|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
Atena28 i dobrze zrobiłaś!
![]() ![]()
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
Atena no, bojowa z CIebie zona
I dobrze, ze pokazałas tym babom gdzie ich miejsce
|
|
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam tez kociara jestem
cale zycie mialam kotki ale moj maz ma na nie uczulenie wiec teraz mamy piesia brakuje mi kotkow ale niestety nie bedziemy chyba mieli ![]() ja tam tez wole duze miasta niz male pipidowki (nie chce nikogo urazic) a staszow to juz wogole (moj maz jest stamtad ) my mieszkamy w gdansku na nowym osiedlu mamy swoj ogrodzony ogrodek ale to za malo dla psiaka wiec trzeba wyjsc na łąki ktore mamy 10 metrow od bloku a jak chcemy isc do kina itd to zjezdzamy sobie do centrum i tez mamy wszystko co potrzeba
|
|
|
|
#3754 |
|
Raczkowanie
|
Mnie duże miasta za bardzo przytłaczają i męczą, ten ciągły pośpiech i tłok duzych miast to nie dla mnie...niestety...nasi znajomi mieszkają w Warszawie już 5 lat i takze powiedzieli dość chcą jak najszybciej wrócić do Ostrowca i nie chodzi o kwestię pieniędzy bo oboje mają pracę i to bardzo dobrze płatną poprostu tęsknota za rodziną , przyjaciółmi i znanymi miejscami to ich tutaj ciągnie....
A jak mamy z moim kochaniem ochotę na dawkę kutury (czyli tzw. odchamienie się ) to wtedy tym wiekszą radośc sprawia nam wyprawa do Krakowa bądz właśnie Warszawki, ja to widze tak jak dla dziecka wyprawa do cyrku ...coś na co się czeka z niecierpliwościa a nie co można miec na codzień - bo to juz wtedy tak się nie docenia... ale to tylkko moje zdanie...---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Ja mam dosłownie fioła na punkcie biszkoptowych labradorów... ![]() ![]() : D ale niestety to na chwile obecną jest tylko marzenie bo w bloku nie chcę i nie będę męczyć pieska...zważywszy że praktycznie w domu nikogo przez cały dzień nie ma...a wiadomo każdy zwierzak wymaga uwagi i opieki....EE..tam po prostu nie pozwoliłam sobie w kasze nadmuchać i kitu wcisnąć ...w końcu to już i MOJA sprawa jest ( czytać mąż )
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
A i zapomniałam napisac, ze krolik ma sie lepiej
Je juz i normalnie chodzi, troszke boi sie jeszcze. Tak sie ciesze, bo przyzwyczaiłam sie do tego futrzaka
|
|
|
|
#3756 |
|
Raczkowanie
|
To super ze króliczkowi nie jest, moze faktycznie było tak że coś go wystraszyło....
Oki ja zmykam ...miłego wieczorka życzę Wam wszystkim....
|
#3757 |
|
Rozeznanie
|
My na razie mieszkamy w Wawie, na nasze szczęście nie w okolicach centrum
tylko bardziej na obrzeżach (chociaż nie do końca dlatego planujemy z Tż-em stworzyć swoje własne miejsce na ziemi, wybudować dom z dala od tego warszawskiego hałasu, zgiełku i pędu na dłuższą metę oboje sobie nie wyobrażamy życia w tym mieście, więc jest to tymczasowe rozwiązanie
|
#3758 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej i ja witam po weekendzie
![]() Mehja dzięki za fotki Po prostu cudne są najbardziej mi sie podoba jak Twój mąż się wspina po murze do Ciebie i te nad wodą są ekstra.Cytat:
![]() Cytat:
Mnie nikt takiej niespodzianki nie przyszykuje ![]() Cytat:
Cytat:
No to super , ja w środę jadę do przymiarki i może już z suknią do domu wrócę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i dla wszystkich znalałam dom Atena28 to świetnie sobie z tymi babami poradziłaś ![]() Cytat:
Ja dziś już ostatecznie ugadałam szczegóły dotyczące tortu i będę mieć śmietanowo wiśniowy Nie wiedzieliśmy jak smakuje ta masa śmietanowa więc właścicielka dała nam spróbować taką babeczkę, normalnie niebo w gębie.
Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-07-20 o 18:49 |
|||||||
|
|
|
#3759 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
the final countdown... jak zboża pełne są spichrza w czas zbioru... Edytowane przez Andromedaa Czas edycji: 2009-07-20 o 19:12 |
|
|
|
|
#3760 |
|
Zakorzenienie
|
Na Gierymskiego u tej pani Anny Carso jej numer tel jest na pierwszej stronie na liście, bardzo dużo osób chwali sobie jej ciasta i torty. Edytowane przez Elsi81 Czas edycji: 2009-07-20 o 19:49 |
|
|
|
#3761 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jak samopoczucie, stresujesz się już? ponawiam pytanie, bo chyba nie zauważyłaś mojego wcześniejszego postu
the final countdown... jak zboża pełne są spichrza w czas zbioru... Edytowane przez Andromedaa Czas edycji: 2009-07-20 o 20:03 |
|
|
|
|
#3762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Andi a pisałaś coś do mnie jeśli tak to nie zauważyłam tego postu ![]() Może trochę się stresuję ale tym żeby zdążyć na czas ze wszystkim a całym ślubem i weselem jeszcze nie bo jakoś nie dociera do mnie że to już tylko 2 tyg zostało.
|
|
|
|
|
#3763 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za pociechę ale ja naprawdę tego nie odczuwam że to tylko 2 tyg
a że tu jest grono wspierających to ja o tym wiem i pewnie jak czas mi będzie pozwalał to będę Wam zdawać relacje z przygotowań a potem z samego ślubu.
|
|
|
|
#3765 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam od gina. Mam dwie wiadomości dobrą i złą
![]() Zła jest taka, że nie ma w tym okresie jajeczkowania a dobra to taka że chyba od przyszłego okresu zaczynam leczenie. To znaczy chyba - bo mam najpierw zrobić badanie progesteronu. Jak wyjdzie za niski tak jak zwykle to wtedy mam wykupić receptę a jak będzie w normie to podobno jeszcze mam poczekać. Tak więc mniej więcej oś się ruszyło. Mam brać Luteinę i Clostyrbagit czy coś takiego.
|
#3766 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, ja wczoraj nie zaglądałam bo cały dzień u koleżanki w Kielcach siedziałam.
Azakowana, najważniejsze że postępy są Będzie dobrze.Kurcze, ja nie mogę spać jakoś. Dzisiaj powinnam się dowiedzieć co dalej z moją pracą i lekki stresik.
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
Lepiej cos wiedziec i wiedziec na czym sie stoi. Teraz spokojnie mozesz sie wziasc za leczenie
![]() Dziewczyny kurcze, ja to mam pecha. Do dzis miałam antywirusa, wiec wczoraj chciałam wgrac nowego, tamtego odinstalowałam, a tu buch nowy nie chce sie zainstalowac- avast. Nie wiem co mam z tym zrobic, wiec poki co popołudniami nie mam jak siedziec na necie by nie sciagnac jakiegos dziada
|
|
|
|
#3768 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Jakoś cisza ostatnimi czasy się mam na forum wkradła...Azakowana trzeba być dobrej myśli MY ci w tym jak najbardzie pomozemy Ja dzisiaj chyba dłudo z WAmi nie zabawię bo muszę za wydatki strukturalne się wziąść ehhhhhh
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
Atena, o nowy avatarek
Pracujesz moze w jakiejs gminie?
|
|
|
|
#3770 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale powiem Wam ze na wesela to zawsze robi taki sam smak- śmietanowo wiśniowy
|
|
#3771 |
|
Zakorzenienie
|
Widocznie musi byc bardzo dobry
|
|
|
|
#3772 |
|
Zadomowienie
|
Hej kobietki. Dzisiaj normalnie to zamarzłam idąc do pracy. Ziiiiimny ten wiatr.
azakowana chociaż wiadomo juz co sie dzieje nie tak i jak działać dalej. Cały czas trzymam kciuki Atena28 super avatarek. Brawa dla Ciebie. ![]() Duże miasto to nie dla mnie.Chociaż czasami mam ochote wyskoczyć np do siostry do Warszawy. I to mi w zupełności wystarcza. A co do zwierzaków to Maniek był takim przypadkiem. Brat go od kolegi przyniósł chociaz mama nie chciała za nic w swiecie żadnego zwierzęcia. Ale szybko sie do niego przekonała tym bardziej,że bardzo się szybko nauczył jak dać nam znać,że chce wyjść na dwór czy chce jeść albo pić.I tak został. |
|
|
|
#3773 |
|
Raczkowanie
|
Nom pracuję, pracuję Justys w Gm. Ostrowiec....A avatorek to tak odnośnie mojego znaku..
-znalazłam fajny to dodałam..bo ja tutaj mozliwości na forum to tak powolutku obczajam...hihihi
|
#3774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My mieliśmy tort śmietanowy o smaku brzoskwiniowym ![]() Ona takie robi, bo nikt jej nie mówi jaki chcą Tak nam powiedziała A zrobi jaki tylko będziecie chcieli.Dziewczyny dziękuje za takie duże wsparcie. Zobaczymy co mi wyjdzie na tym badaniu. A w piątek jeszcze muszę iść do kontroli czy czasem jednak tam coś nie urosło (w sensie jajeczko)
nie ma mnie Edytowane przez azakowana Czas edycji: 2009-07-21 o 09:28 |
|
|
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
Ateno dobrze wiedziec, bo pisze prace mgr o budzecie gminy
|
|
|
|
#3776 |
|
Zadomowienie
|
O wąłśnie kobietki-mam pytanko- rodzice mojego Tzta mają w ten weekend 25rocznicę ślubu i nie mamy komplenie pomysłu na prezent. Podpowiedzcie coś,plisssssssss
|
|
|
|
#3777 |
|
Raczkowanie
|
U nas jedynymi zwierzątkami w domu są rybki w akwarium
a to wszystko przezemnie bo dwa lata temu kupiłam mojemu meżowi na dzień chłopaka złotą rybkę w kuli,a obecnie mamy już stulitrowe akwarium .... - mania mojego kochania
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
Tez mam rybki, sa mojego taty
![]() Ninuska, moi rodzice za rok maja 25 rocznice(2 tyg.przed naszym slubem) wiec bede miec ten sam problem ![]() Teraz jedynie co przychodzi mi do głowy to jakies kwiaty Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-07-21 o 09:34 Powód: dopisek |
|
|
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na 30 rocznicę ślubu dla moich rodziców przyszykuję album ze zdjęciami i pamiątkami z całego okresu ślubnego
Spodobał mi sie bardzo pomysł jednej z dziewcząt na wizażu i chcę go wykorzystać ale w trochę innej formie. Alena taki album potrzeba dużo czasu niestety.
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
No Ty Agus to tylko takie cudowne pomysły masz
Tylko pozazdroscic pomysłu i checi
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-07-21 o 09:45 Powód: dopisek |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.

I dobrze, ze pokazałas tym babom gdzie ich miejsce
ale to tylkko moje zdanie...
...w końcu to już i MOJA sprawa jest ( czytać mąż )
tylko bardziej na obrzeżach (chociaż nie do końca 

w rzeczywistości nie podobają mi się tak jak na zdjęciach, ale to nic, można przeżyć, ale są piekielnie niewygodne. Źle wyprofilowane i krzywe, nie wiem jak oni tę podeszwę robili
Od razu w poniedziałek je odsyłam i znowu mam problem 

z pewnością znajdziesz te naj... ja moje butki kupiłam szczęśliwym zrządzeniem losu w ostatniej chwili, muszę je tylko trochę rozchodzić