![]() |
#751 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
hm... no wlasnie. a ja chciałam jakie mocne kolory miec, aby je było widac potem na zdjęciach itp.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() zdjęcia będą... jak obiecałam ![]() Madziu ja miałam żywe kwiatki i nic się z suknią nie stało. Tym bardziej, ze sa lekkie i jezeli nawet dotkną sukni to przez sekundę. No i żywe są ładniejsze ![]() Na razie tylko w firmie zmieniłam nazwisko i załozyłam nowego maila (takiego oficjalnego). Trochę mnie to przeraża w ilu miejscach trzeba uaktualnić dane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Raczkowanie
|
dziewczyny z kwiatów to mogę Wam powiedzieć żebyśce uważały na lilie..
ostatnio na ślubie koleżanka miała z nimi bukiet.. ![]() nie dość że z 3 kwiatów był koszmaaarnie duszący zapach, to najpierw jadąc autem do kosciola dotknęła lilią sukni i wybrudziła trochę, a potem dokończyła brudzenia podczas skladania życzeń... lilie mają takie środki brudzące na żółto... mowie Wam masakra ![]()
![]() |
![]() |
#754 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kiedy je odebrac?? dzien przed czy w dniu slubu?? a własnie, na zmiane dokumentów i podanie nowych danych w bankach i innych urzedach ma sie tylko 3 miesiące?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
SollAngelika to co to za wkaiciarka nie wyciela z lilii precikow
![]() ![]() ![]() ![]() Udusilabym albo sama wycielabym ![]() madzia razem z bukietem mozesz odebrac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja nie zamawiałam płatków, moja mam wspominała tylko rodzinie, ze nie chcemy zbierać pieniedzy (tym bardziej że od rana cały czas lało i wogóle mysleliśmy, ze nawet życzenia będą nam skłądać na sali weselnej a nie pod kosciołem), ryżem też nie bo szkodzi to ptakom i najlepiej to płatkami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Raczkowanie
|
Moja szybka relacja
![]() Obudziłam się, zero stresu. Kąpiel, ubranie kościoła z mamą, później tata zawiózł mnie do fryzjera, gdzie juz czekała moja siostra. Czesanie (niestety dziewczyna, u ktorej zawsze się czesałam i do której sie zapisałam była na urlopie:/-ale było ok.), po czesaniu wruum do domu by sie umalować, potem tata dowiózł mi siostre- jednoczesnie druhenkę ![]() ![]() W domu na spokojnie malowanie, przebranie i normalnie SZOK zero steru. Przyjechali DJe pogadaliśmy. Przyjechał TŻ w końcu-ciut za wczesnie. A ja się wściekałam,że nie ma nikogo z gości koło domu ![]() Przebrałam się w suknię i zaczęły sie zdjęcia kamerowanie, zlecaiło raz dwa, błogosłąwieństwo itp. Było tak duszno, że aż okropnie ![]() Jeszcze gdy staliśmy w wejściu do koscioła zero stresu ale gdy organista zaczął grać ![]() ![]() Goście mówili, że nie było widać jedynie TŻta siostra mówi, że myślała, że się rozpłaczę ![]() Wyszliśmy z kośioła i ulga-haha Potem wesele, które zleciało sama nie wiem kiedy. Strasznie martwiłam się, czy goscie się dobrze bawią- ale mówili, że super. I mam nadzieję, że serio tak było. Na sali mimo klimatyzacji było piekielnie gorąco, jedzenia full, ludzie juz nie brali goracych dań. Wpadki: 1.W podziękowaniach dla rodziców zamiast dac oda zu portrety zatańczylismy z nimi w kólku a poźniej, że od razu tort- więc szybko by trrt zatryzmac my z portretami i jakoś poszło ![]() ![]() 2. jeszcze w kościele nasz ksiądz jest przeciwnikeim kamerowania i robienia zdjęć. Więc stał i nie zaczął kazania póki fotografka nie usiadła. Więc była chwila krępującej ciszy:/ pewnie jeszcze coś by się znalazło ale tam ![]() Zleciało nie wiem kiedy. Teraz przeprowadzka. Wszystkim przyszłym ślubujacym wizażankom życzę mało stresu i dobrej zabawy ![]()
![]() |
#759 |
Zakorzenienie
|
o kurdeeee 18 dni tylko.......
![]() |
![]() |
#760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szybko leci, prawda?? Mi zostalo 11 dni ![]() a dzis dopadł mnie @ ![]() na szczęscie na slub go nie bedzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#761 | |
Zakorzenienie
|
aksa24 super ze sie udalo.. a takie wpadki to nie wpadki
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja tez dzis dostalam ![]() ![]() a w ten week - leamia, zaaaabcia, Marianna 54, agnes208, bzyczka1, Sysunia_d anjadka
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2009-07-21 o 08:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#762 |
Zakorzenienie
|
Aksa
![]() ![]() Przypomniała mi sie wpadka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszyscy sie dziwią, czemu ja sie nie stresuje, a ja jestem taka spokojna jak nigdy. Juz bym chciała aby był ten dzien, bo nie chce mi się juz czekac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#764 | |
Raczkowanie
|
no widzicie.. a to ponoć była 'renomowana' wrocławska kwiaciarnia
![]() super, ze wszystko się udało!! gratulacje! ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Zakorzenienie
|
ostatnio próbowalam ukleknąć w sukni. Potem nie mogłam wstac, bo mi sie kolo przyblokowało na obcach
![]() mam nadzieje, ze w kosciele tak nie bedzie ![]() a wy jak klękacie to cała suknię wra z tym kołm podnosicie wyzej?? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a ja mam dostać dzień przed ślubem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() edit oglądałam pogodę na 16 dni, co prawda nie wiem jeszcze jaka pogoda będzie 08.08 ale dzień przed 28 stopni i słońce z lekkim zachmurzeniem ![]() Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2009-07-21 o 09:24 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#767 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
ciekawa jestem pogody na 1 sierpnia. bo jak patrze to same deszcze widzialam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak jeszcze słońce z deszczem jest to nie ma się czym martwić, wiadomo przynajmniej, że cały czas lać nie powinno |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#769 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem Polska wschodznia - 27 stopni i deszcze z burzami ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Martucha, aj musze miec kolo, bo jak zdjęlam to suknia straciła sówj kształt, nie podobała mi się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Zakorzenienie
|
madzia my chyba mamy szersze koła
![]() ![]() A w kościele nie macie klecznikow? Jak macie to lepiej bo one nie sa na samej podlodze, wiec latwiej bedzie wstac, poza tym mężu CI pomoże, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() własnie wczoraj TZ oświeciłam, ze jesli w Kosciele wszyscy wstana, a ja dalej bedę klęczala, to znaczy, ze mam mi pomoc zdjęć koło z obcasów ![]() aha. czy wiązanke cały czas sie trzyma?? przy przysiędze chyba nie?? a jak sie klęczy?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() wlasnie dzwonila kuzynka tz ze miala wypadek samochodowy i nieprzyjda.... ma szyta glowe i spuchnieta twarz... ehsssssssssss
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nam tez odmówiła TZ siostra cioteczna, bo w piatek trafiła do szpitala. jest w 6 miesiącu i dziecko zaczeło sie pchac na świat. ![]() Tak sobie mysle, a co jak przez burze nam prąd wyłączą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a u nas jak wylacza prad to namy na sali dodatkowy agregat ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas miało byc 170 osób, a bedzie jak narazie 146 wiec spoko |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Zakorzenienie
|
ja sie wlasnie o prad u nas na sali musze wypytać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mnie tez dzis @ dopadła, ale w moim przypadku nie było innej mozliwości - tabsy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#779 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
kurde jak nie mają agregatu, to dopiero by było.
masakra. ciekawe czy zespoł na takie coś by był przygotowany. chyba raczej nie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.