|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Poprawiamy maturę w maju 2009 :)
Cytat:
![]() Ja jestem z siebie dumna ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3303 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takim o to sposobem mam Fujitsu Siemens'a z zintegrowaną kartą graficzną ![]() Planuję zainstalować wszystkie programy i zrobić duży projekt. Zobaczę czy będzie dobrze działało ![]() W laptopie to chyba raczej nie ma sensu wymieniać podzespołów, lepiej kupić nowego. Sama nie wiem, bardziej znam się na stacjonarnych. Cytat:
![]() A co chcesz dopasować fryzurkę do twarzy ? Edytowane przez Deborah100 Czas edycji: 2009-07-19 o 19:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Heh mój pies nieźle dzisiaj przegiął ![]() Poszłam z nim na spacer, bo oczywiście wymyślił, że chce. W lesie spuściłam go ze smyczy, zaczął sobie biegać a ja szukałam grzybów. Nagle zniknął mi z pola widzenia i zaczęłam go wołać. Kompletna cisza, łaziłam jak idiotka po krzakach,mało nie płacząc, że pies mi zginał. Postanowiłam wrócić do domu, zmienić buty i znowu szukać, wchodzę na podwórko a ten czarnuch siedzi w najlepsze na krześle ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3306 |
Zadomowienie
|
Jutro odezwę się popołudniu, bo rano jadę na Śląsk
![]() ![]() ![]() Nebya kiedy masz jakieś kolejne listy? ![]() Ciekawe jak Abercrombie i jej lekarski? ![]()
![]() |
![]() |
#3307 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To powodzenia, nie zgub się ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Też jestem ciekawa co u Abercrombie, coś się nie odzywa ![]() ![]() Szukam dla siebie ładnej, duużej torebki i coś znaleźć nie mogę- czy ja naprawdę mam aż tak wielkie wymagania? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3308 |
Zakorzenienie
|
Heh a ja jadę do Białegostoku
![]() Pojadę z mamą, pochodzimy po sklepach. Mam zamiar kupić kilka dodatków do pokoju. Nie biorę laptopa, więc będę bez neta. Taki odwyk dobrze mi zrobi ![]() Idę spać, bo jutro pobudka po 5-tej Miłej nocki życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3309 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Osobiście wole kupować torebki w "normalnych" sklepach . Z reguły są o wiele tańsze no i wybór zdecydowanie większy . Torebki i buty to moja obsesja . Jak ktoś widzi , że zbliżam się do półki z butami [ nie daj boże na obcasie ] to krzyczy i wyciąga mnie ze sklepu . No ale nic nie poradzę . Ciekawe torebki w centowohandlowych sklepach można znalezc czasami w H&M , Zarze i jest jeden taki obuwniczy gdzie mają boskie torebki! Tylko nazwa mi umknęła , ceny nawet przystępne a sklep jest taki kolorowy [ jak mi się przypomni to podam nazwę ] Cropp'a , House'a , Reportera - nie ciepię . Jakies takie za sportowe dla mnie . Tez mam zamiar kupić kolejną torebeczkę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3310 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez Nija_ Czas edycji: 2009-07-20 o 09:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3311 |
Konto usunięte
|
Jeśli chodzi o torebki to też szukam jakiejś, dużej i najlepiej dużej na zamek brązowej lub czarnej lub szarej
![]() ![]() W ogóle wiecie co...dopieroza dwa dni ogłoszenie trzeciej tury rekrutacji na filologie a ja głupia sobie w myślach snuje marzenia ze juz studiuję... ![]() Czlowiek pracujący na nic nie ma czasu... siedze w tej żabce 9h dziennie, wychodze do pracy o 14, wracam po 24... ide spać i wstaję i znowu ide do pracy, na nic nie mam czasu...co za okropne życie. Nie chcę pracować w przyszłosci ![]() ![]() Zapomnaiłam co ważnego maiłam napisac... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://etorebka.pl/s03.php?f=0174 ![]() Nie mam kasy na "zbędne" wydatki, ale muszę jakoś wyglądać, w czymś nosić książki itd. Np. nie mam w ogóle eleganckich butów na obcasie ani nawet balerinek, w których mogłabym pójść na rozpoczęcie roku (tak się to nazywa również w przypadku studiów? ![]() ![]() Będę musiała poprosić mamę o wsparcie i kupić kilka rzeczy, m.in. buty i torebkę. Ja też już w myślach snuję marzenia, że studiuję ![]() ![]() Ja chcę pracować na 1/2 etatu, ale tak, żeby płacili jak za cały etat ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3313 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() z e torebki podobją mi się te torby: http://etorebka.pl/s03.php?f=0146 http://etorebka.pl/s03.php?f=0094 - ale żeby był inny kolorek ![]() U mnie zawsze przed nowym rokiem szkolnym/akademickim pojawia sie najwięcej wydatków , no bo jakoś trzeba wyglądać . Kurde , chciałabym już zarabiać jak człowiek , żeby mieć na swoje wydatki . A tak to albo nie mam wogóle kasiory [ ostatnio nie miałam nawet 1gr - a to dziwne bo żółtków mam zawsze full ] albo pojawia się niespodziewanie , niewiadomo skąd . A chcialabym miec takie chociażby małe poczucie stabilności , że np co miesiąc mam wypłate i mam chociaz troche pieniążków . Zobaczymy jak to się wszystko potoczy ..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3314 |
Zadomowienie
|
Wróciłam z big city do my city
![]() Tramwaje ![]() Autobusy nieskopodłogowe ![]() Centra Handlowe ![]() Ogródki piwne ![]() Spokój ![]() czyli może być ![]() ![]() ![]() ![]() Podróż nie rozpoczeła się zbyt kolorowo, bo jadę o 6 tramwajem, jeszcze zaspana, i nagle w połowie drogi oświecenie: DOWÓD! no i musiałam się wrócić ![]() ![]() Uczelnia blisko dworca i centrum. Jedynie dwa przystanki autobusem, więc wracałam już spacerkiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nebya jak czekałam na pociąg powrotny to siedziały obok mnie dwie dziewczyny z Rzeszowa, które dostały się na Ligotę ![]() ![]() Co do torebek to ja choruję na torby z diverse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3315 |
Zadomowienie
|
A jutro ja będe podróżować . Znów wszystko na ostatnią chwilę . wrr .
Pobudka rano , z koleżaneczką pojade pierw wywołać zdjęcia , na UG zrobić ksero papierów w moim dziekanacie , zaniesc papiery na prawo no i do sopotu zawieźć na MSG . I musze zdążyc z wszystkim do 15. ![]() A dziś zrobiłam forum dla studentów msg ![]() Powinnam sie uczyc , a taaaaak mi sie jakos nie chce . Ta pogoda chyba mnie dobija . Własnie leje , a za 5 minut bedzie tak słonce grzało , że nie da sie wysiedziec . Zakupy znów musiałam przełożyc bo TZ dłuzej w pracy a mielismy razem jechać . No i tak sobie siedzie i nie wiem co z sobą mam począć . Może jakiś film ściągnę ![]() Wczoraj w końcu obejrzałam Zmierzch . Tak się jakoś nie mogłam zebrać i ... nic specjalnego . Myślałam ,że jak się tak ludzie tym filmem zachwycają to będzie naprawde fajny . Zadnej specjalnej akcji , zadnych erotycznych scen [ ![]() ![]() ![]() Może polecicie jakiś film ?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3316 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3317 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oj coraz bardziej odległe wydaje się studiowanie na ŚUM ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3318 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zobaczymy co jutro będzie, bo jak dobrze pamiętam jest kolejna tura na ŚUM.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3319 |
Zakorzenienie
|
Zarejestrowałam się w elektronicznej rekrutacji
![]() ![]() ![]() http://www.laradiolina.it/index_new.htm ![]() Teraz nawet żałuję, że nie wzięłam włoskiego jako drugiego języka ![]() ![]()
![]() |
#3320 |
Zakorzenienie
|
Gdzie jesteście
![]()
![]() |
#3321 | ||
Wtajemniczenie
|
Ja już jestem, byłam u babci
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Fajnie Nija że się jednak rejestrujesz na studia, że wszystko wskazuje na to że zaczniesz studiować- naprawdę się z tego cieszę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj, ja też mam nadzieję, że w tym roku zacznę studiować. Cieszę się, już planuję zakupy typu segregator, zeszyt do matematyki ( ![]() ![]() ![]() Jeszcze tylko jakaś praca by się przydała ![]()
![]() |
![]() |
#3323 |
Zakorzenienie
|
A ja gdy dowiedziałam się, że na sesję trzeba być ubranym na galowo stwierdziłam, że brakuje mi eleganckich bluzek
![]() Na pewno muszę kupić 2-3 + jakieś spodnie albo czarne jeansy. Jednak na razie mam ważniejsze wydatki. Niedawno wróciłam z wujkiem. Wczoraj Poszłyśmy z mamą do orientalnego sklepu z odzieżą, biżuterią i wystrojem wnętrz. Zakochałam się ![]() Teraz zrobię listę potrzebnych rzeczy i następnym razem kupię a jaka piękna biżuteria ![]() Oj chyba zacznę grać w totka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3325 | ||
Zadomowienie
|
Ten tydzień mam poranną zmianę, przychodzę, jem obiad, coś pooglądam, idę spać, kolacja, mycie i dalej spać
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Nenya jeden tydzień i z zamkniętymi oczami będziesz chodziła ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3326 | |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Co ja dziś odje.bałam to brak słów poprostu . Pojechałam z koleżanką , żeby w końcu pozawozić papiery i na prawo i na msg . Wszystko pieknie ładnie zaplanowane.Pierw pojechałam zrobić zdjęcia , międzyczasie kupiłam buty ![]() ![]() ![]() No i nie wiem czy mówiłam ale czesne mi podniesli .Pierwszy rok płaciłam 650zł i od 2 miałam płacic 550zł a teraz bede jednak 620zł ![]() ![]() Później byłam na zakupach , no ale nic nie kupiłam . Jestem dzis tak masakrycznie padnięta .. Obejrze sobie EdenLake i bede szła spać . :P ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
Ojjj tez tak miałam . Pokupowałam sobie segregator , zeszyty itp i jak sie okazało przez cały rok korzystalam tylko z jednego zeszytu ![]() A i koleżanaka na pierwsze cwiczenia z prawoznawstwa przyniosła sobie zeszycik , piórniczek .. a facet zaczął się z niej smiac czy linijke i kątomierz tez ma ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3327 |
Wtajemniczenie
|
Gwiazda przed mną jakieś 72 osoby, może się uda
![]() I chyba zostanę tam gdzie się dostanę w pierwszej kolejności na medycynę. Takie przenoszenie papierów jest bardzo uciążliwe no i kosztowne ![]()
![]() |
#3328 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 620 zł/mc? ![]() ![]() Ja będę pilną studentką i będę robić bardzo dużo zadań z matematyki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3329 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nija ja się niemieckiego 6 lat uczyłam i nie umiem zdania powiedzieć. Za nic mi ten język do głowy nie wejdzie ![]()
![]() |
![]() |
#3330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że nie podnieśli czesnego za studia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:13.