Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-19, 09:09   #2011
zartownis
Zadomowienie

Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III

Tak wyglada nasza niania
Ta puszka z tylu stoi dla pokazania wielkosci sprzetu
ale kupil to na wyprzedazy bardzo tanio
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tn_niania 002.jpg (39,3 KB, 30 załadowań)

Edytowane przez zartownis
Czas edycji: 2009-07-19 o 09:15
zartownis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 09:27   #2012
woman31
Zadomowienie

witam w niedzielny poranek. u nas jest chlodniej niz wczoraj ale ja sie nie czuje wcale lepiej- planowalam isc do koscila z mezem ale jakos slabo mi sie zrobilo i zrezygnowalam. nogi nadal ciezkie echhhhhhh
naprawde dopiero od wczoraj odczuwam co to sa uroki bycia w ciazy latem- a tak mnie wszyscy ostrzegali...

tysiak -sliczne z was dziewczyny

fasoleczka a ty sie nie smuc tym ze nie jedziesz na odpust
woman31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 10:07   #2013
Fasoleczk4
Rozeznanie

GG do Fasoleczk4 Send a message via Skype™ to Fasoleczk4

Cytat:
Napisane przez woman31 Pokaż wiadomość
witam w niedzielny poranek. u nas jest chlodniej niz wczoraj ale ja sie nie czuje wcale lepiej- planowalam isc do koscila z mezem ale jakos slabo mi sie zrobilo i zrezygnowalam. nogi nadal ciezkie echhhhhhh
naprawde dopiero od wczoraj odczuwam co to sa uroki bycia w ciazy latem- a tak mnie wszyscy ostrzegali...

tysiak -sliczne z was dziewczyny

fasoleczka a ty sie nie smuc tym ze nie jedziesz na odpust
Oj ja się nie smuce, że ominie mnie taka frajda jak odpust szczypki i wata cukrowa tylko, że cały dzień wczoraj i całą noc wiedziała, że się troche rozerwę ... że wyjdę między ludzi ... a tu kolejny dzień spędzę w domu

111 dni bez słodyczy
111 dni bez fastfoodów
111 dni systematycznych ćwiczeń
111 dni wytrwałej diety
111 dni i będzie OKEJ
Fasoleczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 10:44   #2014
19martusia86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez margolcia1006 Pokaż wiadomość
Mi się 1 podoba i wcale nie uważam żeby był wyłącznie dla dziewczynki. Ja tam lubię takie żywe kolory

Mi przekręcenie się w nocy z jednego boku na drugi zajmuje trochę czasu więc trudno tego "nie kontrolować"
Ja też mam problem ze zmianą stron do spania, więc chcąc nie chcąc muszę je kontrolować.
Mnie też się 1 podoba i uważam, że jest uniwersalny a i kolorki piękne ma.
Cytat:
Napisane przez Kikunia81 Pokaż wiadomość
oj, ja mogę godzinami siedzieć u fryzjera albo kosmetyczki. Nawet oczyszczanie twarzy sprawia mi przyjemność
Jak oglądamy jakiś filmik wieczorem z mężem to zawsze dostaje do głaskania albo moje stopy albo moje włosy, mmmm
Mnie się od razu ciśnienie podnosi, nie cierpię smyranek wszelkiego rodzaju
Cytat:
smieje sie bo nie wyobrazam sobie mojego meza kupujacego np. kocyki, smoczki, koszule dla mnie do szpitala, podklady poporodowe
Mój po podaniu dokładnej instrukcji kupi wszystko. Ewentualnie w trakcie zakupów konsultował by się kilka razy, ale dałby radę. Mimo wszystko jednak wolę sama wszystko kupić.
19martusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 11:50   #2015
woman31
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 19martusia86 Pokaż wiadomość

Mój po podaniu dokładnej instrukcji kupi wszystko. Ewentualnie w trakcie zakupów konsultował by się kilka razy, ale dałby radę. Mimo wszystko jednak wolę sama wszystko kupić.
moj tez oczywiscie kupilby wszystko ale wlasnie sto razy by dzwonil z milionem dodatkowych pytan pomimo tego ze wszystko mialby napisane na kartce

ja juz przez weekend zrobialm zakupy przez interent -typu butelki, smoczki, podgrzewacz, laktator elektryczny, termoopakowanie, przypobry toaletowe typu nozyczki, grzebionek, fida do nosa, pieluchy twetrowe itp. wszystko wynioslo 650zl. no ale wiekszosc mam kupione. z takich wiekszych rzeczy zostala mi niania elektryczna, wozek, forelik do samochodu, wanienka ze stojakiem. no i sporo drobnych rzeczy np. pieluchy, kosmetyki, kocyk i wiele innych o ktorych teraz nie pamietam. dobrze ze mebelki mam juz zamowione i kolyske do naszej sypialni.
Stary 2009-07-19, 12:42   #2016
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cześć Dziewczyny! Pożegnałam męża dwie godziny temu(będzie miał straszną podróż, bo nie dość, że przez roboty na torach między Gdańskiem a Warszawą zamiast 6 express jedzie 8 godzin, to za Tczewem piorun trafił w trakcję i pociągi stoją), na dworze ciągle pada, snujemy się z teściową po domu, w ogóle do niedziela.

Tysiak, ale cudnie wyglądałyście, a Wera jak księżniczka
zartownis, widzę, że syneczek znalazł się w Twoim avatarze

Co do kocyków, to wczoraj był remis, a dziś widzę, że "żyrafa" prowadzi. Czyli kocyk, który się mężowi spodobał Może faktycznie go zamówię.

Rozłożyłam wszystkie ciuszki na naszym wielkim łóżku (ale tego jest! ) Na razie są poukładane rodzajami, teraz muszę je ułożyć rozmiarami i zrobić listę, żeby wiedzieć, co jeszcze i na jaki wzrost mam kupić. Na pewno trochę śpioszków, bo dominują pajacyki.

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Zapomniałam wczoraj wkleić, jakie zakupy kosmetyczne zrobiłam wczoraj w Ustce
Dla siebie: http://www.ziaja.com.pl/offer/pl/kos...plyn_micelarny
http://www.ziaja.com.pl/offer/pl/kos...rogranulkami_1 (to nowość - bosko pachnie ) i na przyszłość najbliższą http://www.ziaja.com.pl/offer/pl/kos...masc_mamma_mia
Dla dziecka: http://www.ziaja.com.pl/offer/pl/kos...iw_odparzeniom
http://www.ziaja.com.pl/offer/pl/kos...ci_i_niemowlat
http://www.ziaja.com.pl/offer/pl/kos...ci_i_niemowlat

Do tego dostałam mnóstwo próbek i żel pod prysznic http://www.ziaja.com.pl/offer/pl/kos...goda_porzeczka tylko w mniejszym opakowaniu -apetycznie pachnie
Wydałam niecałe 60 zł

A teraz wydam 48 + 9,90 za kocyk
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 17:34   #2017
DDosiek
Wtajemniczenie

Witam w ten nieco już chłodniejszy dzień.

Wczoraj myślałam, że padnę z tego upału. Jak to dobrze, że w końcu saię trochę ochłodziło.
Cytat:
Napisane przez zartownis Pokaż wiadomość
moj gruby brzuchol zostal juz 30 razy obejrzany
To sie nazywa sukces

A ja naogladalam sie dzis wczesniaczkow i wcale mnie takie obrazy nie raza, nawet jeden byl taki 27 tyg to cos w wieku Patricka
a ja coś nie mogę go obejrzeć, nie chce się otworzyć.

Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga Pokaż wiadomość
witam kochane
ja tylko na chwilę relacje z wizyty
Jestem MEGA SZCZĘŚLIWA BO MAŁY DOGONIŁ I WSZYŚCIUTKIE WYMIARY MA NA 30 TYDZIEŃ CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
cudowne uczucie jak wszystko jest ok
nawet te nóżki co miał o 3 tygodnie za małe wyrównały
Mały klopsik waży już 1720 g
Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga Pokaż wiadomość
miałam robione dzisiaj też KTG bo niepokoją go te skurcze ale niby wszysko jest ok
To niezły klusek.
A co z tymi skurczami? bo ja mam też i to dość często. Nie bolą, ale czuję je.Dziwnie to określić. I co lekarz o nich mówił? Bo mój mi kazał tylko leżeć.

Cytat:
Napisane przez malin30 Pokaż wiadomość
Widzę, że "słonie" prowadzą

Słyszałyście może o kosmetykach Ziaja dla dzieci i przy okazji tych dla mamuś, czyli seria Ziajka? Jestem właśnie na ich stronie, bo jadę dziś do Ustki i na promenadzie w poprzednich sezonach ustawiali się z namiotem Ziai. Można tam kupić wszystkie ich produkty w bardzo korzystnej cenie.
Ja stosuje ziajkę na rozstępy jestem zadowolona. Ładnie nawilża a rozstępów na brzuchu nie mam.

Cytat:
Napisane przez Katarina081 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny

Nie uwierzycie, ale ja dopiero przed chwilką wstałam
Zbieram się i lecę oglądać wózki, może już sobie jakiś upatrzę. Ufff dobrze, że dzisiaj nie jest tak gorąco, będę miała więcej siły na bieganinę...
A może wy mi polecicie jakiś ładny, na duzych pompowanych kołach dla dziewczynki??

Dziękuję dziewczynki za miłe przyjęcie mnie do swojego grona)

Jak wrócę z zakupów to się odezwę...
Witaj w gronie.
My kupiliśmy coneco barracuda i jestem z niego bardzo zadowolona. Bardzo funkcjonalny i wygodny

Cytat:
Napisane przez aliisanka Pokaż wiadomość
choruję na epilepsję i oczy
Moja kumpela też ma epilepsje i rodziła normalnie. Ale ma rzadko ataki

Cytat:
Napisane przez Tysiak7 Pokaż wiadomość

U nas tez straszna duchota dzisiaj byla naszczeście przeszła przed 20.00 burza jest o niebo lepiej
a wogóle to my są dziś po tym ślubie, pięknie bylo i cholernie przykro mi........ że Tż nie ma i trzeba po kościele wracać do domu wogole odpadam, hormony w ciazy mnie wykonczą, jak mlodzi podjechali pod kościoł to sie pobeczalam a potem jak im składalam zyczenia i kwiatki (normalnie z natury nie lubie okazywac uczuć publicznie, tylko najblizszym) wariatka
ale to naprawde tacy przesymatyczni ludzie ze aż w serduchu ściska że nie moglismy dzielic z nimi ich szczęscia w tym wyjatkowym dniu
ech dosc bo znowu chlipie
kilka fotek dla was
1. najurokliwsza druhna pewnego wesela - zdaniem jej mamy
2,3,4 to se my
Ślicznie wyglądałyście. Obie.

Uciekam leżeć, bo siedzę juz długo przy kompie i brzuchol mnie męczy. A muszę jeszcze dokończyć dvd dla męża. Byliśmy miesiąc temu na koncercie znajomego zepolu, który gra przeboje Queenu i obiecałam zrobić z tego nagrania dvd. A tak mi sie nie chce... No i obiecałam, że dziś je zrobię. Tym bardziej, że siedzę sama w domu, bo małż pojechał do Warszawy pomóc szwagrowi w przeprowadzce.
No to dłubię od rana i juz mam dość...

moje różności
moje decoupage
preferencje
serwetki na wymianę
DDosiek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-19, 17:43   #2018
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
A teraz wydam 48 + 9,90 za kocyk
Malin - i który w końcu wybrałaś ?

My właśnie wróciliśmy od dziadka z imienin, po drodze w obie strony przejechaliśmy niezłe ulewy, a w domciu w miarę sucho, ale przyjemne chłodne powietrze jest

Jutro czeka mnie wizyta u nowej ginki - ciekawe co mi powie

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 20:33   #2019
sorejna
Zadomowienie

GG do sorejna

Hello Mamuśki

a jednak się rozpadało - dla niektórych wielka radość a dla innych ogromny żal i smutek

Tysiak ładna z Ciebie mamusia we trzy tworzycie niezły klan Wasz facet nie ma najmniejszych szans - we wszystkim zostanie przegadany

aliisanka
jeśli chodzi o spanie, to ja zazwyczaj śpię na boku prawym jak przewrócę się na lewy to synek zaczyna kopać i mam wrażenie jakby tej strony nie lubił a w nocy to już obojętnie. Tylko na wznak nie śpię i nigdy nie spałam.

malin jakbym miała wybierać kocyk dla swojego synka to wybrałabym ten z żyrafą

zartownis fajnie, że udało się Wam obejrzeć synka w pełnej krasie
zdjęcia rzeczywiście wyszły super - będziecie mieli śliczną pamiątkę. Twojego filmiku przed skasowaniem nie udało mi się obejrzeć, niestety

witam nową Mamusię

Biedroneczka cieszę się, że z dzidzią wszystko okej i nadgonił z wagą i nóżkami - teraz będziesz spać spokojnie

Edytowane przez sorejna
Czas edycji: 2009-07-19 o 20:34
sorejna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 20:35   #2020
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Sorejna - masz super avatar

Stary 2009-07-19, 20:44   #2021
sorejna
Zadomowienie

GG do sorejna

dziękuję

wczoraj zrobiłam sobie małą sesję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-19, 21:16   #2022
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Hello! Ale tu dziś pustki
Miałam dziś zacząć prać ciuszki dziecięce, ale tyle się nagromadziło prania w międzyczasie, że musiałam poprać "dorosłe" rzeczy i z pierwszą partią (białych) poszłam do rodziców, którzy są aktualnie na wakacjach. U nich jest duża pralka i dużo miejsca na zamykanym balkonie do suszenia, więc luzik. Ciuszki się ładnie wyprały, ale chyba jeszcze raz je wypiorę, bo ten zapach lumpeksowy jest dominujący. No i zastanawiam się jednak nad wypłukaniem ich w płynie zmiękczającym, bo jakieś takie szorstkie się wydają. Zobaczę, jak wyschnie pranie.

Co jeszcze dziś zrobiłam? Spacer 6-kilometrowy na działkę i z powrotem, bo oczywiście zapomniałam kluczy Po powrocie normalnie padłam. Nie przypuszczałam, że ciąża może tak wymęczyć (6 km to do tej pory był pikuś).

Jeśli chodzi o kocyk, to zamówiłam ten z pomarańczową żyrafą. W końcu tu wygrał w rankingu
Stary 2009-07-19, 22:44   #2023
sorejna
Zadomowienie

GG do sorejna

Też najprawdopodobniej wypiorę raz jeszcze te materiałowe części od wózka i nosidełka, bo coś mi jeszcze szarym mydłem zalatują. Zbyt dużo tego mydła nałożyłam i nawet proszek, płyn i potrójne płukanie nie pomogło.

A wiecie co mnie najbardziej dobija: zgaga to coś czego nie znoszę i przez co cierpię niemiłosiernie. Dziś nawet od wody miałam zgagę i po arbuzie...właśnie łyknęłam rennie - nie jestem w stanie znieść tego palenia w przełyku, a w bekaniu mogę śmiało rywalizować z niejednym facetem

Zmykam się pakować bo na dwa dni śmigam nad morze do rodziców tylko pogoda taka do

Malin dobry wybór
Stary 2009-07-20, 07:33   #2024
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Dzień dobry! Dzisiaj ja pierwsza melduję się na wątku, ale gdzie reszta się podziewa? Skończyły się problemy ze spaniem?
Stary 2009-07-20, 07:40   #2025
woman31
Zadomowienie

Witam na poczatku tygodnia
ale ostatnio tutaj pustki
Cytat:
Hello! Ale tu dziś pustki
Miałam dziś zacząć prać ciuszki dziecięce, ale tyle się nagromadziło prania w międzyczasie, że musiałam poprać "dorosłe" rzeczy i z pierwszą partią (białych) poszłam do rodziców, którzy są aktualnie na wakacjach. U nich jest duża pralka i dużo miejsca na zamykanym balkonie do suszenia, więc luzik. Ciuszki się ładnie wyprały, ale chyba jeszcze raz je wypiorę, bo ten zapach lumpeksowy jest dominujący. No i zastanawiam się jednak nad wypłukaniem ich w płynie zmiękczającym, bo jakieś takie szorstkie się wydają. Zobaczę, jak wyschnie pranie.
moja przyjaciolka poradzila mi ze takie "smierdzace" rzeczy wyprac najpierw w proszku dla "doroslych", a potem dopiero dla dzieci i bedzie ok. zrobilam jak poradzila i faktycznie juz nie ma tego specyficznego zapachu.

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Cytat:
Dzień dobry! Dzisiaj ja pierwsza melduję się na wątku, ale gdzie reszta się podziewa? Skończyły się problemy ze spaniem?
ja nadal cierpie na nocna bezsennosc, za to nad ranem tak smacznie i dlugo bym spala (a cale zycie bylam rannym praszkiem, nawet po zarwanej nocy- np. po dyskotece, weselu ja i tak wstawalam skoro swit- no poprostu nie moglam dluzej spac). tak sobie mysle ze teraz moj organizm probuje maksymalnie wypoczac bo wie ze niedlugo bedzie zupelny brak snu
Stary 2009-07-20, 07:42   #2026
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Witam na poczatku tygodnia
ale ostatnio tutaj pustki

moja przyjaciolka poradzila mi ze takie "smierdzace" rzeczy wyprac najpierw w proszku dla "doroslych", a potem dopiero dla dzieci i bedzie ok. zrobilam jak poradzila i faktycznie juz nie ma tego specyficznego zapachu.
Hm... Może to jest pomysł. Mama ma płyn do prania persil sensitiv z aloesem. Spróbuję z tym.

Która z Was płukała ciuszki dziecięce w Loveli?
Stary 2009-07-20, 07:46   #2027
klaudiaaa86
Zadomowienie

Witam, znow tyle naszkrobalyscie !!

Ja wkoncu sie wyspalam,pierwszy raz od... chyba 2 czy 3 tyg..wczorajsza zimna i deszczowa pogoda przyniosla ulge w oddychaniu Ja spie roznie, najwygodniej mi na prawym boku chociaz wiem ze nie powinnam, tez czuje jak maly kopie i to z 2 stron ale co poradzic, na plecach mi zle jakos a na brzuchu nie da rady.. Teraz tez maly kopie, najlepiej to widac jak leze na boku, takie fale przesuwajace sie,hehe i nie wiem czemu za kazdym razem sie wystrasze jak niespodziewanie takiego kicka zapusci
U nas dalej remontowo wiec czasu malo..
Wczoraj rodzice wrocili z Niemiec, Boshe ile mam ubranek...WYobrazcie sobie ze w miescie ktorym byli (czyt.pipidowa) byly takie ceny ze szok, czapeczka 0.99E, koszulki,spodenki jakies itp max 2,3E a jakie sliczne kolory,doslownie napatrzec sie nie moge! mamuska zaszalala,bo sobie biedna nic nie kupila tylko wszytsko dla malego! Blendery jakies kupila,smoczki,butelki,kr emy... mama tez zbytnio sie nie zna jakie to ma byc, Sa z firmy panten- jakos tak te odzywki wszystkie,a znow smoczki czy butelki ,nawet juz tez gryzaczek na zabkowanie ktory sie wklada do lodowki ,wszystko z firmy NUk,Chicco. Jakies niby antykolkowe,no zobaczymy czy sie sprawdza.. i tez ceny smieszne bo jak porownywalam na alegro to 2 razy drozej +koszt przesylki... Dostalam tez pieluszki takie tyci tyci (2-5kg) buciki itp... Jak bede miala czas to pocykam pare fotek.

a Wy dziewczyny jak sie czujecie, gdzie jakies zdjecia? macie juz wszystkie wozki powybierane?? moi rodzice widzieli fajny z Esprit w DE ale cos sie zacinal przy skladaniu a ze byl ost to nie kupili... My juz fotelkik bedziemy miec takze kupic musimy 2v1 jakis lekki, nie gondolke a spiworek wyciagany no ale nie wiem jakiii hmmmm a no i kola wieksze zeby byly bo po sniegu nie wyrobie z malutkimi

pozdr wszystkie,milego dniaa i niech Was maluchy kopia solidnie

Ps plyn do plukania tez mama kupila, z firmy Elio, proszek tez mam ale juz lezy u mnie w mieszkaniu a wczoraj go zanioslam i nie pamietam nazwy,,wiem ze te polskie wszystkie to niezle podrobki i wcale nie pachna po praniu jak trzeba.My tez zreszta uzywamy niemieckich proszkow,sa o niebo lepsze.

http://www.suwaczek.pl/cache/fd6c8075da.png

Kocham Mojego Misia
23.09.2009r - Alanek
03.12.2009r. - Together forever

Edytowane przez klaudiaaa86
Czas edycji: 2009-07-20 o 07:47
klaudiaaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 07:48   #2028
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Napisane przez klaudiaaa86 Pokaż wiadomość
Witam, znow tyle naszkrobalyscie !!
Cześć Klaudia! Dobrze, że się odezwałaś, bo dawno Cię tu nie widziałam.
Stary 2009-07-20, 07:55   #2029
Fasoleczk4
Rozeznanie

GG do Fasoleczk4 Send a message via Skype™ to Fasoleczk4

Dzieńdobry
U mnie wczoraj było chłodno, a nawet zimno. Przebolałam do południa brak wyjazdu na odpust Około 18 przyjechała moja ciotunia (krzesna) z rodzinką z londynu. I zostanie całe dwa tygodnie i już myślałyśmy kiedy tu się na zakupy wybrać ... Przywieźli fotelik i wanienkę Dla dzidziusia mam już prawie wszystko Jeszcze tylko drobne akcesoria higieniczne, i takie tam inne i moja wyprawka
Własnie wcinam śniadanie, ale jakoś za mało sobie zrobiłam i czuję, że będę musiała coś dojeść

111 dni bez słodyczy
111 dni bez fastfoodów
111 dni systematycznych ćwiczeń
111 dni wytrwałej diety
111 dni i będzie OKEJ
Fasoleczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-20, 07:58   #2030
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Jestem, jestem
Jakoś tak słodko mi się dziś spało w tą chłodniejszą noc i nawet rano nie miałam ochoty się podnosić....

Cytat:
Ja tak właśnie robię - obowiązkowo od razu po kupieniu ciuszki z lumpka piorę, a pranie konkretne wszystkiego zacznę najwcześniej w połowie września

Dziś znów zapowiada się upał, choć w cieniu 10 stopni, ale słońce już zaczyna przygrzewać A ja mam tyle spraw do pozałatwiania na mieście
\

Nika wszystkiego najlepszego urodzinowo

Stary 2009-07-20, 08:00   #2031
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Nika wszystkiego najlepszego urodzinowo
A to dzisiaj?!

(tylko niech się pojawi, bo coś nas nie lubi ostatnio...)
Stary 2009-07-20, 08:06   #2032
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
A to dzisiaj?!

(tylko niech się pojawi, bo coś nas nie lubi ostatnio...)
Dzisiaj, dzisiaj - pamiętam, bo dzień po moich

A z tym pojawianiem to rzeczywiście - widzę ją na innych wątkach, a u nas nie

Stary 2009-07-20, 08:07   #2033
woman31
Zadomowienie

Nika no to w takim razie wszystkiego najlepszego
Stary 2009-07-20, 08:10   #2034
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Dzisiaj, dzisiaj - pamiętam, bo dzień po moich

A z tym pojawianiem to rzeczywiście - widzę ją na innych wątkach, a u nas nie
No to w takim razie spóźnione WSZYSTKIEGO NAJ
Stary 2009-07-20, 08:10   #2035
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
No to w takim razie spóźnione WSZYSTKIEGO NAJ
Dzięki

Stary 2009-07-20, 08:19   #2036
zartownis
Zadomowienie

Czesc laseczki
Cytat:
Napisane przez sorejna Pokaż wiadomość
aliisanka jeśli chodzi o spanie, to ja zazwyczaj śpię na boku prawym jak przewrócę się na lewy to synek zaczyna kopać i mam wrażenie jakby tej strony nie lubił a w nocy to już obojętnie. Tylko na wznak nie śpię i nigdy nie spałam.

zartownis fajnie, że udało się Wam obejrzeć synka w pełnej krasie
zdjęcia rzeczywiście wyszły super - będziecie mieli śliczną pamiątkę. Twojego filmiku przed skasowaniem nie udało mi się obejrzeć, niestety
Dzieki, no cos popsiulam z fimlikiem, ale on i tak kiepski byl, ale od dzis zaczynam na nowo nagrywac kurdupelka, bede wrzucac co lepsze, az sie Wam jeszcze znudzi

Cytat:
Problemy ze spaniem sie dopiero nasilaja. Nie dosc, ze maly kopie jak probuje spac na ktoryms z bokow, to moje pieski a szczegolnie jedna miagwa mnie wykonczy. On nawet nie potrafi na fotel w nocy wskoczyc tylko wola o pomoc, no oszalal chyba. Jakby juz wyczul, ze nie on bedzie za chwile najwazniejszy

Ide sie kapac i jade po chlebek i ramki, oprawie naszego synusia i powiesze. Wczoraj wieczorem jeszcze raz ogladalam z TZ zdjecia i powiedzial, ze jednak maly jest do niego podobny, pobijemy sie chyba

A najlepsze, widzialyscie nasza nianie? Wczoraj znalazlam ja przypadkiem na Kapazie (tu sprzedaja uzywane rzeczy ) ze 70eu http://www.kapaza.be/Kinderen/Babyfo...ot_scherm.html, a TZ kupil nowa za 35eu. Nic tylko poleciec i wykupic reszte tego sprzetu i posprzedawac drozej
Stary 2009-07-20, 08:19   #2037
woman31
Zadomowienie

miss.hot Tobie rowiez wszystkiego najlepszego
Stary 2009-07-20, 08:28   #2038
zartownis
Zadomowienie

No i , TZ wrocil, zajal mi lazienke i ze sprzataniem bede musiala do poludnia (bo w tedy idzie do pracy) poczekac

Miss.hot wszystkiego naj
Stary 2009-07-20, 08:39   #2039
margolcia1006
Rozeznanie

Dziewczynki mam szybkie pytanko. Którą maść Linomag do smarowania pupy kupujecie?
Z zielonym paskiem czy czerwonym?
Stary 2009-07-20, 08:44   #2040
nimitz
Raczkowanie

hej Kobieki!

Ale sobie dzis pospalam!! pogoda sie zmienila i od razu lepiej, troche chmurek troche sloneczka i nie ma byc cieplej niz 22 stopnie!! to mi sie podoba!

Miss. hot spoznione zyczenia urodzinowe !!
Nika 100 lat !!

Łatwego i szybkiego porodu, żebyście sie mogly cieszyc zdrowymi, slicznymi maleństwami!!!!

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości