|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przyjaciółka- szukam, bo warto !:)
Witam was wszystkie po przerwie. Ale piszecie na forum, choć i tak spokojnie jakoś jak na was
![]() Co do imprezowania to ja lubię pójść gdzieś posiedzieć ze znajomymi, ale bez większych szaleństw..znudziło mi się.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4232 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do dziewczyn, które już oglądają filmy z tej strony: czy wam wyskakują jakieś ograniczenia? Bo ja rano chwilkę oglądałam pierwszy odcinek, a jak teraz chciałam włączyć to mi pisze że przekroczyłam jakiś tam limit i mam spróbować znów za 28 min.. O co kaman? ![]()
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4233 |
Raczkowanie
|
...zdrastwujtie moje krasawice...
Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Zadomowienie
|
Sunset a witojcie
![]() Nillka heh no to dobrze, bo znów myślałam że coś poknociłam;p Zostało tylko 5 minut;p hehe ![]()
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Raczkowanie
|
ja też miałam taki problem wyskakiwały reklamy i jakies inne okienka że trzeba coś zciągnąć sama nie wiem jak to opanować...
no cóż chyba się całe życie uczy człowiek...ja siedzę z farbą na łbie ,mój pańcio śpi ,a o młodej przypomniał sobie tatuś i ją na kręgle wzioł...więc jestem samiusieńka w końcu z kompkiem...
Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. Edytowane przez sunset30 Czas edycji: 2009-07-19 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Rozeznanie
|
hej
![]() jeśli tak, to: ja mam 18 lat i lubię imprezować, ale umiarkowanie. ![]() ![]() pogoda dziś brr i w ogóle. nilka, fajnie ci w pracy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4238 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh też chyba mogę powiedzieć o sobie "zawodowa szperaczka w lumpeksach", właśnie jutro ruszam na podbój nowego lumpeksu ![]() Berta wiem, że mi fajnie w pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Zadomowienie
|
Ojj wierze, wierze.. Uhh i znów limit;p Zonk;p Fajny filmik, a z tego co tam widzę to będę miała co oglądać przez najbliższe paaaaarę dni ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4242 |
Raczkowanie
|
no ładnie ,tak tu cichutkoooooo
---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Pierwiastek chemiczny - KOBIETA PEŁNA NAZWA: Kobieta SYMBOL: Ko ODKRYWCA: Adam -NIBY haha ROK ODKRYCIA: Znana od zarania dziejów MASA ATOMOWA: Średnio około 53,6 kg, lecz istnieją izotopy o masie od 40 do 200 kg WYSTĘPOWANIE: Stosunkowo znaczne ilości występują w obszarach zabudowanych. WŁASNOŚCI FIZYCZNE: Powierzchnia zwykle pokryta cienką warstwą kolorowej substancji (maskującej?) - Wrze i mrozi bez znanych przyczyn - Topnieje przy odpowiednim traktowaniu - Zgorzkniała przy nieprawidłowym użyciu - Występuje w wielu odmianach począwszy od dziewiczo czystego metalu, do rudej pospolitej k ... WŁASNOŚCI CHEMICZNE: - Wykazuje silne przyciąganie do metali i kamieni szlachetnych - Absorbuje znaczne ilości drogich substancji - Może nagle eksplodować, bez żadnego ostrzeżenia czy powodu - Nierozpuszczalna w płynach, lecz wykazuje wzrost aktywności po nasączeniu alkoholem etylowym - Jest najsilniejszym znanym człowiekowi czynnikiem redukującym bogactwo -Wykazuje czynny pociąg do obuwia ![]() UŻYCIE: - Element wysoce ozdobny, zwłaszcza w samochodach sportowych - Uwalnia od naprężeń - Bardzo efektywny czynnik czyszczący ZAGROŻENIA: - Wysoce niebezpieczna w niedoświadczonych rękach - Legalnie można posiadać tylko jeden okaz, choć można utrzymywać kilka, pod warunkiem, że znajdują się w rożnych miejscach i nigdy, się ze sobą nie stykają. PODANIE PENISA O PODWYŻKĘ: Ja Penis zwracam się z prośbą o podwyżkę z następujących powodów: 1.Wykonuje pracę fizyczną. 2.Pracuje na głębokościach. 3.Pracuje głową. 4.Nie mam wolnych weekendów i świąt. 5.Pracuje w wilgotnym pomieszczeniu. 6.Nie mam płacone za nadgodziny i nocki. 7.Pracuje w pomieszczeniu bez światła i wentylacji. 8.Pracuje w wysokich temperaturach. 9.Jestem narażony na choroby zakaźne. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. ODPOWIEDZ Z DZIAŁU KADR: Drogi Penisie z przykrością odrzucamy Twoje podanie, ponieważ: 1.Nie zawsze pracujesz w ubraniu ochronnym. 2.Gdzie jesteś tam brudzisz. 3.Wychodzisz i wchodzisz do pracy, kiedy chcesz. 4.Nie pracujesz w systemie ośmiogodzinnym. 5.A po pracy wynosisz ze sobą dwa podejrzane worki ... heheheh na poprawę humorku kobietki
Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. Edytowane przez sunset30 Czas edycji: 2009-07-19 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Rozeznanie
|
sunset, ja też uwielbiam szmateksy!
![]() hahahahahah, podanie niezłe! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4244 | ||
Zakorzenienie
|
na chwileczke zapomnienia
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a wogole to musze wam sie czyms pochwalic ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4245 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4246 |
Zadomowienie
|
Fame
![]() ![]() Ja wstalam zrobilam sobie sniadanko zaraz ide pranie reczne zrobic, pozniej sprzatanie pokoju i w miedzyczasie ogarniecie troche domu... Wczoraj zalapalam dola w zwiazku z tym wszystkim ![]()
#4247 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ja też niedawno wstałam, zaraz sobie jakieś śniadanko zrobię i sprzątanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4248 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4249 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4250 |
Zadomowienie
|
Postanowilam teraz o siebie zadbac mega mega
![]() ![]() ![]()
#4251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pochwal się a nie nas tu w niepewności trzymasz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Zakorzenienie
|
Fame pochwal się tym rozwiązaniem
![]() MIlenka ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też robię peeling kawowy, czasami jeszcze z cukrem albo solą ale po masakrze z depilatorem kiedy niemal każdy włosek mi wrósł nie poradził sobie ten peeling choć jest bardzo mocny ![]() MIłego Dnia Dziołchy !!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4253 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() heh ja nie mam co tu robic wiec sprzatam...zreszta ja taka jestem, ze mnie wszedzie pelno i nie potrafie usiedziec tak z rana ;/
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4254 | |
BAN stały
|
Cytat:
i co zrobiłaś z tymi wrastającymi włoskami ? Bo mnie ostatnio też zaczeły nękać :/ blurpblurp znów nas podczytuję. czy tylko mi działa na nerwy gdy go widzę na naszym wątku ? ![]() Edytowane przez erratic Czas edycji: 2009-07-20 o 09:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Zakorzenienie
|
Ja też lubię peeling kawowy, najpierw używałam samej kawy. Mam taką co tylko w ekspresie może się zaparzyć jakąś z jakiegoś dziwnego kraju
![]() No ale się przeterminowała to ją całą jako peeling używałam a teraz mieszam z cytrusowym żelem pod prysznic. ![]() ![]() Chyba miałam komara w pokoju bo jestem cała pogryziona. ![]() Pogoda się poprawiła. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Konto usunięte
|
jestem o dziwo wstalam
![]() na imprezie niestety ex byl,ja z wieloma kolegami sie bawilam, tak to sama, nie zaluje ze bylam tylze zo on mi humor popsul. Perfidnie stal i sie gapil. nawet nie tanczyl. Szkoda mi by bylo dyche na wejscie by stac ale lom;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4257 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Alex ja dzis bede tez probowala z cytrusowym... napisze jak wrazenie ![]() Kacha brawo ![]()
♥ CIASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach ![]() http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW Edytowane przez miiilenka Czas edycji: 2009-07-20 o 09:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście nas podgląda.
![]() Milenka, jak się dobrze czujesz to super. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Zakorzenienie
|
erratic ale pewnie Tobie pojedyncze włoski wrastają?? mi po depilatorze wrosły prawie wszystkie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.