![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Złotko my tez z TZ na 2,5 miesiąca przed slubem zamieszkalismy oddzielnie
![]() ![]() a teraz zostalo juz ich tylko 15 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My chcieliśmy jechać do Tunezji, ale z uwagi na "mój stan" trochę boję się tamtejszej flory bakteryjnej i zdecydowaliśmy się na razie na bardziej "cywilizowane" miejsce, typu Chorwacja, Grecja. Ale ostatecznie nie wiem czy pojadę, bo jak coś się stanie..? A inne Brzuchatki gdzieś się wybierają w ciepłe kraje??? ![]()
![]() |
![]() |
#543 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#546 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#547 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
jakby nie liczyc dnia slubu i dnia dzisiejszego to nawet 14 wam zostało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
niektore suwaczki roznia sie o 1 dzien, moj pokazuje 15
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#551 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#553 | |
Zadomowienie
|
8 dni po ślubie
![]() na razie tylko zaliczka ![]() ![]() Cytat:
![]() a ja nie mam suwaczka więc się nie stresuję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
|
Tak czytam sobie o waszych przygotowaniach i niemalze mam wrazenie, ze my zawalilismy cos na naszym slubie
![]() ![]() Ja z fryzura poszlam na zywiol i pierwsze (i ostatnie) czesanie mialam w dniu slubu. Makijaz tez sama sobie robilam (jakos nie mam zaufania do zbyt wymyslnych i zwykle po profesjonalnym nie podobam sie sobie, bo jakos tak za duzo tego wszystkiego mam na twarzy) Co do fioletowych cieni do zielonych oczu. hmmm... sama mam zielone i na slubie mialam brazowo-zloty, z ciemna kredka zeby podkreslic ksztalt oka. Zreszta mam ciemna karnacje, wiec pasowalo ![]() Kliwia, ja tez sie zastanawialam nad podwojnym nazwiskiem, ale wzielam tylko meza, bo inaczej byloby zbyt skomplikowane za granica. Poza tym w zadnych dokumentach nie zmiescilabym 35 liter ![]() Azzis, co do cieplych krajow, to ja wybieram sie ale dopiero z malenstwem w lutym do Chile. Troche sie obawiam, cze nie bedzie to zbyt duzy szok temperaturowy dla 3-miesiecznego malenstwa, ale mam nadzieje, ze da rade.
![]() |
#555 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja będę w 13/14 tc. więc to dopiero początki. Mam nadzieję, że będę się czuła wyśmienicie do wyjazdu, jak również w trakcie i po powrocie ![]()
![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
KOBITKI
wrzucam swoje fotki z próbnego oczywiscie nie mogłam sie tż-a doprosic o zdjecia i robiłam sama, po kilku ładnych godzinach błyszczyk juz zjadłam ![]() ![]() nooi wrzucam wam zdjecia naszej sali ![]() to miejsce w ktorym siedzimy takie bidne jest ale coś wymyslę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#558 | |
Zakorzenienie
|
hahaha tak bardzo fajne
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://www.wielkiezarcie.com/artykul.php?id=833 Cytat:
![]() Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2009-07-17 o 15:13 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pasuje do Twojej urody ![]() A sala sliczna ! To moje klimaty - wszystko z klasą i elegancja. No i data taka na jaką i ja czekam ![]()
![]() |
![]() |
#561 | |
Zakorzenienie
|
Ufff wreszcie nadrobilam ten watek... dzis mam dzien wolnego od niepamietnych czasow i wreszcie znalazlam troszke czasu
Strasznie to przykre co sie stalo z nasza Małą ![]() Dzis kupilismy Tżtowi pasek do spodni i buty slubne takze Tż juz od stop do glow ubrany ![]() Wkurzylam sie bo ogolnie planowalismy raczej male wesele, a tu jeszcze polowa gosci (od tz glownie) odmowila i lipa... musimy kogos doprosic bo wyjdzie przyjecie... Postanowilismy ze raczej nie jedziemy na wesele kuzynki Tzta(pisalam Wam, ze najpierw w maju sie dowiedzielismy ze w lipcu wesele kuzyna, ktory w listopadzie 2008 nie mial nawet dziewczyny bo wpadli, a miesiac pozniej ze jego siostra robi wesele tydzien przed nami, chociaz tez chlopaka zna moze z pol roku, ale tez wpadli jak sie okazuje) Lamalam sie troche ale po 1 mam tylko jeden weekend wolny w miesiacu i musialabym zrezygnowac z panienskiego, po 2 na tydzien przed slubem bedziemy mieli na pewno duuuzo swojego biegania, a wesele jest daleko, w dodatku bez noclegow wiec tz by sie nie mogl nawet napic, po 3 w zeszla sobote bylismy na weselu tego kuzyna i byla taka kiszka ze slub byl o 17, a ja o godzinie 20 juz mialam ochote isc do domu... orkiestra byla tak beznadziejna (chyba jedyna miala wolne terminy) grali same jakies nieznane przyspiewki stylizowane ala disco, a jak juz cos znanego spiewali to tak spieprzyli ze tylko sie pociac ![]() Rozwalili mnie tez jak w czasie oczepin zapytali przez mikrofon panny mlodej jak ma na imie bo zapomnieli ![]() ![]() A potem wzieli 3 laski do konkursu, kazali im sie przedstawic, pan mlody robil za rurke a one mialy obok niego tanczyc... no i zatanczyly a orkiestra... to ktora z pan pierwsza tanczyla, a jak sie nazywasz... masakra 3 imion nie zapamietali... Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje ze szybko sie wyprowadzimy bo juz mi to wspolne mieszkanie dziala na nerwy.... :/ dzisiaj to juz odfurczalam tesciowi bo zas mi w garki zagladal i madrowal a ja zosia samosia jestem i nie lubie jak mi sie ktos wpierdziela.... a potem po raz setny powiedzial ze mu cukinie na dzialce rosna... a ja na to: " niech se rosna i tak nie lubie" chamskie to to troche bylo ale juz nie moge sluchac o tych cukiniach dzien w dzien.... ostatnio cos tam 2 razy wspominalismy z tz ze niedlugo zrobimy leczo to tata tz zawsze o tej cukini... ja mu mowie ze absolutnie zadnej cukini tylko papryka... no ale nie zapamietal bo nastepnym razem bylo to samo... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzialenka boska fryzura.Taka prosta a przez to elegancka. kliwia mnie tez bardzo podoba sie ten makijaz ![]() Ja mam dwa nazwiska ,tylko z tego wzgledu,ze TZ brat ma tez żone Anię , a TZ nie bardzo za nia przepada i powiedzial mi ze nie chce zebym sie nazywala tak samo jak ona ![]() Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-07-17 o 17:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
i tego Ci zazdroszczę-ja bym chciała być malutka i chudziutka a mam 173cm i trochę tłuszczyku
![]()
![]() |
#564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Zadomowienie
|
Melduję się po urlopie
![]() ![]()
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
cóż tu tak cichutko
![]() makijaz fak delikatny ale ja tak lubie kocham róze delikatne i fiolety i bledziutkie zielenie moj tez bardzo lubi ja delikatnie sie maluje a nie pol kilo tapety sala tez mi sie podoba tylko to nasze miejsce takie bidne ale wymysliłam jak je ustroic od zasłon przez kinkiet do drugich zasłon puszę taką falę z kremowegolo gniecionego kreszu taka niby organza niby zasłonka a z tych kinkietow będą zwisac dwa serca z piór o takie ![]() http://www.slubnezakupy.pl/sklep,105..._olbrzymie.htm piekne są ![]() na stołach tylko kwiaty i złote świeczniki chciałam taką fniecioną orgazne ale babka mnei zapewniała ze tyle jjedzenia bedzie ze i tak nie bedzie jej widac
![]() |
![]() |
#567 |
Wtajemniczenie
|
No ja też się dziwie, że tu taki mały ruch
![]() Anika, fajna ta stronka ze ślubnymi rzeczami, duży wybór wszystkiego. Ja, że tak powiem - segreguję gości, próbuję zaplanować kto gdzie będzie siedział. Przy 120 gościach trzeba się nieźle napocić, żeby jakoś każdego dobrze posadzić, w przerwie robię winietki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja ja znalazłam jak jak szukałam tych serc z piórek bo u mnie w dekoratorni babka je ma ale wypozyczy mi za 60,00 a kupienie nowych wyjdzie 50 pare i mam je na własnosc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 | ||
Zakorzenienie
|
SAMBAdiJANEIRO na twoim miejscu tez bym zrezygnowala.. tydzien przed slubem przyda sie troche czasu...
Cytat:
![]() Cytat:
wogole to bylismy u organizatora slub u i tak smyczki do kosciola 250 zl, fontanna z czekolada (w tym czekolada i owoce) 150 zl, wiejski stoj 300 (razem ze sliwowica) no a gril na 2 dzien 350 zl... i teraz myslimy na co sie zdecydowac bo planaca szynka jest jako kolacja w cenie.. a jeszcze jedno poszlam dzis pokazac mojej ukochanej pani kwiaciarce moja suknie zeby wiedziala co i jak i mowie ze tak jak sie umawialismy na aucie zielone margaretki do wlosow tez a w bukiet wlasnie w zieleni tez z margaretkami.. a on a ze super no i zaczely sie schody bo zawolala PANIA dupna wogole florystke ktora niedawno zatrudnila bo sama sie niewyrabia, no i baba ma z 50 lat i patrzy na suknie i mowi piekna suknia ale hmm zielony zupelnie niepasuje ja pani zrobie morelowy bukiet z roz- zbaranialam i patrze na nia i mowie chwila ja chce zielony taka mam wizje, a ona do mnie ale to niepasuje na slub zielony i jak pani bedzie wygladac pani sobie bukiet sobie, to ja sie wkurzylam lekko mowiac i mowie delikatnie prosze pania - we wlosach bede miala zielony kwiat w bukiecie zielone kwiaty auto w zielone kwiaty sala i wszystkie dodatki (nawet woreczki na cukierki dla dzieci) wszytko jest w polaczeniu zielono rudym bo niechcialam zeby bylo mdlo do pozyganie (doslownie jej tak powiedzialam) i ze zielony to zlamie. A ona nie morelowy super we wlosach bedzie wygladal to moj tz sie wkurzyl i mowi morelowy zniknie w jej wlosach maja byc zielone! i obrocilismy sie do niej dupa i gadamy z szefowa ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
martucha a z czego w koncu bedzie ten zielony bukiet?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.