozumku
|
|
#1827 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no proszę was! jak już chcecie się pochwalić "swoimi" umiejętnościami do tworzenia opisów to przynajmniej róbcie to z głową.`tyle było marzeń. `teraz to Ty będziesz na przegranej pozycji. ja będę się śmiać, a Ty błagać o przebaczenie. `mam w głowie zbyt wiele bezsensownych rozwiązań. `chodź do mnie. usiądziemy na balkonie, okryjemy się kocem i będzie nam tak dobrze jak tamtej nocy. pamiętasz? `kochałam Twoje malutkie oczy, Twój niedoskonały nos i ten delikatny zarost. nie byłeś idealny. byłeś mój. |
|
|
|
|
#1828 |
|
Rozeznanie
|
Ale co jeśli ona pozostanie w Twoim sercu ? Ona ciągle patrzy na Ciebie, rozpaczliwie w oczy. Mogłabym być tą jedyną, którą zauważyłeś. Ty jesteś moją fantazją. Wiesz, że myślę o Tobie.. ostatnio . I za każdym razem kiedy patrzę na Ciebie, Nie mogę wyjaśnić co czuję w środku. Nie zapominam Cię, to takie smutne. Nigdy nie chciałam brać od Ciebie pocałunku w rękę na pożegnanie.. Sądziłam, że zobaczę Cię znowu.. Teraz wiem, że nie mogę.
|
#1829 |
|
Wtajemniczenie
|
jak u ciebie umiera nadzieje ? z tego co widzę to jak człowiek w wypadku samochodowym.. szybko, trwa to tylko chwile. niestety moja nadzieje umiera w inny sposób.. jak człowiek zmagający się z jakąś chorobą, czekający na śmierć nawet przez okres długich miesięcy i lat. tyle że czas ich życia, jest dla nich szczęśliwy, a ja już chce żeby ta cholerna nadzieje że się odezwiesz umarła natychmiast.
jeszcze czekam, wierząc że sobie przypomnisz o 'będę zawsze przy Tobie' boisz się przyznać dlaczego tak się stało? kłamałeś, bo miałeś kaprys. byłeś przy mnie tyle czasu także dlatego że miałeś taki kaprys?! choćbym miała plan wykasować wszystkie twoje numery i nigdy się nie odezwać, to się to nie uda.. wszystkie mogę je wyrecytować. dziś mam ochotę na szczęście, które pozwoli zapomnieć o chwilach smutku.. choć na chwile.
|
|
#1830 |
|
Rozeznanie
|
tak nigdy za tobą nie tęskniłam.
i te zbłąkane mewy,co się z taką miłością i smutkiem wtulają w siebie,to ty i ja. już bym teraz duszę ci oddała i wszystko dla ciebie zrobię. skąd ten straszny smutek? taki straszny ból ściska moje serce.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

)