|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Meridianki łączmy się!
uoo no to cienko... u mnie by nerki wysiadły bez wody
|
|
#2672 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w sumie miałam trochę kryzys z tymi włosami, ale dzisiaj nałożyłam piankę, wgniotłam susząc włosy i nawet to fajnie wyglądało chyba kwestia przyzwyczajenia... ![]() Cytat:
|
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
Fafi, no fajne są , tak fajne, że zastanawiam się czy nie walnąć sobie czekolady z takimi refleksami
|
|
#2674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie się bardzo podoba czekoladka Ja myślałam jeszcze o czerwieni...albo kasztanie ![]() Kiedyś już miałam bordo ciemne....ale jednak najlepiej czuję się w blondzie Tylko ,że włosy się niestety niszczą![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi, ja też kocham blond, ale będę obawiam się właśnie o stan włosów.. ciemnych nie muszę tak często malować
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie, ja też sobie strzelę jakiś balejażyk jakby okazało się, że za często muszę biegać do fryzjera.. póki co po 4 tygodniach odrosty mam 1cm
a jak Ci idzie dietkowanie? ja póki co trzymam się, nie włażę na wagę, ale też nie widzę po sobie rezultatów.
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I robię sobie maseczki na włosy z rycynowego oleju plus jajka. No mnie bardzo dobrze, faktycznie coraz mniej chce mi się jeść...wczoraj było najgorzej wieczorem...ale przebrnęłam ![]() Ja po sobie widzę już rezultaty...jakoś mam płaski brzuch...i nawet cm inne ![]() W brzuszku mi spadło do 60 cm i w udzie do 50... A na wagę też nie wchodzę bo nie chcę się łamać gdyby nic nie spadło Co będzie to będzie zobaczymy Ja na seksoholiczkach podałam mój 9 dniowy rozkład jedzenia jeśli masz ochotkę to zerknij sobie Nie przejmuj się wiesz czasem się woda zatrzyma w organizmie i nie widać rezultatów...ale nie wierzę ,że nic nie ruszy Ja teraz jadę z moim pochodzić po silesi pa Kochana będę wieczorkiem |
|
|
|
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
no ja nic nie widzę a brzulca mam opuchniętego
oczywiście, że przeczekam te 9 dni. da radę.
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Reszta faktycznie działa ![]() No wiesz...po sobie różnie czasem widać...nie ma co się tym sugerować...w jajeczkowanie z tego co zauważyłam to łapię wodę w te dni...no nic zobaczymy... ![]() Choć mam nadzieję ,że nasze starania zostaną wynagrodzone...w 3 kilo nie wierzę...bo wiem jak lecę z wagi ale jakbym chociaż kilogram straciła to już by coś było
|
|
|
|
|
|
#2681 |
|
Wtajemniczenie
|
dacie radę dziewczyny z tą dietą
tylko musicie poczekać to dopiero 3 dzień spokojnie... a może to nabieranie wody to taka norma przy tej diecie?? zauważyłam że moje samopoczucie i ogólnie zadowolenie z mojego wyglądu zależy od tego jaką wagę zobaczę danego dnia na wadze to jest straszne bo nie powinno tak być jednak co zrobić? ![]() jestem padnięta po weekendzie ale było świetnie jak zawsze
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale znowu jak schudnę to sobie folguję Też niedobrze
|
|
|
|
|
|
#2683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko czy dieta da radę zbić coś z wagi ![]() ach.. ja też uzależniona od tego co mi waga z rana mówi.. teraz schowałam ją do szafy, co by w łazience nie kusiła. Cytat:
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj białkowo
hehe z talii nic mi nie spadło w udach mam 54,5cm nie pamiętam ile było ostatnio
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
mnie też, ale wytrzymam, bo jak zobaczę więcej niż w pt to nie ręczę za siebie
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no jak nic nie schudnę to będzie mi jedynie smutno i tyle...ale jak zobaczyłabym więcej to tak bym się wściekła ,że chyba bym zrobiła głodówkę Tyle poświęcenia na marne oj nie nie...choć nie czuję abym utyła...ale to różnie bywa..wtedy też nie czułam i co
|
|
|
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
Fafi, odezwij się, co słychać
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
no tak .. Blondi podaj respirator
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
ok
poza tym Fafi pływa gdzieś w pobliżu i nawet nie zajrzy.. zła kobieta
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie ja również.. w sumie jeszcze minerałoholiczki jeszcze mam w subskrypcji
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2697 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jestem jestem ale mało czasu mam wczoraj byłam na kawo-obiedzie z koleżanką zaraz po pracy... martwię się o nią bo ostatnio przytyła (a mamy zawsze te same problemy tzn z wagą obie chcemy schudnąć a mało się da...) w każdym bądź razie przytyła i obecnie 85kg waży, ale nie to najważniejsze bo z tym da się żyć jednak ona mając problemy jakieś tam ma zapędy bulimiczne... obżera się bo jej źle, potem jej źle z powodu tego obżarstwa a potem wymiotuje mówię jej że może poszłaby do psychologa tak po prostu pogadać, żeby potrafiła te emocje jakoś inaczej rozładować a nie jeść ale oczywiście twierdzi że nie potrzebne jej to ![]() po za tym wiecie w domu tyle obowiązków... wszystko na raz... ale dzisiaj po pracy wracam od razu do domu to do was zajrzę na dłużej, ale ogólnie czytam co piszecie, ale nie piszę! wiec wiem że macie małe sukcesy i że nie wchodzicie na razie na wagę a kiedy wielkie ważenie ? gratuluję wytrzymałości miłego dnia szuplaczki ![]()
|
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
Fafi niedobrze z tą koleżanką.. ale skoro nie stwierdzi, że potzrebuje pomocy to nie da rady jej pomóc..
ja zaraz zmykam na zajęcia sprawny bobas Nina się powygłupia dziś..co do sukcesów jestem sceptyczzna, bo trzymam dietkę i wstaję od stołu głodna, a czuję się ciężko..
|
|
#2699 |
|
Rozeznanie
|
hej
ja tez rzadko odzywam się, ale to przez prace, w sumie wczoraj byłam ostatni dzień ![]() teraz wakacje. zastanawiam się co zrobić ze sobą, w sensie studia, dzienne czy zaoczne, iść na staż, przecież jeszcze nie musze...mam czas do 3 sierpnia, bo tego dnia musze zlozyc podanie na magisterke. a teraz o odchudzaniu zaczynam coraz mniej jesc, nie musze juz liczyc co zjadlam, pilnuje tylko ilosci posilkow i wielkosc, waga powoli spada, nawet ludzie w sklepie zauwazyli,że schudlam teraz bede miala duzo wolnego czasu, wiec planuje biegac.
|
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fafi...powiedz tej lasce niech lepiej idzie się leczyć...bo to naprawdę groźne...doprowadzi sobie do wyniszczenia organizmu...albo nie da się o tym poinformować kogoś z jej bliskich? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

chyba kwestia przyzwyczajenia...
Nie wepcham w siebie więcej

Nie no jak nic nie schudnę to będzie mi jedynie smutno i tyle...ale jak zobaczyłabym więcej to tak bym się wściekła ,że chyba bym zrobiła głodówkę
81->
75->72.5