|
|
#2341 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
i to one :1. Jesteś jak stara landrynka, twarda, klejąca i kruszy się w zębach - nic miłego ![]() 2. Idź do optyka po nowe oczy i do rzeźni, może mają jakieś lepsze mózgi niz Twój ![]() 3. Jesteś aseksualny, a właściwie to chyba już ex ![]() 4. Poziom mojego niezadowolenia z Twojej osoby osiągnął wyk*rwisty zenit zenitów ![]() 5. Weź wyjdź, bo śmierdzi ![]() 6. A ja myślałam, że rodzice Cię jednak sprzedali ![]() 7. Ooo jesteś.. Myśłam, że słysze Twój głos z tej studni ostatni raz.. ![]() 8. Masz problemy ze spaniem, ja rozumiem, wiesz, mnie polecali nocke na torach ![]() 9. - Zwariowałaś??? Z Nim miałabys wszystko!!! - Nie jestem na sprzedarz! 10. Mój mózg wypaK*RWArował, wypalił z domu wieczorem, potem było "O k*rwa!" i teraz leży w rowie ![]() musialam w 2 cz bo za dużo emotek było
|
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TiScatteroUnaFoto- my lover ![]() chocapic- cudowna ![]() _______ ... Nie wierzyłam, że można Cię pokochać. Przekonałam się na własnej skórze. Kiedy pisałeś mi sms na Dzień Dobry, do chwili, kiedy odbierałam sms-y na dobranoc uśmiechałam się od ucha do ucha.... Proszę, włóż palec w te rany w moim sercu, jeśli nie wierzysz , że potrafisz skrzywdzić. Gdziekolwiek pójdziesz, ja idę z Tobą... Trzymałam Twoją dłoń jak cenny kamień. Kochanie, ty i ja, przekonani, że byliśmy swoim przeznaczeniem.. <T>
|
|
#2343 |
|
Raczkowanie
|
* – Dobra. Powiesz mu, że słyszysz głosy mówiące do ciebie z kibla.– No ciebie, Korba, całkiem pogięło. – Naprawdę... Naprawdę. Dwa lata temu, przysięgam, rura od kibla wpadła mi w rezonans i odbierała Radio Maryja. Ja tu tego..., a z kibla „żałuj za grzechy”. ![]() * – Czekamy tu na ciebie. Ja i moja owulacja. * – Szedłeś, potknąłeś się, upadłeś i łuppps, wpadłeś pani między nogi... * – Albo zacznij brać hormony, albo rzuć te, które bierzesz! * Kochanie, ja nie mam czasu na grę wstępną, mi się dni płodne kończą! ![]() * – Jestem w ciąży. To twoja wina!– Moja?! To nie ja pomyliłem plastry antykoncepcyjne z plastrami „NiQuitin”! ![]() * – Na korytarzu są Rzymianie.– No i co z tego. W Unii jesteśmy, każdy może się leczyć – gdzie chce. ![]() * – A u ciebie jak z płucami?– U mnie ze wszystkim bardzo OK. Z niektórymi rzeczami nawet... bardziej. – A geny? – Wielkie... jędrne... bezlitosne. – Wszyscy tak mówicie, a się potem okazuje smutny korniszonek. ![]() * – Ja na przykład mam wszystko w dupie i to z każdym dniem więcej i dlatego muszę sobie coraz większy rozmiar kiecek kupować.![]() * * Żeby śmierć można było na raty odespać* Naruszyliśmy ze sto piętnaście zakazów. Uciekam, a ty?* Boże, nie daj mi zginąć w tym stroju.* Czułam się jak Noe. W klatce, którą miałam na tarasie, chciałam mieć po parze z każdego gatunku zwierząt. I tak nie udało mi się ocalić pary, która była dla mnie najważniejsza. Nas dwoje* on mówi jak idiota, wygląda jak idiota, ale niech to was nie zmyli. Naprawdę jest idiotą.* Nagle poczułeś chęć zdradzenia nowej sympatii ze starą? * Rozumiem. Miłość do jednej kobiety byłaby dla ciebie jak jedzenie w domu do końca życia. A ty lubisz iść do nowej restauracji, przy każdej okazji.* – Nie zrobiłeś tego. Powiedz mi tylko, ****a, że tego nie zrobiłeś!– Nie zrobiłem tego. – Nie kłam! – To nie mów mi, co mam mówić! * – Czy mógbym prosić, abyś nie palił w aucie?– Mógbyś, ale wątpię, żebym cię posłuchał. * Sprzedaj aktywa, kup pasywa i zwiększ odsetki. Zadzwoń za pół godziny i powiedz mi, o czym mówię.* Zawsze próbuje się wyrazić rzeczy perfekcyjnie w sztuce... bo to strasznie trudne w życiu.* Ty jesteś wyjątkowy, ja jestem wyjątkowy, jesteśmy bandą wyjątkowych skur.wy.synów. ![]() * To będzie dzień w kolorze pomarańczy.* Życie jest próbą spektaklu, który nigdy się nie odbędzie. ![]()
|
#2344 |
|
Przyczajenie
|
Nawet jeśli Cię obwiniają,krzyczą Tobie w twarz bądź sobą.
Tak bardzo chciałam odnaleźć szczęście, że nawet szukałam go w śmietnik. Nie chcę już Ciebie idź sobie do tej wypastowanej, różowej księżniczki. Doskonała nie jestem , ale lepsza. Na plecach nie mam napisane :znosi wszystkie upokorzenia. Lubiłeś kiedy mogłeś sterować mnie jak lalkę. 'Czy Ci nie mówiłam ,że nie jestem taką dziewczyną, tą, która wszystko z siebie wyrzuca i nie pamięta?' Czy jest cokolwiek co sprawi, że będziesz szczęśliwy? |
|
|
|
#2345 |
|
Raczkowanie
|
porzucić miejsca, w których co noc się rodzę, co ranek umieram.
nie maluję rzęs by zdążyć, pocą mi się dłonie, tak jak gdyby one wiedziały, że znów się spóźnię. jakby czuły obawę, że nie dotkną tego ciepła. za godzinę wychodzę, a mam na sobie majtki, i chciałabym tutaj, właśnie tutaj spędzić ten dzień. głowy nie mam, nie mam aktualnie głowy. nie umiem wypowiadać słów, a może nie znam takich, których mogłabym teraz użyć. bo w jakie słowa ubiera się nic? moje uczucia kiedyś zakopią mnie żywcem w moim ogródku, przed domem. leżę, pije wino, palę papierosa, czuje moje ciężkie nogi, płaczę przy każdym filmie na dużym ekranie, co Ty ze mną zrobiłeś?! pozbieraj mnie, chciałoby się rzec.
|
|
#2346 |
|
Rozeznanie
|
<3miła, że mmm ;* wredna, że wrr . xdd zawzięta, że uhh ; D
|
#2347 |
|
Rozeznanie
|
Moje szczęście Cię znajdzie.
ja z tego sobie zrobię...największe szczęście... Świat jest rzeczą kruchą, nie jest więc dobrze na niego liczyć. Nie da się patrzeć na siebie i przed siebie jednocześnie. Nic dwa raz się nie zdarza i nie zdarzy. Wczoraj, kiedy twoje imię ktoś wymówił przy mnie głośno, tak mi było, jakby róża przez otwarte wpadła okno. Czemu ty się, zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem ? Jesteś - a więc musisz minąć. Miniesz - a więc to jest piękne. Ach, to nie było warte by sny tym karmić uparte by stawiać duszę na kartę ach to nie było warte. Ach, to nie było warte by nosić łzy nie otarte i by mieć serce wydarte to wcale nie było warte... (Pawlikowska-Jasnorzewska) Tobie i mnie trza, serce, zapomnieć go od dziś! Ty ciepła jego nie pamiętaj, ja - światła, co odeń skrzy. Gdy zapomnisz, błagam cię, powiedz A ja zacznę bez zwłoki - Spiesz sie! Ty tam marudzisz, A wspomnienie tak boli. nie rzuca się kobiet bo płaczą w rogu wszechświata zwinięte gwiazdom chłodnego blasku zazdroszczą Wciąż rozmyślasz. Uparcie i skrycie. Patrzysz w okno i smutek masz w oku... Przecież mnie kochasz nad życie? Sam mówiłeś przeszłego roku... I'm miles from where you are, I lay down on the cold gound. I pray that something picks me up And sets me down in your warm arms. /Jestem mile od miejsca gdzie ty jesteś Leżę na zimnej ziemi I ja, ja modle się aby coś mnie pozbierało I umieściło w twoich ciepłych ramionach |
|
|
|
#2348 |
|
Raczkowanie
|
Eerie bananku mój kochany, dziękuje z całego Brαzylijskiego ♥
![]() Myśląc o tobie.. Pensando en yo (Myśląc o Tobie)
![]() Gdyby oczy Jego były na niebie, blask ich oblicza zawstydziłby gwiazdy. Przyjdź nocy czuła,daj mi lubego. A kiedy umrę,potnij Go na gwiazdy. Oczy jego upiększą nieba oblicze, że świat zakocha się w nocy i czcić przestaną blask słońca. "Zawsze jest czas na jeszcze jedną ostatnią chwilę."
|
#2349 |
|
Raczkowanie
|
na drodze znikąd donikąd.
słowa ślepe jak krety. jak mogę Ci wystarczy skoro nie wystarczasz sam sobie?!
|
#2350 |
|
Rozeznanie
|
Ty cudowniejsza <3
![]() _________________ Oddychamy tym samym czymś na pe, robi się trochę cieplej. Od niechcenia mam marzenia z Tobą. Może on i ona spotykają się, jej ucieka pociąg, jemu też?
|
#2351 |
|
Raczkowanie
|
Sperma znów ci się odbiło, chuj ci w dupę, że aż miło. Na myśl o chuju ślinisz się jak *******ona hiena. Widzę, że higiena to temat w którym jesteś na bakier. Jak drapiesz się po piździe schodzi ci z paznokci lakier.
|
#2352 |
|
BAN stały
|
Czasem warto zostawić to wszystko
Leżeć na ulicy, wpatrywać się w niebo. taki mały gest, który powstrzymuje odległość od tęsknoty. i uczucie, ze nie rozumie nikt. Chowam Cię pod poduszkę i śnię o tym co niby było. Na pierwszy rzut oka dla wszystkich ideał. Nienawidzę twoich ust i twoich słów . Nie kocham cię już Za oknem płacze czarna noc. Oglądam z Tobą czarnobiały film . Leżę na ulicy , wpatruje się w giwazdy. Niepotrzebny bagaż zmartwień oraz smutków. dziś mi się nawet przyśniło, że między nami nigdy nic nie było. ~*~ Traciliśmy nadzieję Idąc pod prąd tak silny, Za rękę z bezczelnością, wiesz, Sami przeciw wszystkim. To nie jest serial, Tu nadzieja umarła, Ten świat to farsa, Wolę śnić i spłonąć jak zapałka, Błysnąć, chociaż na chwilę, By ogrzać chłód tej nocy.. |
|
|
|
#2353 |
|
Raczkowanie
|
Pewnego przyjaciela poznaje się w niepewnym położeniu.
* Dramatem naszej epoki jest to, że głupota zabrała się do myślenia. * Sumienie to świadomość, że istnieje w człowieku trybunat wewnętrzny. * I głos sumienia przechodzi mutację. * Tu i teraz ma zawsze na sumieniu jakieś tam i kiedyś. * Musimy wzajemni pilnować swoich tyłków, przodków i całej reszty, * zna ją od dwóch minut, a ona już jest gotowa rodzić mu dzieci.* Życie jest tym co z nim zrobisz przy pomocy twoich zasobów.* Zaleta przedwczesnej śmierci: unikasz sukcesu.* Okazjonalny samokrytycyzm pomaga podnieść morale.* Doceniasz wiele rzeczy kiedy jesteś całkiem sam. Zdajesz też sobie sprawę jak wiele pozostało jeszcze do zrobienia.* Brzydotę pańskiego krawata można wytłumaczyć matematycznie.* Mogę mu pomóc tylko w jeden sposób: pokazując różnicę między tym, co prawdziwe, a tym, co istnieje tylko w jego głowie.* – Ale ja nie mogę za ciebie wyjść! Nie będziemy mogli mieć dzieci!– Trudno, no to je adoptujemy. – Ale ja jestem mężczyzną! – No, nikt nie jest doskonały... * – Podoba mi się. Masz w sobie dynamit.– Ty też jesteś jak petarda. * No i ta królewna była bardzo smutna, bo w całym królestwie nie było ani jednej rolki papieru toaletowego...* Czuję, że dookoła mnie dzieje się coś ważnego. * Chcesz przyczyny. A może jej nie ma. Może... może to po prostu się zdarzyło. * Zawsze dostaję gorzki koniec lizaka.* ![]()
|
#2354 |
|
Zadomowienie
|
a okradaj miło ![]() Plotkaraa wiem, że się ze mną zgadzasz bo my pokrewne dusze ![]() a z Frizz już sobie wyjaśniłyśmy wszystko jutro w południe idziemy się bić a tak serio to wybaczam że w 2 cz bo opisy GIEnialne poruszyłaś mój punkt G _________________________ _______ życzliwa impreza na parkiecie .
nie zamykam drzwi na klucz, przejeżdżam na czerwonym świetle . /I leave the door unlocked , runnin` all the red lights . powiedz coś zabawnego, powiedz coś słodkiego, ale nie mów, że mnie kochałeś . /say somethin` funny, say somethin` sweet, but don't say that u loved me / jeśli chcesz, żebym była wisienką na torcie, muśnięciem ustami, kremem de la crop, bym zrobiła to lepiej niż tamtej nocy nie wystarczy mrugnięcie, nie wystarczy, to, co myślisz . nie graj tanio z twoim sercem . /don't play cheap, with your heart / cześć, hej, szukam faceta z oczyma zapełnionymi miłością i uzdrawiającymi dłońmi . /hello, hello I'm searchin' for a man with love filled eyes and them healin` hands/ dreszcz przebiegł mi po plecach . / the wire touched my neck/ marne szanse, ale myślę "czemu nie?" , jeśli powiem "nigdy" potem będę żałować . / it's a long shot so I think 'why not ?' , the chance is we won't make it if I say forget it I no that I'll regret it ./ ____________________ wróciłam z pracy, weszłam, poczytałam, pochwaliłam, udzieliłam się. a teraz dobranoc jutro znowu 15h w pracy..
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-07-23 o 00:29 |
|
|
|
#2355 |
|
Wtajemniczenie
|
Podarowałeś mi coś, co nawet trudno nazwać. Poruszyłeś we mnie coś, o istnieniu czego nawet nie wiedziałam. Jesteś i zawsze będziesz częścią mojego życia. Zawsze.
|
#2356 |
|
Raczkowanie
|
BrillanteAstro5- na stronie 65 dodawałam opisy po hiszpańsku z piosenki. może się przydadzą.
`.każda rzecz w tym pokoju przepełniona jest Tobą, Twym uśmiechem, zapachem..i jak tu kur.wa mam mieszkać kiedy Ciebie już przy mnie nie ma.?`
.Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz... .a mówili mi, by nie suszyć róż.! ![]() .zaczaruj moje serce, zostaw mnie bez tchu raz jeszcze. <3 .smutek na twarzy wypisany, już nawet najstaranniejszy uśmiech go nie zamaskuje.. . Todo fue como en un sueno, en nuestro amor todo va sucediendo [wszystko było jak we śnie, w naszej miłości wszystko wydarzy się]
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam zreperować świat ...
Dla miłości zawsze warto przecież żyć... Jak mogłeś odejść stąd w taką nieludzką noc? Ja tańczę, a niebo, niebo gra Ja śpiewam, prze-niebieski czas Miłości, nadziei naładuj w kieszenie i chleb ... Natężenie oddalenia w każdym z nas kształtuje formy zwyrodnienia. oddechy przenajświętsze karmią serce przez nos... A ja nie chciałabym tak po prostu, po prostu przeminąć... Jest jak jest nie jak powinno być .... Są noce kiedy nie chce się żyć Są.... i nie mogę nic, nie zrobię nic Są czarne chwile, nie każda mija Są... gdy jestem niczyja... I’m counting the days since I began to live without you / Liczę dni od kiedy zacząłem żyć bez ciebie . Tell me how am I supposed to get you off my mind / powiedz mi jak mam wybic cie z mojej glowy I wouldn't have nothing, If I didn't have you. / Nie miałbym nic, jeżeli nie miałbym ciebie . + dziewczyny , ja rowniez mam nadzieje ze wroci atmosfera z pierwszych 4 czesci . mimo ze sie nie udzielalam to sledzilam kazdy watek ![]() i mam mala prosbe , moze ktoras z was ma w swoich zbiorach , bo mi niestety skasowaly sie wszystkie zapisane opisy przy formacie . ![]() Chodzi o to ze poznalam , chlopaka przez internet i duzo piszemy , mieszka w miescie obok mojego i ma zamiar wpasc do mnie . i ciagle o nim mysle , wlacze gg to czekam az wejdzie i popiszemy , ze nie pamietam kiedy tak sie czulam i ze mam nadzieje ze moze cos z tego bedzie , chcialabym go blizej poznac itp . Jakies takie nie doslowne ale zeby sie domyslil , ze zalezy mi na tej znajomosci i ze chcialabym sie dowiedziec czy mu tez na tym zalezy . Moga byc dluzsze . Dziekuje z gory .
|
#2358 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was . kilka moich dodam , bo jak dotychczas tylko bezczelnie Was okradałam
![]() * Bo czasami musisz stać się kimś innym. Musisz jednak pamiętać, kim byłeś. Kim chciałeś być. Kim jesteś. * To paskudna sprawa być dorosłym. A karuzela nigdy nie przestaje się kręcić. Nie możesz wysiąść.. * What if I say I`m not like the others?/ Co, jeśli powiem, że nie jestem taka jak wszyscy? * Miłość można porównać do nauki chodzenia. Upadasz lecz wstajesz i idziesz dalej szukać miłości. I chociaż Cie cholernie boli tyłek to dalej nieustannie się podnosisz i próbujesz iść. Aż w końcu znajdziesz miłość swojego życia i wtedy nie boisz się już o upadek , bo wiesz że ta druga osoba zawsze Ci pomoże . Ochroni Cię przed upadkiem, bólem, upokorzeniem. * Bo czasami nawet moje różowe okulary bledną ..wiesz? * I byłam jak małe dziecko , któremu opowiadałeś bajkę o wielkiej miłości.
|
|
#2359 |
|
Raczkowanie
|
Asiek ;* dziękuję
)a wiesz Frizz że ja też nie mam okresu... no cóż zdarza się jesteśmy trochę inne ale to nie znaczy że gorsze. ;dd ;* NieMyslPoczuj sama się zastanawiam o kim ja mówię ;p a z postami nie przesadzasz ;dd more more more ;D ;* TiS kochana nie zwracaj uwagi na nati czy jak tam jej pogada, pogada i przestanie ;p Nie zaśmiecajmy forum takimi bzdetami hehe ;*___ bo jeśli kogoś kochasz , to potrafisz iść z nim w ciszy , nie szukając tematów na siłę.' nieważne ile masz lat, co robisz i gdzie... rodzice są po to żeby pomoc i od czasu do czasu wkur^wić oraz rozje^bać jakieś plany.' jedna decyzja- sto tysięcy konsekwencji. przypadki czy los, który miał się spełnić?' pozwól mi być biciem twego serca.'
P R O S T O E l e g a n c k o ;dd. Edytowane przez alexandretta Czas edycji: 2009-07-23 o 02:19 |
|
|
|
#2360 |
|
Rozeznanie
|
Po rozmowie z dziewczynami doszłam do wniosku, że raz na jakiś czas będę dodawała opisy, mniej więcej raz na dwa tygodnie. Mówię to, żeby nie było, że rzucam słowa na wiatr
![]() ______ 1.Co chwila spoglądasz na telefon, w nadziei, że ogłuchłaś, bo on przecież musiał dzwonić. 2. Jesteś jak szyba. Ile razy staram się ją donieść do końca trasy wywracam się, a roztrzaskane szkło tańczy na asfalcie. 3. W chwilach słabości żałuje, że największy drań świata nie sypia ze mną w łóżku. Lepsze ciągłe zdrady i upokorzenia niż samotność i pustka, która choć niema wciąż krzyczy. 4. Fałszerz z Ciebie świetny. Nawet miłość potrafisz podrobić 5. Nie wiem, którą z nas dwóch okłamujesz, ale przestań, to boli... 6. Pusta paczka papierosów, pusta butelka wina, pusty kieliszek wala się po pustej posadzce... I wiesz... Serce też mam już puste... 7. Mimochodem powiem, że Cię kocham. Później zwalę winę na opróżnioną butelkę wódki. 8. Obudziłam się z wielką dziurą w piersi. Me serce poszło na spacer? 9. Jak robak drąży jabłko, Ty penetrujesz mi serce. 10. Moje serce się uśmiechnęło lecz było szczerbate. |
|
|
|
#2361 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje Słońce <3 ;** uwielbiam Cie ;**.
Dziś rano obudził mnie hałas na dole, szykowałeś dla nas śniadanie z poranną kawą.
|
#2362 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
_________________ zanim kobieta się raz ubierze, to niebo zachmurzy się i wypogodzi razy siedem.
dostałam dreszczy, kiedy dotknąłeś mojej twarzy. ucieknijmy, wezmę Cię w miejsce do fantazji o mnie i o Tobie.. jestem jeszcze zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić.
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a po drugie - wróciłaś! I każde Twoje spojrzenie mieć tylko dla siebie..
chłopaki marzyli o niej nocami, pod kołdrami, palcami jak origami przerabiali temat. kiedy przestanę Cię kochać zobaczysz noc w środku dnia. Ty się martwiłeś, nie pozwoliłeś żebym upadła o miłości w tym czasie to ja bym mogła nauczać. wiesz co najbardziej boli ? kochałam wierząć, że to się nigdy nie s*******i' . ' miłość Nasza jest mocniejsza niż fundament ' - byłam w błędzie Kochanie.. pamiętaj, łez radości nie wyciera się w chusteczke. Ty mnie przytulisz, bo nie chce mojej krzywdy, ale tak jak On to mnie nie przytulisz nigdy! Kocham Was Wszystkie Dziewczynki!
|
|
|
#2364 |
|
Raczkowanie
|
Kissabble
![]() Asiek121 ![]() Eerie ![]() black1991- Czytać czasami. Częściej dodawać cytaty, bo tam też się udzielam... Lubię takie klimaty... ![]() alexandretta ![]() ----------------------------------------------------------------------- Mały chłopczyk wraz z tatusiem znaleźli w lesie małego jeżyka. Leżał pod kępką trawy i drżał z zimna. Chłopczykowi zrobiło się żal jeżyka i poprosił tatusia, żeby zabrali jeżyka do domu. Tata się zgodził, i tak jeżyk zamieszkał u nich. Chłopczyk bardzo dbał o jeżyka, poił go mleczkiem i dawał mu najlepsze owoce. Jeżyk zajadał ze smakiem i nieraz - ku zdziwieniu chłopca - pomrukiwał z zadowoleniem. Na zimę jeżyk - jak przystało na wszystkie porządne jeżyki - zapadł w zimowy sen. A na wiosnę jeżykowi urosły skrzydła, na czole wyrósł róg i odleciał przez niedomknięte okno. Wtedy stało się jasne, że chłopczyk z tatusiem nie przynieśli z lasu jeżyka, tylko jakieś chuj wie co.
|
|
#2365 |
|
Zadomowienie
|
wróciłam ;* tęsknił ktoś.
![]() i kiiilka sama nie wiem skąd są księżycem dotknięta, rozszeptana w pożądaniu, w tęsknocie. zdejmij kamizelke uczucioodporna i kochaj mnie Zbieram skrawki wspomnień i okruchy nieba uczepione rzęs rozkruszona jak kawałek ciasta na talerzu `kolejny niewypał nie ma sensu już pytac tysiąc lat mojej słodkiej tęsknoty oddałabym za jedno Twoje spojrzenie
|
#2366 |
|
Rozeznanie
|
-czym rysujesz? mlekiem?
-niee -pewnie cala krowa xD -narysowalem tęcze! -od kiedy tecza jest czarna? -no jak to, nie wiesz? od zawsze. -masz zarowke? -a jakze! przeciez bym sie zgubil w lodowce bez swiatla! edit. bananowalaska!!!!!!!!!!!! xD |
|
|
|
#2367 |
|
Raczkowanie
|
Nichts und niemand kann uns trennen.
Nic i nikt nie może nas rozdzielić. Liebe vergeht, Liebe verletzt, Liebe tötet und macht alles zunichte, aber ich sage dir ehrlich, ich glaube immer noch an sie! Miłość przemija, Miłość rani, Miłość zabija i wszystko chrzani, ale powiem Ci szczerze, że ja ...nadal w nią wierze! Es gibt im Leben wichtige Dinge und es gibt viel wichtigere Dinge dazu zählt die Freundschaft! Są w życiu rzeczy ważne, ale są też o wiele ważniejsze i do nich wlicza się przyjaźń! Was vergangen ist, kehrt nicht zurück ... Bedauerst du die verlorene Zeit? Das mußt du nicht... To co odeszło już nie wróci.. stracony czas, żałujesz? Nie musisz...
|
#2368 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A teraz zamknij oczy swe Dotknij tak jak tylko mnie. Wiem, że trudno jest uwierzyć Jak łatwo się stać tylko wspomnieniem Ty nie przyszłaś też, zbyt ciężko jest Usłyszeć, że dla mnie Cię nie ma |
|
|
|
|
#2369 |
|
Zadomowienie
|
24 godziny jak 24 lata, 24 lata jak 24 godziny...
* retrospekcja...
|
#2370 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny jesteście świetne ! ; *
# Serce bije mi szybciej i szybciej. # Rzeczywistość już mnie nie przeraża jak kiedyś. # Ona czuje że nie będzie szczęśliwa. # Czuję że za mało czasu nam tu zostało by Pozwolić sobie na to by nie być razem. # Tak bardzo chciałabym , żeby jutro mogło się to zmienić. # Tak bardzo byłeś jedyny , jak nigdy , nigdy nikt. # Czy to co było między nami, wciąż jest i wciąż jest ważne? # Nie ma Cię, gdy wszystko łamie się na pół. # Ale kocham Cię, kocham wciąż Cię kocham kur.wa i nie znam już innych słów! # Gdy bez Ciebie będzie łatwiej. # Dobrze było, coś się zje.bało coś zmieniło.. # Im bardziej mnie nienawidzisz tym bardziej cię do mnie ciągnie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

:

<3