Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-19, 07:41   #1711
Estella
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Pięknie mnie 'miały' matują, mają świetny primer i podkład. Dzisiaj testów ciąg dalszy, a potem zamówienie wciąż się nie mogę zdecydować na cienie wszystkie są takie piękne.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 09:10   #1712
Organzza
Zakorzenienie

Hej
co za pogoda
Karolina, miło Cię znów widzieć
Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość

Też się cieszymy Gratulacje.
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Ninko
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Organzzo gratuluję!
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
SUPER!
Wiedziałam, że nie masz się czym martwić i że na pewno się dostaniesz na fajny kierunek
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Gratuluję! Cieszę się, ze już nie będziesz się stresowała. Teraz możesz się cieszyc prawdziwymi wakacjami!
Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Organzzo, widzisz jak fajnie! A nie mówiłam Gratulacje!
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Ninko gratuluję dostania się na stosunki
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Nina no widzisz!!! nie trzeba było się tak zamartwiać, gratulacje
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Ninka, gratulacje
Dziękuję Wam pięknie i za to, że wierzyłyście w to że się uda

Cytat:
A ja w ramach za moje ostatnie osiągnięcia mam zamiar sobie sprawić cos fajnego, juz jutro zamawiamy z Estell miały Te co przyszły sa rewelacyjne
naprawdę takie świetne? jak się mają do EDM?
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 09:17   #1713
isa666
Zakorzenienie

Dobry
Ale nudy....pogoda do i nie mam co ze sobą zrobić. Nawet w TV nic nie ma
Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.

Umyłam dziś rano włosy i rozpuściłam(chyba ze 2 tygodnie nie chodziłam w rozpuszczonych, bo do pracy cały czas spinałam w kucyk) i się zdziwiłam, że mam takie ładne włosy Tzn. bez rozdwojonych końcówek, gładkie i miękkie. Myślę, że to w dużej mierze zasługa olejku Himalai
Stary 2009-07-19, 10:03   #1714
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
naprawdę takie świetne? jak się mają do EDM?
Dla mnie o niebo lepsze. Jeśli chodzi o podkład to dłużej trzyma się na skórze - ja lubię mocne krycie, EDM i Meow kryją podobnie, Meow lepiej matuje. Dodatkowo nakładam bazę matującą Meow dla tłustej skóry. Mam dłużej matową skórę, niestety po EDM bardzo szybko się świeciłam.
Chyba zamówię duże opakowania
Jeśli chodzi o cienie to mam tylko serię karaibską pięęęęęęęękna, uwielbiam takie kolory, są mocno błyszczące, metaliczne mam zamiar zamówić nowe cienie z linii Rainforest; niestety odsypki cieni z serii limitowanych są bardzo małe - z regularnych są dwa razy większe.
Róży z Meow nie testowałam, tu może Magda się wypowie

Ja mam strasznie tłustą skórę, więc nic mnie nie matuje na bardzo długo, a Meow całkiem nieźle sobie dają radę. Ten primer dla mieszanej czy suchej skóry to będzie morderstwo chyba ale mają też lżejszą wersję do mieszanej skóry.
Z kolorem podkładu trafiłam od razu, jakoś mam szczęście, bo w EDM też od razu wybrałam dobry

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2009-07-19, 10:14   #1715
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Nina, ja twierdzxe podobnie jak Estell, że póki co podkłady Meow biją na głowę EDM. Dłużej matują, nie spływają w ten upał. Póki co testowałam na sucho , zobaczymy jak po testach na mokro
Różu z Meow nie mam, ale mam z Lumiere, są cudowne, ale jakbym miała porównać je do EDM to za bardzo się nie różnią. Oba bardzo lubię
Za to miałowe cienie Baaardzo mi odpowiada możliwosc kupienia sampli; mogę je zużyc w przeciągu 1 sezonu i zmieniać co chwile
Estella, pamiętaj o Matrixie, ja bym go chciała już zamówić niedlugo

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 11:56   #1716
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Dowiedziałam się o tym, że będę dostawać aż 450 euro miesięcznie jak wyjadę!! I dodatkowo jeszcze przez cały rok stypendium naukowe.
Więc odpadł mi kolejny solidny argument na nie.
Nawet nie wiedzia lam, że tam dają kieszonjkowe
Cytat:
Ja też przystopowałam z lakierami ostatnio. Ale może dziś kupię jakiś jak mi wpadnie w oko w Naturze
Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Mi się Glam Weary bardzo podobają. Mam trzy i myślę nad jeszcze jakimś
Ja chcę ciemnoczerwony, tylko to pierwszy kolor wykupowany przykażdej dostawie iod paru tygodni nie mogę na niego trafić
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
No leciutko zgrzeszyłam, bo podczas zakupów płynu do mycia podłóg wpadł mi w oko lakier do Frenchu delia Glamour, a że nie mam do frenchu tylko jednen Sally Hansen, który robi smugi, to go wzięłam
U mnie trafić na Delię to jak milion w totka ale też nie mam gładkiegolakieru dofrencza, myślałam o nowym burżujku ale ciągle jakoś mi doniego daleko
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
coś dla Rzyrafki - ubóstwiającej kiwi: http://naturaliskosmetyki.pl/ekologi...de0cf7467bb2bc (podobno pachnei kiwiowo)
chyba bym wypiła a jeszcze jakby by l gruszkowy to bym przepadła
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Ale dostałam wczoraj kosmetyków
Zestaw do opalania z faktorem 20 Heleny Rubinstein pianka rozświetlająco-chłodząca
żel po opalaniu i oliwkę

Tonik, mleczko i krem Lancome - pięknie nawilża, moja skóra po nocy odżyła i nie mam krostk !
Ostatnio wszystko mnie zapycha.....
Jeeej. a kto rozdaje takie prezenty, może też się podczepię
Cytat:
Nie wiem czy się jutro albo w poniedziałek nie wybiorę do SP. Wczoraj kupiłam sobie tylko żel Palmolive oliwkowy i mi mało
Ja w piątek kupiłam w SP tylko zmywacz Cutex bezacetonowy, ciekawe co to
Cytat:
Dostałam się na stosunki m-owe!! ale się cieszę
Super!!!
Cytat:
yh. od 2 dni chodzi za mną kfc, ale nikt nie chce ze mną iść.
Ja bym poszła z Tobą
Cytat:
Ja mam strasznie tłustą skórę, więc nic mnie nie matuje na bardzo długo, a Meow całkiem nieźle sobie dają radę. Ten primer dla mieszanej czy suchej skóry to będzie morderstwo chyba ale mają też lżejszą wersję do mieszanej skóry.
Z kolorem podkładu trafiłam od razu, jakoś mam szczęście, bo w EDM też od razu wybrałam dobry
Ooo, to testuj dzielnie, jak już znajdziesz ideały to wtedy ja się rzucę z moim tłustym ryjkiem

W ogóle to pozdrawiam, siedze u babci jeszcze a od niedawna tu jest internet. Tylko do klawiatury się noe mogę przyzwyczaić i przepraszam za tyle literówekale nie dam rady wszystkich poprawić

Odezwę się po powrocie wieczorem już z Krakowa.
Buziaki dla wszystkich
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 12:03   #1717
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko

Nie mogę sobie miejsca znaleźć w domu przez tą pogodę. Na wieczór póki co planuję seansik z Epoką lodowcową 3(zgrywka z kina, ale jakość nawet nie najgorsza). Może jeszcze Anioły i demony obejrzę albo HP i Zakon Feniksa o ile się zdąży ściągnąć
Stary 2009-07-19, 12:06   #1718
Hosenka*
Zakorzenienie

Rzyrafko: w jakimś specyfiku z BU jednym ze składników jest olej z kiwi - pytałam, czy wejdzie do oferty BU ale niestety nie

Ja mam jeden gładki "frenczowaty" lakier - Sally Hansen Bamboo i jeszcze jeden z Eveline, ale on ma dużo drobinek (bardzo ładnie na słońcu wygladają)

