|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3031 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Ja też nie palnuję zabierać tzta do salonu
![]() ![]()
#3032 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pochwal się jakie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
my myslelismy żeby miec na weselu Bolsa (nie wiem czy dobrze napisała ![]() ![]() Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-07-21 o 13:58 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3033 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mi to sie najbardziej podobaja butelki Chopina i Belvedere ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3034 |
BAN stały
|
Zabobon,czy tradycja tak czy siak chce zaskoczyć tż-ta.Co do wódek,to tż sprawa ale chciałabym aby wybrał jakąś dobrą.
![]() Zaś moja mama wczora oznajmiła mi,że bukiety na necie oglądała.Podobal jej się taki za 300 zeta. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3035 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ja mam nadzieję że mój TŻ bedzie mile zaskoczony ![]() ![]() ![]() ![]() a co do wódki to ja jej nie piję więc się nie orientować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3036 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() jak któraś z Was chce wybierać suknię z TZtem to nie widzę w tym nic zlego ![]() ![]() Nasze obrączki są chyba najprostsze z możliwych - http://sklepjubilerski.com/sklep/p/O...51a08f1766f038 To są te na samym dole, czyste złoto, 5 mm, polerowane ![]() ![]() Sukienkę tez mam już wybraną mniej wiecej - http://mb-group.pl/eurostyl/index.ph...=detail&id=205 - Mam nadzieję, że Wam się spodoba ![]() Ja smykam póki co, bo zaraz przyjdzie TŻ i spomykamy na spacerek i na jakąś kawkę może ![]() A co do kupowania sukni to pojedziemy razem, wolę mieć pewność, że mu się spodoba ![]() Wpadnę jeszcze wieczorkiem!! Buziaki!!
#3037 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wiecie co, tak sobie ogladalam ostatnio TZowego Playboya i stwierdzilam, ze mozna w nim znalezc fajne inspiracje na sesje slubne ![]() ![]() ![]() jest tez sesja z Santorini ![]() ![]() ![]() do slubu jeszcze rok, moze mnie Playboy zainspiruje do jakiejs ciekawej sesji slubnej ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
my chcemy takie same tylko, ze z bialego zlota ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-21 o 14:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3038 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co do wyposazenia to my do kuchni mamy w zasadzie wszystko, tzn. jak będziemy miec nowe mieszkanko to kupimy jeszcze jakis porządny zestaw garnków i jakies mega wypasione noże no i jakąs zastawę. Teraz nie ma sensu tego kupować a wszystko inne juz mamy. Ale masz rację, że lepiej kupowac stopniowo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do teściowej to faktbyła w cyrku ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() My tez idziemy w ten weekend z obiadkiem i drugim sniadaniem, ale na dwa dni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I siedzimy dzis w domu, bo ja się czymś zatrułam i mnie bruszek boli i nie bardzo ryzykowałabym z wyjściem z domu ![]() ![]()
![]() |
#3039 |
BAN stały
|
lain,ja się właśnie nieorientowałam ile bukiety stoją dlatego mnie cena zdziwiła.Dziwić się faktycznie nie ma co,bo sluby to dobra zarobkowa inwestycja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3040 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-07-21 o 18:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3041 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
![]() po pracy wpadłam na genialny pomysł, że umyję okna i własnie skończyłam... trochę się zmachałam ![]() ![]() ![]()
#3042 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że pisałyście o sprzętach kuchennych itp. Ja mieszkam teraz z TŻ w mieszkaniu, które jest kompletnie wyposażone, ale niedługo przeprowadzamy się do takiego pustego, więc też powoli kupujemy różne rzeczy. Ze sprzętu AGD mamy już lodówkę, a teraz kupujemy takie drobiazgi. Co miesiąc robimy zakupy typu: sztućce, miski i trochę juz się tego uzbierało
![]() Co do tych obrączek to wypatrzone przez nas w Aparcie kosztują około 3600 złotych, ale my będziemy robić takie na wzór i jeśli będziemy mieć swoje złoto to robocizna kosztuje tylko 700 złotych. A gdybyśmy nie dawali żadnego złota to byśmy płacili około 1600 zł. Warto rozejrzeć się za takim punktem, w którym sami robią obrączki, bo wychodzi to dużo taniej. A jeśli chodzi o sukienkę to ja będę wybierać z TŻ, bo on ma naprawdę dobry gust i nikt mi tak dobrze nie doradzi jak on ![]() ![]() Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2009-07-21 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3043 |
Zakorzenienie
|
hej laseczki właśnie siedzę sobie u tżcika i on biedny pracuje=robi dziurę w ścianie na nasze drzwi do mieszkania a ja go podziwiam i czytam wizaż
![]() ![]() Formichiere powiem ci że suknia jest ładna, skromna ale piękna, jednak te rękawki w rzeczywistości dziwnie wyglądają- jak byłam ze szwagierką szukać jej sukni ślubnej to mierzyła takie suknie i te rękawki sterczą jakoś tak do góry jak jakieś skrzydła więc polecam przymierzyć taką sukieneczkę czy aby na pewno na nas leży tak ładnie jak na modelce ![]() a my dziś ustaliliśmy że za tydzien ruszamy nad morze ze znajomymi- nie wiem tylko gdzie tu pojechać- pojechałabym do teściowej Samoy ale już byliśmy we Władysławowie i fajnie by było zobaczyć coś nowego i nie wiadomo gdzie nas rzuci ![]()
#3044 |
Wtajemniczenie
|
rozmawiałyście o badaniach...
wczoraj też poszłam sobie zrobić wszystkie badania ( krew, mocz, de dimery, próby wątrobowe, tarczyca itp...) i teraz czekam na wyniki... wiecie ale jakoś sie trochę niepokoję nie wiem czemu... niby dobrze się czuję, no zobaczymy ![]() ![]() Formichiere mój TZ kupował tam pierścionek zaręczynowy dla mnie ![]() obrączki bardzo mi sie podobają... bo są proste ![]() a suknia romantyczna ![]() zmykam na rower... miłego wieczorku ![]()
#3045 |
Konto usunięte
|
Dla mnie ta suknia jest prześliczna... Już się nie mogę doczekać, jak zacznę swojej szukać. A to dopiero na jesień...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3046 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki!!
![]() BARDZO Wam wszystkim dziekuję za pozytywne opinie i dobre rady ![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj jest jeszcze drugi model nad którym się zastanawiam - http://mb-group.pl/eurostyl/index.ph...=detail&id=171. Ale większośc doradza mi jednak tą pierwszą ![]() Generalnie to jeszcze może mi się wszystko odmienić bo wiadomo, ze to jeszcze trochę czasu zostało, ale wiem że chcę coś bardzo prostego i skromnego, bez welonu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz coś smiesznego na wieczór: nocują u nas dzisiaj moi bratankowie, Madzia ma 5 lat a Bartek 11. Dzieciaki generalnie dają ostro czadu więc nie ma chwili, żeby na pupsku sobie usiąść. Jak zwykle zaczęli się kłucić o jakąś bzdurkę i Bartek do Madzi: Ty lesbo!! A Madzia: Ty geju!! Bartek: Ty obojniaku!! a Madzia na to: Ej, a co to jest obojniak?? Bartek: To taki pan co się przebiera za panie!! NO LOL!!!! ![]() ![]() Lusmarija, miłego rowerka ![]() ![]()
Jesteśmy razem od: 02.07.2005 ![]() Zaręczeni od: 17.12.2008 ![]() Ślub: 14.08.2010 ![]() Edytowane przez Formichiere Czas edycji: 2009-07-21 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3047 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Najprawdopodobniej Smirnoffa. Cytat:
Powiem Wam dziewczyny, że właśnie postanowiłam, że też co miesiąc będę kupować COŚ do mieszkania. Dzięki ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Niezłe teksty te dzieciaki puszczają, nie wiedza co to znaczy, ale dawaj ![]() ![]() Ide do łóżka, tz pojechal prasowac koszule do pracy a mnie boli głowa, nie dośc, że ten brzuch ![]() ![]() ![]() Co do obrączek to nasz number one to te http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,837 jeszcze dziś pytałam tż i te mu się najbardziej podobają ![]() ale jeszcze przymierzymy te, dziś je wypatrzyłam, wyglądają ciekawie http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,2170
![]() |
#3049 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3050 |
Raczkowanie
|
Samoa, właśnie tez nie wiem jak te szeleczki będą wyglądać - trzeba poprostu pojechać i zobaczyć na żywo
![]() Oj fakt, dzieciaki dają radę ![]() Współczuję brzuszka, mam nadzieję, że się szybko zagoi i że jutrzejszy dzionek nie będzie taki lewy ![]() Obrączki bardzo fajne, bardziej nowoczesne ale zklasą ![]() ![]() ![]()
Jesteśmy razem od: 02.07.2005 ![]() Zaręczeni od: 17.12.2008 ![]() Ślub: 14.08.2010 ![]() Edytowane przez Formichiere Czas edycji: 2009-07-21 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3051 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No i znowu problem z wódką. Już nie wiem jaką kupić, byliśmy na weselu i nasz no one żołądkowa de lux jakoś nie smakował najlepiej, może inaczej, nie tyle smakował co "nie wchodził" nie wiem czemu, ale jakoś cały czas jak ją piliśmy była ok, a na weselu w ogóle nie mogłam jej przełknąć ![]() Co do ciast ( tzw. szyszek jeśli dobrze przeczytałam ) to teraz w lubelskim daje się już na każdym weselu na parę, albo jak kto woli i ma dużo pieniędzy to każdemu. I ja uważam że to miły gest, bo kiedyś się nic nie dawało ( przynajmniej ja nie dostawałam ) a znowu wymyślać jakieś prezenciki dla gości to dla mnie chore, ale oczywiście i takie sie zdażają ( typu czekoladki, migdały, konfitury ![]() Jutro moje imieninki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3052 |
Adwokat diabła
|
zobaczcie co znalazłam
![]() http://www.yes.pl/kreator_obraczek pobawię się i zobaczę co mi wyjdzie.. msock, to odwiedź mnie przy okazji ![]()
![]() |
#3053 | |
Zadomowienie
|
Masakra
![]() http://mb-group.pl/eurostyl/index.ph...=detail&id=231 ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3054 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Jazzmanka;13364709]Masakra
![]() http://mb-group.pl/eurostyl/index.ph...=detail&id=231 Racja ![]() ![]() ![]() msock - oj, my nad wódką jeszcze kompletnie nie myśleliśmy.... Generalnie ja nie znosze wódki i mi od niej strasznie niedobrze, w ogóle jej nie piję, więc ta sprawę zostawiam TŻ-wi ![]() ![]() ![]() No i oczywiście wszystkiego NAJLEPSZEGO z okazji imienin!! ![]()
Jesteśmy razem od: 02.07.2005 ![]() Zaręczeni od: 17.12.2008 ![]() Ślub: 14.08.2010 ![]() Edytowane przez Formichiere Czas edycji: 2009-07-21 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3055 |
Adwokat diabła
|
Jazz, widać ślepa jestem
![]()
![]() |
#3056 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3057 |
Raczkowanie
|
Ok Lasencje, ja się już odmeldowuję
![]() Milusiej nocki życzem i słodkich senków ![]() Paps ![]()
#3058 |
Zadomowienie
|
Mnie zaczyna boleć głowa i też już sobie idę, bo jutro ciężki dzień w pracy, tzn. dużo do zrobienia a mało czasu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3059 |
Wtajemniczenie
|
ja już po rowerku... zajrzałam tylko powiedzieć dobranoc
![]() miłych snów ![]()
#3060 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do samoi Wiesz co Jakos do tej pory nie przejechałam się na własnym guście a poza tym ja nie twierdzę, że tak całkowicie na ślepo będę kupowała Jeśli mnie tak zinterpretowałaś.. no to troszkę źle jednak. Dowiedziałam się o centrum handlowym w nadarzynie, gdzie pani china lady podobno ma takie suknie jak ta moja. Akurat w najbliższym czasie wybieram się do Warszawy więc oblookam co i jak..Może tam w salonach coś znajdę..Choć raczej z tego co napisali na stronce mori w Warszawie jest jeden oficjalny salon. Zobacze jeszcze, ale na pewno nie kupię tak zupełnie w ciemno.. no chyba lekko mnie nie doceniłaś ![]() Haha ![]() ![]() Mój TZ wreszcie kupil rower i odczuł co to brak odpowiedniej garderoby na rower ![]() Reszta na PW ![]() Ach no i doblanoc ![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-07-21 o 22:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.