Przyszli studenci UWM w Olsztynie ! Łączmy się :) - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-20, 23:56   #61
zte
Zadomowienie

Dot.: Przyszli studenci UWM w Olsztynie ! Łączmy się :)

Cytat:
Napisane przez zakochana w sloncu Pokaż wiadomość
Ale tu administratywistek
laguna55555, zte, mam nadzieję, że podejmiecie takie decyzje, że nie będziecie ich żałować.
W ogóle to trochę mi się śmiać chciało, jak zawoziłam dzisiaj papiery Biblioteka Uniwersytecka, Wydział Humanistyczny naprzeciwko - piękne, duże, nowe budynki, obok humana WPiA (czyli ten, na którym wyląduje spora część z nas)... Zresztą, zobaczycie same.
jutro zobaczę na kortowie bywałam dość często, ale naszego wydziału nie widziałam...słyszałam, że jest po remoncie-jakies nowe aule czy coś nawet siostra opowiadała jak kolega jadł w przerwie na jednej sali kanapke to odezwał sie "big brother", że na sali nie mozna jesc

Agulek a może jednak sie dostaniesz ja czytalam forum UW i tam ludzie z miejsca 500-600 mowia ze maja szanse w kolejnych turach
zte jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-21, 09:44   #62
zakochana w sloncu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zte Pokaż wiadomość
jutro zobaczę na kortowie bywałam dość często, ale naszego wydziału nie widziałam...słyszałam, że jest po remoncie-jakies nowe aule czy coś nawet siostra opowiadała jak kolega jadł w przerwie na jednej sali kanapke to odezwał sie "big brother", że na sali nie mozna jesc
To human jest świeżo po remoncie, WPiA niestety... Jakby co to taki biało zielony budynek obok Wydziału Nauk Humanistycznych i naprzeciwko biblioteki.
Ten "big brother" mnie rozwalił
Jeszcze nie rozpoczęłyśmy nauki, a już jest zabawnie

51.5 (9.06.)
cel 1.: 49
cel 2.: 47
cel 3.: 45
zakochana w sloncu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-21, 09:56   #63
zte
Zadomowienie

Cytat:
To human jest świeżo po remoncie, WPiA niestety... Jakby co to taki biało zielony budynek obok Wydziału Nauk Humanistycznych i naprzeciwko biblioteki.
Ten "big brother" mnie rozwalił
Jeszcze nie rozpoczęłyśmy nauki, a już jest zabawnie
myslalam, ze dzis zobacze ten nasz wydział, ale dzis jade do Olsztyna a dopiero jutro zawiozę dokumenty

eee to szkoda, ze to nie nasz wydział jest wyremontowany to pewnie ten big brother byl na humanie a nie u nas ....szkoda

Zakochana wybierasz akademik czy stancje?

edit
z ciekawości poszukałam zdj naszego wydziału

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...tyn_(zima).jpg

dziwny jakiś, taaaki mały się wydaje

Edytowane przez zte
Czas edycji: 2009-07-21 o 10:03
Stary 2009-07-21, 10:11   #64
laguna55555
Przyczajenie

...

Edytowane przez laguna55555
Czas edycji: 2015-01-31 o 22:51
laguna55555 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-21, 10:18   #65
latika
Raczkowanie

witam! Ja skończyłam licencjat na uwmie, teraz dostałam się na magisterskie z filologii rosyjskiej i 1. rok zarządzania, żeby było ciekawiej do tej pory mieszkałam na stancjach, ale teraz wybieram się do akademika, te w kortowie przeważnie są w porządku. Dziewczyny odliczajmy miesiące do Kortowiady

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

[/QUOTE]

dziwny jakiś, taaaki mały się wydaje [/QUOTE]

a propos na WPiA studenci mówią inkubator, mój szwagier absolwent administracji mawiał My dzieci z inkubatora
latika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-21, 14:42   #66
zakochana w sloncu
Raczkowanie

Cytat:
myslalam, ze dzis zobacze ten nasz wydział, ale dzis jade do Olsztyna a dopiero jutro zawiozę dokumenty

eee to szkoda, ze to nie nasz wydział jest wyremontowany to pewnie ten big brother byl na humanie a nie u nas ....szkoda

