Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-23, 10:58   #3211
szana
Zadomowienie

Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Znaczy sie co barankowi wielkanocnemu tez rozi i dupe wylizujesz bo jest z cukru
ja go czasem zjadam

mi się podobają takie kryształowe figurki albo takie z jajem

edit: nie kryształowe tylko szklane :P

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-07-23 o 11:00
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-23, 11:01   #3212
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
tez nie lubie G. Krk ale jest duzo jubilerow w jednym miejscu otwartych do 22... a my sie wczoraj wybralismy o 20 no i sa niektore sklepy ktorych nie ma gdzie indziej za to w sklepach z ciuchami jest tak nieziemski burdel czasem... coz, ludzie czekaja na pociag to sobie przychodza ciuchy poprzerzucac
ja wole Galerie Kazimierz mniej lazenia, mniej ludzi, mniej burdelu z ciuchami
a juz niedlugo mi Bonarke otworza... ciekawe co to bedzie

ogolnie moj TZ ma duuuze dlonie (jak i stopy ), wiec myslalam, ze bedzie mial tez duuuuzy rozmiar obraczki... a tu chyba jakas norma skoro wiekszosc mogl normalnie przymierzyc
musze pisac jedna reka, bo piesia mi lezy na drugiejO już nie
A gdzie ma być Bonarka? Bo ja nawet byłam w zesżłym tyogdniu na ulicy Bonarka i żadnej budowy nie widziałam
My chodzimy na zakupy do Galerii Kazimierz i do Plazy. Fakt, że w Krakowskiej sa marki, których nie ma gdzie indziej, ale żadna nie jest moją ulubioną, więc nie zmuszam sie do wizyt tam i jak tam jesteśmy to tylko przypadkiem albo jak nas życie zmusi

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Znaczy sie co barankowi wielkanocnemu tez rozi i dupe wylizujesz bo jest z cukru
ostatnio juz nie, ale co w tym dziwnegoBaranek jest do jedzenia tak jak Mikołaj, zając i jajka.
:|
Stary 2009-07-23, 11:03   #3213
szana
Zadomowienie

http://www.allegro.pl/item694782935_...selny_hit.html

takie też niezłe
Stary 2009-07-23, 11:11   #3214
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
ale chyba małe. Wygląda jak hipiska wychodząca za mąż za koreańskiego pracownika biurowego

wydaje mi się, ze nie ma co kupowac takich figurek, bo i tak ich nie widac.
Stary 2009-07-23, 11:13   #3215
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
A gdzie ma być Bonarka? Bo ja nawet byłam w zesżłym tyogdniu na ulicy Bonarka i żadnej budowy nie widziałam
My chodzimy na zakupy do Galerii Kazimierz i do Plazy. Fakt, że w Krakowskiej sa marki, których nie ma gdzie indziej, ale żadna nie jest moją ulubioną, więc nie zmuszam sie do wizyt tam i jak tam jesteśmy to tylko przypadkiem albo jak nas życie zmusi

Bonarka jest na przeciwko terenow bylego obozu koncentracyjnego w Plaszowie (tam gdzie jest taki pomnik przy Kamienskiego). po drugiej stronie (obok jest np. Castorama, BP i takie tam) byly kiedys zaklady chemiczne, potem te budynki dlugi czas straszyly, a teraz stoi tam ogromna budowa. wego czasu remontowali tam duza czesc Kamienskiego, bo robili wjazdy do tego centrum handlowego. korki byly wtedy koszmarne co sie odbijalo rowniez na wielkosci korkow na Wielickiej

ja Plazy cos nie lubie z reszta az strach zeby sie to nie zwalilo na glowie w trakcie zakupow chodzimy tam tylko na bowling w tamtych okolicach wole M1
ja w sumie nie mam ulubionej marki. jak czegos szukam (np. wczoraj - czarnego zwyklego sweterka na guziczki nie za dlugiego - oj ciezko bylo, ale sie udalo ) to lece po wszystkich sklepach

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
ale chyba małe. Wygląda jak hipiska wychodząca za mąż za koreańskiego pracownika biurowego

wyglada jak Jezus! (no ale Jezus byl hipisem wiec na jedno wychodzi )

mi sie cholernie takie figurkie nie podobaja absolutnie czegos takiego u mnie nie bedzie
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-23, 11:21   #3216
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Bonarka jest na przeciwko terenow bylego obozu koncentracyjnego w Plaszowie (tam gdzie jest taki pomnik przy Kamienskiego). po drugiej stronie (obok jest np. Castorama, BP i takie tam) byly kiedys zaklady chemiczne, potem te budynki dlugi czas straszyly, a teraz stoi tam ogromna budowa. wego czasu remontowali tam duza czesc Kamienskiego, bo robili wjazdy do tego centrum handlowego. korki byly wtedy koszmarne co sie odbijalo rowniez na wielkosci korkow na Wielickiej

ja Plazy cos nie lubie z reszta az strach zeby sie to nie zwalilo na glowie w trakcie zakupow chodzimy tam tylko na bowling w tamtych okolicach wole M1
ja w sumie nie mam ulubionej marki. jak czegos szukam (np. wczoraj - czarnego zwyklego sweterka na guziczki nie za dlugiego - oj ciezko bylo, ale sie udalo ) to lece po wszystkich sklepach
[/COLOR]
a to ja tamtędy nie jeżdżę. Ja w zasadzie zawsze robie zakupy przy okazji jak gdzies pojedziemy nie wiem do media marktu to przy okazji wchodze do sklepów z ciuchami i tylko wtedy zakupy mi sie udają, bo jak ide po coś konkretnego to nie znajduję
Własnie sie wybieramy do Plazy na kręgle, bo dawno nie bylismy a lubimy
Stary 2009-07-23, 11:27   #3217
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
a to ja tamtędy nie jeżdżę. Ja w zasadzie zawsze robie zakupy przy okazji jak gdzies pojedziemy nie wiem do media marktu to przy okazji wchodze do sklepów z ciuchami i tylko wtedy zakupy mi sie udają, bo jak ide po coś konkretnego to nie znajduję
Często gęsto tak jest, że jak się wybieram na zakupy, z zamiarem kupienia czegoś konkretnego, to wracam z niczym A jak idę ot tak, to przez przypadek trafiam na coś fajnego.
W moim mieście nie ma takich dużych galerii jak u Was, owszem są, ale zdecydowanie mniejsze, a co za tym idzie wybór marek jest również mniejszy. Nie narzekam, w razie czego do Rzeszowa mam niecałą godzinę jazdy.
Stary 2009-07-23, 11:28   #3218
lain
Zakorzenienie

Cytat:
to my tak w sumie po sklepach nie jezdzimy zeby gdzie byc 'przy okazji'.
tylko przy okazji wyjscia do kina jestesmy w centrum handlowym 'przy okazji', ale wtedy czas do seansu spedzamy w KFC no i wczoraj sie trafilo drugie przy okazji - szukanie obraczek
ale zazwyczaj jak juz ide na zakupy to rezerwujemy sobie z TZem duuuuzo czasu i chodzimy po wszystkich sklepach w poszukiwaniu tego co tam nam potrzeba
o dziwo udalo mi siei wczoraj kupic to co akurat potrzebowalam i nawet TZ sobie zrobil zapas japonek, bo sa teraz na wyprzedazy za jedyne 13 zl a on juz w tym sezonie dwie pary zdemolowal
Stary 2009-07-23, 11:29   #3219
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

ostatnio juz nie, ale co w tym dziwnegoBaranek jest do jedzenia tak jak Mikołaj, zając i jajka.
:|
To ja sie nie dziwie ze mikolaj ostatnio do mnie nie przyszedl skorośgo zjadła
Stary 2009-07-23, 11:38   #3220
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
to my tak w sumie po sklepach nie jezdzimy zeby gdzie byc 'przy okazji'.
tylko przy okazji wyjscia do kina jestesmy w centrum handlowym 'przy okazji', ale wtedy czas do seansu spedzamy w KFC no i wczoraj sie trafilo drugie przy okazji - szukanie obraczek
ale zazwyczaj jak juz ide na zakupy to rezerwujemy sobie z TZem duuuuzo czasu i chodzimy po wszystkich sklepach w poszukiwaniu tego co tam nam potrzeba
o dziwo udalo mi siei wczoraj kupic to co akurat potrzebowalam i nawet TZ sobie zrobil zapas japonek, bo sa teraz na wyprzedazy za jedyne 13 zl a on juz w tym sezonie dwie pary zdemolowal
nam się zdarzaja zakupy przy okazji jak idziemy do M1 do media marktu a że jakoś często nam sie to zdarza, bo tu jakis kabel trzeba, tu grę na ps to od razu robimy zakupy. A ja sama robie zakupy jak czekam na tż albo mam przerwę w zajeciach na uczelni a teraz ma biuro kolo galerii, wiec ostatnim razem zrobilam zakupyDzis też idęAle nie wchodze do galerii, chyba, że tz będzie miał jeszcze klienta

Cytat:
To ja sie nie dziwie ze mikolaj ostatnio do mnie nie przyszedl skorośgo zjadła
niegrzeczna byłas po prostu, u mnie był
Stary 2009-07-23, 11:48   #3221
lain
Zakorzenienie

Cytat:
nam się zdarzaja zakupy przy okazji jak idziemy do M1 do media marktu a że jakoś często nam sie to zdarza, bo tu jakis kabel trzeba, tu grę na ps to od razu robimy zakupy. A ja sama robie zakupy jak czekam na tż albo mam przerwę w zajeciach na uczelni a teraz ma biuro kolo galerii, wiec ostatnim razem zrobilam zakupyDzis też idęAle nie wchodze do galerii, chyba, że tz będzie miał jeszcze klienta

o wlasnie, a gdzie ten OF tam jest
bo wczoraj sobie patrzylam jak jechalismy i widzialam Expandera, Alfa Star, Millenium, BZ WBK, a OF cos nie to jakos od tylu, od wewnetrznej strony?

ja sobie tak ustawiam zajecia na uczelni zeby okienek nie bylo sesese za to lubie moj instytut
Stary 2009-07-23, 11:49   #3222
szana
Zadomowienie

Cytat:

hehe chyba masz racje jednak takich bym nie kupiła ale są nawet fajne

tak też myślę czy to kupować hmm... jeśli kupimy to chyba tylko szklane

http://www.allegro.pl/item686337482_...k_202_258.html rakie też jeszcze by mogły być
Stary 2009-07-23, 11:52   #3223
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
o wlasnie, a gdzie ten OF tam jest
bo wczoraj sobie patrzylam jak jechalismy i widzialam Expandera, Alfa Star, Millenium, BZ WBK, a OF cos nie to jakos od tylu, od wewnetrznej strony?

ja sobie tak ustawiam zajecia na uczelni zeby okienek nie bylo sesese za to lubie moj instytut
na rogu Warszawskiej i Pawiej jak jedziesz od strony Kleparza to wyjeżdżasz na wprost, albo jak zjeżdżasz z 29 listopada. Od razu na przeciwko głównego budynku Polibudy taki wielki oddział.

Ja lubię okienka, bo chodze wtedy na obiad albo piwo z koleżankami

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
hehe chyba masz racje jednak takich bym nie kupiła ale są nawet fajne

tak też myślę czy to kupować hmm... jeśli kupimy to chyba tylko szklane

http://www.allegro.pl/item686337482_...k_202_258.html rakie też jeszcze by mogły być

a figurka jest ładna
Stary 2009-07-23, 11:52   #3224
Formichiere
Raczkowanie

Hej Dziewczynki
Uffff...ale u nas upał... 35 stopni Byłam z Mamą pół godziny na mieście i jak wróciłam to od razu pod prysznic
Ja generalnie na zakupy się nie nadaję... nie trawię łazić godzinami po sklepach i jak już się wybiorę to wiem czego chce i zakup trwa godzinkę góra Mój TŻ jest bardziej wybredny i zakupy z nim to prawdziwa katorga... Mam wrażenie, że gdyby nie ja i moje "męskie decyzje" to nadal by chodził w podkoszulkach sprzed 5 lat bo nie mógłby się zdecydować co ma kupić Jak sie już wybieram na zakupki to do Galerii Kazimierz albo Krakowskiej bo do tych dwóch mam najbliżej z moich instytutów w Kraku
A co do mikołajów to je zawsze wyszukuję ukryte w szafkach przez rodziców i je pochłaniam zawsze jeszcze przed świetami
Formichiere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-23, 11:56   #3225
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Formichiere Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki
Uffff...ale u nas upał... 35 stopni Byłam z Mamą pół godziny na mieście i jak wróciłam to od razu pod prysznic
Ja generalnie na zakupy się nie nadaję... nie trawię łazić godzinami po sklepach i jak już się wybiorę to wiem czego chce i zakup trwa godzinkę góra Mój TŻ jest bardziej wybredny i zakupy z nim to prawdziwa katorga... Mam wrażenie, że gdyby nie ja i moje "męskie decyzje" to nadal by chodził w podkoszulkach sprzed 5 lat bo nie mógłby się zdecydować co ma kupić Jak sie już wybieram na zakupki to do Galerii Kazimierz albo Krakowskiej bo do tych dwóch mam najbliżej z moich instytutów w Kraku
A co do mikołajów to je zawsze wyszukuję ukryte w szafkach przez rodziców i je pochłaniam zawsze jeszcze przed świetami
ja tez robię zakupy szybko i sprawnie, tż z resztą też. I obydwoje lubimy kupowaćMojego tż nie trzeba namawiać na zakupy
Stary 2009-07-23, 11:59   #3226
lain
Zakorzenienie

Cytat:
na rogu Warszawskiej i Pawiej jak jedziesz od strony Kleparza to wyjeżdżasz na wprost, albo jak zjeżdżasz z 29 listopada. Od razu na przeciwko głównego budynku Polibudy taki wielki oddział.
a to dlatego nie widzialam, bo skrecilismy do galerii

Cytat:

Ja lubię okienka, bo chodze wtedy na obiad albo piwo z koleżankami

ja obiad mam w domu, a na piwo z kolezankami umawiam sie wieczorem albo po zajeciach nie znosze okienek, bo to dla mnie strata czasu z reszta jak juz sie trafi gdzie okienko, bo jakies zajecia zostana odwolane to jest duze prawdopodobienstwo, ze na te pookienkowe juz nie pojde, bo mi sie nie bedzie chcialo wiec jakbym miala okienka to pewno moja frekwncja bylaby dosc nedzna

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Formichiere Pokaż wiadomość
Mój TŻ jest bardziej wybredny i zakupy z nim to prawdziwa katorga... Mam wrażenie, że gdyby nie ja i moje "męskie decyzje" to nadal by chodził w podkoszulkach sprzed 5 lat bo nie mógłby się zdecydować co ma kupić
to moj TZ zawsze kupuje wiecej niz sobie zaplanowal. wpuscic go do sklepu a on sobie zaraz znajdzie sterte ubran do przymierzania czasem niby idziemy ze mna na zakupy, bo ja czegos potrzebuje, a on sie odlacza i zapuszcza w meskim dziale. czesto jest tak, ze ja niczego nie znajde, a on wyjdzie ze sklepu obkupiony

sama lubie robic zakupy tak ze najpierw musze wszystko obczaic zeby potem nie bylo, ze cos kupie, a w nastepnym sklepie znajde cos ladniejszego i bede zalowac
Stary 2009-07-23, 12:04   #3227
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
sama lubie robic zakupy tak ze najpierw musze wszystko obczaic zeby potem nie bylo, ze cos kupie, a w nastepnym sklepie znajde cos ladniejszego i bede zalowac
nigdy tak nie mam. Jak mi się cos podoba to jestem pewna, że to chcęPoza tym zawsze można zwrócić rzecz
Stary 2009-07-23, 12:08   #3228
lain
Zakorzenienie

Cytat:
nigdy tak nie mam. Jak mi się cos podoba to jestem pewna, że to chcęPoza tym zawsze można zwrócić rzecz
teoretycznie w praktyce raz ze by mi sie nie chcialo, dwa ze czesto sklepu mowia, ze mozna co najwyzej wymienic na cos innego... i kloc sie tu z nimi, idz do sadu i trac czas i nerwy na takie *******y...
to ja juz wole byc pewna swojego zakupu
jeszcze nigdy nie zdarzylo mi sie niczego oddac do sklepu
Stary 2009-07-23, 12:09   #3229
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:

niegrzeczna byłas po prostu, u mnie był
No byl u Ciebie zeżarłaś mu głowe i nie mógł do mnie trafić
ja mam dziś babskie spotkanko.... nei rozumiem tylko dlaczego zgodziłam się aby było przy pizzy
Stary 2009-07-23, 12:11   #3230
centipede
Zadomowienie

Kurcze jaki upał dzisiaj mam nadzieję, lipcowe PM2010 że za rok będzie lepiej i się nie zrobią z nas skwarki
A propo figurek na tort, planujecie kupować? Ja kiedyś chciałam a teraz już sama nie wiem zresztą kto na to zwraca później uwagę
Widziałam ostatnio tutaj rozmowę na temat prezentów dla gości i szyszek. U nas na każdym weselu dostawaliśmy szyszki na odchodne i u nas też tak na pewno będzie, szczerze mówiąc myślałam że tak jest wszędzie. Jeśli chodzi o prezenty to też często przy winietce z imieniem i nazwiskiem można znaleźć np kuferek z cukierkami i karteczką "dziękujemy za przybycie".
Ostatnio dostaliśmy taką szyszkę że były w niej placki i tzw. "małpka" czyli malutka flaszka

Za zakupami ciuchowymi nie przepadam, za to uwielbiam kupować kosmetyki

Nie macie wrażenia że suwaczki coraz szybciej "uciekają"? wcześniej tak się wlokło i wlokło a teraz

Szana wiesz że już jutro...??
Stary 2009-07-23, 12:12   #3231
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
teoretycznie w praktyce raz ze by mi sie nie chcialo, dwa ze czesto sklepu mowia, ze mozna co najwyzej wymienic na cos innego... i kloc sie tu z nimi, idz do sadu i trac czas i nerwy na takie *******y...
to ja juz wole byc pewna swojego zakupu
jeszcze nigdy nie zdarzylo mi sie niczego oddac do sklepu
w HM i Reserved można zwrócić w ciagu 14 albo nawet 30 dni i to bez problemu. Też nigdy nie zwracałam, ale jak na wiosne kupowałam płaszczyk w Reserved to zapytalam, czy będę mogła zwrócić, bo chciałam znac opinię mamy o nim i jakby mama powiedziała, że jest brzydki to bym zwróciła.
Moja koleżanka często oddaje rzeczy, nawet buty, ale oczywiście nie noszone. Nie słyszałam, zeby ktos miał z tym problemAle ja tez jak kupuje to nie nastawiam się na zwracanie a swiadcza o tym ciuchy w mojej szafie, które jeszcze mają metki
Stary 2009-07-23, 12:16   #3232
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
A propo figurek na tort, planujecie kupować? Ja kiedyś chciałam a teraz już sama nie wiem zresztą kto na to zwraca później uwagę

jak juz pisalam, nie planuje takiej figurki, bo mi sie to cholernie nie podoba taka tandeta

Cytat:
Nie macie wrażenia że suwaczki coraz szybciej "uciekają"? wcześniej tak się wlokło i wlokło a teraz
mi nic nie ucieka, bo nie mam suwaczka

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
w HM i Reserved można zwrócić w ciagu 14 albo nawet 30 dni i to bez problemu. Też nigdy nie zwracałam, ale jak na wiosne kupowałam płaszczyk w Reserved to zapytalam, czy będę mogła zwrócić, bo chciałam znac opinię mamy o nim i jakby mama powiedziała, że jest brzydki to bym zwróciła.
Moja koleżanka często oddaje rzeczy, nawet buty, ale oczywiście nie noszone. Nie słyszałam, zeby ktos miał z tym problemAle ja tez jak kupuje to nie nastawiam się na zwracanie a swiadcza o tym ciuchy w mojej szafie, które jeszcze mają metki
prawde mowiac staram sie unikac zakupow w H&M i Reserved, bo jakos tych ciuchow pozostawia duzo do zyczenia a Reserved ostatnio cos mi sie zdaje jeszcze bardziej sie 'zeszmacil'
choc wczoraj kupilam ten sweterek w H&M... mam nadzieje, ze mi go po praniu szlag nie trafi

no widzisz, czyli jednak zdarzaja Ci sie mniej udane zakupy, skoro jeszcze wisza z metkami
ja staram sie takich sytuacji unikac
Stary 2009-07-23, 12:17   #3233
kubusewa
Zakorzenienie

u nas zawrzało dywagacja o tych figurkach
decydujemy miedzy tą http://allegro.pl/item693718018_zaba..._slub_hit.html

http://www.allegro.pl/item692077370_...a_202_207.html
a tą
http://www.allegro.pl/item694864883_...a_202_424.html
U naszego pana cukiernika podobno można zamawiać 4 tygodnie przed weselem, ale jakos mi sie wydaje, ze jak pojde po Wielkanocy to będzie w sam raz

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-07-23 o 12:19
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-23, 12:18   #3234
centipede
Zadomowienie

Cytat:
jak juz pisalam, nie planuje takiej figurki, bo mi sie to cholernie nie podoba taka tandeta

mi nic nie ucieka, bo nie mam suwaczka

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

prawde mowiac staram sie unikac zakupow w H&M i Reserved, bo jakos tych ciuchow pozostawia duzo do zyczenia a Reserved ostatnio cos mi sie zdaje jeszcze bardziej sie 'zeszmacil'
choc wczoraj kupilam ten sweterek w H&M... mam nadzieje, ze mi go po praniu szlag nie trafi

no widzisz, czyli jednak zdarzaja Ci sie mniej udane zakupy, skoro jeszcze wisza z metkami
Lain nie dałaś się suwaczkom ja strasznie lubię patrzeć jak dni ubywa na naszym

Samoa
może czas oderwać metki

Kubusewa
ta pierwsza figurka do Was pasuje

Edytowane przez centipede
Czas edycji: 2009-07-23 o 12:20
centipede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-23, 12:19   #3235
lain
Zakorzenienie

Cytat:
jesli juz musicie to bierzcie pierwsza... pasuje do was
choc ja bym 180zl za taki shit nie dala
Stary 2009-07-23, 12:22   #3236
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
jesli juz musicie to bierzcie pierwsza... pasuje do was
choc ja bym 180zl za taki shit nie dala
Ta cena mnie też przeraża.. no ale cóż... amerykanskie to wiesz och i ach
Shit nie shit
Dla mnei wielkim shitem są kokardki na lawkach w kosciele a inni pasjami by patrzyli na to.. kwestia gustu Na razie to jest tylko takie powiedzmy sobie teoretyczne dywagowanie. Musze porozmawiać najpierw z cukiernikiem. Czyli temat bumerangiem wróci po Wielkanocy, albo i nie.. Zobacyzmy co powiedzą w cukierni
Stary 2009-07-23, 12:24   #3237
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Ta cena mnie też przeraża.. no ale cóż... amerykanskie to wiesz och i ach
Shit nie shit
Dla mnei wielkim shitem są kokardki na lawkach w kosciele a inni pasjami by patrzyli na to.. kwestia gustu Na razie to jest tylko takie powiedzmy sobie teoretyczne dywagowanie. Musze porozmawiać najpierw z cukiernikiem. Czyli temat bumerangiem wróci po Wielkanocy, albo i nie.. Zobacyzmy co powiedzą w cukierni
dla mnie kokardki na lawkach w kosciele tez sa shitem
ogolnie mam mocno skrystalizowane gusta co do spraw weselnych
Stary 2009-07-23, 12:28   #3238
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie kokardki na lawkach w kosciele tez sa shitem
ogolnie mam mocno skrystalizowane gusta co do spraw weselnych
"Ubierasz" samochód??
Ja to bym chciała cośtakiego jak tutaj http://www.allegro.pl/item686528018_...chod_slub.html
tylko może bez tego wielkiego kwietnika na środku
Chciałam CI jeszcze pokazać serduszka na tył samochodu, ale gdzieś mi wcięło posta z nimi

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-07-23 o 12:34
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-23, 12:36   #3239
lain
Zakorzenienie

Cytat:
"Ubierasz" samochód??
Ja to bym chciała cośtakiego jak tutaj http://www.allegro.pl/item686528018_...chod_slub.html
tylko może bez tego wielkiego kwietnika na środku
ubierze mi kwiaciarka ogolnie wolalalbym dekoracje ze swiezych kwiatow
ja wiem jakie serduszka mi sie nie podobaja ogolnie nie lubie takich cukierkowych wzorow: serduszka, golabki, obraczki, kapelusze (jak u Tancerki) i inne takie.
ja myslalam o czyms takim
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a.jpg (65,5 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg auto.jpg (48,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dekoracja-samochodu001.jpg (49,1 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dekoracja-samochodu004a-600x564.jpg (53,4 KB, 7 załadowań)

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-07-23 o 12:38
Stary 2009-07-23, 12:37   #3240
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie chcę.

Cytat:

te najtańsze ciuchy w H&M sa faktycznie shitowe, bo mam dwa sweterki za jakieś grosze i szybko po praniu wyglądały źle i juz w ich nie chodzę, za to z droższych rzeczy jestem zadowlona, z resztą ja nie niszczę ciuchów. A co deo Reserved to absolutnie nie narzekam na jakośc, bo mam jeszcze rzeczy, które kupiłam w liceumAle teraz coraz mniej tam kupuję, bo Re się zrobil taki paniusiowaty a ja sie tak nie ubieram. JAk pójde do pracy to pewnie będe musiała
Nie uważam tych ciuchów, które jeszcze mają metki za nieudane zakupy, po prostu czekają na swoją chwilęNp. niektóre bardziej mi pasuja na zimę, albo pasuja do butów, które sobie wymysliłam a nie ma ich jeszcze w sklepachBo czesto mam tak, ze cos sobie wymyślę i to sie pojawia w sklepach jakis rok później

Cytat:
u nas zawrzało dywagacja o tych figurkach
decydujemy miedzy tą http://allegro.pl/item693718018_zaba..._slub_hit.html

http://www.allegro.pl/item692077370_...a_202_207.html
a tą
http://www.allegro.pl/item694864883_...a_202_424.html
U naszego pana cukiernika podobno można zamawiać 4 tygodnie przed weselem, ale jakos mi sie wydaje, ze jak pojde po Wielkanocy to będzie w sam raz
wszystkie sa straszneNIe rób tego i nie bierz pierwszej, mimo, że chyba najładniejszaA widziałas tą białą co Szana wrzuciła?Ładna była.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości