|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2011 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III
Tak wyglada nasza niania
![]() Ta puszka z tylu stoi dla pokazania wielkosci sprzetu ![]() ![]() ale kupil to na wyprzedazy bardzo tanio ![]() Edytowane przez zartownis Czas edycji: 2009-07-19 o 09:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2012 |
Zadomowienie
|
witam w niedzielny poranek. u nas jest chlodniej niz wczoraj ale ja sie nie czuje wcale lepiej- planowalam isc do koscila z mezem ale jakos slabo mi sie zrobilo i zrezygnowalam. nogi nadal ciezkie echhhhhhh
naprawde dopiero od wczoraj odczuwam co to sa uroki bycia w ciazy latem- a tak mnie wszyscy ostrzegali... tysiak -sliczne z was dziewczyny ![]() fasoleczka a ty sie nie smuc tym ze nie jedziesz na odpust ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2013 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2014 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie też się 1 podoba i uważam, że jest uniwersalny a i kolorki piękne ma. Cytat:
![]() Mój po podaniu dokładnej instrukcji kupi wszystko. Ewentualnie w trakcie zakupów konsultował by się kilka razy, ale dałby radę. Mimo wszystko jednak wolę sama wszystko kupić. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2015 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja juz przez weekend zrobialm zakupy przez interent -typu butelki, smoczki, podgrzewacz, laktator elektryczny, termoopakowanie, przypobry toaletowe typu nozyczki, grzebionek, fida do nosa, pieluchy twetrowe itp. wszystko wynioslo 650zl. no ale wiekszosc mam kupione. z takich wiekszych rzeczy zostala mi niania elektryczna, wozek, forelik do samochodu, wanienka ze stojakiem. no i sporo drobnych rzeczy np. pieluchy, kosmetyki, kocyk i wiele innych o ktorych teraz nie pamietam. dobrze ze mebelki mam juz zamowione i kolyske do naszej sypialni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2016 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny! Pożegnałam męża dwie godziny temu
![]() ![]() Tysiak, ale cudnie wyglądałyście ![]() ![]() zartownis, widzę, że syneczek znalazł się w Twoim avatarze ![]() Co do kocyków, to wczoraj był remis, a dziś widzę, że "żyrafa" prowadzi. Czyli kocyk, który się mężowi spodobał ![]() Rozłożyłam wszystkie ciuszki na naszym wielkim łóżku (ale tego jest! ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Zapomniałam wczoraj wkleić, jakie zakupy kosmetyczne zrobiłam wczoraj w Ustce ![]() Dla siebie: http://www.ziaja.com.pl/offer/pl/kos...plyn_micelarny http://www.ziaja.com.pl/offer/pl/kos...rogranulkami_1 (to nowość - bosko pachnie ![]() Dla dziecka: http://www.ziaja.com.pl/offer/pl/kos...iw_odparzeniom http://www.ziaja.com.pl/offer/pl/kos...ci_i_niemowlat http://www.ziaja.com.pl/offer/pl/kos...ci_i_niemowlat Do tego dostałam mnóstwo próbek i żel pod prysznic http://www.ziaja.com.pl/offer/pl/kos...goda_porzeczka tylko w mniejszym opakowaniu -apetycznie pachnie ![]() Wydałam niecałe 60 zł A teraz wydam 48 + 9,90 za kocyk ![]()
#2017 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Witam w ten nieco już chłodniejszy dzień.
Wczoraj myślałam, że padnę z tego upału. Jak to dobrze, że w końcu saię trochę ochłodziło. Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co z tymi skurczami? bo ja mam też i to dość często. Nie bolą, ale czuję je.Dziwnie to określić. I co lekarz o nich mówił? Bo mój mi kazał tylko leżeć. Cytat:
Cytat:
My kupiliśmy coneco barracuda i jestem z niego bardzo zadowolona. Bardzo funkcjonalny i wygodny Moja kumpela też ma epilepsje i rodziła normalnie. Ale ma rzadko ataki Cytat:
Uciekam leżeć, bo siedzę juz długo przy kompie i brzuchol mnie męczy. A muszę jeszcze dokończyć dvd dla męża. Byliśmy miesiąc temu na koncercie znajomego zepolu, który gra przeboje Queenu i obiecałam zrobić z tego nagrania dvd. A tak mi sie nie chce... No i obiecałam, że dziś je zrobię. Tym bardziej, że siedzę sama w domu, bo małż pojechał do Warszawy pomóc szwagrowi w przeprowadzce. No to dłubię od rana i juz mam dość...
![]() |
#2018 |
Zakorzenienie
|
Malin - i który w końcu wybrałaś ?
My właśnie wróciliśmy od dziadka z imienin, po drodze w obie strony przejechaliśmy niezłe ulewy, a w domciu w miarę sucho, ale przyjemne chłodne powietrze jest ![]() Jutro czeka mnie wizyta u nowej ginki - ciekawe co mi powie ![]()
#2019 |
Zadomowienie
|
Hello Mamuśki
a jednak się rozpadało - dla niektórych wielka radość a dla innych ogromny żal i smutek ![]() Tysiak ładna z Ciebie mamusia we trzy tworzycie niezły klan ![]() ![]() aliisanka jeśli chodzi o spanie, to ja zazwyczaj śpię na boku prawym jak przewrócę się na lewy to synek zaczyna kopać i mam wrażenie jakby tej strony nie lubił a w nocy to już obojętnie. Tylko na wznak nie śpię i nigdy nie spałam. malin jakbym miała wybierać kocyk dla swojego synka to wybrałabym ten z żyrafą ![]() zartownis fajnie, że udało się Wam obejrzeć synka w pełnej krasie ![]() zdjęcia rzeczywiście wyszły super - będziecie mieli śliczną pamiątkę. Twojego filmiku przed skasowaniem nie udało mi się obejrzeć, niestety ![]() witam nową Mamusię ![]() Biedroneczka cieszę się, że z dzidzią wszystko okej i nadgonił z wagą i nóżkami - teraz będziesz spać spokojnie ![]() Edytowane przez sorejna Czas edycji: 2009-07-19 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2020 |
Zakorzenienie
|
Sorejna - masz super avatar
![]()
#2021 |
Zadomowienie
|
dziękuję
![]() wczoraj zrobiłam sobie małą sesję |
![]() ![]() |
![]() |
#2022 |
Zakorzenienie
|
Hello! Ale tu dziś pustki
![]() Miałam dziś zacząć prać ciuszki dziecięce, ale tyle się nagromadziło prania w międzyczasie, że musiałam poprać "dorosłe" rzeczy i z pierwszą partią (białych) poszłam do rodziców, którzy są aktualnie na wakacjach. U nich jest duża pralka i dużo miejsca na zamykanym balkonie do suszenia, więc luzik. Ciuszki się ładnie wyprały, ale chyba jeszcze raz je wypiorę, bo ten zapach lumpeksowy jest dominujący. No i zastanawiam się jednak nad wypłukaniem ich w płynie zmiękczającym, bo jakieś takie szorstkie się wydają. Zobaczę, jak wyschnie pranie. Co jeszcze dziś zrobiłam? Spacer 6-kilometrowy na działkę i z powrotem, bo oczywiście zapomniałam kluczy ![]() Jeśli chodzi o kocyk, to zamówiłam ten z pomarańczową żyrafą. W końcu tu wygrał w rankingu ![]()
#2023 |
Zadomowienie
|
Też najprawdopodobniej wypiorę raz jeszcze te materiałowe części od wózka i nosidełka, bo coś mi jeszcze szarym mydłem zalatują. Zbyt dużo tego mydła nałożyłam i nawet proszek, płyn i potrójne płukanie nie pomogło.
A wiecie co mnie najbardziej dobija: zgaga ![]() ![]() Zmykam się pakować bo na dwa dni śmigam nad morze do rodziców ![]() ![]() Malin dobry wybór ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2024 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() ![]()
#2025 | ||
Zadomowienie
|
Witam na poczatku tygodnia
![]() ale ostatnio tutaj pustki ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Która z Was płukała ciuszki dziecięce w Loveli?
![]() |
#2027 |
Zadomowienie
|
Witam, znow tyle naszkrobalyscie !!
![]() Ja wkoncu sie wyspalam,pierwszy raz od... chyba 2 czy 3 tyg..wczorajsza zimna i deszczowa pogoda przyniosla ulge w oddychaniu ![]() ![]() U nas dalej remontowo wiec czasu malo.. Wczoraj rodzice wrocili z Niemiec, Boshe ile mam ubranek...WYobrazcie sobie ze w miescie ktorym byli (czyt.pipidowa) byly takie ceny ze szok, czapeczka 0.99E, koszulki,spodenki jakies itp max 2,3E a jakie sliczne kolory,doslownie napatrzec sie nie moge! ![]() ![]() a Wy dziewczyny jak sie czujecie, gdzie jakies zdjecia? ![]() ![]() pozdr wszystkie,milego dniaa i niech Was maluchy kopia solidnie ![]() Ps plyn do plukania tez mama kupila, z firmy Elio, proszek tez mam ale juz lezy u mnie w mieszkaniu a wczoraj go zanioslam i nie pamietam nazwy,,wiem ze te polskie wszystkie to niezle podrobki i wcale nie pachna po praniu jak trzeba.My tez zreszta uzywamy niemieckich proszkow,sa o niebo lepsze.
" If You find The Right Person Never let her go away" http://www.suwaczek.pl/cache/fd6c8075da.png ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 23.09.2009r - ![]() ![]() 03.12.2009r. - ![]() ![]() Edytowane przez klaudiaaa86 Czas edycji: 2009-07-20 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2028 |
Zakorzenienie
|
Cześć Klaudia! Dobrze, że się odezwałaś, bo dawno Cię tu nie widziałam.
#2029 |
Rozeznanie
|
Dzieńdobry
![]() U mnie wczoraj było chłodno, a nawet zimno. Przebolałam do południa brak wyjazdu na odpust ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Własnie wcinam śniadanie, ale jakoś za mało sobie zrobiłam i czuję, że będę musiała coś dojeść ![]()
#2030 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakoś tak słodko mi się dziś spało w tą chłodniejszą noc i nawet rano nie miałam ochoty się podnosić.... ![]() Cytat:
![]() Dziś znów zapowiada się upał, choć w cieniu 10 stopni, ale słońce już zaczyna przygrzewać ![]() ![]() \ Nika wszystkiego najlepszego urodzinowo ![]()
![]() |
#2031 |
Zakorzenienie
|
A to dzisiaj?!
![]() ![]() ![]()
#2032 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tym pojawianiem to rzeczywiście - widzę ją na innych wątkach, a u nas nie ![]()
![]() |
#2033 |
Zadomowienie
|
Nika no to w takim razie wszystkiego najlepszego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2034 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2035 |
Zakorzenienie
|
#2036 | ||
Zadomowienie
|
Czesc laseczki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ide sie kapac i jade po chlebek i ramki ![]() ![]() ![]() ![]() A najlepsze, widzialyscie nasza nianie? Wczoraj znalazlam ja przypadkiem na Kapazie (tu sprzedaja uzywane rzeczy ) ze 70eu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2037 |
Zadomowienie
|
miss.hot Tobie rowiez wszystkiego najlepszego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2038 |
Zadomowienie
|
No i
![]() ![]() ![]() Miss.hot wszystkiego naj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2039 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki mam szybkie pytanko. Którą maść Linomag do smarowania pupy kupujecie?
Z zielonym paskiem czy czerwonym? ![]()
#2040 |
Raczkowanie
|
hej Kobieki!
Ale sobie dzis pospalam!! pogoda sie zmienila i od razu lepiej, troche chmurek troche sloneczka i nie ma byc cieplej niz 22 stopnie!! to mi sie podoba! Miss. hot spoznione zyczenia urodzinowe ![]() Nika 100 lat ![]() Łatwego i szybkiego porodu, żebyście sie mogly cieszyc zdrowymi, slicznymi maleństwami!!!! ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.