|
|
#2131 |
|
Przyczajenie
|
Najczęściej mówią, że pie_dolą tych, którzy wykorzystali ... ale wystarczy chwila samotności, nie ubłagalnej miłości, aby przypomnieć sobie to zło. ;(
nigdy nie wiesz do czego zmierzam . Zapoznaj się wreszcie z moimi ustami ! . i nie mów Nie ! _________________________ ________________________ Skarbie, walisz ;} |
|
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
wyszczerbione serce niezdolne do szczerego i prawdziwego kochania. jakby na siłę wepchnięte w pierś.
pamiętam twój zapach do dziś. dzisiaj kocham cię jeszcze bardziej niż wczoraj. nie możesz sobie nawet wyobrazić, jak bardzo kochałam cię wczoraj. może zamkniesz te uczucia w swoim sercu i już nigdy nie pozwolisz im odejść? jeśli ci się nie podoba, to wyjdź. tylko uważaj, żeby drzwi nie przytrzasnęły ci tyłka. chciałbym czynić zło. okradać banki, popełniać morderstwa, tak żeby wszyscy wiedzieli, że jestem twardzielką i bali się mnie. bardzo chciałabym zdradzać męża, wstrzykiwać sobie crack, wszystko. ale nie mogę. wiesz dlaczego? boję się, że urażę czyjeś uczucia. |
|
|
|
#2133 |
|
Rozeznanie
|
przerwa w piciu grozi życiu.
|
|
#2134 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy nie zrozumiesz mej miłości.
Czemu zawsze mi się wszystko wali.? Bezwarunkowo szczęśliwa. Mała poszalej. M e l a n ż , b a n s, albo b a l e t. Chcesz trochę hardcoru? Nie zmieniaj się. Słowa ‘k o c h a m’ nie używam. |
|
|
|
#2135 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam po mojej nie zauważonej nieobecności, przeleciałam po łebkach nowe wątki.
Jestem zszokowana... ![]() :conf used:ja nie wiem co się dzieje z tym forum, nie rozumiem czepiania się o czcionki, o to ze ktoś dodał czyiś opis, to śmieszne.. :\ Zachowujecie się tak jakbyście wszystkie opisy znały na pamięć. Czy to coś złego,że ktoś dodał wasz opis, tekst z piosenki który już był dodany? Nikt nie jest wróżką i nie kojarzy więkości opisów. nie rozumiem tego wielkiego Halo z tego powodu... I jest mi smutno czytać wasze "oskarżenia..." papergirl skarbie nie dziwię ci się że masz dość ale nie odchodz uwielbiałam twoje opisy i Ciebie jako osobę. a przy okazji witam nowe dziewczyny ![]() Cytat:
-- jesteś moim drogowskazem. Ja maluję serce na piasku, przychodzisz ty i zmywasz je jak woda.Robię to tak długo,az przestaniesz i zacznie się nowy etap w naszym życiu. Siedząc samej na plaży dotarło do mnioe, że nie wyobrażam sobie życia w samotności. Tyś królem moich snów. twoje spojrzenie jest warte miliony. Ty i ja bieduny dwa. Ciągle marzę żebyś mnie przytulił i mówił że kochasz i pragniesz. Mój świat mieści się w najmniejszym z klocków lego. Nie ufaj mi gdy rozum śpi. Kocham Ciebie jak alkoholik tequilę. Kiedy patrzysz na niebo nocą i dostrzegasz, to czego nie możesz ujrzeć w dzień ten księżyc i gwiazdy, które migocą to myślisz, że jest tak pięknie, jak we śnie. Samotność jest jak ogród, w którym dusza usycha, a kwiaty przestają pachnieć. — Marc Levy Przyjaciele nie należą do was. To wy należycie do przyjaciół należysz do mnie. bez Ciebie nie potrafię się odnaleźć. |
|
|
|
|
#2136 |
|
Raczkowanie
|
uchlać się z tobą, choćby w australii.
prócz niezależności preferuję człowieka, który tak jak ja nie potrzebuje stąpać po tym świecie, bez włosów po łokcie, lubiącego trawę, zimą lubiącego kawę, o każdej porze lubiącego kawę. nie wybuchnę w trzy sekundy, nie wybuchnę w ogóle. zjem swój własny, ciągły głód ciebie. dość sztucznego antidotum, dość, zastąp sobie studolarówką możliwość dalszego oddychania. tylko ten deszcz przeprowadza mnie na zły kontynent, tłucze sobą o mój parapet za oknem. potem zachłannie sięgam po to, co nie do zatrzymania, niemożliwe do zdobycia. boję się, że mogę być nieaktualna. coraz więcej we mnie obojętności do stanów niemożności.
|
|
#2137 |
|
Raczkowanie
|
Kierując się miłośćią ...
Moment, który wrył się w moje serce. Tęsknie za Tobą. W tej chwili wiem tylko jedno: już nigdy nie będę tą samą osobą, którą byłam kiedyś. " sen jest myślą, która ma swój własny umysł " <3
|
#2138 |
|
Przyczajenie
|
Cześć
![]() Niby jestem tu nowa, ale czytam to forum od baardzo dawna i przyznam że podkradam często ![]() mam nadzieję że nie jesteście złe, a tu troszeczkę mojej, lekko dennej, twórczości (i kilka z moich zbiorów, ale nie z wizażu, żeby nie było): ~Miłość na bitach hip-hopu~ ~Szukam sensu tego dnia~ ~Miała jedną, ogromną wadę: miała same zalety~ ~Wpatrzona pustym wzrokiem w labirynty korytarzy, rozpaczliwie usiłowała wybrać ten właściwy~ ~Mogłabym powiedzieć, że czuję się świetnie, ale nie mam nastroju na kłamstwa~ ~Chciała zajrzeć w głąb jego serca, by rozwiązać zagadkę~ ~Być kimś, będąc jednocześnie sobą~ może komuś się spodoba? |
|
|
|
#2139 |
|
Raczkowanie
|
WITAM ;]
I na początku.. : ja pierdzielę. Heloł.! Naprawdę to forum, było świetne w pierwszych 6 częściach. A 11 .. Słuchajcie. Jeżeli dodałyście opis 2 strony temu, a ktoś nawet nie zmienił czcionki, koloru i wilekości, to się przyczepcie. Ale jeżeli to było 2 części temu i zdarzyło się tej osobie pierwszy raz, to po jaką cholerę, zaśmiecać wątek tekstami : Kochanie moje najdroższe kradnę ten opisik, jest cudowny, ale wiesz, ten jeden wyżej należy do mnie.! To tak jakbyście powiedziały- Masz fajny opis, biorę, ale odpie**ol się od moich opisów, bo mi je kurna kradniesz i wstawiasz na forum. ;] Słodzimy, słodzimy, a na końcu *** w łeb. ;] Po wtóre- m4dzi4- Czy dobrze Ci się czyta, to co teraz piszę? Bo mi nie. I innym dziewczynom też nie. To się nie tyczy tylko Ciebie, po prostu między wami zauważyłam ostatnio chamską wymianę uwag. Eh. Dziewczyny proszę.. uspokócie się... papergirl- nie zmusimy Cię do tego, ale proszę, zostań. Zastanów się nad ty.. proszę. _________________________ __ Namalowałam na kartce nasze serca. Złączone.. żeby od razu było wiadomo, że są razem. Spotkajmysię znów.. po drugiej stronie [*] Wróciłem do Ciebie, stoję tu jak dawniej.! [*] Obiecałem, że już nigdy nie będziesz sama... [*] Chciał ją powstrzymać, lecz był tylko echem.. Jej oczy gasły, a on tulił ją do siebie... Wzięła do ręki jego fotografię.. całowała ją, a on stał tuż koło niej... [*] Piękne, jeżeli macie opisy urodzinowe, to dadawajcie, oki? Niedługo mam urodzinki [sobota ] , a nie interesują mnie takie opisy jak - Połamię sobie nogi na Placu Wolności- urodziny.! Wiem, że wasze opisy są ambitniejsze , więc ładnie proszę
|
|
#2140 |
|
Raczkowanie
|
nie ma Cię gdy moje życie spada w dół.
Chce odnaleźć się w jego ustach. Miłośc.? Już nie pamiętam co to jest. Chcicłaby się znów zakochać. Znów zaufać.. jednak nie potrafie. ![]() straciłam cały sens. jesteś dumny.? A gdy się nie wie co może dać szczęście.? jesli to przeznaczenie to ono zawsze wygra. jeszcze nie jestem gotowa. jeszcze boje się miłości. |
|
|
|
#2141 |
|
BAN stały
|
Papergirl Ty wiesz, że będzie ciężko?
![]() _ dziękuję za wyróżnienia i przepraszam Kwiatuszki, których próśb nie spełniłam ![]() ![]() _ nie jestem z tych, których się szuka, ale najbardziej nie jestem z tych, które się znajduje. mam duży problem z równowagą, co prawda emocjonalną, ale jedno drugiego chyba nie wyklucza? teraz powinnam oduczyć się kochać, prawda? i stłuc jakąś szklankę. ot tak, dla zabawy. jeśli zapytasz co u mnie odpowiem, że wszystko w porządku. nie moja wina, że nie umiesz odczytać ironii z oczu. chodź, poszukamy te milion powodów, które utwierdzą nas w przekonaniu, że nie warto rzucać się pod pociąg. bo aż chce mi się rzygać, że moje marzenia tak przykro pachną niespełnieniem. chyba jeszcze za często mam nadzieję, że takiego frajera może być stać na przeprosiny i różę z kwiaciarni z naprzeciwka. może i jestem naiwna, że do wczoraj wierzyłam w rycerza na białym rumaku. ale przynajmniej nie zadowalam się dzi wką zza rogu. jak ty. mi wystarczy, żebym miała w domu papierosy i dobre śniadanie. wtedy nawet samotność może mnie pocałować w tyłek. wszystko mnie gówno obchodzi, rozłóżmy namiot w centrum miasta, na dworcu, nieistotne gdzie. nie czas na miłość i słodkie do zarzygania słowa. |
|
|
|
#2142 |
|
Rozeznanie
|
KaMa2704 - <3
nie odpowiadam za uczucia, które budzę u innych.
nie ważne co o Tobie mówią. ważne, że mówią. zapytaj mnie na ucho czy lubię niespodzianki.. a teraz głośno, głośno krzyknij - mam szczęście.! - dlaczego Ty jesteś taka wyjątkowa.? - bo dziewięćdziesiąt procent mnie to choroba psychiczna, a dziesięć głupota (;
- ..będziesz moja i tylko moja? - Twoja, tylko Twoja, na zawsze Twoja. 04.07.2010r. Paweł ♥ Edytowane przez rebellious Czas edycji: 2009-07-20 o 19:47 |
|
|
|
#2143 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurewsko pochopne oceny, są zbyt częste.
uśmiech to taki pozytywny splot emocji .. uwielbiam w niektórych ludziach to, że są powodem jego stałej obecności na mojej twarzy, czasem trzeba ich 'przesortować' by na miejsce uśmiechu nie wpełza boleść straconych dni .. Miłość kpi sobie z rozsądku. to co było wydaje się teraz takie odległe, z biegiem czasu wszystko się 'zaciera', nawet pamięć. Nawet o tobie. |
|
|
|
#2144 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
kiedy Ciebie nie będzie,siebie nie znajdę już.
Najgorsze są sny, z których nie potrafisz się wybudzić. Jak często zdarza Ci się myśleć, że śnisz? Bo Ty pozostawiasz mnie oniemiałą, kiedy do mnie mówisz . pozostawiasz mnie bez tchu, jak na mnie patrzysz . Ukradłeś moje serce zanim zdążyłam powiedzieć 'nie' . Przebiegłabym milion mil tylko po to, by usłyszeć jak wypowiadasz moje imię . uśmiech na twojej twarzy, jest myślą, której nie mogę wymazać ze swojej pamięci . Aby uniknąć bólu, zakładamy maski. od siebie samej przecież nie ucieknę. Kogo dziś widzę, gdy patrzę na Ciebie? Czy Twoje słowa mają jeszcze dla mnie jakiś sens? Już nie. Cudem niech zostanie moment, gdy kochałeś kiedyś mnie. A jeśli zmusisz mnie, zetrę ci z twarzy ten twój śmiech. i nie mów jej, że zapomnieć ma. rozumiem ją. rozumiem jej świat. a ja myślałam, że nikt nie zrozumie... ludzie mówili: 'możesz na mnie liczyć', ale... ilu z nich zostało tak naprawdę? kochasz? to nie zostawiaj. nie w takiej chwili. a jeśli masz zamiar opuścić w najtrudniejszych momentach, to... nie pojawiaj się w ogóle! |
|
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
nie moje kochanie,
walczyć o Ciebie już nie mam siły. - przepraszam. Kobieta jest najsłabsza gdy kocha, a najsilniejsza, gdy jest kochana Nie zaczynaj dzisiejszego dnia od rozpamiętywania wczorajszych zmartwień Potrzeba tylko jednej minuty,żeby kogoś zauważyć...jednej godziny,żeby go ocenić i jednego dnia,żeby pokochać...ale całego życia,by go później zapomnieć... czy wiara to to samo co ufnosc? kocham kiedy budzisz sie rano i po cichu wychodzisz na ganek czytac gazete. Wtedy leze w łozku i udaje ze spie czekając az przyjdziesz cichutko i obudzisz mnie słodkim pocałunkiem szepcząc "dzien dobry". Takie poranki utwierdzaja mnie w tym co nas łączy, lecz wieczory kocham bardziej..... Przepraszam jesli sie powtórzyło. Czyta ktos? |
|
|
|
#2146 |
|
Zadomowienie
|
Paajaa :
Mam wiele słabości - TY jesteś największą. <3 Mów, mów słowa słodkie jak Delicje, o których wiemy tylko MY. {pojawił się już na wizażu} A kiedy szepczesz mi do ucha 'Słońce' jestem Twoja. Czasem jedna chwila spędzona z TOBĄ jest nagrodą za miesiące goryczy ! Codziennie mów mi że... kochasz mnie ! Każdego dnia kładę się z myślą, że mnie kochasz i z taką samą się budzę. KaMa2704 - ajjj, cieszę się ! *;
|
|
#2147 |
|
Raczkowanie
|
tak po cichu i powoli podejść do ciebie i bez słowa w tulić się czując ciepło i bicie serca..
bo ja.. ja nie robię tak jak wszyscy.. i nie mam na imię 'każda' ..
Nie wierzę w przesądy. Czarny kot nigdy nie przebiegł mi drogi, a i tak to zawsze ja jestem tą, którą życie udupi.. blog Edytowane przez Lose yourself Czas edycji: 2009-07-20 o 21:52 |
|
|
|
#2148 |
|
Zadomowienie
|
wszystko to jedność - ja i moja pewność
Obraz w głowie budujesz na domysłach I się nie domyślasz, że prawda jest przykra instynkt podpowiada czego tykać nie warto. Ludzie, którzy pilnują tęczy, nie lubią takich, którzy zasłaniają słońce Ale rzecz dziwna, była ta wesołość - dość smutna nieobecność może stać się dręczącą obecnością, jak uszkodzony nerw. Zdaje się wam, że robicie co wam się podoba, a tymczasem spełniacie moją wolę szybko i dokładnie jestem szczęśliwą posiadaczką najlepszego faceta w wszechświecie. Jestem twoja teraz, za chwilę i potem czasami potrzeba odrobiny szaleństwa, by poostawić kolejny krok. nikt tak pięknie nie mówi, że się boi.. nie możesz być silniejsza od przeznaczenia. Palce wskazujące obu rąk dwa razy pod obojczyk, potem dwa razy w kierunku rozmówcy. „Kocham Cię”. To takie proste.. Ta miłość to w gruncie rzeczy zniszczenie. miłość - klatka z kratami ze szczęścia.
