|
|
#2311 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Hej
jestem nowa, troszku kradnę Wam opisy, ale dodam coś od siebie w ramach zadośćuczynienia mam nadzieje, że nie powtarzam się coś z hiszpańskim podam ale na początek po polskiemu ;PczasemPłaczę,boChceMiSieP łakać,wtedyCzuję,żeUchodz iZeMnie Zło ... a Ty myślisz, że nie mogę nic, zawsze mogę do gardła skoczyć Ci ... znowu dziś chciałem odmienić świat, ale z tego i tak nie wyszło nic ... " *Hay cien mil maneras de abrir las puertas de tu corazon- jest sto tysięcy dróg by otworzyć drzwi do Twojego serca *Tu eres el regalo que ma ha dado Dios.... - jesteś darem który dał mi Bóg *Te extraño como se extrañan las noches sin estrellas, como se extrañan las mañanas bellas, - Tęsknie za tobą, jak się t ęskni za nocami bez gwiazd, jak sie tęskni za pięknym jutrem *Perdoname aunque yo no te perdonare/ / Wybacz nawet gdy ja nie zdołam wybaczyć Tobie. * Si dices que te vas, estas rompiendo el mundo sobre mi/ / Po tym jak kiedys powiesz "odchodzę" zabijesz dla mnie świat. * Escondere la pena, frente a todos los demas/ / Przeciwstawię się bólowi i wszystkim wkoło. * Yo maldigo el dia que nos ha unido/ / Przeklinam dzień, który nas połączył * Hoy sin ti me muero/ / Dzis umieram bez Ciebie * Mirame a los ojos y si quieres marchate/ / Popatrz mi głeboko w oczy i jeśli chcesz to odejdź już teraz. * Me olvido y no te digo, lo mucho que te amo/ / Zapomiałeś o mnie, już nigdy nie powiem Ci, jak bardzo Cię kocham. * Sin ti no se quien soy, ni a donde voy/ / Bez Ciebie nie wiem, kim jestem, ani gdzie pójść |
|
|
|
#2312 |
|
Raczkowanie
|
You’re whole life waiting on the ring to prove you’re not alone /Całe życie czekasz na dzwonek, który udowodniłby, że nie jesteś sam. The breathe before the kiss /Oddech przed pocałunkiem. 'Siedzieliśmy' na naszej wspólnej górce wpatrzeni w niezapomnianyzachód słońca. tzn. Ja siedziałam i ja patrzyłam Ty byłeś tam tylko ze mną na fotografi,ale chociaż byłeś ... Uczę się być dzielną w swoich pięknych błędach. Walk under ladders on my way to hell, I'll meet you there. /Chodzę pod drabinami na swojej drodze do piekła - spotkam Cię tam. spotykam Cię i odwracam wzrok. Każdej letniej nocy odwiedzasz mnie na mlecznej drodze. cholera,wypadło mi serce.Na co czekasz?!Podnieś!Damy się nie schylają ; ) Świat stanął na ch*ju i tańczy sobie breka . Paść na twarz nie zanczy ją stracić. mentalnie umieram.
Po co ten fałszywy uśmiech, gdy dzień taki ponury?! Edytowane przez MarcelinKaaa Czas edycji: 2009-07-22 o 16:48 |
|
|
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojjaa cudownie, że po hiszpańsku ! Fantastyczne! Więcej takich W tej grze, kto pierwszy powie "kocham" ten przegrywa.. Uśmiecham się znów tak jak kiedyś, kiedyś gdy Cię nie znałam. Obiecywałeś się, że zmienisz.. I co? Czy Ty tylko obiecywasz potrafisz?? Edytowane przez BrillanteAstro5 Czas edycji: 2009-07-22 o 17:16 |
|
|
|
|
#2314 |
|
xoxo
|
Dziewczynki dziękuję za uznanie
![]() Wy wiecie,że ja też Was uwielbiam i również uważam,że gdyby nie wy to forum by przepadło . Frizz nikt nie mógł ująć tego lepiej choć jeśli chodzi o dużą czcionkę to muszę się zgodzić z Kama,że źle się ją czyta. Dobrze chociaż,że zazwyczaj jest tylko jeden taki mega opis a nie 20 ![]() _________________________ _________ To nie pesymizm, to realne patrzenie na świat. Miłości nastolatków to swoistego rodzaju próby, eksperymenty, przedsmak dorosłego życia i rodziny. Na początku po stracie partnera czuje się załamanie, które niepotrzebnie zmienia w tak wczesnym wieku charakter i bieg życia. Naprawdę warto iść na sam szczyt? Później czeka nas tylko jedna droga... w dół... To nie życie jest okrutne, to nie świat jest taki zły.. To ludzie tacy bywają.. więcej kobiet niż mężczyzn zamieszcza swoje myśli o nieszczęśliwej miłości.. przypadek ? W jego oczach zieleń traw, jego serce inna ma, jego ciało moje jest choć i tak nie kocha mnie... Myślami o tobie zabijam swoją rzeczywistość. Piękny motyl. Tylko dlaczego ciągle siada na jakimś gównie? Moja wyobraźnia- pijana od dotyku i smaku Jego ciała. - A może zostaniemy przyjaciółmi...? - A może nie. Mam już zbyt wielu przyjaciół... `.moze wkoncu powiedz mi co czujesz i myślisz naprawdę bo ja już się sama pogubiłam. A z kwiatkow cięzko mi idzie wyczytać czy kochasz czy nie kochasz..` Czy 5 minut życia w sztucznym niebie jest warte lat na dnie, ciągłych nocy bólu i smutku...? Chciałam być idealnym człowiekiem a stałam się potworem w ludzkim ciele... "Budowałem domek, domek z kart, Twoich kart. A gdy układałem ostatnią, Ty wyciągnęłaś pierwszą- najważniejszą." Nie zdążyłam zamknąć serca przed miłością a teraz muszę cierpieć bo moje uczucie nie jest odwzajemnione ... Przyjaźń zawarta przy kielichu jest zwykle krucha jak szkło
|
#2315 |
|
Przyczajenie
|
I'll Do You Like A Truck - czy mógłby to ktoś przetłumaczyć? ;D
usiąść na łące i w niebo patrzeć tak a ja, w ulewie kłamstw, bez parasola idąc powoli jak idiotka, z nadzieją, że zaczniesz mnie gonić
|
#2316 |
|
Raczkowanie
|
skoro się podobają to dodaję więcej
![]() * Soy completamente tuya/ / Cała jestem Twoja. * ¿Lo que nunca cambiaria por tenerte una vez mas? - Co jeśli nie zmienię się tylko dlatego, by móc znów Cię mieć? * si yo pudiera volar hasta el cielo en mis brazos Te llevaría - jesli umiałabym wznieść się w niebo, zabrałabym Cię w swych ramionach * entre vida y entre sueńos tu sonrisa ha sido mi hogar - w życiu i w snach Twój uśmiech to mój dom * solo dejame a envolverme en tu ropa y a alegrar tu tristeza - pozwól mi tylko owinąć się w Twoje ubranie i rozradować Twój smutek *desde mi ventana todas las estrellas son de colores - z mojego okna wszystkie gwiazdy sa kolorowe *los mejores amigos son como estrellas - no siempre las ves pero sabes q siempre estan ahi - najlepsi przyjaciele sa jak gwiazdy, nie zawsze je widzisz, ale wiesz ze zawsze tam sa *no se puede vivir con tanto veneno - nie mozna zyc z taka iloscia jadu(trucizny) *hoy te vas a mirar pa'lante q pa'tras te da bastante - dzis zaczniesz patrzec w przod gdyz w tyl ci juz wystarczy(zcaznisz patrzec w przyszlosc a nie w przeszlosc) *ya nada volvera a ser como antes - juz nic nie bedzie tak jak bylo *en silencio te busco.. - w ciszy cie szukam |
|
|
|
#2317 |
|
Przyczajenie
|
KaMa,
nydee, papergirl, paajkaa, chocapic, asiek121, agattee, plotkaraaa --> kocham i okradam Wszędzie widząc Jego twarz. Wspomnienia są jak bumerang, chcesz czy nie chcesz wracają. Bo dla kogo mam być teraz normalna? Podążam tam, gdzie życie ma najsłodszy smak. Jak ma z nią zostać, skoro jej nie kocha? Pomóż mi i wynoś się z mojego serca. Wcale nie jest za późno by szukać świata snów. Nigdy nie mów zawsze. Dzielić z Tobą sny chcę. Dotyk Twoich rąk działa na mnie jak poranna kawa. Panu mówimy zdecydowane TAK. Edytowane przez juulaa Czas edycji: 2009-07-22 o 19:08 |
|
|
|
#2318 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam ;] Macie może jakieś opisy o smutku ,tęsknocie,o straconej szansie której żałujecie że nie wykorzystałyście,? Bardzo proszę o odpowiedź .Pozdrawiam
![]()
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
marzę o cofnięciu czasu. chciałabym wrócić na pewne rozstaje dróg w swoim życiu, jeszcze raz przeczytać uważnie napisy na drogowskazach i pójść w innym kierunku.
te czekoladowe oczy nie wyjdą z mojej głowy. a gdybym była snem... chciałbyś śnić dłużej? powiedz, że mam dłużej o tobie nie marzyć. powiedz, że mam zrezygnować.
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2009-07-22 o 19:06 |
|
|
|
#2320 |
|
Gość
|
wiesz brakuje mi twojego zdjęcia na tapecie...
nawet nie chce mi się im pluć w oczy, bo szkoda mi śliny . by na nowo znów próbować ocalić to, co zginęło mimo walki .. |
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
gasną jak stare gwiazdy zapomniane słowa.
mam własne życie, które nie obejmuje ciebie. moje serce zmienia swój kształt. większe jest niż ja. od nagłych wzruszeń pęka już. jeśli nie wiesz, jak mam na imię, możesz do mnie mówić: kochanie. moje serce nie wytrzymało i pękło, ale wiedz, że w prawdziwym życiu to nie jest taka wielka tragedia, jak to opisują w książkach. przypomina trochę ból zęba. zawiedziona miłość odzywa się bólem i bezsennością co jakiś czas, ale poza tym pozwala cieszyć się życiem z jego marzeniami, echami, orzechowymi karmelkami. jak gdyby nigdy nic. |
|
|
|
#2322 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
okradam Oczko się urwało temu misiu. Znać swoją drogę to jedno a iść nią to drugie. Marzenia sprzed lat, to były piękne marzenia. Nie spełniły się, ale dobrze, że je miałam. Mogłam być kimś więcej Trzeba myśleć trójwymiarowo cukierkowy uśmiech twojego koloru oczu nie można porównać nawet do tęczy |
|
|
|
|
#2323 |
|
BAN stały
|
dziękuję bardzo Skarby, że uważacie moją obecność tutaj za sensowną
Wy wiecie, że was uwielbiam i że mam nadzieję, że uda nam się przywrócić do dobrej formy ten wątek ![]() Przy okazji tych sentymentów, postaram się zaglądać częściej ![]() _ Gdyby między nami było ok, pewnie odczytywałabym teraz z ekranu telefonu "dobrze byłoby móc cię przytulić". Szkoda, że nie mogę teraz na ciebie liczyć. Może chociaż ty policzysz? Moje łzy na poduszce na przykład. Bo to my wspólnie stwierdzaliśmy co wieczór, że świat to film o beznadziejności. I że tylko my dwoje jesteśmy z innej bajki. Daj papierosa, nie marudź. Usiądę ci na kolanach, policzę pieprzyki na twarzy i szyi. To nic, że znam ich liczbę tak doskonale. Tak udawać, żeby oszukać nawet swój pieprzony rozum. Umiesz? No popatrz, ja owszem. Zaproś mnie do domu. Usiądę w kącie parapetu. Tam gdzie zawsze. Ściągnę swoją garderobę. Przez przypadek rano zapomnę zabrać swoją bieliznę. Ot tak, dla pretekstu, by znowu się spotkać. Zrób tak, by znów przechodziły mnie dreszcze, było ciebie mało w snach i żeby cholerna wyobraźnia malowała twój obraz, całującego moją szyję. Stawiam cię w niezręcznych sytuacjach i doprowadzam do szaleństwa. Tak, uwielbiam widok niedosytu na twojej twarzy. Mogłeś wiele mieć, ale jakoś ci nie wyszło. Ja już sobie spier doliłam życie. Chętnie teraz popatrzę, jak twoje się sypie. A drzwi do zaufania dla niego zamknęłam. Do odwołania. Od dzisiaj będę dzieckiem szczęścia. Bo tak chcę, tak mi wolno. Z cholerną ironią spojrzę psu w oczy i będę gonić za czarnym kotem. Pamiętam jak kiedyś robiłeś z siebie idiotę tylko po to, bym się uśmiechnęła. Zapominam doprowadzić do ładu moje włosy, a sukienkę zdarza mi się włożyć na lewą stronę. Roztargnienie emocjonalne, właściwie co to jest? Mam miłosne piosenki w głowie, choć właściwie nie mam ochoty ich podśpiewywać pod prysznicem. Wszędzie dobrze, a w mojej głowie najgorzej. Chodź, spakujmy się w pudełko zwane wyobraźnią i wyślijmy je na wakacje. |
|
|
|
#2324 |
|
Raczkowanie
|
♥·˙ Creía en el amor, tenia la esperanza. (Wierzyla w miłość, miała nadzieje.)
♥·˙Nadie nadie pudo amarte como yo (nikt, nikt nie może Cie kochać tak jak ja) ♥·˙Meu tesouro quédate conmigo, yo te haré amor (Skarbie mój zostań ze mną, nauczę Cię miłości) Czytam od dawien dawna i bardzo mi się podoba Wasza 'praca' ![]() Pozdrawiam was wszystkie ale w szczególności Suve (tyś moją bogini)
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
Kissabble po prostu <3
potrzebuję zmian. najlepiej dużych, spektakularnych i z fajerwerkami. bądź tu mądry i maluj tęcze ołówkiem. zabrałeś mi serce a teraz chcesz je oddać ?! spie*dalaj ! nie chce złamanego ! pojawiłeś się w moim życiu jak bajka. chcę tej bajce dopisać szczęśliwe zakończenie. chcę, byśmy je dopisali razem.
|
#2326 |
|
Zadomowienie
|
xxx się nie wystawia! No chyba, że w teatrze
![]()
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
Mówisz,że kochasz. To weź to pokaż...
Mam dość już uciekania przed samą sobą. Przygniotłeś moje marzenia szarą rzeczywistością, ściągając mnie z siódmego nieba na wartą mniej niż zero ziemię. Czekanie na Ciebie jest jak czekanie na śnieg w środku lata, jak czekanie na deszcz w czasie suszy, jak czekanie na zbawienie, na cud, na cokolwiek… Bezsensowne . Ideały też mają wady, wiesz? Chciałabym kiedyś móc udowodnić Ci moją miłość bez zbędnych słów, przenieść Cię w świat, jakiego sobie nigdy nie wyobrażałeś, uszczęśliwić tak, jak nigdy nikt nikogo nie był w stanie zadowolić. Ale póki co mogę tylko być... Niezatarte wspomnienia stopniowo będą zanikać, nawet to nam po sobie nie zostanie. Kocham Cię, więc bądź z nią szczęsliwy.
|
#2328 |
|
Wtajemniczenie
|
*Dreams*** - kradnij ;**
kissabble - aaa, masz bywać częsciej! <333 NataliaNatiNatus - ej dziecko, bądz konsekwentna w tym co mówisz, hę? miałaś sie tu ponoć juz nie pojawiać, wiec co sie stało? ![]() ------------------------------ ii pamietam, że nie mogłam złapać oddechu, gdy zobaczyłam Twój cień, obok siebie, wtedy .. nad rzeką .. Bez Ciebie jestem pusta .. nawet kiedy idę przed siebie .. Ty i Ja razem, przeciw światu. Miłośc, to ciekawe jak zmienia człowieka. Kiedy leże juz w poscieli, zastanawiam się ile jeszcze tych pocałunków przed nami. Tak, tych arbuzowych. ![]() Nerwowo przenoszę wzrok, z jego twarzy na dłoń, ktora dotyka jej bioder .. Prawie się nie zmienił, od tamtych dni - myślę, gdy Cię widzę. Cztery i pół kilograma, z siedmiu które chciałam zrzucić, przypieły sie do mnie, jak nadopiekuńcza matka, trwając na straży bym nie zdjeła majtek, wczesniej niz przed 18-stka ![]() Kotku, to przeciez proste, pokazę Ci - przypominam sobie Twoje słowa. częste. Edytowane przez TiScatteroUnaFoto Czas edycji: 2009-07-22 o 20:40 |
|
|
|
#2329 |
|
Raczkowanie
|
suve. okradłam Cię.
Kissabble , TiScatteroUnaFoto <3 . jestem tym człowiekiem, który złamał Ci serce, wiem. i siedze już kolejną godzine, serce już mi umiera z tęsknoty.
|
#2330 |
|
Raczkowanie
|
Nie przestanę.
Nigdy! Tak jak słońce nie przestanie się świecić, księżyc ani gwiazdy nie zgasną. Ja nie przestanę Cię kochać. Marzyła o własnym księciu z bajki. Miała nadzieję, że kiedyś go znajdzie. Że kiedyś wreszcie naprawdę się zakocha. Nie myliła się. <3 Everybody want's to be loved <3 / Każdy chce być kochany.
|
#2331 |
|
Rozeznanie
|
Za mówienie do mnie - grozi pięć lat w zawieszeniu
Za jedno dotknięcie - obcięcie rąk Za patrzenie na mnie - ciemna cela w więzieniu A myślenie o mnie to śmiertelny błąd. przyzwyczajam się powoli do tego , że zawszę pragnę rzeczy na które mnie nie stać. chciałabym Ci to powiedzieć. naprawdę. i chciałabym również , żebyś rzucił się wtedy na mnie i już nigdy nie wypuścił mnie z ramion. jednak na chceniu się skończy . bo ani Tobie nie jest pisana moja miłość , ani mi Twoje ramiona.
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
-Kochanie jestes hardcorem? - a co to znaczy? -no jak to : hard-twardy, core-rdzeń przypominam sobie sny. mówi jedno, mysli drugie, robi trzecie. Nikt nie wie co czuje. Dzis jestem inna, zimna, jak Ty. stop playing with me zrozumiałam sens tych słów kiedy dno ujrzałam. Teraz pne się w górę. TiScatteroUnaFoto Toogether93 agattee Kissabble juulaa Plotkaraaa jeanettex3 alexandretta chocapic NieMyslPoczuj suve Toriaa |
|
|
|
#2333 |
|
Raczkowanie
|
Edytowane przez BananowaBrazylijka Czas edycji: 2009-07-22 o 22:00 Powód: brak opisu |
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
;**
nie mów, że mam przed sobą całe życie i wszystko jeszcze przyjdzie i tak dalej. nie ma ani jednego człowieka na świecie, który by w to tak naprawdę wierzył. wciskam w dłoń malinowy smak życia. nie szkodzi, że na siłę. wbił mi nóż w serce, a teraz musiał go przekręcić. i znowu zapisałam o nim niezliczone ilości bezsensownych zdań. nawet nie wiesz jakie to trudne. patrzeć na ciebie każdego dnia, być miłą i zachowywać się jakby nigdy nic się nie stało. a stało się. cholernie dużo się stało. nawet, jeśli ty nie zdajesz sobie z tego sprawy. |
|
|
|
#2335 |
|
xoxo
|
Kissabble , TiScatteroUnaFoto <3 .
_______________ Miło,że komuś jeszcze podobają się opisy przeze mnie dodawane ![]() _______________ Moje kochane serce spotkałam dziś miłego Pana z czarującym uśmiechem. I wiesz co ? Zaproponował mi wspaniałą miłość...Tylko czy wytrzymasz taką dawkę uczuć ? zdrowia nie można kupić za pieniądze ale można je za pieniądze sprzedać...
|
#2336 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2337 |
|
Rozeznanie
|
juulaa, Asiek121 dziękuję dziewczyny
![]() ____________ Czasami lubię jak ktoś mnie obserwuje... Egzystencjalna paranoja. Jestem małym kłębkiem tęsknoty. Biegnę do łazienki, ukryć, wytrzeć te oczy, których nie rozumiem i których mi wstyd. Bolisz mnie. A teraz wytęż wzrok i przysięgnij, że mnie znajdziesz. Nie ma we mnie emocji. W końcu.
|
#2338 |
|
Wtajemniczenie
|
jeanettex3
asiek121 plotkaraa - dziekuje. <33 ;** dobrze wiedzieć, że się przydaje ;*--------------------- Letting go, is one way of saying I love you. Wybaczenie, to jak wyznanie, że sie kocha. Life will go on, youo will smile again. We will smile again. Zycie toczy sie dalej, znów zaczniesz sie usmiechać. Obydwoje bedziemy sie smiać. It's a cold day, and you're so far away .. Zimny dzień, a Ty jesteś tak daleko .. Pilnuj własnego nosa, to wszystko ode mnie, dla Ciebie. ' Przepraszam' .. - tym razem w Twoich ustach, brzmi to wyjątkowo przygnębiająco, uwierz. Za moim oknem, co noc, wystepuje inny rodzaj deszczu niz gdziekolwiek. Ostre, zimne krople, które potrafią przesiakac przez ubranie, wnikac do wnetrza ciała, i przedostawac sie do krwi i kosci, wywołując wszechogarniający ból. Zatrzymuje na mnie duze, brązowe oczy. Czuje przyspieszone bicie serca. Mój skołatany z niepokoju umysł, podsuwa mi nieodparta chęć, przesuniecia dłonia, po jego włosach .. a nawet uprawiac z nim seks, w namiocie pod gwiazdami, choc wcale nie jest w moim typie. To byłby duzy namiot, puchowy spiwór, a ja znów mialabym płaski brzuch, jak dawniej. Bylibyśmy na innej planecie, gdzie jest o wiele wiecej srodków do pocieszenia, niz cztrey sciany, alkohol, czyy wlasne mysli. |
|
|
|
#2339 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i za słowa uznania => Alex, ha! ja okresu nie dostalam czuje sie gorsza ale juz niedlugo A jesli chodzi o 2 część wypowiedzi, to odp tak: O JAAAAAAAA, TO KTOŚ CZYTA??????????, WOWWWW ironia co do niektórych wypowiedzi na tym forum , przepraszam, ale nie mogłam się oprzeć ![]() ![]() grzecznie nadstawiam sie na lanie i juz dodaje opisy kiss cd dalej, bo za duzo emotek było i musiałam podzielić na 2 posty ![]()
![]() http://frizzelicious.blogspot.com/ "Życie jest jak pudełko czekoladek..." i w pewnym sensie za to właśnie je kocham.. ![]() Edytowane przez Frizzelicious Czas edycji: 2009-07-22 o 23:02 |
|||||
|
|
|
#2340 |
|
Przyczajenie
|
NieMyslPoczuj patrzę ktoś tutal lubi czytac bash'a. ;]
nigdy nie poddawać się... gdy brak mi sił
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.

jestem nowa, troszku kradnę Wam opisy, ale dodam coś od siebie w ramach zadośćuczynienia
mam nadzieje, że nie powtarzam się
ale na początek po polskiemu ;P

Zmieniam swoje życie na lepsze. Spróbuj i TY 

okradam
Wy wiecie, że was uwielbiam i że mam nadzieję, że uda nam się przywrócić do dobrej formy ten wątek