...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana... - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-19, 15:01   #3991
neitka
Zadomowienie

GG do neitka
Dot.: ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...

Cytat:
Napisane przez mądrala Pokaż wiadomość
Witam witam nowe dukanki również

Nie mogę uwierzyć że przeszłaś całą 1. faze SB i nic mi już po 3 dniach (jak zeszła woda) leciały spodnie (niestety siły też mnie opuściły :P). Jeżeli chodzi o Dukana to przy malutkiej "nadwadze" trzeba dłużej czekać na efekty... ale to chyba w każdej diecie W każdym bądź razie witamy i zapraszamy [COLOR="Silver"]

Dzięki, miło mi, że takie cieplutkie przyjęcie

Na mnie zazwyczaj działała świetnie SB. Nigdy nie miałam potrzeby chudnięcia dużo, więc w zasadzie wystarczała pierwsza faza i łągodne przejście do trzeciej. A teraz nic. A tyle męki. A równocześnie ze mną był Tż i jemu ładnie waga spadła.

Cytat:
Napisane przez mimee Pokaż wiadomość
witaj i jesli można spytać to ile ważysz?bo może nic nie chydniesz bo nie ma z czego...jak tylko po 3-4 cm chcesz zgubić to mi się wydaje,ze do grubasków nie należyszja od początku zgubiłam 15cm w pasie i 15cm w bidrach, ale startowałam z wagi 103,6kg, więc rozumie się ze było z czego gubića co do hormonów to sama na sobie się przekonałam, ze jakoś szczególnie nnie przeszkadzają w chudnięciuno chyba ze ktoś ma jakieś zaburzenia hormonalne, ale same anty to luzik
Fakt, mam mało do zrzucenia. Zanim ograniczyłam kalorie ważyłam 49, waga spadła do 46.5 (wymiary nawet nie drgnęły). Może się faktycznie wydawać, że nie ma z czego. Ale jakoś tak wyszło, że przez te 3-4 cm nie mieszczę się w większość rzeczy w swojej szafie (jako, że lubię dopasowane np jeansy). I tylko na takiej ilości mi zależy. Wagę zawsze miałam bardzo małą w stosunku do wymiarów, bo kiedyś bardzo nie lubiłam sportu i mam mało mięśni, które powinny ważyć.

Zanim w ogóle pomyślałam o diecie intensywnie ćwiczyłam, żeby w ten sposób zgubić centymetry. W efekcie mam 2 cm w udach więcej. Więc chyba chwilowo zrobię sobie przerwę od ćwiczeń. Chociaż nie wiem, bo lubię jakoś ostatnio. Gdybym brała l-karnitynę przed ćwiczeniami to zaburzyłabym założenia diety?

Dodam, że ta bardzo mi się podoba bo zdrowo brzmi no i nie ma ograniczenia ilości. A ja mam spory żołądek, w związku z czym potrzebuję sporo, żeby go zapełnić.

neitka
neitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 15:21   #3992
dodzia1
Przyczajenie

A napiszcie mi laseczki, czy ćwiczycie w fazie I, bo wyczytałam w książce,że w i fazie ćwiczenia nie sa wskazane.
dodzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 15:29   #3993
DAVIDKA
Raczkowanie

Witam dziewczyny , widze ze narybek zasilil nasze szeregi
u mnie bez wiekszych zmian 57 caly czas , troche panikuje bo za tydzien do pl jade wiec od jutra zmniejszam ilosc jedzeni i rezygnuje z moch ukochanych 20 % serkow (potrafie dziennie zjesc 4

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

dodzia jezeli masz sile to maloforsujace cwiczenia mysle ze Ci nie zaszkodza , zrobilam sobie placki z otrebami nie wiem czy mi wyszly ale sa zjadliwe (chociaz dzis mam taki apetyt ze bycze jadra tez bym wciela .... zarcik oczywiscie no chyba ze z majonezem )
Stary 2009-07-19, 15:44   #3994
lewaloff
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to lewaloff

ja korzystam ze spadku temperatury i tkwię dzisiaj w kuchni:

na śniadanie były placuszki z białego sera, potem zrobiłam mrożoną kawę, wczoraj przyprawiłam kurczaka, który dzisiaj wyląduje na grillu, a z piekarnika wyjechała właśnie pieczeń rzymska - kocham mojego robocika kuchennego

my zamiast placków z otrębami po prostu dosypujemy otręby np do jogurtu czy kefiru

Edytowane przez lewaloff
Czas edycji: 2009-07-19 o 15:45 Powód: skleroza
lewaloff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 16:23   #3995
dodzia1
Przyczajenie

Witaj DAVIDKA. Myśle,że sobie w 1 fazie odpuszczę ćwiczenia, ogólnie lenia mam do ćwiczeń, w 2 fazie diety będe już na urlopie. Góry, masa zwiedzania, więc to bedzie zamiast ćwiczeń duża porcja ruchu Musze tylko opracowac koncepcję odżywiania na urlopie, bo dostępu do kuchni nie bede miała, więc może być trudno...ale dam radę, coś wymyślę

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Ja sobie placki proteinowe z otrębami wprowadze w 2 fazie. Też macie wzmożone pragnienie, bo ja cały czas pije wode, jakbym mega kaca miała
Stary 2009-07-19, 16:51   #3996
onyx
Przyczajenie

Witam Was proteinki, dlugo mnie nie bylo - bo nie mialam czasu napisac ale juz szybko sie poprawie, bo wiem ze to wazne tak sie motywowac. Zaczelam diete 2 tyg temu w poniedzialek, mialam byc 7 dni na proteinkach dobrze mi szlo ale jakos w sobote zjadlam warzywa bo juz mnie korcilo, no coz... zaczelam dieta z powrotem w poniedzialek no i jakos do dzisiaj dobrnelam, nie bylo tak tragicznie bo duzo pracuje ostatnio wiec nie mam czasu myslec o jedzeniu ale to i nawet lepiej bo serek wiejski zawsze i wszedzie mozna szybko skonsumowac :p i musze sie przyznac ze jestem pod wrazeniem samej siebie zaczelam z waga 84 kilo dzisiaj jest 76. pije duzo wody co ma swoje skutki bo biegam siku prawie co pol godziny no ale spodnie luzniejsze, brzuch bardziej plaski. naprawde polecam wszystkim ta diete. wiadomo kazdy czasem miewa drobne grzeszki ale wszystko mozna jakos kontrolowac i isc dalej do przodu . czuje sie znacznie lepiej i nawet mam wrazenie ze duma mnie rozpiera, zwiekszyla sie moja pewnosc siebie heheh niby nic ale te pare kilo to tak cieszy ze az szok. jakas taka ladniejsza sie zrobilam i chetniej zagladam w lustro a to wszystko Wasza zasluga bo tu jestescie i wspieracie sie nawzajem i zarazilyscie mnie dobrym podejsciem do zycia na diecie. Dziekuje wszystkim pozdro i zycze wytrwalosci hehehe
Stary 2009-07-19, 17:20   #3997
dodzia1
Przyczajenie

onyx wow---jestem w szoku w 2 tygodnie 8 kg. Wielkie gratki dla Ciebie Ja własnie wypiłam kefir. Dietka super prawie wogóle nie czuje głodu. Nie wiem, czy jeszcze dziś coś zjem, ale czuję, że raczej już nic nie wcisnę, do końca dnia tylko woda, bo brzuszek pełny
Stary 2009-07-19, 18:13   #3998
landi0909
Zakorzenienie

dodzia wlasnie to w tej diecie jest fajne ze praktycznie odrazu widac efekty

mi juz boczki maleją co chyba najbardziej mnie cieszy bo to mnie najbardziej pogrubialo

no i trzeba sie troche jeszcze opalic bo w piatek wyjazd a tam w norwegii chce zablysnac na plazy brązowym slicznym cialem
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 18:58   #3999
dodzia1
Przyczajenie

landio0909 ja chciałabym spaść choć 4 kg w ciągu 2 tygodni, bo wyjeżdzam na urlop i chciałabym wygladac jak człowiek a co do opalania, popieram, zawsze opalone ciałko wygląda na szczuplejsze

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Właśnie wlazłam na wagę, bo ja z tych nawiedzonych jestemi prosze waga pokazała 76,10 a rano było 76, 70 kg. Bardzo się cieszę
Stary 2009-07-19, 20:49   #4000
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cześć Przyznaje się nagrzeszyłam w ten weekend jak jeszcze nigdy na tej diecie bijcie mnie i krzyczcie, tak zebym wiecej tego błędu nie popełniała Wczoraj jeszcze nie było tragicznie bo jadłam tylko mięsko w niedozwolonej panierce i owoce, ale dzisiaj... grrrrr... 2 ciastka: sernik i takie z orzechami głupia ja!!! a tak się ładnie trzymałam...

Ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, od jutra powrót do Dukana i to bez grzeszków!!!! chce zrzucić 2 kg w 2 tyg.

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
Napisane przez dodzia1 Pokaż wiadomość
Witam koleżanki, jestem nowa na Waszym forum, mam nadzieję,że mnie przyjmiecie do swojego grona. od dziś zaczynam I faze uderzeniową diety. Mam 32 lata i 76,70kg wagi Mam nadzieję, że z wasza pomoca uda mi się w pierwszej kolejności dojśc do 70 kg, a później już powolutku osiagnąc 67 kg na wadzę
Witamy, witamy
A ile masz wzrostu???
Jeżeli hcodzi o opcje podpisów itp. to wyżej an fioletowym pasku (na tym który jest zaraz pod miejscem gdzie się logujesz) jest opcja "ustawienia" wchodzisz tam i może edytowac swój profil itp., po lewej stronie masz też "Edytuj podpis"

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
dodzia jasne ze mile jestes widziana!! zycze powodzenia w poznawaniu forum i przedewszystkim w udoskonalaniu swojego ciała

ja dzis stanelam na wage.. znow kilo mniej ale tez malo co jem, dzisiaj tylko Danio zjadlam bo nie mam apetytu
Landi co sie staneło??? TZ???

mądrala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 21:15   #4001
dodzia1
Przyczajenie

mądrala dzięki wielkie za porady, mam nadzieję,że nie popełniłam gafy i mój podpis się pojawi

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

a jednak się udało, ciesze się, to teraz już wiadomo ile waże i przy jakim wzroście
Stary 2009-07-19, 21:36   #4002
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
mądrala dzięki wielkie za porady, mam nadzieję,że nie popełniłam gafy i mój podpis się pojawi

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

a jednak się udało, ciesze się, to teraz już wiadomo ile waże i przy jakim wzroście
No i pięknie Teraz już wszystko wiem
A zobaczysz że kg poleca szybciutko

P.S. wiecie że powoli to ja nie mam w czym chodzic???? niby fajnie ale kurcze rano pół godziny przed szafą gwarantowane... a nie chce jeszcze kupować nic nowego bo musze najpierw dojść do 55kg, a potem zaniose wszystko to krawcowej i niech pozwęża co się da. A uwierzcie mi, ze nie wierzyłam że na prawde stracę te kg

Stary 2009-07-19, 23:06   #4003
kajdek4
Przyczajenie

Witajcie.
Chciałam sie z Wami przywitać, ponieważ od jutra mam zamiar zacząć chudnąć razem z Wami. Przeczyatałam wszystkie wpisy, które tu umieściłyście i chciałabym do Was dołączyć.
Pół roku temu urodziłam synka. Po porodzie z moją wagą nie było źle, ponieważ dobę od porodu ważyłam jedynie 1 kg więcej niż przed ciążą. Potem karmiłam piersią i też waga była ok. Niestety młody w kwietniu zdecydował, że moja pierś jest bee i od tego czasu zaczęłam tyć jak szalona. Dziś ważę już 5 kg więcej niż po porodzie.
Moim celem jest schudnąć 10 kg. Mam nadzieję, że mi się uda, choć bardzo się boję, ponieważ należę do osób leniwych, nie lubiących gotować i mających słabą wolę.
Wiem, że posiadacie elektroniczną wersje książki "nie potrafię schudnąć" Jeśłi nie byłoby to nietaktem z mojej strony, to czy mogłabym poprosić o link do niej na kajdek@wp.pl ? Jeśli macie jakieś ciekawe linki do stron z przepisami to też o nie proszę.
kajdek4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 23:10   #4004
lewaloff
Rozeznanie

Cytat:
P.S. wiecie że powoli to ja nie mam w czym chodzic???? niby fajnie ale kurcze rano pół godziny przed szafą gwarantowane... a nie chce jeszcze kupować nic nowego bo musze najpierw dojść do 55kg, a potem zaniose wszystko to krawcowej i niech pozwęża co się da. A uwierzcie mi, ze nie wierzyłam że na prawde stracę te kg
Ty się chwalisz, czy się żalisz gratulacje!
Stary 2009-07-19, 23:29   #4005
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez lewaloff Pokaż wiadomość
Ty się chwalisz, czy się żalisz gratulacje!
I jedno i drugie bo z jednej strony straaaasznie się cieszę, a z drugiej...
Nie no, ale bardziej to się ciesze

Stary 2009-07-20, 07:52   #4006
dodzia1
Przyczajenie

Witam dziewczynki, ja tylko na chcwilkę chciałą sie pochwalić waga z wczorajszych 76,70 zleciała dziś na 74,80kg --- -1,90 super ale się ciesze wiem,ze to woda, bo miałam straszne obżęki,ale nic tak nie cieszy, jak niższa waga. Dziś nawet wcześnie wstałam o 6.00 a zawsze mam problemy ze wstawaniem do pracy i zasypiam, no następny pozytywny aspekt diety. Dzis na śwniadanko zjadałam 4 połowki jajka na twardo (samo białko) faszerowane chydum twarozkiem ze szczypiorkiem. Teraz pije kawkę ze słodzikiem. W pracy mam jeszcze duzy kefir, a w domku zjem pierś z kurczaka z sosem z kefiru,ząbka czosnku, koperku z odrobiną soli i pieprzu. Do tego masa wody, bo mam ogromne pragnienie,wczoraj wypiłam chyba z 5l wody

Miłego dnia Wam życzę proteinki i mniej kilogramów na wadze codzień
Stary 2009-07-20, 08:50   #4007
Yoostynka
Raczkowanie

GG do Yoostynka

A ja mam pytanie:
Ile powinna trwawć faza uderzeniowa?
Jestem na 4dniu i nie wiem, czy mam ciągnąć do 10.
Od czego to zależy?
Pozdrawiam
Yoostynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 09:25   #4008
lewaloff
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Yoostynka Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie:
Jestem na 4dniu i nie wiem, czy mam ciągnąć do 10.
Od czego to zależy?
Pozdrawiam
to zależy od tego jak dużą masz nadwagę i ile chcesz zrzucić, normalnie faza uderzeniowa trwa od 2 - 7 dni, natomiast w przypadku dużej nadwagi, gdy do zrzucenia jest >20 kg, to wtedy może ona trwać do 10 dni, należy przy tym bardzo dużo pić. Jeśli masz książkę, to tam jest to opisane.

u mnie znowu faza proteinowa 3 dzień z 5 zważę się dopiero w czwartek rano, ale dziś zapięłam pasek o kolejną dziurkę niżej jeszcze trochę i dołączę do mądrali i jej narzekania, że wszystko ze mnie spada
Stary 2009-07-20, 09:40   #4009
Sonia11
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Ale nam dziewczyn na wątku przez weekend przybyło - witam wszystkie.

A ja zapomniałam sobie ryby z zamrażalnika wyjąć i co ja biedna zjem na obiad
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 10:08   #4010
AJKB
Raczkowanie

Witam serdecznie wszystkie Panie (lub jak nauczyłam się podglądając Was niecnie przez kilka dni - wszystkie Dunkanki )!
Czytam tak was i czytam i chęci nabieram na tę dietkę...Czy można nabrać apetytu na dietę??!! Ja chyba nabrałam...
I tu zaczynają sie schody...Mam do was prośbę miłe panie, zauważyłam, że krąży elektroniczna wersja książki- w miarę możliwości prosiłabym o jej przesłanie. ja pracuje niestety w takich godzinach, że jeszcze trochę czasu może minąć zanim uda mi się ją kupić...A żelazo trzeba kuć póki gorące! A tak 10- 8 kg mniej to mi sie marzy po nocach...
Pozdrawiam serdecznie i czarująco się uśmiecham żeby wkupić się w wasze grono...
AJKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 10:11   #4011
ijklmn
Przyczajenie

no no no coraz więcej nas ale tylko ilością bo kilogramów to coraz mniej. witam wszystkie nowe proteinki, chociaż ja też tu dlugo jeszcze nie jestem

załapałam dietowego doła, wczoraj moja kochana waga pokazała więcej o 0,2 kg może to nie wiele ale zawsze działa na człowieka, dziś natomiast uparta waga stoi w miejscu.a taka byłam dumna bo waga cały czas szła do dołu w dośc dobrym tempie. postanowiła że na złość wadze nie skuszę się na cos dobrego tak jak to zawsze robiłam przy jakimś dołku tylko jej jeszcze pokaże
chyba człowiekowi się w głowie przewraca przez tą dietę, żeby robić coś na złość wadzę

dzisiaj proteiny i warzywka, już wieczorem robiłam plany co by tu dobrego z warzyw wszamać

miłego dnia

AJKB podaj mi meila to Ci ją podeślę

Edytowane przez ijklmn
Czas edycji: 2009-07-20 o 10:14
ijklmn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 10:45   #4012
paulik
Raczkowanie

Witam wszystkie proteinki - i te nowe i te stare

Ja wracam dziś dopiero na dietkę. Opuściłam ją będąc na urlopie nad morzem.
Faza 1 - dzień 1.

Wzrost : 177
Waga: 77
CEL : 65-67

Juz po sniadanku - zjadlam kubek mleka 0,5 % + 3 łyżki otręb
( zlecane jesli chcecie uniknąć zaparć )

Wiolqn - bardzo mi przykro z powodu dziadka
Trzymaj sie cieplo !

Pozdrawiam i do uslyszenia ...
paulik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 10:47   #4013
patioli
Przyczajenie

Ratunku!
Po 6 dniach tylko kilogram mniej! Fazę uderzeniową ciągnęłam 5 dni, mało grzechów popełniłam, a do tego duuuuuuuużo wysiłku fizycznego.
O co chodzi?
Zresztą na SB miałam to samo
patioli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 10:51   #4014
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

Witam nowoprzybyle

Nie zagladalam przez weekend bo mialam tak galy opuchniete (od placzu) ze ledwie widzialam. Dziekuje Wam kochane za mile slowa. Niby czlowiek wie, ze tak sie dzieje i ze sie tego nie zmieni ale i tak trudno sie pogodzic ze nagle ukochana osoba odchodzi. Zwlaszcza ze Dziadzius byl tym niesamowitym czlowiekiem zawsze cieplym, uczynnym. Gdy wchodzilo sie do ich domku to sceneria mnej wiecej wygladala tak:
kuchnia cala zaslonieta dymem, przy stole pod oknem siedzi babcia slusznych rozmiarow, z dymiacym fajkiem przyklejonym do kacika ust i z talia kart w rece. Na przeciwko siedzi sasiadka: fajek, karty w podobnej kombinacji. Graja w tysiaca. A przy kominku siedzi dziadzius, drobniutkie 45kilo i dzierga skarpetki na drutach.
Podobno mial sliczny pogrzeb. Jako ze byl jednym z pierwszych strazakow we wsi to strazacy w pelnym umundurowaniu czuwali przy nim i byl wieziony wozem strazackim do kosciola.

[QUOTE=Dziunia66;13299042]
Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
wiolqin nie mogę znalezc obiecanych przepisów,prosze o pomoc.
nie mozesz znalezc bo jeszcze ich nie wstawilam. NIe mialam glowy do tego. Zaraz wrzuce a fotki dolacze wieczorem

Cytat:
Wiolqn, a kiedy przyjeżdżasz do PL?
juz za miesiac, 21 sierpnia

Cytat:
i ja codziennie rano i wieczorem pije len w ziarenkach, coby nie dopuścic do zaparć.
a jak ten len pijesz? parzysz go na kleik czy po prostu cale ziarenka?

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
dodzia wlasnie to w tej diecie jest fajne ze praktycznie odrazu widac efekty
dokladnei tak. W sobote sie zmiezylam i porownalam wymiary z tymi z dokladnie sprzed roku. Niesamowite od 4 do 6cm w talii, biodrach itd. Tylko uda mi sie ruszyly ledwie 1.5cm, ale nad nimi to trzeba pocwiczyc

kajdek obie ksiazeczki wyslane

Cytat:
Napisane przez Yoostynka Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie:
czy robilas sobie test na dtronie Dukana? tam ci wyjdzie ile dokladnie powinna trwac kazda faza

Ja wczoraj zgrzeszylam pizza w pizza hut i polowa kufla ciderka. Pewnie juz to spalilam dzis rano pedalujac 11k do pracy pod wiatr.

Znalazlam fajna francuska stronke z setkami przepisow. Na razie wrzucam sobei to do worda i potem potlumacze to bede je sukcesywnie wrzucac na nasz przepisowy watek. NA francuskich stronach mozna mnostwo ciekawych przepisow znalezc, bo tam ta dieta od wielu lat juz jest popularna. Jezeli macie ochote na cos konkretnego to dajcie znac, poszukamprzepisu i przetlumacze w pierwszej kolejnosci

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska

Edytowane przez wiolqn
Czas edycji: 2009-07-20 o 10:54
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 10:55   #4015
AJKB
Raczkowanie

Faktycznie, ten drobiazg mi uciekł a więc dziudul@o2.pl
ijklmn - z gory dziękuję!

Wiolqn - z poprzednich wpisów wiem co się stało i równiez mi bardzo przykro. Przesyłam uściski na pocieszenie...

Edytowane przez AJKB
Czas edycji: 2009-07-20 o 11:01
AJKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 11:25   #4016
ijklmn
Przyczajenie

AJKB hmm czy ten adres jest aby na pewno dobry? wysyłałam już dwa razy ale za każdym razem mi przychodzi meil że wystąpił jakiś błąd i tak się zastanawiam czy to zły adres czy coś u mnie
ijklmn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 11:28   #4017
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patioli Pokaż wiadomość
Ratunku!
Po 6 dniach tylko kilogram mniej! Fazę uderzeniową ciągnęłam 5 dni, mało grzechów popełniłam, a do tego duuuuuuuużo wysiłku fizycznego.
O co chodzi?
Zresztą na SB miałam to samo
A może za mało jadłaś - moja siostra tak ma - jak mniej je to waga stoi jak zaczarowana, a piłas dużo?
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 13:35   #4018
dodzia1
Przyczajenie

Jeśli chodzi o picie lnu to robie tak: na noc zalewam 3 łyzeczki ziarenek wodą gorącą i parze pod przykryciem, rano na czczo te ziarenka z wodą wypijam. Kolejną porcje rano przygotowuje na wieczór i po ostatnim posilku wypijam. Polecam nie ma problemów z zaparciami,co na tej diecie jest nieuniknione. Acha, ziarenek nie gryzę tylko połykam w całości.

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

I jeszcze jedno, pijcie kobitki dużo wody,bo to ma ogromny wpływ na utratę kilogramów
Stary 2009-07-20, 14:44   #4019
xxxxx25
Rozeznanie

Witam dzieczyny.

Czy możecie mi powiedzieć jak robicie wątróbkę drobiową. Czy w I fazie smażycie ją z cebulą, czy gotujecie czy co z nią robicie. Nie wiem też jak przegotować sobie owoce morze, może mi doradzicie. Mięso i ryby jem gotowane, jogurty naturalne, sery białe chude. Chyba dobrze robię

Liczę na wasze cenne wskazówki.
_________________________ _________________________ ____

start: 20.07.2009
wzrost: 160
waga: 62,9
cel: 55
xxxxx25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 14:50   #4020
landi0909
Zakorzenienie

mądrala nie no ostatnio nie mam apetytu bo przyjaciel w szpitalu, ma zakrzepicę płucną czy coś takiego a jego stan jest b. ciężki do tego ja tez problemy zdrowotne mam, rok temu podejrzewali nowotwór kości u mnie.. niby już jest ok, nowotowru nie było, ale noga boli strasznie (guzy miałam w nodze) sama nie wiem co robić
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości