|
|
#1681 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że jednak bioder nie owinę stanikiem, ostatnio nosiłam 70C i nie było tak strasznie - no ale to jednak nie było to... Stanik na szczęście zakładam dobrze - kiedyś robiłam to źle, ale wtedy byłam całkowicie nieuświadomiona i nosiłam 75A Teraz mam bardzo krótkie ramiączka no i w ogóle widzę ogromną różnicę. A pod biustem niedawno miałam 73 cm, mierzone wg przepisów to może ten stanik atlantica nie będzie taki tragiczny![]() Co do Triumpha - mam takie samo zdanie. Kiedyś była to dobra firma, ale teraz jest ogromny wybór firm, materiały są dużo lepsze, a oni się cofnęli w rozwoju... Nie rozumiem, czemu nadal są uważani za markę ekskluzywną, ceny mają prawie jak felina, a jakość duuużo gorsza. Wiesz, ja bym mogła nosić lepsze staniki, ale. Mam za mały biust na noszenie dobrych firm, do których mam łatwy dostęp. A niestety nadal się boję zamówić przez internet, pewnie kiedyś do tego dojrzeję Albo przytyję tak, że mi żebra tłuszczem zarosnąCytat:
Ja mam takie ślady na linii żuchwy, nigdy tego nie miałam, a jak na początku roku mi się zaczęło robić, to nie mogę tego paskudstwa zwalczyć No i ostatnio znowu mnie zaatakowały gule, ja nie wiem, skąd to się bierze, przecież nie ze stresu
|
|
#1682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może przejdę się jutro do drugiego Reserved - może tam będzie. EDCYCJA: coś dla Rzyrafki - ubóstwiającej kiwi: http://naturaliskosmetyki.pl/ekologi...de0cf7467bb2bc (podobno pachnei kiwiowo)
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-07-17 o 22:05 |
|
|
|
|
#1683 | ||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
dopiero dziś na noc nakładam serum solo, więc dam znać jak się spisuje.Kupiłam też Hydrabio Legere, jest boski, używam na dzień, leciutki, fajnie nawilża, super pod filtry ![]() Hydrabio Riche też kiedyś miałam, był niezły, ale wtedy nie lubiłam jeszcze "tłuściochów", więc nie do końca mi przypasował. Teraz pewnie by mi się podobał. A co do solidnego nawilżacza polecam SVR Xerialine Visage. Cudo Ja w końcu nie odważyłam się użyć kremu Lysanel teraz. używam od czasu do czasu toniku na czoło, jest lepiej, ale liczę na to, że krem zdziała więcej.Ciągle trzymam odwyk
|
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
znowu nie mogę spać więc wstałam napić się kawy. Wszyscy u mnie w domu są pogrążeni w błogim śnie chociaż ... słyszę tuptanie, to chyba zapach kawy postawił coniektórych na nogi ![]() Ale dostałam wczoraj kosmetyków Zestaw do opalania z faktorem 20 Heleny Rubinstein pianka rozświetlająco-chłodząca żel po opalaniu i oliwkę Tonik, mleczko i krem Lancome - pięknie nawilża, moja skóra po nocy odżyła i nie mam krostk ! Ostatnio wszystko mnie zapycha.....
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i ja z rana
Jak dobrze wstać skoro świt....gdy ma się wolne ![]() Zaraz się zabieram za małe porządki a jak tylko zrobi się gorąco idę na słoneczko. Cały tydzień była piękna pogoda a ja nic nie skorzystałam, bo byłam w pracy, więc teraz chcę to nadrobić. Nie wiem czy się jutro albo w poniedziałek nie wybiorę do SP. Wczoraj kupiłam sobie tylko żel Palmolive oliwkowy i mi mało ![]()
|
#1686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głupków robią z nas wszystkich, bo przecież to wydawałoby się logiczne, że skoro metka głosi 65x tzn. że stanik nie powinien być aż tak rozciągliwy, skoro najpewniej będzie go nosiła szczupła pod biustem kobieta, a tu niemiła niespodzianka Nie lubię takich zagrań. Triumph chyba jedynie na cenach próbuje sobie świadectwo luksusowej marki wyrobić, ale coraz bardziej zwiększa się świadomość kobiet i myślę, że niedługo to do kogoś z nich dotrze (i nie tylko z nich). W przeciwnym razie przegrają i to z hukiem z firmami, które robią dobre konstrukcyjnie biustonosze, bo za takie jestem w stanie zapłacić sporo. No, ale wtedy mam świadomość, że stanik nie rozwlecze się po kilku praniach ręcznych, bo co to za interes? Wolę wydać 2x więcej, ale mieć pewność, że płacę nie za otoczkę, a za faktyczną jakość ![]() Polecam La Senzę jeżeli masz dostęp do niej- tutaj mogłabyś spokojnie celować w 70, bo u nich nie trzeba specjalnie obwodów zaniżać A i jakość/wzory i ceny przyjemne ![]() Boże jaki skwar od rana Najgorsza pogoda z możliwych jak człowiek jest chory, zdechnąć można.
|
|
|
|
|
#1687 |
|
po prostu Em :)
|
Dokładnie. Poszłam spać w środku nocy, a od rana przewracam się w łóżku, gorąco mi, a zimny prysznic pomógł na dwie minuty.
![]() Sprawdziłam prognozę pogody, dziś 30 stopni, a jutro.. 16!!! I deszcz, i chmury!!
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam się na stosunki m-owe!!
|
#1689 |
|
|
No widzisz, Ninko.
A na jaką uczelnię?
|
|
#1690 |
|
Zadomowienie
|
Nina, gratulacje
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
nadal na UKSW
Cytat:
miałyście rację uch, wreszcie mogę odetchnąć
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
Też się cieszymy Gratulacje.Przyjemnego weekendu wszystkim Nałogowym!
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Ninko
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
Organzzo gratuluję!
![]() jezu, nogi mi odpadają. od rana byłam z tatą w sklepie, potem ćwiczyłam a teraz odpoczywam ale nogi mi zaraz odpadną.... yh. od 2 dni chodzi za mną kfc, ale nikt nie chce ze mną iść. w ogóle jestem taka leniwa, że nigdzie nie chce mi się ruszyć. miałam dziś jechać nad morze do koleżanki ale odwołałam. nawet do sephory nie chce mi się jechać.. nigdzie mi się nie chce jechać! i tak od kilku dni.
|
|
#1696 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Jest boska.![]() Gratulacje. Cytat:
) albo do kfc i nie udało się, a samej nie chciało mi się jednak podróżować po kawałek kurczaka.
|
|
|
#1697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby nie chcieć iść ZE MNĄ ( ) do kfc...
|
|
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
SUPER!
Wiedziałam, że nie masz się czym martwić i że na pewno się dostaniesz na fajny kierunek ![]() Cytat:
Jestem teraz taka głodna po opalaniu i myciu samochodu, że zjadłabym konia z kopytami.Ale zamiast tego będzie fasolka szparagowa z masełkiem i bułką tartą....a potem pół litra pu-erh na przepitkę ![]()
|
|
#1699 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję!
No właśnie widziałam ją na żywo i bardzo mi się podobała, ale wybrałam w końcu jeden- różowo-fioletowy, a teraz żałuję, że nie wzięłam i czerwieni Bo są dwie- jaśniejsza i ciemniejsza deczko-którą masz?Bo ktoś wklejał zdjęcia tych lakierów, nie pamiętam czy Ty, w każdym razie piękna ![]() Cytat:
byłabym kwadratowa!Cytat:
a wieczorem grill i imprezka. Nocuję u babci, to będę dopiero w niedz. późnym wieczorem. A dziś mam mnóstwo przyjemności, bo robię mamie makijaż, paznokcie i włosy! No i sobie też ;]
|
|
#1700 | |
|
|
Cytat:
Ale pozwalam sobie na błogie lenistwo po tym całym stresie przez który przeszłam pod koniec drugiego semestru. Czasem fajnie jest tak nic nie robić. ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Gdzie się podziewa ziz?
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
Też się nad tym ostatnio zastanawiałam. Zizku odezwij się
![]() Zrobiłam sobie wreszcie porządny pedicure. Napociłam się nad tymi wstrętnymi skórkami, ale za to efekt jest wreszcie taki jak chciałam i Evelinkowy Mellow pięknie wygląda na moich stopach ![]() Coś się u mnie pogoda zmienia...widziałam, że ma być jutro tylko 16 stopni! Nienawidzę takich nagłych skoków temperatur. Dziś jestem wyrozbierana a jutro pewnie będę marznąć, bo w dodatku ma lać cały dzień
|
#1702 |
|
czyli Endżi
|
Organzzo, widzisz jak fajnie! A nie mówiłam
Złożyłam dziś moje pierwsze zamówienie na BU Serum na blizny (kurczę na te drobne skazy po depilacji Miał ktoś to serum i mleczko?
|
#1703 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Dzisiaj chciałam kupić jakiś lakier, wahałam się nad ciemnobordowym z serii Fashion Colour, ale trwałość tych lakierów średnio mnie przekonuje, więc nie wzięłam w końcu. A kolor idealny, właśnie takiego szukam.
|
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
Angel ja mam mleczko jedwabne
Używam go tylko na końce(przelałam je do pustej buteleczki z atomizerem, bo jest tak wodniste, że nie da się go nabierać na dłoń). Rozpryskuję trochę na umyte włosy na końcówki a potem rozczesuję. Trzeba jednak uważać, bo ja po użyciu mam wrażenie, że włosy trochę się kleją i są lepkie w dotyku. Efekt ten znika na szczęście, gdy mleczko wyschnie.Spektakularnych efektów jednak nie widzę, wg. mnie trochę ujarzmia końce i wygładza, ale innego działania nie zauważyłam. EDIT: Ja się teraz zastanawiam nad zamówieniem ze stronki Zrób sobie krem. Kusi mnie tam kilka rzeczy i chyba się nie będę długo opierać ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-07-18 o 16:04 |
|
|
|
#1705 |
|
czyli Endżi
|
Iso, dzięki za opis
Mam nadzieję, że się sprawdzi
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Powoli nadrabiam kolejną nieobecność, strasznie dużo piszecie ![]() Wróciłam właśnie z Mazur, było po prostu super Cisza, spokój, jeziora, lasy , piękna pogoda... Siłą mnie TŻ wsadził do samochodu dziś Ale mam naładowane akumulatory na najbliższych kilka m-cy ![]() Oczywiście nie byłabym sobą, gdybym nie przywiozła choć jednego kosmetyku Padło na peeling Tutti Frutti, bo nie mam w mieszkaniu żadnego, wszystko zostało w domu. Dziś będę testować odżywkę regenerującą od Marca A., zobaczymy co to za cud ![]() Ninko gratuluję dostania się na stosunki Izka doczytałam, że szukasz intensywnie sukienek na wesela, ja się właśnie dowiedziałam, że mamy 2 w sierpniu Daj znać jakbyś znalazła coś fajnego, albo nadal szukała i miała ochotę na wspólne zakupy
|
#1707 |
|
|
Nina
Karolinko miło Cię widzieć ![]() Spędziłam cudowny dzień z TŻ i jego rodzicami.
|
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nosku Szkoda tylko, że ostatnio tak się przesunęły godzinowo, bo ja o 16 nie jestem w stanie się stawić Przelew zrobię jutro, przepraszam, że tak długo, ale dopiero dziś wróciłam, jeszcze raz Ci dziękuję za kupienie tych zestawów
|
|
#1709 |
|
|
myślę, że jakoś później niż o 17 też się możemy spotkać, tak dawno Cię nie widziałam już
![]() a co do przelewu to nie ma najmniejszego problemu ![]() muszę wreszcie przetestować tę maseczkę, ale nie wiem jak mam to zrobić skoro mam tyle pełnowymiarówek, eh.
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
Ninka, gratulacje
A ja w ramach za moje ostatnie osiągnięcia mam zamiar sobie sprawić cos fajnego, juz jutro zamawiamy z Estell miały
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

Jak można nazwać stanik 65x, który ma 80cm po rozciągnięciu (teraz może wydawać Ci się wystarczająco ścisły, ale założę się, że po kilku dniach owinęłabyś się nim na biodrach). Dodatkowo staniki atlantica i innych (np. triumph, który nie wiedzieć czemu ma opinię wśród nieuświadomionych marki luksusowej, luksusowe to ma co najwyżej ceny, nieadekwatne do jakości przy okazji) są robione z materiałów, które rozciągają się w tempie błyskawicznym.
to całkiem możliwe, że i stanik nie do końca dobrze założyłaś- tzn. niedokładnie wygarnęłaś wszystko wg instrukcji, nie skróciłaś wystarczająco ramiączek. Po takich zabiegach stanik baaardzo często robi się zwyczajnie za mały.
Teraz mam bardzo krótkie ramiączka no i w ogóle widzę ogromną różnicę.
miałam przed okresem wysyp, szczególnie lewego policzka i dół prawego. I zrobiły mi się takie podskórne gule, nijak je było ruszyć. Zasuszałam, nie tykałam palcami, ale jak zawsze zostały mi paskudne przebarwienia, szczególnie po lewej stronie. Trochę mi się cera poprawiła po stosowaniu Calendulacreme Babydream na noc, no ale cynk zawsze mi służył na trądzik. Już się nie mogę doczekać kwaszenia i pod koniec sierpnia planuje rozpocząć kurację. Najpierw Lysanel, a potem acne derm.
Ja mam takie ślady na linii żuchwy, nigdy tego nie miałam, a jak na początku roku mi się zaczęło robić, to nie mogę tego paskudstwa zwalczyć

Nie wiem czemu ich spodnie w tak małym rozmiarze są zawsze za długie o prawie 10cm.....
dopiero dziś na noc nakładam serum solo, więc dam znać jak się spisuje.
używam od czasu do czasu toniku na czoło, jest lepiej, ale liczę na to, że krem zdziała więcej.
Jak dobrze wstać skoro świt....gdy ma się wolne
Najgorsza pogoda z możliwych jak człowiek jest chory, zdechnąć można.

byłabym kwadratowa!