|
|
#1891 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
to nie pozostało mi nic innego, jak zabrać bez pozwolenia Twój.
Say something funny,
Say something sweet, But don't say that you loved me ! Powiedz coś zabawnego, Powiedz coś słodkiego, Ale nie mów, że mnie kochałeś ! So as I write this letter and shed my last tear.. No, it's all for the better ! That we end this this year, Let's close this chapter. Say one last prayer.. But don't say that you loved me ! Więc pisząc ten list płaczę po raz ostatni.. Nie, to wszystko dla naszego dobra ! Że zakończyliśmy ten rok, Zamknijmy ten rozdział. Powiedz jakąś modlitwę.. Ale nie mów, że mnie kochałeś !
|
#1892 |
|
Raczkowanie
|
Zlinczujcie mnie, jeśli mocno chcecie.
Ale ja na wakacje praktycznie nie siedzę w domu, ciągle gdzieś ganiam w tym roku. Teraz Złotego Piaski - wracam 30 lipca. Do zobaczenia, kobitki ;* * Królewny tak mają. Upajają się szczęściem, nie mogą czytać smutnych teksów i nie cieszyć się do słońca. Zakochane królewny właśnie tak robią. A gdy cierpią łamią korony z bezsilności i zamykają się w swojej wysokiej wierzy, żeby tkwić w niej same udając, że nie chcą już nikogo wpuścić do swojego serca. * Nie chowaj w rękach swych oczu, gdyż ja żyć nie mogę bez ich spojrzenia. * I chcę tak siedzieć obok ciebie, ze spieczonymi plecami, powtarzać, żebyś jedynie uważał, czuć twoją wodę kolońską i myśleć sobie, że tą chwilę zapamiętam. * Przemyślenia wieczorne zawsze są do dupy. Albo usychasz z tęsknoty albo marudzisz bez sensu. Noce po prostu takie są. * - Masz jakiś inny głos. - Mam taki głos jak jestem szczęśliwa. * - Dlaczego już mnie nie kochasz? - Bo nie. * Już po dziesiątej w nocy, kotku. Wszyscy grzeczni ludzie idą spać. A my chodźmy na spacer, dobrze? * Cześć, kochanie.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. Edytowane przez kee Czas edycji: 2009-07-17 o 18:31 |
|
|
|
#1893 |
|
Raczkowanie
|
nieprzepuszczalność moich oczu jest geniuszem pięciominutowym.
umówiłam się na spotkanie bez słów, wypchałam siebie tym, co mogłoby zabić to co we mnie tkwi i co dzień mnie zabija, jednak dziś nie było w stanie tego uczynić. i tonę. położyłam się, przypomniałam sobie Ciebie, straciłam możliwość ruchu. umiarkowana rzeczywistość; świadczy o jej byciu jedynie wystygająca herbata, jej wystyganie. gdyby rzeczywistość trwała, stałabym się posiadaczem zapalenia stawów, przeziębienia nerek, biustu, moich bioder - gdybym znów zdecydowała się zdjąć z siebie wszystko zupełnie nie dostając w zamian czegokolwiek. najpierw tęsknię, a teraz najpiękniej się czuję sama ze sobą. fantastycznie głupia naiwność nóg. nieczłowieczo.
|
|
#1894 |
|
Przyczajenie
|
może: a więc jeszcze 365 dni dzieciństwa. ;D - 17stka ![]() ____ przerost formy nad treścią. gorzki smak słodkich słów. to ja i za karę i w nagrodę . tam gdzie mamy tylko siebie on i ja . . . wyjawisz mi to co od dawna wiem, że dla mnie Ty dla Ciebie ja . i się nagle stanie cud spojrzysz na mnie w końcu już nieobojętnie tak byle Cię. byle czym. byle byle być z nim .
|
|
#1895 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś dzisiaj powiedział, że wyglądam, jakbym miała anemię. Blada,zimna, słaba. A ja po prostu byłam niewyspana, zapłakana i bezsilna...To nie były oznaki choroby. Ta tęsknota tak na mnie wpłynęła... Żałuję, że nie możesz poczuć tego, co ja czuję. Tej złożoności targających mną emocji, tego zamętu, jaki mam w głowie.
|
#1896 |
|
Zadomowienie
|
i zamykam ten rozdział, odcinam się całkiem
z różowymi okularami na nosie. zatkałam cienką warstwą butelkę swoich wspomnień. zostało tylko wyblakłe światło nocnej lampki w moim pokoju. kolorowe słońce, kolorowy świat, a Ty wciąż jesteś szary. przeznaczenie nigdy się nie zmieni. głęboka zieleń Twoich oczu. urzekająco piękny zarys Twojego ciała.
|
|
#1897 |
|
Raczkowanie
|
Give me a reason to smile.! / Daj mi powód do uśmiechu.! Wciąż opada stan mych możliwości... Zbyt duże wymagania, Za mało siły. instynktowne myślenie kutasem inteligencja mierzona mięśniami ;/ "Jesteś moją własnością, mogę robić z Tobą to, co chcę" - jeżeli tak myślisz, to spierdalaj!
|
#1898 |
|
Przyczajenie
|
I show you my friend. And I leave you take your hand.-mogłybyście przetłumaczyć na polski? bardzo mi zależy
|
|
|
|
#1899 |
|
Rozeznanie
|
Konkurencja ciekawa, acz niekonieczna. Wiadomo przecież, że królowa zawsze wygrywa. Love and other disasters. Niska temperatura twojego uczucia. Powierzchowne obietnice i rozmazane sny.
|
#1900 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie będe tańczyła tak jak mi zagrasz. ja będe grała a Ty zatańczysz. Każdy ma swój mały świat, ja też taki mam. <3 w objęciach uczuć reglamentowanych... oboje dobrze , wiemy że być bez siebie już nie możemy <3. [Make my heart a better place.] tłumaczenie .. - Uczyń moje serce lepszym miejscem . <3
|
|
|
#1901 |
|
Wtajemniczenie
|
Przeznaczenie samo sobie nie poradzi.
|
|
|
|
#1902 | |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Cytat:
![]() Enji - kradnę ten opis ![]() ___ "I wtedy ja także miałem ochotę zamknąć oczy. Ale nie robiłem tego. Żal mi po prostu było tego czasu, w którym nie patrzyłbym na nią. Bo ja chcę patrzeć na nią przez cały dany mi czas. Dlatego chciałbym kiedyś obudzić się obok niej i móc obserwować jej twarz i zamknięte oczy, gdy nic nie mówi. I gdy tak śpi i nie może mnie słyszeć, chciałbym nachylić się nad nią i opowiedzieć o tym moim 'zakochaniu'. I to mnie tak cholernie zabolało. Że on wie, że ja nie mam żadnych planów na weekend. I że on wie z pewnością także to, że moje plany to on. I że czekam na niego. I że mój telefon czeka, i mój zamek w drzwiach, i moje łóżko. I że ja czekam na niego. to prawda, że boisz się ciemności? - nie po prostu jestem przyzwyczajona do światła. Po prostu położył dłoń na sercu i zniknął z mojego życia. Edytowane przez Exceptional Czas edycji: 2009-07-17 o 20:38 |
|
|
|
|
#1903 |
|
Raczkowanie
|
Mam egzystencjalną czkawkę, emocjonalną zgagę i sentymentalną kolkę .
|
|
#1904 |
|
Raczkowanie
|
cudo.
![]() nie pytam się o to, czy potrafisz trwać. pytam czy wytrwasz. na odwyku od kochania. Kiedy powiedział: "My i nikt więcej. I nic więcej.", zerwałam. Nie mogę być z człowiekiem, który nie znajdzie w życiu miejsca dla kota. pilnie potrzebne antidotum na rzeczywistość.
|
#1905 |
|
Raczkowanie
|
silnie się na Tobie koncentruję. dręczę się Tobą. samobiczuję.
|
|
#1906 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1907 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cudeńko________________________ .a on ma w oczach szkiełka dwa. ![]() .może już czas wymazać coś.?
a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca.. Kuuubo <3 Edytowane przez unattainabl Czas edycji: 2009-07-17 o 21:05 |
|
|
|
|
#1908 |
|
Przyczajenie
|
Nigdy nie można oznaczyć z pewnością, gdzie się w kobiecie anioł kończy, a diabeł poczyna Tak wiele rzeczy, po które wciąż wyciągam ręce I powoli brnę przed siebie zabierając ciągle więcej Jedna chwila może dać mi szybko szczęście Ale może też w sekundę zabrać to, co najcenniejsze. . . Bo jedyny głos, Twój ciepły głos Może poprowadzić mnie. . Gdzieś magness skryty w sobie masz ![]() Każda chwila jest na wagę złota . 'Jeżeli życie zostało nam dane to nie można ciągle pytać o jego sens, tylko tak je przeżyc by spełniało się codziennie.' |
|
|
|
#1909 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję Skarbku <3 Te 2 zabieram ;b ___________ Powiedziałeś, że nigdy mnie nie kochałeś, że byłam tylko zabawką. Moje gardło zaciśnęło się. Może takie uczucie pojawia się na myśl o bliskiej śmierci? O bliskiej śmierci serca... A ja wiedziałam, że będziemy żyć wiecznie, On i ja... <3 Niczego się nie bał, był taki nieposkromiony... Powiedziałam mu, że zasługuje na miłość. Widziałam jego palce splecione z jej palcami, widziałam jak ją całował, z taką czułością, że zaczynałam podejrzewać, że nigdy mu na mnie nie zależało. Gorzki smak żalu i zazdrości I te pocałunki w sobotnie noce.
|
|
#1910 |
|
Rozeznanie
|
chciałabym żeby czekolada nie tuczyła. kawa nie była gorzka, papierosy nie uzależniały. a miłość istniała ". . . Będziemy tam nago biegali po łąkach
Okryją nas drzewa gdy zajdą wszystkie słońca I czując Cię obok opowiem o wszystkim Jak często się boje i czuje się niki. . . " |
|
|
|
#1911 |
|
Wtajemniczenie
|
zawiodłeś na całej linii.
nowa równanie. zaufałam ci=znudziłam ci się tak. zafarbowałam włosy, pomalowałam paznokcie. dla ciebie. nie zapomniałam. nie zapomnę. chyba miałeś za nic zdanie ludzi, że ranisz innych. robisz to dalej, pogrążając się w lawinie niemiłych słów na twój temat. sterujesz moim sercem... nigdy nie lubiłam jak zawracałeś z wyznaczonej trasy naszej miłości... bolą słowa osób którym zawdzięczasz za wiele. pamiętasz jak zadzwoniłeś o 2 w nocy mówiąc że plac przed twoim blokiem płonie? teraz jest godzina 22 i płoną wszystkie uczucia do ciebie.. po prostu się wypalają. uznałam że muszę ci o tym powiedzieć. czyta ktoś?
|
|
#1912 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i kradnę ten wyżej ;*_____________ You should be by yourself instead of here with me, secretly. / powinieneś być sam, zamiast tutaj ze mną, sekretnie.
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
idąc z tobą schodami do piekła można dojść do nieba.
kobieta powinna umieć 70 rzeczy. 69 i dobrze gotować. nie życzę cię nikomu, bo życzę ciebie sobie. a miłość? jeszcze jeden nałóg młodości, ryzykowne gry, oszałamiające stany nieważkości. naprawdę nie musisz mi mówić jaka to ja jestem - mam siebie na co dzień. narwij mi obłoków. bym więcej nieba miała w sobie. |
|
|
|
#1914 |
|
Rozeznanie
|
Nie umiem żyć bez Ciebie. Spotkałam kiedyś anioła nie miał skrzydeł ani aureoli tylko taki charakterystyczny blask w oku spytałam czy pójdzie ze mną powiedział że nigdy mnie nie opuści Są takie chwile, kiedy nie liczy się nic. Są tacy ludzie którzy stają się wszystkim. Złapać słońce tak, aby sie nie poparzyć Dookoła mojego serca zrobiła sie jakaś otoczka niby jej nie widać ale z całych sił czuję ją każdego dnia coraz bardziej sądzę że to coś w rodzaju futerka okrywającego narząd zupełnie tak jakby ktoś bał się by sie nie zbił myślę że ta otoczka ma swoista nazwę tak, zdecydowanie tak to szczęście I coś usilnie we mnie mi powtarza że jeśli będę wierzyła to mi sie uda Chore usposobienie
|
|
#1915 |
|
Raczkowanie
|
może:
wkraczam na granicę między tym co dziecięce, a tym co seksualne. 17 lat mieć. ułaa sjestę czas zacząc! Maj słit sewentin! ;] moje: kalkuluję przypływy i odpływy własnego pragnienia. są dwa rodzaje miłości. potrzebuję obu. jakie jest moje miejsce w geografii jego pragnienia? pustka mnożona przez podwójne przeczenie. stwarzam Boga na swoje podobieństwo. co znaczę w Twoim języku? nasz zakazany alfabet. poszłam obudzić swojego dżina.
Tłumaczenie niechlujstwa językowego dysleksją jest jak szpanowanie małym fiutkiem. Edytowane przez pestycyd Czas edycji: 2009-07-17 o 22:43 Powód: usunięcie jednego z opisów |
|
|
|
#1916 |
|
Rozeznanie
|
dwa cztery na dobę myślę o Tobie
cokolwiek robię myślę o Tobie znam ten stan kiedy Ciebie mam, sam na sam. w moim sercu bezustannie gra ta sama muzyka. najlepsza ze wszystkich to noc sobotnia. dzisiaj wspólny długi chillout. ta biba kręci się jak trzeba! |
|
|
|
#1917 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1918 |
|
Rozeznanie
|
Podkręcę rzęsy i będę udawała, że już Cię nie kocham.
i nawet płakać się już nie chce. podłoga za zimna, za gorące kakao. cisza za wielka. ...a mogę? cisza w pustym pokoju. nic i nikt. i sąsiad denerwuje swoim 'serwus madonna!' w gitarze za szafą pękła kolejna struna. nawet ona robi mi dziś na złość. tik tak tik tak tik tak. i zegar tyka za głośno. tik tak. Zimna pościel sztywnieje szybko, niedawno ciepła jeszcze. Okno nieszczelne gwiżdże - zaraz mnie trafi szlag. Palce kostnieją bez Ciebie przy plus 30. Miejsca za dużo w tym wielkim pokoju i nawet nudzi mnie muzyka. chodź, przytul, obejmij. nie udawaj mr unapprochable! |
|
|
|
#1919 |
|
Rozeznanie
|
*Odebrałeś równomierny oddech.
*Blisko, choć jeszcze za daleko by chcieć. *I look around me, hoping to be blessed with Your smile / Rozglądam się, z nadzieją na obdarzenie Twoim uśmiechem. *You froze me into Yesterday / Zamroziłeś mnie we wczoraj. *Magia chwili. Filozofia westchnień. *Zacisnąłeś pętlę w moich myślach. Pewnie nieświadomie. *Uciekając przez Tobą pragnę byś mnie dogonił. *Gmatwanina emocjonalna. *Nie widać na mych smutnych włosach śladu Twej dłoni niecierpliwej ...
|
#1920 |
|
Przyczajenie
|
czemu każdy problem ma rozwiązanie?
jeśli nie ma rozwiązania to nie ma problemu maltretuje Cie? przygotuj sie do ostrego startu moja druga połówko where are you? wiem ze mozesz miec niemal wszytko ale gwiazdke z nieba prawdopodobnie dam ci tylko ja... powiedz jak mnie widzisz kiedy o mnie myślisz ide do lozka z marzeniami a budze sie z rzeczywistoscia... "Jestem kobietą, którą się zabiera na weekend, aby zapomnieć o niej już w poniedziałek..."zgodzisz sie ze mna?? Tej nocy odzyskała marzenia. Edytowane przez ilovelollipops Czas edycji: 2009-07-17 o 23:30 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.