|
#2149 |
|
Przyczajenie
|
WRÓCIŁAM.!
mam nadzieję, że ktoś mnie pamięta , na razie nadrabiam ... jak nadrobię to się odezwię . dz najwspanialsze <3 |
|
|
|
#2150 |
|
Rozeznanie
|
KaMa2704 <3 cudowna
![]() Lovers2friends - boskie opisy ![]() ________________ Proste słowa z gardła nie chcą wyjść najbardziej.
|
#2151 |
|
Przyczajenie
|
witam wszystkich ^^
________ "a pamiętasz jak obiecywałeś, że mnie nie zostawisz? a teraz spacerujesz z jakąś blondynką zamiast mnie" "i radzę Ci, żebyś modlił się, żebym Ciebie nie spotkała" "a z Twoich marzeń robić cicho bajzel" |
|
|
|
#2152 |
|
Raczkowanie
|
DJ take me to another world
![]() Taste me all day... Open your heart and give me what I need You be my secret love and set my dreams You will be inside my heart, you can be my butterfly ;] |
|
|
|
#2153 |
|
Raczkowanie
|
przez ostatni czas jedynie was okradałam :) ale widzę że coraz częściej pojawiają się opisy tych najwspanialszych :)
nareszcie powróciły sensowne opisy mające jakiś przekaz a nie denne oPiSiKi ściągnięte z innych stron szkoda,że nie jest tak jak kiedyś- atmosfera się zmieniła, ale najważniejsze że są te cudne :* KaMa2704, TiScatteroUnaFoto, nieliczylamwcalesie, Paajkaa, rebellious, Onax3, RealGirl89, agattee, papergirl [ uwielbiam Twoje opisy i smutno będzie bez Ciebie ], lovers2friends,bananowala ska, Marzeniatko, chocapic,dontlookdown,Jed naNaMilion,truskawkowa199 3,Plotkaraaa,Kissabble,ny dee,peculiarity, lilyblack znowu czuję że Twoje ręce są tam gdzie nie powinny
trzeba być dorosłym i zmierzyć się z przeszłością moja osobowość jest okropnie obciążona
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-07-20 o 23:41 |
|
|
|
#2154 |
|
Przyczajenie
|
Tyle twoich słów i gestów, a ja ciągle mam taką głupią nadzieje..
Napiszę do Ciebie ostatni list.. Pożegnam się i nie znajdziesz już mnie.. -Pamiętasz, że zawsze była taka radosna, cieszyła się każdą chwilą ? -Tak, a dlaczego pytasz ? -Spójrz. Widzisz tą dziewczynę w kącie ubraną na czarno z pociętymi rękami ? -Kim ona jest ? -To właśnie ona.. -Co się jej stało ? -Nie potrafi o Tobie zapomnieć... Za bardzo cię kocha ! Za każdym razem gdy bierze telefon do ręki sprawdza na początku skrzynkę odbiorczą- nie napisał. Następnie sprawdza wiadomości wysłane... Nie, nie pomyliła się.. Na pewno wysłała MU tego sms-a ! Później sprawdza połączenia nie odebrane, ale tam też nie wyświetla się jego nr... Wiedziała o tym.. Ale jednak miała tą maleńką nadzieje, że zepsuło się coś w telefonie... Codziennie mi powtarzałeś, że mnie kochasz, nie zostawisz.. Czy ona teraz słyszy to samo ? Misiu ? Kotku ? Kochanie ? Takie słówka to ja już słyszę bejbi przed śniadaniem.. ! ![]() -Czy ty mnie kochasz ? -Przecież powiedziałem Ci to wczoraj wieczorem ! -Ale ja chce to usłyszeć jeszcze raz... Z każdym twym ruchem zakochuje się w Tobie jeszcze bardziej.. ! Czy te cudowne zielone oczy mogły mnie aż tak okłamać ?
|
|
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
rób ze mnie swoją niewolnicę. Tak na sekund 5.
dzwonię przez pomyłkę - nie odbieraj, nie odbieraj! bo przystań swą w siódmym niebie mam. Podaruj mi coś, czego nie zdobędę sama , a wtedy ja ...
|
|
#2156 |
|
Zadomowienie
|
![]() Paajkaa jak zwykle dla Ciebie się nie wywinę ale nie obiecuję że pomogę ![]() każdego dnia udowadniasz mi jak bardzo mnie kochasz.mimo tego wszystkiego. Wystarczy mi widzieć się w twoim spojrzeniu i słuchać twojego głosu. Dawniej sensacje.Dziś romans niczym z filmu. Różnie bywało. Dziś niech bywa jak chce. Najważniejsze że już jesteśmy szczęśliwi. i na dziś to chyba na tyle jutro coś ci jeszcze powymyślam albo poszukam ewentualnie ________________ powinnam nawet nie wiesz jak mi było miło to przeczytać _________________ A miłość dziennie bywa przy mnie, by odprowadzić mnie do domu. Każdy dzień, który spędziłam daleko od ciebie rani nasze dusze na wylot/ Everyday i spend away my souls inside out. zobaczyć tę stronę siebie, której nikt nie widział i nigdy nie zobaczy/ To see the side of me that noone does or ever will Po prostu jedź, zatrzaśnij drzwi zupełnie jak ja/ Just drive, you slam the door and so do I Potrzebowałam cię Prawdopodonie tak beznadziejnie jak kolejnej dziury we łbie/ I needed you Probably as bad as I need another hole in the head Nauczyłam się wielu rzeczy o których nie powinienem wiedzieć/ I learned many things little ones shouldnt know
|
#2157 |
|
Raczkowanie
|
Na początek:
InnyWymiarx3 , Marzeniatko, NieMyslPoczuj, Frizzelicious - uwielbiam Wiem, że masz na głowie tyle ważnych spraw Nie pamiętasz już co znaczy dobry sen Wiem, że jesteś sam nic nie musisz mówić... ten jeden raz zatrzymaj się ten jeden raz stań tuż obok mnie ![]() ten jeden raz bądź blisko mnie ![]() poczuć mi daj, że to wszystko ma sens ![]() Każdy chciałby wiedzieć jak ma dalej żyć... Wiem, że jesteś tam... ![]() Dzieli Nas Tylko Czas .... [ ' ]
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miło, że mnie wymieniłaś, Kochana. Dziękuję i postaram się pomóc jakoś. Chociaż troszkę. ![]()
słowo bliskie opisania tego, co teraz czuję, tej dziwnej mieszanki bólu, przyjemności, strachu i radości, które przepełniają mnie jednocześnie." Edytowane przez 12 Stonka Czas edycji: 2009-07-21 o 00:17 |
|
|
|
|
#2159 |
|
Raczkowanie
|
życie jest moje. dostałam je i wykorzystuje szanse.
serce mówi spiesz się tam gdzie Twoje El-Dorado. Chwilo przynoś te wspomnienia bo nigdy dość wspomnień, nie zapomnę o nich, one na pewno nie zapomną o mnie. Pamiętam wszystko człowieku, od połamanych decków po pierwsze rozkminy, pierwsze skatowane poręcze i smak adrenaliny. tu wieje wiatr, który dyktuje mi cel. żeby zasypiać i się budzić wśród moich ludzi. Nie znam już takich słów, aby móc być z tobą znów. bo z tego już nie będzie nic, nie będzie nic już więcej.. Nagle zawiodła pamięć, zgubiłam gdzieś wspomnienia.. Miłość to piękne uczucie - zwłaszcza gdy jej nie ma Od teraz muszę iść, muszę żyć bez uczuć dalej wolę żyć bez Ciebie Jak coś poczuć, gdy serce milczy? Wiesz jak to jest gdy się myśli kołyszą w głowie, która nie chce już tego, co było Jesteś nie wywołaną kliszą dla mnie, jesteś ciszą, która usypia mnie, gdy próbuję powstać Stoję sama, tak bez uczuć, wiesz. Może łatwiej będzie po prostu nie rozmawiać.
|
|
#2160 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy ktoś w ogóle czyta ale co tam
![]() *Misiu... nie tak, to już nie działa na mnie *MOgę dalej Cię uwodzić, tylko po co? *Smutno mi bo jestem wesolutka ![]() *Czy widziałeś jak ja się patrzę gdy przechodziłeś koło mnie? *Nie powiedziałeś tego w twarz to nie powiedziałeś nic *Patrz mi na ręce bo za siebie nie ręcze ![]() *U mnie zawsze dumnie choćby w trumnie ![]() *Stań twarzą w twarz i pokaż co maszzz ![]() *Co masz to mów, ja nie cofam słów *By się śmiać w twarz wrogom ![]() *Nie starałam się a los mi Cię zesłał ![]() *Wymiana spojrzeń, szybkie poznanie ![]() *Rozstanie, złe słowa teraz można zacząć na nowo budować, ocalić to co jeszcze mamy *Czy chcesz by spełniło się to co jest we śnie? ![]() *śpij, zaufaj mi, zapomnij o problemach ![]() *Niech ta miłość nabierze tempa ![]() *Serce moje chce biec... *Kocham Cię nie za to wcale, że masz całe morze zalet. Wiesz że nie. *Kocham Cię zwyczajnie szczerze czy tak trudno w to uwierzyć? ![]() *Powiedz 'tak' na sto tysięcy wielkich planów jakie dla nas mam ![]() *Na mój znak zapomnij raz o całym świecie chcę być tylko z Tobą ![]() *Tyle uczuć, których brak... *Zostań ze mną, mam w sobie ciepło gwiazd *Bo fantazja jest od tego aby bawić się na całego ![]() *Oddałabym za Ciebie życie, bez zastanowienia *Na zawsze w moim sercu tylko Ty kochanie ![]() *Za Tobą pójdę w ogień lub na koniec świata ![]() *To prawa są młodości więc otwórz mi browaraaa ![]() *Tysiące mrówek małych przez głowę moją szłoo.... kAC ![]() *Bo ja dziś jestem nieprzytomnyy kac męczy mnie ogromny ![]() *Kiedy tylko zechcesz to zatrzymam czas złożę u Twych stóp kolorowy świat ![]() *Tylko zostań ze mną zawsze kochaj mnie ![]() *Wtuleni w siebie pod niebem pełnym gwiazd ![]() *By zrozumieć jak bardzo kocham Cię przerosnę nawet siebie, pokonam własny lęk ![]() *Tak, wiem. Jesteś z nią... Ale pragniesz mnie ![]() *Jestem Twoją kokainą ![]() *Zrobimy sobie zdjęcie nago w wannie ![]() *Mamy dzisiaj hotel, wiesz? Numer pokoju 666 ![]() *Już wiem jak boli cisza w odpowiedzi na wołanie... ![]() *Wookie Wookie in the kitchen ![]() *A miało być tak pięknie, miało nie wiać w oczy nam ![]() *Kiedyś kupię nóż i powyżynam wszystkich w koło, zostawię tylko dwoje... tylko ja i Ty ![]() *Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty to też nie diabeł rogaty *Miłość-kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze *Miłość to żaden film w żadnym kinie ani róże, ani całusy małe duże Rozpisałam się troszkę pozdrawiam
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.

<3

:conf used: