Ostrowieckie Panny Młode cz.III - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-20, 17:23   #3751
Ywanka
Zadomowienie

Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III

Atena28 i dobrze zrobiłaś!
Stary 2009-07-20, 17:23   #3752
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Atena no, bojowa z CIebie zona I dobrze, ze pokazałas tym babom gdzie ich miejsce
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 17:27   #3753
aniaa22
Zakorzenienie

ja tam tez kociara jestem cale zycie mialam kotki ale moj maz ma na nie uczulenie wiec teraz mamy piesia brakuje mi kotkow ale niestety nie bedziemy chyba mieli

ja tam tez wole duze miasta niz male pipidowki (nie chce nikogo urazic) a staszow to juz wogole (moj maz jest stamtad ) my mieszkamy w gdansku na nowym osiedlu mamy swoj ogrodzony ogrodek ale to za malo dla psiaka wiec trzeba wyjsc na łąki ktore mamy 10 metrow od bloku a jak chcemy isc do kina itd to zjezdzamy sobie do centrum i tez mamy wszystko co potrzeba
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 17:38   #3754
Atena28
Raczkowanie

Mnie duże miasta za bardzo przytłaczają i męczą, ten ciągły pośpiech i tłok duzych miast to nie dla mnie...niestety...nasi znajomi mieszkają w Warszawie już 5 lat i takze powiedzieli dość chcą jak najszybciej wrócić do Ostrowca i nie chodzi o kwestię pieniędzy bo oboje mają pracę i to bardzo dobrze płatną poprostu tęsknota za rodziną , przyjaciółmi i znanymi miejscami to ich tutaj ciągnie....
A jak mamy z moim kochaniem ochotę na dawkę kutury (czyli tzw. odchamienie się ) to wtedy tym wiekszą radośc sprawia nam wyprawa do Krakowa bądz właśnie Warszawki, ja to widze tak jak dla dziecka wyprawa do cyrku ...coś na co się czeka z niecierpliwościa a nie co można miec na codzień - bo to juz wtedy tak się nie docenia... ale to tylkko moje zdanie...

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Ja mam dosłownie fioła na punkcie biszkoptowych labradorów...: D ale niestety to na chwile obecną jest tylko marzenie bo w bloku nie chcę i nie będę męczyć pieska...zważywszy że praktycznie w domu nikogo przez cały dzień nie ma...a wiadomo każdy zwierzak wymaga uwagi i opieki....

EE..tam po prostu nie pozwoliłam sobie w kasze nadmuchać i kitu wcisnąć ...w końcu to już i MOJA sprawa jest ( czytać mąż )

http://s4.suwaczek.com/200408013435.png

http://s10.suwaczek.com/20090620290114.png

Miłości trzeba się uczyć,
uczyć wciąż na nowo i bez końca
Atena28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 18:07   #3755
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

A i zapomniałam napisac, ze krolik ma sie lepiej Je juz i normalnie chodzi, troszke boi sie jeszcze. Tak sie ciesze, bo przyzwyczaiłam sie do tego futrzaka
Stary 2009-07-20, 18:12   #3756
Atena28
Raczkowanie

To super ze króliczkowi nie jest, moze faktycznie było tak że coś go wystraszyło....
Oki ja zmykam ...miłego wieczorka życzę Wam wszystkim....

Stary 2009-07-20, 18:18   #3757
Andromedaa
Rozeznanie

My na razie mieszkamy w Wawie, na nasze szczęście nie w okolicach centrum tylko bardziej na obrzeżach (chociaż nie do końca ) i ta perspektywa szybko się nie zmieni. Jedno jest pewne, nigdy się nie przyzwyczaję do tego miasta co więcej, przebywam tam już od kilku lat i coraz bardziej mnie drażni dlatego planujemy z Tż-em stworzyć swoje własne miejsce na ziemi, wybudować dom z dala od tego warszawskiego hałasu, zgiełku i pędu na dłuższą metę oboje sobie nie wyobrażamy życia w tym mieście, więc jest to tymczasowe rozwiązanie

... moje serce jest pełne Ciebie
jak zboża pełne są spichrza w czas zbioru...

Andromedaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 18:47   #3758
Elsi81
Zakorzenienie

Hej i ja witam po weekendzie

Mehja dzięki za fotki Po prostu cudne są najbardziej mi sie podoba jak Twój mąż się wspina po murze do Ciebie i te nad wodą są ekstra.

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
Dziewczyny właśnie przyjechałam do rodziców i otworzyłam buty, które mi przyszły. Załamka w rzeczywistości nie podobają mi się tak jak na zdjęciach, ale to nic, można przeżyć, ale są piekielnie niewygodne. Źle wyprofilowane i krzywe, nie wiem jak oni tę podeszwę robili Od razu w poniedziałek je odsyłam i znowu mam problem za 2 tygodnie przymiarka i nie mam butów, a żeby było ciekawiej to zupełnie nic mi się nie podoba, a zeszłam Kielce już ze 3 razy.
I jak tam kasiuni_a z bucikami odesłałaś je ? Ja w dalszym ciągu butów nie mam a korciło mnie żeby zamówić z neta te co kiedyś wklejałam ale jedna wizażanka ma i trochę mi je opisała na PW więc miałam pewność, że bubla nie kupie, teraz mam nadzieję że w środe rano przed przymiarka sukni coś w Kilecach kupię a jak nie to na boso pojdę

Cytat:
Napisane przez Estrella Pokaż wiadomość
Przez ostatnie dni nie miałam czasu,żeby do Was zajrzeć i znowu mam zaległości... Nadrobię potem,a na razie chciałam się pochwalić,że jestem już po wieczorze panieńskim i było super Dziewczyny zorganizowały mi sporo zabaw,były gadżety- miałam welon z rogami diabełka a dziewczyny kwiat we włosach i taki hawajskie kwiaty na szyi Potem była limuzyna i pojechałyśmy do klubu. Oczywiście nie obyło się bez przygód- limuzyna się zepsuła,a na plantach spisała nas straż miejska Oj niezapomniany wieczór
Tylko pozazdrościc takiego wieczoru Mnie nikt takiej niespodzianki nie przyszykuje

Cytat:
Napisane przez azakowana Pokaż wiadomość
Pokażę Wam fryz jaki na razie wchodzi w grę:

Idę się zdrzemnąć bo zaraz walnę głową w klawiaturę Na razie
Fajne te fryzurki z tymi opaskami

Cytat:
Napisane przez Andromedaa Pokaż wiadomość
Nasze forum wieje od rana pustkami... nie da się ukryć
Powinnam być prawdopodobnie w dużo lepszym nastroju, niż jestem, a to z tego względu, że zadzwoniła do mnie pani z Mari Mar z info, że moja suknia i welon są już gotowe i do odebrania

No to super , ja w środę jadę do przymiarki i może już z suknią do domu wrócę

Cytat:
Napisane przez veroeve Pokaż wiadomość
Tak wiem, wiele z dziewczyn sobie chwaliło. Ale ja się w ogóle na co dzień nie maluję, a ona ponoć mocny makijaż robi. Bo czy ja się dobrze będę we własnej skórze czuła?
Ja też się na co dzień nie maluję tak żeby było widać tylko delikatnie i jak byłam tam na makijażu to pani Gabrysia się pytała jaki chcę makijaż mocny czy delikatny i powiem Ci że wyglądałam rewelacyjnie

Cytat:
ja za kotami nie przepadam, preferuję pieski i również ogarnia mnie lęk przed tymi wielkimi psami, bo byłam przez podobnego ugryziona ( w sumie pies ugryzł mnie 3 razy w życiu, do dziś blizna widnieje na mojej łydce )
Ja też za kotami nie przepadam wolę psy mam pekińczyka wredniucha takiego ze hej ale 2 lata temu przygarnęlismy tam w moim domku na wsi suczkę którą ktoś wywalił na okres wakacji i to w dodatku szczęnną i miała 6 małych, 3 pieski i 3 suczki 3 z ogonami i 3 bez ogona i dla wszystkich znalałam dom

Atena28 to świetnie sobie z tymi babami poradziłaś

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
A i zapomniałam napisac, ze krolik ma sie lepiej Je juz i normalnie chodzi, troszke boi sie jeszcze. Tak sie ciesze, bo przyzwyczaiłam sie do tego futrzaka
No to super

Ja dziś już ostatecznie ugadałam szczegóły dotyczące tortu i będę mieć śmietanowo wiśniowy Nie wiedzieliśmy jak smakuje ta masa śmietanowa więc właścicielka dała nam spróbować taką babeczkę, normalnie niebo w gębie.

...Po każdym dniu postaw kropkę, odwróć kartkę i zacznij na nowo...

Edytowane przez Elsi81
Czas edycji: 2009-07-20 o 18:49
Elsi81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-20, 19:09   #3759
Andromedaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Elsi81 Pokaż wiadomość
Hej i ja witam po weekendzie

moja Droga jak samopoczucie? zaczynasz się stresować?

I jak tam kasiuni_a z bucikami odesłałaś je ? Ja w dalszym ciągu butów nie mam a korciło mnie żeby zamówić z neta te co kiedyś wklejałam ale jedna wizażanka ma i trochę mi je opisała na PW więc miałam pewność, że bubla nie kupie, teraz mam nadzieję że w środe rano przed przymiarka sukni coś w Kilecach kupię a jak nie to na boso pojdę

mam nadzieję, że z bucikami trafisz w 10 z pewnością znajdziesz te naj... ja moje butki kupiłam szczęśliwym zrządzeniem losu w ostatniej chwili, muszę je tylko trochę rozchodzić

Ja też za kotami nie przepadam wolę psy mam pekińczyka wredniucha takiego ze hej ale 2 lata temu przygarnęlismy tam w moim domku na wsi suczkę którą ktoś wywalił na okres wakacji i to w dodatku szczęnną i miała 6 małych, 3 pieski i 3 suczki 3 z ogonami i 3 bez ogona i dla wszystkich znalałam dom

masz po prostu dobre serducho a tacy ludzie uczuć nie mają w momencie gdy wyrzucają takie biedactwo na ulicę

Ja dziś już ostatecznie ugadałam szczegóły dotyczące tortu i będę mieć śmietanowo wiśniowy Nie wiedzieliśmy jak smakuje ta masa śmietanowa więc właścicielka dała nam spróbować taką babeczkę, normalnie niebo w gębie.
gdzie zamawiasz tort?

Edytowane przez Andromedaa
Czas edycji: 2009-07-20 o 19:12
Stary 2009-07-20, 19:47   #3760
Elsi81
Zakorzenienie

Cytat:
gdzie zamawiasz tort?

Na Gierymskiego u tej pani Anny Carso jej numer tel jest na pierwszej stronie na liście, bardzo dużo osób chwali sobie jej ciasta i torty.

Edytowane przez Elsi81
Czas edycji: 2009-07-20 o 19:49
Stary 2009-07-20, 19:59   #3761
Andromedaa
Rozeznanie

Cytat:
Na Gierymskiego u tej pani Anny Carso jej numer tel jest na pierwszej stronie na liście, bardzo dużo osób chwali sobie jej ciasta i torty.
też będziemy u niej zamawiać, tylko jeszcze za wcześnie....

jak samopoczucie, stresujesz się już? ponawiam pytanie, bo chyba nie zauważyłaś mojego wcześniejszego postu

Edytowane przez Andromedaa
Czas edycji: 2009-07-20 o 20:03
Stary 2009-07-20, 20:19   #3762
Elsi81
Zakorzenienie

Cytat:
też będziemy u niej zamawiać, tylko jeszcze za wcześnie....

jak samopoczucie, stresujesz się już? ponawiam pytanie, bo chyba nie zauważyłaś mojego wcześniejszego postu

Andi a pisałaś coś do mnie jeśli tak to nie zauważyłam tego postu
Może trochę się stresuję ale tym żeby zdążyć na czas ze wszystkim a całym ślubem i weselem jeszcze nie bo jakoś nie dociera do mnie że to już tylko 2 tyg zostało.

Stary 2009-07-20, 20:28   #3763
Andromedaa
Rozeznanie

Cytat:
Andi a pisałaś coś do mnie jeśli tak to nie zauważyłam tego postu
Może trochę się stresuję ale tym żeby zdążyć na czas ze wszystkim a całym ślubem i weselem jeszcze nie bo jakoś nie dociera do mnie że to już tylko 2 tyg zostało.
nic nie szkodzi.... wow, jeszcze 2 tygodnie i nadejdzie Twój upragniony dzień ale ten czas płynie nieubłaganie na pewno ze wszystkim się uporacie na czas, odwiedzaj nas często, tu jest całe grono wspierających

Stary 2009-07-20, 20:34   #3764
Elsi81
Zakorzenienie

Dzięki za pociechę ale ja naprawdę tego nie odczuwam że to tylko 2 tyg a że tu jest grono wspierających to ja o tym wiem i pewnie jak czas mi będzie pozwalał to będę Wam zdawać relacje z przygotowań a potem z samego ślubu.

Stary 2009-07-20, 23:14   #3765
azakowana
Zakorzenienie

Właśnie wróciłam od gina. Mam dwie wiadomości dobrą i złą
Zła jest taka, że nie ma w tym okresie jajeczkowania a dobra to taka że chyba od przyszłego okresu zaczynam leczenie. To znaczy chyba - bo mam najpierw zrobić badanie progesteronu. Jak wyjdzie za niski tak jak zwykle to wtedy mam wykupić receptę a jak będzie w normie to podobno jeszcze mam poczekać.
Tak więc mniej więcej oś się ruszyło. Mam brać Luteinę i Clostyrbagit czy coś takiego.
Stary 2009-07-21, 08:16   #3766
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

hej dziewczyny, ja wczoraj nie zaglądałam bo cały dzień u koleżanki w Kielcach siedziałam.

Azakowana, najważniejsze że postępy są Będzie dobrze.

Kurcze, ja nie mogę spać jakoś. Dzisiaj powinnam się dowiedzieć co dalej z moją pracą i lekki stresik.
Stary 2009-07-21, 08:18   #3767
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Lepiej cos wiedziec i wiedziec na czym sie stoi. Teraz spokojnie mozesz sie wziasc za leczenie
Dziewczyny kurcze, ja to mam pecha. Do dzis miałam antywirusa, wiec wczoraj chciałam wgrac nowego, tamtego odinstalowałam, a tu buch nowy nie chce sie zainstalowac- avast. Nie wiem co mam z tym zrobic, wiec poki co popołudniami nie mam jak siedziec na necie by nie sciagnac jakiegos dziada
Stary 2009-07-21, 08:25   #3768
Atena28
Raczkowanie

Hej dziewczyny Jakoś cisza ostatnimi czasy się mam na forum wkradła...Azakowana trzeba być dobrej myśli MY ci w tym jak najbardzie pomozemy Ja dzisiaj chyba dłudo z WAmi nie zabawię bo muszę za wydatki strukturalne się wziąść ehhhhhh

Stary 2009-07-21, 08:37   #3769
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Atena, o nowy avatarek Pracujesz moze w jakiejs gminie?
Stary 2009-07-21, 09:04   #3770
Ywanka
Zadomowienie

Cytat:
To nie będziesz żałować, pyszne sa jej torty do tego ślicznie wyglądają!
Ale powiem Wam ze na wesela to zawsze robi taki sam smak- śmietanowo wiśniowy
Stary 2009-07-21, 09:09   #3771
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Widocznie musi byc bardzo dobry
Stary 2009-07-21, 09:13   #3772
ninuska
Zadomowienie

Hej kobietki. Dzisiaj normalnie to zamarzłam idąc do pracy. Ziiiiimny ten wiatr.
azakowana chociaż wiadomo juz co sie dzieje nie tak i jak działać dalej. Cały czas trzymam kciuki

Atena28 super avatarek. Brawa dla Ciebie.

Duże miasto to nie dla mnie.Chociaż czasami mam ochote wyskoczyć np do siostry do Warszawy. I to mi w zupełności wystarcza.

A co do zwierzaków to Maniek był takim przypadkiem. Brat go od kolegi przyniósł chociaz mama nie chciała za nic w swiecie żadnego zwierzęcia. Ale szybko sie do niego przekonała tym bardziej,że bardzo się szybko nauczył jak dać nam znać,że chce wyjść na dwór czy chce jeść albo pić.I tak został.
ninuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 09:24   #3773
Atena28
Raczkowanie

Nom pracuję, pracuję Justys w Gm. Ostrowiec....A avatorek to tak odnośnie mojego znaku.. -znalazłam fajny to dodałam..bo ja tutaj mozliwości na forum to tak powolutku obczajam...hihihi

Stary 2009-07-21, 09:27   #3774
azakowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ywanka Pokaż wiadomość
To nie będziesz żałować, pyszne sa jej torty do tego ślicznie wyglądają!
Ale powiem Wam ze na wesela to zawsze robi taki sam smak- śmietanowo wiśniowy
A nieprawda
My mieliśmy tort śmietanowy o smaku brzoskwiniowym
Ona takie robi, bo nikt jej nie mówi jaki chcą Tak nam powiedziała A zrobi jaki tylko będziecie chcieli.

Dziewczyny dziękuje za takie duże wsparcie. Zobaczymy co mi wyjdzie na tym badaniu. A w piątek jeszcze muszę iść do kontroli czy czasem jednak tam coś nie urosło (w sensie jajeczko)

Edytowane przez azakowana
Czas edycji: 2009-07-21 o 09:28
azakowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 09:27   #3775
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Ateno dobrze wiedziec, bo pisze prace mgr o budzecie gminy
Stary 2009-07-21, 09:29   #3776
ninuska
Zadomowienie

O wąłśnie kobietki-mam pytanko- rodzice mojego Tzta mają w ten weekend 25rocznicę ślubu i nie mamy komplenie pomysłu na prezent. Podpowiedzcie coś,plisssssssss
ninuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-21, 09:30   #3777
Atena28
Raczkowanie

U nas jedynymi zwierzątkami w domu są rybki w akwarium a to wszystko przezemnie bo dwa lata temu kupiłam mojemu meżowi na dzień chłopaka złotą rybkę w kuli,a obecnie mamy już stulitrowe akwarium .... - mania mojego kochania

Stary 2009-07-21, 09:34   #3778
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Tez mam rybki, sa mojego taty
Ninuska, moi rodzice za rok maja 25 rocznice(2 tyg.przed naszym slubem) wiec bede miec ten sam problem
Teraz jedynie co przychodzi mi do głowy to jakies kwiaty

Edytowane przez justys1358
Czas edycji: 2009-07-21 o 09:34 Powód: dopisek
Stary 2009-07-21, 09:42   #3779
azakowana
Zakorzenienie

Ja na 30 rocznicę ślubu dla moich rodziców przyszykuję album ze zdjęciami i pamiątkami z całego okresu ślubnego Spodobał mi sie bardzo pomysł jednej z dziewcząt na wizażu i chcę go wykorzystać ale w trochę innej formie. Alena taki album potrzeba dużo czasu niestety.
Stary 2009-07-21, 09:44   #3780
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

No Ty Agus to tylko takie cudowne pomysły masz Tylko pozazdroscic pomysłu i checi

Edytowane przez justys1358
Czas edycji: 2009-07-21 o 09:45 Powód: dopisek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości