|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze ulubione cytaty z sagi Zmierzchu
Cytat:
![]() nie ładnie ![]() to Ashley Green ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- a teraz oczywiście cytacik ![]() Czy mam wyjaśnić, jak bardzo jesteś kusząca? - Było to najwyraźniej pytanie czysto retoryczne. Z dłońmi przyciśniętymi do jego torsu czekałam, co będzie dalej. Palce Edwarda sunęły w dół po moich plecach, a oddech przyspieszył. Znów zaczęło kręcić mi się w głowie. On tymczasem pochylił się i wolno, ostrożnie, po raz drugi złożył na mych ustach pocałunek. Moje wargi rozwarły się odrobinę.. A potem była już tylko ciemność. ![]() Edytowane przez kochaam Czas edycji: 2009-07-17 o 12:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4772 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Jaka cisza ;O kurde az tyle osob przepustki dostalo ;O Masakra ...
''Odurzona aksamitnym tembrem jego barytonu.Byl jak symfonia,symfonia na jeden instrument,instrument doskonalszy od kazdego stworzonego przez czlowieka. . . '' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
|
Wg mnie Ashley ładniej wygląda w krótkich włosach
![]() "-Cholerna pijawka - zaklął Jacob - Myślałem, że wyjeżdża na ten weekend. I co wykombinował, żebyś tylko nie mogła się ruszyć bez niego z domu? Zamknął cię w swojej trumnie?" HEHE |
![]() ![]() |
![]() |
#4774 | |||||
Raczkowanie
|
bardzo
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
^^ mam tą ![]() Cytat:
:/ Cytat:
![]()
![]() |
#4775 |
Konto usunięte
|
Roguś wróciłaś!?
![]() ![]() ''Kiedy był mały, mama często go niechcący upuszczała, wyjaśniła mi Leah. Rozumiem że lądował na głowie? Lubił też gryźć pręty swojego łózeczka. Pomalowane farbą z ołowiem? Na to wygląda.'' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
|
A mi sie wlasnie podba w dlugich ;D tak kobieco ;D
''Sadzilam, ze ze wszystkich rzeczy na swiecie,tylko jednego w stu procentach moge byc pewna - nieskazitelnosci jego boskiej twarzy. Okazalo sie, ze rownie dobrze moglabym byc slepa.'' |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
Wtajemniczenie
|
hej Roguś
![]() a mi sie podoba i w takich i w takich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4778 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Wtajemniczenie
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;13297906]
![]() ![]() ![]() [/QUOTE] właśnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Raczkowanie
|
Ashley bardziej podoba mi się w krótkich włoskach
![]() A tak w ogóle to hej wszystkim ![]()
![]() |
#4781 |
Zadomowienie
|
Heeej
![]() ![]() ![]() Rogogon - ' ;/ ' - Czytałam sagę 3x. Po co mam czytać całe fragmenty? Cytaty jak najbardziej, ale przeglądanie "urywków' książki nie ma sensu. Wolę raz jeszcze zmierzyć się z książką. ![]() kochaaam bardzo ładny av ![]() ![]() ![]() Ashley ładnie we wszystkim ;< ![]() ![]() "Byłam niesamowita - i to nie tylko ja tak uważałam. Jakbym urodziła się właśnie po to, żeby zostać wampirem. Na tę myśl zachaciało mi się śmiać - ale chętnie zaśpiewałabym też z radości. Odnalazłam swoje miejsce na świecie. Miejsce, do którego pasowałam. Miejsce, w którym nareszcie mogłam błyszczeć. " <3 ![]() ![]()
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 Edytowane przez AgeleSS Czas edycji: 2009-07-17 o 14:10 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4782 | |
Raczkowanie
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;13297286]Roguś wróciłaś!?
![]() ![]() ![]() wróciłam ![]() [1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;13297906] ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] racja. po prostu wygląda zupełnie inaczej w krótkich i zupełnie inaczej w długich ![]() Cytat:
![]() miało być ![]() sorry ![]()
![]() |
#4783 |
Zadomowienie
|
Ok
![]() ![]() ![]() ![]()
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Wtajemniczenie
|
,,- A niech cię, dziewczyno! wędzisz mnie do grobu.
- Jesteś niezniszczalny. - Może i w to nawet wierzyłem, ale później poznałem ciebie! '' ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Przyczajenie
|
" Nie chodziło tylko o to,że traktował mnie inaczej niż pozostali.. Owszem, zawsze bardzo cieszył się na mój widok i nie zekał na mnie po kryjomu, żeby nakryć mnie na czymś sugerującym, że oszalałam lub wpadłam w depresję, ale to, jak się do mnie odnosił, nie ogrywało decydującej roli. Liczyła się przede wszystkim jego osobowośc."
"Miłość, przyjacielu, To dym, co z parą westchnień się unosi; To żar, co w oku szczęśliwego płonie; Morze łez, w którym nieszczęśliwy tonie. Czymże jest więcej? Istnym amalgamem, ![]() ![]() Żółcią trawiącą i zbawczym balsamem."
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4786 |
|
Hej
![]() ''Stalam wyprostowana i zesztywniala jak posg, a juz ulamek sekundy pozniej trzymalam Edwarda w ramionach. Byl cieply- a przynajmniej taki mi sie wydawal. Jego slodki, kuszacy zapach rozpoznalabym wszedzie.(...) Przycisnelam Edwardowi policzek do umiesnionej piersi. Nagle drgnal i przenioslszy ciezar ciala na druga noge,wyplatal sie delikatnie, acz stanowczo z moich objec.Zdezorientowana, podnioslam glowe. Przestraszylam sie, ze juz mnie nie chce. -Auc.Ehm,Bello... Uwazaj to boli.(...) -Oj- baknelam Poslal mi tak czarujacy usmiech, ze gdyby moje serce jeszcze bilo, na pewno by sie zatrzymalo. -Poprostu jestes tymczasowo silniejsza.'' |
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
|
Na prawdę coś nam nie wychodzi to pisanie
![]() Byłam tutaj prawie 5 godzin temu i spodziewałam się, że będzie przynajmniej 2 strony do nadrobienia, a tu ledwie pół... Czyżby nasza miłość do Edwarda osłabła? ![]() ![]() ![]() ![]() Jego oczy zdążyły pojaśnieć i stały się miodowo złociste. W głowie mi zawirowało. Musiałam spuścić wzrok, żeby zebrać myśli. - A może wyjaśniłbyś mi, po co wczoraj blokowałeś wyjazd z parkingu? - zażądałam, nadal wpatrując się w ziemię. - Myślałam, że masz zamiar udawać, że nie istnieję, a nie doprowadzać mnie do szału. - Nie chodziło o ciebie, tylko o Tylera - zaszydził. - Mam dobre serce. I chłopczyna mądrze skorzystał z okazji. - Ty... - Zabrakło mi słów. Zagotowało się we mnie. Spodzie*wałam się niemal, że Edward odskoczy naprawdę oparzony, ale cała ta sytuacja wydawała się go wyłącznie bawić. - Nie udaję też wcale, że nie istniejesz - dodał. - A więc masz zamiar doprowadzać mnie do szału, tak? Aż w końcu szlag mnie trafi? No cóż, jakoś trzeba się mnie pozbyć, skoro vanowi Tylera się nie udało. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4788 |
Konto usunięte
|
'Jeśli ma się do dyspozycji całą wieczność,
można przeszukać cały stóg siana poszukując tej jednej igły.' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
|
Niiii Milosc nie oslabla a skad ;P to nigdy nie oslabnie;D
''-Kocham Cie-wyszeptalam,ale zabrzmial to jakbym wyspiewala.(..= Edward odpowiedzial mi usmiechem,ktory porazil mnie o wiele wieksza sila niz kiedykolwiek,kiedy bylam czlowiekiem.(...) -Tak jak ja kocham Ciebie. Ujal moja twarz w dlonie i pochylil sie ku mnie-... Pocalowal mnie-wpierw delikatnie ledwie musnal moje wargi ,ale niespodziewanie wpil sie w nie z nieznana mi gwaltownoscia.(...) Bylo tak jakby nigdy przedtem mnie nie calowal-jak gdyby byl to nasz pierwszy pocalunek'' tak mi sie nasunelo ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#4790 |
Raczkowanie
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;13301573]'Jeśli ma się do dyspozycji całą wieczność,
można przeszukać cały stóg siana poszukując tej jednej igły.' ![]() Ubustwiam ten cytat ![]() Miłość, którą chce się czuć, nie zastąpi nigdy tej, którą się czuje
![]() |
#4791 |
Raczkowanie
|
gratuluje "dziewczyny"! odkąd zaczęłam się udzielać na tym forum uważałam, że jest świetne i że nic tego nie zmieni! rzadko, na prawdę rzadko, w jakiejkolwiek sprawie zmieniam zdanie, jeśli jestem do czegoś świeńcie przekonana... oooogromne gratulacje. udało Wam się. teraz wchodząc na to forum, zaczynając czytać najpierw wybucham histerycznym śmiechem, a czytając dalej muszę biec do łazienki, żeby nie zarzygać komputera.
p.s. pozdrowienia dla waszej przedszkolanki.
#4792 |
Raczkowanie
|
ładnie powiedziane, ciurlikowa.
#4793 |
Raczkowanie
|
XD
dawno mnie nie było, ciekawe czemu... ![]() ![]() '- A co on wniósł ze sobą do nowego życia? I pozostali? - Carlisle współczucie, Esme wielkie serce, Emmett siłę, Rosalie wytrwałość, choć w jej przypadku to raczej ośli upór.' ![]() ![]() ![]()
''Its fun to lose And to pretend.'' Edytowane przez Evasive Czas edycji: 2009-07-17 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4794 |
Raczkowanie
|
ciągle obserwuje wątek ale jakoś nie mam ochoty w nim uczestniczyć ...
![]()
"Bylam niczym osamotniony księżyc - satelita, którego planeta wyparowala w wyniku jakiegos kataklizmu. Mimo jej braku, ignorując prawo grawitacji, uparcie krążylam wokół pustki po swojej dawnej orbicie"
|
![]() ![]() |
![]() |
#4795 |
Raczkowanie
|
liryka słońce co się dzieje?? Aż tak nam odbiło? Może leki przestały działać... xD
![]() |
#4796 |
Raczkowanie
|
szczerze to zrobilo sie tu troche dziwnie, naprawde ....
![]() naprawde są pewne GRANICE
"Bylam niczym osamotniony księżyc - satelita, którego planeta wyparowala w wyniku jakiegos kataklizmu. Mimo jej braku, ignorując prawo grawitacji, uparcie krążylam wokół pustki po swojej dawnej orbicie"
|
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a teraz "panie" wybaczą, po przeczytaniu wątku zrobiło mi się niedobrze, lecę zwrócić kolację. wrócę, jak niektórzy zmądrzeją. :/
![]() |
#4798 |
Raczkowanie
|
Liryka, jesteś jej słońcem czyż to nie urocze?
granice zostały przekroczone. Nie doczekasz się, Rogogon.
''Its fun to lose And to pretend.'' Edytowane przez Evasive Czas edycji: 2009-07-17 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Raczkowanie
|
skoro się nie doczekam, wg Evasive, to napiszę w ten sposób:
przykro mi patrzeć, jak dwie dorosłe i wydawałoby się (ale tylko wydawałoby) , dojrzałe i inteligentne osoby zachowują się jak 10-, 11-latki. ogarnijcie się, bo rzygać się chce, czytając Wasze posty. żal, ból, rozwolnienie, proszę państwa. to tyle z mojej strony, żegnam się.
#4800 |
Raczkowanie
|
Spadam spać
Edwardowych ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.