![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
groszek no co za chamidło!!!!!!!
![]() A wlasniue mi sie cos przypomnialo. Myslalam ze padne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj tz był na ławce pogadac z jednym kolega, ktory byl z wnuczka na dworze ![]() i jak wracal to go jedna sasiadka (lekka pijaczka) zaczepila. I z tekstem: Panie teżecie (tu imie tz ![]() ![]() ![]() ![]() Tluczemy butelki czyli ta wielkopolska tradycja, ktorej nieznosze czyli polter ![]() Brrrr nikt za moje wodki pic nie bedzie, zwlaszcza takie elementy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#842 | ||||
Zakorzenienie
|
mi też teraz nie udaje się otworzyć tego linka
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak najpierw kamerzysta jedzie do Tż i potem razem przyjeżdzają do mnie |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#843 |
Zakorzenienie
|
Baja jak to nie masz świadkowej??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Rozeznanie
|
madzialenka baja ma 2 świadków płci męskiej dlatego nie ma świadkowej
![]() popscene jak się ciesze, że wreszcie coś napisałaś ![]()
Edytowane przez zielony_motylek Czas edycji: 2009-07-22 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
Zakorzenienie
|
No tak to
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewuszki
![]() Popscene fajnie ze sie odezwalas w koncu :P super relacja ![]() ![]() Dzioluszki a Wy pytacie ksiedza czy goscie moga przed kosciolem sypac platkami? czy poprostu sypia bez oficjalnego pozwolenia?? Ja bym nie chciala zeby nas sypali ryzem bo ostatnio na weselu u kuzyna sypali ryzem i potem pan mlody mial caly garniak w latki, bo mu sie ryz poodbijal na nim ![]() Agatka super zdjecia ![]() A ja zaraz do pracy ide a mi sie nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
aaaa no widzisz
![]() to bedziesz miała takich dwóch ochroniarzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
aaa zapomnialam sie pochwalic ze odebralam nasze obraczki wczoraj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze dziewczyny jeszcze tylko 10 dni, juz sie nie mogę doczekac ![]() Moje ostatnie 10 dni z tym nazwiskiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#851 | |||
Zadomowienie
|
tak to jest jak sie próbuje wszystko nadrobić (z jednego dnia, bo przecież codziennie tu siedze
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a propos nazwiska... dziewczyny, nie wiem co sie ze mną stało.... ale pojechaliśmy z TZ wczoraj do USC .... podałam że przyjuję jego nazwisko.... i nie zdażyłam dojść do swojego samochodu (pojechaliśmy tam dwoma, bo ja prosto do pracy, a tz w drugą stronę).... a sie pobeczałam.... jak strasznie płakałam ![]() mogłam połączyć nazwiska ... w sumie TZ by to chyba przełknął ![]() ![]() ![]() Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2009-07-22 o 09:43 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pochwale sie jutro, bo musze kabel do aparatu dorwac a moj tz go pozyczyl swojej siostrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
czy warto brac album u fotografa??
koszt albumu z wybranymi przez nas zdjeciami wynosi 150zl. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
Wtajemniczenie
|
Mam pytanie do dziewczyn które są już po ślubie. Liczyłyście lie kasy was wyniosło całe wesele?? Takie na 100 osób. Obawiam sie że braknie mi kasy na to co panna młoda płaci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
to znaczy na co??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#856 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba bym udusiła kolesia na miejscu!Takie coś wymyślać!? A może znajdzie innego organistę?!NO co za pala** ![]() ![]() U mnie też wiecznie odmawiają, dowiedziałam się że wujek nie przyjedzie bo za granicą i ciotka chrzestna też nie wiadomo czy się zjawi.Póki co powiedziałam,że już mnie NIC nie zdziwi.Oni olewają mnie Ja będę ich, bo niby urlopu ktoś nie dostanie.Jak wiedzą o weselu już 1,5 roku wcześniej ![]() No nie mogę tak olewać wszystko...Achh najważniejsze że będę JA i mój TŻ! ~~*~~ aniaaa84 Aniu właśnie Ja znalazłam welon który i materiałowo będzie pasował do sukni i długością też.Tylko zastanawiam się,czy nie będzie za krótki na ziemie.Ja mam 175 cm a welon 190cm to tylko 15 cm na ziemi. Nie wiem...Nie umiem się zdecydować ![]() ~~*~~ Cytat:
Ale super.Człowiek się stresuje a tu tak fajnie wszystko zorganizowane i widzisz nawet Ksiądz "nagrał" Ci wycieczkę ![]() ![]() Cytat:
Goldi miała bardzo ładny bukiet, ale ona miała różowy pasek na sukni i to spowodowało,że suknia się nie zlewała ani z kwiatami ani z paskiem. Myślę,że ciemniejszy róż był był ładny ![]() Ja ostatnio dostałam od mojego TŻ róże różową, ale z zielonymi końcami płatków.SLICZNE! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja zdjęcia mam dopiero ok 16-17 w trakcie wesela, bo zaczyna sie u Nas wszystko o 12 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie za foto-książke bierze 400zl więc album ze zdjęćmi 150 to myślę,że tanio. Ja raczej sama go sobię zrobię po weselu ![]() Cytat:
U mnie na 85 os wyszlo Nam 24 tys z wszystkim plus do tego 4000zl hotel i lot na podróż. |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#857 | |
Zakorzenienie
|
popscene doczekalismy sie
![]() ![]() ![]() ![]() motley, anuulaa dziekuje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
Zakorzenienie
|
madzialenka ja biore album z wybranymi i pieknie oprawionymi wydrukownaymi na ladnym papierze album slubny. Sami sobie takiego nie zorbicie, ale u mnie ten album jest w cenie
![]() CO do fotografa i kamerzysty. To normlane, Pan Młody musi sie wcześniej ubierać, żeby go obfotografowano i potem szybko do PM ja obfotografowac, a potem sie fotografuje jak Pan Mlody przyjezdza po PM ![]() Ja tego kłopotu nie mam bo tz piętro niżej będzie hahahah ![]() ania20 moje wesele na niecale 50 osob wynioslo juz 20 tysiecy. samba ja sie pytac nie bede ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#859 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kamerzysta i fotograf byli u TŻ po 12. Nagrali jak się ubiera, jak jedzie po wiazankę. Potem wrócił do domu, rozebrał się. Kamerzysta i foto przyjechali do mnie ok. 14 i już zostali. Z tego co wiem to nagrywali jak TZ podjeżdża pod hotel, a potem szybko ustawili się w pokoju i nagrywali jak wchodzi do pokoju. Żeby nie było jakigoś biegania. Cytat:
![]() Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2009-07-22 o 10:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#860 |
Wtajemniczenie
|
Obszerniejsza relacja foto w wątku "Już po"...miłego oglądania
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=352635
![]() |
![]() |
#861 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() czyli koło 9000 tysięcy wyszły nas inne wydatki nie związane z liczbą gości ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#862 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz moja mama mówi, że a po co on nam, sami sobie zrobimy, ale ja nie wiem. Chyba jednak go zostawie. Fotoraf ladnie je obrobi pewnie? aha czyli fotograf i kamerzysta beda przy TZ, jak on wyjdzie z domu i odjedzie to oni za nim tak?? tylko, co TZ musi wtedy poczekac i ich puscic aby do mnie pierwszy przyjechali czy jak to?? Cytat:
Tylko nie wiem czy teraz nie jest za póxno na zmiany. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#863 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pochwalę się jeszcze, że wczoraj kupiliśmy sobie laptopa w prezencie ślubnym...cieszymy się jak dzieci ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Jesteśmy zaręczeni !!! ♥ http://s8.suwaczek.com/201102120926.png ♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011 http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png Edytowane przez AgatkaL Czas edycji: 2009-07-22 o 10:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madziu, zawsze jest jakieś wyjscie. Pogadaj koniecznie. Niech się najwyzej sama maluje, albo moze Twoja makijażysta zdąży i ją pomalować. Albo jak ona sama sie nie potrafi pomalować to Ty ją pomaluj, czy jakaś jej koleżanka ![]() ![]() P.S. zawsze smiać mi się chciało jak czytałam , że panna młoda leci do toalety ze swiadkową, albo siusia przy otwartych drzwiach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Wtajemniczenie
|
Mam kucharle i 4 dziewczyny do pomocy i 4 kelnerki - 2500.-
sala wynajem - 800,- dekoracja sali - 600,- dekoracja kościoła - 200,- ciasta i torty - 1000,- udziec - 200,- produkty do kuchni(jedzenie,przyprawy ) -narazie dałam 500,- suknia - 1450 (zapłacona) buty - 120 (zapłacone) welon - 60 (zapłacony) naszyjnik,kolczyki, branzoletka -70 (zapłacone) kwiat we włosy - 45 (zapłacony) suknia na poprawiny 230 (zapłacona) fryzura prubna - 50 (była) fryzura ślubna 80.- zaproszenia - 65 .- (kupione) i został ni sie na koncie tysiąc zł. a zarabiam 1133 zł na miesiąc. Nie uzbieram tyle przez 2 miesiące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jak powinnam zaplanowac ten dzien. na 14 do 14.30 TZ ma udekorowac samochód i odebrac wiązanki (wszystko w jendym miejscu) o 14.30 ma byc u niego kamerzysta i fotograf a o 15.00 maja jechac do mnie. czy to dobre rozwiązanie?? kamerzysta powiedzial, ze wtedy najwyzej wexmie mnie do pokoju i nakreci jak sie koncze ubierac. zakaldam welon , kolczyki, buty, TZ mi podwiązke. potem błogoslawienstwo, zdjecia i o 16 wyjazd do kosciola aby robiz zdjęcia i spisac akt u księdza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Zakorzenienie
|
ania20m ale dokładny podział. Ale jeżeli płącisz za całe jedzenie to duzo kasy pójdzie. Na pewno nie 500
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
madzia oni nie beda fotografowac wyjscia tz z domu, no chyba ze...
![]() Beda fotografowac jego przyjscie do Ciebie ![]() Jak bedzie tak jak u goldi to się wejsciezdubluje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#869 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A my kończyliśmy wczoraj mix dla rodziców. Chcieliśmy zrobić jeszcze podpisy do zdjęć w albumach ale już nie mieliśmy sił, polegliśmy i poszliśmy spać... Dziewczyny, my już bez teges tenteges ponad dwa miesiące. Bo do pierwszej spowiedzi z miesiąc nie było okazji i warunków a od spowiedzi ni chuchu. Pomoooocy ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.