Cod o Glam Wearów, to u mnie w piatek byl komplet - ja piewrsza wzielam (fioletowy).
Wczoraj pomalowałam pazury PR nr 116 - niestety jest zupełnie inny niż w buteleczce W butelce do ciemny fiolet z drobinkami a na paznokciach jest matowy (z bliska widać troszkę drobinek) i strasznie ciemny bordowyz nutką fioletu - niemalże czarny. Tylko w słońcu widać fioletowe i bordowe drobinki. Efekt bez słońca niezbyt mi pasuje
Kolejny lakier poszedł więc do puszczenia w świat

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 13:45   #1719
rzyrafka
Zakorzenienie

A z której to serii jest ten Bamboo? Co prawa nie przepadam szczególnie za SH ale już mnie nudzi szukanie odpowiedniego koloru

Ależ się objadłam placka, umieram

Przynajmniej tu lac przestało
Stary 2009-07-19, 13:52   #1720
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
A z której to serii jest ten Bamboo? Co prawa nie przepadam szczególnie za SH ale już mnie nudzi szukanie odpowiedniego koloru
Z serii Xtreme Wear, nazywa się dokładnie Bamboo Shoots. Też go mam i bardzo lubię, chociaż ja na frencha jestem zbyt leniwa i maluję samym tym jasnym bez białych końcówek.

Temat lakierowy wrócił akurat jak dumam nad Allegro i dwoma profesjonalnymi SH - Crushed Berries i Cerise Noir.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 13:55   #1721
bossy
Zakorzenienie

A co to Meow? Byłam w ch, i zakochałam się - wykupiłabym połowę nowej kolekcji Mango..

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-19, 14:05   #1722
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Z serii Xtreme Wear, nazywa się dokładnie Bamboo Shoots. Też go mam i bardzo lubię, chociaż ja na frencha jestem zbyt leniwa i maluję samym tym jasnym bez białych końcówek.

Temat lakierowy wrócił akurat jak dumam nad Allegro i dwoma profesjonalnymi SH - Crushed Berries i Cerise Noir.
Sprawdzę sobie, dzięki

Ooo, te dwa chyba zizek ma
Cytat:
A co to Meow? Byłam w ch, i zakochałam się - wykupiłabym połowę nowej kolekcji Mango..
A jaka kolorystyka? Bo w HM widziałam znów śliwki i ciemne turkusy- chyba 3ci rok z rzędu jesienna kolekcja ma te same kolory, obrzydziły mi się całkowicie :/
Stary 2009-07-19, 14:25   #1723
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
A jaka kolorystyka? Bo w HM widziałam znów śliwki i ciemne turkusy- chyba 3ci rok z rzędu jesienna kolekcja ma te same kolory, obrzydziły mi się całkowicie :/
Ciemne turkusy są jak najbardziej dla mnie, więc cieszy mnie, że będą w sklepach Ale fioletów(poza fuksją) i szarości powoli mam dość. I musztardowej żółci, która mi się w ogóle nie podoba

EDIT: W ogóle to czytałam, że tej jesieni będzie dużo ciuchów inspirowanych domem mody Balmain czy jakoś tak - rockowy klimat i ćwieki na wszystkim: kurtkach, butach, paskach. W tegorocznej wiosennej kolekcji Zary było dużo ciuchów w tym stylu. Bardzo mi się takie coś podoba

EDIT 2: Czy któraś z Was próbowała może tego nowego tuszu L`Oreala z kolczugową szczoteczką? Kusi mnie skubaniec, ale nie wiem czy będę umiała się nim obsługiwać.

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-07-19 o 14:34
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 14:40   #1724
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ooo, te dwa chyba zizek ma
No ma chyba, ale już od dawna za mną chodzą, tylko CB nie ma teraz na All.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 15:33   #1725
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Bo dziewczyny piszą, że podkłady lepsze od EDM a ja nie wiem co to to Meow

.supergirls just fly.
Stary 2009-07-19, 16:16   #1726
Estella
Zakorzenienie

Do frencha polecam albo Bourjois albo Inglota 82.

Cytat:
Ooo, to testuj dzielnie, jak już znajdziesz ideały to wtedy ja się rzucę z moim tłustym ryjkiem
No ja chyba zostanę przy Meow; ogólnie pozamawiałam z różnych firm primery i na nie czekam, ale ten z Meow daje radę, więc go wezmę
Cytat:
A co to Meow?
Kosmetyki mineralne http://www.meowcosmetics.com/
Mamy cienie z kolekcji Caribbean Escape http://www.meowcosmetics.com/seasonal.htm
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Cerise jest piękny polecam!
Cytat:
EDIT 2: Czy któraś z Was próbowała może tego nowego tuszu L`Oreala z kolczugową szczoteczką? Kusi mnie skubaniec, ale nie wiem czy będę umiała się nim obsługiwać.
Ja tylko wiem, że super rozdziela i wydłuża, ale raczej nie pogrubia. Też się na niego czaiłam, ale ja lubię mocny efekt

Siegfried Obermeier

Edytowane przez Estella
Czas edycji: 2009-07-19 o 16:23
Stary 2009-07-19, 16:45   #1727
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Bo dziewczyny piszą, że podkłady lepsze od EDM a ja nie wiem co to to Meow
Aale ja Cię pytam o kolekcję Mango- w jakich kolorach jest

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Cytat:
Ciemne turkusy są jak najbardziej dla mnie, więc cieszy mnie, że będą w sklepach Ale fioletów(poza fuksją) i szarości powoli mam dość. I musztardowej żółci, która mi się w ogóle nie podoba

EDIT: W ogóle to czytałam, że tej jesieni będzie dużo ciuchów inspirowanych domem mody Balmain czy jakoś tak - rockowy klimat i ćwieki na wszystkim: kurtkach, butach, paskach. W tegorocznej wiosennej kolekcji Zary było dużo ciuchów w tym stylu. Bardzo mi się takie coś podoba

Mi by się też przydało kupić nowy tusz żeby go "rozruszać" i by się ładnei wyrobił na jesień Męczę terazkońcówki GlamEyes złotego, SexyCurves i jeszcze niedobitka grubasia MF gdzieś mam, ale żądza świeżej krwi jest niezwykle silna

Z tym, że nic z ostatnihc nowości nie jest pogrubiające i chyba kupię Volumetrixa Ultra Black
Ale póki co jeszczesię pomęczę, zobaczymy ile wytrzymam bez zakupu

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

http://www.vipera.com.pl/pl/index.ph...pod=17&art=113 o! muszę zajrzeć do Kazia na stoisko viperki
Stary 2009-07-19, 19:25   #1728
kochanie
Wtajemniczenie

Cześć, witam po weekendzie

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Polecam La Senzę jeżeli masz dostęp do niej- tutaj mogłabyś spokojnie celować w 70, bo u nich nie trzeba specjalnie obwodów zaniżać A i jakość/wzory i ceny przyjemne
Wiem, że nie miałaś konkretnie mnie na myśli Ale tak to jest - jak się całe życie nosi staniki za duże w obwodzie pod biustem, to jak znajdzie 65, to się dorywa jak głupi do sera nie sprawdzając, czy wszystko na pewno jest ok
Dzięki za polecenie La senzy, muszę się wybrać do ich sklepu...

Cytat:
Dostałam się na stosunki m-owe!! ale się cieszę
Gratulacje! To teraz już wakacje bez stresu, super

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Izka doczytałam, że szukasz intensywnie sukienek na wesela, ja się właśnie dowiedziałam, że mamy 2 w sierpniu Daj znać jakbyś znalazła coś fajnego, albo nadal szukała i miała ochotę na wspólne zakupy
Hej Fajnie, że znów jesteś
Już znalazłam sukienkę, wykorzystałam ją w te nieziemskie upały w sobotę Kupiłam ją w nooku w arkadii. Mają baardzo dużo sukienek weselnych. Tylko żeby tam coś kupić trzeba z kimś iść, bo przy takiej ilości paskudnych sukienek trudno się zdecydować, czy któraś jest ładna No i polecam iść tam w ciągu tygodnia, rano. Od 16. robi się tam taki tłok i kolejki do przymierzalni, że szkoda sił...

Cytat:
Dla mnie o niebo lepsze. Jeśli chodzi o podkład to dłużej trzyma się na skórze - ja lubię mocne krycie, EDM i Meow kryją podobnie, Meow lepiej matuje.
Cytat:
Nina, ja twierdzxe podobnie jak Estell, że póki co podkłady Meow biją na głowę EDM.
Przestańcie Postanowiłam, że nie zrobię proszkowego zamówienia, dopóki nie skończę chociaż jednej próbki podkładu...

Cytat:
Tylko w słońcu widać fioletowe i bordowe drobinki. Efekt bez słońca niezbyt mi pasuje
Kolejny lakier poszedł więc do puszczenia w świat
Też mam takie lakiery, które wq sztucznym świetle w ogóle mi się nie podobają, a w ciągu dnia nie mogę się na nie napatrzeć...
A tak z ciekawości spytam: puszczasz świat, tzn wystawiasz je na allegro czy się wymieniasz? Bo tak się zastanawiam, czy ktoś chce kupowac otwarte lakiery...

aaa, tak się spytam publicznie Czy któraś z Warszawianek mogłaby mi polecić ginekologa swojego? Szukam jakiegoś niedrogiego, bo moja jest super, ale dużo bierze za wizytę Jakby któraś mogła mi napisac na pw, to będę wdzięczna
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

Edytowane przez kochanie
Czas edycji: 2009-07-19 o 19:30
kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 19:55   #1729
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Kosmetyki mineralne http://www.meowcosmetics.com/
Mamy cienie z kolekcji Caribbean Escape http://www.meowcosmetics.com/seasonal.htm
uhummm, dzięks

Cytat:
Aale ja Cię pytam o kolekcję Mango- w jakich kolorach jest
[COLOR="Silver"]
ehhehe. a kolory są jasny szary, ciemne śliwki, zgniła zieleń, granaty, w ogóle koleżanka mi powiedziała, że będą takie przygaszone kolory właśnie...

.supergirls just fly.
Stary 2009-07-19, 20:06   #1730
Organzza
Zakorzenienie

Magda, Estella, ale kusicie muszę się przyjrzeć tym Meow
do płynnych podkładów szybko nie wrócę, więc przydałyby się -szczególnie, że mówicie, że długotrwałe ale to chyba muszę poszperać w stosownym wątku, może zdjęcia użytkowniczek mi pomogą w doborze dobrych kolorów, żeby znów nie było, że nie mogę używać bo za ciemne
a cienie
Cytat:
Super!!!

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Gratulacje! To teraz już wakacje bez stresu, super
dziękuję oj tak, wreszcie spokój
Cytat:
a kolory są jasny szary, ciemne śliwki, zgniła zieleń, granaty, w ogóle koleżanka mi powiedziała, że będą takie przygaszone kolory właśnie...
mi się podobają (może oprócz zgniłej zieleni ) jeszcze w Orsayu widziałam dużo bordowego, fajnie to się prezentuje
Double with me?
Stary 2009-07-19, 20:11   #1731
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Przestańcie Postanowiłam, że nie zrobię proszkowego zamówienia, dopóki nie skończę chociaż jednej próbki podkładu...

aaa, tak się spytam publicznie Czy któraś z Warszawianek mogłaby mi polecić ginekologa swojego? Szukam jakiegoś niedrogiego, bo moja jest super, ale dużo bierze za wizytę Jakby któraś mogła mi napisac na pw, to będę wdzięczna
Wysmaruj się cała to się szybko zużyje

A ile bierze Twoja ginekolog? Ja mam dwóch - jedną prywatnie, wizyta kosztuje 80-100zł, mam też ubezpieczenie w LIMie, bardzo fajny facet, ale nie wiem, czy tam można przyjść prywatnie na wizytę, bez wykupionej karty.
Na Ginekologii jest wątek o polecanych lekarzach - na pewno kogoś znajdziesz
Cytat:
uhummm, dzięks
no problem

Siegfried Obermeier
Stary 2009-07-19, 21:03   #1732
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
A tak z ciekawości spytam: puszczasz świat, tzn wystawiasz je na allegro czy się wymieniasz? Bo tak się zastanawiam, czy ktoś chce kupowac otwarte lakiery...
Czemu mieliby nie chcieć? Raczej dam na Allegro jako zestaw.

Wypróbowałam dziś w końcu puder mineralny, ale nie wiem skąd (dostałam odsypkę od Hex, kolor Medium Beige Intensive czy jakoś tak - pasuje mi ) - to nie dla mnie Twarz wygląda jak mokra mimo zmatowienia, które utrzymało sie może poł godziny I ta maska ... Przyzwyczaiłam się do samego pudru sypkiego albo z perłowym pod spód, i nie chce nic więcej.
Mania minerałowa więc mnie skutecznie ominie

Pomalowałam dziś paznokcie lakierem Bell 5 days - kolor trudny do opisania brązo-beżo-różo-łososio-cielisty ale nie bardzo jasny, nie zlewa się ze skóra bardzo delikatna perła. Daje elegancki efekt. Podoba mi się - zostaje w moim zbiorze (aktualnie: 31 sztuk)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-07-19 o 21:10
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 21:26   #1733
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Wysmaruj się cała to się szybko zużyje
Haha, sprytny sposób, a potem będę się jeszcze cała mleczkiem do demakijażu zmywać, to zużyję na raz dwa kosmetyki

Cytat:
A ile bierze Twoja ginekolog? Ja mam dwóch - jedną prywatnie, wizyta kosztuje 80-100zł, mam też ubezpieczenie w LIMie, bardzo fajny facet, ale nie wiem, czy tam można przyjść prywatnie na wizytę, bez wykupionej karty.
Na Ginekologii jest wątek o polecanych lekarzach - na pewno kogoś znajdziesz
Bierze 100 przy najprostszej wizycie... Chociaż teraz może brać więcej, bo dawno u niej nie byłam Dzięki za pomoc, już dostałam pw z podpowiedzią A ten wątek kiedyś czytałam nawet, jakoś o nim zapomniałam

Cytat:
Czemu mieliby nie chcieć? Raczej dam na Allegro jako zestaw.

Wypróbowałam dziś w końcu puder mineralny, ale nie wiem skąd (dostałam odsypkę od Hex, kolor Medium Beige Intensive czy jakoś tak - pasuje mi ) - to nie dla mnie Twarz wygląda jak mokra mimo zmatowienia, które utrzymało sie może poł godziny I ta maska ... Przyzwyczaiłam się do samego pudru sypkiego albo z perłowym pod spód, i nie chce nic więcej.
Mania minerałowa więc mnie skutecznie ominie
aaa, w zestawie to rozumiem Bo tak pojedynczego, to mi samej by się nie chciało kupować, płacić za przesyłkę i w końcu zapłacić więcej niż za nowy lakier ze sklepu

A ten podkład to obstawiam, że EDM, oni mają takie oznaczenia Te podkłady niestety nie słyną z matowienia, może spróbuj kiedyś innej firmy
No ale jak piszesz, że wystarczy Ci sam puder, to właściwie po co podkład
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-19, 21:54   #1734
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
uhummm, dzięks

ehhehe. a kolory są jasny szary, ciemne śliwki, zgniła zieleń, granaty, w ogóle koleżanka mi powiedziała, że będą takie przygaszone kolory właśnie...
O- szary, zgniła zieleń i granaty bardzo chętnie

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Aj, znów zapomniałam o jednym linku- piękna flaszeczka
http://www.cosmoty.de/news/3148/
Stary 2009-07-20, 00:05   #1735
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość

Właśnie wróciłam z Warszawy, bylismy po braciszka, ale mam rodziny w domu

Nie spałam 2 dni i jestem taka zmęczona

Rzyrafko, to chyba ty mnie pytałaś niedawno o krem Oeparol o którym pisałam ?
To ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-pod-oczy.html
Dla mnie cudo
Przypomniało mi się teraz o Twojej odpowiedzi
A używałaś z nowej serii Nivei ten różowy? Gayenka mi polecała bardzo a on teraz w SP w promocji po 20,99
Stary 2009-07-20, 07:52   #1736
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Magda, Estella, ale kusicie muszę się przyjrzeć tym Meow
do płynnych podkładów szybko nie wrócę, więc przydałyby się -szczególnie, że mówicie, że długotrwałe ale to chyba muszę poszperać w stosownym wątku, może zdjęcia użytkowniczek mi pomogą w doborze dobrych kolorów, żeby znów nie było, że nie mogę używać bo za ciemne
Mogę przynieść na spotkanie próbki, które posiadam:0 obejrzysz sobie kolory - chociaż moje podkłady będą dla Ciebie za ciemne. Ale zobaczysz tonację
Pewnie za jakiś czas będziemy składać kolejne zamówienie - ja teraz wzięłam inną formułę podkładu do testów, zobaczę która lepsza i zamówię całe opakowanie, więc może się dołączysz? będzie tańsza przesyłka.
Cienie też przyniosę to Was trochę pokuszę
Cytat:
Haha, sprytny sposób, a potem będę się jeszcze cała mleczkiem do demakijażu zmywać, to zużyję na raz dwa kosmetyki
Hehe dobry pomysł a potem trzeba użyć żelu, żeby zmyć tłuste mleczko!

Siegfried Obermeier
Stary 2009-07-20, 07:55   #1737
rzyrafka
Zakorzenienie

Dziendobry bardzooo

A ja dziś poznan Zizou -odbieram brązerki Deborah dla mnei i Mag i nawet postanowiłam z tej okazji się zmalować bo ostatnio (całe 3 tyg ) tylko w tuszu chadzam , ale chyba mi sie skiepscił smokey

Miłego dnia wszystkim, znikam na szkolenie BHP do nowego miejsca praktyk, największy hałas z tym zrobili a podobno na praktykach nie robi się totalnie nic

Stary 2009-07-20, 08:38   #1738
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Dzień Dobry
Weekend się skończył i piekna pogods się zaczęła
Ale mam teraz fajne dni rodzinka w domu, wczoraj mieliśmy grillowy wieczorem z gośćmi

Cytat:
Przypomniało mi się teraz o Twojej odpowiedzi
A używałaś z nowej serii Nivei ten różowy? Gayenka mi polecała bardzo a on teraz w SP w promocji po 20,99
Rzyrafko, przetestowałam sporo próbek tego różowego kremu nivei - ładna skóra po nim jest ale dla mnie nie jest to kosmetyk pielęgnacyjny, on rozświetla skórę, nabłyszcza [tak subtelnie] ale nie nawilża mocno, a ja mam teraz przesuszoną skórę z racji stosowania mydła siarkowego do twarzy [przepisała mi go p. dermatolog]. Dlatego o okolice oczu muszę dbać szczególnie.
Ten Nivea to taki bajer, można używać latem zamiast podkładu np.
Stary 2009-07-20, 08:45   #1739
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Dziendobry bardzooo

A ja dziś poznan Zizou -odbieram brązerki Deborah dla mnei i Mag i nawet postanowiłam z tej okazji się zmalować bo ostatnio (całe 3 tyg ) tylko w tuszu chadzam , ale chyba mi sie skiepscił smokey
Aaaale fajnie, a co się z nią w ogóle dzieje, zniknęła gdzieś Miała wrzucić fotki ze ślubu i cisza....
I każdym razie pozdrów ją koniecznie i powiedz, żeby do nas zaglądała

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 08:46   #1740
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Mogę przynieść na spotkanie próbki, które posiadam:0 obejrzysz sobie kolory - chociaż moje podkłady będą dla Ciebie za ciemne. Ale zobaczysz tonację
Pewnie za jakiś czas będziemy składać kolejne zamówienie - ja teraz wzięłam inną formułę podkładu do testów, zobaczę która lepsza i zamówię całe opakowanie, więc może się dołączysz? będzie tańsza przesyłka.
Cienie też przyniosę to Was trochę pokuszę
chętnie zobaczę i może wtedy zdecyduję się na jakieś zamówienie
Cytat:
oo, jak miło ciekawe co u Zosi, dawno się tu nie pokazywała
Double with me?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości