|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek
Wydaje mi się, że zawinął ją ten na avatarze.
![]() Edytowane przez cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 Czas edycji: 2009-07-17 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Ehh no coż ja ostatnio dowiedziałam się ,że jestem już taka stara od rodzinki.
Niedawno zakończył się moj związek ,miał być ślub itd ![]() Na pytanie co sie stało..odpowiadam ,że takie życie<mimo załamania lekkiego>.Spodziewałam się usłyszeć,że bedzie ok itd... A babcia..."O jezu drogi dziecko ...Ty masz już 25 lat...powinnaś mieć męża, dzieci...kiedy Ty znajdziesz faceta?Spiesz sie Kochaniutka bo mało czasu do 30stki zostało a po 30stce to już z górki.Myśl póki nie masz zmarszczek"..... I ten "brak zmarszczek"to jedyne co mnie pocieszyło...hehe ale do 30stki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Killing me softly
|
Cytat:
![]() Mnie tam można zwyczajnie spalić ![]() Poza tym mieszkam blisko cmentarza, powinnam już wolnym krokiem podążać na swoje miejsce, zanim mi zajmą.... nie dość że stara, to niezamężna i bez sukcesów życiowych ... nic tylko się powiesić ![]() ![]()
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mając lat niepamiętam 23-24,coś koło tego,usłyszałam od koleżanki,że ja ja dopiero będe w ciąży,a potem bawić się w pieluchowanie to ona będzie mieć już odchowane.Już na końcu języka miałam,to aby jej przypomnieć,że zaliczyła wpade mając lat 18-naście z kim te dziecko ma,jakie miała problemy z tatusiem dziecka,który to ją lał/chlał jakbyła w ciąży i sądziła się z nim sadach o alimenty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na razie kremacja ma więcej zwolenników niż tradycyjny pochówek. Może dołożymy sondę? ![]()
![]() |
#37 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Powiedziałabym więcej, ale sił brakło, cóż, starość nie radość ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- A propos kremacji - w ostatnich dniach zdążyło mi się być w typowo wiejskim kościele (bez urazy - nie piszę to z uprzedzeniami, mam raczej an myśli związanie ludzi z tą instytucją), na mszy - ksiądz z ambony trąbił, że Kościół NIE POPIERA kremacji! Owszem, może się zgodzić, ale - ceremonia pogrzebu, sama msza powinna być PRZED spaleniem zwłok. |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
No ja też już trochę po dwudziestce, czyli w wieku kiedy już wszystko za mną, oj za mną...
mama mi czasami mówi że prowadzę życie emerytki, no a jakie mam w tym wieku prowadzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
to ja już przemawiam zza światów - rocznik 1970
![]() masakra pamiętam jak byłam małym dzieckiem - cały czas w TV powtarzali "czterdziestolatka" - zresztą teraz też ciągle powtarzają, ten film starzeje się godnie razem ze mną ![]() i ten bohater taki siwy, taki mi się wtedy strasznie stary wydawał.... No cóż - w przyszłym roku .... ![]() i żeby było smieszniej mam partnera który jest z rocznika 1977 ile ja się muszę ugimnastykować żeby wyglądać na mniej więcej równą wiekiem.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
to ja tez sie przywitam w geriatryku, chociaz u mnie juz raczej bardziej "szablonowo" bo i starszy tz jest (o 7 lat, ten to dopiero staruch! on sie przymnie odmladza!) i dzieci juz sa... tylko slubu brak, studiow brak, osiagniec brak. i sie nei zapowiada.
a wiosen mam 29, czyli jeszcze roczek i trza bedzie wieko zamykac....
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Spalona, na wypadek promieniowania z Wenus i dnia Żywych Trupów (nie chcę, aby mi ktoś strzelał w głowę - to takie nieeleganckie). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;13301058]Teee popatrz, w sumie od 10 lat ciągle studiuję (wariatka normalnie
![]() ![]() [/QUOTE] Cicho, bo kolezankom samotnie stojacym nad wykopanym dolem przykrosc sprawisz!
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Ach zapomniałam ja też wybieram opcje spalenia, boję się że się w trumnie obudzę, a bo to wiadomo, coś sobie przypomnę i wstanę jeszcze...
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Killing me softly
|
Cytat:
![]() Słyszałam, że kobiety po 25. roku życia też czasem znajdują miłość życia (krótkiego już, co prawda, ale zawsze ![]() Takie solarium w wersji hardcorowej? ![]()
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taa, prawdopodobienstwo wynosi jakies 15% ![]() Zreszta, to ze sie przejdziesz z jakims dziadkiem na spacer i pogracie razem w warcaby w domu spokojnej starosci, to zadna milosc ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A miłość może być - weźmie chłopina "tabletki na wzmocnienie - te niebieskie" i będzie git. P.S. Ej, rupcie wy moje - może jakaś wymiana receptami? ![]() (Plus sondaż - kogo bardziej boli?)
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
e tam, nawet jak się obudzimy w piecyku to khem... raz dwa i po protestach naszych
![]() a spacer z dziadkiem to niekoniecznie jedyna opcja, nie znacie tego kawału jak to babka umawiała się z dziadkiem na randki na ławce, co ją potem wymienił na inny model? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Wprawdzie nie mam jeszcze 25 :P Ale ostatnio poczułam się staro w przedszkolu- w którym pracuję
![]() ![]() - W pani wieku,,to moja mama miała już i mnie i mojego brata ![]() starość nie radość :P
#50 |
Rozeznanie
|
Drodzy emeryci, dopisuję się. Co prawda nie jestem w tej najgorszej sytuacji, bo mam męża, ale... ostatnio coraz częściej słyszę, że ja to już stara jestem, że nie da się ze mną imprezować, że powinnam zacząć grzać miejsce w pierszej ławce kościoła, albo zapisać się do Legionu Maryi. Coraz bardziej mnie to irytuję. Ale cóż... Dzieci nie posiadam, a od gadania typu "no już czas najwyższy", coraz bardziej mi się odechciewa. Studia zamierzam zacząć teraz- "chce Ci się jeszcze uczyć" itd.
Nie pozostaje mi nic innego jak się przyznać wszem i wobec: JESTEM STARA!!! A tak btw, to super wątek, uśmiałam się do łez.
Edytowane przez Cannabis84 Czas edycji: 2009-07-17 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
czarny humor powiadacie? ja wygrzebalam ten watek i akurat zaczelam rozmawiac z moim partnerem. Mowie mu o tym watku a on do mnie
-To moze sie wpiszesz? Ja, skonsternowana - Dlaczego...? -Chocby ze wzgledu na twoj wiek.... ... ![]() ![]() lexie: rozumiem Cie doskonale, tez w tym roku zarekrutowałam sie na kolejne studia i jak bylam złozyc na uczelni dokumenty to balam sie ze mnie za wykladowce wezma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Walę laską we wrota, ale cholerstwo zapieczoneee, otworzyć sie nie chce, ale wlazłam
![]() ![]() Dobrze, że moja chrzestna matka pomyślała o mojej przyszłości i wykupiła mi miejsce na cmentarzu, pomysłowa i przedsiębiorcz kobitka. ![]() ![]()
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
no to dopisuje się do "powykrecanych" staruszek i ja
![]() ![]() nad grobem jeszcze nie stoje choć rocznikowo powinnam sobie już miejsce szykować na wieczny spoczynek ![]() czas mnie jeszcze nie dotknał na szczęscie i oby tak dalej-moze dobrze zakonserwowana jestem na razie ![]() ![]() ![]() a wogóle smieszą mnie nastki dla których 25 lat to starosc bo niektóre trzydziestki wygladaja młodziej niz osiemnastki-niestety ale to prawda może teraz zabrzmie jak typowy mocher ale dziękuje Bogu ze pare lat temu jak miałam nascie latek mama nie pozwalała chodzić mi na solare,farbować włosów i malować sie-bo nie wyobrazam sobie jak bym teraz wygladała ![]() ![]() łysienie plackowate,zmarchy i przebarwienia-masakra |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
To i ja się dołączę
![]() Ostatnio dowiedziałam się, iż: - No kochana, Ty to już powinnaś sobie kogoś znaleźć i życie ułożyć (od współlokatorki in spe). - JAK TO???!! Nie chodziłaś do gimnazjum??????? Tak jak Lexie, studiuję drugi kierunek i obecnie, będąc na 3. (od października 2009) roku jestem najstarszą chyba studentką na wydziale. Podczas jakichś zajęć: - Państwo to oczywiście nie pamiętają Pewexów.... (Nic nie powiedziałam, nic...) Echhhh... Pójdę, wymoczę stare kości. Coś mi ostatnio strzyka.
#55 | ||
na drugie mam Irena
|
Cytat:
Cytat:
piszą po nocach ,no tak moja babcia też nie może spać w nocy ![]()
![]() |
#56 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
ojoj....oddzial geriatrii...
![]() wciaz młoda duchem i ponoc cialem rowniez...choc z tym drugim nieco gorzej ![]() przyszla tesciowa wpiera mi ze jestem juz wystarczajaco stara by pojsc do ołtarza..no bo jakze to w moim wieku tak wypada...ani slubu...ani dzieci...a teraz ponoc moda na młode matki ![]() ![]()
#58 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dobrze, że mam chociaż psa - moja starość nie będzie aż tak samotna ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
a ja muszę sobie kota kupić, będzie do kogo gadać w samotne wieczory.
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Dołączę się jako osoba stowarzyszona
![]() Według moich ciotek, stryjecznych wujków, ciotecznych sióstr itp. powinnam już sobie zmajstrować dzieciątko i jako promienna panna mloda spać z mężem pod portretem ślubnym ![]() ![]() Ponadto nieznajomi biorą mnie za żonę mojego ojca ![]() ![]() Tak...jeszcze przed chwilą pożegnanie w przedszkolu, komers w gimnazjum, studniówka, a już zaraz licencjat może magister i żegnaj mi życie miłe ![]() Ze tak zacytuję "Lejdis": "(...)przeminie życie jak z piczy strzelił" ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.