|
|
#511 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane totalnie nie wiem co i jak
Mój Tz zrobił mi niespodziankę i wrócił wczoraj, a miał być dopiero na weekend! Taka jestem szczęśliwa. Wiec, że wrócił wcześniej zaczniemy chodzić tu i ówdzie. Dzisiaj Ksiądz, przymiarka sukni, szukanie butów dla mnie i dla niego, garnitur. A za miesiąc... za miesiac powiemy sobie TAK! Jakaś zabiegana się czuje... |
|
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, ja się generalnie fioletem maluje tylko czasami
![]() Przekonuje się do niego. ![]() Na probnym mialam jedno oko robione takie jak w koncu zorbilismy cale, a drugie oko mialam z taka morelką. I ladne bylo, ale nie mialo tego czegoś. Prawda ze umowie się chyba jeszcze w sierpniu na coś innego. Ona w ogole zapomniala zabrac ze sobą propozycji ktore dla mnie przygotowała Jesli chodzi o kolor oczu, ja mam szaro-zielone. Najlepiej moje oczy wygladają w kolorze jasnej zieleni, bo wtedy robią się niebieskie. (na NK jest chyba jedna fotka z takim zileonym i turkusem) Ale na slub mi w takim nie wypada ![]() Ja bym jedyne co zmienila to dodalambym bardziej polyskliwego na lukach, chociaz moge wygladac staro Poszukam sobie jeszcze makijazy. Dziękuję za opinie ![]() ps. nie uwierzycie, dzis rano juz drugio raz odprawiono mnie z USC z kwitkiem, ale sie wkurzyłam Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-07-17 o 08:55 |
|
|
|
|
#514 |
|
Wtajemniczenie
|
I co myślicie? pasuje mi?
|
|
|
|
|
#515 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bardzol ładny, troche jakby mało rzęs widac, ale ja lubie mocne rzęsy ![]() a powiedz mi skąd masz te przecudne kolczki???!!!!!!!! są przepiękneeeeeee!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
moniaq kupilam je w bizubrijitte czy jakos tak, ale w grudniu.
Teraz juz nie widzialam ich.Ale usmiechnij się do martuchy i do popscene może Ci odsprzedadzą, bo im kupowałam
|
|
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
aaa Kliwio, pamietam jak kiedys kupowalas kolczyki, faktycznie...nie skojarzyłam...a sa przepiekne
![]() W ogóle Ty masz tak wszytsko idealnie dopracowane z taką dbałościa, juz sie nie moge doczekac relacji ze slubu i zdjec ![]() Kiliwo w USC mnie babka wysmiała jak przyszłam zaklepac termin slubu ze wsyztskimi dokumentami, ze co"sama chce brac slub"...miałam zepsuty hmor przez ta wiedxme przez cały dzień:/ Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-17 o 09:31 |
|
|
|
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
We Wrocku są te stoiska w kilku większych galeriach handlowych.
|
|
|
#519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ania20m a wiadomo co z tym twoim egzaminem? (chyba, że nie doczytałam czegos , to przepraszam )
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
strobli ze nie ma teraz kierownika, one są we dwie i ze to kierownik usc musi podpisac
itp ja pitole ![]() ania20 nie wiem jak z przodu się prezentuje fruzyrka. A jak wepniesz welon? domiks jakie dopracowane ?? wcale nie Niektorymi rzeczami nawet sie nie zajmuję, jakoś tak mi się "udają" niektóre rzeczy
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-07-17 o 10:04 |
|
|
|
|
#521 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A rzęsy masz faktycznie dłuuuugaśne![]() zapomniałam się pochwalić że wczoraj zarezerwowaliśmy podróż poślubną
|
|
|
|
#522 |
|
Zadomowienie
|
a wy nie macie problemu z usadzeniem gości? zrobiliśmy sobie z TŻ makietę i kicha.... palec mnie od tych szpilek boli, a usadzić się towarzystwa nie da
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
strobli ja na razie problemu nie mam
bo jeszcze nie wiem jak stoly beda stac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale taka makieta pomocna chyba nie jest zle
|
|
|
|
|
#524 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() welon wepne od góry tam gdzie sie zaczynają zawijać. |
|
|
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia współczuje akcji z USC
a gdzie?? |
|
|
|
|
#526 |
|
Zadomowienie
|
madzialenka jedziemy na 2 tyg. do Egiptu
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
super
![]() kiedy dokładnie ![]() ja juz sie nie moge doczekac mojej Turcji |
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
UDAŁO SIĘ
![]() Jestem w połowie żonką z podwójnym nazwiskiem
|
|
|
|
|
#529 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#530 |
|
Rozeznanie
|
czesc,
nadorbilam w koncu wszystko co napisałyście przez kilka dni ![]() pewnie niektorym odpisze ze sporym opóźnieniem ![]() strasznie mi przykto z powodu malej co prawda dolaczylam do Was pozniej i nie poznalam jej, ale pamietam jak strippi pisala o niej i o chorobie. agatka super wygladaliscie celi rowniez super, gratulacje ![]() diya z algami nie pomoge. hmm a kawitacja, wlasnie na niej bylam 2 dni temu kiedys zrobilam sobie dwutygodniowa przerwa, a teraz poszlam po 2 miesiacach przerwy. nie wiem czy jest jakas regula. a Ty juz kiedys bylas na tej kawitacji? moze spytaj kosmetyczki, ktora robila Ci zabieg, kiedy poleca kolejny.A tak w ogole to ty się farbnelas ?? - super jaga widze, ze niezle balowalas na panienskim i dobrze w koncu trzeba nalezycie porzegnac ten stan ![]() sliwenka mam nadzieje, ze tesciowa pojdzie po rozum do glowy i zrozumie, ze to Wasz slub i cudnie by było, jakby wszystko było po waszej mysli, przeciez Wy tez myslicie o gosciach i chcecie by byli zadowoleni. dziekuje dziewczyny za gratulacje ![]() gratuluje strobi! mozna na spokojnie zajac sie innymi sprawami teraz ![]() martucha z opisu wyobrażam sobie twój probny pieknie i chciałabym go zobaczyc na fotkach, ale juz doczytalam, ze jednak fotek nei bedzie ![]() anula bardzo podobaja mi te wasze winietki, a jak ty złożyłaś ta serwetke efektownie bardzo, ja tak niestety nie umiem:/strippi kochane Wasze malenstow zreszta pieseczek tez, to amstaff? My tez sobie kupujemy psiaka zabcia nie wiem, czy podjęłaś już decyzje odnośnie dekoracji samochodu, ale mi się podoba 1 i 2 ![]() anika podoba mi się ta srodkowa kokarda, która jest na tym zdjęciu gdzie sa wszystkie 3, czyli z pierwszej fotki madzia fajny koczek taki delikatny i skromniutki, jeszcze jak kwiat dojdzie to będzie super groszek menu super, tez mamy czarki chlebowe, przy rozdawaniu zaproszen goscie nas pytaja, czy to bedzie , bo bardzo im sie to podoba w tej restauracji, gdzie mamy wesele. wczoraj kuzynka TZ smiala sie, ze po zjedzeniu kremu chciala zjesc naczynie, ale juz jej zabrali, bo poszla tanczyc![]() kliwia dla mnie twoj makijaż wyglada super. hmm ale faktycznie ja chyba dodalabym czegos rozswietlajacego na luku, chyba ze masz a na fotce nie widac ![]() ania20m ja jestem za kokami, ale twoja fryzurka ladnie wyszla, wydaje mi się ze starannie zrobiona. motley super, ze podroz już wykupiona
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
oo to 2 nazwiska bierzesz??
Złotko to fajnie, ze teraz masz więcej czasu w koncu mozesz sie zając przygotowaniami a nie nauką do obrony
|
|
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
madzia
Patrycja K**k-Pa*****cz ![]() złotko pod lukiem byl cien matowy z naprwawde delikatna poswiata, a ja cche inny efekt ![]() Załaczam fajne dwa slubne
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-07-17 o 12:55 |
|
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie
![]() pierwsze masz rozumiem krotkie to drugie pewnie pasuje. nasze nazwiska niestety nie pasowaly do siebie |
|
|
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
madzialenka na NK sobie zobacz jakie będę mieć
Mój tż ma imię na T
|
|
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
juz patrze.
a ja ci na PW wysle moje nowe i stare nazwisko Nowe mi sie baaardzo podoba![]() edit: a ja ciebie chyba nie mam na nk. bo przeleciałam liste i nie znalazłam
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-07-17 o 13:05 |
|
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kolczyki masz genijalne ![]() ] gratuluje
|
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia a dzieci będa miały nazwisko po tacie tak??
|
|
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
martucha wiem ze fajne kolczyki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() madzia tak po tatusiu
|
|
|
|
|
#539 |
|
Rozeznanie
|
tak madzia teraz inny cel do osiagniecie i inne sprawy na glowie
![]() rozmiawiacie o naziwskach - ja mam dlugie "zwierzece" nazwisko i TZ tez, ale za to krotsze wiec zabawnie by to wygladalo, jakbym wziela dwa i bylabym taka "grozna"![]() biore nazwisko TZ tak wogole to dzisiaj jestesmy ostatni dzien w krk ![]() bedziemy mieszkac 2,5 m-ca osobno - do slubu, fakt faktem mamy do siebie 5 minut drogi ale to nie to samo. sprzatam mieszkanko i pomalu sie pakuje. z pewnoscia nie zabierzemy sie na raz, ale to mieszkanie rodzcow, wiec nie oddajemy go wlascicielowi, takze pomalu, na raty bedziemy zwozic klamoty i zaczynamy urzadzenie mieszkania na "po slubie".idziemu dzisiaj z TZ zamowic garnitur. wczoraj natomiast 5h chodzilam z kolezanka za butami slubnymi (obie mamy swoje sluby, wiec bylysmy w tym samym temacie), w rezultacie znalazlam fajne, ale nie bylo na mnie rozmiaru, wiec kolezanka je kupila z kolei doszly do mnei buty, ktore zamowilam na str www, zrobie fotki i wkleje byscie mi doradzily, gdyz mam mozliwosc zwrotu.
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co dziewczyny....za tydzien ślubuje...a nie mam jeszcze wybranej fryzury...ksiądz nam robi problemy z dekoracją "taka nie bo musi być demokracja i goście nie mogą być uwięzieni.." , " świeczki nie bo możesz się zapalić.." a u nas przejście ma ponad 2 metry szerokości
ajjj ale cieszymy się że to już za tydzień ![]() zmykam... wszystkiego dobrego jutrzejszym panną młodym
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

są przepiękneeeeeee!!!!!!!

)
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)