|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Cytat:
![]() mi się podobają takie kryształowe figurki albo takie z jajem edit: nie kryształowe tylko szklane :P Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-07-23 o 11:00 |
|
|
|
|
#3212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O już nie![]() A gdzie ma być Bonarka? Bo ja nawet byłam w zesżłym tyogdniu na ulicy Bonarka i żadnej budowy nie widziałam ![]() My chodzimy na zakupy do Galerii Kazimierz i do Plazy. Fakt, że w Krakowskiej sa marki, których nie ma gdzie indziej, ale żadna nie jest moją ulubioną, więc nie zmuszam sie do wizyt tam i jak tam jesteśmy to tylko przypadkiem albo jak nas życie zmusi ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
Baranek jest do jedzenia tak jak Mikołaj, zając i jajka.:|
|
|
#3213 |
|
Zadomowienie
|
http://www.allegro.pl/item694782935_...selny_hit.html
takie też niezłe |
|
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wydaje mi się, ze nie ma co kupowac takich figurek, bo i tak ich nie widac.
|
|
#3215 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bonarka jest na przeciwko terenow bylego obozu koncentracyjnego w Plaszowie (tam gdzie jest taki pomnik przy Kamienskiego). po drugiej stronie (obok jest np. Castorama, BP i takie tam) byly kiedys zaklady chemiczne, potem te budynki dlugi czas straszyly, a teraz stoi tam ogromna budowa. wego czasu remontowali tam duza czesc Kamienskiego, bo robili wjazdy do tego centrum handlowego. korki byly wtedy koszmarne co sie odbijalo rowniez na wielkosci korkow na Wielickiej ![]() ja Plazy cos nie lubie chodzimy tam tylko na bowling w tamtych okolicach wole M1 ![]() ja w sumie nie mam ulubionej marki. jak czegos szukam (np. wczoraj - czarnego zwyklego sweterka na guziczki nie za dlugiego - oj ciezko bylo, ale sie udalo ) to lece po wszystkich sklepach ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
mi sie cholernie takie figurkie nie podobaja absolutnie czegos takiego u mnie nie bedzie
|
||
|
|
|
#3216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Własnie sie wybieramy do Plazy na kręgle, bo dawno nie bylismy a lubimy
|
|
#3217 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak idę ot tak, to przez przypadek trafiam na coś fajnego. W moim mieście nie ma takich dużych galerii jak u Was, owszem są, ale zdecydowanie mniejsze, a co za tym idzie wybór marek jest również mniejszy. Nie narzekam, w razie czego do Rzeszowa mam niecałą godzinę jazdy.
|
|
#3218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko przy okazji wyjscia do kina jestesmy w centrum handlowym 'przy okazji', ale wtedy czas do seansu spedzamy w KFC no i wczoraj sie trafilo drugie przy okazji - szukanie obraczek ![]() ale zazwyczaj jak juz ide na zakupy to rezerwujemy sobie z TZem duuuuzo czasu i chodzimy po wszystkich sklepach w poszukiwaniu tego co tam nam potrzeba o dziwo udalo mi siei wczoraj kupic to co akurat potrzebowalam i nawet TZ sobie zrobil zapas japonek, bo sa teraz na wyprzedazy za jedyne 13 zl a on juz w tym sezonie dwie pary zdemolowal
|
|
|
|
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzis też idę Ale nie wchodze do galerii, chyba, że tz będzie miał jeszcze klienta![]() Cytat:
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o wlasnie, a gdzie ten OF tam jest ![]() bo wczoraj sobie patrzylam jak jechalismy i widzialam Expandera, Alfa Star, Millenium, BZ WBK, a OF cos nie to jakos od tylu, od wewnetrznej strony?ja sobie tak ustawiam zajecia na uczelni zeby okienek nie bylo sesese za to lubie moj instytut
|
|
|
|
|
#3222 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
takich bym nie kupiła ale są nawet fajne![]() tak też myślę czy to kupować hmm... jeśli kupimy to chyba tylko szklane http://www.allegro.pl/item686337482_...k_202_258.html rakie też jeszcze by mogły być
|
|
|
|
|
#3223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja lubię okienka, bo chodze wtedy na obiad albo piwo z koleżankami ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
a figurka jest ładna
|
|
#3224 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki
![]() Uffff...ale u nas upał... 35 stopni ![]() Ja generalnie na zakupy się nie nadaję... nie trawię łazić godzinami po sklepach i jak już się wybiorę to wiem czego chce i zakup trwa godzinkę góra Mój TŻ jest bardziej wybredny i zakupy z nim to prawdziwa katorga... Mam wrażenie, że gdyby nie ja i moje "męskie decyzje" to nadal by chodził w podkoszulkach sprzed 5 lat bo nie mógłby się zdecydować co ma kupić Jak sie już wybieram na zakupki to do Galerii Kazimierz albo Krakowskiej bo do tych dwóch mam najbliżej z moich instytutów w Kraku![]() A co do mikołajów to je zawsze wyszukuję ukryte w szafkach przez rodziców i je pochłaniam zawsze jeszcze przed świetami
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mojego tż nie trzeba namawiać na zakupy
|
|
#3226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja obiad mam w domu, a na piwo z kolezankami umawiam sie wieczorem albo po zajeciach nie znosze okienek, bo to dla mnie strata czasu z reszta jak juz sie trafi gdzie okienko, bo jakies zajecia zostana odwolane to jest duze prawdopodobienstwo, ze na te pookienkowe juz nie pojde, bo mi sie nie bedzie chcialo wiec jakbym miala okienka to pewno moja frekwncja bylaby dosc nedzna ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
czasem niby idziemy ze mna na zakupy, bo ja czegos potrzebuje, a on sie odlacza i zapuszcza w meskim dziale. czesto jest tak, ze ja niczego nie znajde, a on wyjdzie ze sklepu obkupiony ![]() sama lubie robic zakupy tak ze najpierw musze wszystko obczaic zeby potem nie bylo, ze cos kupie, a w nastepnym sklepie znajde cos ladniejszego i bede zalowac
|
||
|
|
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym zawsze można zwrócić rzecz
|
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w praktyce raz ze by mi sie nie chcialo, dwa ze czesto sklepu mowia, ze mozna co najwyzej wymienic na cos innego... i kloc sie tu z nimi, idz do sadu i trac czas i nerwy na takie *******y... to ja juz wole byc pewna swojego zakupu ![]() jeszcze nigdy nie zdarzylo mi sie niczego oddac do sklepu
|
|
|
|
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam dziś babskie spotkanko.... nei rozumiem tylko dlaczego zgodziłam się aby było przy pizzy
|
|
|
|
|
#3230 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze jaki upał dzisiaj
mam nadzieję, lipcowe PM2010 że za rok będzie lepiej i się nie zrobią z nas skwarki![]() A propo figurek na tort, planujecie kupować? Ja kiedyś chciałam a teraz już sama nie wiem zresztą kto na to zwraca później uwagę![]() Widziałam ostatnio tutaj rozmowę na temat prezentów dla gości i szyszek. U nas na każdym weselu dostawaliśmy szyszki na odchodne i u nas też tak na pewno będzie, szczerze mówiąc myślałam że tak jest wszędzie. Jeśli chodzi o prezenty to też często przy winietce z imieniem i nazwiskiem można znaleźć np kuferek z cukierkami i karteczką "dziękujemy za przybycie". Ostatnio dostaliśmy taką szyszkę że były w niej placki i tzw. "małpka" czyli malutka flaszka ![]() Za zakupami ciuchowymi nie przepadam, za to uwielbiam kupować kosmetyki ![]() Nie macie wrażenia że suwaczki coraz szybciej "uciekają"? wcześniej tak się wlokło i wlokło a teraz![]() Szana wiesz że już jutro...?? ![]()
|
#3231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja koleżanka często oddaje rzeczy, nawet buty, ale oczywiście nie noszone. Nie słyszałam, zeby ktos miał z tym problem Ale ja tez jak kupuje to nie nastawiam się na zwracanie a swiadcza o tym ciuchy w mojej szafie, które jeszcze mają metki
|
|
#3232 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak juz pisalam, nie planuje takiej figurki, bo mi sie to cholernie nie podoba taka tandeta ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
a Reserved ostatnio cos mi sie zdaje jeszcze bardziej sie 'zeszmacil' ![]() choc wczoraj kupilam ten sweterek w H&M... mam nadzieje, ze mi go po praniu szlag nie trafi ![]() no widzisz, czyli jednak zdarzaja Ci sie mniej udane zakupy, skoro jeszcze wisza z metkami ![]() ja staram sie takich sytuacji unikac
|
|||
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
u nas zawrzało
dywagacja o tych figurkachdecydujemy miedzy tą http://allegro.pl/item693718018_zaba..._slub_hit.html tą http://www.allegro.pl/item692077370_...a_202_207.html a tą http://www.allegro.pl/item694864883_...a_202_424.html U naszego pana cukiernika podobno można zamawiać 4 tygodnie przed weselem, ale jakos mi sie wydaje, ze jak pojde po Wielkanocy to będzie w sam raz Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-07-23 o 12:19 |
|
|
|
#3234 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja strasznie lubię patrzeć jak dni ubywa na naszym![]() Samoa może czas oderwać metki ![]() ![]() Kubusewa ta pierwsza figurka do Was pasuje
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-07-23 o 12:20 |
|
|
|
|
#3235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choc ja bym 180zl za taki shit nie dala
|
|
|
|
|
#3236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Shit nie shit Dla mnei wielkim shitem są kokardki na lawkach w kosciele a inni pasjami by patrzyli na to.. kwestia gustu Na razie to jest tylko takie powiedzmy sobie teoretyczne dywagowanie. Musze porozmawiać najpierw z cukiernikiem. Czyli temat bumerangiem wróci po Wielkanocy, albo i nie.. Zobacyzmy co powiedzą w cukierni |
|
|
|
|
#3237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ogolnie mam mocno skrystalizowane gusta co do spraw weselnych
|
|
|
|
|
#3238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to bym chciała cośtakiego jak tutaj http://www.allegro.pl/item686528018_...chod_slub.html tylko może bez tego wielkiego kwietnika na środku Chciałam CI jeszcze pokazać serduszka na tył samochodu, ale gdzieś mi wcięło posta z nimi Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-07-23 o 12:34 |
|
|
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogolnie wolalalbym dekoracje ze swiezych kwiatow ![]() ja wiem jakie serduszka mi sie nie podobaja ) i inne takie.ja myslalam o czyms takim Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-23 o 12:38 |
|
|
|
|
#3240 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale teraz coraz mniej tam kupuję, bo Re się zrobil taki paniusiowaty a ja sie tak nie ubieram. JAk pójde do pracy to pewnie będe musiała![]() Nie uważam tych ciuchów, które jeszcze mają metki za nieudane zakupy, po prostu czekają na swoją chwilę Np. niektóre bardziej mi pasuja na zimę, albo pasuja do butów, które sobie wymysliłam a nie ma ich jeszcze w sklepach![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

no i sa niektore sklepy ktorych nie ma gdzie indziej
za to w sklepach z ciuchami jest tak nieziemski burdel czasem...
coz, ludzie czekaja na pociag to sobie przychodza ciuchy poprzerzucac 

O już nie
Baranek jest do jedzenia tak jak Mikołaj, zając i jajka.

mam nadzieję, lipcowe PM2010 że za rok będzie lepiej i się nie zrobią z nas skwarki