|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Chamstwo na plaży
Najpierw chcieli zapraszać na piwo a po odmowie zaczęli się nabijać. Widocznie ich duma została urażona. Kiedyś miałam podobną sytuacje z pewnymi menelkami , też coś tam do mnie sapali , jak już miałam dość i powiedziałam im dobitnie do słuchu sytuacja się odwróciła i już nie byłam w ich ,,typie'' ,doczepili się do mich nóg
żenujące zachowanie, niewarte naszych nerwów.
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie to samo chciałam napisać.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)) chyba kazda z nas spotkala kiedys takich palantów z wybujałym ego śliniących się na widok kobiecego ciała, najgorzej jak są to podstarzali brzuchaci żonaci i dzieciaci tatusiowie marzący o przeżyciu swojej drugiej młodości... po prostu bleeeeeeeh
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetny cytat aż se zapisałam
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Pijany to zazwyczaj taki odwazny.Znajac siebie odpowiedziałabym cos w typie cytatu który był w wypowiedzi nad moja wklejony
![]() Policja?Niby dobre rozwiazanie ale jak któras z wizazanek słusznie napisała,skonczyło by sie na pouczeniu a przy kolejnym spotkaniu mogłoby byc jeszcze gorzej.
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
Oko za oko, chamstwo za chamstwo...
Przy pierwszej lepszej okazji bez zastanowienia przypier*** takiemu z kolana miedzy nogi i zobaczyć jak cienko bedzie piszczał. |
|
|
|
|
#39 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#40 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wszyscy odwazni jak sie tylko o takiej kwesti mowi, ale jak przyjdzie co do czego to cisza jak makiem zasial.
Edytowane przez srubka Czas edycji: 2009-07-20 o 17:54 |
||
|
|
|
|
#41 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak widać autorka nie postawiła się kolesiom, więc poczuli się bezkarni. Nie mieści mi się w głowie takie zachowanie. Jak sobie na to pozwolisz, to ktoś wejdzie Ci na głowę. |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo sorry ale kobieta nigdy nie ma takiej sily jak facet. I co, przywale mu, a on mi w odwecie tak huknie, ze reszte wakacji bede w szpitalu spedzala wiec nie wierze, ze nagle bys go po jajach skopala dobrze sie mowi, ale jak przychodzi co do czego to sie nic nie robi.
|
|
|
#43 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale z tego co zauwazylam to w innych krajach juz sie nie nosi takich 'kapielowek'
|
|
|
|
|
|
#44 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
|
|
|
|
#45 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Taaak, pewnie że wejdzie na głowę, ale również nie wierzę, że gdybyś naprawdę była w takiej sytuacji - rzuciłabyś się do kopania Łatwo powiedzieć... Szczególnie, że facet nie był sam jeden.Trochę rozsądku też się czasem przydaje. ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Nie wiem czy Cię to pocieszy, ale tu poszło o urażoną dumę przede wszystkim... Plus przyjemność płynąca z pastwienia się nad "ofiarą". Miałaś tego pecha, że czymś "odstawałaś". Ale równie dobrze by się mogli czepić czegoś innego - gdybyś była śliczna jak modelka, to by Cię od dziwek wyzywali, gdybyś miała większy nos to by się czepili twarzy itp itd. Znaleźliby cokolwiek. |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Chamstwo jest wszedzie,nie tylko na plazy.
Ja bym sie raczej z nimi w gadki,rekoczyny nie wdawala bo niewiadomo kiedy glupi zartuje. Znalazlabym sobie inna miejscowke a tych panow olala sikiem prostym.
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
Za granicą niegdy się z czymś takim nie spotkałam, owszem ktoś się czasem awanturuje. Chodzi mi bardziej o komentarze odnoszące się do czyjejś tuszy.
W Polsce, gdy mam wystąpić w kostiumie podnosi mi się cisnienie, a nie jestem gruba. Na wakacjach za granicą nie mam takiego problemu. Nikt się na nikogo nie patrzy i nie ocenia (przynajmniej nie zauważyłam), człowiek jakiś taki bardziej wyluzowany. Polecam Turcję - brzuchol wypchany kebabem i heja na plażę, normalka
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
eh bardzo wspolczuje autorce wątku. znając moje kolezanki (gdybym byla tylko w ich towarzystwie bez facetow) to gdybym ja nie byla w stanie zaraz by cos tym chamom odpyskowaly tak zeby w piety poszlo.. no ale to jest ryzykowne, wiec najlepsze wyjscie to zmiana miejsca 'odpoczynku' dla prawdziwego odpoczynku
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13336968]Elfikkk szkoda mi cię i w sumie nie wiem co w takiej sytuacji zrobić, chyba po prostu nie poszłabym na tą plażę a wymyśliła inny sposób spędzania czasu ze znajomymi.[/QUOTE]
czyli byś dała z wygraną... w życiu nie można dawać sobie w kasze dmuchać i r... w 4 litery... zadzwonić na policje, może by cie potem od konfidentów wyzywali ale by sie nie czepiali przynajmniej. albo jak jesteś na tyle silna to olać ich. ale to łatwo sie pisze zeby olac a tak na prawde to nie jest takie latwe. a moze porozmawiac z nimi. jak nie sa skonczonymi tlumokami to by sie ich przekonalo ze to zle co robia. kurde, ze nawet na wypoczynku mozna sie zdenerwowac... cos sie dzieje z tym swiatem
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Olać nie tak łatwo, kiedy ktoś publicznie upokarza... Ja bym zmieniła plażę i miałabym w nosie czy to by było "poddanie się", uznałabym to raczej za najprostsze i najbardziej efektywne rozwiązanie w tej sytuacji. |
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od tego jest policja, a jak ktos jest wielkim wrogiem policji i mnie bedzie od konfidentow wyzywal, to juz jego sprawa
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.

żenujące zachowanie, niewarte naszych nerwów.

Jak taki cham, to nie sądze żeby miał opory przed uderzeniem kobiety.
aż se zapisałam 

wszyscy odwazni jak sie tylko o takiej kwesti mowi, ale jak przyjdzie co do czego to cisza jak makiem zasial.