Zakochana wybierasz akademik czy stancje?

edit

dziwny jakiś, taaaki mały się wydaje
Stancję. Jestem w trakcie poszukiwań, póki ceny są niższe i łatwiej o dobrą lokalizację.
Prawda, że niesamowity? Jak przeglądałam plany zajęć, to sporo odbywa się w Centrum Konferencyjnym (między WPiA a Humanem).
Cytat:
Napisane przez latika Pokaż wiadomość
witam! Ja skończyłam licencjat na uwmie, teraz dostałam się na magisterskie z filologii rosyjskiej i 1. rok zarządzania, żeby było ciekawiej do tej pory mieszkałam na stancjach, ale teraz wybieram się do akademika, te w kortowie przeważnie są w porządku. Dziewczyny odliczajmy miesiące do Kortowiady [COLOR="Silver"]

(...) a propos na WPiA studenci mówią inkubator, mój szwagier absolwent administracji mawiał My dzieci z inkubatora
O, Kortowiada Najlepsze juwenalia w Polsce. Hehe, będziemy się uczyć w inkubatorze
Zazdroszczę Ci znajomości rosyjskiego I "big brothera" na najładnieszym wydziale

51.5 (9.06.)
Stary 2009-07-21, 20:05   #67
latika
Raczkowanie

Cytat:

O, Kortowiada Najlepsze juwenalia w Polsce. Hehe, będziemy się uczyć w inkubatorze
Zazdroszczę Ci znajomości rosyjskiego I "big brothera" na najładnieszym wydziale
big brother hehe. Coś w tym jest, kiedyś prowadząca nie puściła nas wcześniej z ćwiczeń mimo jęków i zawodzenia, powiedziała, że by puściła jakby nie było kamer ale ona w ogóle bardzo przepisowa była
Stary 2009-07-21, 22:14   #68
Agulek1990
Raczkowanie

GG do Agulek1990

niedawno wróciłam z Olsztyna kuuurde, zmachałam się tam jak zobaczyłam kolejki w bibliotece byłam w małym (?) szoku, ale jakoś wszystko szybko sprawnie poszło i poświęciłam czas innym urokom tego pięknego miasta

Jak narazie miło i sympatycznie, oby tak dalej ;D
Agulek1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-22, 09:20   #69
zakochana w sloncu
Raczkowanie

Cytat:
big brother hehe. Coś w tym jest, kiedyś prowadząca nie puściła nas wcześniej z ćwiczeń mimo jęków i zawodzenia, powiedziała, że by puściła jakby nie było kamer ale ona w ogóle bardzo przepisowa była
Jestem w szoku, że aż tak tych kamer pilnują. U mnie w gimnazjum też były, ale nikt nie oglądał tego, co nagrane, chyba żeby coś zginęło/wyniknęła jakaś bójka/etc.
Cytat:
Napisane przez Agulek1990 Pokaż wiadomość
niedawno wróciłam z Olsztyna kuuurde, zmachałam się tam jak zobaczyłam kolejki w bibliotece byłam w małym (?) szoku, ale jakoś wszystko szybko sprawnie poszło i poświęciłam czas innym urokom tego pięknego miasta

Jak narazie miło i sympatycznie, oby tak dalej ;D
Jaja by były, jakby wszystkie dokumenty przyjmowała jedna komisja Chyba byśmy ze 2 dni czekały w kolejce... Byłaś na Starówce? Albo w Alfie (wyprzedaże!)?

51.5 (9.06.)
Stary 2009-07-22, 11:20   #70
kamalaska
BAN stały

jestem wlasnie po studiach na UWM zycze wam powodzenia, moja uczelnia jest super
kamalaska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 14:02   #71
zte
Zadomowienie

Wróciłaaaaaaaam
Ale mi się mordka cieszy. Olsztyn jak to Olsztyn... bardzo lubię to miasto. Ale ... biblioteka główna jest boska w ogole jakie kolejki wczoraj były ale jakoś udało mi sie szybciej załatwć wszystko, był taki miły mlody pan, który poprosił wydział WPIA do siebie, więc poszłam i załatwiłam wszystko w 5 minutek. No i ten pan jaki przystojniaczek. W ogole to "gwiazda" bedzie studiowac na UWM .... mianowicie Rafał Ka-cośtam...ten z You Can Dance...widziałam jak wchodził z teczką do biblioteki.

W inkubatorze będziemy mieć zajęcia, ale podobno połowa też na Humanistycznym, więc jest dobrze...i moze na big brothera się załapiemy.

No i złożyłam podanie o akademik...DS 119, idzie tam ktoś? Nie jestem pewna czy tam iść na 100%, bo moja kolezanka z innego wydzialu nie moze mieszkac w tym akademiku-vchyba ze beda wolne miejsca...i juz sama nie wiem, ale na 1. roku wolalabym akademik-poznalabym osoby z mojego roku i nie czulabym sie jakos tak dziko na pierwszych zajeciach czy cos.
Stary 2009-07-23, 14:30   #72
latika
Raczkowanie

zte już złożyłaś podanie u kierownika ds? ja czekałam na potwierdzenie przyjęcia z uwm, ale jak już przyjmują to może wyślę.
Stary 2009-07-23, 14:43   #73
zte
Zadomowienie

Cytat:
zte już złożyłaś podanie u kierownika ds? ja czekałam na potwierdzenie przyjęcia z uwm, ale jak już przyjmują to może wyślę.
tak, a jaki bierzesz DS? w 119 jest bardzo miła i sympatyczna kierowniczka no tylko szkoda, że nie przyjmują podan od innych wydziałów niz te ktore maja przydzielone ... no ale
Stary 2009-07-23, 16:15   #74
zakochana w sloncu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kamalaska Pokaż wiadomość
jestem wlasnie po studiach na UWM zycze wam powodzenia, moja uczelnia jest super
A jaki kierunek? Dzięki
Cytat:
Wróciłaaaaaaaam
Ale mi się mordka cieszy. Olsztyn jak to Olsztyn... bardzo lubię to miasto. Ale ... biblioteka główna jest boska w ogole jakie kolejki wczoraj były ale jakoś udało mi sie szybciej załatwć wszystko, był taki miły mlody pan, który poprosił wydział WPIA do siebie, więc poszłam i załatwiłam wszystko w 5 minutek. No i ten pan jaki przystojniaczek. W ogole to "gwiazda" bedzie studiowac na UWM .... mianowicie Rafał Ka-cośtam...ten z You Can Dance...widziałam jak wchodził z teczką do biblioteki.

W inkubatorze będziemy mieć zajęcia, ale podobno połowa też na Humanistycznym, więc jest dobrze...i moze na big brothera się załapiemy.

No i złożyłam podanie o akademik...DS 119, idzie tam ktoś? Nie jestem pewna czy tam iść na 100%, bo moja kolezanka z innego wydzialu nie moze mieszkac w tym akademiku-vchyba ze beda wolne miejsca...i juz sama nie wiem, ale na 1. roku wolalabym akademik-poznalabym osoby z mojego roku i nie czulabym sie jakos tak dziko na pierwszych zajeciach czy cos.
O, ciekawe na jakie kierunek idzie "gwiazda"?
Jak fajnie, mamy szansę załapać się na "big brothera" Trzeba będzie wziąć jedzenie na zajęcia

Mam mieszkanie!

51.5 (9.06.)
Stary 2009-07-23, 16:39   #75
latika
Raczkowanie

Cytat:
tak, a jaki bierzesz DS? w 119 jest bardzo miła i sympatyczna kierowniczka no tylko szkoda, że nie przyjmują podan od innych wydziałów niz te ktore maja przydzielone ... no ale
składam do dwójki. nie przyjmują, ale w październiku można trochę pokombinować ze zmiana dsa

co do Kabu to można go spotkać w klubach na starówce, ja jeszcze nie miałam "przyjemności", ale podobno jest często w qotłowni

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

zte, a może będziesz miała z tym ciastkiem z komisji zajęcia? u mnie w komisji humana były same znajome twarze, a nawet doktor z którym miałam wykłady warto, zrobić dobre wrażenie, a nuż zapamięta

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:

Jak fajnie, mamy szansę załapać się na "big brothera" Trzeba będzie wziąć jedzenie na zajęcia
zakaz jedzenia na humanie dementuję
Stary 2009-07-23, 19:44   #76
zte
Zadomowienie

qotłownia w tamte wakacje często tam bywałam

a ten przystojniak to taki młody nawet był -tak ok. 25-28 lat to nie wiem czy będę mieć jakieś zajęcia z nim ...

czyli co, ta historia z big brotherem to nieeprawdziwa? no ale to od studenta z administracji-wieć musiało to być na nowej sali-no ale nie oszukujmy sie na WPIA tego by nie było, więc to na humanie raczej ...
Stary 2009-07-24, 12:14   #77
latika
Raczkowanie

pamiętam, że jak się wybierałam na filologię na uwm, to moja siostra opowiadałam, że jakiś strażnik na humanie zwrócił uwagę znajomemu znajomego, żeby się nie opierał o ścianę i schował batona, bo tu się nie je z tym, że na humanie nie ma strażników, tylko monitoring, któremu przeglądają się portierzy przez 3 lata nie czułam na sobie oka Wielkiego Brata, ale może jestem mało spostrzegawcza
Stary 2009-07-25, 01:45   #78
osowata1
Przyczajenie

Hej dziewczyny

Dostalam sie na administracje z II naboru. Zalozylam na n-k forum SBP, bo znalezc kogos z pierwszego rocznika, ale narazie mi to nie wychodzi

W zeszlym roku bylam na DZiK'sie, ale zrezygnowalam, bo kierunek mi nie odpowiadal. Mam nadzieje, ze w tym roku bedzie lepiej, bo nie zamierzam odchodzic

A wiec, czy istnieje jakas szansa, ze sie zbierzemy jakos (mam na mysli administracje) ? Latwiej wszystko potem ogarnac

Pozdrawiam

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

...a jesli chodzi o WPiA, to rzeczywiscie budynek nie grzeszy nowoscia i nie da sie go porownac z Humanem

Moze jednak stare sciany beda przytulniejsze
osowata1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-25, 13:49   #79
zakochana w sloncu
Raczkowanie

Cytat:
pamiętam, że jak się wybierałam na filologię na uwm, to moja siostra opowiadałam, że jakiś strażnik na humanie zwrócił uwagę znajomemu znajomego, żeby się nie opierał o ścianę i schował batona, bo tu się nie je z tym, że na humanie nie ma strażników, tylko monitoring, któremu przeglądają się portierzy przez 3 lata nie czułam na sobie oka Wielkiego Brata, ale może jestem mało spostrzegawcza
Pewnie takich historyjek się teraz nasłuchamy Tak samo jak przed rozpoczęciem liceum i gimnazjum.
Cytat:
Napisane przez osowata1 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Dostalam sie na administracje z II naboru. Zalozylam na n-k forum SBP, bo znalezc kogos z pierwszego rocznika, ale narazie mi to nie wychodzi

W zeszlym roku bylam na DZiK'sie, ale zrezygnowalam, bo kierunek mi nie odpowiadal. Mam nadzieje, ze w tym roku bedzie lepiej, bo nie zamierzam odchodzic

A wiec, czy istnieje jakas szansa, ze sie zbierzemy jakos (mam na mysli administracje) ? Latwiej wszystko potem ogarnac

Pozdrawiam

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

...a jesli chodzi o WPiA, to rzeczywiscie budynek nie grzeszy nowoscia i nie da sie go porownac z Humanem

Hej W sumie mogłybyśmy się zebrać, chociaż pod koniec września/na początku października. Specjalizację wybierzemy po otrzymaniu listu z UWM-u po zakończeniu rekrutacji, tak?

51.5 (9.06.)
Stary 2009-07-25, 16:05   #80
zte
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez osowata1 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Pozdrawiam

z tym spotkaniem to dobry pomysł zeby się potem nie błąkać samotnie po wydziale pierwszego dnia mozna by zrobić takie spotkanie integracyjne administracji...tzn. konkretnej grupy, bo chyba nas ok. 200 jest, wiec to nierealne tak sie spotkac, ale juz niedługo sie dowiemy w ktorej grupie jestesmy, tak? fajnie by bylo, jak byśmy byly w jednej grupie
Stary 2009-07-25, 16:13   #81
osowata1
Przyczajenie

Na pewno ktos wymysli 'integracyjne piwko' dla nas

O integracje na UWM nie trudno..;D

A jesli chodzi o specjalizacje.. Ja tymczasowo przebywam w Kanadzie, dlatego w sumie nic nie wiem. Musicie sie dowiadywac wszystkiego w dziekanacie.

Roznie jest na roznych kierunkach, wiec nie moge powiedziec jak bedzie u nas ;D

Wracam do PL 12 sierpnia, wiec mysle, ze po 20 (jak juz ogarne wszystkich znajomych ) mozna wybrac sie na piwo i obgadac pewne sprawy

Powiem Wam, ze z szukaniem ludzi na DZiKsie nie bylo problemu, a tutaj nie moge nikogo znalezc procz Was dziewuszki
osowata1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-25, 20:59   #82
laguna55555
Przyczajenie

...

Czas edycji: 2015-01-31 o 22:50
Stary 2009-07-26, 10:18   #83
zte
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez laguna55555 Pokaż wiadomość
Melduję się po kilkudniowej nieobecności
Widzę, że próbujecie już coś działać w kierunku integracji- bardzo dobrze
Tak w ogóle to: DOSTAŁAM się na administrację na UWM, a także na UwB. I teraz to dopiero mam rozterkę. Niby Białystok mam o połowę bliżej, ale ten Olsztyn też mnie kusiii. Muszę jutro podjąć ostateczną decyzję. Może Wy mi coś podpowiecie? Która uczelnia jest według Was lepsza? Może macie jakieś rankingi? Bo mi nie udało się znaleźć nic konkretnego...

Zmykam z kompa, bo u mnie buurza nadciąga
Idę się intensywnie zastanawiać

gratuluję

kiedyś patrzyłam się na rankingi i UWM był wyżej niż UwB...ale wiesz...rankingi rankingami, dużo zależy też od samego studenta ... ja zrezygnowałam z Torunia-uniwersytet, ktory w rankingach jest 10 a Olsztyn gdzies na 25 miejscu porownalam sobie plan zajec, progi - w Toruniu wlasnie nie sa takie wysokie, gdybym skladala tam na administracje, spokojnie bym sie dostala nooo i ogolnie do Olsztyna mnie bardziej ciagnie

a ja mam dylemat co wybrać...akademik czy stancje? akademik jest dwa kroki od WPIA i od humana czyli na zajecia bardzo blisko-w sumie tanio i ładnie, bo na 6 osob lazienka i kuchnia, ale poszlabym tam sama...a na stancje z koleżankami, ktore znam i ktore nie chca i nie moga mieszkac ze mna w akademiku ... i o.
Stary 2009-07-26, 17:43   #84
zakochana w sloncu
Raczkowanie

laguna55555, ja również gratuluję Niełatwy wybór przed Tobą, ale porównaj miasta pod tymi względami, które są dla Ciebie istotne. A może przejrzyj plany zajęć? Może znajdziesz jakieś różnice programowe, ważne z Twojego punktu widzenia?
Cytat:
gratuluję

kiedyś patrzyłam się na rankingi i UWM był wyżej niż UwB...ale wiesz...rankingi rankingami, dużo zależy też od samego studenta ... ja zrezygnowałam z Torunia-uniwersytet, ktory w rankingach jest 10 a Olsztyn gdzies na 25 miejscu porownalam sobie plan zajec, progi - w Toruniu wlasnie nie sa takie wysokie, gdybym skladala tam na administracje, spokojnie bym sie dostala nooo i ogolnie do Olsztyna mnie bardziej ciagnie

a ja mam dylemat co wybrać...akademik czy stancje? akademik jest dwa kroki od WPIA i od humana czyli na zajecia bardzo blisko-w sumie tanio i ładnie, bo na 6 osob lazienka i kuchnia, ale poszlabym tam sama...a na stancje z koleżankami, ktore znam i ktore nie chca i nie moga mieszkac ze mna w akademiku ... i o.
Też nie zwracałam uwagi na rankingi. Tak naprawdę wszystko zależy od nas, od naszej aktywności. To prawda, że większe miasto daje większe możliwości, jeśli chodzi o praktyki, pracę, etc., ale dla chcącego nic trudnego Poza tym ja nie przepadam za molochami typu Warszawa.
zte, może wypisz sobie na kartce zalety i wady akademika i mieszkania i zobacz, jaki bilans Ci wyjdzie?

51.5 (9.06.)
Stary 2009-07-31, 08:46   #85
zte
Zadomowienie

Laguna i co wybrałaś?

jeśli o mnie chodzi to czekam na akademik, mam nadzieję, że mi przyznają
jak nie będzie mi się podobać, będą złe warunki itp. to poszukam mieszkania

i teraz mam pytanie do adminitratywek co robicie ze specjalizacją? ja ciągle się zastanawiam co będzie lepsze ? porównałam sobie plan zajęć i SBP wydają się łatwiejsze, ale czy lepsze od tej ogólnej ?
Stary 2009-07-31, 09:49   #86
zakochana w sloncu
Raczkowanie

Ja wybieram SBP, nie dlatego, że wydają się prostsze, ale ciekawsze i specjalistów od bezpieczeństwa jest na chwilę obecną mało, a wiadomo mi o 3 szkołach, w których są kierunki związane z nim (Olsztyn, Szczytno, Warszawa).
A Ty jak myślisz? Co planujesz?
Byłam ostatnio z kumpelą na spacerze po Kortowie. Naprawdę mi się tam podoba
zte, a kiedy dostaniesz decyzję odnośnie akademika?

51.5 (9.06.)
Stary 2009-07-31, 10:07   #87
zte
Zadomowienie

Cytat:
Ja wybieram SBP, nie dlatego, że wydają się prostsze, ale ciekawsze i specjalistów od bezpieczeństwa jest na chwilę obecną mało, a wiadomo mi o 3 szkołach, w których są kierunki związane z nim (Olsztyn, Szczytno, Warszawa).
A Ty jak myślisz? Co planujesz?
Byłam ostatnio z kumpelą na spacerze po Kortowie. Naprawdę mi się tam podoba
zte, a kiedy dostaniesz decyzję odnośnie akademika?
no ja się zastanawiam właśnie i też nie patrze na to czy łatwe tylko na to czy jakaś praca będzie ... wydaje mi się ze ta ogólna daje więcej możliwości, ale SPB jak mówisz jest mniej i już sama nie wiem, matko kochana same problemy no ale miłe oczywiście ...

no a Kortowo jest bardzo ładne, mi też się podoba

i tak na prawdę to nie wiem, kiery dostane papiery o akademiku...ale pewnie jakoś na początku września-bo do 15 kaucje trzeba wpłacić...
Stary 2009-07-31, 12:59   #88
laguna55555
Przyczajenie

...

Czas edycji: 2015-01-31 o 22:48
Stary 2009-07-31, 13:17   #89
zte
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez laguna55555 Pokaż wiadomość
Padło na UwB, chociaż do dzisiaj myślę o UWM Ale cóż, już chyba po ptokach...
no po ptokach, po ptokach to powodzenia życzę i szkoda, że się nie spotkamy w październiku ...
Stary 2009-08-02, 15:50   #90
zakochana w sloncu
Raczkowanie

laguna55555, życzę Ci, żeby ten wybór okazał się trafny
zte, jak tam rozmyślania nad specjalizacją? zdecydowałaś już?
Tak w ogóle SBP normalnie rządzi na n-k. Jak na razie zapisały się aż 3 osoby

51.5 (9.06.)
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości