|
|
#1831 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Wierzyłam Twemu sercu, lecz ono rytm zmieniło.. W uszach słyszy Jego głos, który tak gorzko powiedział „żegnaj”.. Stanęła przed lustrem, ujrzała siebie.. Nie miała już niczego.. On pierwszy powiedział, że kocha... Ona nie umiała... Nie wiedziała czym jest miłość... On jej to pokazał... Namaluj miłość wspólnymi farbami. ![]() Chce poznać świat w Twoich ramionach Kocham te Twoje spojrzenia rzucone niby ot tak od niechcenia.. PAMIĘTAJ jedno.. Dla mnie umarłeś z pierwszym kłamstwem! Ty nie jesteś KRÓLEM, bo on nie zawodzi. ![]()
|
#1832 |
|
Przyczajenie
|
Teraz czuję, że moja dusza ma wiele możliwości. Czasem cierpienie, to to czego potrzebujemy. . by wzrastać. Więc kiedy nadejdzie dla mnie czas, na przyjrzenie się sobie z najgłębszej strony, znajdę sposób, by wlać w nią miłość. . Teraz czuję, że moja istota przybrała wiele form. Czasem deszcz może zmienić się w wodospad. Najpiękniejsze rzeczy mogą wyrosnąć z najzimniejszych nocy. I nawet ze złamanymi skrzydłami, możesz odnaleźć swą drogę lotu. Yes, I can be bigger, bigger, stronger, stronger, harder, harder <3
Edytowane przez unindifferent Czas edycji: 2009-07-17 o 10:22 |
|
|
|
#1833 |
|
Rozeznanie
|
wróciłaaam ! tęskniłam bardzo
**to nic takiego. to tylko taki niewielki ból rozrywający duszę, ściskający gardło, łamiący serce. nic takiego.. tylko rozstanie. biegając po łące, stokrotkom opowiadałam o mojej miłości. spytał mnie jak się czuję i nagle jest o tysiąc razy gorzej. wyrzuciłam z domu wszystko co związane z Tobą. porządki w domu udane; czas na porządki w sercu. nie obchodziło Cię czy mam czym oddychać, czy mam po co wstawać z łóżka, czy to bolące coś w mojej lewej piersi nadal bije... odchodząc zrobił trzydzieści cztery kroki. to było jak trzydzieści cztery uderzenia w twarz. potem straciłam go z zasięgu wzroku.
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2009-07-17 o 10:22 |
|
|
|
#1834 |
|
Rozeznanie
|
Tell Your little secret and I'll tell You mine... Powiedz mi swój mały sekret i ja powiem Tobie swój.. Tęsknota za czymś czego już nie ma, za czymś co wydawało się być piękne a zarazem tak nierealne .. Najsmutniejsze jest własne serce, gdy cichutko woła ' wróć..' Anioł potrafi osuszyć łzy, a ja powoduje je niepotrzebnie. Mogę tylko usiąść przy Tobie i załkać cichutko z bezradności.. Gdzieś w oddali smutne oczy patrzą w otchłań bladych chmur.
|
#1835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() _______ wiara znalazła drogę powrotną do domu.
Kocham Jego oczy o kolorze nieba, ziemi, świata… Jego usta zawsze mówią w niewłaściwych momentach, a milczą, kiedy nie trzeba… A potem już nie było słońca, a deszczowe chmury… Od pewnego czasu żywi się tylko wspomnieniami. Uśmiech przegonił silny wiatr obojętności, a potem wymiótł z głowy wszystkie miłe chwile. Na pewno nie będę oryginalna, gdy powiem, że nie chce mi się żyć i dodam, że się tego boję. Każdy ma prawo coś kochać i czegoś nienawidzić, coś wywyższać i coś odpychać, coś powiedzieć i coś pokazać… Każdy ma prawo. I ja też mam. Mam prawo po prostu nie chcieć. niecierpię tych wiecznie wymuszanych uśmiechów na swojej pulchnej twarzy.
|
|
#1836 |
|
Raczkowanie
|
kiedy dzień za nocą goni...
nie kochasz? to nie kochaj! A może jesteśmy jedynie czyimś wspomnieniem? wiatr goni moje myśli. wkrótce rozpadnie się nasz świat. |
|
|
|
#1837 |
|
Zadomowienie
|
KlaUdUś- przepraszam bardzo, mój błąd, po prostu skojarzyłam, że dodawałam ostatnio ten opis, a że zazwyczaj piszę sama to tak wyszło, przepraszam jeszcze raz
i bardzo uprzejmie proszę o niewtrącanie się co niektórych dziewczyn do konfliktów innych, skoro to nie ich sprawa. Jeżeli szanowna PANI by raczyła ustąpić to my z Klaudią załatwiłybyśmy to między sobą, a PANI wypowiedzi są w tym momencie zbędne. Dziękuję za uwagę. _______________ Lojalni mężczyźni? wyginęli tak jak dinozaury. P jak miłość. szczęście mną obraca. -skoro możesz mieć wszystkie to po co starasz się o moje uznanie? -sam nie wiem, może dlatego, że jesteś inna? Wyjątkowa. -wyjątkowa? -...i dlatego, że nie ulegasz mojemu podrywowi. o właśnie! dlatego jesteś wyjątkowa. Nie ulegasz tak jak wszystkie. Gdybyś mógł nie zabijać w nas prawdy, byłabym wdzięczna. Poproszę o link, do Twojej instrukcji obsługi.
|
#1838 |
|
Rozeznanie
|
tęsknota owładnęła mój świat.
wygryza mnie kosmate coś siedzące w środku. głupie i naiwne Ty. i tylko strach, żeby przypadkiem nie nazwać uczuć. w środku głównie ciepło. muzyka otula a lato robi swoje. nasze oczy widzą świat niekoniecznie tak jak dawniej. spotkanie dawnej miłości zawsze wyzwala w człowieku nostalgię. rozpościera się przed nim droga, którą nie poszedł, wielki znak zapytania, perspektywa całkiem innego życia, gdyby wszystko ułożyło się nieco inaczej ... i tkwi we mnie zadra Ciebie. niewielka lecz bolesna. są uczucia, których nie sposób zabić, mimo, iż na to zasługują. nie wracaj. Kochanie, z odległością nie wygramy... jest pora na kubek kakao. jest pora na Twój pocałunek. take me back to the moon of dreams.. zabierz mnie do księżyca marzeń.. Toogether93 - moja naj.
|
#1839 |
|
Przyczajenie
|
Cichy szał splecionych ciał bez podtekstu i bez tła . . Jutro takw tłumie dnia ze swych oczu zginą. Nigdy nie zapomną, choć nawet nie znają swoich imion. 'Cała sala kołysała się w takt twoich bioder Niejeden dałby za nie świat, bo ich ogień Wbił spojrzenia, lecz zmieniał ćmy barowe w popiół Dawał do zrozumienia żeby dać sobie spokój. . . ' Bezwstydnie opycham się, wysokokalorycznym życiem ; ) Chcesz trocę ? ; D A na bycie dorosłą będę miec jeszcze czas ! ^^ Wysokokaloryczne emocje, które po prostu przedawkowałam. . Tak, tak. .Uczucie umarło, heh każdemu się zdarza ![]() |
|
|
|
#1840 |
|
Zadomowienie
|
Gdyby Ci nie zależało zakończyłbyś to zanim się zaczęło -.-
|
#1841 |
|
Przyczajenie
|
"Mówią, "możeszw s z y s t k o", więc głowę mam spokojną. . "
Skrupułów brak mam . . więcej chcemy, wciąż nam mało ![]() . . ale to było coś, czego nie udało mi się dokonać . Bywa ![]() Edytowane przez unindifferent Czas edycji: 2009-07-17 o 11:05 |
|
|
|
#1842 |
|
Raczkowanie
|
.. Za zagubiony oczu blask ..
Jestem dla Ciebie .. zawsze .
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
Gdy nie chcesz dziecku dać ciastka,
nie opowiadaj mu o cukierni.. Wyrzuciłam Cię z pamięci telefonu, pora wyrzucić z mojej pamięci Świat teraz jest smaczniejszy od czerwonego barszczu z uszkami Jedyny nałóg jaki miała to, to że uzależniała od siebie męźczyzn.. ![]() Czy mi się wydaje, czy słoneczniki jakieś bardziej źółte? ![]() Kreśle, rysuje, rysuje, kreśle.. próbuję zapomnieć, że cokolwiek czuje Tyle książek, tyle zdań, a słów cały czas brak Ocalić od zapomnienia A moje uczucia? Przypominają poplątane sznurówki.. Prawdopodobnie jesteśmy najlepszym materiałem na parę.. ![]() Kiepski dzień? Przerzuć kartkę z kalendarza i pomyśl, że ten już się skończył ![]() Kotku.. takie bajery to Ty możesz wciskać dzieciom, podczas oglądania Muminków Z kogo Ty robisz idiotkę? Ze mnie? Chyba sam z siebie robisz idiotę.. a nie! przepraszam! TY JUŻ NIM JESTEŚ! ![]() Nie baw się ze mną w kotka i myszkę, bo schowam się do norki i już nie wyjdę POMOCY! Trafiłam na kolejnego kretyna Jestem taka cudowna, że nawet farba na ścianie ode mnie odchodzi ![]() btw, dziewczyny w pierwszym poście wątku jest prośba o nie powtarzanie opisów ![]() piosenki, cytaty z książek - ok, ale jak widzę swój opis i bynajmniej nie jest on zamieszczony w moim poście, to chyba coś jest nie tego
|
|
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
i Ty
____ Opowiem Ci teraz, jak bardzo bałam się kochać, jak bardzo bałam się, że nie zdążę się obudzić, nim minie szczęście… Chcę wykrzyczeć światu, że jest zły. Nawet na to brak mi sił… Płacze w poduszkę. Tylko na tyle ją stać. Zgub dzisiaj ten sens, który odnalazłaś w nim... Wspomnienia są po to, by żałować... Nieprawda,że Cię nie ma. To sen... chciałabym umieć tak, jak nie potrafię...
|
#1845 |
|
Raczkowanie
|
JednaNaMilion - mega zachwycona, skradłam DOSŁOWNIE WSZYSTKO !
______ Czasem mi brakuje w życiu nie gorących lat, nie pustego bitu bo to wszystko mam, od zmysłu do świtu,brak mi grubych plików dobrych plików, kilku osób z dawnych lat, i szczeniackich przygód, brak twoich beztroskich oczów, kiedy cały świat, mieścił się w małym pokoju,w szarym bloku, brak mi czasem hajsu,niedopałków w parku, brak mi szczerych twarzy z tamtych czasów, brak żywego ognia,czystej zajawki, nie szczeniaków w szerszych spodniach, niszczących ławki, niee brak mi więcej, wielkie serce, dla którego wszystko smakowało jak pieprz, wiesz brakuje mi twojego zdjęcia na tapecie, i spojrzenia,jak bym był ostatnim gościem na świecie, kilku ludzi,chwil,czystych jak kryształ,nic nie było wtedy takie brudne,jak dzisiaj... Pezet - Czego Ci brak.
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
cieszę się, że komuś się podoba.
![]() ___________ zostaw trochę szczęścia dla innych. masz za dużo? jedną porażką przekreślisz się ze wszystkiego. przestań kłamać, wiem wszystko. mówili, że mam to jak w banku... ale ja w banku nigdy nic nie mam. wytrwasz ze mną do końca, kotku? mam za Tobą płakać? heh, a mamusia Cię kocha? moje życie w po rno grane?
|
#1847 |
|
Rozeznanie
|
co ty robisz?
będziesz winny mej śmierci. całą noc przemyślałam. wiem teraz,co zrobię... więc co-co-co? jakiś ty dziwny,-chcesz się męczyć-mój boże,ja bym ci niebo przysunęła,ja nie umiem cię męczyć,ja nie mogę cię męczyć i nie chcę-a czuję,że ty potrzebujesz tego.
|
|
#1848 |
|
Rozeznanie
|
miło.
nie spodziewałam się. ;] ;**__________________ Nie ma Cię, nie ma
Nie lubię tęsknic dlatego nigdy nie mów mi 'na zawsze' Podarła swój scenariusz tak aby tamto życie już nigdy nie istniało śmiej się tak bardzo jak oddychasz, kochaj tak długo jak żyjesz Daj sie pokochać A jeśli powiem pokochaj mnie na czerwono to będziesz mnie kochać bardziej niż na niebiesko? A Ty rozpływasz się jak mgła chcę Cię łapać zmęczonymi płucami chcę Cię trzymać słabymi dłońmi a Ty uparcie znikasz a Ty wspomnienie odchodzisz Bo marzenia to MY
|
|
#1849 |
|
Raczkowanie
|
Zawsze Ci mówiłem... że gdyby lustro miało gardło to by Cie obrzygało
![]() Proszę Księdza ja mam inną orientację??? to nie ja chodze w sukience... ![]() Według niego w historii o Adamie i Ewie morał jest taki, że nie można jeść na golasa ![]() Jak byś była taka odważna, to powiedziała byś mi to prosto w gg... ![]() Na granicy zycia i smierci : Czyścić przycisk power na klawiaturze... ![]() ostatnio rozwiązuje krzyżówkę i takie pytanie: "Pierwsza litera alfabetu Fińskiego"..... 16 liter ![]() - o. brat właśnie zwraca z imprezy sylwestrowej - chyba wraca? - nie, wrócił już jakiś czas temu ![]() eh te choroby... jednak organizm ludzki jest zbudowany z zespołu naczyń, gdzie jedno jest zależne od drugiego. przemoczysz nogi - gardło, przemoczysz gargło - nogi odmawiaja posłuszeństwa... ![]() akwizytor jest jak komik gdzie nie pojdzie tam go wysmieja ![]() Kobieta: słaba, bezbronna istota, przed którą nie ma ratunku... ![]() Moja starsza jest zaj.ebista. Zapomniała, gdzie schowała tabletki na pamięć
|
|
#1850 |
|
Przyczajenie
|
Dzisiaj znów założyłam czarne okulary...
Obudzić się i już nie pamiętać co zdarzyło się wczoraj. Pomyśl kiedy następnym razem zaryzykujesz swoje życie. A mi się cały czas wydaję ,że tu jesteś. Szukałam w kałuży szczęścia i w każdej widziałam Ciebie. A Ty dalej bądź tą głupią nawiną su*ą. Ja po prostu udaję ,że jestem szczęśliwa idąc ulicą i uśmiechając się do każdego. _______________________ -Wiesz, śniłeś mi się. -Tak? -Byłeś taki jak kiedyś. |
|
|
|
#1851 |
|
Raczkowanie
|
rozpacz osłabia nam wzrok i zamyka uszy.
jesteśmy w pustym pomieszczeniu, a ja słyszę tylko podniecone bicie naszych serc. błądzimy po omacku. coś w nas obojgu umarło. A była to nadzieja. nic juz nie mów. Byłam Twoja w chwili, gdy sie poznalismy.
|
|
#1852 |
|
Raczkowanie
|
ten opis dodawałam na str 60 lub 59. uwagi trochę. ____________________ -przypomnij sobie.. -nigdy nie zapomniałem.! .a ja.? poślubiam smutek.. .gotowa by nieba Ci przychylić. <3 .plastikowa rura, mascara w pysku, nie pyskuj masz tu stówę idź w ****u. ![]() .jeszcze ten jeden raz jesteś dla mnie jak narkotyk. ;* .masz oczy jak borówki. a ja uwielbiam borówki.
|
|
#1853 |
|
Rozeznanie
|
malutka iskierka szczęścia.. dziś milczysz . a jutro nie będziesz chciał znać . jedyny ślad jaki mam .. to tylko w sercu.. ale ja .. ja poczekam. i tylko nie mów, że kłamałeś ? .. nie wierze. co z tego, że wierze .. jak i tak się nie ułoży. znaleziony szczęścia grosz.! stajesz się moim ulubieńcem. optymistycznie. pozytywnie. nadzwyczajnie. szczęściem zapachniało.! uczyń mnie tylko ' swoją ' . cholernie tęsknie . pozwól mi Cię zobaczyć . umaluje się dziś , by nie wyglądać ponuro aż tak. szczęście przytuliłam do serca.!
|
#1854 |
|
Raczkowanie
|
Ty nawet rzeczywistość potrafisz skomercjalizować!
taki dzień to nic innego jak tylko utopić w kieliszku wina. bywasz? ...bądź. za bardzo wierzyłam w nas, za mało w siebie. uwierz w coś wreszcie! czy to tak trudno zrozumieć? nienawidzę niespodzianek. z wzajemnością.
|
#1855 |
|
Raczkowanie
|
JednaNaMilion - to był powrót w wielkim stylu, cudowne opisy.
![]() ___________________ nieokiełznana ciekawość. kartki, słowa, deszcz, tęsknota,przyjaciele, sms, kłótnia, plaża, sen, kawa, muzyka, okulary słoneczne, gwiazdy, piasek w oczach, wakacje. parasol swych dłoni rozłóż nad nami, i chroń nas, proszę, przed nieba łzami. powątpiewaniem w sens, formą ponad treść. zacinąć zęby - nie wystarczyło. chwyciła za klamkę i uchyliła lekko drzwi własnych myśli. odskoczyła niczym poparzona prądem elektrycznym. niektórych pokoi nie należy otwierać. rozpoczeła malować w głowie obraz kolejnego roku, wymazując tym samym z pamięci pokój, drzwi, metalową klamkę, ciekawość, ból, obawę. so 1,2,3 take my hand & come with me because you look so fine & i really wanna make U m i n e. weź moją rękę i pójdź ze mną ponieważ wyglądasz tak uroczo i na prawdę chcę uczynic cię swoim./
|
|
#1856 |
|
Rozeznanie
|
You gotta help me out. Musisz pomóc mi wstać. Don't be a baby,
Remember what you told me.. Nie bądź dzieckiem, Pamiętaj, co mi mówiłeś.. Shut up and put your money where your mouth is. That's what you get for waking up in Vegas. Zamknij się i wsadź forsę do buzi. To robisz budząc się w Las Vegas. Give me some cash out, Baby.. Give me some cash out, Honey.. Daj mi pieniądze, Kotku.. Daj mi forsę, Skarbie..
|
#1857 |
|
Raczkowanie
|
Broń masowego zgorszenia ;D xD
Teraz mam swojego anioła ![]() przyjdź i mnie zabij... zsynchronizuj ze mną puls... takich jak ja już się nie robi.. ;DD
|
|
|
|
#1858 |
|
Rozeznanie
|
And if the world's at stage,
We're searching for our parts. I jeśli świat jest sceną, To my szukamy swych ról. We'll face the winds, And break the strongest of trees. And beckon for the sweet, soft, summer breeze. Stawimy czoła wiatrom, I złamiemy najsilniejsze drzewa. I będziemy kiwać palcem na słodki, delikatny, letni wietrzyk. All my friends, are dear to me. Oh.. when the storm comes, they're as close as family. All the friends, are the ones I chose. If I hear them knocking, you know I can't refuse. Wszyscy moi przyjaciele, są dla mnie drodzy. Oh.. kiedy burza nadchodzi, są blisko jak rodzina. Wszyscy przyjaciele, to Ci, których wybrałam. Jeśli usłyszę, że pukają, wiesz, że nie będę mogła odmówić.
|
#1859 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
** w pułapce uczuć.
mężczyzna z przeszłością i kobieta po przejściach. bywa różnie. byłeś punktem zwrotnym w moim życiu. przeżyli miłość, o której wielu może śnić, ale czy zakończenie będzie takie jak w bajce? świadoma swojego słabego charakteru nie byłam przekonana co do tego związku.
|
|
|
#1860 |
|
Raczkowanie
|
Mam prośbę. W niedzielę wyjeżdżam do Warszawy, do której jestem dość sceptycznie nastawiona ze względu na tą nowoczesność. Prosiłabym o jakieś opisy. ;>
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

wystarczy Marzena